Inhoud blog
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wintersporttrends in vakantiewoningen

    Wintersporttrends in vakantiewoningenland

    Wintersport Korkusvakantie in de lift

     

     

    Met de wintersportvakantie voor de deur noteert Belvilla diverse wintersporttrends. Zo zijn veel mensen in deze tijden op zoek naar een budgetvriendelijke manier om op wintersport te gaan, is de krokusvakantie dit jaar erg populair en blijft Oostenrijk de favoriete wintersportbestemming voor Belgen bij Belvilla. Daarnaast ziet de vakantiewoningenspecialist dat wintersporters graag in groep gaan skiën en dat ze comfort wensen, bijvoorbeeld met Wi-Fi, eigen bar en wellness. Ook ontdekken steeds meer wintersporters de short-ski, zoals een weekendje wintersport dichtbij huis.

     

    De Krokusvakantie valt dit jaar relatief laat, begin maart. Dat is gunstig is voor wintersportliefhebbers die goede sneeuw wensen in combinatie met wat langere dagen en meer zon. Belvilla noteert dan ook een stijging van +14% op de wintersportboekingen voor de komende Krokusvakantie in vergelijking met dezelfde vakantie in 2013. Ondanks de populariteit van de Krokusvakantie boeken de Belgen nog wel evenveel voor een wintersport met Pasen, een vakantie die in 2014 relatief laat valt. Overigens biedt Belvilla voor de mensen die laat in het seizoen willen skiën de mogelijkheid om hun wintersportwoning te selecteren op hoogte van het skigebied en daarmee grotere kans op sneeuwplezier.

     

    Ruim twee op de drie wintersportboekingen bij Belvilla gaat naar Oostenrijk. Oostenrijk heeft dan ook veel te bieden, zoals de Gemütlichkeit, de fantastische ski-carrousels en de authentieke wintersportcentra. Vooral Tirol is geliefd. Van de Belgische Oostenrijkgangers gaat 60% skiën in deze Alpenregio. Een vakantiewoning voor de wintersport is om meerdere redenen prijsgunstig. Voor een concurrerend bedrag ten opzichte van een hotel biedt een vakantiewoning veel meer ruimte en privacy. Bovendien kun je in je eigen keuken een maaltijd bereiden, waardoor je niet altijd van horecaprijzen afhankelijk bent. Vele vakantiegangers zien dit voordeel en hebben hun wintersportchalet al geboekt.

     

    Wie slechts even de tijd heeft voor een winterse break, kiest een dichtbije bestemming zonder veel reistijd. Short-ski is ook interessant voor mensen die willen proeven of de wintersport iets voor hen is, zoals jonge gezinnen. Populaire short-ski-bestemmingen zijn het Sauerland en de Vogezen waar Belvilla ook comfortabele en gezellige vakantiewoningen verhuurt voor korte verblijven.

     

    De hoeveelheid ruimte en het hoge privacyniveau van een vakantiewoning geven de mogelijkheid om tijdens de lange winteravonden te genieten bij het haardvuur of rustig kokkerellen. Kinderen voelen zich ongeremd in een vakantiewoning en iedereen apprecieert het comfort, bijvoorbeeld ook de internettoegang die reeds in 1500 wintersportwoningen aanwezig is. Er zijn ook veel woningen die beschikken over eigen wellnessfaciliteiten. Niets zo lekker als de warmte van een sauna of jacuzzi opzoeken na een dag in de kou. www.belvilla.be/wintersport

    26-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn

    Internationale sterrenchefs verrijken wereldcruise Seabourn

     

     

    Gasten aan boord van de 116-daagse wereldcruise Seabourn Sojourn, die op 4 januari 2014 vanuit Los Angeles vertrekt, genieten tijdens hun reis van de kookkunsten van vier, met een Michelin-ster bekroonde, chef-koks. Als onderdeel van het ‘Culinary Conversations’ programma zullen de beroemde chefs niet alleen kookdemonstraties geven, maar mengen zij zich tussen de gasten. Dit draagt bij aan Seabourn’s reputatie als ’s werelds best gewaardeerde reisbeleving.

