Inhoud blog
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    21-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gezond zonnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gezond zonnen doe je zo

    Alleen het beste van de zon, met Kruidvat

     

     

     

    Drogisterijketen Kruidvat helpt je veilig genieten van de zon. Ben je een zonneklopper, maar hou je niet van roodgebrande schouders? Lig je graag in de zon, maar denk je niet altijd aan de schadelijke gevolgen op latere leeftijd? Ben je geen 16 meer en heb je behoefte aan een zonnemelk afgestemd op jouw huidtype? Spring dan snel even binnen bij Kruidvat voor je richting de zon trekt. Nieuw is de anti-age zonnemelk die ervoor zorgt dat de huid ook in volle zon beschermd blijft en gevoed wordt. Laat je verleiden door een stralend bronzen huid. Toch net iets te overmoedig geweest, blus dan na met de heerlijk zachte zonneblaasjesgel.

     

    Kruidvat Solait SPF15 zonnebrandmelk is verkozen door Test-Aankoop als Beste Prijs/kwaliteit, ofwel het voordeligste en beste zonnebrandmiddel van België. De Solait zonnemelk biedt een optimale bescherming tegen zowel UVA-als UVB-straling. De melk is bijzonder vochtinbrengend. Solait is waterresistent, dus ideaal voor bij het zwembad of op het strand. 

    Solait Sunmilk en Sunspray zijn er niet alleen met de populaire SPF15, maar met een

    beschermingsfactor van SPF6 tot en met SPF50. Speciaal voor de allerkleinsten is er daarnaast een babycrème met factor SPF50+, de hoogste bescherming mogelijk volgens de Europese normering.

     

    Een ouder wordende huid heeft nood aan extra verzorging, zeker in de zon. Solait Anti-Age zonneproducten gaan vroegtijdige veroudering van de huid en het ontstaan van zonnerimpeltjes tegen. Ze hebben een vochtregulerende werking, voelen niet vet aan en worden snel door de huid opgenomen. 

     

    Alsof je net terug bent van vakantie. Zit zonnen er niet in, maar wil je toch een gezond kleurtje? Speel dan lekker vals met Solait Self Tan. Zo zorg je voor een prachtig gebronsd effect. En niemand die het ziet. Ze geven een parelmoer bronze effect dankzij lichtweerkaatsende bestanddelen en zorgen voor een stralende, egaal bruine teint. De Solait Self Tan bevat vitamine E en provitamine B5 om je huid soepel en zacht te houden. Naast de spray is ook een intensief vochtinbrengende Solait Self

    Tan Gel. Voor onderweg zijn de Solait Tan Tissues ideaal. Ze zijn te gebruiken voor je gezicht, hals en decolleté, maar ook voor je armen en benen.

     

    Voor het ultieme vakantiegevoel is er tenslotte de melk en de crème uit de Notenserie Bruin Zonder Zon. Even insmeren, je ogen sluiten en je hebt geen vliegtuig meer nodig om op een zonovergoten strand in Rio te komen. Bruin Zonder Zon is verkrijgbaar in een crème voor de droge huid en een melk voor de normale tot vette huid. Beide hebben als basis dezelfde werkzame stoffen als de andere zonneproducten van Kruidvat. Ze voldoen aan de voorgeschreven UVA/UVB-verhouding, zijn verrijkt met vitamine E om huidveroudering tegen te gaan en bevatten Allantoïne voor de broodnodige hydratatie. Uiteraard zijn ze waterbestendig en dermatologisch getest. RVH.

    21-06-2010 om 22:54 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blomus

     

    GO FRESH

     

     

     

    Heerlijke verse zomerse salades serveer je in de Blomus saladeschaal. Voor het op smaak brengen ontwierp Blomus een mooi en handig oil & vinigair setje. RVH.

    Meer producten en verkoopinformatie: www.blomus.com.

     





    20-06-2010 om 17:19 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WWF Delhaize
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DELHAIZE BELGIE LANCEERT NIEUWE ZOMERACTIE IN PARTNERSCHAP MET

    WWF EN BEKRACHTIGT HAAR ECOLOGISCH ENGAGEMENT

     

     

     

    Om in te spelen op de verwachtingen van al haar klanten, presenteert Delhaize België het hele jaar door tal van commerciële acties. Van 10 juni tot 8 september loopt de grote zomeractie in de Delhaize-winkels. Tijdens deze periode stelt Delhaize haar klanten voor om 216 dierenspeelkaarten te verzamelen en wil hen zo sensibiliseren om zorg te dragen voor onze planeet. Met deze actie steunt Delhaize een WWF-project in de Democratische Republiek Congo voor een bedrag van 200.000€.

     

    Dankzij deze actie toont Delhaize zich opnieuw de koploper op technologisch vlak. Zo geven de gouden kaarten die zich in de zakjes kunnen bevinden, de klanten de kans om, voor de eerste keer in België, de “augmented reality” te ontdekken op www.delhaize.be. Door de kaarten voor een webcam te houden, kan de gebruiker een hele 3D-wereld tot leven zien komen.

