Inhoud blog
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bar restaurant Toots
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Hotel Crowne Plaza Antwerp aan de Gerard Le Grellelaan geeft de Belgische jazzlegende Toots Thielemans zijn eigen restaurant en eigen privé suite in Antwerpen.

     

    Toots en het Crowne Plaza Antwerp zijn geen vreemden voor elkaar. Toots is immers peter van het tweejaarlijks jazzevenement, Jazz Middelheim en verblijft daarvoor regelmatig in het hotel aan de Gerard Le Grellelaan.

    Begin 2007 startte het Crowne Plaza Antwerp met een restyling ter voorbereiding van een compleet renovatieplan. De vijf vergaderzalen op de gelijkvloers kregen een nieuwe inrichting en er werd besloten om ze van een nieuwe naam te voorzien met verwijzing naar jazz. Zo bestaat er o.a. de Norah Jones, Duke Ellington, Jamie Cullum en Louis Armstrong zaal.

     

    Uiteraard moest Toots Thielemans een bijzondere ruimte toegewezen krijgen in het rijtje van internationale jazz furoren. Temeer ook omdat Toots dit jaar zijn 85ste verjaardag viert. Zo ontstond het idee om Bar Restaurant TOOTS te noemen. Toots was direct enthousiast om zijn 'personal touch' te kunnen geven aan een restaurant en bar.

     

    De hulp van televisie en artiestenkok Jeroen De Pauw werd ingeroepen om de kaart van Bar Restaurant TOOTS samen te stellen met lievelingsgerechten van fijnproever Toots. Een moeilijke opdracht was dit niet, want Toots houdt eigenlijk van alles! Op de kaart worden de gerechten waar hij heel veel van houdt Toots favorieten genoemd. Dit zijn artisanale garnaalkroketten, Vlaamse stoverij met bruin bier gebonden met een boterham met mosterd, frietjes en huisgemaakte mayonaise, groene salade met dressing en voor dessert ijskoffie.

    Naast Bar Restaurant TOOTS staat er continu een suite voor Toots Thielemans ter beschikking wanneer hij in Antwerpen verblijft.

     

    Voortaan krijgt jong jazz talent maandelijks de mogelijkheid om een optreden te verzorgen in Bar Restaurant TOOTS. Op donderdag 24 januari zal de eerste jazz avond plaats- vinden waarbij de Antwerpse Marlyn Cane de spits af zal bijten.

    Bar Restaurant TOOTS is geopend voor lunch & diner. Openingstijden: 12u - 14u en 18u - 22u, Gesloten: in het weekend voor de lunch. RVH.

    info@crowneplazaantwerp.be

     

     

     

     

    10-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonidas : pralines zonder toegevoegde suiker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

     

    Leonidas stelt een nieuw assortiment pralines zonder toegevoegde suiker voor. Dit maakt het mogelijk om nóg subtielere smaken te ontdekken, zonder aan genot te moeten inboeten. De pralines zonder toegevoegde suiker van Leonidas zijn net zo lekker dan hun bekende traditionele tegenhangers, maar bevatten minder calorieën!

     

    Van deze nieuwe pralines worden vier versies op de markt gebracht, elke versie is versierd met een bloem. Praliné melk is een heerlijke praline van melkchocolade, gevuld met zuivere praliné. Praliné Fondant Nibs biedt het genot van pure chocolade en is gevuld met praliné en Nibs. Ganache Vanille zorgt voor een verfijnde praline van pure chocolade die gevuld is met een ganache met vanillesmaak. De Peermousse tenslotte is een praline van melkchocolade, gevuld met een ganache met peersmaak.

     

    Het spreekt voor zich dat Leonidas' ambachtelijke pralines zonder toegevoegde suiker in dezelfde omstandigheden als de andere Leonidas pralines worden gemaakt. Ze beantwoorden evenzeer aan de strenge kwaliteits- en versheidnormen die kenmerkend zijn voor alle producten uit het assortiment.

    Speciaal voor de gelegenheid - en omdat Leonidas ervan overtuigd is dat het om een blijvend assortiment gaat - ontwierp de beroemde  Belgische chocolatier een nieuw logo in de vorm van een bloem, en  een blisterverpakking die perfect aansluit op de vorm van deze nieuwe juweeltjes.

    Pralines zonder toegevoegde suiker die het echt moeilijk maken om te weerstaan aan de lokroep van deze heerlijke chocoladetraktaties van LEONIDAS ...RVH.

     

     

    10-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stefania Buscemi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    MSC CRUISES : STEFANIA BUSCEMI BENOEMD TOT MARKETING MANAGER

     

     

     

     

     

     

    Stephania Buscemi (25) startte in december 2005 bij de afdeling marketing van MSC Cruises Benelux en wordt thans gepromoveerd tot Marketing Manager.

     

    Stephania Buscemi behaalde een licentiaatdiploma moderne talen en literatuur aan de Université Libre de Bruxelles en heeft ook een diploma Europese Studies op zak. Als Marketing Assistant bij MSC Cruises deed ze ervaring op met het coördineren van publicaties en evenementen alsook het verzorgen van de public relations van het bedrijf. Stephania spreekt vier talen (Frans, Italiaans, Engels en Nederlands) en haar opdracht zal bestaan uit de uitbouw van de marketingstrategie van de groep op Benelux-niveau en de ontwikkeling van gerichte marketingcampagnes. RVH.

    www.msccrociere.it

     

     

    10-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.InterContinental hotelgroup

    Forse uitbreiding InterContinental in Spanje.