     

    “Onze gasten hebben een grote interesse in eten en wijn”, zegt Richard D. Meadows, president van Seabourn. “Ze houden ervan om verschillende nieuwe smaken te proberen terwijl ze reizen. Daarom zijn we verheugd dat we onze gasten een diversiteit aan gerechten kunnen bieden tijdens onze cruises. Seabourn’s eigen chef-koks hebben allen werkervaring in Michelin restaurants,” vervolgt Meadows. “Ze zijn erg enthousiast om de sterrenchefs te ontmoeten en te leren van iemand met dezelfde passie voor koken als zijzelf.”

    De chef-koks die deelnemen aan het ‘Culinary Conversations’ programma zijn: Bernd Siener – Uitvoerend chef bij Marburger Esszimmer in Marburg, Duitsland. Siener heeft zijn goede reputatie te danken aan zijn werk in het luxe Vila Vita Rosenparc Spa Resort. Bernd Siener is van 21 tot 31 januari 2014 aan boord van de Seabourn Sojourn. Christian Lohse – Uitvoerend chef bij Fischers Fritz in Berlijn, Duitsland. Lohse ontving meerdere Michelinsterren en Gault Millau punten gedurende zijn carrière. Christian Lohse is eveneens van 21 tot 31 januari 2014 aan boord van de Seabourn Sojourn. Heiko Antoniewicz – Ook wel “Tovenaar van de Moleculaire keuken” genoemd, werd bekend door zijn werk bij het gastronomische cateringbedrijf Art Manger en het gelijknamige restaurant. Antoniewicz is van 9 tot 17 februari 2014 aan boord van de wereldcruise. Andrew Fairlie – Uitvoerend chef bij het gelijknamige restaurant in het Gleneagles Hotel, het enige twee sterrenrestaurant in Schotland. Fairlie is van 14 tot 25 maart 2014 aan boord van de Seabourn Sojourn.

    ‘Fine dining’ is een van de pijlers van Seabourn’s bekroonde levensstijl aan boord. De luxe rederij is, sinds de oprichting in 1988, diverse malen bekroond om zijn uitzonderlijke keuken. Afgelopen jaar is Seabourn uitgeroepen tot ‘Beste Culinaire Cruise Line’ door een panel van experts van Saveur Magazine.

     

    Aan het ‘Seabourn Conversations’ programma doen ook experts mee uit andere disciplines, zoals kunst, cultuur, historie, wetenschap, geografie, politiek en actualiteit. Seabourn’s bekroonde vloot vaart het gehele jaar rond de wereld, naar de meest gewilde bestemmingen, maar ook naar minder bekende kleinschalige havens en plekjes. De all-inclusive tarieven zijn van enorme waarde en dragen bij aan een unieke reiservaring.

     

    .

    25-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lierse vlaaike
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LIERS VLAAIKE KRIJGT EUROPESE BESCHERMING ALS STREEKPRODUCT.

    Op 6 juli 2010 diende de Orde van het Liers Vlaaike haar aanvraagdossier in voor een Europese erkenning. Drieënhalf jaar later heeft de Europese Commissie haar akkoord gegeven en prijkt het Liers vlaaike op de lijst met Beschermde Geografische Aanduidingen (BGA).

    Het Liers vlaaike is een van de oudste streekgebakjes uit de provincie Antwerpen. Het is wellicht meer dan 300 jaar oud. Het oorspronkelijke kleine gebakje mat 5 tot 6 cm in diameter en had een bodem van bloem en warm water. Dit deeg werd in houten vormpjes geduwd en liet men in de vormpjes uitdrogen gedurende enkele dagen. Het ontvormde harde koekje werd vervolgens gevuld met een mengsel van beschuiten, siroop, melk en kruiden en vervolgens in de oven gebakken.

    Orde van het Liers vlaaike: Lierse Vlaaikes worden gepromoot en beschermd door de Lierse bakkers aangesloten bij de Orde van het Liers Vlaaike. Zij werken met een standaard recept dat weinig afwijkt van het origineel. Het brooddeeg is samengesteld uit water, boter en bloem en wordt in metalen vormpjes geduwd van 5 cm diameter en 2,5 cm hoogte. De vulling bestaat uit een mengsel van paneermeel, kandijsiroop, melk en vierkruiden en verspreidt een heerlijk kruidige geur.

    De zes bakkers aangesloten bij de Orde van het Liers vlaaike zijn: Hendrickx: Antwerpsestraat 130, Leysen: Mechelsestraat 41 en Paul Krugerstraat 5, Siebens-Vrancx: Berlarij 100, Kesselaers: Lisperstraat 118, Steenackers: Antwerpsesteenweg 150 en Verbeeck: Lispersteenweg 240. De bakkerijen zijn vanzelfsprekend allemaal gehuisvest in Lier.