     

    Europa heeft beslist om tegen 2020 de verdwijning van zo veel mogelijk diersoorten een halt toe te roepen. In partnerschap met WWF gaat Delhaize de uitdaging aan om de Belgische consument bewust te maken via haar nieuwe zomeractie. Van 10 juni tot 8 september zullen klanten kunnen spelen met verschillende diersoorten en hiermee onze planeet beschermen: van de ijsbeer, de blauwgele ara, de laaglandgorilla en de piranha tot de roodoog-makikikker en nog tientallen andere soorten. De kaarten kunnen opgeborgen worden in een verzamelalbum dat verkrijgbaar is met een gratis bon (via plus-punten) of voor 4,99 €. Met dit album kunnen klanten de spelregels ontdekken, informatie vinden over de dieren en eenvoudige tips leren die onze planeet beschermen. Omwille van dit educatief spel, de informatie over dieren en het advies om onze planeet te helpen, plaats Delhaize deze actie onder de noemer ‘edutainment’.

     

    Bij deze actie heeft Delhaize zich ertoe verbonden een WWF-project in de Democratische Republiek Congo te ondersteunen. WWF lanceert een nieuw project van boomkwekerijen in scholen in het nationale Virungapark, in het oosten van het land. Het doel is om 200.000 kinderen te bereiken met dit project: de schoolkinderen ontvangen zaadjes van fruitbomen die zij kunnen zaaien, verzorgen en beschermen. RVH.

     

     

     

    17-06-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manneke Pis

    Manneken Pis wordt Maltese ridder

     

     

     

     

    Manneken Pis, het bekende standbeeld in Brussel, krijgt er op 19 juni een nieuw kostuum bij, namelijk dat van een Maltese ridder. Bovendien plast hij dit keer bier, Maltees bier nog wel.

     

    De voorbijgangers kunnen van dit bier proeven, want Cisk Lager, de producent van het Maltese bier, deelt gratis bier uit. De festiviteiten worden geopend door een kostuumpresentatie in het Stadhuis van Brussel, in aanwezigheid van de burgemeester, de ambassadeur van Malta en genodigden. Nadien wordt Manneken Pis omgetoverd in de kleinste ridder van Malta.

     

    De garderobe van Manneken Pis bevat ondertussen al meer dan 700 verschillende kostuums waaronder nationale kostuums, uniformen, T-shirts met slogans erop,...  De volledige garderobe is permanent tentoongesteld in het stadmuseum op de Grote Markt van Brussel. Na 19 juni is ook het Maltese ridderkostuum daar te bezichtigen.

     

    De Maltese ridders: Feniciërs, Carthagers, Romeinen, Arabieren, Normandiërs, Spanjaarden, de Ridders van Sint Jan, Fransen, Britten,... Ze hebben allen bijgedragen tot de Maltezer cultuur. Het zijn nochtans de Ridders van de Orde van Sint Jan die de grootste stempel hebben gedrukt op Malta gedurende meer dan 250 jaar, van 1530 tot 1798. Hét symbool voor de ridders is het Maltezer kruis, dat je nu ook nog overal op Malta tegenkomt.

     

    De Maltezer archipel bestaat uit drie eilanden: Malta, Gozo en Comino. De talen zijn Maltees en Engels. De eilanden liggen strategisch in het hart van de Mediterranee: 93 km ten zuiden van Sicilië en 288 km ten noorden van Afrika. Ruim zevenduizend jaar geschiedenis heeft geresulteerd in een fascinerende cultuur van eclectische tradities en gebruiken. Langs de romantische straatjes van Malta's steden en dorpen staan talloze kathedralen en paleizen. Op het platteland tref je 's werelds oudste ruïnes. Tel daarbij op het zonovergoten klimaat, de gastvrije bevolking en een bruisend nachtleven en het wordt duidelijk waarom Malta zo'n interessante en aantrekkelijke bestemming is. RVH.

    www.visitmalta.com

    17-06-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK Voetbal

    SUNPARKS  HELPT VROUWEN HET WK VOETBAL TE VERGETEN

    DANKZIJ HET WK-ONTSNAPPINGSPLAN

     

     

     

     

    Lekker keuvelen onder vrouwen, uitrusten in de sauna of je volledig laten verwennen door een kapper- en make up-team. Allemaal dingen waar een man tijdens het WK voetbal niet aan denkt! Terwijl hij thuis helemaal in het voetbal opgaat, geeft Sunparks vrouwen de kans om het schip een paar dagen ongecontroleerd te verlaten. Lijkt dit je wat? Verzamel dan al je vriendinnen en boek een weekendje vrouwenplezier in Sunparks De Haan.

     

    Van 25 tot 28 juni kunnen alle vrouwen volledig onbezorgd en voetballoos genieten van een driedaags weekend vol vrouwelijk plezier! Op vrijdag kan men genieten van bubbels en een Vijftv-quiz. Die dag zijn er leuke prijzen te winnen zoals een Coca Cola Light-Vespa en een persoonlijk shoppingadvies.

     

    Op zaterdag staat er naast Aquazumba, een Coke Light verjaardagsfeest met DJ duo Bread&Butter op het menu. Overdag staat er een Kreatos-kappersteam en een make upstudio ter beschikking die de vrouwen zullen bijstaan met stylingtips.