     

     

     

     

    InterContinental Hotel group, eigenaar van de Express by Holiday Inn brand, heeft met de Britse investeringsgroep Zinnia Hotels Properties holdings een contract afgesloten voor de bouw van 20 nieuwe Express by Holiday Inn hotels in Spanje. Het project voorziet in de opening van de nieuwe hotels binnen een maximale periode van 5 jaar en heeft een globale waarde van meer dan 180 miljoen Euro.

     

    Momenteel beschikt de groep over een 15-tal hotels in Spanje met het Express by Holiday Inn op de luchthaven Madrid Barajas als laatste nieuwkomer. Een zestal andere hotels zijn volop in constructie.

    Het nieuwe project omvat een aantal kusthotels maar de Spaanse steden worden evenmin vergeten met o.m. Algeciras, Barcelona, Bilbao, Logroño, Madrid, Oviedo, Sevilla en Vigo. De opening van Express by Holiday Inn in Bilbao, het eerste van de 20 nieuw te bouwen hotels, is gepland voor eind 2009. RVH.

     

    10-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Fattoria
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Italië, het land waar gulheid, levenskunst en gastvrijheid hoog in het vaandel staan, ligt aan je voeten langs de Vorstlaan, vlakbij het Wienerplein, in Watermaal. La Fattoria is een huis met verschillende rijkdommen, een authentieke ‘boerderij’, of het levende bewijs van de landelijke oorsprong van deze Brusselse voorstad.

     

    Het restaurant werd geopend in 1995 ter vervanging van de vorige zaak. De charme en de bijzondere, heel persoonlijke sfeer waren meteen een schot in de roos, nu meer dan een decennium later, is de verleiding zo mogelijk, nog groter geworden.

     

    De witte, sobere voorgevel wordt aan de buitenkant verzacht door de harmonische verhoudingen van de veranda met prachtige oude markiezen. Het vormt een uitnodiging om de deur te openen en de karaktervolle zalen te ontdekken. Vooraan, een heldere ruimte met heel veel licht waar je dankzij de grote ramen de levendige buurt kan observeren. Vervolgens een intiemere kamer in ‘Belle Epoque’stijl, waar de muren subtiel versierd werden met fresco’s, bankjes en indrukwekkende spiegel. Tot slot wellicht het meest favoriete plekje, de bibliotheek, vol boeken in trompe-l’oeil. Het intieme karakter blijft overal behouden dankzij de ietwat afgezonderde tafeltjes. Je ontdekt tevens leuke details en ongewone voorwerpen, zoals de collectie bokalen op de rekken, gevuld met veelkleurige deegwaren of de verzameling oude uurwerken die een vleugje nostalgie, mystiek en surrealisme creert.

     

    De keuken van La Fattoria is natuurlijk Italiaans, evenwel getoetst aan een vleugje Frans charisma. Een kwestie van variatie in het genot te brengen. De kaart met grote onberispelijk bereide klassiekers gaat hand in hand met de heelrijke suggesties, die bereid worden volgens de markt, seizoenen en aanvoer.

    De hoofdstukken van de kaart wekken ongetwijfeld je eetlust op. Het antipastibuffet staat bekend als één van de beste van de stad, er zijn de risotto en deegwaren, de specialiteiten zoals kalfslever alla Veneziana, spaghetti met vongole Veraci, osso buco alla Gremolata …Keus te over dus, want Italië is rijk aan kwaliteitsproducten, ongeacht of men op een zonnige zomerse specialiteit mikt, of men verzeilt in de charme van een intense winterse wildbereiding.

    La Fattoria, een Toscaanse ziel in Brussel die getuigt van een standvastige en professionele keuken, rijk aan de smaken van het zuiden en gecombineerd met een heel mooie selectie van Italiaanse wijnen uit alle prijsklassen.

     

    Juist naast het hoofdgebouw stond de prachtige geklasseerde schuur te wachten op een restauratiebeurt, want de dreigende muren konden elk ogenblik instorten. Het aanvullend project Il Fatto-bar en La Locanda kreeg vier jaar geleden vorm en gestalte.

    Cocktailbar, wijnbar, rooksalon … in Il Fatto-bar kan je op adem komen in een volledig nieuw kader waar dankzij een intelligente renovatie de ziel en vooral de geschiedenis van het gebouw bewaard bleven. De oude materialen gaan er prachtig samen met de hedendaagse vormgeving, het designmeubilair, de clubfauteils en de sofa’s met middagallures.

    Door een venster in XXL-formaat ontwaar je achteraan een aparte zaal, een soort ‘machinekamer’ uit een of ander boek van Jules Verne, zaal waar evenwel een grillbar en pizzaria een onderkomen vonden.

