Inhoud blog
  • Jung kleurt met gelijkheid
  • Idroattiva+
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    25-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wereld ontdekken en gastronomisch genieten aan boord van een uitzonderlijke vijfmaster: Club Med 2

    Trouw aan het concept van twee mannen die de Club Med 2 in 1988 bedacht hebben, Jean Marc Poylo, een redder uit Le Havre, en zakenman Gilbert Trigano, stelt de zeereus een totaal nieuwe beleving aan boord voor: gastronomisch genieten onder de vleugels van Pascal Devalkeneer.

    Sterren chef Pascal Devalkeneer en sommelier Eric Boschman nodigen u graag uit aan boord van de Club Med 2 voor een cruise langs de Griekse cycladen van 11 tem 18 juli 2015. Dit nieuwe concept wordt een uitgelezen kans voor elke fijnproever, niet alleen gastronomisch genieten, maar ook in aanraking komen met kookworkshops door Pascal Devalkeneer, conferenties en enkele memorabele gala diners zullen voor een onvergetelijke culinaire week zorgen.

    Om deel te nemen aan deze speciale luxe cruise op de Club Med 2 is inschrijven mogelijk via www.croisieres.clubmed.be of contact opnemen met het Club Med reisagentschap via 070 660 660.

    Praktische info: Croisière Gastronomie van Valletta naar Athene / 8 dagen 7 nachten van 11-07-2015 tem 18-07-2015 / Prijs per persoon vanaf 2593€ (zonder transport).

    Pascal Devalkeneer : Sterrenchef Pascal Devalkeneer licht de Belgische keuken toe vanuit zijn restaurant, Le Chalet de la Forêt, dat deel uitmaakt van de hooggewaardeerde kring van de Relais et Châteaux. Met twee sterren bekroond wordt hij beschreven als een conservatieveling, maar in werkelijkheid is hij een gedreven voorvechter van seizoensgebonden keuken, de liefde van het product en goed uitgevoerd werk. Hij is erin geslaagd een perfecte balans te vinden tussen innovatie en traditie, waarbij hij soms de betreden paden verlaat, zonder daarom de authenticiteit van de verse producten en van een kostbare knowhow te verloochenen. Hij laat zich leiden door zijn inspiratie en zijn jarenlange ervaring in verschillende gerenommeerde huizen (La Truffe Noire, Scholteshof). Zijn motto: “constant zowel de seizoenen als de tijdsgeest volgen, met respect voor de grondstoffen en het raffinement en de elegantie die de degustatie ervan vereist.”

    Eric Boschman heeft een ware passie voor de kookkunst en wijn. In de jaren ’90 volgt hij in het spoor van zijn ouders en grootouders en opent hij zijn eigen restaurant, Le pain et le vin. Later verlaat hij het restaurantbedrijf en wijdt hij zich als oprichter van FAWA (Food and Wine Academy) aan zijn ware ambitie: zijn passie delen en het verhaal van de wijn vertellen. Eric Boschman schreef meerdere boeken over dit thema en werd in 1988 uitgeroepen tot beste sommelier van België.

     





    25-11-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleef Brussel op een unieke manier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Veuve Clicquot, het symbool van plezierig samenzijn in opperbeste stemming, gaat tijdens de eindejaarsperiode een exclusief partnerschap aan met de Uber-app.

    Tijdens twee weekends in december, van 12 tot 14 december en van 19 tot 21 december, kan iedereen, tussen 17u en 22u op vrijdag en tussen 12u en 18u op zaterdag en zondag, Brussel doorkruisen in een #UberClicquot: vijf iconische Amerikaanse wagens die voor de gelegenheid worden ondergedompeld in de feestkleuren van het beroemde champagnehuis.

    Met betrouwbare en vriendelijke chauffeurs aan het stuur, rijden de #UberClicquots in de Brusselse bovenstad rond om de aanloop naar de feestdagen nog aangenamer te maken. De klant downloadt de Uber-app op zijn smartphone en krijgt vervolgens de mogelijkheid om voor € 10 een luxueuze berline te boeken, inclusief een glaasje Veuve Clicquot en een uitmuntende service. Een perfect verwenmoment en een heerlijk ontspannen manier om de hoofdstad anders te beleven tijdens een traject in de Brusselse bovenstad tussen de Zavel, het Flageyplein, het Kasteleinsplein en de Louizawijk.

    Een unieke ervaring voor elke stadsbewoner die dit bruisende, handige en gezellige moment meteen ook kan delen op de sociale netwerken. Een bijzondere uitstap op maat en een vorstelijke manier om alle eindejaarsaankopen onbezorgd te vervoeren en de handen vrij te houden voor een glaasje uitzonderlijke champagne: een welverdiende beloning na een namiddag shoppen!

    Veuve Clicquot : Vanaf het moment dat Philippe Clicquot zijn prestigieuze Franse champagnehuis oprichtte in 1798 en het zeven jaar later werd omgedoopt door zijn weduwe, is Veuve Cliquot trouw gebleven aan de uitzonderlijke waarden van het Huis: kwaliteit verweven met feestelijke momenten, energie en plezier rond een glaasje champagne.

    Meer dan twee eeuwen later doet het Huis zijn uitmuntende reputatie nog altijd eer aan, wordt zijn kracht versterkt met nieuwe smaken, staat innovatie centraal en evolueert het mee met zijn tijd, met de snelheid van de parelende bubbels aan het oppervlak van het goudkleurige drankje.

    Uber: De Uber-app is flexibel, betrouwbaar en betaalbaar. Het is een kwalitatief alternatief voor de bestaande transportmogelijkheden. Sinds zijn komst in Brussel in februari 2014, is het aantal chauffeurs en gebruikers voortdurend gestegen. De applicatie is momenteel operationeel in meer dan 220 steden wereldwijd.

     

    25-11-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les secrets du chef - wishlist

    De eindejaarsfeesten zijn in aantocht en de chef heeft u een verleidelijke lijst van cadeautjes samengesteld. Hier hebt u een selectie van trendy producten. De ideale manier om iemand een plezier te doen of om zichzelf te verwennen ... Enkele suggesties binnen vijf verschillende thema’s:

    Thema : Gebak /chocolade

    Scrapcooking -Kerstmis-rolfondant kit: Deze kit bevat 3 verschillende rolfondants en een deegroller om uw kerststronk op originele wijze te versieren. Prijs : 11,95 euro - Scrapcooking -Gouden glitters : Deze eetbare gouden glitters zijn ideaal om een feestelijke toets aan uw desserts en drankjes te geven. Prijs : 8,50 euro

    Lékué -PopCorn maker: Tijdens een televisieavond is niets fijner dan een zoete of zoute snack in de vorm van zelfgemaakte en gezonde popcorn, in een handomdraai klaar! Prijs : 24,95 euro

    Joseph Joseph -Nest Set : De 3 kommen met een rand uit roestvrij staal zijn ideaal om eieren te breken. Het systeem om eieren te splitsen kan op elke kom apart ingesteld worden: uw eierdooier wordt perfect van uw eiwit gescheiden ! Prijs : 39,95 euro - Joseph Joseph -Nest Maatcupjes Praktisch, makkelijk en altijd handig! Prijs : 15,95 euro

    Whittard - Luxury hot chocolate : U heerlijk een namiddag thuis terugtrekken, dat kan alleen met de zoete zachtheid van de fameuze Whittard hot chocolate. Laat u verleiden door de rijke en intense smaak van dit kwaliteitsproduct en geniet van deze klassieker met een toefje slagroom of mini-marshmallows om dit heerlijke drankje nog beter tot zijn recht te laten komen. Prijs : 9,95 euro - Finest tea collection : Deze theedoos biedt een brede waaier aan smaken uit de 8 bestsellers van Whittard, en er is een smaakje voor elk moment van de dag. Prijs : 34,95 euro

    Valrhona -Praliné / Pasta amandel-hazelnoot & Valrhona Etnao Guanaja smeltend hart : De ideale keukenhulpjes voor het succesvol bereiden van uw feestgebak! Stop het smeltend hart in uw cakedeeg om een heerlijk hart uit lopende chocolade te krijgen bij het opdienen en maakt u het lekkerste Paris-Brest gebak. Prijs : Valrhona -Praliné / pasta amandel-hazelnoot : 11,50 euro Valrhona -Etnao Guanaja smeltend hart : 13 euro

    Thema: In de keuken

    Le Creuset -Stoofpot Midnight grey & Waterketel Demi Midnight grey: Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten presenteert Le Creuset trots haar nieuwe metallic-kleur : Midnight Grey. De stoofpot past in haar nieuwe kleur perfect op uw feesttafel, of deze nu klein of groot is, u kunt immers kiezen uit 2 formaten : 26 cm of 22 cm! Opgelet : enkel zolang de voorraad strekt... En neem dan meteen de Le Creuset waterketel, ook in trendy metallic midnight grey, mee. Prijs : Stoofpot 22 cm : 125 euro (in plaats van 175 euro); Stoofpot 26 cm : 165 euro (in plaats van 235 euro) en Waterketel Demi Midnight grey : 67 euro

    Demeyere -Rookset : Maak heerlijk gerookte vis, vlees, zeevruchten, gevogelte, groenten... en zelfs kaas! Zo geeft u een subtiele en speciale smaak aan uw gerechten! Prijs :119 euro (in plaats van 149 euro). - Atlantis braadpan gift set : De Demeyere Atlantis braadpan helpt u bij het perfect bereiden van uw feestgerechten. Prijs : 169 euro (in plaats van 239 euro). Multifunctionele pannen: Voor chef-koks in wording is niets aangenamer dan koken met kwaliteitsmateriaal. Prijs : vanaf €139.

