Inhoud blog
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    13-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W Vander Zee, regionaal directeur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Willem van der Zee benoemd tot Regionaal Directeur Rezidor Benelux en Frankrijk

     

     

     

    Willem van der Zee werd gepromoveerd tot Regionaal Directeur voor alle Rezidor hotels in de Benelux en Frankrijk. Nicolas Meylan, vroegere Algemeen Directeur van het Radisson Blu EU Hotel vervangt hem als Algemeen Directeur van het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel.

     

    Willem van der Zee (°1967, Nederland) heeft een solide achtergrond in het hotelwezen. In 1991 startte hij als Restaurant Manager in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel. Na verscheidene operationele posities in Europa, kwam hij in 1998 terug naar het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel. In 2000 werd hij benoemd tot Algemeen Directeur van het Radisson SAS Balmoral Hotel in Spa. En 2 jaar later werd hij met de opening van het Radisson SAS Palace Hotel als City General Manager verantwoordelijk voor beide Radisson SAS Hotels in Spa. Eind 2006 kwam hij terug naar zijn oude thuishaven aan de Wolvengracht in Brussel als Algemeen Directeur van het Radisson SAS Royal Hotel.

    Begin 2009 kreeg hij, als District Directeur Rezidor Benelux, de verantwoordelijkheid over de Rezidor hotels in België en Nederland.

    Vanaf 1 januari 2010 krijgt hij er de bijkomende verantwoordelijkheid bij over de Rezidor Hotels in Frankrijk.

     

    Willem van der Zee: « Rezidor breidt steeds meer uit in Frankrijk en de Benelux. Ik neem deze nieuwe uitdaging dan ook met beide handen aan en ik ben er van overtuigd samen met het hele team te kunnen slagen. » RVH.

    www.rezidor.com.

     

    13-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les Irrésiskibles

     

    Maeva lanceert ‘Les Irrésiskibles’ : onweerstaanbaar aanbod voor skifanaten!

    Vanaf 5€ per dag en per persoon!

     

     

     

     

    Dankzij de promo ‘Les Irrésiskibles’ kunt u genieten van een week skiverlof in de mooiste skigebieden van de Franse Alpen en de Pyreneeën aan knalprijzen!

    Skifanaten hebben nog een maand de tijd om hun vakantie te kiezen en deze op te nemen voor 27 maart 2010 (zelfs tijdens de crocusvakantie in februari) in één van de 48 residences van de Groep Pierre & Vacances die aan deze actie deelnemen. De tarieven beginnen al vanaf 5€ per dag en per persoon.

     

    Le Praz de Lys ‘Les Terrasses du Mont-Blanc’ : Gelegen middenin een prachtige natuur tegenover de Mont Blanc, het resort ‘Praz-de-Lys’ voldoet aan de wensen van alle skifanaten (alpenski, langlaufen, sneeuwschoenlopen, enz.) De residentie beschikt over volledig ingerichte appartementen en biedt een prachtig panorama.

    5€ per dag en per persoon in een 2-kamerappartement voor 6 personen tijdens de week van 27 maart 2010.

     

    Chamonix “La Rivière”: Familaal skistation bij uitstek. Chamonix is tevens de internationale hoofdstad van het alpinisme. Geklasseerd als werelderfgoed, dit station biedt talrijke ‘après-ski’ activiteiten. Deze residentie werd volledig gerenoveerd en is ideaal gelegen bij alle animatie en in de buurt van de kabelbaan ‘l’Aiguille du Midi’ (op 300m).

    19€ per dag en per persoon in een studio voor 4 personen tijdens de week van 6 februari 2010.

     

    … EN ZODAT IEDEREEN VAN DIT AANBOD KAN GENIETEN:

     

    De merken Pierre & Vacances, Résidences MGM en Hôtels Latitudes nemen ook deel aan deze actie. Pierre & Vacances: vanaf 248€/week in een 2-kamerappartement voor 5 personen, Residences MGM: vanaf 514€/week in een 3-kamerappartement voor 6 personen, Latitudes Hotels: vanaf 770€/week in een 3-persoonskamer. RVH.

    Om te genieten van dit exclusief en beperkt aanbod, afspraak op:

    www.pv-holidays.be tot 5 februari 2010. – tel : 0900 00 009 (0,40€/min)

     

                                                                                     

     

    13-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat is heerlijker voor Sint-Valentijn dan chocolade?

     

     

    Met het LOVE-assortiment zet chocolatier Neuhaus dit jaar zijn Valentijnscollectie in het teken van Glamour Love. Een buitengewoon vrouwelijke collectie die twee nieuwe creaties telt: een krokant en een zacht hart, heerlijk gevulde chocoladehartjes die het thema perfect illustreren.

     

    De collectie straalt pure glamour uit: het traditionele rood heeft plaatsgemaakt voor intens fuchsia en glanzend zilver... Een heel vrouwelijke collectie waarvan de hartvormige doosjes, zakjes en ballotins alle verliefden gelukkig zullen maken. En vergeet ook niet het extraatje in deze collectie, dat zowel vrouwelijk, glamoureus als modieus is: de sleutelhanger, een echt collector’s item.

     

    De doosjes met Sint-Valentijnsdesign en de hartvormige chocoladecreaties zullen al wie verliefd is op chocolade in de ban houden. Vergeet niet dat chocolade reeds in de 18e eeuw door de Markiezin de Pompadour en Madame du Barry aan hun geliefden werd geserveerd om hen in vuur en vlam te zetten!

     

    Naast deze verwennerijen voor de smaakpapillen heeft Neuhaus nog een paar andere verrassingen in de aanbieding om de harten overstag te doen gaan. Er is een trendy cadeautasje met vier Sint-Valentijnspralines en een ‘LOVE’-sleutelhanger met uiterst vrouwelijk design - echt iets voor verzamelaars. Maar er is eveneens een hartvormig tasje met zes Sint-Valentijnspralines of een hartvormig doosje met 19 Sint-Valentijnspralines, en natuurlijk de onmisbare Neuhaus-ballotins in glamoureus Sint-Valentijnskleedje. RVH.