    Ronde tafels, compartimenten, bakstenen muren, gietijzeren zuilen, een trap die naar een grote mezzanine leidt … Hier geniet je van één van de 15 pizza’s op de affiche, Napolitana, Capresa, Zingare, Capriciosa  ... De kaart bevat ook deegwaren, risotto, lichte of stevigere gerechten, gegrilde poonfilet op een bedje van sla, snel bereide zalm met spumante, eendenfilet van het huis, côte à l’os, brochettes …RVH.

     

    La Fattoria – Il Fatto-bar – La Locanda - Vorstlaan 1 – 1170 Watermaal – Bosvoorde

    Tel 02-672 27 61 – alle dagen open van 11 tot 15 uur en vanaf 18 uur

    fattoria@skynet.be - www.fattoria.be

     

    zie ook www.6minuts.be /  a la carte

    09-12-2007 om 10:13 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grandes Tables
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Grandes Tables du Monde – Traditions & Qualité

     

     

     

     

     

     

    Les Grandes Tables du Monde – Traditions & Qualité, de organisatie van professionelen die de verantwoordelijken van de beste restaurants ter wereld verenigt, nomineerde een aantal nieuwe leden. Twee ervan bevinden zich in de Benelux.

     

    De nieuwe leden zijn restaurant Patrick Jeffroy in Carantec, restaurant La Fourchette des Ducs van Nicolas Stamm en Serge Schaal in Obernai, beide in Frankrijk. Ook Spanje krijgt twee nieuwe leden, nl. het  restaurant Sant Pau van Ruscalleda en Balam in Sant Pol de Mar en restaurant Akelare van Pedro Subijana in San Sebastian. Ook het restaurant Engo Gard van Per Hallundbaek Hansen in Tjome, Noorwegen, Didier de Courten in Sierre Zwitserland en het Hanner restaurant van Heinz Hanner in Mayerling, Oostenrijk vervoegen de Grandes Tables du Monde. De nieuwe Beneluxleden zijn restaurant Oud Sluis van Sergio Herman in Sluis Nederland en La Table des Guilloux van Pierrick Guilloux in Schouweiler, Groot Hertogdom Luxemburg.

     

    De overige Beneluxleden in België zijn: Auberge du Moulin Hideux in Noirefontaine, De Bijgaarden in Groot Bijgaarden, Bruneau in Brussel, Clos st Denis in Kortessem, Comme chez Soi Brussel, De Karmeliet Brugge, Hof van Cleve in Kruishoutem, ’t Oud Konijntje Waregem, Sea Grill Radisson Sas Brussel en Villa Lorraine in Brussel.

    In Nederland zijn dit De Librije in Zwolle, Manoir Inter Scaldes in Kruiningen en Parkheuvel in Rotterdam en in het Groot Hertogdom, restaurant Mosconi in Luxemburg. RVH.

    www.lesgrandestablesdumonde.com of www.gtmtq.be

     

     

     

    09-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce

     

    DOLCE INTERNATIONAL HERSTRUCTUREERT

     

     

     

     

    Na de recente herkapitalisatie heeft Dolce International een aantal wijzigingen doorgevoerd in de organisatiestructuur van het senior management team met het oog op de uitvoering van de plannen om uit te breiden in heel Europa en om het merk verder uit te bouwen. Dolce is sinds begin deze maand ook actief in het Zuid-Oosten van de VS.

     

    Mark DePiero wordt Senior Vice President Global Acquisitions & Development en zal een belangrijke rol spelen bij de expansie van Dolce International in Europa en Noord-Amerika. Met het oog op het vinden van geschikte locaties zal Mark samenwerken met Jan Janssen, Director of Acquisitions & Development Europe. De groep wil de portfolio van Dolce International uitbreiden in Europa en Noord-Amerika en wil nieuwe mogelijkheden verkennen in Azië. In Europa, focust Dolce zich op de volgende bestemmingen: Londen, Parijs, Milaan, Madrid, Amsterdam, Geneve en Wenen.

    Chief Financial Officer Debra Bates werd benoemd tot Executive Vice President & Chief Financial Officer en combineert de verantwoordelijkheid voor Corporate Sales & Marketing met deze voor Finance en Acquisition & Development.

     

    Steve Giblin, President en Chief Operating Officer, blijft verantwoordelijk voor Operations, inclusief Technology en Human Resources. Samen met Philippe Attia, Senior Vice President Operations Europe, en Dan O’Malley, Senior Vice President Operations North America, zal hij zich vooral concentreren op de kwaliteit van de dienstverlening aan de klanten, op geslaagde operaties en op de financiële resultaten.

     

    Dolce International breidt uit naar de conferentiemarkt in het zuidoosten van de VS met een nieuwe telg: het Dolce Atlanta-Peachtree in Peachtree City, Georgia. Dit wordt de 27ste vestiging in het gamma Hotel, Resort en Conference Destinations. Dolce zal instaan voor het gehele management en exploitatie van deze Conference Destination dat vroeger gekend stond als het Aberdeen Woods Conference Center. Voor Dolce International kadert deze nieuwe overname in een strategisch groeiplan voor de onderneming met het doel het merk Dolce uit te bouwen door uit te breiden naar nieuwe markten. Dit is de vierde opening en overname voor Dolce dit jaar na twee overnames in Noord-Amerika en één in Europa. RVH.

     
    zie ook www.6minutes.be mice

    09-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofitel

    Herprofilering SOFITEL-hotels.

