Inhoud blog
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
  • Van een koffiedate tot ...
  • Yiko collectie
  • Le monde est-il 'comic'
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.happy wok
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HAPPY WOK

     

     

     

     

    Restaurant Happy Wok, naast de Zeelandhallen in Goes, brengt de echte Oriëntaalse keuken dichterbij. Na de vestiging in Doetinchem, is dit het tweede Happy Wok restaurant dat de fijnproevers hartig verwent.

     

    Eigenaar Shao Hao bezit een duidelijk optie over de manier waarop hij de fijne en delicate aspecten van de kwalitatieve Oriëntaalse keuken aan een ruimer Westers getint publiek moet presenteren. Zijn echtgenote Wei Fan Yao, die een koksopleiding genoot in China heeft een controlerende functie op de diverse bereidingen en de gebruikte ingrediënten. In de open keuken zwaait H.F. Wu de plak, Wu heeft naast zijn Aziatische opleiding reeds een 10-tal jaar Europese ervaring en realiseert een perfecte dosering tussen fijne groenten en meer pikante Oosterse kruiden.

     

    Happy Wok biedt een dubbele functie. Enerzijds een uitgelezen stek om met familie en vrienden gezellig te gaan eten en volop te genieten van de sfeer en charmes van de Oosterse keuken. Anderzijds is het een restaurant waar men dankzij het “wokken” een zeer ruim zelfbedieningsconcept kan uitbouwen voor groepen.

    Individuelen kunnen voor een vaste prijs van 19.5 Euro per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen 10 Euro, onbeperkt genieten van het quasi onuitputtelijke buffet. Er zijn soepen, koude voorgerechten, sushi’s, warme voorgerechten, fruit, groenten, een warm buffet met zowel verrassend als erg Oosterse bereidingen. Ook teppan yakispecialiteiten, wok hoofdgerechten en een vruchten- en ijsbuffet horen er thuis. Ook verrassende benamingen zoals de bibi pangang, mini loempia kerry of foe yong hai tomaten komen niet zo regelmatig voor terwijl de leliebloem als groenten al even ongebruikelijk is.

    In het warme buffet ontdekten we enkele verrassende suggesties die op het eerste zicht niet super Oriëntaals overkomen. Frankfurter worst, varkensgebraad en aardappelpuree of frieten temidden pastabereidingen en talrijke rijstsoorten zijn ten slotte een ongekende luxe.

     

    Blijft het volledig wokassortiment dat de consument naar eigen goeddunken kan samenstellen. De klant kan een keuze maken uit maar liefst 8 verschillende sauzen variërend van een licht pikante zoetzure vruchtensaus met limoen en gember tot een zeer pikante Gon Bao ( chilisaus, oestersaus, knoflook en sambai) of Teppan saus (sambal,  tomatenketchup en gember).

    Afronden doet men in de Oriëntaalse keuken net als bij ons met tal van zoetigheden, ijsjes en gebakjes. Ook dit assortiment zit in de prijs begrepen.

     

    Voor incentives en/of grotere groepen kunnen bepaalde prijsafspraken worden gemaakt rekening houdend met diverse elementen die in gezamenlijk overleg worden bepaald.

     

    Shao Hao heeft een simpele verklaring voor de uiteindelijke prijszetting en het buffet met Westerse invloeden. Op deze manier kunnen een maximaal aantal consumenten probleemloos kennismaken met de rijkdommen van de Oriëntaalse keuken. Als extraatje heeft Happy Wok een take away service die reeds vanaf 11u30 een beperkte selectie wokgerechten en snacks aanbiedt.

    We kunnen enkel beamen dat het Happy Wokconcept de fijnproevers een meer dan geslaagde culinaire ontdekking van de Oriëntaalse keuken laat beleven. RVH.

    Happy Wok – De Vinciplein 6 – 4462 GX Goes – Nederland

    www.happywok.nl tel 31-113-21 20 70 – dagelijks van 16 tot 22 uur. 
    zie ook www.6minutes.be

    17-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    CENTER PARCS MAAKT ALS EERSTE AANBIEDER IN VAKANTIE-EN

    RECREATIESECTOR AL HAAR CENTRALE VOORZIENINGEN ROOKVRIJ

     

     

    Center Parcs heeft besloten om naast België vanaf 1 november 2007 ook alle parken in Nederland, Duitsland en Frankrijk volledig rookvrij te maken. Hiermee neemt de marktleider in korte vakanties als eerste grote aanbieder in de vakantie-en recreatiesector zélf het initiatief medewerkers en gasten in alle centrale voorzieningen een volledig rookvrije omgeving te bieden.

     

    In België gold reeds een wettelijk rookverbod en zijn de centrale voorzieningen in de parken van Center Parcs sinds vorig jaar rookvrij. Hierop wordt door gasten en medewerkers positief gereageerd. In de meeste landen, worden er geen algemene rookvrije omgevingen in publieke plekken zoals restaurants, café’s ed gegarandeerd.

    In Frankrijk worden restaurants vanaf 1 januari 2008 rookvrij en in Nederland zou de horeca via een stappenplan zelf toewerken naar een rookvrije horeca in 2011.

     

    Center Parcs wil een voortrekkersrol vervullen en heeft besloten het initiatief te nemen om alle centrale voorzieningen in al haar parken vanaf dit najaar volledig rookvrij te maken. “Center Parcs heeft als marktleider in korte vakanties een belangrijke voorbeeldfunctie. We ontvangen elk jaar ruim drie miljoen gasten. Zeventig procent hiervan zijn gezinnen met jonge kinderen. Dat schept een bijzondere verantwoordelijkheid. Vandaar dat wij niet meer willen wachten, maar al vanaf november onze medewerkers en bezoekers een rookvrije omgeving willen bieden, zodat jong en oud kunnen genieten van een onbezorgde vakantie.

