Inhoud blog
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beach couture

    Beach Couture verzoent nonchalence met verfijning en vindt elk jaar opnieuw een nieuwe manier om vrouwen die naar verre oorden verlangen, erop uit te laten trekken. De twee fashionista’s nemen ons mee naar de zon, op zoek naar het perfecte zandstrand aan het andere eind van de wereld: Capri, Saint Barthélemy, Portofino, Tulum..

    Beach Couture is een perfecte weerspiegling van de chic van een zomertrend en de escapistische verlangens die ons het hele jaar achtervolgen. Het ideale kledingstuk om in je koffer te steken als je naar de zon vertrekt is een kaftan.

    Deze zomer Beach Couture stelt een kaftan voor verkrijgbaar in twee maten en drie lengtes in bedrukte zijde aangebracht op een basis in modal/viscose of faux-uni & fils fantasie in modal, linnen, viscose. Deze unieke stukken worden gemaakt in Italië en zijn ideaal om met de trends van het seizoen te combineren.

    Beach Couture werd bij elkaar gedroond door Alex en Dalia, twee bevriende fashionista’s en verwoede reizigsters. Alex is styliste van opleiding en zette haar eerste professionele stappen in haar familie waarna ze het team van Basil & Boniface vervoegde (kindercollectie). Daar leerde ze Dalia kennen en begon met haar samen te werken. Dalia is een trendy woman bij uitstek: ze volgt haar hart en haar verlangens en laat zich meeslepen door elke nieuwe ontmoeting en ontdekking. Het resultaat van haar ontmoeting met Alex is Beach couture. Beiden kijken naar de wereld met een blik gekleurd door fantasie die hun collectie onweerstaanbaar maakt.









    12-01-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini met Jumbo - dé autodroom voor kinderen

    Terwijl de ouders kunnen wegdromen op het autosalon, racen de kinderen met hun hoogsteigen Miniwagen! Jumbo komt op de proppen met een hippe reeks voor jonge autofans. Geïnspireerd op de Mini Cooper, stellen ze de Jumbo Mini Control Wolf op afstandsbediening, de Mini Stunt Racers en de verzamelitems Mini Crewzers voor. Fun verzekerd!

    Ieder kind vraagt al eens om aan het stuur van de auto te mogen zitten. Dat kan nu perfect met de Min Control Wolfwagen van Jumbo! Het grommende geluid van de motor is net echt. Om nog maar te zwijgen van de unieke nummerplaat én lichteffecten. Donuts maken, handrem trekken, het kan allemaal! Beschikbaar in blauw of rood voor autofanaten vanaf drie jaar. Prijs: €29.95

    Beheer je liever een waar wagenpark? Start dan snel met het verzamelen van de Mini Crewzers. Kleiner van gestalte, maar bont van kleuren! Prijs: €6.99

    www.jumbo.eu





    11-01-2015 om 20:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Royal Palm Marrakech: a beachcomber hotel

    Op slechts 12 km van de bruisende "Rode Stad", aan de voet van het Atlasgebergte, nodigt Royal Palm Marrakech zijn gasten uit om te ontspannen en te herbronnen in zijn 'spa by Clarins'.

    Met de opening van een 10de hotel heeft de Beachcomber groep haar engagement en loyality met de Clarins brand nog verstevigd en meteen een nieuw Royal Palm hotel insigne gecreëerd.

    Clarins gaat op zoek naar de perfecte planten en oliën van diep in de eindeloze woestijn tot op de hoogste bergtoppen, enkel met de bedoeling het lichaam maximaal te kunnen verzorgen.

    In het Royal Palm hotel Marrakech genieten de gasten van de ervaring van onderlegde verzorgers die de savoir-faire van de jarige Clarins-brand, dit jaar aan de 60ste verjaardag toe, volkomen beheersen. Klanten kunnen zichzelf eveneens vergasten op de typische Royal Palm verzorgingen. De spa werd opgebouwd als een riad, een Marokkaanse woning, met vleugje modernisme maar vooral badend in het natuurlijke daglicht dat de muren overvloedig streelt.

    De spa by Clarins in Royal Palm Marrakech is een wellness center van meer dan 3500 m2 met een waaier aan ontspanningsmogelijkheden en behandelingen. Bezoekers kunnen er eindeloos genieten van massages, stoombaden, sauna en peelings, kapsalon en schoonheidssalon, zwembad, yogaruimte en een juice-bar. De massage area omvat 6 individuele lokalen, 2 dubbele units, 4 dubbele massagekamers met 2 balneotherapie en 2 met affusion shower en eentje met jet shower. In de hammam single cabines, sauna en body scrab area’s, relax-side, en nagelbar.

    De Clarins verzorgingsunits zorgen voor een partnership met Entr’ Autres Thermes, waardoor ook typische Marokkaanse massages aan de gasten worden aangeboden. Ook hier wordt getracht om de natuurlijke werking van de typische Marokkaanse producten te optimaliseren en het algemeen wellness te verbeteren. Binnen het Marokkaans aanbod geldt de Suprème Rose massage als een absolute aanrader. Het ontspannings- en verzorgingscentrum van de Royal Palm Marrakech is dagelijks toegankelijk van 9 tot 22 uur.





    10-01-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HelloFresh: gezond en lekker eten - webshop levert wekelijks box met volledige maaltijden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een parkeerplek zoeken bij de supermarkt, geen inspiratie voor de avondmaaltijd en lange rijen voor de kassa. Na een drukke dag kan en wil je niet altijd de supermarkt in. Voor wie in een vol bestaan toch gezond wil eten, biedt HelloFresh de oplossing. Wekelijks wordt er na kantooruren een box bezorgd met daarin lekkere, gezonde recepten én de bijbehorende ingrediënten. De HelloFresh Box is gevuld met ingrediënten voor drie of vijf maaltijden, voor één of meerdere personen. Snel een gezond diner op tafel zetten was nog nooit zo makkelijk. HelloFresh is in andere landen al een groot succes en is nu ook in Vlaanderen en Brussel verkrijgbaar.

    HelloFresh gelooft dat iedereen elke dag vers en gezond kan eten. Elke week ontwikkelt het bedrijf nieuwe recepten die een gebalanceerd en gevarieerd voedingspatroon garanderen. De recepten zijn niet te ingewikkeld, een maaltijd staat gemiddeld in dertig minuten op tafel. De producten zijn, daar waar mogelijk, van het seizoen en uit de regio. Het moet vooral lekker zijn en van hoge kwaliteit. Veel producten worden zelfs speciaal voor HelloFresh geproduceerd. Het uitgangspunt is om het mensen gemakkelijk te maken om gezond en ook lekker te koken. In de box zitten vaak verrassende ingrediënten die niet altijd in de supermarkt te vinden zijn, denk aan koolraap, pastinaak en postelein.      

    Een complete maaltijd voor iedereen: Er zijn verschillende soorten boxen, een Originalbox met daarin maaltijden met vis en vlees, een Veggiebox voor vegetarische maaltijden en een Fruitbox. Je kunt kiezen uit een box met 3 of 5 maaltijden, voor 1 tot en met 6 personen. Een complete maaltijd is er vanaf € 4,45 per persoon per maaltijd. Daarbij levert HelloFresh precies de hoeveelheden die nodig zijn voor de maaltijd, zodat je niets meer hoeft weg te gooien.

    Hoe het werkt: Door middel van een flexibel lidmaatschap beheert de klant via de website zelf de bestellingen, zodat er nooit een pakket wordt geleverd als er geen behoefte aan is. Wie geen lidmaatschap wil aangaan, kan een Proefbox bestellen om te ervaren hoe HelloFresh werkt. De box wordt op maandagavond gratis thuisbezorgd. Na het ontvangen van de box zet je met de ingrediënten en het receptenboekje binnen dertig minuten een gezonde maaltijd op tafel.

    HelloFresh is in februari 2012 opgericht en biedt een flexibel lidmaatschap waarmee klanten wekelijks een box met gezonde recepten en alle bijbehorende verse ingrediënten thuisbezorgd krijgen. Na het succes van HelloFresh in Australië, Duitsland, Groot-Brittannië, Nederland, Oostenrijk en Verenigde Staten wordt het concept nu in België uitgerold. Distributie België: Op dit moment is de HelloFresh Box te bestellen in heel Vlaanderen en Brussel en nog niet in Wallonië         . Prijs:v.a. €36,00 per box, v.a. €4,45 per persoon per maaltijd – www.hellofresh.be

    09-01-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn onthult Europees cruiseprogramma

    Bekroonde cruiseschepen varen naar meer dan 100 bestemmingen in Noord-Europa en de Middellandse Zee

     

    Seabourn heeft haar aanbod voor het cruiseseizoen 2016 in Europa bekendgemaakt: meer dan 60 cruises en 100 bestemmingen aan boord van haar drie intieme, bekroonde schepen, Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest. De cruises van 7 tot 22 dagen doen tal van mooie bestemmingen aan langsheen de kustlijn van de Franse, Spaanse en Italiaanse Rivièra, de schilderachtige Griekse eilanden en indrukwekkende Noorse fjorden.