    Op zondag kan men een dagje gezellig shoppen in Knokke of Oostende.

     

    Voor de eerste 100 boekers is er een goodiebag ter waarde van 250 € met onder andere: theatertickets, draagbare dvd-speler, cd’s, boeken, etc. voorbehouden.

    Bij reservatie van het WK-ontsnappingsweekend en op vertoon van de saunabon op de uitnodiging, heeft men recht op 1 gratis saunabeurt voor de boeker en al haar vriendinnen! RVH.

    www.sunparks.be/vrouwen

    16-06-2010 om 18:22 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luik - Marokko

    Een nieuwe lijnvlucht tussen Luik en Marokko

    Jetairfly vliegt naar Tetouan

     

     

     

    Liege Airport heeft een nieuwe lijnvlucht naar Marokko voor de zomer 2010. Van 26 juni tot 4 september zal Jetairfly (TUI) elke zaterdag tussen Luik en Tetouan vliegen. Deze lijnvlucht voldoet aan de grote vraag vanuit de Marokkaanse gemeenschap in de Luikse regio, Limburg, Nederland en Duitsland.

     

    Tetouan is de hoofdstad en het culturele centrum van de regio van Tanger in het noorden van Marokko, in het westelijk gedeelte van de Rif. Deze stad wordt beschouwd als de meest Andalusische stad van het koninkrijk. Sinds 1999 is het de zomer residentie van Koning Mohammed VI. De stad ligt vlakbij Ceuta in het Land Jebala op ongeveer 60 kilometer ten oosten van de stad Tanger en vlakbij de Straat van Gibraltar. Ze bevindt zich in een vallei (de kloof van Tetouan), uitgesleten door de wadi Mhannech in het noorden en zuiden van het kalkachtige Rifgebergte. Vlakbij Tetouan zijn er verschillende toeristische steden aan de kust zoals Mediek en Martil.

    De Medina (oude stad) van Tetouan staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Volgens deskundigen is het de voornaamste Medina van Marokko. RVH.

    www.jetairfly.com of uw reisbureau - vliegtickets vanaf €49,99.

     

    16-06-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.smaakvol ierland/2

    SMAAKVOL  IERLAND: 2

     

     

     

     

     

    Dublin, levendig en rijk aan bezienswaardigheden, is in de maand juni bij uitstek een reisbestemming voor foodlovers. Eten, drinken en muziek zijn de ingrediënten van het Taste Festival Dublin, van 10 tot 13 juni in het mooie kader van de Iveagh Gardens (www.tastefestivals.ie). Van 13 tot 20 september moet je naar Skibbereen reizen. Daar wordt het festival A taste of West-Cork georganiseerd. Als je het programma leest dan krijg je meteen zin om erbij te zijn: levendige markten met streekproducten, kookcompetities, speciale brunches, kinderevenementen, geleide wandelingen en uiteraard Ierse live-muziek.

     

    Nog meer smaken en geuren tijdens het najaar op het Kinsale Food Festival in oktober en op het Galway Oyster Festival dat georganiseerd wordt van 23 tot 26 september, bij de start van het oesterseizoen (www.galwayoysterfest.com). Ook in Noord Ierland, wordt een oesterfestival georganiseerd.

    Even talrijk en verspreid over alle streken van Ierland zijn de Farmer’s Markets, uitgelezen locaties voor de beste streekproducten. Kwaliteit en authenticiteit, dat beogen ook de leden van Slow Food Ireland, als antwoord op fast food en massaproductie (www.slowfoodireland.com).

    Wil je zelf achter het fornuis staan en op die manier vertrouwd geraken met allerlei specialiteiten van de Ierse keuken dan kan je aankloppen voor een cursus in een kokschool. Bijvoorbeeld in Noord-Ierland waar je in de Belle Isle Cookery School niet alleen kan deelnemen aan kooklessen maar bijvoorbeeld ook aan Picnic-days in een overigens schitterende omgeving.

    Mocht je reis in het teken van smaken en geuren eindigen in Dublin dan moet je als afsluiter zeker de Happy Pear Natural Food Market bezoeken. Het is de kers op de taart van een reis door Ierland in het teken van Irish food is good, in het teken van de verrassende Ierse gastronomie. RVH.

     

    Tourism Ireland - Louizalaan 66 - 1050 Brussel

    T 02 275 01 71

    e-mail : info.be@tourismireland.com

    www.discoverireland.com

     

    15-06-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reisgaranties

    Niets dan reisgaranties met Selectair

     

     

     

    In een tijd van digitale communicatie is het logisch dat het voortbestaan van reiskantoren in vraag wordt gesteld. Maar die vraag is snel beantwoord: fysieke reisagentschappen hebben wel degelijk een reden van bestaan, tenminste als ze hun sterke troeven uitspelen: persoonlijke service, ervaring in de sector, grondige kennis van het product, investeren in klantvriendelijke relaties en in opbouwen van vertrouwen, onafhankelijke informatie. Selectair, een samenwerkingsverband die 108 onafhankelijke reiskantoren vertegenwoordigt, draagt deze principes hoog in het vaandel. En dus kan de reiziger maar beter langs één van deze reiskantoren passeren, temeer omdat men op die manier ook geniet van de zogenaamde ‘uitvoeringsgarantie’. Het betekent dat wat je ook boekt via de reisagent met zekerheid zal gerealiseerd worden. Zo zijn bijvoorbeeld het huren van een niet-bestaande vakantiewoning en andere bedrieglijke praktijken uitgesloten.