    Omdat we een gastvrij en dienstverlenend bedrijf zijn, willen we ook respectvol omgaan met onze rokende bezoekers. Zo worden speciale plekken gecreëerd waar bezoekers op een plezierige manier een sigaretje kunnen roken zonder dat andere gasten daar iets van merken”, aldus Christophe Jeannest, voorzitter van de Raad van Bestuur van Center Parcs. RVH.

     

     

    17-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.megavino

                                                   

     

    Wijnsalon Megavino breekt dit jaar alle records

     

    Op een kleine maand van de opening mag Megavino voor het eerst in zijn bestaan het bordje “volzet” afficheren. Dat betekent dat dit jaar niet minder dan 260 exposanten uit 21 wijnproducerende landen hun opwachting maken in Paleis 3 van Brussels Expo. Een unieke gelegenheid voor de bezoeker die dit jaar de kans krijgt om zo’n 10.000 wijnen te ontdekken, te proeven en ter plaatse aan te kopen. Megavino 2007 – van 19 tem 22 oktober op de Heizel – is dan ook het allergrootste wijnevent dat tot dusver in ons land georganiseerd wordt!

     

    Dat zoveel wijninvoerders én producenten dit jaar present zijn op Megavino is heus geen toeval. België is immers dé draaischijf geworden voor de Europese wijnmarkt. Een studie van de universiteit van Parijs wees uit dat ‘wijnbouwers, waar ook ter wereld, die naar Europa willen exporteren in België de ideale testmarkt zien. Ons land staat hoog bovenaan hun verlanglijstje omdat wij, én een volk van wijnliefhebbers zijn, én er ook de juiste prijs voor willen betalen’.

    Ons land importeerde vorig jaar het equivalent van om en bij de 350 miljoen flessen wijn goed voor een marktwaarde van 1,12 miljard euro. En in die cijfers zijn nog niet eens de rechtstreekse aankopen van de Belg in het buitenland gerekend…

     

    De Belg drinkt nog altijd overwegend Frans. Onze zuiderburen zijn nog steeds goed voor 67% marktaandeel. Meer zelfs, de Belg lijkt Frankrijk herontdekt te hebben. Vooral minder bekende regio’s én goedkopere wijnen doen het bijzonder goed. Zo is België de grootste afnemer van eenvoudige Bordeauxwijn en zuidelijke Rhônewijn. Grote uitzondering: champagne. Het is de enige ‘klassieke’ regio die – ongeacht de prijs – zijn marktaandeel in ons land nog weet te versterken.

    Plaats twee en drie zijn weggelegd voor Italië en Spanje. Op vier komt verrassend Chili. Wereldwijnen stagneren voor het eerst met een marktaandeel van 10%. Landen die er het voorbije jaar sterk op vooruit gingen zijn Duitsland en Portugal. Gemiddeld genomen drinkt de Belg wijn uit 8 verschillende herkomstlanden. Vooral jongeren (18-30) én dames zorgen er voor dat het wijnverbruik in ons land blijft stijgen. Dames kiezen hoofdzakelijk voor witte wijn (81%) terwijl jongeren vooral vallen op nieuwe trends.

     

    Maar Megavino is zoveel meer dan louter maar een wijnsalon. Vier dagen lang worden non stop becommentarieerde proeverijen, workshops, demo’s gerechten en passende wijnen, én initiatiecursussen georganiseerd die de bezoeker gratis kan bijwonen. Megavino is dan ook dé ideale gelegenheid om uw wijnkennis bij te spijkeren! RVH.

     

    Megavino praktisch:

    Van vrijdag 19 tot maandag 22 oktober 2007 - Paleis 3, Brussels Expo (Heizel)

    Openingsuren: vrijdag van 18 tot 23u00, zaterdag van 12 tot 20u00, zondag van 10 tot 19u00 en maandag van 10 tot 18u00

    Toegangsprijs: 10€, degustatieglas en catalogus met beursplan inbegrepen.

    Website: www.megavino.be

     zie ook www.6minutes.be

    17-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.corsicaanse producten

     

     

     

    www.viacorsalaboutique.com

     

    SNCM, ferryspecialist voor Corsica, start een nieuwe website, leuk en attractief, verzekerd van succes!  www.viacorsalaboutique.com  is een digitale winkel met een brede waaier aan Corsicaanse producten. De aantrekkelijke winkel van SNCM biedt een grote variëteit aan Corsicaanse producten: boeken, muziek, keramiek, kastanjemeel, bier, massageolie, charcuterie én zelfs geschenkbonnen om andere mensen warm te maken voor Corsica.  

    Er wordt op drie potentiële klantengroepen gemikt. In de eerste plaats de toeristen die Corsica hebben bezocht en hun vakantie als het ware willen verlengen door thuis van Corsicaanse streekproducten te genieten. De tweede groep is de Corsicanen in het buitenland die zoals men dat zo mooi in het Frans zegt le mal du pays hebben. Zij kunnen hun gevoelens van heimwee koesteren met af en toe een bestelling bij la boutique corse. Tenslotte zijn er de mensen die zó doordrongen zijn van Corsica dat ze ook hun vrienden en familie erbij betrekken en hen meenemen naar de digitale shop.

     

    Ferrymaatschappij SNCM verzorgt eveneens geregelde verbindingen vanuit Nice en Marseille naar verschillende bestemmingen op Corsica. RVH.

     

     

    17-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LE HASARD DU TEMPS

     

     

    Sinds de opening in de zomer van 2005, blijft le Hasard du Temps ons verrassen. Al van bij het begin een verrassing… Uiterlijk een strakke, sobere voorgevel in één van de overgebleven volksstraatjes in Watermaal, maar binnen een charmante lounge-sfeer met boven op een vindingrijke en creatieve keuken van Dominique Vranckx.