    Thema: Feestelijk

    Atelier du Vin -Spiraalvormige karaf : Elk stuk, uniek op zich, is handgeblazen en vervaardigd in Europa. Door de draaiingen in het glas kan de wijn die u uitkiest voor uw feestmaaltijden ademen en reflecteert tevens prachtig. Prijs : 125 euro. Zwiesel -24-delig vina pack: Een onvergetelijke ervaring voor smaak- en geurpapillen: serveer uw allerbeste wijnen in glazen van het Vina assortiment. Prijs : 149 euro

    Falcon -Enamelware Wacht niet langer en ontdek het nieuwe assortiment aan geëmailleerd Engels servies van Falcon. Borden, kopjes, vaatwerk en theepotten…alles van duurzaam en bestendig materiaal. Het perfecte servies voor een feesttafel in een tijdloze vintagelook. Prijs : vanaf 7,95 euro

    Thema: Ganzenlever

    Magimix -Toaster Vision: Dankzij de doorzichtige wanden van de Vision toaster van Magimix volg je je toast op de voet en vermijd je verbrande sneetjes brood! Beschikbaar in 8 verschillende kleuren. Prijs : 180 euro (in plaats van 200 euro)

    Emile Henry -Terrine in medaillonvorm voor ganzenlever : de enige terrine met een druk- en vet-evacuatiesysteem om makkelijk prachtige ronde ganzenlevermedaillons te maken. Prijs : 39,95 euro

    Savini Tartufi -Tartufata : Oorspronkelijk afkomstig uit Italië kan dit luxeproduct op verschillende manieren bereid worden en is beschikbaar in aangepaste vormen. Heerlijk op een toastje of met ganzenlever. Prijs : vanaf 11,95 euro. Olijfolie met witte truffel: Deze originele Italiaanse olie laat het hart van menig truffelliefhebber sneller slaan. Ideaal met vlees, vis, soep of salade, maar ook heerlijk in risotto. Prijs: €31,95.

    Aix&Terra -Watermeloen confituur met sinaasappel: De witte watermeloen kent vele benamingen en wordt veelvuldig gebruikt bij het maken van confituur. De witte schil is enkel gekookt eetbaar, en gecombineerd met sinaasappel kan er heerlijke confituur van gemaakt worden. Prijs : 8,95 euro. A l’Olivier -Balsamicoazijn parels : Deze kleine parels balsamicoazijn geven net die extra smaaktoets aan uw gerechten en zorgen ook voor een perfecte afwerking en presentatie. Prijs : 12,95 euro. Forges de Laguiole -Corne peper-en zoutstel: Met dit peper- en zoutstel uit hoorn uit de Aubrac-streek waant u zich direct in Aveyron, een traditionele en originele toets op uw feesttafel. Prijs : 95 euro

    Thema: Zelfgemaakt brood

    Lékué -Mini brood-bakvorm : Zelf brood maken is helemaal in! En het is al helemaal leuk om zelf pistoletjes te maken voor het kerstdiner onder familie. Deze bakvorm van Lékué helpt u bij het maken van broodjes en brioche in een handige broodvorm. Prijs :18,95 euro. Stokbrood-bakvorm: Prijs : 75 euro (in plaats van 89,95 euro)

    La bonne graine -Botervat en botervorm : “Do It Yourself” is helemaal in, ook in de keuken! Met dit botervat kunt u snel en makkelijk uw eigen boter maken… Prijs : Botervat : 79,95 euro Botervorm : 29,95 euro

    Forges de Laguiole-Botermes : een mes van puur en ongekend design dat zijn plaats op de feesttafel meer dan verdiend heeft. Het handvat van zwart hoorn ligt makkelijk en aangenaam in de hand. Prijs : 70 euro

    Alessi -Fior d’olio: Met deze olieproever kunt u de olie net zoals traditionele olieproevers testen en door de stop met schenktuit kunt u de hoeveelheid olie in en op uw gerechten perfect doseren. Prijs : 42,95 euro

    KitchenAid -Robot Artisan : Bij aankoop van een keukenmachine krijgt u een extra mengkom en een klopper met flexibele rand gratis. Prijs : vanaf 629 euro (met een gratis glazen mengkom en klopper met flexibele rand)

    Les Secrets du Chef - Grand Place 23 bte 402 - 1348 Louvain la Neuve

    www.lessecretsduchef.be









    25-11-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op wintersport? Ja en hondje komt mee!

    Groupe Pierre & Vacances Center Parcs : huisdieren welkom !

     

    Ook huisdieren hebben recht op een vakantie. Dit maakt deel uit van de algemene aanpak van de Groep Pierre & Vacances Center Parcs die een maximale tevredenheid nastreeft voor de hele familie op vakantie, ongeacht de periode.

     

    De Groep Pierre & Vacances Center Parcs biedt immers verhuur van vakantiehuisjes en appartementen in residenties en vakantieparken waar huisdieren zijn toegelaten. Je verblijft er in instapklare en praktisch ingerichte woningen aan zee, in de bergen of in de stad … telkens opnieuw in gezelschap van uw geliefkoosde huisdier.

     

    U moet niet meer naar opvangoplossingen zoeken wanneer u op vakantie wil vertrekken! Uw trouwe viervoeter kan u vergezellen in het merendeel van de residenties, village clubs en domeinen van de Groep. De dieren zijn toegestaan in de gemeenschappelijke ruimten van het park indien aan de halsband gehouden, uitgezonderd bij het zwembad. Zij zijn niet toegelaten in de hotels, behalve uitzondering.

     

    DE FORFAITS : Bij Pierre & Vacances, villages clubs en premium : 55 € per dier per week, voor een verblijf van 7 nachten en meer. 9€ per dier per nacht; voor een verblijf van minder dan 7 nachten.

     

    Bij Center Parcs: vanaf 39 € (één enkel huisdier per cottage) voor een weekend (89 €/week). Dit in de vakantieparken gelegen in België, Nederland en Duitsland.

     

    U rest enkel de bagage voor uw hond te pakken met zijn paspoort, certificaat van goede gezondheid, inentingsboekje, halsband, hondenbrokken, speelgoed, enz. En als u met de auto reist, vergeet niet uw hond af en toe eens uit te laten en hem wat water bij te schenken!

     

    Informatie en reservatie: www.pierreetvacances.be / www.centerparcs.be

     

    25-11-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelingids Belgiƫ - Luxemburg 2015: eenvoud siert
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De selectie van de MICHELIN gids België en Luxemburg 2015 bewijst dat de no-nonsense productkeuken springlevend is. De elf restaurants die één ster krijgen, laten u genereus genieten.

    Een uiterst bewerkte spektakelkeuken, in de vorm van ware schilderijtjes waarin het product nog amper herkenbaar is. Dat deze omschrijving van toepassing is op alle restaurants die in de MICHELIN gids staan, is fout. Als editie 2015 één zaak duidelijk maakt, dan is het wel dat eenvoud siert. “Er wordt terug gekozen om uitmuntende producten voor zich te laten spreken zonder onnodige bewerkingen, de chefs gaan voor generositeit en rijke smaken zonder al teveel poespas. Kortom: ze gaan back to basics”, stelt Michael ELLIS, Internationaal Directeur MICHELIN gids.

    Het product laten excelleren en fantastische smaken creëren, op dat vlak springen er in België drie restaurants uit. De Karmeliet (Brugge), Hof van Cleve (Kruishoutem) en Hertog Jan (Zedelgem) behouden hun drie sterren en blijven meedraaien met de wereldtop. Hertog Jan zette met de verhuis naar zijn prachtig verbouwde hoeve een stap vooruit. Hier wordt pas echt duidelijk hoe belangrijk zelfgekweekte groenten zijn in de keuken van chef De Mangeleer.

    In deze 59ste editie van de MICHELIN gids België en Luxemburg krijgen tien Belgische restaurants (vier in Wallonië, drie in Brussel en drie in Vlaanderen) voor het eerst een Michelin ster. Opvallend is dat twee zaken die jarenlang fier de stempel van Bib Gourmand droegen, nu een ster krijgen toegewezen dankzij de vooruitgang die ze hebben geboekt. Philippe Meyers (Braine-l’Alleud) en Les Pieds dans le Plat (Marenne) zijn restaurants waar de klassieke keuken met vakmanschap onder handen wordt genomen. Men krijgt hier lekker eten voor een prijs-kwaliteitverhouding die gewoonweg fantastisch is. Ook de rijke brasseriekeuken van Héliport Brasserie (Luik) en de eigentijdse smaakvariaties van Aux Petits Oignons (Jodoigne- Geldenaken) laten hun gasten genereus genieten.

    In Brussel vindt men restaurants die op dezelfde lijn zitten. Zo is Le Pigeon Noir (Ukkel) een prachtvoorbeeld van hoe heerlijk traditionele bereidingen kunnen zijn. Hun bourgondische keuken wordt zonder pretentie bereid en levert fantastische smaken op. Le Monde est Petit (Etterbeek) mengt dan weer lokale lekkernijen met producten uit verre windstreken, Da Mimmo (Sint-Lambrechts-Woluwe) bewijst nog maar eens hoe lekker de pure Italiaanse keuken is.

    Hét langverwachte culinaire event van het jaar 2014 was uiteraard de opening van The Jane (Antwerpen), de imposante kapel die chefs Sergio Herman en Nick Bril hebben omgetoverd tot een trendy hotspot. Zij lossen de verwachtingen in met hun weldoordachte, lichte gerechten die een sensationele smaakharmonie opleveren. Die vindt u ook in Gent, een stad die op gastronomisch vlak maar blijft groeien. Nieuw aan de Gentse sterrenhemel is Publiek. Met Olly Ceulenaere staat er een bekende chef in de keuken, maar de echte vedetten zijn de producten. Een (h)eerlijke keuken voor fantastische prijzen! Iets verderop, in Lochristi, biedt D’Oude Pastorie dan weer lichte creaties doorspekt met fantastische, herkenbare smaken.