     

    De leden van Selectair kan je omschrijven als gedreven zelfstandigen die zich 100 % inzetten voor hun job. Ze zijn onafhankelijk, hetgeen betekent dat zij de producten van alle touroperators kunnen aanbieden. Ook belangrijk is de interactie tussen de leden, de uitwisseling van informatie, zeker van gespecialiseerde informatie die over alle vakantiebestemmingen en vakantievormen binnen dit netwerk van reisagenten voorhanden is.

     

    In de praktijk betekent dit charter ondermeer dat eventuele klachten punctueel worden opgevolgd, dat reiservaringen worden verzameld via een welcome home mail, dat die ervaringen naar de leden van Selectair worden doorgespeeld, dat de leden minstens één keer per jaar op studiereis gaan, dat de aangesloten reisagenten ook buiten de kantooruren te bereiken zijn, dat er tijdens de reis een noodnummer kan gebruikt worden, enz. RVH.

    www.selectair.be

     

     

     

    15-06-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cocktailmaster
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geef uw ogen de kost en wordt Cocktailkoning!

     

     

     

     

    Blenders, doseurs en shakers kenden we al.Houdt u nu klaar voor de  Cocktailmaster !

    Hoe uw gasten verbluffen in een handomdraai?

     

    Girbal – Le Soin du Vin stelt de Cocktailmaster voor, een ludiek apparaat om cocktails in verdiepingen te maken in enkele seconden.

     

    Hoe werkt dat ?

    U maakt de vlotter nat en plaatst de Cocktailmaster op het glas. U giet vervolgens de verschillende drankjes door het apparaat en klaar is kees! Het enige waar u op moet letten is het verschil in densiteit van de dranken.

     

    Moeilijk ? Helemaal niet. Voor siropen en sappen geldt : hoe zoeter hoe zwaarder. Voor alcoholische dranken geldt : hoe meer alcohol hoe lichter. U kan ook zelf met deze densiteit spelen door suiker of alcohol toe te voegen. Een zeer duidelijke handleiding is inbegrepen!

     

    Recept : Cocktail lijn 4: 2cl watermeloen siroop, 5cl ananas sap, 5cl banaan nectar, Een beetje munt siroop, 3cl gin en 3 schijfjes citroen

    Voorbereiding : mengsel 1 > meng een beetje munt siroop met 3 cl gin. Bereiding : plaats de citroen schijfjes in het glas. Giet de watermeloen siroop in het glas. Daarna met behulp van de cocktailmaster giet de ananas sap, en dan de banaan nectar en eindig met het mengsel nummer 1. Presentatie: versier met een takje munt .

     

    VKP : Cocktailmaster : 25€, Sjieke versie in chrome : 35€, Receptenboek, nu ook in het Nederlands : 20 €. Onmisbaar voor een geslaagde en kleurige cocktail! RVH.

    12-06-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.smaakvol ierland

    SMAAKVOL  IERLAND

     

     

     

     

    De mooiste vakanties zijn die met verrassingen, leuke dingen die je op de reisroute niet had verwacht. Ierland betekent natuurschoon, authentieke cultuur, citytrips, actieve vakanties, culturele rondreizen. Minder bekend is dat Ierland heel wat te bieden heeft op gastronomisch vlak. En dus, waarom geen Ierse vakantie in het teken van de gastronomie? Laat ‘good food’ de verrassing zijn van je onvergetelijke reis door Ierland.

     

    Origineel en bijzonder handig is Good Food Ireland, een unieke vereniging van mensen die zich engageren tot het produceren, verhandelen, bereiden van ethisch verantwoord – goed en gezond – voedsel. Het is een netwerk van winkels, restaurants, pubs, wijnbars, bakkerijen, slagerijen, markten…verspreid over gans Ierland. Op een website kan je met een eenvoudige klik op de landkaart de leden van de vereniging opzoeken in de streek waar jij op reis bent of verblijft (www.goodfoodireland.ie). Via diezelfde website kan je meteen het restaurant of het logement naar keuze reserveren. Zo reis je met Good Food Ireland van de ene aangename verrassing naar de andere.

     

    Smaakvol Ierland kan je ook beleven tijdens de fantastische food festivals. Een vakantie in het teken van deze festivals is om meer dan één reden aantrekkelijk. Uiteraard om te proeven van de streekgerechten en van de typisch Ierse, feestelijke sfeer eigen aan deze evenementen. De steden en dorpen waar de festivals worden georganiseerd zijn tevens goede uitvalsbasissen om een regio te verkennen en daarenboven is de Ierse gastronomie de aanleiding om tal van andere boeiende aspecten van Ierland te ontdekken. RVH.