     

    Bij de overname was het huis aldus de sympathieke vennoten Laurence De Ridder en Guy Heris in slechte staat en diende nagenoeg volledig gerenoveerd. Slechts een paar steunmuren bleven overeind en de rest werd volledig aan de verzuchtingen van een eigentijds restaurant aangepast. Een renovatie met kennis van zaken waarbij het restaurant als aanvulling of tegenpool moest dienen van Le Hasard des Choses au Châtelain dat ook hun eigendom is.

     

    Het interieur met blauwe steen op de grond, een parket van bamboe, de matte kleuren, artisjok- en bordeauxtinten, zuiver meubilair van wengé en grote ramen met aanlokkelijke lichtinval aan de straatkant bieden een aangename sfeer. De full inoxkeuken met getemperd licht zorgt voor rust en charme. Aandacht ook voor het detail, op tafel een stel proefbuisjes met peper- en zoutstel, leuk maar wel even opletten voor enige overdaad van specerijen. De menukaart in de vorm van kleine boekjes met een kaft dat perfect past bij de abstracte schilderijen die de muren sieren. Het kleine salon achteraan met zitbank en lederen leunstoelen is ideaal om te genieten van een aperitief of koffie. Edele materialen, een degelijke indeling en een warm kader, een geheel dat volkomen aansluit bij de keuken van Dominique Vranckx, een keuken die steunt op een klassieke basis maar voldoende afwisseling en inventiviteit aanbiedt.

     

    Dominique Vranckx kan een goed gevuld cv voorlegen met onder meer Ô comme 3 Pommes, en Conradhotel, en getuigt van nauwgezetheid en vindingrijkheid. Hij houdt ervan om uitgaande van de klassieke basis, producten uit diverse streken samen te brengen, om zout en zoet te combineren, een gerechte te doen ‘ontwaken’ en er bovendien enkele snuifjes specerijen of kruiden aan toe te voegen.Hierdoor creëert hij gerechten die de klant altijd boeien, de smaakpupillen strelen en een aangename verassing bezorgen.

    Tot de klassiekers van een regelmatig wijzigende kaart behoren onder andere de sashimi van gerookte zalm met Provençaals kruiden, sojamouse, Sint-Jakobsnootjes en zuurachtige karamel met abrikoos, kabeljauwhaasje met kreeftensoepsaus, zoete aardappelpuree, struisvogelmedaillon met bloedsinaasappelen of andere musts zoals de ratatouille van gegrilde vis of de vermaarde fondant au chocolat van het huis.

     

    Wij gingen op ontdekkingstocht en lieten de klassiekers links liggen. Van een verrassing gesproken… Als voorgerecht opteerden we voor een ganzenlever met parmezaanschilfers en een lauw gebakken crottin de chavignol met chutney van mango en lavandeltouch. Erg decoratieve en verrassende lekkere presentaties. De ganzenlever leek een hamburger maar etaleerde een fijn aroma en een uitzonderlijk smaakpalet. Het geitenkaasje een romig geheel met alle rijkdommen van een rijpe mango.

    Als hoofdgerecht kozen we enerzijds een rode tonijnsteak, sojakaramel en gekonfijte koolraap en anderzijds een Argentijnse ossenhaas met witloof en fondue van gorgonzola. Opnieuw smaakwatervallen die de langere bereidingstijden ruimschoots compenseerden. De gigondas vieilles vignes 2005 was een heerlijke aanvulling op al dit lekkers dat uiteindelijk met een mousse van witte chocolade werd overgoten.

     

    Le Hasard du Temps biedt ’s middags een dagschotel voor 7 euro, een lunch met 2 gangen voor 11 euro en een lunch met 3 gangen voor 15 euro. Het degustatiemenu bestaat zowel ’s middags als ’s avonds uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, gerechten die de klant vrijelijk uit de kaart kan kiezen en kost 34 euro, een formule die nog steeds een massaal succes kent.

    Op dinsdagmiddag wordt er steevast een ‘Instant Champagne’ georganiseerd: een lunch met voorgerecht, hoofdgerecht en twee glazen champagne Perrier Jouet kost 23 euro, het menu voor twee met een ganse fles champagne kost 99 euro.

     

    Le Hasard du Temps is een restaurant waar je meteen verleid wordt door de kwaliteit van de ontvangst, het kader en de lekkere verse gerechten. RVH.

     

    Le Hasard du Temps – Middelbrugstraat 13- 1170 Brussel – tel 02/672 02 63

    www.lehasard.be

     

    Gelet op de recente opening heeft enkel de Deltagids Brussel het restaurant tot dusver ontdekt maar het krijgt alvast een pluim voor de decoratieve inrichting en de verrassende keuken.

     

     

     

     zie ook www.6minutes.be

    16-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.feestelijke tea time
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    Feestelijke Tea Time voor 100ste verjaardag van Hergé

     

     

     

     

    De viering van Hergés geboortejaar heeft aangetoond hoe springlevend zijn creaties nog altijd zijn. De grote Hergé-tentoonstelling in de tempel van de haute culture, het Centre Pompidou in Parijs, trok tienduizenden bezoekers. Net zoals de andere prestigieuze tentoonstellingen te Québec, Stockholm of Barcelona. In eigen land trok de tentoonstelling Kuifje en Hergé aan zee te Oostende, een massa volk. Ook de spoorwegen vierden mee met een versierde Thalys, de Post en de Koninklijke Munt eerden Kuifjes vader met speciale uitgaven in beperkte oplage. Dit alles is maar een greep uit de vele evenementen rond de 100ste verjaardag van Hergé.

    Delacre, net als Hergé groot en bekend geworden met Brussel als achtergrond, zorgt voor een feestelijke afronding van het jubileumjaar met vier bijzondere Hergé-koekjestrommels, stuk voor stuk beperkte edities.

     

    De bekende Tea Time-assortimententrommel van 1 kg verschijnt in drie versies, twee waarop we Kuifje met Bobbie te zien krijgen, één met Kuifje en Kapitein Haddock. Alle afbeeldingen komen uit het dubbelalbum Raket naar de Maan en Mannen op de Maan, een monument uit de geschiedenis van het beeldverhaal.