    Seabourn Quest start zijn Europese seizoen in het westen van de Middellandse Zee en zet daarna koers naar Noord-Europa. Tijdens een reeks van 7- tot 14-daagse zomercruises verkent het schip de majestueuze Noorse fjorden, de Baltische Zee en Sint-Petersburg. Hoogtepunten zijn onder meer een nieuwe 12-daagse rondreis van Kopenhagen naar Dover in juli, waarbij het schip langs de adembenemende fjorden vaart, alsook een 16-daagse rondreis in augustus vanuit Dover naar enkele buitengewone Schotse en Ierse bestemmingen zoals Greenock (Glasgow-Edinburgh), Liverpool, Dublin en Cobh (Cork), met een overnachting in Belfast. Het schip rondt zijn Europese seizoen af met een 22-daagse oversteek van Dover naar Montreal, waarbij het aanlegt op prachtige bestemmingen in Ierland, Schotland, IJsland, Groenland en Canada.

    Seabourn Sojourn keert terug naar het westen van het Middellandse-Zeegebied met een aantrekkelijke mix van 7-, 10- en 11-daagse cruises tussen Rome en Barcelona. Het schip zet koers naar typische mediterrane steden en havens langsheen de Spaanse en Franse Rivièra, de spectaculaire Amalfikust in Italië, en charmante en idyllische eilanden zoals Sicilië, Malta, Corsica en Sardinië.

    Seabourn Odyssey doorkruist het oostelijke deel van de Middellandse Zee tijdens een aantal zevendaagse cruises vanuit Athene, Istanbul en Venetië. Tijdens deze reizen, die je kunt combineren tot cruises van twee of drie weken, verken je prachtige Griekse eilanden, historische steden in Turkije en pittoreske havens aan de Dalmatische kust. Nieuw is de 12-daagse cruise “Marokkaanse parels & Canarische Eilanden” van Barcelona naar Lissabon half november. Op het programma staat een bezoek aan Casablanca, de stijlvolle, moderne hoofdstad van Marokko, de badstad Arrecife en Tenerife (Canarische Eilanden).

    Bovendien omvat het Europese programma van Seabourn voor het seizoen 2016 stops in een aantal havens die Unesco-werelderfgoed herbergen. De passagiers kunnen tijdens optionele werelderfgoed-excursies die historische sites bezoeken of deelnemen aan speciale ontdekkingsexcursies met een exclusief programma, ontwikkeld in samenwerking met managers van Unesco-werelderfgoedsites en toeristische experts.

    Tijdens het Europese seizoen kunnen de gasten genieten van unieke ervaringen die ze alleen bij Seabourn vinden. Zo bieden de drie schepen in verschillende havens in de Middellandse Zee en Noord-Europa de populaire excursie “Shopping with the Chef” aan, waarbij een groepje gasten de chef-kok vergezellen op lokale markten om meer te weten te komen over de lokale producten en met eigen ogen te zien hoe de meest verse ingrediënten worden geselecteerd voor hun diner. Op Seabourn Sojourn en Seabourn Odyssey kunnen de gasten een “Marina Day” beleven: gratis watersporten vanuit het opengevouwen watersportplatform van het schip in een schilderachtige haven in de Middellandse Zee. Seabourn Odyssey gaat meestal voor anker in het Turkse Kusadasi, waar de gasten een gratis “Evening at Ephesus” kunnen beleven, een klassiek privéconcert in de eeuwenoude ruïnes onder een sterrenhemel.

    Bij hun ingebruikname (Seabourn Odyssey in 2009, Seabourn Sojourn in 2010 en Seabourn Quest in 2011) oogstten de drie cruiseschepen lovende kritieken voor de vernieuwing die ze in het luxecruisesegment teweegbrachten. De schepen onderscheiden zich door ruime, zorgvuldig ingerichte suites, meestal met een eigen veranda; culinaire ervaringen in een keur aan restaurants; open bars overal op het schip; heerlijke wijn bij de lunch en het avondeten; een bekroonde persoonlijke service en een ontspannen, gezellige sfeer. Met hun 32.000 ton en elk slechts 458 gasten, bieden de schepen een ratio aan ruimte per gast die tot de hoogste van de sector behoort. De gasten wacht een heel persoonlijke service met bijna één personeelslid per passagier.

    Voor reserveringen kan er contact opgenomen worden met een reisagent of met Seabourn via de website www.seabourn.com of bel 00800 1872 1872. Volg Seabourn op Twitter, Facebook, You Tube, Flickr en de Seabourn Blog.

    08-01-2015 om 10:01 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe start bij Viva Wyndham resorts

     

    Op elk ogenblik van het jaar is het mogelijk om bij Viva Wyndham hotels een nieuwe start te nemen. De keten beschikt hiervoor over een zestal resorts in het Caraibisch gebied zodat aangename temperaturen en zon hoe dan ook van de partij zijn. Drie resorts bevinden zich in de Dominikaanse republiek, twee in Mexico en eentje op de Bahamas. Op zich reeds droombestemmingen waar men lekker lui kan relaxen, maar evenzeer met volle teugen kan genieten van een avontuurlijk en overvloedig aanbod sportmogelijkheden.

    Het kameraanbod in elk van de resorts is verschillend maar omvat steeds meerdere opties, in elk van de resorts zijn tevens een aantal kamers beschikbaar voor minder-valide bezoekers. Qua aanbod is het pakket strand- en watermogelijkheden met diverse sporten, zwembaden, disco en amfitheater nagenoeg identiek in elk resort. Net om de diversiteit te behouden biedt elk van hen enkele zeer specifieke items. Elk van de resorts beschikt over meerdere restaurants terwijl men in sommige zelfs even bij de buren op visite kan.

    Supplementen worden in hoofdzaak aangerekend voor bepaalde sporten zoals golf, paardrijden, duiken jetski, vissen op diepe zee, terwijl er eveneens toeslagen worden gevraagd voor speciale verzorgingen en massages in de spas en wellnesscentra. Wie inpikt op het aantrekkelijk excursieaanbod zal voor het merendeel ervan wel een extra moeten betalen, precieze informatie hierover is in elk van de resorts aanwezig.

    Viva Wyndham Dominican Beach – La Romana – Bayahibe

    Ligt op de zuidoostkust van de Dominikaanse republiek met witte zandstranden en kristalblauwe wateren. Het complex biedt 538 kamers in diverse categorieën en bungalows en suites, bepaalde kamertypes zijn toegankelijk voor minder-validen. In het complex bevinden zich 4 bars en 6 restaurants, waarvan 4 met zeezicht. La Terrazza biedt een internationaal buffet, La Roca biedt een internationaal ontbijtbuffet om zich ’s avonds in een mediteraan restaurant te transformeren. La Pizzeria blijft open tot middernacht, terwijl ‘25’ vooral fusion keuken aanbiedt en La Viva Mexico een selectie Mexicaanse gerechten serveert. Er is ook mogelijkheid tot een VIP reservatie in restaurant Atlantis van het naburige Dominican Palace complex.

    Leuke excursies vanuit Dominican beach zijn de hoofdstad San Domingo, de eilanden Saona en Catalina en de Rio Chayon met in het achterland de vele suikerrietplantages.

    Viva Wyndham Dominican Palace – La Romana – Bayahibe

    Op 18 km van de luchthaven La Romana, 90 km van Punta Cana en 115 km van Las Americas. Een complex met 330 kamers in superior, premium en couple retreat. Hier zijn 5 restaurants: La Yuca zorgt voor een internationaal buffet; Il Palco serveert Italiaanse specialiteiten, Bambu serveert een oosterse keuken, ‘25’ biedt ook hier een fusion keuken terwijl Viva Café een duidelijk internationale à la carte formule meekrijgt. Ook hier kan men reseveren voor restaurant Atlantis en een Vip-formule, gasten van het Dominican Palace kunnen ook gratis in de restaurants van het naburige Domincan Beach terecht. Naast car rental werd hier ook een zaal voor 250 personen voor diverse meetings en vergaderingen voorzien. Inzake excursies worden quasi identieke mogelijkheden aangeboden dan in Viva Wyndham Dominican beach.