     

     

    Tourism Ireland - Louizalaan 66 - 1050 Brussel

    T 02 275 01 71

    e-mail : info.be@tourismireland.com

    www.discoverireland.com

     

    12-06-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proef, zie en beleef Algarve

    Proef, zie en beleef Zuid-Portugal tijdens Allgarve ‘10

     

     

     

     

    Voor de derde keer op rij gaat het evenementenprogramma Allgarve vanstart. Op verschillende locaties in de Algarve kan tot en met december genoten worden van festivals en evenementen met moderne en klassieke muziek, exposities, culinaire happenings, sportevenementen en dansvoorstellingen. Het verkeersbureau van de Algarve wil met Allgarve de positie van de zonnige vakantiebestemming versterken en laten zien dat er meer is dan zon, zee en strand.

     

    Er is voor ieder wat wils in het programma: van muziek en dans tot beeldende kunst en sport. Overdag kunnen bezoekers luie stranduren afwisselen met festivals en exposities, ’s avonds is er ruime keuze in voorstellingen en concerten. Onder meer Colbie Caillat en de legendarische Portugese zanger Rodrigo Leão staan op het programma, net als de bekende jazzartiest Diana Krall die al meerdere grammy awards in de wacht heeft gesleept. In de openlucht worden dansvoorstellingen georganiseerd en in de maanden juli, augustus en september staan verschillende kunstexposities op de planning. 

     

    Ook de smaakpapillen worden verwend tijdens Allgarve ’10. In augustus wordt het Sea Food Festival gehouden en in september ‘The Cataplana Experience’ waarbij typische lokale gerechten, verse vis en heerlijke wijnen de tong zullen strelen.

     

    Voor sportliefhebbers is er bovendien een rijk evenementenaanbod, zoals de Portugal Golf Masters en de WRC Vodafone Rally de Portugal op het uitdagende circuit van het Algarve Motor Park: Autódromo do Algarve. RVH.

    www.allgarve.pt

    Foto's Turismo Portugal











    10-06-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belvilla's

    Business Belvilla’s voor zakelijke bijeenkomsten

    Belvilla zet vakantiewoningen in als slim alternatief voor conferentieoord

     

     

     

     

    Meerdaagse strategie- en teambuildingsessies vinden traditioneel plaats in (vaak dure) conferentieoorden. Nu veel bedrijven de broekriem aantrekken, groeit echter de vraag naar zakelijke verblijfsmogelijkheden in een inspirerende omgeving tegen een aantrekkelijke prijs.

    Vakantiewoningenspecialist Belvilla speelt in op deze ontwikkeling en is er van overtuigd dat het verblijf in een kasteel, een oude pastorie of een volledig gerenoveerde hoeve bijdraagt aan een ongedwongen en comfortabele werksfeer. Daarom biedt zij nu Business Belvilla’s; een bijzondere selectie representatieve vakantiewoningen geschikt voor zakelijke sessies.

     

    De Business Belvilla’s zijn zonder uitzondering fraai gelegen en gevestigd in de buurt van verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten. Daardoor zijn ze zeer geschikt om een zakelijke sessie te verrijken met activiteiten in het kader van teambuilding. Ook heeft de huiselijke setting  van het verblijfsoord vaak een inspirerend effect. Volgens Belvilla-directeur Hedwig Wassing is de markt nu rijp voor dit nieuwe aanbod. “We merken dat bepaalde vakantiewoningen nu ook door bedrijven worden gehuurd. Er is vraag naar vergaderruimte met iets extra’s en onze huizen bieden precies dat. Met name de ongedwongen vakantiesetting blijkt de teamspirit sterk te bevorderen.” 

     

    Belvilla start met een 75-tal speciaal geselecteerde woningen in Nederland, België (Vlaanderen en Ardennen) en Duitsland. Het gaat om huizen met veel comfort, goed uitgeruste keuken en voldoende slaap- en badkamers, die alle een geschikte ruimte bieden om te vergaderen. Afhankelijk van de locatie biedt het huis ook een separate vergaderruimte, draadloos internet, een beamer of presentatieschermen. De basisvoorzieningen kunnen in overleg worden uitgebreid met aanvullende diensten zoals catering en activiteiten. De woningen zijn zo geselecteerd dat ze voldoende privacy bieden voor teams van 4 tot 50 personen, met soms tot wel 22 slaapkamers in een huis. RVH.

    www.belvilla.be of  www.belvilla.be/vergaderlocatie

     

    10-06-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedankt juf! meester!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bedankt Juf ! Bedankt Meester!

     

     

     

     

    Alvorens hun boekentas in de hoek van hun kamer op te bergen tot het einde van de vakantie, kunnen onze engeltjes nog van enkele leuke en innige momenten genieten met hun juf of hun meester. Daarbij willen zij hen dan ook bedanken voor het voorbije verrijkende leerjaar met een geraffineerde attentie.

     

    Om dit mogelijk te maken, heeft de Belgische Meester-Chocolatier bij uitstek een prachtige pennenzak ontwikkeld. Het etui is vervaardigd uit kastanjebruin imitatieleder waar een zakje van 250 gram pralines in kan. Vanaf september kunnen de onderwijzers dit aandenken dan ook meenemen in hun tas en zo dagelijks herinnerd worden aan hun vrijgevige leerlingen.