    In de trommel vinden we twee apart verpakte schalen met in totaal zeventien variëteiten van Delacres fijne koekjes. Naast de gekende klassiekers zoals de Marquisette, Biarritz, Cigarette Russe, kunnen we kennismaken met vier nieuwe heerlijke Delacre variëteiten: Mini Sprits Fondant, Pianissimo, Cafécinni en Intuïtion.

     

    De trommel van 400g is een echte exclusiviteit. Elk exemplaar van deze rechtopstaande doos draagt het serienummer van de beperkte reeks, en bovendien is ze versierd met een van de bekendste iconen van Hergé: de alombekende roodwit geblokte raket uit de Kuifje maanalbums, die in reliëf op het deksel van de doos terug te vinden is. Dit collector's item bevat twee schaaltjes van elk 200g, met in totaal negen heerlijke Delacre variëteiten.

     

    Hergé in de ruimte

    Fans zullen hun hart ophalen bij de selectie van tekeningen uit het 16e en 17e album van Kuifje, Raket naar de maan en Mannen op de maan. Het dubbelalbum (1953-1954) haakte in op de actualiteit van de jaren zestig, toen de wedloop om de verovering van de ruimte van start ging. Zo kwamen Kuifje, Haddock en Bobbie vijftien jaar voor Neil Armstrong op de maan terecht. Voor de maanalbums verrichte Hergé ernstig studiewerk. Alles moest er zo realistisch mogelijk uitzien.

    Het scenario van de twee albums ontstond uit een samenwerking met dr. Bernard Heuvelmans, die met name een bijdrage leverde aan verscheidene technische aspecten. Van de raket werd trouwens een tot in de details verzorgde maquette gemaakt.

     

    Delacre en Hergé zijn namen die bij elkaar passen: ze hebben beide Brusselse roots en  toveren met een tikje verfijning een glimlach op ieders gezicht. RVH.
    zie ook www.6minutes.be

    15-10-2007 om 23:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

     

     

    60 jaar DOBBEL PALM

    daar klinken we op … !

     

     

    De grootste familiale en onafhankelijke brouwer van het land, PALM Breweries, maakt er een erezaak van om tijdens de eindejaarsperiode hét feestbier Dobbel PALM aan dezelfde prijs als PALM aan te bieden!

    Meester-brouwer, Alfred Van Roy, lanceerde 60 jaar geleden Dobbel PALM, het was bedoeld als een feestbier om de 200ste verjaardag van de brouwerij te vieren. Hij bood het zonder meerprijs aan, als attentie, om deel te nemen in de feestvreugde. Het bier was zo succesvol dat hij het later rond de eindejaarsperiode op de markt bleef brengen.

    Zijn opvolger, Jan Toye, zet deze mooie traditie verder, het populaire eindejaarsbier Dobbel PALM zal vanaf midden oktober in het café en in de winkel beschikbaar worden gesteld. Dobbel PALM is een amberbier van hoge gisting, met een nog meer uitgesproken mout- en hopkarakter dan PALM. Dobbel PALM is met een alcoholvolume van 6 %  het ideale degustatiebier voor de eindejaarsdagen.  Dit jaar werd voor de winkels en de drinkcenters  een handig draagkoffertje met 12 flesjes van 33cl. ontwikkeld. RVH.

    15-10-2007 om 23:13 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

     

    Vlaanderen quizt!

     

     

     

    Het Davidsfonds zet Vlaanderen en Brussel op één avond aan het quizzen. Op zaterdag 20 oktober 2007 om 20.00 uur wordt er op maar liefst 80 plaatsen dezelfde quiz gespeeld. Geen aartsmoeilijke vragen, maar een gezellige quiz waarin deelnemers hun eigen ‘roots’ kunnen herkennen (of ontdekken). Niet alleen over cultuur, politiek en geschiedenis, maar ook over alledaagse dingen.

     

    ‘Vlaanderen quizt! Reis naar je roots in 80 vragen’ is een nieuw initiatief van cultuurvereniging Davidsfonds en Knack. Op zaterdag 20 oktober kunnen ploegen quizzen op 80 plaatsen in Vlaanderen en Brussel. Deelnemen kan in ploegen van vier (€ 20 per ploeg, € 16 voor leden van Davidsfonds en Knack Club). Iedereen wint al zeker een prijs, want op het einde van de quiz krijgt elke deelnemer de Roetskalender 2008 mee naar huis. Bovendien ontvangen de drie beste plaatselijke ploegen nog andere mooie prijzen. Maar daar blijft het niet bij. Dé beste ploegen van alle quizplaatsen nemen het tegen elkaar op in de nationale finale. Deze vindt plaats op vrijdagavond 23 november in de prestigieuze Concert Noble in Brussel.

     

    Hoe in te schrijven, op welke plaatsen je kan quizzen, een voorsmaakje van de quiz, een digitale kaart om vrienden uit te nodigen voor de quiz, en nog veel meer vindt u op de website van Vlaanderen quizt: www.vlaanderenquizt.be

     

    15-10-2007 om 23:12 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voorzitter vlam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe voorzitter VLAM

     

     

     

    Peter Broeckx, een 44-jarige melkveehouder uit de Kempen werd, in opvolging van Walter Vandepitte, verkozen tot de nieuwe voorzitter van VLAM, het Vlaams Centrum voor Agro-en Visserijmarketing. Hij neemt het nieuwe mandaat op met onmiddellijke ingang. RVH.

    15-10-2007 om 23:09 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Longchamp limited edition kerst 07

     

     

     

     

    ‘Les Pliages’ van Longchamp worden voor Kerst 07 uitgebracht in een feestelijk kleedje en brengen hulde aan Rusland, Japan en China. Voor Rusland is er een geborduurd fluwelen tasje met – in ware ‘matrouchka’ stijl, een kleiner tasje dat er in past. Voor Japan, naar het voorbeeld van de traditionele kimono, werd een tasje ontworpen dat volledig omwikkeld is met een bedrukte obi. Voor China geen vooruitblik op de zomerspelen, maar tasjes met nationale klederdracht in verfijnd satijn met kleurige prints en speelse ‘passementerie’. Les Pliages zijn in de Longchamp boetieks beschikbaar vanaf begin december. RVH.