    Viva Wyndham –Tangerine – Cabarete

    Aan de noordkust van de Dominikaanse republiek, op 3 minuten van Cabarete en 20 km van de internationale luchthaven. Een complex dat 273 kamers telt in superior, superior plus en suites uitvoeringen en ook 3 restaurants aanbiedt. Het all-day restaurant La Bahia zorgt voor international buffetten en krijgt ‘s avonds het gezelschap van Viva Mexico, Mexicaanse specialiteiten en La Vela, een Italiaans restaurant.

    Pluspunt is hier de spa Keline met een all-in wellnesscenter, sauna, hamman en een aromatherapie naast diverse esthetische verzorgingen en massages. Leuke excursies naar Punta Russia, het schiereiland Samana en het park Los Haltises en uitstappen per moto of tochten met een catamaran.

    Viva Wyndham Fortuna beach – Grand Bahama island – Bahamas

    Op de zuidkust van het eiland op 6 km van Port Lucaya en 17 km van de hoofdplaats Freeport en de internationale luchthaven. Biedt 274 kamers in standaard, flora en Vista room uitvoeringen en 3 restaurants Junkamo, internationaal buffet tijdens alle maaltijden, ’s avonds na reservatie kan men terecht in het oosterse restaurant Bambu of in de Italiaanse Viva Cafe. Er is eveneens een vergaderruimte voor zowat 120 personen. Golfen, jetski, vissen op hoge zee en duiken zijn beschikbaar mits betaling.

    Tot de excursies behoren een rondrit op het eiland, een bezoek aan het Nationaal Park Lucayan, tochten met catamaran, een eilandtrip naar Nassau of tochten met boten met glazen bodem om de rijke zeebodem te bewonderen.

    Viva Wyndham Maya - Playa del Carmen – Riviera Maya – Mexico

    Dit vakantieresort met 604 kamers in meerdere kamertypes ligt aan de Riviera Maya op 3 km van Playa del Carmen en 60 km van de luchthaven van Cancun. La terrazza zorgt voor internationale buffetten en wordt ’s avonds aangevuld met de Hacienda Don Diego met een internationale kaart, Portefina en Miramare twee Italiaanse pizzeria en pasta restaurants en Viva Cafe, een fusion restaurant.

    Het resort biedt ook een conferentiecenter voor 200 personen en betalende opties voor paardrijden, duiken en golfen. De spa Renova zorgt voor diverse verzorgingen, fitness en wellness mogelijkheden en een schoonheidssalon.

    Op het excursielijstje een tocht naar Cancun en Puerto aventura, bezoeken aan de archeologische sites Chichen Itza, Tulum en Coba, tochten naar de eilanden Cozumel en Mujeres en het waterpretpark Xel-Ha en X-Caret.

    Viva Wyndham Azteca – Playa del Carmen – Riviera Maya – Mexico

    Tegenover het resort Maya, slechts een klein broertje met 335 kamers maar toch 4 restaurants El Nopal voor diverse buffetten, Il Palco voor de Italiaanse keuken, Bambu voor de Oosterse keuken en Maya Xul-Há, een lokale keuken. Gasten kunnen bovendien terecht in de 4 restaurants van het naburige Maya resort. Hier worden identieke excursies aangeboden zoals in het Viva Wyndham Maya.

     







    08-01-2015 om 09:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg spendeert 30% meer tijd aan het vergelijken van vakanties

    2014 zal de geschiedenis ingaan als het jaar dat de Belg leerde om zijn vakantie te vergelijken. Zo blijkt alvast uit gegevens van Vakantiedeals.be, de grootste reisvergelijkingssite in België. Niet alleen registreerde Vakantiedeals.be het afgelopen jaar een toename van 90% bezoekers op haar platform, ook het aantal pagina’s dat mensen tijdens een sessie raadpleegde nam spectaculair toe met 30,4%. Tot slot nam de tijd die mensen op de site spendeerden eveneens toe met maar liefst 22%. De stevige concurrentiestrijd tussen de verschillende reisaanbieders en de economische crisis hebben de Belg dus duidelijk aangezet tot een prijsbewuster gedrag.

    “Crisis of geen crisis, de Belg blijft reizen”. Een credo dat meer dan eens weerklonk in de Belgische reissector de afgelopen jaren. Maar de economische crisis en de vele besparingen die op til staan hebben de Belg wel prijsbewuster gemaakt. “Iets waar de reisaanbieders in België gretig op inspelen”, zegt Jurgen De Vos van reisvergelijkingssite Vakantiedeals.be. “De traditionele touroperators pakken tegenwoordig al in november uit met vroegboekkortingen. De ene met gratis nachten, de andere met een prijskorting, etc. In januari en februari heb je traditioneel de grote boekingsgolf waarbij zowat alle reisaanbieders kortingen toekennen. En dan heb je nog de online spelers die het ganse jaar door met promoties uitpakken. Allemaal positief voor de consument, maar die verliest wel stilaan het bos door de bomen.”

    De enige optie die dan nog rest is zorgvuldig vergelijken. Alleen al bij de reisvergelijkingssite Vakantiedeals.be noteerde men een stijging van het aantal bezoekers van 90% ten opzichte van 2013. En het aantal zoeksessies steeg met maar liefst 118%. Maar een nog belangrijkere indicatie is de tijd die mensen per sessie spendeerden. Zo nam de tijd per sessie toe met 22% en het aantal bezochte pagina’s met een goeie 30%. Een stijging die niet toegeschreven kan worden aan de toegenomen naamsbekendheid van Vakantiedeals.be, maar louter het bewijs is dat mensen meer energie steken in het vergelijken van hun reis.

    Bij Vakantiedeals.be is men er trouwens van overtuigd dat deze aantallen het komend jaar nog sterker zullen toenemen. “De strijd om de consument is bikkelhard en wordt bij momenten steeds grimmiger. De grote touroperators worden langs alle kanten bestookt en zullen op hun beurt moeten blijven uitpakken met messcherpe prijzen en voordelen. De consument kan hier enkel maar wel bij varen, op voorwaarde dat hij bij de pinken is en blijft vergelijken”, besluit Jurgen De Vos.

    Op de site van Vakantiedeals.be vind je alvast een handig overzicht terug van de voordelen die de verschillende touroperators momenteel aanbieden. Dit overzicht met o.m. het aanbod van belangrijke Belgische spelers als Thomas Cook, Neckermann, Sunjets, Sunweb en Corendon kan je raadplegen via http://www.vakantiedeals.be/nieuws/vroegboekkortingen-zomer-2015-overzicht

    07-01-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topbestemmingen in het zuiden van Frankrijk

    Wij brengen u een voorsmaakje van wat twee regio’s in het zuiden van Frankrijk aanbieden op het Vakantiesalon van Brussel: Aquitaine en de Limousin.

    1) Aquitaine

    Natuur en gastronomie zijn de sleutelwoorden in Aquitaine. Om deze aspecten van de regio te ontdekken, stelt men u een persoonswissel voor. U wordt: Een truffelexpert in Dordogne: u zult niet kunnen weerstaan aan de subtiliteit van het weergaloze aroma: ontdek de beroemde champignon, kijk hoe hij bereid wordt en geniet van een proeverij. Wijnbouwer voor 1 dag in het Château Feely in de omgeving van Bergerac: u maakt uw eigen wijn en vertrekt met een fles van uw cru. Een herder in de Pyreneeën: een herder van de piémont béarnais biedt u aan een dag door te brengen met hem, zijn koeien en zijn schapen. Op het programma: wandeltocht, picknick met boerderijproducten, ontdekking van het herdersleven, het werk van de herdershond… Een oesterkweker in Arcachon: het programma verandert elke dag, van het plaatsen van de collectoren voor de larven, het keren van de oesterzakken, het reinigen van de parken en het oogsten van consumptieklare oesters… De dag eindigt met een proeverij van vers geoogste oesters.