     

    Chocolade of liefdevolle passie

    Sinds lang vervlogen tijden wordt chocolade erkend en geroemd om zijn liefdesbevorderende kwaliteiten. De Azteken geloofden dat cacao een afrodisiacum was. En deze opvatting doorstond de tand des tijds want in 1624 bracht een theoloog een geschrift uit waarin hij de consumptie van chocolade in de kloosters veroordeelde omdat dit luxeproduct de geest met verdorven gedachten zou vullen en de passie van de kloosterlingen zou aanwakkeren. Het succes van chocolade als stimulans voor de sensuele en passionele liefde kwam er met de courtisanes aan het hof van de Franse koningen vanaf de 17e eeuw. In zijn Traité des Aliments uit 1702 preciseerde Louis Lemery dat door zijn de stimulerende eigenschappen chocolade geschikt is om de passie van Venus aan te wakkeren.

     

    De Sint-Valentijnscollectie is vanaf eind januari beschikbaar in de Neuhaus-winkels.

     

     

    13-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiesalon Antwerpen

    32ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen

    EXPOSANTEN OP HET INTERNATIONAAL VAKANTIESALON ANTWERPEN VERZORGEN UW WELVERDIENDE VAKANTIE!

     

     

    Er zijn weer meer dan 600 exposanten met een imposant aanbod op de 32ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen. Wat ook je wensen zijn, waarheen je ook wil gaan en wanneer je dat het liefst doet … op de traditioneel eerste vakantiebeurs van het jaar vind je ongetwijfeld dé reisformule die je het beste past! Organisatoren en standhouders hebben er alles aan gedaan om een gevarieerd programma te brengen, helemaal in lijn met de meest recente trends in het vakantielandschap.

     

    Gastland Cyprus is het eiland waar de zon 340 dagen per jaar schijnt. Alleen al voor de warme gastvrijheid van de Cyprioten loont het de moeite halt te houden in één van de talrijke typische dorpjes en er kennis te maken met de plaatselijke bevolking en hun lokale gerechten. Voor natuurliefhebbers is Cyprus een paradijs. Rotskusten en bergtoppen wisselen af met wijngaarden en graanvelden. Kristalhelder zeewater bespoelt de mooie zandstranden. Hoeft het nog gezegd dat het eiland bijzonder in de smaak valt bij wandelaars en fietsers, duikers en watersporters?

     

    Het Vakantiesalon Antwerpen blijft een spiegel op de wereld, met de deelname van heel wat officiële nationale diensten voor toerisme. Onbekend is onbemind. Dat gaat zeker op voor ons eigen land. Op het Vakantiesalon Antwerpen ontdekt u de vele troeven van België.  Van de kust tot de Ardennen, van de Kempen tot de Voerstreek. Cultuur en shopping in onze steden of genieten van de natuur op het water, in het bos of op de hei. België ten voeten uit dus in Hall 1.

     

     

    32ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen

    Gastland Cyprus

    Van vrijdag 22 januari t.e.m. woensdag 27 januari 2010.

    Antwerp Expo – Jan Van Rijswijcklaan 191 – 2020 Antwerpen

    Zaterdag, zondag, maandag en woensdag: open van 10.00 tot 18.00 u

    !!! Nocturnes op vrijdag 22 en dinsdag 26 januari:  open van 12.00 tot 21.00 u !!!

     

    LADIES' DAY op woensdag 27 januari 2010 - gratis toegang voor dames

    www.vakantiesalon-antwerpen.be

     

                      

    13-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.88 ste autosalon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    88ste Auto- en Motosalon

    EUROPEAN MOTOR SHOW BRUSSELS – meer dan een naam alleen

     

     

    Het Auto-en Motorsalon van Brussel koestert zijn naam: European Motor Show Brussels. FEBIAC heeft inderdaad de ambitie om van het Salon van Brussel een op en top Europees salon te maken. Het geniet van een unieke troef: de ligging in het hart van Europa, vlakbij de politieke decision makers die zich over onze sector en onze producten buigen. Daarom besteedt het Salon extra aandacht aan de Europese dimensie van het salon en de beleidsbeslissingen die de sector beïnvloeden.

    Het Salon van Brussel is ook om een andere reden een referentiesalon: Belgen houden van auto’s en doen dat door massaal het Salon te bezoeken. Geen enkel internationaal Salon scoort beter dan Brussel als je de bezoekersaantallen met het aantal inwoners van het land vergelijkt. Dit jaar wordt gerekend op ruim 600.000 enthousiaste auto- en motorliefhebbers.

     

    De crisis heeft het voorbije jaar lelijk huisgehouden in de automobielbranche, overal ter wereld, ook in België. Heel wat internationale Salons dienden zich neer te leggen bij de afwezigheid van meerdere belangrijke auto-en motormerken of verdwenen eenvoudigweg van de kalender. Een dergelijk crisisscenario heeft het Salon van Brussel nooit bedreigd. Vanaf de eerste voorbereidingen, in februari 2009, werd er door organisator FEBIAC naar gestreefd om de kosten-baten verhouding van een deelname aan het Salon zo optimaal mogelijk te houden en waar mogelijk nog te verbeteren. Het Salon van Brussel had al een zeer goede reputatie op dat vlak en doet het dit jaar nog beter.

     

    Een aantal strategische keuzes, het in huur nemen van iets minder oppervlakte en het laag houden van de deelname-en toegangsprijzen, maken dat Brussel zich ook in deze economisch moeilijk periode profileert als een verkoops-en marketing-evenement dat niemand mag missen. Januari is immers automobielmaand in België, en het Salon is zonder twijfel de beste manier om het commerciële jaar goed in te zetten.