    In het Groothertogdom Luxemburg wordt één restaurant beloond met een Michelin ster: La Cristallerie (Luxemburg stad). Ook hier wordt de traditionele keuken geëerd met fijne smaken en heerlijke creaties.

    Deze gids beloont eveneens 159 Bib Gourmand restaurants (in de gids aangeduid met hun geëigend symbool). De stempel van de Bib Gourmand prijkt op steeds meer restaurants. Het concept van een keuzemenu onder de 37 euro, ongeacht de kookstijl, maar steeds met seizoengebonden producten in de hoofdrol is uitgegroeid tot een begrip. Dat bewijzen de cijfers: dit jaar zijn er maar liefst 34 nieuwkomers!

    De MICHELIN gids België en Luxemburg 2015 is te koop vanaf 27 november voor de prijs van € 21,95 in België en € 21,33 in GH Luxemburg. In deze 59ste editie vindt u 1742 adressen, namelijk 667 hotels (waaronder 129 gastkamers) en 1075 restaurants waaronder: 137 sterrenrestaurants, 3 drie-sterrenrestaurants, 17 twee-sterrenrestaurants en 117 restaurants met één ster waarvan 11 nieuwe. In de gids werden ook 159 Bib Gourmand restaurants opgenomen, waarvan 34 nieuwe.

    De MICHELIN gids blijft een internationale standaard voor de gastronomie dankzij zijn homogeen en rigoureus selectiesysteem dat in 24 landen wordt toegepast. Alle bedrijven die in de gids worden opgenomen, zijn geselecteerd door de bekende Michelin inspecteurs. Zij doorkruisen België en GH Luxemburg om deze verfijnde selectie af te kunnen leveren en gaan steeds op een anoniemere, onafhankelijke manier te werk. De strenge opleiding die de inspecteurs volgen, leert hen dezelfde methodes aan die al tientallen jaren worden toegepast over heel de wereld. Zo wordt een internationaal en homogeen kwaliteitsniveau verzekerd. Om hun objectiviteit te garanderen, betalen de inspecteurs altijd hun rekening. Wat op het bord verschijnt, is wat telt.

    De inspecteurs steunen op vijf elementen, die door Michelin zijn bepaald, om de kwaliteit van een restaurant vast te stellen: de kwaliteit van de producten, de kunde van de chef, de persoonlijkheid van de keuken, de prijs-kwaliteitverhouding en de regelmaat, zowel in tijd als doorheen het menu. Deze objectieve criteria worden gerespecteerd door al de inspecteurs van de MICHELIN gids, of ze nu werkzaam zijn in Japan, de Verenigde Staten, China of Europa. Doordat ze over heel de wereld worden gebruikt, garanderen ze een homogene selectie. Waar u ook bent, een ster heeft overal dezelfde waarde, zowel in Parijs, New York, Amsterdam als Tokyo.

    24-11-2014 om 12:25 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Resort Maastricht Een vakantiewoning met meerwaarde!

    Resort Maastricht … een tweede verblijf op een prachtige locatie om weekends of vakanties in alle luxe door te brengen. Of een knap vastgoedproject met aantrekkelijk rendement (> 5%)! Maastricht is een historische stad, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Niet voor niets komen hoogwaardige merken als Sphinx, Mosa (tegels) en Wieckse Witte uit Maastricht. Resort Maastricht gaat mee in die filosofie en verder. Met duurzame materialen en door Maastricht geïnspireerde ontwerpen. Zo zijn de stad Maastricht en Resort Maastricht onlosmakelijk met elkaar verbonden.

    Maastricht als Romeinse vesting! Maastricht strijdt met Nijmegen om de eer van ‘oudste stad’. In de straten zijn nog steeds sporen te vinden als Romeinse vesting, religieus centrum, garnizoensstad en als vroege industriestad. In Maastricht zoeken de mensen elkaar graag op. Studenten, ondernemers, toeristen en ‘echte Mestreechtenere’ ontmoeten elkaar bij de vele evenementen, festivals en culturele activiteiten. Het evenementenjaar begint in Maasticht natuurlijk met carnaval. In het voorjaar stroomt cultuurminnend Europa naar Maastricht voor The European Fine Art Fair (TEFAF) en het bij-behorende festival During TEFAF. In april gaat menig wielerhart harder kloppen, wanneer alle internationale wielrenners van de Amstel Gold Race over de Limburgse hellingen razen.

    Tijdens de Maastrichtse ‘Cultuurzomer’ zijn er de traditionele zomeravondconcerten van André Rieu op het Vrijthof. In augustus de Ridderronde en het welbekende Preuvenemint. Kom in het najaar culinair genieten bij Chateau Maastricht. Of waan je in een winters wonderland bij Magisch Maastricht. Uiteraard zijn er nog veel meer evenementen zoals Festival Bruis, Citypolo of de Fashionclash. Welke week u ook komt naar Maastricht, er is altijd een activiteit die bij u past. Want in Maastricht is altijd iets te doen. Van unieke boetiekjes tot highstreet modemerken: Maastricht is het walhalla voor modeliefhebbers en shopaholics. Maastricht heeft haar winkeldeuren 7 dagen per week geopend! U kunt dus áltijd uw shoppinghart ophalen in Maastricht!

    Maastricht gaat u culinair verrassen. De talloze restaurants bieden u de grootste gastvrijheid en de lekkerste (streek)gerechten. Voor elk wat wils. Of u nu chique wilt tafelen of Bourgondisch wilt genieten. Niet alleen de gerechten zijn divers, u heeft ook enorme keuze in sfeer en locatie. Dineren in kastelen, pakhuizen, kerken of historische kelders, hebt u dat al eens gedaan? Het kan in Maastricht. Maastricht is de ster onder de steden. Maar kent ook sterren op gastronomisch gebied. Chateau Neercanne, Toine Hermsen en Tout à Fait zijn allemaal onderscheiden met een Michelin-ster. Restaurant Beluga van chefkok Hans van Wolde heeft er zelfs twee. Vergeet u niet te reserveren?

    Op de prachtige groene heuvels van Dousberg verrijst weldra een schitterend verblijfsoord. Een uniek project met recreatiewoningen aan de rand van België, maar vlakbij het bruisende centrum van Maastricht. En op wandelafstand van International Golf Maastricht, een schitterend golfcomplex te midden van de natuur. Dé locatie bij uitstek voor een prachtig en stijlvol vakantieresort!

    Uniek resort. Een plek waar toekomst en verleden elkaar ontmoeten. Enerzijds beantwoordt Resort Maastricht aan de modernste wooneisen, anderzijds ademt dit project respect voor het verleden. Getuige daarvan is de architectuur met onmiskenbare stijlelementen van de typische Maastrichtse bebouwing. Door deze historische architectuur te combineren met hedendaagse stijlelementen krijgt Resort Maastricht een eigen gezicht dat zich met geen enkel ander vakantieresort laat vergelijken.

    Het resort wordt in 3 fasen gerealiseerd. Resort Maastricht bestaat uit een dorp met geschakelde en vrijstaande vakantiewoningen op ruime kavels (eigen grond), volgens de traditionele architectuur ontworpen. Daarnaast omhelst het een plein met appartementen in Maastrichtse stijl met verschillende typische Maastrichtse gevels, gezellige terrassen en diverse faciliteiten zoals een binnenzwembad en een panorama-restaurant met indrukwekkend uitzicht over zowel Maastricht als België.

    Investeren in Resort Maastricht is investeren in vastgoed én vakantiebeleving. Een woning in Resort Maastricht is niet alleen een prachtig bezit, maar ook een mooie investering. Deze kwaliteitsvolle woningen met tijdloos karakter worden opgetrokken volgens de hoogste kwaliteitseisen en zorgvuldig ingericht zodat men er meteen gebruik van kan maken. Alle woningen en appartementen kenmerken zich door hun hoog niveau van afwerking. En uiteraard heeft de koper zelf ook inspraak wat de uitstraling van de woning betreft. Hij beleeft er zelf zijn vakanties in alle comfort, maar kan het pand ook verhuren. In tijden dat spaarboekjes niets meer opbrengen, vast en zeker het overwegen waard.

    In het voorjaar 2015 starten de werken van fase 1 waarvan de verkoop lopende en succesvol te noemen is! De projectontwikkeling, exploitatie en verhuur is in handen van Dormio Recreatiewoningen bv.

    Meer weten? Immo Groep 5 neemt de verkoop op de Belgische markt van Resort Maastricht voor zijn rekening. Immo Groep 5 - Maastrichtersteenweg 8 - 3500 Hasselt - 011 30 50 50 - info@immogroep5.be – www.immogroep5.be







    24-11-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culinair en budgetvriendelijk eindejaar dankzij Colruyt

     

    De feestdagen staan voor de deur. Dat betekent lekker kokerellen en uren gezellig samenzijn. Colruyt biedt een helpende hand en combineert die twee activiteiten in zijn assortiment voor eindejaar. Zo kan de gastvrouw/heer de culinaire kwaliteiten laten botvieren én voldoende tijd spenderen met de gasten. Bovendien houdt Colruyt vast aan het ‘laagste prijs’-principe. De eindejaarsproducten zijn dus niet enkel kwalitatieve smaakbommen, ze zijn eveneens beschikbaar tegen de laagste prijs. En dit zowel voor de nationale merken, de eigen merken én de ‘premier prix’.