     

    15-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.casas nieuwbouwdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    Tiende editie ‘Casas Nieuwbouwdag’ op zondag 28 oktober

     

     

     

    Kijkwoningen volgen trends in de bouwsector: meer appartementen en projectbouw.

    Binnenkort kunnen kandidaat-bouwers voor alle informatie én inspiratie naar de tiende editie van de ‘Casas Nieuwbouwdag’, tot voor kort de Nationale Kijkwoningendag. Op zondag 28 oktober, van 10 tot 18 uur, kan je gratis een kijkje nemen in meer dan 100 kijkwoningen, referentieprojecten, appartementen en projectwoningen. Een gevarieerd aanbod waarmee de Casas Nieuwbouwdag meteen ook de evolutie in de bouwsector schetst.

     

    Een nieuwe naam én deels een nieuwe invulling voor de Nationale Kijkwoningendag, traditioneel georganiseerd door het maandblad Casas. Tijdens de tiende editie van deze ‘Casas Nieuwbouwdag’, op zondag 28 oktober, worden voor het eerst ook meerdere appartementen in het aanbod opgenomen. Op die manier weerspiegelt de Casas Nieuwbouwdag alvast de trends in de bouwsector.  Het aantal deelnemende woningen verdubbelt daarbij, van een vijftigtal naar honderd. Daarbij gaat het niet alleen om complete woningen en kantoorgebouwen, maar ook om deelprojecten zoals ingerichte zolders, geplaatste zonnepanelen of gedecoreerde kamers. Kortom, alle informatie én inspiratie – zowel technisch als praktisch – voor de kandidaat-bouwer.

     

    Een bundeling van alle opengestelde woningen vind je terug in de gratis programmabrochure van de Casas Nieuwbouwdag. Deze brochure zit bijgesloten bij het oktobernummer van Casas, verkrijgbaar voor 3,50 euro bij de dagbladhandelaar. Meer info is ook te vinden via www.casas.be Voor deze 10de editie sloot initiatiefnemer Casas naar goede gewoonte een samenwerkingsakkoord met Bouwunie. RVH.

     

    15-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.valle 'aosta

     

    VALLE d’AOSTA: GEHEIMTIP VOOR SKIERS

     

     

    De autonome Italiaanse regio Valle d’Aosta ligt aan de zuidkant van de Alpen, een beetje weggestopt tussen de hoogste bergtoppen. Toch is de streek makkelijk bereikbaar, ondermeer via de Grote St-Bernard Tunnel, ook in de winter en zelfs met openbaar vervoer. De ervaren wintersporter zal Valle d’Aosta om verschillende redenen hoog in de ranglijst van de beste Europese skigebieden plaatsen. De grote skicentra zoals Breuil-Cervinia-Valtournenche, La Thuile, Courmayeur, Monterosa Ski en Pila bieden sneeuwzekerheid want ze liggen op een hoogte van 1300 meter en meer en er zijn duizelingwekkende afdalingen van op 3480 meter!  Dat alles tegen het decor van bergtoppen met naam: Monte Cervino, Monte Rosa, Lyskamm, Breithorn .

    Zuidkant van de Alpen betekent zon en naar het zuiden gerichte pistes waardoor je zelfs in de koudste winterweken ontspannen kunt skiën. Maar de belangrijkste wintertroef van Valle d’Aosta is de combinatie van alpine ski en langlauf ski, van grote skicarrousel en klein authentiek dorp met aan de rand een paar rustige, makkelijke afdalingen. Gevorderden en beginners, gezinnen met kinderen, zij die een sportieve uitdaging niet schuwen of zij die het rustig willen aan doen.. ze komen allemaal aan hun trekken in Valle d’Aosta, precies door die veelzijdigheid van het winteraanbod.

     

    Valle d’Aosta, aan de andere kant van de Alpen, oogt ver weg maar is dichtbij. Snel en makkelijk bereikbaar, sneeuwzeker en met een infrastructuur die elke skiër kan bekoren, is het een winterbestemming van eerste rang. Valle d’Aosta 100 % Neve! RVH.

    www.regione.vda.it

     

     

     

     

    14-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oosterse maaltijdsoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Oosterse maaltijdsoep met gamba’s  

     

     

     

     

     

    Of je nu kookt op gas, elektriciteit op een houtvuur of in de oven, met de Flame serie van Emile Henry kan je alle kanten uit, maar bereid je vooral lekkere gerechten waarmee je ongetwijfeld familie en vrienden verrast.

                                      

    Op het menu een Oosterse maaltijdsoep met gamba’s voor 4 personen, waarvoor we de Flame Clay pot  gebruiken.  Voorbereiding: 15 minuten en bereiding: 40 minuten

     

    Ingrediënten

     20 gamba’s, 1 ui, 2 wortelen, 2 stronkjes selder, 1 courgette, 50 g boter, 50 g bloem, 1 theelepel curry, 1,5 l kippenbouillon, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel sojasaus en zout

     

    Bereiding

    Snij de ui in fijne plakjes, de selder en courgette in kleine stukjes. Maak de wortelen schoon en snijd deze in kleine blokjes.

    Pel de gamba’s. Smelt de boter en fruit de ui en de selder. Voeg bloem en curry toe en laat dit 5 minuten pruttelen.

     

    Voeg de kippenbouillon, wortelen, courgette, tomatenpuree, sojasaus en een beetje saus toe. Laat dit 30 minuten in zijn geheel rustig pruttelen op een laag vuur.

    Voeg als laatste de gamba’s toe en laat deze 5 minuten zonder de deksel op de pan mee pruttelen. De soep mag niet koken!