     

    Detroit, Amsterdam, Tokyo, Frankfurt, Bologna, … overal en ook bij de allergrootste automobielsalons vielen belangrijke afwezigen te noteren of diende het Salonconcept

    grondig herdacht te worden. Niet in Brussel! De ingeschreven automerken vertegenwoordigen meer dan 99,7% van de automarkt. Het aantal aanwezige merken en de representativiteit van de tentoongestelde producten kan dus perfect de vergelijking met vorige edities doorstaan. Dat is haast uniek de dag van vandaag, en erg pretiig voor de bezoekers. Trouwens ook bij de gemotoriseerde tweewielers hoeven wij geen enkel populair merk te missen! De motorsector vindt onderdak in paleizen 1 en 3; de automerken, hun accessoires, toebehoren en diensten palmen de andere expohallen in.

     

    Salonthema: Heading for tomorrow

     

    Het 88ste Auto- en Motorsalon staat in het teken van de technologische revolutie die de autobranche thans doormaakt in de race naar milieuvriendelijkere voertuigen. ’Heading for tomorrow’ of ‘Onderweg naar morgen’ is de thematische uitwerking van dit concept. Daarom een aanschouwelijke voorstelling van nieuwe aandrijfconcepten die in een heel nabije toekomst steeds frequenter een plaatsje onder de motorkap zullen krijgen. En daarnaast geven we elke salonbezoeker ook de kans om zelf te ervaren dat de nieuwe aandrijfconcepten en milieutechnologieën niet enkel beter zijn voor de natuur, maar ook meerwaarde kunnen bieden op het vlak van comfort, tijd en geld.

    In paleis 6 komt een knappe themastand over nieuwe technologie die vandaag en in de onmiddellijke toekomst in voertuigen geïntroduceerd wordt. Daarbij wordt steeds uitdrukkelijk verwezen naar de voordelen die deze innovaties voor de gebruiker opleveren. Dat kan een financieel voordeel zijn of een ecologisch voordeel, maar net zo goed een voordeel in tijd, in ruimte of in comfort.

     

    Paleis 11 van zijn kant wordt een echte belevingsruimte. Een groot deel ervan zal ingenomen worden door testpistes en demonstraties. In samenwerking met de RACB

    komt er een schitterende piste voor elektrische quads; daarnaast komt er ook een aantrekkelijk testparcours voor elektrische auto’s, scooters en mobiliteitsproducten.

    RVH.

     

    Openingsdata en –uren

    Toegang van donderdag 14 t/m zondag 24 januari 2010, op weekdagen: 10:00 – 20:00 uur; tijdens de weekends: 10:00 – 18:30 uur met een avondopening tot 22:00 uur op maandag 18 en vrijdag 22 januari 2010.

     

    Toegangsprijs

     

    Organisator FEBIAC heeft beslist om de ticketprijs voor het Auto-en Motosalon bijzonder voordelig te houden: 10 euro voor individuele bezoekers (bij de vorige editie was dat 12,5 euro). Een groepskaart voor 10 personen kost 62,5 euro. Let wel, deze groepskaart kan niet worden opgesplitst en is niet geldig tijdens de weekends. Kinderen onder 6 jaar krijgen gratis toegang, kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen €6,25.

     

    12-01-2010 om 18:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Keyserhotel Antwerpen

    De Keyser hotel

     

     

     

     

    Kiezen voor sfeervolle rust of modern comfort, op enkele passen van het Antwerps Centraal station en op wandelafstand van boetieks en shoppingcentra, vergt nauwelijks enige inspanning. Het de Keyserhotel biedt 123 kamers, waarvan 8 verwensuites, alle uitgerust met badkamer, betaal-tv, minibar, broekenpers, koffie en theefaciliteiten. Naast vergaderzalen heeft het hotel een eigen health & relaxcentrum met diverse mogelijkheden.

     

    Het hotel werd gebouwd in 1974 en kwam na omzwervingen bij diverse ketens, in 2003 onder het beheer van het VHV-management dat nog 3 andere hotels uitbaat. Voor Wim Vercruysse, manager, moet de exploitatie stoelen op drie moderne managementpijlers, te weten service, kwaliteit en een optimale kamerinrichting. Deze principes zijn geldig voor elk type hotel omdat het perfect onthalen van de gasten nu eenmaal eigen is aan het hospitalitygebeuren binnen de hotelsector.

    Dit is trouwens de reden waarom in het De Keyserhotel, 4 sterrenkwalificatie, recent nog een 30-tal kamers werden vernieuwd en gerenoveerd, goed voor een investering van zowat 1 miljoen euro. De directie geeft elke verdieping een eigen kleurtendens en kleurschakering, zodat zelfs trouwe klanten, bestaande uit zowel lokale gasten als een internationaal forum, bij elk nieuw verblijf, andere facetten ontdekken.

     

    Gasten krijgen ’s ochtends een uitgebreid buffet aangeboden waarbij men diverse keuzes kan maken, roomservice behoort tot de traditionele extra diensten van het hotel. Alle maaltijden in het hotel krijgen trouwens een speciaal tintje, de chef van dienst, van Kaapverdische origine, zorgt voor kruidige, smaakvolle gerechten, luchtig en creatief overgoten met een vleugje exotisme, maar verzorgt evenzeer meerdere wokbereidingen.

     

    Andere hotels van de groep zijn het Empire hotel en Theaterhotel in Antwerpen en het Ryckendaelhotel in Strombeek Bever. Het Empirehotel met 70 kamers en sfeervol interieur, situeert zich in de Diamantwijk. De aangename en comfortabele kamers richten zich zowel op het leisurepubliek als businessmen. Het Theaterhotel met 127 kamers bevindt zich vlakbij de Bourlaschouwburg en het Rubenshuis. Cultuur is hier een hotitem terwijl in de onmiddellijke omgeving talloze typische en eigentijdse boetieks, bistro’s en cafés worden weergevonden.

    Het Ryckendaelhotel is met 49 kamers een aanvulling op het gekende en gelijknamige restaurant. Nabij de Heyselcomplexen en het Atomium is dit een vaste pleisterplaats voor toeristen, maar ook voor zakenlui die er meerdere technisch uitgeruste vergaderzalen terugvinden. RVH.