    Huismerk BONI staat gekend om zijn kwaliteitsproducten aan interessante prijzen. Voor de feestdagen pakt het label ook uit met een uitgebreide feestlijn. Producten zoals heerlijke aperitiefhapjes, smakelijke sorbets en een betoverende ijsstronk zullen de feesttafel opvrolijken.

    Gebrek aan inspiratie voor het feestmaal? Colruyt maakt het je gemakkelijk om een lekker menu op tafel te toveren! Ze stelden tien overheerlijke feestmenu’s samen, zodat je een handig overzicht hebt van de producten die moeten aangekocht worden. De kookrichtlijnen helpen je doorheen het kookproces. Deze menu’s variëren in prijs per persoon, zodat ze binnen ieders budget passen.

    Exclusieve producten: kwaliteitsvolle specialiteiten zijn tijdens de feestdagen exclusief te verkrijgen aan de beenhouwerij bij Colruyt.

    Foie Gras: Colruyt pakt uit met twee varianten van de gekende foie gras: foie gras in terrine Maistres Occitans en foie gras sel de Guérande Maistres Occitans. Maistres Occitans is een coöperatie van zo’n 200-tal eendenkwekers uit Zuidwest-Frankrijk. De eenden worden er gekweekt in goed verluchte stallen, omringd door groen waarin ze vrij kunnen rondlopen. De eenden- en ganzenlevers van Maistres Occitans zijn in België exclusief te verkrijgen bij Colruyt Groep. De foie gras sel de Guérande is een gekookte eendenlever, verrijkt met zout van Guérande. Dit snuifje zout is een natuurlijke smaakversterker en zorgt voor een lekkere foie gras van de hoogste kwaliteit. De foie gras is verpakt met een snijdraad om perfecte schijfjes te snijden. Recepttip: ideaal als voorgerecht met geroosterd rozijnenbrood en lekkere konfijt of op een toast als aperitiefhapje.

    Wildballetjes : In de vorm van bitterballen worden deze wildballetjes geserveerd als heerlijk aperitiefhapje. De balletjes zijn gekruid, gepaneerd en voorgegaard. Ze moeten dus enkel nog gefrituurd worden. Teruel serranoham met poot : In tegenstelling tot gewone serranoham die gemaakt wordt van witte, Spaanse varkens, wordt deze ham gemaakt van durocvarkens. De ham wordt maar liefst 16 maanden gedroogd in de Spaanse regio Teruel, waar gewone serranoham 9 maanden rijping nodig heeft. De hoogte en maritieme invloeden van de regio zorgen voor de ideale rijpomstandigheden voor een smaakvolle kwaliteitsham.

    Boni feestlijn

    Sint-Jakobsnoten : Deze lekkernijen worden anderhalf uur na de vangst diepgevroren, waardoor ze heerlijk vers zijn. Bovendien is er geen water toegevoegd, dus zullen ze niet krimpen bij het bakken. Recepttip: Sint-Jacobsnoten met verfijnde broccolicrème en krokante speksnippers.

    Mini-Croqs: Een aperitiefhapje dat altijd smaakt: een mini-croq. Naast de klassieke ham-kaas combinatie, zijn ze ook beschikbaar met gerookte zalm, kip met pesto en tomaat mozzarella. De croqs zijn gemaakt met vers, ter plaatse gebakken brood en zijn diepgevroren. Ze mogen rechtstreeks de oven in. Sorbets: Een sorbet schenken is een licht en heerlijk dessert op tafel toveren. Het is een puur product, dus de kwaliteit van de vruchten en het vruchtgehalte zijn van groot belang. Colruyt hanteert voor deze sorbets een vruchtgehalte van 45%, wat het hoogst is op de markt. Boni Luxe Stronk: De luxe stronk is een zinnenprikkelende ijsstronk die ambachtelijk bereid en met de hand afgewerkt wordt. De vanille-stokjes uit Madagascar en de melk van speciale Jersey-koeien zorgen voor een overheerlijke sensatie. De stronk is volledig gemaakt met natuurlijke grondstoffen, zonder kunstmatige toevoegingen.

    De diepgevroren kreeftvarianten van Chez Vous bieden heerlijke kreeftenvlees. De kreeften worden met een speciale techniek behandeld en rauw diepgevroren. Dat zorgt voor een lekkere, verse smaak bij bereiding. De sappige textuur blijft zo ook behouden. De kreeften zijn volledig schoongemaakt en meteen klaar voor gebruik. Recepttip: Geflambeerde kreeft met pastis en fijne groentjes.

    Vers: Tapas vormen een topper onder de aperitiefhapjes. Ze zijn snel klaar, bieden variatie en zijn erg smaakvol. Kies je voor een assortiment charcuterie met onder andere chorizo en chiffonnades van coppa of liever trio’s van humus of tapenades?

    Gerookte zalm : Het neusje van de gerookte zalm zal iedereen doen watertanden. De vis wordt ambachtelijk drooggezouten. Deze methode zorgt ervoor dat er een fijnere en natuurlijkere smaak gecreëerd wordt dan wanneer de zalm wordt geïnjecteerd. Het traditionele rookproces op een lage temperatuur en op fijne snippers beukenhout zorgen voor een uitstekende smaak. Maak je keuze uit gekweekte zalm uit Noorwegen of Schotland, of wilde zalm uit Alaska.

    Om de feestdagen dit jaar extra speciaal te maken, kook je met vergeten groenten zoals koolrabi, rammenas, schorseneren, peterseliewortel en aardpeer. Verschillende recepttips beschikbaar. Kies voor kaas en verleid je gasten op een culinaire wijze dankzij de kaasspecialiteiten. Prima Donna is een halfharde kaas, die doet denken aan parmesaan, met een pittige en nootachtige smaak. Deze kaas is van nature uit lactosevrij. De pavé d’affinois met truffel is gebaseerd op gepasteuriseerde koemelk, met zwarte truffels van de Périgord.

    Wat niet kan en mag ontbreken tijdens het feestmaal, zijn aangepaste wijn en champagne. Deze worden zorgvuldig uitgekozen door de wijnadviseurs bij Colruyt. Zo heb je bij elk gerecht een passende wijn.

    Feestmenu’s

    Hulp nodig in de keuken? Colruyt assisteert je dankzij twee op maat gemaakte oplossingen. Colruyt maakte een selectie van tien originele en lekkere feestmenu’s ter inspiratie. Dit vormt een handige leidraad tijdens het boodschappen doen en het koken zelf. Colruyt helpt je op weg, maar jij tovert het menu zélf op tafel en zal ongetwijfeld met de pluimen gaan lopen. Voor exclusieve feestmenu’s, kan je vanaf 24 november terecht op www.colruyt.be.

    Handige online kookfilmpjes en doe-het-zelf-decotips worden vanaf begin december zorgvuldig uit de doeken gedaan op www.colruyt.be. Een helpende hand nodig in de keuken? Via mail, Facebook en telefoon staat het kookteam voor je klaar! Op zoek naar de juiste wijn? Stel je vraag persoonlijk aan een wijnadviseur in een Colruyt in de buurt of stel je vraag op colruyt.be/wijn voor een persoonlijk antwoord.

     

    24-11-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Popeye is wild van witloof
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Popeye is geen onbekende, en al zeker niet bij de ouders van nu. Popeye verscheen in 1929 voor het eerst als stripfiguur, en was vanaf 1933 te zien in diverse tekenfilms. Hij groeide zo uit tot een van de beroemdste en populairste strip- en tekenfilmfiguren ter wereld. Door Popeye in het witloofverhaal te betrekken, hoopt VLAM zowel ouders als kinderen warm te maken om vaker witloof op het menu te zetten. Stoere Popeye-tattoos, een kleurkookboek met heerlijke kindvriendelijke recepten en kleurplaten geven extra prikkels aan groot en klein om met witloof aan de slag te gaan: witloofsoep, witloofkroketjes, witlooftaart, witloofpizza, witloofmayonaise: je kan echt álle kanten uit met witloof!

    Jong geproefd is oud gesmaakt. Over het algemeen eten kinderen niet graag groenten, en al zeker geen witloof. Maar daar kan absoluut verandering in gebracht worden. Kinderen hebben sowieso angst voor nieuwe voedingsmiddelen, en hebben andere smaakvoorkeuren; ze kiezen eerder voor energierijke voedingsmiddelen. Daarnaast bezitten ze meer smaakpapillen dan volwassenen, en hebben ze bijgevolg meer moeite met de bittere smaak. Witloof kan je nochtans op duizend manieren klaarmaken, ook op een manier die de bittere smaak vermindert. Er is zeker een witloofhapje waarmee je de jongste smaakpapillen kan overtuigen. Want jong geproefd, is oud gesmaakt: kinderen kunnen hun smaakpallet immers enkel ontwikkelen en verbreden door nieuwe dingen te proeven en opnieuw te proeven. Wist u dat het gemiddeld acht tot negen keer kan duren vooraleer een kind een nieuwe smaak herkent en waardeert?

    Neem je kleine chefs bij de hand en laat ze meegenieten van de ongewoon lekkere smaak van knapperige witlooftaco’s of rood-witte witloofraketjes. Op de site www.witloofvanbijons.be vind je alvast tal van kindvriendelijke recepten met 100% ’bord leeg’-garantie!