     

     

     

     

    Met de aanstelling van Robert Gaymer als CEO voor de Sofitel-hotels binnen de Accorgroep, wordt meteen een herpositionering van deze luxe-hotels ingezet. Het is de bedoeling van de groep om de Sofitel-brand opnieuw de traditionele elegantie en charme van de oude luxueuze Franse hotels te bezorgen.

    Traditioneel verenigt Sofitel een aantal elementen waarbij naast de Franse origine ook heel wat andacht wordt besteed aan de culturele omgeving waarin het hotel wordt ingeplant. De laatste jaren blijkt de harmonie tussen de elegantie, het culinaire en het culturele ietwat verwatert.

     

    Binnen de Sofitelbrand worden in de toekomst drie strekkingen weergevonden. ‘Sofitel Legend’ wordt een collectie van legendarische luxeverblijven die een rijk erfgoed en het gevoel van ‘palace’hotels uitstralen.

    ‘Sofitel’ wordt een aantal hotels met Franse elegantie waarin hedendaagse reizigers zich gewoonweg thuisvoelen. Deze strekking zal zich in het uppersegment van de hotelwereld positioneren.

    Binnen ‘So by Sofitel’ vinden we een collectie van nieuwe stijlvolle boutiquehotels. De trendy reiziger krijgt hier niet alleen een aangepast design, maar evenzeer een brede waaier van erg uiteenlopende levensgenoegens aangeboden. RVH.

     

    08-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel Crowne Plaza Antwerpen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Hotel Crowne Plaza Antwerp

     

     

     

     

    Het Crowne Plaza Antwerp is gelegen op de Gerard Le Grellelaan aan de Antwerpse ring, temidden van de groene gordel en slechts op enkele minuten van het historische stadscentrum. Het hotel telt 264 comfortabele, ruime standaard en superior hotelkamers met airconditioning en frisse hedendaagse inrichting.

     

    Voor vergaderingen en evenementen biedt het 13 stijlvol ingerichte vergaderzalen waarvan 5 op de gelijkvloers en 8 op de 16de en hoogste verdieping met een panoramisch uitzicht over Antwerpen. De grootste zaal bevindt zich op de gelijksvloers en heeft een capaciteit tot 600 personen in theateropstelling. Alle zalen zijn uitgerust met modern audiovisueel materiaal.

     

    Overige faciliteiten:

    Business centre met kopieerservice, fax, internet en PC met office-toepassingen. Fitness centrum, zwembad, solarium, sauna, stoombad en jetstream, gratis voor hotelgasten.170 privé parkeerplaatsen en 700 extra parkeerplaatsen rondom het hotel

     

    Met ingang van 1 januari 2008 verkrijgt de gast gratis WIFI hoge snelheid internet verbinding in de vergaderzalen en gastenkamers. RVH.

    www.crowneplaza.com/cpantwerp

     

     

    08-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeenschapsrestauratie

     

     

    Gemeenschapsrestauratie in voortdurende evolutie

     

     

     

     

     

    De UBC is de beroepsvereniging van gemeenschapsrestaurateurs die zich ertoe verbonden hebben bepaalde ethische waarden na te leven evenals de milieu-en sociale wetgeving te respecteren. De UBC garandeert voorzieningen die zowel consumenten, als werknemers en klanten ten goede komen.

     

    In 1989 beslisten de actoren uit de sector van de gemeenschapsrestauratie om hun krachten en competenties te bundelen en een beroepsvereniging op te richten, de Unie der Belgische Catering. De UBC, met haar vijf leden (Sodexho, Compass Group, Aramark, ISS Catering en BD Food), is een actief lid van FERCO (de Europese federatie van de gemeenschapsrestauratie).

    Zowel in de bedrijven-, de onderwijs-als in de gezondheidssector zetten de 7500 mensen die in deze sectoren werken zich in om te voldoen aan de behoeften van de collectiviteiten door te investeren in voedselveiligheid en permanente vorming en door de opstelling van ethische regels en goede praktijken.

     

    Het toenemende aantal gevallen van obesitas houdt ook de leden van de UBC bezig. Samen met de overheid nemen zij actief deel aan de opstelling van goede voedingsgewoonten die al van kindsbeen af toegepast kunnen worden.

     

    De doelstellingen van de UBC zijn duidelijk: het imago van de sector helpen verbeteren, privé-en openbare markten openen die in zelfbeheer zijn, de goedkeuring van nationale voorschriften steunen die de uitbreiding van het beroep willen garanderen en de groei van haar leden en het welzijn van hun werknemers waarborgen. De UBC steunt tevens een proactieve aanpak van de voedselveiligheid.

     

    De markt van de gemeenschapsrestauratie is voortdurend in beweging. In de nieuwe tendensen staat de consument meer dan ooit centraal. In het assortiment dat hem wordt aangeboden, ligt de nadruk op gezonde maaltijden en snacks, producten van zeer goede kwaliteit, welzijn, enz. Het personeel moet steeds polyvalenter en flexibeler zijn, opleiding is noodzakelijk, het contact met de klant is een topprioriteit, enz. De focus ligt op de consumenten en op de kwaliteit. De leden van de UBC hebben dat goed begrepen. RVH.