     

    De Keyserhotel – Keyserlei 66 –70 – 2018 Antwerpen

    Tel 03- 206 74 60 – www.vhvhotels.be







    10-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mabru

    MABRU

     

     

     

     

    Het verscentrum gelegen in het centrum van het land, biedt een volledig gamma levensmiddelen in principe voor de groothandelaar, de restauranthouder en de collectiviteit, ook de doorsnee-consument is er welkom, zij het dat hij de normale aankoopregels moet volgen.

     

    De Groothandelsmarkt van Brussel is een uitgebreid complex van moderne hallen waar vrij handel wordt gedreven door privé firma’s, waarvan de overgrote meerderheid wordt gevormd door zelfstandige en kleine bedrijven.

    Dit handelscomplex is een belangrijk en onmisbaar werkinstrument voor de moderne handel in producten die hun reputatie aan hun versheid te danken hebben. Sinds enkele jaren heeft de Groothandelsmarkt van Brussel zich geprofileerd als de meest uitgebreide en meest gespecialiseerde versmarkt van België. Het assortiment verse producten dat elke dag toekomt van Belgische kwekerijen en uit alle werelddelen is verrassend. Elke verkoper is zeer gespecialiseerd in wat hij aanbiedt.

     

    Het strategisch plan dat begin 2008 werd voorgesteld en zich op vijf thema’s richtte is een succes waardoor de groothandel een forse heropleving kent. De vijf assen blijven ook de komende jaren de centrale ruggengraat van de verdere uitbouw met een efficiënt dienstencentrum en duurzame ontwikkeling in een voorbeeldfunctie. RVH.

     

     

     







    08-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Witte lelie

    Hotel De Witte Lelie

     

     

     

    Gelegen in de historische stadskern van de Scheldestad kreeg de unieke 16de eeuwse meesterwonng “De Witte Lelie”, in 1993 een nieuwe functie als boetiekhotel. Recent veranderde de luxueuze en discrete gastenverblijfplaats van eigenaar, zowel de publieke ruimtes als de kamers kregen hierdoor een meer contemporain cachet. Het hotel werd meteen een geslaagde cocktail van historische grandeur en smaakvol hedendaagse kunst en design.

     

    Als member of the Small Luxury hotels moet je als gastheer over de nodige geloofsbrieven beschikken. Eigenaar Bart Busschop valt met zijn hotel zeker niet uit de toon, of net wel? Weinig leden van deze exclusieve hotelvereniging bieden zo’n unieke sfeer en meerwaarde. Wie de Witte Lelie binnenstapt, komt niet zomaar een boetiekhotel binnen, integendeel. Gasten treden een wereld van hedendaagse kunst en vormgeving binnen.

    Het belletje aan de deur is niet alleen een signaal om de receptie te verwittigen, het is ook een symbolische trigger. Achter de historische gevel in de Antwerpse Keizerstraat vinden we naast tien super comfortabele kamers, vooral een microwereld van rust en sereniteit terug. Discretie en privacy zijn er verzekerd, terwijl men rustig kan toeven tussen een collectie kunstobjecten en unieke designs. De binnentuin met fontein en gekleurd door witte bloemenpracht staat symbool voor de tijdloze rust.

     

    Hotel De witte Lelie geldt dan ook als schoolvoorbeeld van perfecte ruimtelijke invulling. De selectief gekozen meubels en verlichting lijken wel voor dit hotel geboren. ‘Voor mij moet een hotelverblijf een ontspannen en unieke belevenis zijn’ verwoord Bart Busschop krachtig zijn mission statement.

     

    Hotel De Witte Lelie biedt tien verschillend ingerichte niet-rokers kamers en suites uitgerust met klimaatregeling, sommige hebben zelfs een privé-terras. Alle kamers hebben een eigen karakter waarbij de gasten volop kunnen genieten van een intense rust en feilloze service.  Er zijn verscheidene unieke salons, een ontbijtkamer met prachtige open keuken en zicht op de binnentuin. Een ondergrondse parking maakt het plaatje kompleet. Wie hier logeert, moet overdag en ’s avonds wel uit eten gaan, maar in hartje Antwerpen hebben gastronomen en fijnproevers meer dan een klavertje vier aan unieke culinaire mogelijkheden.

     

    Hotel De Witte Lelie is een unieke oase, waar men naar hartelust kan genieten van de Antwerpse charme uit de 16de eeuw overgoten met eigentijdse luxe, kortom meer dan een unieke belevenis. RVH.

     

    Hotel de Witte Lelie – Keizerstraat 16-18 – 2000 Antwerpen

    03-226 19 66 – www.dewittelelie.be

     

     

     

     









    07-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa Tilia

    Villa Tilia

     

     

     

    In het centrum van Retie, één van de fraaiste Kempische gemeenten, vinden we in een schitterend herenhuis, een sfeervol, romantisch hotel terug, Hotel Tilia.

     

    Zowat 300 jaar terug was Retie, de dichtst bevolkte gemeente van de regio, situatie die ondertussen sterk is gewijzigd vermits Retie momenteel de dunst bevolkte gemeente van het gebied van de Kempense Meren is geworden. Het ontbreken van industrie geldt als belangrijkste reden, maar net deze afwezigheid heeft het voordeel dat Retie op recreatief vlak heel wat aan zijn bezoekers kan aanbieden.

    De naamgeving van de gemeente stamt uit een legende rondom Sint Martinus. Deze heilige, patroon van de lokale neo-gotische parochiekerk, zou in een héél ver verleden te paard door de lucht hebben gereden. Sommige mensen bekeken het schouwspel en riepen vrienden en buren ter hulp, zij kwamen evenwel te laat en vroegen ongelovig: ‘Reed ie?’