    Tips & tricks voor de kids

    Klaar om je kinderen te overtuigen? Begin bij het begin en betrek je kinderen bij de inkopen. Neem hen mee naar de supermarkt of de markt en laat ze zelf de groenten uitzoeken. Ga daarop samen aan de slag: hun eigen creaties vinden ze vast lekker! Let erop dat je het witloof niet plat kookt, kinderen houden namelijk van een goede beet. Ga de bitterheid te lijf door onderaan de kern het kegeltje uit de stronk te snijden, of verzacht de bittere smaak door melk aan het kookwater toe te voegen. Voeg ook wat kleur toe aan het gerecht door bijvoorbeeld rode of gele groenten onder het witloof te mengen zoals maïs of rode paprika, en combineer het met zoete groenten zoals wortelen, pompoen of kerstomaten. Schep nooit het bord overvol, want grote porties schrikken af. Serveer dus kleine porties en schenk aandacht aan de presentatie en vorm: dresseer je gerecht in een torentje, een leuke vorm, een gezichtje… en geef je je gerechten een leuke naam. “Popeye en het wonderwitloof” of de “witloofraket” maakt het geheel zoveel boeiender!

    Overtuigd? Ga naar www.witloofvanbijons.be, ontdek tal van lekkere kindvriendelijke recepten en tips & tricks en geniet van alles wat witloof te bieden heeft.

    Bemachtig je eigen Popeye-kleurkookboek op 4 december 2014! Op 4 december verdeelt VLAM in zeven Vlaamse stations (Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven, Hasselt en Kortrijk) 's ochtends 40.000 kleurkookboeken van Popeye, met 6 leuke kindvriendelijke recepten en evenveel kleurplaten van Popeye. Bemachtig je exemplaar en ga thuis samen aan de slag!

    Enkele weetjes over witloof: Witloof werd voor het eerst in Brussel geteeld, in een kelder in Schaarbeek. Witloof (Cichhorium intybus var. foliosum) behoort tot de familie van de cichorei-achtigen. Witloof wordt in het donker geteeld. Hoe meer licht witloof te zien krijgt, hoe groener de top en hoe bitterder de smaak. Witloof wordt ook wel eens het “witte goud” genoemd. De Belg is met een gemiddelde van 4 kg per jaar de grootste witloofconsument ter wereld. Er bestaat ook een rode witloofsoort onder de naam roodloof. Bij het koken of stoven gaat de rode kleur grotendeels verloren. Roodloof? Toverloof! Witloof is de lievelingsgroente van heel wat fijnproevers omdat ze een wat bittere smaak heeft. Chef-kok Felix Alen wijdde er samen met Liesbeth Hobert zelfs een boek aan: “Witloof from Belgium.” Witloof is het hele jaar door beschikbaar. Door te variëren in de bereidingswijzen, kan je ook met witloof zorgen voor aangepaste seizoensgerechtjes. Witloof is caloriearm en rijk aan vezels. Koop enkel stevig witloof met een mooie witte kleur. De bladeren zijn gaaf, er zijn geen kleurafwijkingen en de top is mooi gesloten. De krop is vast. Bewaar witloof op een koele, donkere plaats, bijvoorbeeld in de groentelade van de koelkast. Als witloof aan licht wordt blootgesteld, wordt het vrij snel groen. Wanneer je witloof in een open papieren zak of een geperforeerde plastic zak op een koele plaats bewaart, blijft witloof ongeveer een week houdbaar. Verwijder de buitenste blaadjes, snij een schijfje van de onderkant af en snij de kegelvormige ’pit’ weg. Kort spoelen onder de koudwaterkraan mag, maar laat witloof nooit in water liggen. Dan verdwijnen de vitaminen en mineralen. Dep de kroppen altijd droog. Snij het witloof eventueel in stukjes. De gemiddelde kooktijd is 12 minuten.

     

     

    24-11-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze kerst werkt hotel Amigo samen met Diane van FĆ¼rstenberg

    Hotel Amigo viert de feestdagen in samenwerking met de Belgische ontwerpster Diane von Fürstenberg. Net als Rocco Forte Hotels is het merk DVF een familiebedrijf. De charismatische modeontwerpster werd geboren in Brussel en verwierf internationale bekendheid met haar kenmerkende prints en haar beroemde wikkeljurk, die voor een hele generatie vrouwen macht en onafhankelijkheid symboliseerde.

    Het creatieve team van Diane von Fürstenberg zal de kerstdecoratie ontwerpen in de lobby van Hotel Amigo. Op de eeuwenoude plavuizen in de lobby zullen ze een eerbetoon brengen aan de geschiedenis van de mode. Alle details worden op 1 december onthuld.

    Het hotel biedt ook een DVF-feestarrangement aan. Dit arrangement omvat een overnachting in een suite, het nieuwe boek van Diane von Fürstenberg (The Woman I Wanted to Be) gesigneerd door de ontwerpster zelf, een fles champagne en een heel bijzonder geschenk: een tijdloos zwart DVF-tasje. Gasten kunnen bovendien de nieuwe collectie ontdekken tijdens een private vipsessie in de DVF-boetiek in Brussel. DVF-feestarrangement: 1500 euro per nacht voor een overnachting in een Klassieke Suite, inclusief service en btw (verblijfstaks van 9,28 euro niet inbegrepen).

    Beschikbaar van 1 december 2014 tot 31 mei 2015. Minstens tien dagen vooraf te boeken. De naam van het arrangement dient vermeld te worden bij reservering.

    BOEKINGEN: T: +32 (0) 2 547 47 07 - F: +32 (0) 2 502 28 05

    E: reservations.amigo@roccofortehotels.com - www.roccofortehotels.com







    24-11-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel The Pand Brugge

    Woensdag jl. werden in Londen de Boutique Hotel Awards uitgereikt aan de beste boetiekhotels van de wereld. Hotel The Pand, een viersterren hotel in hartje Brugge, viel opnieuw in de prijzen. De uitreiking van deze awards is een jaarlijks gebeuren, een initiatief van World Boutique Hotel Awards dat focust op hotels met klasse die zich onderscheiden door het unieke van inrichting, locatie, comfort en service.

    The Pand, eigendom van de familie Stuyts, is een heerlijk adres waar de gasten zich al meteen bij aankomst goed voelen. Het heeft alles te maken met charme en het persoonlijke onthaal. De gepersonaliseerde aanpak is een constante gedurende het ganse verblijf in The Pand. Daarenboven genieten de gasten in het stijlvolle boetiekhotel, vroeger een koetshuis, van een smaakvolle inrichting met veel aandacht voor antiek en kunst, een interieur dat charme en karakter uitstraalt en ongetwijfeld de romantische zielen kan bekoren. Het was Katelijne Haelters, General Manager van The Pand, die de award Best Romantic Retreat in ontvangst mocht nemen. Zij runt samen met een enthousiast team dit hotel, een verborgen pareltje op een steenworp van de Brugse reien.

    The Pand is een uniek logies, op een fantastische en rustige plek in Brugge, voor zij die iets onvergetelijks willen beleven. En dus zeker voor verliefden, verloofden, gehuwden, voor iedereen die wat dan ook wil vieren of vanuit een fantastisch verblijf Brugge wil ontdekken.

    De kamers en de suites van The Pand bieden comfort en charme. In de bibliotheek bij het haardvuur of in de gezellige bar kun je naganieten van een romantische wandeling door de stad. Het Champagneontbijt, met enkel verse producten, is een waar festijn. Kortom, the Pand is “Unique Excellence” en dat betekent ‘pure verwennerij’.

    Hotel The Pand, Pandreitje 16, 8000 Brugge, op wandelafstand van Markt en Stadhuis, info@pandhotel.com, T 050 34 06 66. www.pandhotel.com .





    23-11-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe BMW site Brussel: Knauf zet er vaart achter

    “Bij een strakke timing, kies de juiste partners!”

     

    Eén blik op het complex volstaat om het merk te herkennen. De nieuwe site van BMW Brussels is een omvangrijk project met een kostenplaatje van 25 miljoen euro. Kortom, een opdracht op het lijf geschreven van FCM Architects, het Belgische architectenbureau dat door de autofabrikant werd aangewezen, en van Knauf. De bedoeling van de autofabrikant met dit project is duidelijk. Zo legt architect Thierry Martin van FCM ons uit: “Brussel is een van de tien steden ter wereld waar het essentieel is dat het verkooppunt het merk zo goed mogelijk vertegenwoordigt”.

    De site van BMW in Evere beslaat een oppervlakte van 28 000 m2, maar in elk hoekje voel je de liefde voor fijne automechanica. De nieuwe Brusselse site werd gebouwd op amper 14 maanden en opende de deuren in juni 2014. Het complex bestaat uit twee nieuwe gebouwen die bedoeld zijn voor de showroom en de dienst-na-verkoop. In het complex bevindt zich ook een parkeerterrein voor testvoertuigen, dat enkel zichtbaar is van binnenuit, en een gerenoveerd industrieel gebouw. Daarin worden de tweedehandswagens ondergebracht, naast de motorshowroom, de voorraad van nieuwe wagens, de ateliers en de opslagplaatsen. Ondanks zijn afmetingen, past BMW Brussels perfect binnen het landschap, hoofdzakelijk omwille van de meer open ruimtes naar buiten toe en een sterke samenwerking met de buurtbewoners. Voor het interieur sloeg afwerkingsbedrijf Jansen Finishings de handen in elkaar met Knauf om dit industrieel gebouw om te toveren tot een commerciële toplocatie. Terwijl BMW het beste rijplezier biedt, zorgt Knauf voor het meest kwalitatieve materiaal dat voldoet aan de eisen van de autofabrikant. De showroom werd voor een groot deel bekleed met de Horizon Board-gipsplaten van Knauf. De platen beschikken over vier afgeschuinde kanten, waardoor ze heel snel geplaatst kunnen worden. Bovendien kunnen de naden zo nog gemakkelijker worden opgevoegd, met een perfect egaal oppervlak als resultaat. In enkele ruimtes werd het plafond bekleed met geperforeerde platen van SoundDesign Cleaneo van het type Quadrato. Deze zorgen niet enkel voor een uitstekende akoestiek in ruimtes met egale oppervlakken, ze geven het geheel ook een architectonische toets.