    De niet te missen evenementen: 18 april – 1e editie van de Marathon de Bordeaux Métropole Het parcours van de Marathon de Bordeaux Métropole wordt ‘s nachts gelopen, een première voor Frankrijk. Het neemt de lopers mee door het hart van Bordeaux, dat door Unesco werd opgenomen als Werelderfgoed, en doorkruist daarna verschillende naburige gemeenten, enkele kastelen en befaamde wijngaarden. Van 15 tot 17 mei – Grand Prix de Pau De ‘Grand Prix moderne’ van Pau is de enige in Frankrijk die plaatsvindt op een circuit in het stadscentrum. Voor liefhebbers van sensatie en groot spektakel, is het een niet te missen evenement, met bezoeken aan de paddocks, races en een ongewone sfeer in het stadscentrum. Van 27 juli tot 1 augustus – Mimos, het Internationaal festival van de mime en de gebarenkunst in Périgueux Na Londen is dit het belangrijkste festival van Europa voor deze kunsten. Het is vooral gebaseerd op mime, maar staat open voor alle vormen van bewegend theater. De boeiende spektakels vinden plaats in de straten, op pleinen, in tuinen en parken, maar ook in theaters en musea. Meer informatie op: www.tourisme-aquitaine.fr

    2) Limousin

    ‘Limousin, aux sources du luxe’ (aan de bron van de luxe) is een titel die de toon zet voor 2015. De regio zet inderdaad zijn traditionele knowhow in de kijker: email en het beroemde porselein van Limoges, de wandtapijten van Aubusson, het accordeon in Tulle en de lederen handschoenen in Saint-Junien. Fabrieksbezoeken zijn mogelijk, maar misschien wilt u liever onmiddellijk gaan shoppen. Op het gebied van logies kunt u kiezen voor ongewoon en chic met de Cabanes de Peaulouse, knusse nestjes in een ongerept bos in de Creuse. Een echte terugkeer naar de bron.

    De niet te missen evenementen: 3 en 4 oktober – 6e Festival du Fantastique et de l’Imaginaire Alles wat de fantasie en de verbeelding voortbrengt, is aanwezig: literatuur met wedstrijd voor novellen en boekenbeurs, straatspektakels, vertelwandelingen, conferenties, verhalen, fantasiemarkt… Eregasten dit jaar zijn de elfen. Laatste weekend van oktober – Nationale dagen van de wol en het vilt Tijdens drie dagen onthult wol zijn geheimen via tal van animaties: rondleidingen in de wolspinnerij, wandtapijtenateliers, exposities, ontmoetingsateliers, demonstraties (kaarden, spinnen, weven, vilt, tricot, haken, verven…). Meer informatie op: www.tourismelimousin.com

     





    05-01-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topbestemmingen in het centrum van Frankrijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wij brengen u een voorsmaakje van wat de drie regio’s van het centrum van Frankrijk aanbieden op het Vakantiesalon van Brussel: Auvergne, Bourgogne en Franche-Comté.

    1) Auvergne

    In het land van de vulkanen staat Moulins, stad van kunst en geschiedenis dit jaar in de kijker. Dankzij nieuwe belangrijke sites zoals het ‘Centre National du Costume de Scène’ en het ‘Maison Mantin’ (een voorbeeld van een statige burgerwoning uit de 19e eeuw), heeft de voormalige hoofdstad van de Bourbons en zijn omgeving voortaan een rijk en gevarieerd aanbod. Het Nationaal centrum van scènekostuums viert de 300e verjaardag van de Komische Opera in 2015 met een voorstelling van een honderdtal van de mooiste kostuums op de tentoonstelling ‘L’Opéra Comique et ses trésors’.

    Andere bezienswaardigheid is het Grand Café, waar Coco Chanel zou gezongen hebben vooraleer ze zich in de mode lanceerde. Het etablissement wordt beschouwd als één der mooiste cafés van Frankrijk. Het werd in 1899 gebouwd in art-nouveaustijl. Niet ver daar vandaan laat de wijngaard van Le Saint-Pourçain (AOC) u zijn topproducten ontdekken: de typische witte wijnen, tegelijk droog, fruitig en een beetje kruidig.

    De niet te missen evenementen: 21 en 22 maart – Feest van Les Tersons Aubrac in Pierrefort. Dit evenement rond het runderras Aubrac en de gastronomie zal zijn 16e editie vieren met kookateliers, een tentoonstelling van Aubrac koeien, defilés van ossen, een streekproductenmarkt, muzikale animaties, straattheater en proeverijen. Begin juli – Europese dagen van de smaak in Aurillac. Dit gastronomisch festival dat is toegespitst op streekproducten, richt zich tegelijk tot het grote publiek en de liefhebbers van koken en gastronomie. Van 18 tot 22 augustus – 30e verjaardag van het Festival van het straattheater in Aurillac. Ieder jaar nemen ongeveer 120.000 bezoekers deel aan dit evenement. Met meer dan 500 gelegenheidsgezelschappen en een twintigtal officiële gezelschappen, acrobaten, musici, marionettenspelers en acteurs, richt deze feestelijke vijfdaagse zich tot groot en klein. In 2015 viert het festival zijn 30e verjaardag. Meer informatie op: www.auvergne-tourisme.info

    2) Bourgogne

    Terwijl de stad Nevers zijn van oudsher overgeleverd vakmanschap rond faience laat herleven, biedt de regio twee ongewone ervaringen in volle natuur: Museum van de Faience van Nevers. Het Museum van de Faience in Nevers was 10 jaar gesloten voor verbouwingen en toont nu zijn nieuwe omgeving. Met een video en een authentieke toer, worden de verschillende fases van de creatie in het atelier uitgelegd aan de bezoeker. Faience en geëmailleerd glas, verbonden met de geschiedenis van de stad, zijn de hoogtepunten van de collectie. Overnachten in… een huis van de Hobbits! Liefhebbers van Tolkien en zijn fantastische wereld kunnen zich verheugen. Zij kunnen voortaan overnachten op Midden-Aarde, het continent van de Hobbits. Het ‘Domaine de la Pierre Ronde’, gelegen aan de oever van het meer van Chamboux, biedt de ongewone woning aan die half onder een heuveltje ligt en bekleed is met aarde en gras. Les Toues cabanées van het Village des Demoiselles. Op een steenworp van Digoin vindt u ‘Les Toues cabanées’, geïnspireerd op de boten met platte bodem die op de Loire voeren, maar dan met meer comfort. De vlottende 4-sterrenhuizen, volledig bekleed met hout, liggen aangemeerd of bevinden zich in het midden van de vijver. Een ideale plek voor een gezinsvakantie in gezelschap van de libellen!

    Meer informatie op: www.bourgogne-tourisme.com

    3) Franche-Comté

    De twee grote thema’s van Franche-Comté zijn het rondtrekkend toerisme (te voet, per fiets en op het water) en het cultureel stadstoerisme. Wat het rondtrekkend toerisme betreft: de ‘Franco Vélo Suisse’ en ‘L’Echappée Jurassienne’ laten volop toe om een frisse neus te halen. De Franco Vélo Suisse is een fietsroute van 40 km die Belfort (Frankrijk) verbindt met Porrentruy (Zwitserland). Tussen de Vogezen, de Jura, de Elzas, Ajoie en Franche-Comté, wordt het parcours aangevuld met 7 aansluitende lussen die kleine landwegen en ‘voies vertes’ volgen. L’Echappée Jurassienne verbindt de vlakte met de hoogtes van de Jura. De 260 km bewegwijzerde en gehomologeerde wandelpaden laten toe de rijkdom van dit gebied met spectaculaire en gevarieerde landschappen te ontdekken.

    Op het gebied van cultuur staan de citytrips bovenaan de lijst: De Citadel van Besançon: de indrukwekkende en majestueuze citadel en zijn muren bieden unieke panorama’s van de stad en zijn uitzonderlijke omliggende natuur. Belfort en zijn Leeuw: de Leeuw van Belfort, een historisch monument dat gebouwd werd door Frédéric-Auguste Bartholdi, is het embleem geworden van de stad. Het symboliseert de vrijheid en de heroïsche weerstand van de troepen van Belfort tegen het Pruisische leger in 1870-71. Luxeuil-les-Bains, kuurstad van kunst en geschiedenis, vertoont met zijn renaissancewoningen en zijn vakwerkpanden een opmerkelijk architecturaal erfgoed. Iets verder dankt het ‘Pays fougerollais’ zijn bekendheid aan de kersenteelt die hier ontstond op het einde van de 16e eeuw, en aan de fabricatie van kirsch. Meer informatie op: www.franche-comte.org

     

     

    04-01-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topbestemmingen in het noorden van Frankrijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wij brengen u een voorsmaakje van wat de vier regio’s in het noorden van Frankrijk aanbieden op het Vakantiesalon van Brussel: de Elzas, Bretagne, Lorraine en Normandië.

    1) De Elzas

    De regio mikt voor het nieuwe jaar op cultuur en wellness. Cultuur komt onder meer aan bod met de heropening van het Unterlinden museum in Colmar, dat is neergestreken in de oude gemeentelijke baden – een prachtig gebouw in art nouveau – maar ook met de tentoonstelling ‘Les Impressions du Soleil Levant’ in het Museum voor het bedrukken van stoffen in Mulhouse, dat tot oktober een licht werpt op het Parijse haute-couturehuis Léonard en zijn banden met Japan. Om opnieuw fitter te worden, raden we nieuwe spa’s aan in de Hostellerie La Cheneaudière & Spa en zijn grootste Flotarium van Europa, en in Morsbronn-les-Bains, met La Source des Sens.