    VLAM-streekproduct helpt licentiehouders van het label streekproduct.be om een stapje hoger te klimmen in de piramide van de erkenningen. Het EU-label biedt als voordeel dat het een juridische bescherming inhoudt voor de producenten en de consumenten een authentiek product garandeert.

    De Europese Commissie heeft het Liers vlaaike geregistreerd als Beschermde Geografische Aanduiding, samen met de Poperingse hopscheuten. Eerder kregen de Geraardsbergse mattentaart, het Brussels grondwitloof en de Gentse Azalea een BGA-bescherming. Het Liers vlaaike is het eerste Vlaamse streekproduct uit de provincie Antwerpen dat een Europese erkenning krijgt.

     

     

    24-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100 jaar Michelin België

    Michelin België bestaat 100 jaar

     

    Michelin België bestaat 100 jaar. De Société Anonyme Belge du Pneumatique Michelin (SBM) werd op 20 december 1913 opgericht in Brussel. De Belgische markt heeft vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Michelin.

    Maar eigenlijk is Michelin al veel langer dan een eeuw verbonden met België: in 1899 haalde de Belg Camille Jenatzy, als eerste coureur de legendarische snelheidsgrens van 100 km/uur met een elektrisch voertuig op Michelin banden: La Jamais Contente. En in 1904 kreeg België, als eerste land na Frankrijk, een eigen Michelin gids. Ook met andere uitgaven bleef België in de voorhoede. Zo werd het land begin jaren ’20 ingetekend op Michelin kaarten en verscheen in 1978 de eerste Groene Gids over het land België.

    Leider: Al voor de eerste wereldoorlog begaf Michelin zich buiten de grenzen van Frankrijk. In 1913 werd het verkoopkantoor in Brussel geopend. Van daaruit ontwikkelde Michelin zich tot leider op de Belgische markt, en die positie heeft het een eeuw later nog steeds. Tegenwoordig heet het bedrijf Michelin Belux in plaats van SBM. Naast het hoofdkantoor in Zellik, waar de commerciële en ondersteunende diensten zijn gevestigd, is er ook een logistiek centrum in Gosselies voor de distributie en montage van grondverzet- en landbouwbanden. Michelin’s permanente vertegenwoordiging bij de EU is nog altijd in Brussel gevestigd.

    In nauwe samenwerking met de collega’s in Frankrijk en Nederland, bedient Michelin Belux de bandenmarkt voor personenauto’s, bedrijfswagens, tweewielers, landbouwmachines en grondverzetmachines. Ook worden vanuit België de kaarten en gidsen van de gehele Benelux uitgegeven.

    “We kijken met nostalgie en trots terug op 100 jaar Michelin in België en hopen hier nog veel mooie resultaten te boeken”, aldus Paul Perriniaux, CEO Michelin Benelux. “Het is immers de bedoeling om ook de komende eeuw onze activiteiten in België voort te zetten.”

    Michelin, leider binnen de bandensector, ziet het als haar missie om op een duurzame manier bij te dragen aan de mobiliteit van personen en goederen. Daartoe produceert en verkoopt de Groep banden voor alle typen voertuigen: vliegtuigen, auto’s, tweewielers, grondverzetmachines, landbouwmachines en bedrijfswagens. Michelin biedt ook digitale diensten aan ter ondersteuning van de mobiliteit (ViaMichelin.com) en is uitgever van toeristische gidsen, hotel- en restaurantgidsen, wegenkaarten en atlassen. De Groep, waarvan het hoofdkantoor in Clermont-Ferrand (Frankrijk) staat, is aanwezig in meer dan 170 landen, biedt wereldwijd werk aan 113 400 mensen, en beschikt over 69 fabrieken in 18 verschillende landen. Verder heeft de Groep – verspreid over Europa, Noord-Amerika en Azië – een eigen Technologiecentrum voor R&D. (www.michelin.com)

    23-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier Eindeljaars met Luxemburgse cremant

    VIER EINDEJAAR MET DE LUXEMBURGSE CRÉMANT

    En (her)ontdek de bubbels waar onze buren zo trots op zijn

     

    De folie verwijderen, het draadkorfje losdraaien en de crémant ontkurken. Dat zijn pas symbolische gebaren. Een crémant is niet zomaar een tafelwijn maar een echte feestwijn. Met de traditionele eindejaarsfeesten in het verschiet, verfrist hij het gehemelte en verrukt hij met zijn elegantie en finesse.