    Voor de scheidingswanden, vooral belangrijk in de verkoopkantoren, hebben de architecten gebruik gemaakt van panelen uit Acoustifit-glaswol met ECOSE Technology van Knauf Insulation. Thierry Martin: “Wij vonden vooral het gebruiksgemak, het respect voor de commerciële timing en de afwerking zeer belangrijk.” Ook tijdens de werken “hebben we heel wat tijd kunnen uitsparen omdat deze materialen droog geplaatst worden.” Er werd veel aandacht besteed aan detail. Denk maar aan de vrijstaande akoestische eilanden aan het plafond die Knauf speciaal ontworpen heeft. Jansen Finishings heeft hier een visitekaartje afgeleverd. Het is kwaliteitswerk en dat zie je, zowel binnen als buiten!





    23-11-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niets dan voordelen voor vroegboekers

    Er zijn goede redenen om nu reeds een huurauto voor 2015 te boeken. Zeker bij Sunny Cars waar je bij het boeken van een huurwagen van 17 november tot en met 31 januari kan genieten van een gratis FlexService.

    Als je nu reeds weet wat je volgende reis- of vakantiebestemming is dan hoef je niet langer te wachten om een huurwagen te reserveren. Trouwens, dankzij de FlexService van Sunny Cars, nu gratis tot 31 januari, mag je gerust nog wat twijfelen omtrent het type auto of de ophaaldatum. Je kan immers tot 4 uur voor aanvang van de huurperiode annuleren.

    Naast het voordeel van de FlexService, waarbij je niet vast zit aan het huurcontract, zijn er nog meer goede redenen om vroeg te boeken. Dan weet je zeker dat het gewenste type auto voorradig is, zoals een cabrio, een stationwagen of een MPV. Dat geldt vooral ook voor reserveringen voor de drukke zomermaanden wanneer de vraag naar huurauto’s groot is. De huurauto kan tevens geboekt worden bij eender welk gewenst huurstation en ook voor de levering op een bepaald adres, of een bepaald tijdstip stelt zich bij vroege boeking geen enkel probleem. Mocht je plots van gedachte veranderen, iets helemaal anders willen, op een andere bestemming of op een ander tijdstip, dan kan dat zonder kosten dankzij die gratis FlexService voor vroege boekers.

    Hans Knottnerus, General Manager België & Nederland, merkt op dat “de gratis FlexService actie van Sunny Cars is voor de reisagent beslist een interessant gegeven om klanten te overtuigen van een vroege boeking en kan dus als bijkomend verkoopargument dienen. Bovendien geldt de actie gratis FlexService alleen bij boekingen via het reisbureau.”.

    Voor meer informatie: b2b.sunnycars.be

    23-11-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BergHoff en Lover by Lover

    En toen kwam een hondje met een lieve snuit, maar het verhaaltje was nog lang niet uit! Goed nieuws voor de romantische zielen, want het liefdesverhaal tussen BergHOFF en Lover by Lover krijgt een mooi vervolg! Waar de lieve buldog vorig jaar pronkte op de potten en pannen en op het tafelgerei, is hij nu de ster in een hartverwarmende textielcollectie. Een ding is zeker: zelfs als de vonken eraf springen in de keuken, zorgt BergHOFF voor een stijlvolle bescherming.

    Als de vonken eraf springen in de keuken, is er gelukkig de Lover by Lover textielcollectie van BergHOFF voor de veiligheid. De mooie ovenwanten en bijpassende keukenschort voor man en vrouw lenen zich tot ideaal Valentijnscadeau. Verras je je ‘honneponnepoezeloerewoefken’ liever met een ontbijtje op bed? Doe dat dan met het snoezige servies waarop buldog Lover de liefde verklaart aan zijn vriendinnetje.

    Hier schort niets aan! Tover jezelf letterlijk om in een keukenprins of prinses met de klassevolle én bijpassende keukenschort. Of doe hemgewoon cadeau met Kerst, Valentijn of gewoon zomaar. Prijs €21.5

    Hand in hand: Geen potje om zonder handschoenen aan te pakken? De ovenwanten van Lover by Lover beschermen je handen in stijl. In zwart voor de mannen en warm paars voor de vrouwen. Prijs €8.7

    Kom er bij! Het wordt als maar gezelliger rond de eettafel. De nieuwe ontbijtkom zorgt voor een lieflijke knipoog tussen de boterhammen. Ideaal voor een verrassingsontbijt op bed met croissants op de bijpassende borden en verse koffie in de Lover by Lover mok! Prijs: mok: per 2 :€34,8 – prijs borden per 4: €79,6, ontbijtkom per 2 : €39

     





    23-11-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanbod riviercruises Europa en Aziƫ breidt flink uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rivercruises.be, dat deel uitmaakt van Cruise Selection, heeft voor 2015 heel wat nieuwe bestemmingen en reisconcepten. De cruisebrochure 2015 bevat veel meer details dan de vroegere brochures. Dat geldt ook voor de vernieuwde website. De potentiële passagier krijgt nu een beter overzicht van de verschillende categorieën van vaartuigen en de ontspanningsmogelijkheden die hij of zij aan boord mag verwachten.

    “Riviercruises worden alsmaar populairder. Ik ben ervan overtuigd dat, dankzij de uitbreiding van de vloot en onze ruime bestemmingenportfolio, dit toeristisch segment nog verder in belang zal toenemen”, aldus Rony Broun, Managing Director bij Rivercruises.be. Hij voegt eraan toe: “Rivercruises.be werkt ook samen AmaWaterways. Deze vijfsterrenrederij is van origine Amerikaans en beschikt volgens de toonaangevende reisgids ‘Berlitz Complete Guide to Cruising and Cruiseships’ over de modernste en meest comfortabele riviercruiseschepen. De schepen werden gebouwd in Nederland en voldoen aan de hoogste normen. Veel kajuiten van de AmaLegro, AmaDolce en AmaLyra hebben een Frans balkon met grote schuifdeuren. De kajuiten van de nieuwste schepen op de Rijn en Donau (AmaBella, AmaCerto, AmaPrima, AmaSerena en AmaSonata) hebben zowel een Frans als een gewoon balkon, de zogenaamde twin-balconies.”

    Vanaf 2015 is er een tweede vaarroute op de Mekong-rivier. De cruise vertrekt in de Gouden Driehoek in Thailand en gaat via Luang Prabang (dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat) naar Vientiane, de hoofdstad van Laos. In het reisarrangement zijn de vliegreis, een kort lokaal verblijf en de cruise inbegrepen.

    Themacruises: Een klassiek gegeven onder de riviercruises zijn de themacruises. Deze worden bijvoorbeeld gewijd aan klassieke muziek. De opvarenden kunnen aan boord genieten van live concerten. Het excursieprogramma is eveneens afgestemd op het thema. De Kerstmarktencruises staan garant voor een sfeer van gezelligheid, gemoedelijkheid en warmte. De Nieuwjaarscruises luiden het nieuwe jaar op een bijzondere manier en in stijl in. De Gourmetcruises zijn ware culinaire belevenissen. Zowel aan boord als tijdens de geplande excursies aan wal worden de passagiers verrast met tal van culinaire hoogstandjes.

    Nieuwe cruises in Europa

    Van maart tot midden december worden er vanuit Parijs op de kronkelige Seine maandelijks cruises ingelegd met twee vijfsterrenschepen. Van april tot eind oktober kan men voortaan een cruise dwars door Europa maken. Inschepen is mogelijk in Amsterdam, Wenen en Boedapest. In mei wordt een 9-daagse Donaucruise georganiseerd met de MS Amadeus Classic. Het schip reist van Wenen, via Hongarije en Servië tot aan de IJzeren Poort en terug. De IJzeren Poort is een kloofdal, dat even voorbij de Roemeense stad Orșova ligt, waar zich nu een stuwdam bevindt. De Donau vormt hier de grens tussen Roemenië en Servië. De rivier scheidt de zuidelijke Karpaten van de noordwestelijke uitlopers van het Balkangebergte. In september 2015 vaart de MS Amadeus Classic vanuit Wenen langs vier rivieren tot in het Duitse Trier.

    Vanuit Vlaamse steden zoals Oostende, Gent, Antwerpen en Hasselt worden transfers met luxeautocars ingelegd van en naar de MS Rhein Prinzessin, het vlaggenschip van de rederij Princess River Cruises. De eerste cruise vertrekt op 28 maart 2015 vanuit het Nederlandse Arnhem richting Mainz via Düsseldorf, Keulen, Bonn, Boppard en Rüdesheim. De tweede cruise staat gepland voor 20 oktober 2015 en vertrekt vanuit het Luxemburgse Remich via Saarburg, Korn, Bernkastel, Cochem en Koblenz naar Andernach. Aan boord is steeds reisbegeleiding in het Nederlands voorzien.