     

    Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Smakelijk. RVH.

     

    14-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Champagne Gosset 'Celebris'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    CHAMPAGNE  ‘CELEBRIS’ GOSSET

     

     

     

     

     

     

    Geduldig wachten, nadenken, selecteren, nauwgezet assembleren … facetten die de nieuwe collectie champagnes van Gosset in zich draagt, collectie die de naam ‘Celebris’ meekreeg. Het huis Gosset bracht in deze nieuwe cuvée andermaal zijn ancestrale kennis en kunde en zijn unieke interpretatie van de Chardonnaydruif samen.

    Om de geslaagde uitdrukking van de cru’s te verzamelen was het noodzakelijk de wijn de tijd te geven om zich op een juiste manier te ontwikkelen. De durf van een extra Brut, de betovering van het wijnjaar 1998… de nieuwe cuvée Celebris zal ongetwijfeld de liefhebbers van uitzonderlijke champagnewijnen verbluffen

     

    De driedelige collectie bevat vooreerst een Blanc de Blancs extra brut. Deze champagne verheerlijkt puurheid en elegantie, ondersteunt door een krachtige frisheid. Het is een assemblage van grands crus uit 1995, 1996, 1998 en 1999 met een dosage van 3.5g/l.  De Celebris Rosé zorgt voor een vuurwerk van ijle, ragfijne en onstuimige belletjes van helder teer roze, zachtjes overlopend naar licht roodkoper aan de rand van het glas met een dosage van 5g/l.

    De Extra brut vintage 1998 is samengesteld uit een uiterst zorgvuldige selectie cru’s, ( 64% chardonnay van de Côte des Blancs, 36% pinot noir uit de Grande Vallée de la Marne en van de Grande Montagne de Reims) en kwam tot stand zonder malolactiche gisting en bereikt een summum van zuiverheid dankzij de minieme dosage van 3.5g/l.

     

    Elk van deze cuvées Celebris is omkleed met een prachtig apart schrijn, voor de Blanc des Blancs werd geopteerd voor een cilinder met het uitzicht van geïriseerd witleer, de rosé Celebris kreeg een geïriseerd rozeleer mee, terwijl de Extra Brut een prachtig geïriseerd goudleren schrijn meekrijgt. RVH.

    13-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autogrill

     

    AUTOGRILL BELUX KIEST VOOR DELIFRANCE

     

     

    Autogrill Belux maakte zopas bekend dat het gekozen heeft voor Délifrance als partner voor hun nieuwe concept op het vlak van de verdeling van broodjes. Samen zullen Autogrill en Délifrance hun klanten vanaf begin 2008 voorzien van heerlijke broodjes en sandwiches langs de autosnelwegen in België, volledig naar Délifrance-concept.

     

    Vanaf begin 2008 zal Autogrill Belux, in verschillende vestigingen langs de autosnelwegen in België, broodjes en sandwiches aanbieden van Délifrance. Daarbij zal het volledige concept van Délifrance overgenomen worden. Dit concept houdt in dat men bij Délifrance opteert om de stokbroden en de luxebroodjes elke dag ovenvers te bereiden. Zo garandeert Délifrance de versheid en de heerlijke smaak van haar producten. De belegde broodjes worden onmiddellijk ovenvers voor de klant bereid.

     

    In de komende maanden zullen enkele bestaande vestigingen van de groep volledig worden uitgerust met het bekende Délifrance-concept, waarbij de Délifrance-kiosk en de Délifrance-restaurants een plaats zullen krijgen in de Autogrill-vestigingen. Bovendien gaan er dit jaar ook nog twee nieuwe Délifrance Units open in Spy (november). RVH.

    13-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zonnatura
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Zonnatura: De gezonde én lekkere tussendoortjes.

     

    Zonnatura biedt voortaan de ideale oplossing voor wie graag van een gezond én lekker tussendoortje geniet. Steeds meer mensen kiezen vandaag voor natuurlijke voeding en dankzij Zonnatura kan gezond ook heel lekker zijn!

    Het gamma – op basis van 100% natuurlijke ingrediënten – omvat heel wat lekkers. De sterren van het assortiment zijn ongetwijfeld de Repen, speciaal voor de zoetekauwen, en SOcrispY, voor de hartige trek. Daarnaast zijn er ook nog de Sappa! drankjes met fruit en groenten. Voor de kids is er bovendien ook een voedzaam assortiment van heerlijke drankjes en tussendoortjes.

     

    Het assortiment repen omvat de Sesam Crunch, de Pinda Crunch en de Muëslireep met Noten. SOcrispY… chips om je vingers van af te likken, biedt drie varieteiten: SOcrispY Kaas, de pittige smaak van Cheddar kaas met ui en bieslook, SOcrispY Milde Paprika, de zachtzoete smaak van milde paprika en SOcrispY Italiaanse Kruiden, een lekkere combinatie van tijm, basilicum en oregano.

     

    Je kind verwennen op een gezonde manier kan met Kikker! Deze producten zijn aangepast aan de smaak van kinderen zonder de voedingsbehoeften buiten de drie dagelijkse hoofdmaaltijden uit het oog te verliezen. Kikker biedt een gevarieerd en 100% natuurlijk gamma van evenwichtige en lekkere tussendoortjes voor kinderen vanaf 4 jaar. RVH.

     

     

    12-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les Nun's
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LES NUN’S

     

     

     

     

     

    Het aantal restaurants dat een onderkomen vindt in een echt waardevol historisch pand is eerder beperkt. Les Nun’s in het hartje van de vurige stede Luik, werd zoals de naam laat vermoeden, ingeplant in een sacrale plaats voor dames, nl het Begijnhof van de Heilige Geest.