     

     

     

    08-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holiday Inn Soweto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Holiday Inn Soweto

     

     

     

     

     

    InterContinental hotels group opende zopas in Soweto het eerste internationale hotel. IHG zet zijn expansie in Zuid-Afrika gestaag verder en participeert actief op de toeristische explosie die Zuid-Afrika momenteel meemaakt. IHG levert bovendien op deze manier een concrete bijdrage om de werkloosheid van de lokale bevolking deels op te vangen.

    Het nieuwe hotel met 48 kamers, bevindt zich op de ‘Freedom Square’ temidden de township van Kliptown, Soweto, een van de buitenwijken van Johannesburg die tijdens de vrijheidsstrijd wereldbelangstelling genoot. Het hotel stelt permanent een 40-tal personeelsleden tewerk maar heeft eveneens nood aan tijdelijke jobs en omkaderende diensten. Het is meteen een uitmuntende gelegenheid om de lokale bevolking warm te maken voor de vele jobs die in de hospitality-sector worden gecreerd.

    Architecturaal is het hotel gebaseerd op een schetst van de gekende zwarte vrijheidsactivist Walter Sisulu en verwijst naar diverse Afrikaanse thema’s en de erfenis van Kliptown. Het interieur is een perfecte mix van oud en nieuw met verwijzingen naar de recente heropleving van Kliptown. We vinden er eveneens formica gecombineertd met klasiek Egyptisch katoen, talrijke foto’s van Alf Kumalo maar ook werken van hedendaagse lokale kunstenaars.

     

    Kliptown heeft zich intussen op de toeristische wereldkaart geplaatst en ontvangt jaarlijks meer dan 200.000 toeristen die zowel het stadje en inzonderheid Vilakazi street willen bezoeken. Vilakazi street is trouwens de enige straat ter wereld waar twee Nobelprijswinnaars woonden, nl. Nelson Mandela en Aartsbisschop Desmond Tutu. De bezoekers profiteren van deze buitenkans om ook met de lokale gemeenschap kennis te maken.

     

    Holiday Inn Soweto is voor IHG slechts een tussenstap in de verdere groei in Zuid-Afrika, nog voor Nieuwjaar hoopt de keten een Express by Holiday Inn in Kaapstad te openen. De komende maanden wordt trouwens de opening van meerdere Holiday Inn en Crowne Plaza hotels in het vooruitzicht gesteld. RVH.

     

    zie ook www.6minutes.be mice

    07-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etihad airways

     

     

     

     

     

    Op 30 maart 2008 start Etihad Airways vanuit de thuisbasis Abu Dhabi, een nieuwe verbinding op met het Chinese Beijing. Wekelijks worden er 4 vluchten gepland, waarbij de luchtvaartmaatschappij meer dan heil ziet in de connectie met één van de snelst groeiende toeristische regio’s.

    De vluchten vanuit Abu Dhabi gaan op maandag, woensdag, vrijdag en zondag met retours op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. Voor deze vluchten gebruikt Etihad Airways een Airbus A330-200 met 262 passagiers, zijnde 22 in business class en 240 in economy. Etihad Airways hoopt tegelijkertijd ook de cargolijn te kunnen  ontwikkelen. De met passagiers volgeladen toestellen kunnen bovendien ook nog 11 ton cargo transporteren.

     

    De opening van de nieuwe lijn is enerzijds belangrijk net op de vooravond van de Olympische Spelen maar bezorgt anderzijds de zakenlui nieuwe mogelijkheden om de economisch belangrijke regio’s in China snel te bereiken. Bovendien zijn perfecte verbindingen voorzien met de andere belangrijke hubs van Etihad Airways zoals London, Dublin, Bahrain, Beirut en Jeddah. RVH.

     

    07-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marriott hotels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen :

    ‘Dans’ synchroniseert Marriottstaff.

     

     

     

     

     

    De Marriottbrand met wereldwijd ruim 500 luxehotels koos de ‘dansexpressie’ als nieuw symbool. Meteen de uitstraling en demonstratie van de perfecte synchronisatie binnen de staff van de hotels.

     

    De gedrevenheid van het personeel en de harmonie waarmee zowel aan de eisen van zakenlui als van leisuregasten wordt voldaan is, aldus Belinda Pote, Senior Vice President Marketing, een van de sterkste wapens van de keten. In de symboliek van het ‘dansen’ zit naast een perfecte synchronisatie, evenzeer een visueel aspect maar ook een doorbraak van alle taalbarrières verborgen.

    Voor de businessmen is het meteen een garantie dat alle meetings, waar ook ter wereld, kunnen rekenen op de steun én van het voltallige personeel én inzonderheid op de samenwerking met alle stafleden van de Marriotthotels. RVH.

     

    -8)

    07-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grand Casino opent "cotton club"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

                           

     

    Grand Casino Brussels presenteert “cotton club”.

     

     

     

    1920. Harlem, New York. Een gouden tijd. Wereldkampioen zwaargewicht Jack Johnson opent een Club de Luxe op de kruising van 142nd Street en Lenox Avenue in Harlem. De grootste zwarte muzikanten en artiesten uit die tijd, zoals Josephine Baker, Duke Ellington, Cab Calloway, Louis Armstrong en Ethel Waters, treden op in deze concertzaal. Deze chique club in hartje Harlem trekt beroemde feestgangers, zoals Jimmy Durante, George Gershwin, Mae West en de toenmalige burgemeester van New York.