    Nieuw schip : Volgend jaar wordt de MS Amadeus Silver 2 opgeleverd. Het is het tweede vaartuig van de Amadeus-vloot met een lengte van 135 meter. Het schip zal beschikken over populaire publieke ruimten zoals het klassieke ‘Café Vienna’ en het met glas overdekte ‘River Terrace’. Het innovatieve ontwerp van de kajuiten illustreert de strategie van de rederij: het oorspronkelijke ontwerp met 90 kajuiten werd gewijzigd in 84 kajuiten zodat er ruimte vrij kwam voor grotere kajuiten en publieke ruimten. De luxueus afgewerkte badkamers zullen ook ruimer zijn. De nieuwjaarscruise die op 28 december 2015 vertrekt, zal plaatsvinden met dit gloednieuwe schip. www.rivercruises.be

     

    23-11-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.le Passage viert 20-jarig bestaan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Van maandag 1 december tot en met vrijdag 5 december viert het Ukkelse sterrenrestaurant Le Passage zijn twintigjarig bestaan op meer dan uitbundige wijze.

    De diverse menu’s en ook champagne worden aangeboden aan €20 of een veelvoud van 20. De lunch kost €20 ipv €35, het specialiteitenmenu kost 2x20 of €40 ipv €55. Het avondmenu wordt aangeboden aan 3 x 20 of €60 ipv €75. Bovendien werden 20 wijnen geselecteerd die eveneens aan €20 de fles worden aangeboden. Het neusje van de zalm is ongetwijfeld de Champgne Autreau 1er cru die ook aan €20 wordt geserveerd.

    Reservatie is een absolute must. Dit kan per email restaurant@lepassage.be met referentie ’20 ans’ maar kan evenzeer telefonisch op het nummer 02-3746694 met dezelfde referentie. Een absoluut buitenkansje voor alle fijnproevers.

    22-11-2014 om 17:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels Hilton Grand Place
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hilton Worldwide heropent het voormalige hotel Le Meridien nabij het centraal station in Brussel op 17 november onder de noemer Brussels Hilton Grand Place. Een strategische keuze nadat enige tijd terug het bekende torengebouw ‘Hilton’ aan de Waterloolaan in Brussel werd overgedragen aan een Zweedse groep en sedertdien als ‘The Hotel’ de skyline van Brussel beheerst.

    Hilton Brussels Grand Place wordt het derde hotel in België dat onder het Hilton gesternte wordt uitgebaat en vervoegt Hilton Antwerp Old Town en Hilton Brussels city aan het Rogierplein. Hilton Worldwide behoudt eveneens de plannen voor de opening van een hotel op de Louizalaan, nl het Hampton by Hilton Brussels Louise. Hier is de opening gepland in het voorjaar 2016. De exploitatie van het nieuwe hotel gebeurt in opdracht van HDI Brussels management SA, dochteronderneming van HDI Zurich Property SA.

    Het prestigieuze gebouw, icoon op architectonisch vlak, ligt tegenover het Centraal station vlakbij de Brusselse grote markt. Het is de bedoeling om tijdens het eerste exploitatiejaar een aantal aanpassingen en renovaties door te voeren waardoor uiteindelijk 116 superior rooms, 72 deluxe suites, 28 junior suites, 7 suites en een presidentiële suite beschikbaar komen. In de vernieuwde versie biedt het hotel ook een aantal vergaderfaciliteiten tot maximum 200 personen, een zakenlounge, restaurant, bar en enkele privé restaurants.

    Met de nieuwe locatie wil Hilton Worldwide aldus Patrick Fitzgibbon, senior vice-president Europe & Africa, zijn bereidheid profileren om een deel van de 10 miljoen bezoekers die Brussel in 2020 wil verwelkomen, in stijl op te vangen. Brussel is een van de belangrijkste Europese steden, kwalitatieve overnachtingsmogelijkheden passen perfect in dit kosmopolitisch concept.

     

     

     

     

    22-11-2014 om 14:40 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Accor Belgiƫ is eerste hotelgroep ...

    ACCOR België is de eerste hotelgroep van het land die zich engageert in de strijd tegen de seksuele uitbuiting van kinderen

     

    ACCOR België heeft als partner van ECPAT (End Child Prostitution, Child Pornography and Trafficking of Children for Sexual Purposes) België de ‘Gedragscode voor de Bescherming van Kinderen tegen Seksuele Uitbuiting in Reizen en Toerisme’ ondertekend: een krachtig signaal op de vooravond van de 25ste verjaardag van het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind. De ACCOR groep heeft op wereldwijd niveau een partnerschap met ECPAT International en wil zich nu in elk land waar het actief is inzetten voor de bescherming van kinderen. België wordt zo het 37ste land waar ACCOR de Gedragscode ondertekent.

    Het ECPAT-netwerk stelde de Gedragscode op in 1996 in samenwerking met de Wereld Toerisme Organisatie en de toerismesector. De Gedragscode is een internationaal instrument dat kinderen beschermt tegen seksuele uitbuiting in het kader van toerisme en reizen. Sinds 2004 wordt de Gedragscode beheerd door de toeristische sector die alle spelers inzake verantwoord toerisme verenigt. ACCOR België is nu de eerste hotelgroep van het land die de Gedragscode ondertekent en beklemtoont dat de toeristische sector een rol moet spelen in de strijd tegen de seksuele uitbuiting van kinderen.

    “De ACCOR groep heeft wereldwijd meer dan 3.600 hotels. Ik ben trots te kunnen zeggen dat maar liefst 70% van onze hotels in 2015 zal samenwerken met de NGO ECPAT International. Ik ben nog trotser dat ACCOR België de eerste hotelgroep is die deelneemt aan dit initiatief in België”, beklemtoont Caro van Eekelen, COO ACCOR Hotel Services BeNeLux. Vandaag viert het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind, aangenomen door de Verenigde Naties in 1989, zijn 25ste verjaardag. Daarom is de ondertekening van de Gedragscode een krachtig signaal. Caro van Eekelen, COO ACCOR Hotel Services BeNeLux, roept de verschillende spelers binnen de toeristische sector op om hun krachten te bundelen om zo een einde te maken aan het misbruik: “Kinderen zijn nog te vaak slachtoffer van seksuele uitbuiting, kwetsbaar als ze zijn. Hen beschermen is een universele verantwoordelijkheid. Dit geldt nog meer voor ACCOR als wereldspeler op vlak van toerisme.”

    Concreet verbindt ACCOR België zich ertoe om de 6 criteria van de Gedragscode uit te voeren: Het opstellen van een beleid en procedures ter bescherming van minderjarigen tegen seksuele uitbuiting. Het trainen van medewerkers rond kinderrechten, de bescherming van kinderen tegen seksuele uitbuiting en het melden van vermoedens. Het opnemen van een clausule in contracten met zakenpartners in de hele groep die seksuele uitbuiting verwerpt en een nultolerantiebeleid beklemtoont. Het verschaffen van informatie aan reizigers over kinderrechten, de bescherming van kinderen tegen seksuele uitbuiting en het melden van vermoedens. Het ondersteunen, betrekken en samenwerken met belangrijke partijen ter preventie van seksuele uitbuiting van kinderen en Jaarlijks rapporteren over genomen maatregelen ter bescherming van kinderen tegen seksuele uitbuiting in toerisme.

    ACCOR België doet een beroep op ECPAT België om in de eerste plaats het personeel te sensibiliseren via opleidingen. Het personeel zou immers getuige kunnen zijn van een verdachte situatie. Samen hebben ze opleidingen ontwikkeld en bijgedragen aan de invoering van duidelijke procedures voor alle personeelsleden. “Niemand mag een geval van kindermisbruik laten passeren. Het is belangrijk dat elk personeelslid weet hoe hij/zij moet handelen bij een vermoeden”, aldus Katlijn Declercq, vicepresidente van ECPAT International.

    Het initiatief van ACCOR België kadert binnen PLANET 21, het programma voor duurzame ontwikkeling waarvan de bescherming van kinderen één van de 21 engagementen is.

    ECPAT België is het officieel erkende Belgische lid van ECPAT Internationaal, de enige internationaal erkende organisatie die zich exclusief focust op de commerciële seksuele exploitatie van kinderen. Naast preventieprojecten met jongeren voert ECPAT België ook sensibiliseringsactiviteiten (de campagne “Ik zeg STOP!”) en –opleidingen bij verschillende doelgroepen: het grote publiek, (toekomstige) toerismeprofessionals, etc. De belangenbehartiging bij Belgische en Europese overheden is ook één van de prioriteiten van ECPAT België. http://ikzegstop.be/

    ACCOR België: Accor, ‘s werelds meest toonaangevende hoteloperator, biedt zijn gasten en klanten de dubbele expertise van zowel een hoteloperator en franchisegever (HotelServices) als van een hoteleigenaar en investeerder (HotelInvest), met als doelstelling het realiseren van aanhoudende groei en een harmonieuze ontwikkeling van het hotelnetwerk. Met ruim 3.600 hotels en 470.000 kamers, verdeeld over alle hotelsegmenten, verwelkomt Accor zowel zakelijke als vrijetijdsreizigers in 92 landen. Het merkportfolio bestaat uit de luxehotels Sofitel, Pullman, MGallery, Grand Mercure, de midscale-hotels Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio en de economy-hotels ibis, ibis Styles, ibis budget en hotelF1. De hotelgroep heeft een sterke online aanwezigheid die bestaat uit het boekingsportaal accorhotels.com, individuele boekingssites per hotelmerk en het loyaliteitsprogramma Le Club Accorhotels. Als ‘s werelds beste horecaschool zet Accor zich actief in om de talenten van zijn 170.000 medewerkers te ontwikkelen. Zij vormen de ambassadeurs van Accors cultuur van service en innovatie waarop de groep al meer dan 45 jaar bouwt.

    In België biedt Accor zakelijke en vrijetijdsreizigers een brede keuze uit 56 hotels, van het luxe- tot het budgetsegment: luxe met Sofitel en Pullman, midscale met Novotel en Mercure en economy met ibis, ibis Styles en ibis budget.