     

    Vanuit historisch standpunt is de naam afgeleid van het Latijnse ‘retus’ en duidt op het gebied dat vroeger eigendom was van ene Retus, ooit de voornaamste grondbezitter van de gemeente. Tot de beschermde monumenten van de gemeente behoren de lindeboom op de Markt; de St. Pieterskapel en St. Pieterstraat; de watermolen; de tuin en buitengevel van de Pastorie in de Passtraat; de windmolen De Heerser in de Kronkelstraat; de retabel van St Job in Schoonbroek en de kapel van O.L.V. ter Sneeuw in Werbeek. De belangrijkste Retiese streekproducten en specialiteiten zijn het Reties Lindeboompje, een koekje in de vorm van een lindeboom en gedeeltelijk bedekt met chocolade, de Retiese Ambrosia, een aperitief bereid uit volle rode Italiaanse wijn, verrijkt met lindehonig en propolis, een kleverige stof die de bijen gebruiken om de korf of kast te dichten, en het Sint-Maartenpotje, een gerecht met als belangrijkste ingrediënten kalkoenblokjes, spekjes, aardappelen en verse groenten.

     

    Wie Retie wil bezoeken kan rustig voor- en nagenieten in Villa Tilia, een mooi gerenoveerde Art Nouveau herenwoning, omringd door een prachtige groene tuin. Voor de naamgeving van hun exploitatie, grepen de eigenaars terug naar de linde, Le Tilleul, die gemeentelijk symbool bij uitstek is. Villa Tilia biedt 9 eigentijdse kamers voorzien van alle modern comfort en luxueuze badkamers. Een persoonlijke informele benadering in combinatie met een professionele service creëert een charmante relaxe sfeer. Villa Tilia is een bed&breakfast waar men in een aangenaam kader, schitterende decoratie met keurige en kleurige plafondschilderingen, de gasten met een vleugje nostalgie verwent met een origineel ontbijt. Op zomerse dagen kan men zelfs in de ruime zuidtuin genieten van het ontbijt.

    Niet-hotelgasten kunnen mits reservatie ook van het ontbijt genieten. Bovendien staat de Living room van het hotel dagelijks open van 11 tot 19 uur, voor een gezellige borrel, een heerlijk wijntje, een verzorgde koffie of thee. Lunchen of dineren zijn echter niet mogelijk, maar vlakbij zijn diverse horecazaken, terwijl men tevens op diverse formules kan terugvallen om in de regio een aantal culinaire toppers te ontdekken.

    Hotel Villa Tilia – Peperstraat 11 –2470 Retie

    Tel 14- 38 91 00 – info@villatilia.be 

    06-01-2010 om 09:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.agathe

                                                                                                                   

    Nieuwe collectie Belgische borstvoedingslingerie verleidt met vrolijke knipoog!

     

     

     

    De tweede collectie borstvoedingslingerie van Agathe et ses Princes, is een iets meer uitgepuurde lijn in effen kleuren, maar even dartel en verleidelijk als voordien. En uiteraard opnieuw met het unieke, magnetische sluitsysteem! Gewoon gemáákt voor mama’s die borstvoeding geven én zich mooi willen voelen.

     

    De bezielster van Agathe et ses Princes – Caroline Gernay – praat graag met haar klanten, het resultaat is de collectie 2010: een wat soberder lijn, in overwegend effen – maar wél vrolijke - stoffen en het onmisbare zwarte setje, afgewerkt met een rekbaar biesje.

     

    Alle bh’s zijn opnieuw verkrijgbaar met een bijpassend boxershortje, een slip of string. Nieuw in de collectie is het heerlijk comfortabele topje. Zo blijven mama’s ook in de winter lekker warm bij het voeden. Ook het “schattige” – dat zo typisch is voor Agathe et ses Princes – kreeg een nieuwe invulling. Collectie 2010 laat je glimlachen met een patroon van fijne bolletjes en kanten biesjes.

     

    Kortom, ook in haar tweede collectie blijft Agathe et ses Princes gewoon zichzelf. Iets strakker, maar nooit serieus. Stijlvol, maar nooit saai. Mama, en vrouw.

     

    Valentijn. Het rode Bastienne-model doet blozen…Valentijn laat harten sneller slaan. Ook bij vrouwen die borstvoeding geven! Agathe et ses Princes fluistert je een tip in het oor: het felrode Bastienne-model met het witte biesje… Voor mama’s die zich graag weer verleidelijk voelen! RVH.

    info@agathe-et-ses-princes.be - www.agathe-et-ses-princes.com

     

     









    06-01-2010 om 09:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grohe Red

    GROHE Red®

    Eén kraan voor koud, warm en kokend water.

     

     

     

    Ogenblikkelijk koud, warm of kokend water op elk moment – er is één keukenkraan die dat kan: de nieuwe GROHE Red®. GROHE Red® levert u instant tijdswinst, meer dan om het even welke andere keukenkraan. Water koken of verwarmen doe je dagelijks en is tijdrovend: telkens gaan er minuten voorbij voordat water uiteindelijk kookt. Hoe praktisch zou het niet zijn als het kokend water gewoonweg onmiddellijk uit de keukenkraan stroomde, zonder de minste wachttijd. GROHE Red® brengt deze wens in vervulling.

    Er is een sterke tendens om weer thuis te koken, vrienden uit te nodigen en samen te eten. Op die gezellige momenten zitten we graag aan tafel. Dankzij GROHE Red® staat je pastagerecht sneller op tafel of dien je thee op in een oogwenk. In de loop van de dag gebruiken we voor uiteenlopende redenen, regelmatig heet of kokend water.

     

    De COMBI-boiler van GROHE Red® zorgt ervoor dat er voortdurend kokend water beschikbaar is. De boiler is compact, ziet er mooi uit en past onder elke standaard gootsteen. Er staat steeds tot 6 liter kokend water of tot 15 liter water van 50°C ter beschikking van de gebruiker. Als de voorraad kokend water op is, heeft de boiler slechts 30 minuten nodig om weer volledig gebruiksklaar te zijn.