    De niet te missen evenementen: De 1000e verjaardag van de fundamenten van de kathedraal van Straatsburg Tot 7 september biedt dit monument, dat door Unesco is opgenomen als Werelderfgoed, een agenda met 150 evenementen van formaat, waaronder een groot klank- en lichtspel in de zomer. Van eind november tot eind december – Kerstmarkten van de Elzas Tijdens de feesten wordt de hele regio gesublimeerd door lichtversieringen, de geuren van specerijen en lekkernijen, zang, vertellingen en tal van animaties. Meer informatie op: www.tourisme-alsace.com

    2) Bretagne

    Bretagne richt de schijnwerpers op zijn uitzonderlijk natuurerfgoed en neemt de bezoekers mee voor een onvergetelijke tocht naar de archipel van Molène en het mariene natuurpark van Iroise. Deze excursie wordt georganiseerd vanuit Le Conquet door twee mensen die een passie hebben voor de zee en de natuur. Het wordt een uitstap met bijzondere panorama’s en onvergetelijke ontmoetingen. Andere nieuwigheid: het Balthazar Hotel & Spa, een 5-sterrenhotel dat eind 2014 zijn deuren opent in Rennes. Het is ondergebracht in een gerenoveerd elegant gebouw met een hedendaagse design en beschikt over 53 kamers en 3 suites. Het is ook uitgerust met een spa Nuxe van 300 m², met hamam, jacuzzi, sauna, ijsfontein en 4 cabines voor behandelingen en massages.

    De niet te missen evenementen: 11 en 12 juli – De Ronde van Frankrijk passeert in Bretagne De 102e editie van de Ronde heeft aankomsten in 2 Bretoense steden: Rennes en Vannes. In 2015 – Het legen van het meer van Guerlédan Guerlédan, het grootste meer van Bretagne, biedt in 2015 een unieke ervaring. Tot 1985, jaar van de laatste lediging, werd het meer om de tien jaar drooggelegd om de toestand van de stuwdam na te gaan. Sindsdien gebeurt het nazicht met een robot en het legen is zeldzaam geworden. Wanneer het meer geleegd wordt, laat het een verzwolgen vallei zien die veel weg heeft van een maanlandschap. Meer informatie op: www.tourismebretagne.com

    3) Lorraine

    Lorraine, regio van diversiteit en goede prijs-kwaliteitverhoudingen, presenteert zijn motoren voor het toerisme in 2015: Metz & Amnéville-les-Thermes, met hun grote attracties zoals het Centre Pompidou-Metz en de Zoo van Amnéville, een van de grootste dierentuinen van Europa. Nancy, zijn wereldwijd bekende Place Stanislas en zijn art nouveau architectuur. De Hautes-Vosges, de Vogezentoppen met zachte rondingen en de waaier activiteiten die het hele jaar georganiseerd worden. Verdun en de Meuse, in het middelpunt van de belangstelling tijdens het 2e jaar van de 100e verjaardag van de Eerste Wereldoorlog.

    De niet te missen evenementen: 11 april – Opening van TigerWorld in de Zoo van Amnéville Na werken die twee jaar hebben geduurd, zal TigerWorld zijn deuren openen voor het publiek op 11 april 2015. In een nieuwe ruimte met 2000 plaatsen zal drie tot vier keer per dag een klank- en lichtspel met speciale effecten worden georganiseerd, met een tiental witte en Bengaalse tijgers en met als decor een Cambodjaanse tempel. Maart-april – Opening van het Domaine de la Klauss, 4-sterrenhotel & spa Dit 4-sterrenhotel, het eerste in de Moselle, zal volgende lente zijn deuren openen in Montenach. Het biedt 16 kamers en 11 suites. In de spa wordt een brede waaier ontspanningsproducten aangeboden, van jacuzzi en hamam tot ijsfontein en sensoriële douches. 24 juli tot 2 augustus – Lorraine Mondial Air Ballons Dit evenement op het vliegveld van Chambley Planet’Air, tussen Metz en Nancy, trekt om de twee jaar duizenden bezoekers aan voor het grootste evenement met heteluchtballons ter wereld. Het thema van 2015, ‘Nulle part ailleurs’ (nergens elders), zal meer dan 1.000 teams uit 67 verschillende landen samenbrengen. Op het programma: twee dagelijkse vluchten, animaties met luchtdopen, aeronautische demonstraties, nachtelijk vullen… Meer informatie op: www.tourisme-lorraine.fr

    4) Normandië

    In Normandië zullen alle ogen gericht zijn op de Mont-Saint-Michel. Deze magische site, door Unesco sinds 1979 opgenomen als Werelderfgoed, zal in 2015 het einde zien van 10 jaar werkzaamheden die het herstel van het maritieme karakter tot doel hadden. De operatie valoriseert de oversteek tussen het vasteland en de rots met een totaal vernieuwd ontdekkingsparcours.

    De niet te missen evenementen: Vanaf januari – Het Panorama XXL in Rouen Dit cultureel project dat uniek is in Frankrijk, bestaat uit een reuzengrote rotonde, vlakbij de kaai van de Seine. Het panorama zal een groot schilderij tonen, gerealiseerd door de Duitse kunstenaar Yadegar Asisi, met een zicht van 360° van een stad of een natuurlandschap. Februari – Opening van het Historial Jeanne d’Arc in Rouen Het epos van de vrouw die haar stempel drukte op de geschiedenis van Frankrijk, zal gebracht worden in het aartsbisschoppelijk paleis van Rouen, de plaats waar ze ter dood werd veroordeeld maar ook later werd gerehabiliteerd. Met een origineel museaal parcours dat de laatste multimediatechnieken gebruikt, zal de bezoeker ondergedompeld worden in het hart van de 15e eeuw, tijdens een boeiende gerechtelijke enquête. Het hele jaar 2015 – Le Havre: 10e verjaardag van de erkenning van het stadscentrum als Werelderfgoed van Unesco. Het centrum van Le Havre, heropgebouwd door Auguste Perret, was het eerste stadsensemble van de 20e eeuw dat door Unesco werd opgenomen als Werelderfgoed. Meer informatie op: www.normandie-tourisme.fr

     

    03-01-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk op het Vakantiesalon van Brussel 2015

    Van donderdag 5 tot maandag 9 februari 2015 is Frankrijk aanwezig in Paleis 4 van Brussels Expo ter gelegenheid van het Vakantiesalon. Verschillende regio’s, departementen en Franse dienstverleners komen er hun belangrijkste attracties en nieuwigheden voorstellen. Corsica wordt de eregast van deze editie.

    Momenteel hebben al 39 exposanten hun deelname bevestigd in het Frankrijkdorp, waaronder Corsica dat de eregast wordt. Dit jaar worden de troeven van het ‘île de beauté’ in de 4 seizoenen in de kijker gezet. De lente op Corsica is het seizoen van de eerste festivals. Vanaf het begin van de paasvakantie wordt het levendig in de vakantieplaatsen. De paasfeesten op Corsica hebben een bijzondere plaats. Het is een periode van intense religieuze activiteit waarbij christelijke tradities en oude rites zich vermengen tijdens verrassende momenten.

    Ideeën voor sportieve vakanties: Neem in april deel aan de Foulées Cortenaises, een bergloopwedstrijd. Overtref uzelf van 6 tot 10 juni tijdens Corsica Raid Aventure en zijn vele zee- en gebergtedisciplines. De zomer op Corsica, tijdens de periode met de meeste vakantiegangers, biedt het eiland een heel palet mogelijkheden aan met de zekerheid van een uitzonderlijk klimaat. Niet te missen in juli: de befaamde ‘Aflossing van de Gouverneur’ in Bastia. De oude haven wordt een dag lang het toneel van de wedersamenstelling van een ceremonie die meer dan 500 jaar oud is. Zij toont de overdracht van de macht tussen de gouverneurs van Bastia, benoemd door Genua. De nieuwe gouverneur, vergezeld van een stoet van 150 figuranten, doorkruist de straten van de oude stad en neemt passanten mee in een parcours dat verlevendigd wordt met ‘tableaux vivants’.