    De Crémant is de bekendste wijn van Luxemburg en geniet sinds 1991 van een gecontroleerde oorsprongsbenaming. Zijn hoofdletter herinnert aan zijn belang en onderscheidt hem. Zijn vrij matige zuurgehalte draagt ook bij tot het typische karakter van deze Luxemburgse wijn die elk jaar in de prijzen valt op internationale wedstrijden. Als een ernstige concurrent voor de Franse schuimwijnen is hij bij onze gezinnen ook een vaste waarde omwille van zijn constante kwaliteit en levendige karakter.

    Luxemburg produceert vooral crémant brut, waaronder sommige millésimés. Dat is de speerpunt van de wijnproductie in de Moeselstreek in het Groothertogdom Luxemburg. De Crémant wordt gemaakt volgens de traditionele methode. Een goede crémant is niet mogelijk zonder nauwkeurige selectie van de druiven en basiswijnen. Zo kan uit 150 kg handgeplukte druiven maximaal 100 liter most komen. Deze ondergaat vervolgens een dubbele gisting. Na negen maanden liggende rust, kan de crémant zijn bubbels loslaten.

    Het cijfer: 2 miljoen, het aantal flessen crémant dat in 2012 in Luxemburg werd geproduceerd. Dat zijn evenveel mooie momenten om op te klinken met Crémant.

     

    3 crémants voor 3 suggestieve recepten: een Crémant de Luxembourg Gales Héritage Brut (€ 16,65) te koop bij Wijnhuis Christiaens (Tongeren), een Crémant Poll-Fabaire Cuvée Millésimée 2009 (15 €) te koop bij Domaines Vinsmoselle (Brussel) en een Crémant Rosé Brut Domaine St. Martin (8,75 €) op bestelling bij Wijnhuis Christiaens (Tongeren).

    Te drinken bij ...

    Aardappelsnack (6 personen): 12 kleine aardappelen (PT), 6 plakken gerookte rauwe ham ((MN)), zout en peper uit de molen, 10 g boter ((MN)). 20 min. voorbereiding - 15 min. bereiding

    Was de aardappelen en kook ze beetgaar in de schil, in gezouten water. Laat ze afkoelen en schil ze. Halveer de aardappelen in de lengte en breng op smaak met peper. Snijd de ham in een twintigtal dunne reepjes. Wikkel de aardappelhelften in de ham en bevestig ze met een tandenstoker. Vlak voor het serveren: warm de aardappelen op in een pan met een beetje boter.

    Moezeltoast 6 personen: 6 sneetjes Luxemburgs toastbrood (PT), 6 plakken gerookte rauwe ham ((MN)), 150 g mozarella, 250 ml Elbling ((MN)), extra druivenpitolie (PT) verkregen bij de eerste persing, 24 basilicumblaadjes, 3 tomaatjes, peper - 10 min. voorbereiding - 20 min. bereiding

    Giet de wijn in een kom. Verwijder de korst van het brood. Bevochtig één zijde van het brood met wijn. (Beter: bestrijk met behulp van een penseel.) Het brood mag maar lichtjes met wijn ingestreken worden zodat het knapperig blijft. Snijd de sneetjes brood in vieren, leg ze op een ovenschotel en gril ze 1 à 2 minuten in een voorverwarmde oven. Haal de schotel uit de oven en beleg elk sneetje brood met een dun schijfje tomaat, ham en mozzarella. Kruid met peper en besprenkel met enkele druppels olie. Zet ze in een oven voorverwarmd op 180 graden (hete lucht) totdat de kaas gesmolten is. Werk af met een blaadje basilicum en serveer onmiddellijk

    Pannenkoeken met zalm (6 personen): 200 g bloem (PT), 3 eieren (VBOD), 250 ml melk, 250 ml water, 1 eetlepel extra druivenpitolie (PT) verkregen bij de eerste persing, 1 snufje zout, peper van de molen, 6 plakjes gerookte zalm, 6 eetlepels verse room - 40 min. voorbereiding - 45 min. bereiding

    Meng de bloem met de melk en het water. Voeg de eieren, de olie en het zout toe en roer totdat u een glad deeg krijgt. Laat het deeg 30 minuten rusten. Bak dunne pannenkoeken in een platte pan. Laat ze even afkoelen. Kruid de verse room met de peper en verdeel hem over de pannenkoeken.