     

    In 1923 koopt smokkelaar en topgangster Owney Madden de club vanuit de gevangenis Sing Sing op en verandert de naam in “Cotton Club”. Deze treffende naam is tekenend voor de gezellige, exclusieve en warme sfeer die er heerst.

    Het Grand Casino Brussels – uitgaansgelegenheid bij uitstek – opende op de 2e verdieping zijn nieuwe VIP-ruimte “The Cotton Club”. Deze feestzaal is precies ingericht zoals de oude Cotton Club in New York. De prachtige decoratie is speciaal gekozen om een intieme en ontspannen sfeer te creëren. Het rustgevende interieur gaat gehuld in het warme, oranjeachtige licht van de gedempte lusters boven de edelhouten tafeltjes in het midden van het prachtige parket.

     

    Deze oogstrelende zaal met ruimte voor 150 gasten kan worden afgehuurd voor privé-feesten, desgewenst opgeluisterd door een menu of walking dinner uit de keukens van het Grand Casino Brussels.

     

    Samen met de opening van de Cotton Club, lanceert het Grand Casino Brussels  het kaartspel ‘Poker Texas Hold’em.’ Dit Amerikaans kaartspel ontstond rond 1900 in een “simpele” vorm en groeide in de jaren 1960 uit tot een groot succes in Las Vegas. Poker Texas Hold’em is wettelijk toegestaan in België en zal waarschijnlijk net als elk gokspel aan de belasting onderworpen worden. RVH.

     

     

    05-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manoit Inter Scaldes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Manoir Inter Scaldes.

     

     

     

     

     

    Manoir Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende ligging in de weidse Zeelandse polders, ver weg en toch dichtbij, drukke agenda’s en toch een bijzonder intense rust in een zorgeloze omgeving. Het respect voor de traditionele bomen en planten, als onmisbaar onderdeel van deze stilte, komt perfect tot uiting in de prachtig aangelegde Engelse tuinen.

     

    Het huis heeft een tachtigjarige geschiedenis achter de rug, de restaurantfuncties zelf zijn evenwel van recentere datum en gaan slechts tot 1968 terug. Nadat eerst een elegant serrerestaurant werd gerealiseerd, kreeg het huis in 1990 een romantisch Manoir met een 12-tal luxueuze kamers en meetingruimte. Jammer genoeg brandde het restaurant in 2003 volledig af, ramp die leidde tot een vernieuwd en prachtig gerecycled restaurant dat in 2004 in volle glorie kon worden heropend.

     

    Restaurant Inter Scaldes is ongetwijfeld geroemd voor zijn culinaire, creatieve en kwalitatieve keuken gerealiseerd door een geolied team olv. Jannis Brevet. Het team kreeg de dwingende opdracht mee om de gast in Manoir Inter Scaldes, een onvergetelijke gastronomische ervaring te laten beleven.

    Dankzij de Manoir, kunnen er naast tal van culinaire hoogtepunten, nu ook zakelijke  topmeetings worden ingericht. Claudia Brevet, verwijst hierbij naar de noodzaak om topontmoetingen in een serene sfeer te laten verlopen. Alle technische infrastructuur is in de Manoir aanwezig. Ook hier is de opdracht van alle teamspelers van Manoir Inter Scaldes om het business-programma dat telkens opnieuw volgens de wensen van de klant, à la carte, wordt uitgetekend, in complete harmonie met de gastronomische waarden van het huis te laten verlopen.

     

    De à la carte kaart van Inter Scaldes is indrukwekkend en divers. Daarnaast bieden uiteenlopende gastronomische arrangementen met overnachting, de fijnproevers en gastronomen, ruimschoots de kans om de specialiteiten van Inter Scaldes naar hartelust te degusteren, maar tevens om van de immense rust te genieten.

     

    Meetingarrangementen al dan niet met overnachting, kunnen steeds met typisch regionale extra’s worden omweven zoals pittoreske wandelingen op de dijken, golfen of zeilen. De zeilsport is een uitstekend instrument voor topmanagers om frisse ideeën op te doen.

    Door het lidmaatschap van o.m. Relais & Chateaux dagen aldus Claudia de meest verrassende gasten op. Diversiteit die meer dan eens een uitdaging vormt en de creativiteit en inventiviteit van het team op de proef durft te stellen. De aanwezigheid van een helihaven biedt dan weer diverse mogelijkheden, gasten kunnen vanuit drukke stadscentra worden aangevlogen, maar de helikopter kan tevens worden gebruikt om citytrips te organiseren, om gasten naar de luchthaven te brengen, of gewoonweg om de Deltawerken te overvliegen.

     

    Passie voor perfectie is het motto van Inter Scaldes dat én voor de gastronomische uitbouw én voor de zakelijke arrangementen, tot in de kleinste details wordt gerealiseerd. RVH.

     

    Culinaire commentaren:

    GaultMillau: 19/20

    Jannis Brevet is dé kok van het jaar is een meester in natuurzuivere en gezonde grondstoffen en behoort tot de absolute top in Nederland.