     

    Dit voormalig Begijnhof is een parel van de Maaslandse bouwkunst en ligt aan de voet van de legendarische ‘Montagne de Buren’ met z’n geduchte trappen. De renovatie uitgevoerd op initiatief van Alain van Langenacker, respecteerde volledig het eeuwenoude karakter van dit eerbiedwaardige gebouw. De inrichting zelf is hedendaags net alsof we een tijdloos universum betreden. Trendgevoelige facetten komen ook hier aan bod en Alain zorgde voor een puik onthaal in de Loungebar. Een mix van het intieme van een bar met een eerder lange gang. Het indirecte licht, de imponerende schouw en het indrukwekkend hoge plafond contrasteren met het matte zink van de bar, de glimmende parketvloer en de ongeverfde meestal donkerbruine meubilair.

     

    Les Nun’s biedt twee erg uiteenlopende keukens, op de eerste verdieping werkt een uitstekende Vietnamese kok, Chi Than Truong, die alle nuances van de Oosterse keuken serveert. Wij beperkten ons evenwel tot de vindingrijke recepten van Adil Rachdi, de creatieve autodidact, die het gelijkvloers tot een oase van aroma’s en delicate geuren omtovert.

    Adil Rachdi is uit Marokko afkomstig en wijdde zich bij zijn aankomst in Luik, zoals gepland, volledig aan de studie van de moderne literatuur. Hij studeerde af in 1999, maar was ondertussen reeds actief als commis in diverse restaurants. Omdat hij zich tot de keuken aangetrokken voelde, stortte hij zich in een leerperiode in de ‘Villa Médicis’ in Ans, vandaag restaurant Glavius, een blijkbaar definitieve beslissing want hier maakte hij kennis met de kwaliteit van de edele producten. Een korte overstap naar het restaurant van het Royal Windsor Hotel in Brussel bevestigde zijn creativiteit en smaakgevoeligheid. Sinds de opening van Les Nun’s viert zijn creativiteit hier hoogtij aan het fornuis. Inspiratie komt bij hem instinctmatig door zijn ingeboren feeling en de liefde voor het vak. Zijn nieuwste creatie is een carpaccio van kalfsschenkel, gesmoord met scamorzakaas.

    Adil gaat er prat op dat alle producten home-made zijn, zelfs de patés. Voor de bereiding van de topproducten en vele delicatessen, wordt hij in de keuken geassisteerd door Didier Bauset, een kok die net als Adil gefascineerd is door zijn beroep.

     

    Eigenaar Alain Van Langenacker is zonder meer een ondernemend man, reeds op zijn 16de werkte hij als hulpje in het hotel-restaurant Les Bruyères in Champlon, later vinden we hem terug in Le Flore in zijn geboortestad Luik. Toch bleef hij verder studeren, werd boekhouder en kwam in de textielwereld terecht. Aanvankelijk zakelijk directeur voor de firma SHOT, opende hij nadien zijn eigen filialen en bezocht naast tal van Europese metropolen ook diverse Aziatische bestemmingen. Dit gaf hem meteen een internationale kijk op de gastronomische ontwikkelingen. Net deze facetten hebben hem ertoe gedreven om in zijn geboortestad een eigen restaurant met internationale uitstraling te openen, restauranttype waaraan het tot dusver ontbrak.

     

    De uitgebreide degustatie toonde rijkelijk de vele creatieve gerechten en het enorme potentieel dat Adil en Didier in hun bereik hebben. De afsluiter, een lacquement, is een erg typisch Luikse bereiding van een sirooppannenkoek die met een toefje ijs tot een ongekende heerlijkheid openbloeit. RVH.

     

    Les Nun’s – Impasse des Urselines 18 – 4000 Liège – tel 04-222 10 69

    www.nuns.be of info@nuns.be

     

     

    Culinaire commentaren:

    Delta:

                Kaart neemt je moeiteloos mee op reis

                Aanrader – adres veel te weinig gekend

    GaultMillau: 12/20

                Ontdekking

                Franse en Aziatische kaart kunnen helaas niet gemixt

    Lemaire: 76/100

                Speelt haasje over tussen Aziatische en Franse keuken

    Knack:

                Staat open voor alles

                Wil hyperhedendaags zijn, toch verbazingwekkend

    Michelin:

                Niet vermeld

    12-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wildfestival novotel

     

    Wildfestival in alle Novotel van België

     

     

     

    Novotel is klaar voor een smaakvolle winter en organiseert van 18 oktober tot 18 november een wildfestival in alle Belgische Novotel. Voor de derde editie van dit festival werden 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserts uitgekozen. Ze combineren de verfijnde smaak van wild met originele herfsttoetsen:

     

    Bij de voorgerechten is er keuze uit een Wildconsommé met een korstje, een mousse van wilde eend met pistachenoten en portogelei of een wildterrine met witloofsalade.
    Voor het hoofdgerecht is er vooreerst een everzwijnragout, knolselderpuree, champignonmengeling en chips van schorseneren. De gasten kunnen hier eveneens kiezen voor een hertenkotelet, zuurkool, gestoofd spek en gevulde aardappel en tenslotte een fazantenfilet met speculaas en groentepuree.

    Drie desserts vervolledigen het menu, nl. een moelleux van chocolade, vanille-ijs met een sinaasappelcoulis, ofwel een mascarpone op smaak gebracht met rode vruchten en tenslotte een peer gepocheerd in saffraan en vanille, chocoladesaus en speculaasijs.

     

    Novotel selecteerde bij deze gerechten drie karaktervolle wijnen, te weten : de Clos René, een Cahors uit 2002 met een aangename geur en een volle afdronk voor onmiddellijk smaakgenot, de Château Lestrille, Capmartin, Bordeaux supérieur, een grote naam met een perfect evenwicht tussen druif, vat en streek, ofwel de Tuttobene 2005, een ronde en zachte Toscaanse wijn. RVH.