    Leg er vervolgens de gerookte zalm op. Rol de pannenkoeken op en zet ze minstens 30 minuten in de koelkast. Snijd de pannenkoeken in reepjes van 2 cm en maak ze vast met tandenstokers.

    De Commissie voor de Promotie van de Wijnen & Crémants van Luxemburg werd opgericht in april 2002 door de Luxemburgse wijnbouwers? Haar opdracht bestaat erin programma’s te creëren, uit te voeren en bekend te maken in functie van volgende doelen: een nieuw merkimago creëren voor de Wijnen en Crémants van Luxemburg, deze wijnen positioneren op de diverse binnenlandse en de internationale markten, - nieuwe afzetmarkten creëren met een hoge toegevoegde waarde en ervoor zorgen dat de wijnbouwsector zijn plaats behoudt bij de sectoren die bijdragen tot de toekomst van de economie.

    Haar visie inspireert alle betrokken partijen, dat wil zeggen de drie groeperingen, de distributie, de gastronomische wereld, het toerisme en de regering, opdat ze samen in de richting van dezelfde bestemming zouden evolueren: ”Het Groothertogdom Luxemburg is er trots op tot de Europese landen te behoren die prat kunnen gaan op een lange traditie en een streven naar uitmuntendheid bij de bereiding van een uitgebreid gamma wijnen, afkomstig van de grote, internationaal bekende edele druivenrassen. De producten willen de belangstelling wekken van de ‘moderne’ consument die altijd op zoek is naar nieuwe ontdekkingen. Dat doen ze door diversiteit te bieden en de ervaring van een authentieke Luxemburgse karakterwijn afkomstig van een unieke terroir. De wijnbouwers verzorgen hun druiven met respect voor de natuur en doen er in hun kelders alles aan om van de Luxemburgse Moezel met zijn mousserende en andere wijnen en specialiteiten een referentie te maken bij de witte wijnen die in het land en in de wijde omgeving worden verbruikt.”

     









    22-12-2013 om 13:09 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke eindejaarscadeaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Unieke eindejaarscadeaus

     

    Het weer, maar ook die unieke jaarlijkse sfeer, laat er geen twijfel meer over bestaan: Kerstmis en Nieuwjaar zijn in aantocht! Geliefden zoeken naar het ideale cadeau voor elkaar, families bereiden hun feesten voor, jongeren plannen samen waar ze zullen uitgaan. Verder zoeken hoeft alvast niet meer, want La Vita biedt een aantal producten aan die ideaal zijn voor de feestdagen: Beautea en Savons Gemme.

    Beautea is in verschillende opzichten uitzonderlijk: niet alleen worden de verschillende soorten thee graag gedronken door BV’s, ze zijn elk ondergebracht in een specifieke stemming, hebben hun eigen, prachtige servies en bovendien zijn er zelfs verzorgingsproducten op basis van deze theeën! Dat Beautea uiterst geschikt is om aan ‘foodpairing’ te doen, werd recentelijk nog bewezen in Antwerpen.

    Buiten Beatea is er ook Savons Gemme, een unieke, ambachtelijk gemaakte zeep zonder parabenen in de vorm van juwelen waarvan de gebruikte ingrediënten variëren volgens de edelsteen die de zeep voorstelt! De feestdagen en een paar weken later Valentijn staan al voor de deur!

    www.beautea.com , www.savons-gemme.com, www.lavita-distribution.com

    22-12-2013 om 13:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alcoholvrije bar Delhaize

    Delhaize creëert alcoholvrije bar

     

    Aangezien iedereen feest op het einde van het jaar, ook zij die geen alcohol drinken, heeft Delhaize alles voorzien opdat de Bobs ook hun gading zouden vinden en cocktails kunnen bedenken of de hele avond lang kunnen bruisen van plezier.

    Enkele suggesties van onze alcoholvrije bar...