    Restaurant 5 jaar geleden overgenomen van Kees en Marijke Boudeling

     

    Michelin:

    Twee sterren

     

    05-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sydney

    Deze winter voordelig naar Sydney

     

     

     

     

     

    Met de koude winter voor de deur, is een vakantie naar een zonnige bestemming een aantrekkelijk vooruitzicht. Dat kan nu extra voordelig met British Airways, die deze winter vluchten aanbiedt naar Sydney vanaf 1100 EUR, geldig van 8 december 2007 t/m/ 15 januari 2008.

     

    Niet alleen is Sydney zelf meer dan de moeite waard, het is bovendien het ideale vertrekpunt om de interessante omgeving te verkennen. Zo is er het Sydney Opera House, een UNESCO werelderfgoed en de Skywalk, waarbij je door middel van een wandeling over daken de stad bezichtigt. Bovendien staat Sydney bekend om haar hippe en trendy uitgaansleven. En oudejaarsavond in Sydney is een onvergetelijke belevenis, die je samen beleeft met 1,5 miljoen mensen die jaarlijks aan de festiviteiten deelnemen!

     

     De omgeving van Sydney is al niet minder interessant, met de Blue Mountains als een van de toppers om te bezoeken. Op een paar uur rijden van de stad, bieden de Blue Mountains spectaculaire uitzichten en wandelingen, restaurants en hotels. Australië staat ook bekend om haar wijnproductie en Hunter Valley is de wereldwijd bekende wijnstreek van New South Wales en zeker een bezoek waard.

    British Airways vliegt 2 keer per dag naar Sydney vanuit Londen Heathrow. RVH.

    www.ba.com

     

     

     

    05-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Qbic hotels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Qbic Hotels is in de race voor een Internationale Award

     

     

     

     

    Low service & design is innovatief en populair!! Nog geen half jaar na opening van het nieuwe hotelconcept, is Qbic Hotels genomineerd voor de tweede prestigieuze award de “Worldwide Hospitality Award”. Voor het zevende achtereenvolgende jaar organiseert MKG Group en HTR magazine deze Award avond in Parijs.

    Het low cost en design hotel opende in het bijzijn van CNN haar deuren in juli 2007 in WTC Amsterdam, in oktober ontving Qbic Hotels de Hospitality & Style Award voor “beste nieuwe hotelconcept”. Wellicht nemen we 22 november ook in Parijs de internationale hotelprijs als  ‘best innovatieve concept’ in ontvangst .

    Initiatiefnemer Paul Rinkens: “ Ik heb alle vertrouwen in het succes van Qbic Hotels, maar ben elke keer weer verrast door de aandacht, deze nominatie en over alle (inter-) nationale aandacht die we krijgen tot aan de New York Times”.  “Qbic Hotels biedt voor de reizigers en voor investeerders en hoteliers een vernieuwend perspectief ”. De franchisenemer dient in principe alleen een onroerend goed investering te maken en Qbic Hotels zorgt voor de marketing, sales, revenue en distributie van de kamers.

    Het belangrijkste element van Qbic Hotels is een kubusvormig meubel, genaamd de “Cubi” . Elke “Cubi” is opgebouwd als een uiterst praktische configuratie met recyclebare materialen; extra lang Hästens bed, design badkamer elementen, flat screen TV, radio, kluis, gratis draadloos internet en een opmerkelijke ‘’wine-and-dine’’ set die een state-of-the-art omgeving creëren.

    Qbic Hotels focust zich op een nieuwe reiziger, die tijdelijk aan de dagelijkse onrust en het ingrijpende mobiele leven wil ontsnappen. Qbic is vernieuwend, low cost, self service en design: “no frills chique” ook wel genoemd! Het is een nieuwe propositie voor de moderne mens, die zichzelf herkent in de woorden self-service, kwaliteit, luxe en balans. 

    Net als bij low-cost carriers geldt bij Qbic Hotels: hoe eerder de reservering wordt gemaakt, des te goedkoper is het tarief – vanaf 39 euro per nacht. “Vroegboekers zijn degenen die je bedrijf financieren. Wij belonen die loyaliteit,” verduidelijkt Paul Rinkens. In 2008 gaat er een Qbic Hotel in Antwerpen en in Maastricht open. RVH.

    zie www.6minutes.be/mice

    05-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony Van helmont
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tony Vanhelmont gelauwerd.

     

     

     

    Tony Vanhelmont, commercieel directeur van BCD Travel, heeft de Life Achievement Award gewonnen tijdens de uitreiking van de Travel Magazine Travel Awards. De TM Travel Awards, die reeds aan hun tiende editie toe zijn, belonen de meest verdienstelijke personen van de Belgische reissector. De resultaten van de Travel Awards zijn een weergave van de jaarlijkse enquête door WES (West Flanders Economic Research Agency) bij ongeveer 800 reisagenten.

     

    Tony Vanhelmont is gelauwerd voor zijn lange en rijke carrière in de reissector. Een

    carrière die begon bij VTB-VAB in 1963 en die zich voortzette in verschillende agentschappen van de Bank van Brussel (ex BBL Travel), van Leuven naar Zaventem. In de jaren negentig runt hij eerst het agentschap ATI voordat hij het grootste Business Travel Center van de groep Belgium International leidt. Tony besloot vervolgens om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de schoot van dezelfde groep en werd de commercieel directeur van Belgium International.