     

    GROHE Red® verschaft naast kokend water, ook gewoon kraantjeswater. Het kraantjeswater wordt door de ééngreepsmengkraan, geregeld met de handgreep. De bediening van de regeling voor heet water verloopt in twee stappen: eerst trek je de bedieningskop uit en vervolgens draai je de knop om. De veiligheid van deze knop met GROHE Childlock werd bevestigd door een onafhankelijk instituut. Het kraanlichaam is thermisch geïsoleerd dankzij het GROHE CoolTouch principe: de buitenkant van de uitloop blijft aanraakbaar (niet ter hoogte van de mousseur), ook bij gebruik van kokend water !

    Met GROHE Red® wordt elke gootsteen een multifunctionele werkruimte, snel, comfortabel en intelligent. GROHE Red® is verkrijgbaar vanaf Batibouw 2010. RVH.

    www.grohe.be

     





    06-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Child home

    Child home collections

     

     

     

     

    Child home presenteert dit jaar een uniek concept in Europa: een kids in- & outdoor collectie geproduceerd in teak, alunium en rattan. Globaal 6 producten in een hedendaags design, vervaardigt uit weer- en waterbestendige materialen, een collectie met 2 lijnen: alu teak en rattan kubu greye.

     

    Het meubilair kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Aansluitend bij de hedendaagse trend, waarbij teak en rattan zich meer en meer doorzetten in het interieur, zijn deze nieuwe producten perfect integreerbaar binnenshuis en kunnen ze ook perfect buiten in de tuin worden gebruikt. De distributie van deze collectie gebeurt via de betere babyspeciaalzaken en meubelzaken.

     

    In de Twenty-ten collectie biedt de firma Childwheels eveneens een nieuwe Quadruple buggy die beantwoordt aan de vraag van vele kinderdagverblijven en onthaalmoeders, omdat hij de mogelijkheid biedt om met 4 kleuters, ouder dan 6 maanden, tegelijkertijd te gaan wandelen. De buggy is zeer comfortabel en aangenaam in gewicht en beschermt traditioneel de kleuter tegen zon, wind en regen. RVH.

    www.childhome.be



    05-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shabbies Amsterdam

    Shabbies Amsterdam : Tonal Touches

     

     

     

     

    Puur, sterk, krachtig … Juist in uitdagende tijden zijn dit geliefde begrippen. Shabbies Amterdam blijft dan ook trouw aan deze succesvolle basis, mét nieuwe belijningen en materialen die hier naaldoos op aansluiten. Zo is er een shootie voor dames en introducteert Fred de la Bretonière in de Shabbies Amsterdam collectie sandalen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. En uiteraard alles in zachte en zomerse tonen. Shabbies Amserdam is all grown up voor de zomer 2010!

     

    Shabbies Amsterdam is al jaren een succesvolle pijler in de Fred de la Bretonière collectie. Met een duidelijk gezicht en zonder poespas, evolueert de lijn elk seizoen een stapje verder. Voor een nét wat elegantere lijn: hoge hakken! De Shabbies hakken groeien gestaag en worden deze zomer weer ietsje hoger. Echter, zonder één moment aan draagcomfort in te leveren, want hoe hoger de hak, hoe hoger de zool.

     

    De exacte vertaling van de volwassen Shabbies in kleine maten dat is waar Shabbies kids voor staat. Dus dragen deze zomer de meisjes ook de Shabbies laarzen met hakjes! En natuurlijk de Shabbies Amsterdam slippers, van het zachtste leer gemaakt en perfect voor de kindervoetjes.

    Met de aankoop van een paar Shabbies Amsterdam steun je het Elvira’s Children home in Nepal. Een gedeelte van de opbrengst van ieder verkocht paar komt ten goede van dit kindertehuis dat hulp biedt aan weeskinderen in Kathmandu.RVH.

    www.bretoniere.be









    03-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.havana charmante hoofdstad/2

    HAVANA : CHARMANTE HOOFDSTAD/2

     

     

     

    Uiteraard doorkruis je het gezellige Habana Vieja, de historische kern die door de UNESCO is uitgeroepen tot werelderfgoed. Er wordt nu volop gerestaureerd waardoor de wijk zijn grandeur van vroeger stilaan terug krijgt. Voor een bezoek aan de kerken, paleizen en musea heb je beslist een volle dag nodig, zeker als je tussendoor de gezellige sfeer opzoekt van stokoude bodega’s zoals de Floridita en de Bodeguita del Media waar Ernest Hemingway zijn mojito’s en daiquiri’s dronk, en waar ze nog steeds de beste Cubaanse rum en cocktails schenken.

    Ook de andere wijken zijn boeiend zoals Centro Habana en Prado waar je van het ene naar het andere museum kan stappen. Het Museum van de Revolutie vertelt het heroïsche verhaal van de vrijheidsstrijders en in het Museum voor Schone Kunsten kan je werk bewonderen van ondermeer Murillo en Hans Memling. De musea van de hoofdstad zijn niet alleen interessant door de collecties maar ook omwille van de prachtige paleizen waarin ze zijn gehuisvest.

     

    Havana is een charmante hoofdstad met een goed gevulde culturele agenda, met onbeperkte winkelmogelijkheden, een stad die continu al je zintuigen prikkelt. In theaters maar ook op straat word je meegesleept door de klanken van de salsamuziek, van op een bank in het park kijk je naar vrolijk spelende kinderen, naar veelkleurige oldtimers, oude Amerikaanse sleeën,  die als het ware door de straten glijden. Je proeft de heerlijke vruchtensappen in de fruitstalletjes, je snuift de geuren van de beste sigaren in de Real Fábrica de Tábacos. Havana is een stad die je helemaal verovert, zo mooi, zo levendig dat je alleen daarvoor reeds naar Cuba op reis zou gaan.