    Idee voor een wellnessverblijf: Laat u verwennen rechtover de baai van Ajaccio en de ‘Îles sanguinaires’ en ontdek nieuwe sensaties dankzij de eigenschappen van Corsicaans bloemenwater en essentiële oliën. Een zintuiglijke reis die tegelijk behandelingen met zeewater, modelages en schoonheidszorgen inhoudt. Tijdens de herfst op Corsica blijven de meeste verblijfsadressen en handelszaken open. Het is een zeer aangenaam seizoen en de zee behoudt haar zomerwarmte. De periode is zeer geschikt om het eiland te ontdekken als koppel, met vrienden of met een groep, met een bevolking die meer beschikbaar is om de troeven te delen.

    Verblijfsideeën voor het naseizoen: Een autocircuit van 11 dagen nodigt u uit om Corsica te ontdekken via zijn mooiste dorpen. Met vertrek aan het massief van Alta Rocca komt u op de vlaktes van La Balagne, via de Gorges du Prunelli en de kliffen van de westkust. Zoek tijdens een weekend de Corsicaanse wijngaarden op. Tijdens dit exclusief en volledig gepersonaliseerd verblijf wordt u een dag lang vergezeld van een sommelier die u wegwijs maakt in de wijntradities van de AOC van Ajaccio. De winter op Corsica is het seizoen voor de liefhebbers van langlaufen die een deel van

    de beroemde GR-20 kunnen volgen. In kleine familiestations kan men genieten van skiplezier en wandelingen op sneeuwschoenen. Men kan ook zijn vakantie veraangenamen met een bezoek aan leuke restaurants die streekgerechten serveren.

    Verblijfsidee ski en gastronomie: Trek naar de massieven van het binnenland voor een skiweekend of naar de aangestampte pistes van de Monts du Niolu. Proef van de winterproducten: charcuterie, olijfolie, oesters, meel van kastanjes, zee-egel, zuiglam, geitenlam, brocciu (kwark), citroen en clementine.

    Lijst van de Franse exposanten die tot vandaag hun deelname aan het vakantiesalon hebben toegezegd: Regio’s: Elzas, Aquitaine, Auvergne, Bourgogne, Bretagne, Corsica (eregast), Franche-Comté, Limousin, Lorraine en Normandië. Departementen: Aube-en-Champagne, Alpes de Haute Provence, Drôme, Hautes Alpes, Loiret / logis du Loiret, Nord en Pas-de-Calais, Val de Loire, Vaucluse en Vendée. Offices de Tourisme: Arras, Desvres-Samer, Méribel, Montagnes du Jura en Vercors.

    Overige exposanten: Atout France, Berry Province, Best Western La Marina, La Coupole, Gîtes de France, Hôtel Plaisir, Hôtels & Résidences international, Nausicaa, Novasol, Parc Zoologique de Paris, Sequoia Parc, Sunêlia, Les Villages Lou Capitelle en Pays du Mont Blanc

    Praktische informatie: Openingsuren: van 10 tot 18 u - Plaats: Brussels Expo, Belgiëplein 1 – 1020 Brussel (Laken) - Toegangsprijs: € 8 - www. vakantiesalon.eu

    Voor alle informatie over Frankrijk: be.rendezvousenfrance.com





    02-01-2015 om 21:03 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

    Merry Christmas and a Happy New Year

    Joyeux Noël et Bonne Année

    01-01-2015 om 08:09 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Driekoningen 2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Sacrée, sucrée... Van de kwaliteit van elk ingrediënt tot de beheersing van elke stap van het productieproces verwaarloost Atelier Wittamer Workshop geen enkel detail om ter gelegenheid van Driekoningen zelfs de grootste fijnproevers te bekoren.

    De Koningskoek van Wittamer, gebrevetteerd hofleverancier van België, paart uitmuntendheid aan traditie: “2000 velletjes” bladerdeeg gevuld met een sublieme amandelroom. Een voorrecht voor Koningen en Koninginnen waarin een driekoningenboon voor verzamelaars verwerkt is en dat getooid is met een bij de gelegenheid horende kroon. Wittamer wenst u een koninklijk jaar toe. Verkrijgbaar vanaf 2 januari 2015, vanaf €26.

    Winkel Chocolats & Macarons - Grote Zavel 6 - 1000 Brussels – Bakkerij - Grote Zavel 12–13 - 1000 Brussels

    01-01-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh-Chef: beleef een buitengewone culinaire ervaring

    Hoe je vrienden verwennen met de hoogstandjes van een chef bij je thuis die zijn kunsten tentoonspreidt, terwijl jij je klaarmaakt of je gasten ontvangt? Hoe trakteer je op een hoogstaande gastronomische ervaring met een sterren-of andere chef aan je fornuis die jou en je gasten verrast met een origineel menu of thema? Dat is de uitdaging die het jonge Belgische bedrijf Oh-Chef waarmaakt!

    Het concept Oh-Chef, dat bedacht werd door een trio jonge ondernemers, bestaande uit Xavier Jeunejean, Thierry Lahaye en Frédéric Lempereur, komt vernieuwend uit de hoek: het kan rekenen op het talent van een hele brigade chef-koks die gecast kunnen worden op basis van hun profiel, hun aanbod en hun geografische zone. Op het menu staan zowel sterrenchefs als andere inventieve, gedreven koks (Lionel Rigolet (Comme chez soi), Alexandre Dionisio (Chez Alexandre), Eric Martin, Philippe Germeyn, Abdel Zriken, Marc Delvoie, Patrick Bésengez, Christophe Lagadec, Ludovic Balza, David Keunings, Frank Fol en Gérard Metzmacker).

    Concept: De bedoeling: een unieke culinaire ervaring laten beleven: kooklessen, live cooking, een etentje onder vrienden… thuis of op kantoor, met getalenteerde chefs (met of zonder ster), voor een betaalbaar budget. Wat het gekozen thema ook is, de chef doet de boodschappen, neemt alle voorbereidingen voor zijn rekening en deelt zijn kennis (als je daar zin in hebt). Na het eten ruimt hij voor hij weer naar huis gaat, alles weer op.

    Kies je ervaring : Het aanbod is veelzijdig en uitgebreid…Eten met een ster (een sterrenchef komt koken), Zoete of hartige Sushi Show (initiatie in de sushikunst), Natuurlijke smaken van vandaag (4u opleiding bij je thuis met jouw voorraad), Franse streekproducten, Belevenis (uniek diner), Welzijn (detox, proteïnes, seizoen), Made in Europe (Italiaans, Spaans, fusion, enzovoort), Budgetmenu (of hoede beste producten kiezen voor een driegangenmenu voor een redelijke prijs), Gluten-of lactosevrij genieten, En dat is maar een greep uit de mogelijkheden, want de chefs barsten van de ideeën.

    Wanneer ga jij voor je eerste Oh Chef-ervaring? Er zijn 1001 gelegenheden: een verjaardag, een belangrijke gebeurtenis in je beroeps-of privéleven (verloving, trouwfeest, vrijgezellenavond,…), professioneel feest (verhuizing, nieuwe zaak, productlancering,…), al naargelang het seizoen (eerste raclette, eerste barbecue, opening van de jacht, Kerstmis, Nieuwjaar), een kennismaking (detox, glutenvrij, proteïne, exotisch, fusion, insecten,…).

    Wie zijn ze? Als autodidact verliet Xavier de schoolbanken op zijn zestiende om aan de slag te gaan in de horeca. Vervolgens ging hij weer studeren in het avondonderwijs (informatica) en sinds 2001 werkt hij als projectleider voor NETiKA. Tegelijk startte hij twee bedrijven: RentByNight (2008) en RENooV (2010). Gedreven als hij is door start-ups en het internet, droomde Xavier er altijd van deze passie te combineren met zijn liefde voor lekker eten. Zo ontstond het concept van Oh-Chef als organisator van culinaire belevenissen.

    Thierry is burgerlijk ingenieur van opleiding. Nadat hij zijn eerste beroepservaring opdeed als consulent in bedrijfsbeheer, zette zijn ondernemingsgeest hem ertoe aan het familiebedrijf over te nemen. Dankzij zijn goede neus voor zaken slaagde dat erin significant uit te breiden. Als fijnproever en gastronoom brengt hij graag zijn vrienden en familie samen rond een lekkere maaltijd, vergezeld van zorgvuldig geselecteerde wijnen. Als levensgenieter en ondernemer startte hij samen met Xavier Jeunejean in januari 2014 Oh-Chef op.

    Als zelfstandige consultant in strategie en organisatie koesterde Frederic al altijd een grote belangstelling voor alles wat met gastronomie te maken heeft. Het is maar een van zijn interesses, want hij is net zo geboeid door radio, theater en ondernemen: in het project van Oh-Chef kan hij al zijn passie voor de goede dingen des levens verenigen. Dat hij Xavier en Thierry in dit avontuur zou vervoegen, lag dan ook voor de hand.