     

    Door zijn klantenkennis en zijn liefde voor onderhandelingen met hotelketens, luchtvaartmaatschappijen en wagenverhuurders, heeft Tony Vanhelmont zijn ervaring in de zakenreiswereld verder kunnen ontwikkelen. In 2003 hielp hij mee met

    het uitbouw van een multinationaal service center in Mechelen, dat vandaag nog steeds, via een uitstekende service, de klantenafhandeling van 15 verschillende landen verzorgt. RVH.

     

    05-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cannelloni L'Air du Temps
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cannelloni L’Air du Temps:

     

     

     

     

     

    Een der toprecepten uit de gastronomische bijbel ‘L’Air du Temps’ is ongetwijfeld de cannnelloni van witte chocolade en Royal Belgian Caviar Gold Label, die ook door de fijnproever zelf kan worden bereid. Hierna als leidraad het recept van de hand van meesterkok Sang Goon Degeimbre himself.

     

    Voor 20 cannelloni:

    100 g chocolade Blanc Ivoire Valrhona, 125 g mineraalwater, 1 onbespoten citroen,

    2,25 g agar-agar, 80 g Royal Belgian Caviar Gold Label

    Voor de garnering:

    Shiso® Green, Maldonzout, sanshopeper

     

    Bereiding:

    Verwarm het mineraalwater op 80°, rasp er de citroen in met een fijne Microplane®, laat 2 à 3 minuten trekken en zeef.

    Voeg er de chocoladechips bij en laat smelten. Voeg er de agar-agar aan toe van zodra de temperatuur 35° bereikt. Homogeniseer met een staafmixer. Breng aan de kook. Giet op een lauwwarm gemaakte roestvrijstalen gastronormplaat.

    Strijk de vloeistof snel en gelijkmatig 1,5 mm dik uit over de hele oppervlakte. Laat stollen op kamertemperatuur. Verdeel in rechthoekjes van 6 cm x 3,5 cm. Leg 4 g kaviaar op elk strookje. Rol ze op tot cannelloni.

    Bestrooi ze met wat sanshopeper, Maldonzout en topjes van shiso®.

     

    De combinatie chocolade en kaviaar doet onmiddellijk denken aan Heston Blumenthal en zijn recept ‘White chocolate and caviar buttons’. Eigenlijk verschilt witte chocolade niet veel van room. Hij is rijk aan vetstoffen, terwijl het suikergehalte wel hoger ligt, maar dat is niet echt een handicap.

    Sang Hoon bewerkt de witte chocolade zoals room en compenseert het hoge vetgehalte met water. De ‘room’ is dus minder zoet. Een tijdlang werd deze chocoladeroom gewoon met zalmeieren opgediend. Door de agar-agar werd het echter mogelijk de chocolade als soepele cannelloni te bewerken en er kaviaar mee te combineren. De cannelloni brengen harmonie en een lichtzoete toets, die nog beter tot uiting komt door het zoute van de kaviaar.

    Gesmolten ivoirechocolade is bijzonder vloeiend, een eigenschap die van pas komt om hem te bewerken voor dit recept. RVH.

    www.airdutemps.be

     

     

    04-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurostar

    EBBSFLEET INTERNATIONAL:

    HET NIEUWE STATION VAN EUROSTAR IN KENT

     

     

    Eurostar, de hogesnelheidstrein die België en Frankrijk met het Verenigd Koninkrijk verbindt, lanceert vanaf vandaag zijn diensten vanuit Ebbsfleet International. Dit nieuwe station van Eurostar ligt in het graafschap Kent, langs de eerste Britse hogesnelheidslijn High Speed 1. Het station is vooral een geschikte uitvalsbasis naar het zuiden van Engeland en het zuiden en oosten van Londen. Ebbsfleet International is het tweede Eurostarstation in Kent.

     

    Ebbsfleet International geniet van een strategische ligging en bevindt zich dicht bij Dartford in het graafschap Kent en vlak bij de belangrijke verkeersassen: de M25 snelweg, de M20, de M2 en de A2. Samen met Ashford International wordt Ebbsfleet International de nieuwe toegangspoort tot Kent.

    Vanuit Ebbsfleet International bereiken reizigers makkelijk East Londen, The Docklands, Essex (met Stansted) en Sussex (met Gatwick). Daarnaast is ook East Thames Corridor, een regio in volle ontwikkeling, makkelijk vanuit Ebbsfleet International te bereiken. In de komende jaren wordt verwacht dat deze regio talrijke nieuwe bedrijven zal aantrekken.

    De reistijd tussen Brussel en Ebbsfleet International bedraagt 1u41, tussen Rijsel en Ebbsfleet International 1u10 en 2u05 tussen Parijs en Ebbsfleet International. Vanuit Brussel rijden er 5 treinen per dag naar Ebbsfleet International; 4 van hen stoppen in Rijsel. Vanuit Parijs rijden er 7 treinen per dag naar Ebbsfleet International. RVH.

     

     

    04-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!