     

    Info:

    Toeristische dienst van Cuba: Bierstraat 12B, 3011 XA Rotterdam

    info@nunaarcuba.nl, www.nunaarcuba.be

     

     

     





    02-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Happy New year

     

     

    Wij wensen u in 2010

    Momenten om stil te staan bij wat echt telt

     

     

    LiefDe, inspiRatie, gezOndheid, intiMiteit, gEluk, vrieNdschap

     

     

     

     

     

     

     

     

    01-01-2010 om 08:41 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beaujolais 2009/ slot

    Beaujolais: Eén wijnstokvariëteit, twaalf appellations /2

     

     

    Moulin-à-Vent : dankt zijn edel karakter aan het mangaanrijke graniet in de bodem. De dieprode robijnkleur belooft aroma's van iris, van verwelkte rozen, kruiden en rijp fruit. Deze stevige bewaarwijn behoort tot de grote klasbakken. Oppervlakte: 650 ha.

    Fleurie: bekoort meteen met zijn fluwelen zachtheid, zijn elegantie en zijn bloemrijke en fruitige aroma's: iris, viooltje, verwelkte roos, perzik, zwarte bes en rood fruit. Door zijn bevallig karmijnrode kleur, soms de meest vrouwelijke Cru van de Beaujolais genoemd. Oppervlakte: 860 ha.

    Chiroubles : de hoogst gelegen Cru van de Beaujolais met stralend rode kleur en een weelderige neus waarin aroma's van pioenroos, lelietje-van-dalen, iris en viooltje wedijveren. Zacht en elegant in de mond, met een zeer fruitige afdronk, één van de meest typische Cru's van de Beaujolais. Oppervlakte: 360 ha.

    Morgon: een bijzondere terroir, met verbrokkelde rotsen en bros schiefer; verleidt met zijn volheid in de mond, voorafgegaan door de dieprode granaatkleur en aroma's van rijp steenfruit: kers, perzik, abrikoos, pruim… Het is een rijkelijke wijn, vlezig en krachtig, die nog verbetert met de tijd. Oppervlakte: 1.100 ha.

    Régnié: deze wijnstreek produceert een soepele en goed gestructureerde wijn met een kersrode kleur waarin violet flonkert. Aroma's van aalbes, braambes en framboos. Kenners fluisteren graag dat één enkele teug van deze bekoorlijke wijn veel meer vertelt over zijn land dan alle boeken van de wereld. Oppervlakte: 370 ha.

    Côte de Brouilly: de wijngaard spreidt zich uit over de hellende, uitstekend georiënteerde glooiingen van de Mont Brouilly. Een uniek homogene terroir binnen de Beaujolais, met een bodem van graniet en schiefer. Een klasrijke wijn, haast purper, met de aroma's van verse druiven en iris. Hij vraagt enige rijping vooraleer hij al zijn elegantie ontwikkelt in de mond. Oppervlakte: 320 ha.

    Brouilly: dieprode robijnkleur, een neus van rood fruit, pruim, perzik, met minerale toetsen. De meest verspreide van alle Cru's van de Beaujolais is kleurrijk, stevig en gecorseerd. Oppervlakte: 1.300 ha.

    www.beaujolais.com

     

     illustraties Daniel Gillet





    01-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miyabi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Miyabi

     

     

     

    Zij, bevallig en verfijnd

    Hij, sober en sterk

     

    Hij, in zwart en zilver

    Zij, in ivoor en goud

     

    Miyabi Man & Woman, twee geuren, maar eenzelfde naam, zacht en melodieus, het Japans voor elegantie die de tradities in ere houdt.

    Miyabi Man & Woman samen in hetzelfde originele Annayake flesje, in de traditie van de regels van zuiverheid en verfijning volgens de Japanse kunst, met op het etiket alleen de drie muzikale lettergrepen die er luchtig met een penseel opgestreken zijn.

    Dit flesje is het perfecte evenwicht tussen curven en rechte lijnen, een moderne interpretatie van de inktpot en het penseel, en doet denken aan de traditionele kalligrafie en de Japanse identiteit van het merk.

     

    Miyabi man, de geur is tijdloos met een sobere elegantie die boven alle modetrends staat, een charisma vol zelfvertrouwen voor een sterke persoonlijkheid. Myabi Woman, eau de parfum – verstuiver 100 ml en Myabi Man, eau de toilette – verstuiver 100 ml.

    De verpakking van Miyabi Man & Woman ontleent zijn gouden en zilveren motief aan de traditionele decors van de Fusuma’s, de schuifwanden van de Japanse huizen. RVH.

    01-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beaujolais 2009/2

    Beaujolais: Eén wijnstokvariëteit, twaalf appellations /1

     

    De Beaujolais verdeelt zijn productie over 3 categorieën: bijna de helft behoort tot de 'gewone' Beaujolais, terwijl de rest van de oppervlakte verdeeld is over de Beaujolais Villages en de tien Cru's. Constante factor in de productie van al deze rode wijnen is de Gamaydruif. Daarnaast is er nog de witte Beaujolais die volledig vertrouwt op de Chardonnaydruif.

    De Gamay wordt ook in andere regio's in Frankrijk en wereldwijd verbouwd, maar de Beaujolais is en blijft de streek bij uitstek voor deze druif: 20.000 ha of 55% van de 36.000 aangeplante ha. De Gamay gedijt hier ook het best! De granietachtige bodems genereren massa's nuances die met elkaar wedijveren in smaak en elegantie. Tonaliteiten die zich vertalen in de zo karakteristieke fruitigheid en floraliteit.

    Wie het woord Beaujolais uitspreekt, denkt vaak niet aan Cru's. Bij de meeste consumenten doen Juliénas, Morgon, Fleurie, Chénas en andere appellations wel een belletje rinkelen, maar de associatie met Beaujolais behoort zelden tot de parate wijnkennis. En toch ligt dit tiental mooi gespreid langs de Saône, zuidwaarts van Mâcon. Die verspreiding verklaart de nuances tussen elke terroir en dus ook tussen de wijnen die in elke entiteit worden geproduceerd.

    Saint-Amour : zeer levendige, verfijnde en evenwichtige wijn, bevat alle fruitigheid van de gamay en toont een robijnrode kleur en aroma's van kirsch, kruiden en reseda. Zijn visitekaartje is echter de zachte, harmonieuze body. Oppervlakte: 320 ha.