    De saga van Oh-Chef: Tijdens hun ‘after squash’ ontmoetingen groeide bij Thierry Lahaye en Xavier Jeunejean geleidelijk het idee voor een concept waarin ze hun passie voor eten zouden kwijt kunnen. Oorspronkelijk waren ze van plan op een website alle aangeboden kooklessen op een website samen te brengen, zodat internauten ze zouden kunnen vergelijken en zich inschrijven. Het verhaal begon in mei 2013, tijdens het Startup WE, waar het Oh-Chefproject tot de achttien (van de 40) geselecteerde projecten behoorde. Aan het einde van dat weekend zag het duo jammer genoeg in dat het project nooit rendabel zou kunnen zijn.

    Toch was er veel belangstelling en flink wat steun. Oh-Chef zette het avontuur dus voort en werd geselecteerd voor het Boostcamp van het Microsoft Innovation Center. Tijdens deze begeleiding kreeg het project een beroemde peter (Lionel Rigolet, de chef van de Comme Chez Soi) en nam het eindelijk zijn definitieve vorm aan: een culinaire belevenis aan huis!

    De site werd in januari 2014 boven de doopvont gehouden, met vier chefs. De eerste maanden dienden vooral om de site te verbeteren, net zoals de beschrijving van de voorgestelde belevenissen; ook werd gepeild naar de feedback van klanten.

    In juni 2014 trad marketingspecialist en levensgenieter Frédéric Lempereur ook toe tot het project. Onder zijn impuls wil de volledig Belgische site al wie van lekker eten houdt maar daarom niet altijd zelf in de keuken wil staan overtuigen voor een culinaire belevenis thuis of op kantoor. Het avontuur van Oh-Chef gaat verder.

    Oh-Chef - Théodore De Cuyperstraat 159/7 -1200 Brussel. Tel.: +32.495.450.581.

    info@oh-chef.be -www.oh-chef.be





    31-12-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogtepounten van Ierland 2015

    Ierland is gekend voor groene landschappen, gezellige pubs, maar net zo goed voor de talrijke evenementen op de kalender. Ook in 2015 zijn er in alle hoeken van het land boeiende festiviteiten die de moeite waard zijn om te combineren met je vakantie in Ierland.

     

    Het is de gerenommeerde uitgever van reisgidsen, Lonely Planet, die Ierland aanstipt als één van de top vijf topbestemmingen van 2015. Lonely Planet prijst Ierland om zijn adembenemende landschappen, de tradities die overal in het land goed stand houden en de Ieren die de harten van de bezoekers veroveren met hun grote gastvrijheid.

     

    Yeats 2015

    In 2015 is het precies 150 jaar geleden dat de Ierse dichter en winnaar van de Nobelprijs literatuur W.B. Yeats werd geboren. Dat kan uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Om deze grote naam uit de wereldliteratuur te eren is er een programma samengesteld met evenementen, verspreid over een gans jaar en op wereldwijde locaties. Yeats 2015 zal vooral focussen op het leven, het werk en de invloed van de schrijver waarbij Ierland wordt voorgesteld als een inspirerende en creatieve plaats. Op 13 juni is het Yeats Day met tentoonstellingen, lezingen, festivals en andere culturele evenementen. Het herdenkingsjaar is tevens de aanleiding om bepaalde werken van Yeats te vertalen naar andere Europese talen.

     

    Irish Design 2015

    Zij die graag winkelen weten ongetwijfeld dat Ierland bekend is om zijn design en kunstnijverheid. Ierland heeft 2015 bestempeld als het jaar waarin de Ierse design gepromoot en extra in de kijker geplaatst wordt. Er zijn tal van evenementen, verspreid over het ganse land en ook in het buitenland.

     

    St-Patrick’s Day

    De Ierse nationale feestdag is altijd een hoogtepunt van het jaar in Ierland, zo ook in 2015. St-Patrick’s Day wordt op 17 maart gevierd. Iedereen wil op die dag Iers zijn en het loont beslist de moeite om dan naar Ierland te reizen. Het ganse land staat van 13 tot 17 maart in een feestelijke rep en roer, met levendige parades en talloze evenementen. Het is ook dan dat je kennis maakt met oude Ierse tradities en dat je makkelijk Ierse vrienden maakt want iedereen viert mee. Dublin is the place to be en zowat overal in de wereld zal men merken dat het St-Patrick’s Day is. Met de Tourism Ireland actie The Greening wordt de wereld groen want wereldwijd worden bekende gebouwen in een groene kleur verlicht zoals het Sydney Opera House en de Empire State Building. Vorig jaar kleurde de Grote Markt van Brussel groen.

      

    INFO

    Tourism Ireland - Louizalaan 66 - 1050 Brussel

    T 02 275 01 71

    e-mail : info.be@tourismireland.com

    Website: www.ireland.com, de officiële website van Tourism Ireland

     

    31-12-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veuve Clicqout Fridge collection

     

    Het champagnehuis vult zijn Collection Fridge aan met de Metal Fridge Rosé, geïnspireerd op de beroemde koelkasten uit de jaren vijftig. Het retrodesign onderstreept de typische kenmerken van deze mooie collectie: Style, Twist & Touch.

    De Metal Fridge Rosé houdt elke fles tot twee uur lang heerlijk koel en vormt daarnaast ook een prachtig decoratiestuk. De Collection Fridge werd in 2010 gelanceerd met de Yellow Fridge. In 2011 volgde de Rosé Fridge en daarna de Metal Fridge Yellow.

    Verkrijgbaar vanaf €53,00 bij de betere wijnhandelaar.





    26-12-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slovenië: perfecte winterbestemming
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het kleine Slovenië verrast met natuurschoon, super vriendelijke mensen en skigebieden die nog niet zo bekend zijn. Beleef daarom een onvergetelijke winter in Slovenië. Wie Slovenië al enkele jaren niet meer heeft bezocht zal verwonderd opkijken van de positieve veranderingen. Er waait een nieuwe wind door het land. Je merkt het in de gezellige, opgesmukte hoofdstad Ljubljana en op de plaatsen waar je allerlei wintersport activiteiten kunt beoefenen. Kortom, het is hoog tijd om ook eens aan Slovenië te denken als je plannen maakt voor een wintervakantie.

    Prima infrastructuur: Er is de voorbije jaren heel wat geïnvesteerd in de skifaciliteiten die bijgevolg niet meer moeten onderdoen voor die in de buurlanden. Kransjka Gora is het grootste en meest bekende skioord van Slovenië. Er worden wedstrijden voor de wereldbeker georganiseerd en de afdalingen zijn geschikt voor verschillende niveaus. Ook in Maribor Pohorje vinden wedstrijden voor de wereldbeker plaats. En verder zijn er de skioorden van Krvavec, Kobla en Vogel die allemaal gekenmerkt worden door hun kindvriendelijk karakter.

    Niet-skiërs kunnen in Slovenië op een actieve manier genieten van het schitterende winterse landschap. Het Triglav Nationaal Park, in het noorden van het land, is adembenemend mooi en tijdens een ski-tour leiden de berggidsen je naar de mooiste hoekjes van het natuurpark. Op verschillende plaatsen kun je langlaufen, sleeën, ijsklimmen, wandelen met sneeuwschoenen. Er zijn professionele monitoren en het nodige materiaal kan gehuurd worden.

    Winterpret voor een prikje: Voor een winters verblijf in Slovenië hoef je niet per se over een groot reisbudget te beschikken. Eigenlijk is alles verrassend goedkoop: een skipas, een Active Slovenia skipas waarmee je elke dag in een ander skioord kunt skiën (€ 164 volwassenen, € 140 jongeren, € 110 kinderen), een bus- of taxirit, een glühwein op een zonterrasje langs de skipiste, de huur van skimateriaal, een maaltijd, bergkeuken of mediterraan getint, de wellness centra in de skigebieden en zelfs de après-ski is voor elke wintersporter een haalbare kaart.

    Voeg daarbij de gezelligheid van dat sympathieke kleine land – waar je overigens nooit grote afstanden moet rijden – plus de makkelijke bereikbaarheid vanuit België: vlucht naar Ljubljana of Trieste met transfers naar de skigebieden, www.goopti.com . Met de auto is er een snelle verbinding via Luxemburg en de Duitse en Oostenrijke autowegen.