     

    Wildfestival van 18 oktober tot 18 november 2007 in alle Novotel van België

    Rechtstreekse reservatie bij de hotels is aanbevolen. www.novotel.com

    10-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de notelaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DE NOTELAAR

     

     

    Na zijn humanioraopleiding besliste Eddy Verstreken om een extra-keukenopleiding in het Coloma-instituut in Mechelen te volgen. Deze beslissing gaf zijn leven een belangrijke wending, hij ontmoette er zijn echtgenote Agnes Van Ham, maar hun gemeenschappelijke interessesferen zorgden voor een denderende opleiding zowel in de keuken als in de zaal.

     

    Een figuurlijke harmonie dus van geuren en kleuren die het echtpaar samen tot ontwikkeling brengt. Meestal samen maar soms ook apart kregen ze in de late jaren 70, begin der 80-er jaren meerdere restaurants op smaak, zo o.m. de Zeester in Leuven, het Wit Paard in Bonheiden, de Veeboer in Grimbergen en ’t Molenveld in Elewijt. Alhoewel de klanten hun keuken en service naar waarde wisten te appreciëren, kon hun creativiteit onvoldoende openbloeien.

    Eind 1986 ontdekken ze per toeval een te koop staande oude hoeve in het Brabantse Buken, een piepklein dorpje dat rustig verscholen ligt naast het kanaal Leuven-Mechelen.Na een grondige renovatie kunnen ze anno 1987 de deuren van hun restaurant openen. In de tuin overleeft een veel vruchtendragende notenboom de renovatiestorm en Agnes kiest resoluut voor ‘De Notelaar’ als benaming van hun restaurant. Net als die boom, die symbolisch zijn vruchten het ganse jaar door laat degusteren, wil ook hun restaurant de fijnproevers permanent verwennen.

     

    De kwaliteit van het eindproduct in Eddy’s keuken groeide de voorbije jaren bestendig. Nu staat De Notelaar bekend voor degelijke, kwalitatieve en typische Brabantse streekgerechten met dagverse groenten, deels uit eigen kweek, deels door aankoop op de Brusselse vroegmarkt. Voor Eddy is en blijft de vroegmarkt de aangewezen aankoopplaats voor alle chefs vermits men hier de kans heeft om zelf zijn identiteit te bepalen en niet afhankelijk is van een productkeuze door leveranciers. Bovendien specialiseerde het echtpaar zich ook in oester- en kreeftmenu’s, deze lekkernijen sieren dan ook de kaart met de regelmaat van een klok.

     

    In het vooruitzicht van hun 20-jarig bestaan, kreeg De Notelaar een opfrisbeurt waarbij niet alleen de keuken, maar ook de bar en de zaal werden gerenoveerd. Door het verplaatsen van de oesterbak kon ook het sanitair worden uitgebreid en krijgt men ook hier een bijzonder relaxerend en kleurrijk gevoel door het perfect op mekaar inspelen van het buitenlicht en de gekleurde lampen. Gans de renovatie dompelt de consument meteen onder in een rustige, charmante sfeer waar alle kommer en last wegvallen. De Notelaar is met een 4-daagse werkweek,  geopend van vrijdagmiddag tot en met maandagavond. De feestzaal staat ook de andere dagen ter beschikking voor feesten, evenementen en seminaries, faciliteiten die o.m. door de ruime parking mogelijk worden gemaakt.

     

     

    Op het culinaire vlak zorgt Eddy geregeld voor nieuwigheden. Streekgerechten met verse kwalitatieve producten en kenmerkende Brabantse groenten blijven belangrijk en vormen trouwens de rode draad in het feestmenu dat tot midden oktober loopt. Dit uitgebreid feestmenu kost all-in 70 Euro. Met het ‘dessert van Peggy’, brengt Eddy tevens hulde aan een werkneemster die samen met Agnes en Eddy, de voorbije 20 jaar, in restaurant De Notelaar, lief en leed deelde. Anderzijds serveert Eddy op maandagavond voortaan een 5-gangen degustatiemenu waarbij hij in samenspraak met Agnes, culinaire toppers serveert voor 30€. Met inbegrip van aperitief, wijnen, water en koffie wordt dit 50€. Vanaf oktober wordt op vrijdagavond een wildfestival georganiseerd terwijl ook het witloof dan volop in de kijker komt te staan.

     

     

    Het feestmenu “20 jaar Notelaar” laat de fijnproevers volop genieten van een kwalitatieve keuken met dagverse producten waarbij een vleugje Brabants romantisme gekruid met de nodige nostalgie, nooit ver weg is. RVH.

     

    Restaurant De Notelaar – Bukenstraat 142 – 1910 Kampenhout (Buken) – tel 016- 60 52 69

    info@denotelaarbuken.be - www.denotelaarbuken.be

     

    Culinaire commentaren:

    Michelin: 2 couverts

                Neorustieke eetzaal

                Achter het fornuis houdt de chef-kok, de traditie hoog

     

     

     

     zie ook www.6minutes.be

    08-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hulde aan de dames
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

                                       

     

    Hulde aan de Dames!

     

     

     

    Grand Casino Brussels introduceert nieuwe thema-avonden die zeker en vooral de dames zullen bekoren.

     

    Dinsdagavond krijgt voortaan het motto « Ladies First » mee. Iedere dinsdag vanaf 19h, wordt iedere dame die het casino van Brussel betreedt verwend, ze ontvangt een gratis cadeautje aan het onthaal (make-up die de naam van het casino draagt) en een handig parking ticket.

    En omdat dineren deel uitmaakt van plezierige bezigheden, ontvangt elke vrouwelijke gast die in het casino dineert, hetzij in de Crystal Food Corner of in restaurant « La Madeleine », een onweerstaanbaar gratis glaasje champagne en een erg leuke spelinitiatie. De Chef kok van La Madeleine, Michel Doukissis,  stelt voor de gelegenheid een 3-gangen menu met een halve fles wijn voor aan 28€. RVH.

     

    Grand Casino Brussels – Duquesnoystraat 14 – 1000 Brussel – tel 02-289 11 35

     

     

     

    06-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!