:roll:
Voorbereid op het scherpst van de sneexml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
In tijden waarin mensen zich steeds bewuster worden van de waarde van gezonde voeding wordt het bereiden ervan ook steeds belangrijker. De hapklare microgolfmaaltijden zijn weer passé, er worden opnieuw gehele restaurantwaardige maaltijden thuis op tafel getoverd. Een beetje hulp in de keuken is gewenst en dus komt Rösle met een handig viertal professionele keukenhulpen.
Tomaat, kiwi of andere lastpakken met harde schil zijn in een mum van tijd van hun jasje ontdaan met de Tomaten/Kiwi Schiller. Een tweezijdig mes, schuin in de schiller gevat, blijkt het geheim. Zelfs geschikt om paprikas te schillen. Groenten, kaas en aardappelen raspen of schaven? Rösles groentenschaaf ligt stevig op elke schaal. Maar kan ook op eigen antislippoten staan. Het mes is verstelbaar waardoor zowel dik als dun kan worden geschaafd. Alle Rösle raspen en schaven zijn vervaardigd uit speciaal scherpblijvend staal. Nieuw is de slede, uit speciale kunststof vervaardigd. Simpelweg op de schaaf of rasp te klikken en met de te schaven groente of kaas heen en weer schuiven. Zo blijven vingers heel en wordt het te schaven product tot het maximale opgebruikt.
Eieren die na het snijden half uit elkaar vallen zijn verleden tijd met de Rösle Eiersnijder. Vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en chroom is deze snijder een lust voor het oog, maar ook ergonomisch van topklasse en een koude schotel is zo gemaakt.
De echte Bourgondiër weet het al; gevogelte is als de taart, de kers en het feest bij elkaar. Wat te denken van een lekkere eend of kalkoen? De Wildschaar snijdt door huid, vlees en beenderen heen als ware het boter. Nog nooit was gevogelte aansnijden gemakkelijker. RVH.
www.cookand.org
|