    Ljubljana, een prima uitvalsbasis: De hoofdstad van Slovenië is een charmante stad met alle bezienswaardigheden op loopafstand. De verkeersvrije straten en pleinen zijn heerlijk om te wandelen, langs de prachtig gerestaureerde huizen, over de bruggen en langs de kade van de rivier Ljubljanica waar je uren kunt slijten in stokoude kroegen en hartverwarmende restaurantjes. Ook tijdens de winter komt men massaal naar buiten en wordt er genoten van de bijzonder aangename sfeer. Je kunt het kasteel bezoeken, de centrale markt met Sloveense specialiteiten, de musea en waarom niet hier logeren, ook als je graag gaat skiën want de bergen zijn niet veraf. Je staat er in een mum van tijd om te genieten van de sneeuwpret midden een imponerend winters berglandschap, onder meer met de ski bus en shuttle van bij de hotels in Ljubljana naar het skioord Krvavec. www.visitljubljana.com

    www.slovenia.info

    25-12-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gift wrap Veuve Cliqout

     

    READY TO OFFER GIFT WRAP in Clicquot Yellow of Rosé Pink

     

     

    Elk feest is een geschenk. Veuve Clicquot blijft trouw aan haar creatieve traditie en stelt vandaag de Veuve Clicquot Ready to Offer Gift Wrap voor. De nieuwe geschenkverpakking omhult een fles Yellow Label en maakt elk champagnefeest tot een bijzonder moment.

    Een onvergetelijk moment.

    Met feestelijke kleuren als Clicquot Yellow en Rosé Pink is de Ready to Offer Gift Wrap het perfecte extraatje voor elke gelegenheid: een verjaardag, vakantie, jubileum of, waarom niet, zomaar. Een buitengewoon attent geschenk voor een onvergetelijk moment …

    De kunst van het schenken.

    Achter de prachtige doos met decoratieve strik en artistieke glans gaat een bruisende verrassing schuil. Dankzij de schitterende verpakking is de elegante en evenwichtige Yellow Label-blend Ready to Offer voor elke gelegenheid!

    Verkrijgbaar vanaf €43 bij de betere wijnhandelaar.





    24-12-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Primeur in België: de schroefkurk, een innovatie voor de wijnfles
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een schroefkurk?? Ja, een schroefkurk. De nieuwste afsluiting van de wijnfles: Twist to Taste! Vanaf week 48 is La Cuvée Mythique van Les Vignerons de la Méditerranée exclusief verkrijgbaar in een fles met schroefkurk. Gaat de schroefkurk de Belgische wijnschappen veroveren?

    Eeuwenlang zat in elke fles wijn een kurk. Inmiddels schrikt de Nederlandse consument ook niet meer van een schroefdop. En nu is er de schroefkurk: een innovatie die de goede eigenschappen van kurk, zoals duurzaamheid en een premium imago, combineert met het gebruiksgemak van de schroefdop. Je draait hem met de hand zo uit de fles, inclusief vertrouwde
    plop. En je draait hem er dankzij de groeven in de kurk ook zo weer in. De hals van de fles heeft aan de binnenkant namelijk schroefdraden van glas gekregen. Just Twist to Taste! De schroefkurk is ontwikkeld door twee wereldspelers in
    hun branche: Amorim (kurk) en O-I (glas). Samen hadden zij vier jaar nodig om deze innovatie te ontwikkelen en testen.

    Duurzame afsluiter

    De nieuwe afsluiter heeft een positieve impact op het milieu. Elke kurk absorbeert namelijk tot 112g CO2, terwijl een schroefdop juist leidt tot CO2-uitstoot. Kurk is bovendien biologisch afbreekbaar én recycleerbaar en wordt met de hand geoogst van bomen die nooit worden gekapt.

    La Cuvée Mythique

    Wil je zelf eens Twisten? La Cuvée Mythique is de eerste en op dit moment de enige wijn in België met een Twist to Taste schroefkurk. Voor deze witte en rode IGP Pays d’Oc selecteren ‘Les Vignerons de la Méditerranée’
    al sinds 1990 de druiven van hun beste percelen. Typisch Zuid Franse druivenrassen als grenache blanc en maccabeu voor wit en grenache, carignan, syrah, mourvèdre en marselan voor rood. Hiervan maakt wijnmaker Bruno Kessler
    moderne kwaliteitswijnen met volop rijp fruit en delicaat houtgebruik: een weerspiegeling van de Languedoc op zijn best. La Cuvée Mythique is eerder al met veel succes geïntroduceerd in onder meer Duitsland, Nederland, Zwitserland,
    Azië, de Verenigde Staten en Canada.

    Les Vignerons de la Méditerranée is onderdeel van Groupe Val d’Orbieu, de grootste wijnbouwcoöperatie van Frankrijk. Met de introductie van de schroefkurk onderstreept Val d’Orbieu wederom haar innovatieve visie op wijn.

    Verkrijgbaarheid

    Verkrijgbaar in rood en wit voor € 7,99 bij Albert Heijn.



     



    22-12-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijks skiparadijs Brixenthal haakt in op foodcation trend

    Gastronomisch genieten in de Kitzbüheler Alpen – Brixental met ‘KochtArt’, sterrenkok en meer

    Het Oostenrijkse wintersportgebied Kitzbüheler Alpen - Brixental in Tirol, dat de drie dorpen Brixen im Thale, Kirchberg en Westendorf beslaat, kent behalve goede pistes vele culinaire hoogstandjes. Het skiparadijs sluit hiermee naadloos aan op de huidige foodcation trend dat toeristen zich ook op gastronomisch gebied steeds meer willen verrijken tijdens hun (wintersport)vakantie. Hoewel de bekende Wiener schnitzel op zijn tijd erg lekker is, loopt voor de echte fijnproever het water in de mond bij de regionale delicate specialiteiten van sterrenkok Simon Taxacher, de zogenoemde Brixentaler KochArt-bedrijven en overige streekproducenten.

    Vernieuwde Tiroolse kookkunsten met traditionele streekproducten. De regio Kitzbüheler Alpen – Brixental is rijk aan traditionele restaurants die typisch Tiroolse kookkunsten toepassen. Tien daarvan zijn benoemd tot echte Brixentaler KochArt bedrijven; restaurants die de kwaliteitsproducten van kleine boeren gebruiken en een nieuwe uitvoering van oude recepten uit de regio presenteren. Zo tref je op hun menukaarten authentieke gerechten aan als ‘Brixentaler Schöpsernes’, ‘Tiroler Knödel’, ‘Almschweinernes’, ‘Gröstl’ en diverse soorten wild, allen in een modern jasje gestoken. De basisingrediënten voor deze gerechten zijn (vaak biologische) boerenproducten uit het omliggende almgebied met het keurmerk ‘Urig & Echt’, ofwel origineel en authentiek.

    Culinair vuurwerk met beroemde 4-sterrenkok Simon Taxacher: Wie op zoek is naar een exclusieve gastronomische ervaring kan terecht bij het Relais & Châteaux Hotel-Restaurant Rosengarten. Dit Hotel-Restaurant is opgericht door de succesvolle sterrenkok Simon Taxacher en zijn partner Sandra Kobald in Kirchberg, in de directe omgeving van de Maierbahn (500m), de Pengelstein (1.500m) en de KiWest (2.000m). In 2001 werd hun avantgardistische onderneming opgenomen in de elitaire Hotelvereniging Relais & Châteaux en werd Simon benoemd tot ‘Grand Chef Relais & Châteaux’, een titel die wereldwijd slechts door 160 chefkoks wordt gedragen. In 2012 kreeg Simon Taxacher de onderscheiding ‘Trofee Gourmet a la Carte’ in de categorie Creatieve Keuken en dit jaar gaf Gault Millau hem maar liefst 4 sterren en 19 punten, waarmee hij is bekroond tot beste kok van Oostenrijk. Een avond dineren bij Rosengarten betekent gegarandeerd een unieke beleving voor je smaakpapillen!

    Fijnproeven in Brixental: Ook ben je in Brixental aan het juiste adres voor een zogenaamd ‘kijkje in de keuken’. Zo kun je in de knusse berghut van Kasplatzl, aan de voet van de grote Rettensteinberg, zien hoe de regionale kaas wordt gemaakt onder het genot van een vers kaasplankje. Bij het Biohof Obertreichl leer je bovendien meer over tientallen verschillende kruidsoorten in de zogenaamde kijk-kruidentuin. Tot slot aanschouw je bij de 400-jaar oude brouwerij Erber in Brixen im Thale het traditionele brouwproces van de typisch Tiroolse schnapssoorten en brandewijnen, die je vervolgens natuurlijk ook mag proeven. www.brixental.com







    22-12-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!