     

    Leonidas heeft tevens een klein ‘Bedank’-kaartje ontwikkeld dat de pennenzak prachtig kan vergezellen en waarop een lief woordje geschreven kan worden om het jaar mooi af te sluiten.

     

    Pennenzak : Traditioneel assortiment: 8,50 euro per stuk, met 250 gram pralines en het bedank-kaartje “Lerarenfeest” ; Assortiment 23 euro per kilogram (truffels, likeuren, enz.): 9,20 euro per stuk, met 250 gram pralines en het bedankkaartje “Lerarenfeest” . Beschikbaar vanaf 15 juni 2010. RVH

    www.leonidas.com

    10-06-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    09-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prior Tongerlo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Prior Tongerlo bekroond met 3 sterren op de Superior Taste Awards 2010

     

     

     

     

    De Superior Taste Award is een unieke internationale erkenning, gebaseerd op blinde testen die uitgevoerd worden door gerenommeerde Chefs en Sommeliers die opinieleiders voor de consumenten op gebied van smaak zijn. Jaarlijks beoordelen zij

    de honderden inzendingen. Producten die een score behalen van 90% of meer, worden bekroond met 3 sterren.

     

    Voor de editie 2010 werden 902 producten uit de voedings-en drankensector ingeschreven, waaronder een 100-tal bieren. Prior Tongerlo van Brouwerij Haacht was een van hen. Al sinds de lancering van de jongste telg van het Tongerlo-gamma

    begin vorig jaar, werd dit bier door meerdere bierkenners met lof bezongen. Het was dan ook niet meer dan logisch dat Prior aan de Superior Taste Awards zou deelnemen. De internationale jury bevestigde de hoogstaande kwaliteit door Prior met 3 sterren, de hoogste onderscheiding, te bekronen.

     

    Prior Tongerlo is gebrouwen met zorgvuldig uitgekozen grondstoffen (gerstemout, tarwemout, Saaz-hop en een eigen giststam). Het resultaat is een krachtig, goudgeel

    bier met een romige schuimkraag. De Prior Tongerlo wordt gekenmerkt door een volmondige aanzet, waarbij de fruitige toetsen die gevormd werden tijdens de hoofdgisting uitvloeien in een kruidige en licht bloemige hopbitterheid. De hergisting op fles geeft het bier een rijker en intenser smakenpalet.

     

    Prior is verkrijgbaar in de drinkcenters en supermarkten, in flessen van 33cl en van 75cl met kurk. Ook een geschenkverpakking behoort tot het gamma. Prior wordt gebrouwen door Brouwerij Haacht, een nog écht Belgische, familiale en onafhankelijke brouwerij die ook bekend is om haar andere biermerken, zoals Primus, Mystic en Keizer Karel. RVH.

     

    Brouwerij Haacht nv

    www.haacht.com

    09-06-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shanghai

    Brussels Airlines breidt netwerk uit met Shanghai

    Expo-stad nieuwe bestemming dankzij samenwerking met Hainan Airlines

     

     

     

     

    Vanaf 28mei 2010 biedt Brussels Airlines haar passagiers drie wekelijkse vluchten aan naar Shanghai. De Chinese metropool die dit jaar de Wereldtentoonstelling organizeert is voortaan rechtstreeks bereikbaar dankzij een nieuwe lijndienst die Brussels Airlines partner Hainan Airlines vandaag inhuldigt.

     

    De Chinese havenstad Shanghai is één van de grootste stadsmetropolen ter wereld en geniet de status van economisch/financieel zakencentrum van de Republiek. Talrijke Belgische bedrijven hebben een filiaal of handelsactiviteit in Shanghai. Bovendien organiseert Shanghai dit jaar de Wereldexpo.

     

    Dankzij de nieuwe lijndienst van Hainan Airlines, in samenwerking met Brussels Airlines, is Shanghai vanaf 28 mei rechtstreeks bereikbaar vanuit Brussel. Brussels Airlines distribueert tickets met SN vluchtnummers ondermeer via de reisagent en de eigen verkoopskanalen (website, call centre, airport ticketing desks).

     

    Alle vluchten worden uitgevoerd met moderne Airbus A 330 toestellen van Hainan Airlines. De vluchtdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Vertrek uit Brussel is telkens in de vroege namiddag en de terugvlucht vanuit Shanghai komt ’s ochtends vroeg in Brussel aan.

     

    De vluchturen sluiten goed aan op de Brussels Airlines uurregeling naar tientallen Europese en Afrikaanse bestemmingen. Er zijn mits een vlotte overstap in Brussel talrijke connectiemogelijkheden.

     

    “We zijn zeer tevreden dat we dankzij dit partnership met Hainan Airlines voortaan Shanghai in ons routenetwerk kunnen opnemen”, zegt Brussels Airlines EVP Strategy & Business Development Erik Follet. “Onze samenwerking met Hainan startte in 2006 toen de maatschappij haar rechtstreekse lijndienst Brussel-Peking lanceerde. De resultaten van het partnership Brussels Airlines/Hainan Airlines zijn positief. Met de toevoeging van deze nieuwe lijndienst naar Shanghai, het economische zakencentrum van de Chinese Republiek, breidt de samenwerking verder uit want voortaan kan er elke dag afgereisd worden naar China.” RVH.