    22-11-2014 om 14:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Champagneprijs 2014
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    CHAMPAGNEPRIJS 2014 UITGEREIKT AAN CHOREOGRAAF EN REGISSEUR ALAIN PLATEL

     

    De Champagneprijs 2014 voor België werd door het Comité Champagne en het Benelux Champagne Bureau uitgereikt aan de Gentse choreograaf en regisseur Alain Platel. De vertegenwoordigers van de Champagne willen op die manier een persoonlijkheid lauweren uit de culturele en artistieke wereld, die zich onderscheidt door zijn talent, creativiteit en continue streven naar uitmuntendheid.

    Nadat de allereerste Champagneprijs vorig jaar werd uitgereikt aan de Brusselse modeontwerpster Carine Gilson, valt dit jaar deze eer te beurt aan de Gentse choreograaf en regisseur Alain Platel (°1956). Naast zijn sympathieke en warme persoonlijkheid is Alain Platel bovenal een grote naam in de Belgische culturele en artistieke wereld, maar ook ver buiten onze landsgrenzen.

    Alain Platel begon begin jaren ‘80 met zijn eigen producties waarin hij verschillende kunstvormen bijeen bracht, zoals dans, theater, muziek en zelfs circus. In 1984 richt hij in Gent Les ballets C de la B op (staat voor Les Ballets contemporains de la Belgique), een gezelschap voor moderne dans dat vandaag internationale faam geniet.

    Door hem deze prijs te geven, willen de vertegenwoordigers van de Champagne de sprankelende persoonlijkheid van Alain Platel honoreren, maar ook zijn werk, zijn talent, zijn creativiteit en zijn continue streven naar excellentie. Naast gepassioneerd en bedachtzaam is Alain Platel ook sterk verankerd in zijn Gentse ‘terroir’, dat hij beschouwt als een fundamenteel element voor zijn werk.

    De creativiteit en de tijd die nodig is om bepaalde ideeën en choreografieën te laten rijpen, net zoals het samenbrengen van verschillende artiesten om tot een complementair geheel te komen in zijn werken, en het continue streven naar excellentie, maken van de Gentse choreograaf een persoonlijkheid wiens waarden nauw aanleunen bij die van de Champagne.

    22-11-2014 om 14:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.London voor een stout prijsje

    GO PARTY

    EUROSTAR VIERT ZIJN 20STE VERJAARDAG MET 5.000 TICKETS VANAF € 69 H/T

     

    Eurostar-tickets vanaf € 69 H/T in Standard en vanaf € 179 H/T in Standard Premier, reserveren van 13 tot en met 24 november 2014 voor een reis van Brussel naar Londen van 5 januari tot en met 12 februari 2015, twintig ideeën voor niet te missen activiteiten in Londen tijdens de twintigste verjaardag van Eurostar

    Op 14 november viert Eurostar, de hogesnelheidstrein tussen het Europese vasteland en het Verenigd Koninkrijk, zijn twintigste verjaardag. Om dit te vieren biedt Eurostar zijn reizigers 5.000 tickets aan vanaf € 69 H/T* in Standard. Voor een reis in Standard Premier, de eerste klasse voor vrijetijdsreizigers, met een maaltijd in de trein, biedt Eurostar een tarief van € 179 H/T aan. De reserveringen lopen van 13 tot en met 24 november 2014 voor een reis met vertrek van Brussel naar Londen van 5 januari tot en met 12 februari 2015. Dit voordeeltarief is te boeken op eurostar.com. De tickets zijn ook verkrijgbaar in alle verkooppunten van Eurostar.

    20 jaar, 20 niet te missen activiteiten in Londen: 1. Geniet van een prachtig uitzicht over Londen vanuit de London Eye, 2. Flaneer door de winkelstraten van Regent Street en Carnaby Street en profiteer van de winterkoopjes, 3 Ga lunchen in Brasserie Blanc in Covent Garden en geniet van de geweldige keuken die onze culinair directeur Raymond Blanc ook in Business Premier van Eurostar aanbiedt, 4. Bezoek de tentoonstelling ‘Rembrandt - the late works’ in de National Gallery. Dankzij het programma ‘2 FOR 1’ van Eurostar, koop je immers 2 tickets voor de prijs van 1, 5. Ontdek Granary Square, de vernieuwde buurt rond het station London St Pancras International en breng een bezoek aan het House of Illustration, 6. Ga dansen op de bovenste verdieping van The Shard, de hoogste wolkenkrabber in het Verenigd Koninkrijk, tijdens een van hun zogenaamde ‘Silent Disco’s ’ georganiseerd door The View, 7. Dineren kan bij Jugged Hare, een geliefde gastropub, 8. Bezoek de Turner-tentoonstelling in de Tate Britain en koop 2 tickets voor de prijs van 1 dankzij het programma ‘2 FOR 1’ van Eurostar, 9. Breng een bezoek aan de unieke Borough Market, 10. Bij The Fish & Chips Shop proef je de beste fish & chips, 11. Koop bloemen op Columbia Market, 12.           Wandel of vaar door Little Venice en spring binnen bij een van de vele cafés, pubs en restaurants langs het water, 13. Bekijk een toneelstuk van Shakespeare in ‘zijn’ Globe. www.shakespearesglobe.com, 14. Ga herten spotten in Richmond Park, 15. Wandel over de nulmeridiaan van Greenwich, 16. Wandel langs de Theems op Southbank, 17. Breng een bezoekje aan het Queen Elizabeth Olympic Park, het olympisch park van de Olympische Spelen van 2012, 18. Kies een musical bij Leicester Square, 19. Geniet van het Engelse platteland in East Hampstead en 20.Word dansliefhebber in Sadler’s Wells.

    2 FOR 1

    Om van het beste van Londen te genieten, heeft Eurostar een exclusief voordeelprogramma ontwikkeld. Op eenvoudig vertoon van een geldig Eurostar-ticket, kan elke klant genieten van 2 toegangstickets voor de prijs van 1 voor de betalende tentoonstellingen in acht van de grootste musea in Londen. Voor meer informatie, surf naar eurostar.com

    22-11-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.megabus.com kondit normale dienstregeling aan tijdens kerstperiode

     

    Diensten vanuit Brussel zullen de normale dienstregeling volgen gedurende Kerstmis en Nieuwjaar - megabus.com verbindt 14 steden op kerstdag over heel Europa

    Megabus.com blijft ook gedurende de kerstperiode passagiers helpen hun bestemming te bereiken door ook tijdens deze periode een normale dienstverlening aan te bieden.

    megabus.com zal de normale dienstregeling van haar bussen behouden die elke dag vanuit Brussel vertrekken gedurende de periode van kerstmis en nieuwjaar, ook op kerstdag zelf. Hierdoor kunnen reizigers tussen België, Luxemburg, Nederland en Frankrijk optimaal genieten van de kerstvreugde.

    De busmaatschappij heeft recentelijk haar netwerk uitgebreid met een Belgisch depot dat Brussel verbindt met Lille, Luxemburg en Rotterdam. Daarnaast kan megabus.com ook meer diensten aanbieden op de lijnen Brussel-Parijs, Brussel-Amsterdam en Brussel-Keulen. Het bedrijf heeft een Belgische vestiging opgericht en 20 Belgische chauffeurs aangenomen. De nieuwe basis is gevestigd in een depot van de gekende Belgische busmaatschappij Bell Tours in Sint-Pieters-Leeuw.

    Alle diensten vanuit Brussel zullen dus ook normaal verlopen gedurende Kerstmis en Nieuwjaar. Gedurende deze periode zal megabus.com 14 steden in Europa bedienen, waaronder Parijs, Barcelona, Amsterdam en Keulen. Ook de verbinding Brussel-Londen zal zo goed als normaal verlopen in deze periode.

    Craig Woodall, General Manager van megabus.com België: “Kerstmis en Nieuwjaar zijn een zeer hectische en dure periode voor veel mensen. We zijn blij dat we ons deel kunnen doen om de kosten te drukken voor deze mensen door een goede en aangename dienstverlening te kunnen aanbieden vanuit onze Belgische vestiging gedurende de hele periode. We hopen dat het door onze diensten voor mensen makkelijker wordt om vrienden en familie te bezoeken en optimaal te genieten van de feestvreugde.”

    Megabus.com is in 2012 begonnen met low –cost busdiensten tussen Londen en het vasteland van Europa en verbindt op dit moment 110 locaties in het Verenigd Koninkrijk en Europa. De diensten van megabus.com zijn erg populair bij gezinnen, studenten en toeristen die willen besparen op de kosten van hun reis zodat ze meer kunnen spenderen op hun eigenlijke bestemming. De passagiers reizen in comfortabele bussen die onder andere gratis wifi aanbieden zodat reizigers gedurende de rit online kunnen. De reisbussen, voorzien van milieuvriendelijke motoren, zijn ook uitgerust met airco en een toilet, en de Stagecoach Group blijft investeren in nieuwe voertuigen voor haar Europese dienstverlening.

    De tarieven van megabus.com starten aan €1 - de reservatiekosten bedragen €0,50 per boeking - en blijven erg laag om er voor te zorgen dat elke bus gevuld raakt. Bovendien kiest megabus.com voor bussen met 72 zitplaatsen in plaats van 50. Op die manier kan de busmaatschappij de kosten per passagier drukken en kan ze de voordelige tarieven aanhouden zonder aan kwaliteit van de service in te boeten.

    Megabus.com begon in 2003 in het VK en breidde haar diensten in 2006 uit naar Noord-Amerika. De website van www.megabus.com is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans en laat reizigers toe in euro te betalen.

    22-11-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!