    Juliénas : onthult meteen een aangenaam bouquet van perzik, rood fruit en florale aroma's, intens robijnrood. De Juliénas komt voort uit een wat kleiachtige bodem, laat  zich graag jong drinken, maar verdraagt ook enkele jaren op fles. Oppervlakte: 580 ha.

    Chénas : de meest "schaarse" Cru van de Beaujolais, geldt als een bewaarwijn die genereus en zacht is in de mond. Zijn robijnrood neigt naar granaat, met een stevige body en florale en houtachtige toetsen. Oppervlakte: 250 ha. RVH.

    www.beaujolais.com

    illustraties Daniel Gillet




    31-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voyage, voyage

    Voyage, voyage

     

     

     

     

    Fred de la Bretonière zit dit jaar maar liefst veertig jaar in het vak. Een moment om terug te kijken … en vooruit! De nieuwe zomercollectie van Fred de la Bretonière laat je in ieder geval reizen – door de tijd en over de hele wereld. Van het Romeinse dolce vita tot Jaipur’s colour clashes, om via het pionierstijdperk van Calamity Jane uit te komen in de 21ste eeuw in de polder. De invloeden zijn rijk maar de collectie is onmiskenbaar Fred de la Bretonière. Prachtige tonen en zachte natuurlijke materialen verraden de hand van Fred, die vasthoudt aan zijn roots en tegelijkertijd nieuwe wegen inslaat.

     

    Voor de zomercollectie 2010 heeft hij de blik nog meer naar buiten gericht, en tegelijktijd vastgehouden aan zijn signatuur van pure vormen en mooie natuurlijke materialen. Zijn reis heeft een uitgebreid palet kleuren opgeleverd, met o.m. subtiele whites, paarsige en blauwige tonen, zachte grijzen, zandkleuren en als opvallendste kleur een prachtig okergeel.

     

    In zijn zomercollectie heeft Fred al een aantal laarzen opgenomen die refereren aan cowgirls en stoere frontiersvrouwen. De Breton-lijn doet daar nog een schepje bovenop. Fred de la Bretonière brengt nu enkele seizoenen zijn topmodellen uit de volwassen collectie ook voor de kleintjes. Deze zomer betekent het dat prinsesjes ook op bescheiden hakjes rond kunnen lopen en op sandalen in tuigleer of met voetbed net als mamma’s en grote zussen! Voor de stoere meisjes én jongens zijn er ntuurlijk ook weer volop bretons in miniversie.

     

    Om het 40-jarig jubileum te markeren heeft Fred een groep schoenen, armbanden en tassen geselecteerd en voorzien van een speciale antieke metalen celebration tag. RVH.

    www.bretoniere.be











    31-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Latitudes hotels

    Latitudes Hôtels (Groupe Pierre & Vacances)

    Programma Duurzame Vakanties & BIO georiënteerd.

     

     

     

     

    Hotels Latitudes kiezen als vakantiebestemming is opteren voor een vakantie op eigen ritme naargelang uw behoeften. Tien stijlvolle hotels ingebed in prachtige locaties zowel aan zee, in het binnenland of in de bergen die zich volledig mengen in de regionale stijl dankzij hun traditionele architectuur. De hotels bieden ruime en aangename kamers die zijn aangepast aan gezinsvakanties. Tevens bieden de hotels talrijke sport-en ontspanningsfaciliteiten zoals golf en spa, à la carte services en horeca services op basis van regionale en seizoensgebonden producten.

    Sedert 2005 zet Hotels Latitudes zich ook in voor duurzame ontwikkeling en verstevigde z’n positie in 2008 dankzij z’n deelname aan het programma ‘Duurzame Vakanties’. De hotels gaan de strijd aan tegen klimaatveranderingen en zetten zich in om natuurlijke rijkdommen te bewaren en om een verantwoordelijk sociaal beleid te runnen.

     

    De koks van Hotels Latitudes bereiden traditionele gerechten en stellen hun menu samen met recepten van regionale & seizoensgebonden producten die voortkomen uit biologische teelt. In half pension kunnen de gasten genieten van een rijk biologisch ontbijt (yoghurt, ontbijtgranen, vers eitje, … ) en van een diner bereid met lokale ingrediënten. De hotels bieden minstens één voorgerecht en een regionaal en seizoensgebonden hoofdgerecht met steeds een vegetarisch gerecht als alternatief. Vissen die bedreigd zijn met uitsterven worden progressief van het menu geschrapt. Op gebied van drank, hebt u de keuze tussen minstens 3 bio wijnen en mineraal water van Franse afkomst.

     

    Van de 5 bergbestemmingen van het merk, bieden er vier een wellnessruimte ‘Spa Latitudes by Thalgo’, een internationale referentie op gebied van zeecosmetica. De verzorgingskaart werd deze winter aangevuld met nieuwe behandelingen die staan voor ontspanning & natuurlijke schoonheid. Naast de bestaande packages Ski / Grand Ski, zijn nu ook de packages ‘Spa’ beschikbaar in de hotels Courchevel 1650, Val d’Isère, les Menuires en Arc 1800. Ideaal voor mensen die willen genieten van alle geneugten van de bergen zonder op de latten te staan.

     

    Een vakantie met de kinderen erbij komt niet veel duurder uit! Overnachting en eten zijn gratis voor kinderen onder de 4 jaar. Er wordt een korting aangeboden van 20% tot en met 50%, soms ook gratis, op de prijs van de 2de kamer die wordt benuttigd door een kind van minder dan 16 jaar. Naast de vierpersoonskamers, ideaal voor families, worden services ingevoerd uitsluitend gericht op kinderen zoals gratis begeleiding van de 4 tot 11 jarigen, boeken, gezelschapsspelletjes, kleurboeken e.a. RVH.

    www.pv-holidays.be – 0900 00 009 (0,45€/min)

    31-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!