     

    .

     

    09-06-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Efemere tuin 2

    Efemere tuin: Op de grens tussen twee culturen

     

     

     

     

    Normaal gezien bevindt zich de Tweed tuin op dit terras, een tuinkundige hommage aan de beroemde tweed van Chanel, waarin verschillende soorten buxus gesnoeid zijn om een geweven mozaïek te vormen. "Ik houd van uitdagingen en evenwichtskunst", legt Daniël Ost uit. Als vakman die het onmogelijke wenst te realiseren moest de Tweed tuin volledig worden verhuisd om de Efemere Tuin van Laurent-Perrier te creëren.

     

    Daniël Ost, opgeleid in Japan waar hij de keizerlijke familie tot zijn getrouwen mag rekenen, is daar zonder twijfel bekender dan waar ook ter wereld dankzij de ikebana, de Japanse bloemschikkunst die er als volwaardige kunstvorm geldt. Ost bezit het unieke talent het leven te zien door de bloemen die hij sculpteert. Hij gebruikt zijn kunst om verbazingwekkende creaties te maken, contrasterend met de logica van de oude meesters in het genre.

     

    Als vriend van Laurent-Perrier heeft Daniël Ost in 2007 een Jardin Grand Siècle Laurent-Perrier gecreëerd voor het evenement Jardins, Jardin in de Tuileries en een nieuwe Jardin Laurent-Perrier voor de Gentse Floraliën in april 2010.

     

    Deze lente werd eveneens de eerste Efemere Tuin van Laurent-Perrier ingehuldigd in New York, in het verrassende kader van het legendarische restaurant La Grenouille. De charismatische eigenaar Charles Masson wordt in heel Manhattan op de handen gedragen voor zijn geraffineerde Franse keuken en zijn exuberante bloemencreaties. De lenteachtige Cuvée Rosé Laurent-Perrier inspireerde hem tot een gesofisticeerde decoratie met pioenen, seringen en kersenbloesems. RVH.

     

     

    09-06-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chalpagne Lanson

    MCS/Campari Benelux verdeelt LANSON champagne vanaf juni 2010

     

     

     

     

    MCS/Campari Benelux voegt een klepper van formaat toe aan zijn portfolio van internationale merken. Vanaf 1 juni 2010 verzorgt Campari de distributie van het prestigieuze champagnemerk LANSON in België en Luxemburg.

     

    Pietro Mattioni, General Manager MCS / Campari Benelux, is verheugd over de nakende samenwerking met de BCC Group, een topspeler in de champagne-industrie. “We zijn erg trots dat de verdere ontwikkeling van het merk LANSON in de Belgische en Luxemburgse markt aan ons werd toevertrouwd. Dit is een belangrijke aanvulling op ons aanbod van aperitiefdranken.”

     

    Vorstelijk

    Het Huis LANSON – onderdeel BCC Group – werd opgericht in 1760 door de magistraat François Delamotte. Hij werd opgevolgd door zijn zoon Nicholas-Louis in 1798, die een partnerschap aanging met Jean-Baptiste Lanson, waardoor in 1837 de bedrijfsnaam Lanson et Cie ontstond. Het bedrijf richtte zich, zoals nu nog steeds, op de export van champagne naar buitenlandse markten. Tegen het einde van de 19e eeuw leverde Lanson champagne aan de vorstelijke hoven van het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Spanje. Tot vandaag is Lanson hofleverancier van de Britse Koninklijke familie en voert het wapenschild van Elisabeth II op haar flessen. Dit jaar viert het Huis Lanson zijn 250ste verjaardag.

     

    Philippe Baijot, voorzitter van de raad van bestuur en mede-eigenaar van het Huis Lanson: “Wij zijn zeer opgetogen over onze nieuwe relatie met Gruppo Campari in België en Luxemburg. Als marktleider heeft Campari een fantastische portfolio van premium merken en een klantgerichte aanpak. We zijn ervan overtuigd dat Lanson daar perfect op zijn plaats is.”

     

    Gruppo CAMPARI is een sterke speler in de wereldwijde drankensector, actief in meer dan 190 landen, marktleider in Brazilië en Italië en met een sterke aanwezigheid in de VS en Europa. De groep beschikt over een uitgebreide portfolio, gespreid over 3 business segmenten: geestrijke dranken, wijnen en soft drinks. EVH.

     

     





    08-06-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Efemere tuin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    De Efemere Tuin van Laurent-Perrier door Daniël Ost in Tokyo

     

     

     

    Met de installatie van zijn eerste Efemere Tuin in Azië vergroot champagnehuis Laurent-Perrier zijn betrokkenheid in de tuinkunst.

    Laurent-Perrier, voortbouwend op een inspirerende, jarenlange ervaring verworven tijdens befaamde evenementen als de Chelsea Flower Show in Londen, heeft met Les Jardins Ephémères Laurent-Perrier zijn eigen evenement gecreëerd. Daarin wordt een bijzondere, verrassende ruimte ergens ter wereld voor enkele dagen door een landschapsarchitect omgevormd tot een tuin van Laurent-Perrier die de waarden van het huis uitdraagt.

     

    De ontmoeting tussen Oost en West vormt de inspiratiebron voor Daniël Ost, ontwerper van de eerste Efemere Tuin van Laurent-Perrier in Japan. De Vlaamse florale architect heeft de tiende verdieping van de uiterst exclusieve Chaneltoren in Ginza uitgekozen, de iconische luxewijk van Tokyo. Op de hoogste verdieping, waar zich het terras van sterrenrestaurant Beige van Alain Ducasse bevindt, heeft hij zijn visie op beide culturen gerealiseerd.

     

    De kunstenaar brengt de bezieling van zen in een hedendaagse tuin tot leven, minimalistisch getekend met zachte krommingen. Hij koos voor Westerse bloemen, voornamelijk roze verbena (Verbena Lewisia en Verbena Hortensis) en mos (Hypnum plumae forme Wilson) om de eendracht tussen de twee werelden te evoceren in het centrale deel van de tuin. "Het delicate roze van de planten verwijst ook naar de kleur van de Cuvée Rosé Laurent-Perrier", legt Daniël Ost uit.

     

    Hij verhult niet dat de schitterende skyline die vanaf het terras van Beige te zien is, met een uitzicht op de Tokyotoren (zoals de Eiffeltoren, maar nog hoger) en de interactie met de Fuji berg, het culminatiepunt van Japan dat bij helder weer te onderscheiden is, evenzeer uitnodigingen tot bezinning en reflectie zijn. De tuin van Laurent-Perrier is ontworpen als een dialoog tussen de architectuur en het organische.

    "Deze Efemere Tuin is een grafische oefening met als sleutelwoorden rust, verfijning, elegantie en veeleisendenheid, de waarden van Laurent-Perrier die ik deel", vertelt Daniël Ost. RVH.

    07-06-2010 om 21:26 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.goed haringjaar verwacht

    Goed haringjaar verwacht: Maatjes 8 juni te koop

     

     

     

     

    Er zal tijdens de start van het maatjesseizoen op 8 juni a.s. genoeg haring van goede kwaliteit voorhanden zijn, zo meldt de Nederlandse haringgroothandel vanuit Egersund in Noorwegen, waar de haringvangst en -verwerking in volle gang is. Ook de Nederlandse schepen zijn inmiddels uitgevaren.

     

    Voor het eerst sinds jaren zien biologen het haringbestand toenemen. “Vooral de jaarklasse 2006 blijkt substantieel groter te zijn dan vooraf werd gedacht. En dat is nou juist de haring die we dit jaar gebruiken voor de verwerking van de maatjes of Hollandse Nieuwe,” aldus Luc Ouwehand namens de Nederlandse Groothandelsvereniging.

     

    Wetenschappers schatten in dat de jaarklasse 2006 (= in 2006 geboren haring), welke nu geschikt is om tot Hollandse Nieuwe te verwerken, tweemaal zo groot is dan eerder gedacht. De haringgroothandel verwacht dat dit zal leiden tot ruimere vangstmogelijkheden in de toekomst. Het quotum voor Noordzeeharing ligt dit jaar op een vrij laag niveau van 161 miljoen kilo. Hiervan wordt 15 procent gebruikt voor maatjes. De rest van de haring gaat naar de conservenindustrie of wordt in zijn geheel geëxporteerd.

     

    De vangst van haring vindt vooral in Denemarken en Noorwegen plaats. Toch wordt de haring ‘Hollandse Nieuwe’ genoemd, omdat het hele procedé van inkoop, verwerking en logistiek sinds jaar en dag in handen is van Nederlandse bedrijven. Ouwehand: “Van half mei tot eind juni hebben de Hollanders het hier in Scandinavië voor het zeggen. Ook hebben we er samen met de Denen en de Noren voor gezorgd dat alle haring nu het certificaat van de Marine Stewardship Council (MSC) voor een duurzame visserij draagt. Daarmee waren we de eerste grote visserij in Europa. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de consument straks een verantwoord topproduct in handen heeft.” Jaarlijks produceert de haringgroothandel 200 miljoen maatjesharingen, waarvan er 15 miljoen naar de Belgische markt gaan, 85 miljoen in Nederland blijven en 100 miljoen door de Duitsers worden genuttigd.

     

    Het haringseizoen start op 8 juni traditiegetrouw met de veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe in de Scheveningse visafslag. De opbrengst gaat naar de Stichting Kinderpostzegels. In België gaat het seizoen ook op 8 juni van start en in Duitsland vindt de opening op 9 juni plaats. RVH.

     

     







    07-06-2010 om 21:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fingerfood

    FINGERFOOD

     

     

     

     

     

    Tapas, amuses, antipasta en sushi, we eten het alsof we niet anders hebben gedaan. Blomus ontwierp voor thuis een aantal prachtig vormgegeven producten om deze heerlijke hapjes op een mooie manier te presenteren.

    Er is keuze uit de ESTO-fingerfoodset uit edelstaal en porselein, het TRAYAN-dienblad uit edelstaal, de leuke EBZA-dipschalen set uit edelstaal en porselein en de GAIO sushi-set uit edelstaal, porselein en kunststof. RVH.

    www.blomus.com

     

     

     









    31-05-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!