    COCKTAILS EN FRUITSAPPEN

    Cocktails op basis van fruitsap: Delhaize biedt een erg trendy kwaliteitsgamma van alcoholvrije cocktails aan op basis van vruchtensap, maar zonder concentraat. De beste manier om van een gezellig moment met vrienden of familie te genieten. Glühwein met vers fruit zonder alcohol Nieuw: De glühwein van Delhaize is een origineel winterrecept dat bestaat uit een mengeling van verschillende vruchten en kruiden: appel, vijg, druiven, sinaasappel, zwarte bes, gember, kaneel en kruidnagel. Een lekkere cocktail om warm of koud te drinken tijdens de wintermaanden. Prijs: 1,99€/750ml. Mojito zonder alcohol: Delhaize biedt een mojito aan, een lekker verfrissende combinatie van citroen- en limoensap met een vleugje munt om de echte smaak van de originele cocktail te bekomen. 0% alcohol - geen concentraat – drinkklaar. Prijs: 1,99€/750ml. Appel-, pruimen- en vijgensap Nieuw: Delhaize stelt een originele seizoensdrank van appels, pruimen en vijgen voor om tijdens de wintermaanden van te genieten. Prijs: 1,99€/750ml

    SIROPEN EN COCKTAILS

    Siropen zonder alcohol: Monin Rum, Mojito Mint, Bitter. Met deze drie siropen van Monin kun je al je gebruikelijke cocktails met alcohol aanbieden zonder de ongewenste effecten van de alcohol. Perfect voor zwangere vrouwen, Bobs of voor mensen die in alle omstandigheden het hoofd koel willen houden! Prijs: 3,15€ voor 25cl. Cocktails zonder alcohol: Pisang 0% Delhaize: 3,29€/70cl, Tropical 0% Delhaize: 3,29€/70cl en Bitter cocktail 0% Delhaize: 3,29€/70cl;

    WIJNEN EN BUBBELS ZONDER ALCOHOL

    Voor de liefhebbers van bubbels of wijn stelt Delhaize een reeks van alcoholvrije dranken voor. Een kleine selectie:Edenvine: schuimwijn, wit (chardonnay) of rood (shiraz) 0%:4,99€/75cl of Vintense: schuimwijn zonder alcohol, wit of rosé: 3,89€/75cl

    21-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hull UK city of culture
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hull uitgeroepen tot UK City of Culture 2017

     

    Hull, de Noord-Engelse havenstad waar P&O Ferries dagelijks op vaart zowel vanuit Zeebrugge als Rotterdam, werd recentelijk uitgeroepen tot UK City of Culture 2017. Hull, of voluit Kingston-upon-Hull, haalde het in de eindronde van Leicester, Dundee en Swansea Bay. De huidige UK City of Culture is het Noord-Ierse Derry.

    Hull ziet in deze prestigieuze bekroning alvast een beloning voor de zware inspanningen die de laatste jaren geleverd werden. Het impact van UK City of Culture zal zeker niet tot het louter culturele aspect beperkt worden, maar in ieder geval het sociaal leven ten goede komen, het toerisme en de media aantrekken en bijna zeker leiden tot een economische boost. Voor een concrete programmatie in het feestjaar is het uiteraard nog wat vroeg, maar er wordt gemikt op zo’n 1500 evenementen gedurende het jaar

    U hoeft echter zo lang niet te wachten om een bezoek aan Hull te brengen. P&O Ferries onderhoudt, sinds meer dan 40 jaar, een dagelijkse nachtelijke overtocht vanuit zowel Zeebrugge als Rotterdam naar Hull met vier Cruiseferry’s. Vertrek ’s avonds met aankomst de volgende morgen. P&O Ferries organiseert 3-daagse minicruises die bestaan uit 2 nachten aan boord van de Cruiseferry en 1 volle dag bezoek aan Hull vanaf 80 € per persoon. (inclusief bustransfer naar het centrum van Hull).

    In Hull is shoppen het hele jaar door een belevenis. Als ‘places to be’ van het winkelen gelden, benevens de echte speciaalzaken en de vele specifieke snuisterijwinkeltjes, de shoppingcentra St. Stephens en Princess Quay. De verscheidenheid van de pubs is een onmiskenbare andere attractie, net als de variatie in de musea, die bijna allemaal in het Museum Quarter geconcentreerd zijn. Ze zijn gratis toegankelijk. De uitzondering op de regel is The Deep, maar deze fantastische en spectaculaire ontdekking van het leven onder het zeeoppervlak is dan ook wereldklasse. In het begin van 2014 pakt The Deep alvast uit met een gloednieuwe afdeling die zal bevolkt zijn door pinguïns.

    Info: www.POferries.be, 070/70 77 71 en uiteraard ook bij de reisbureaus.

    20-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isio 4 recepten:

    Nog enkele suggesties om de feestdagen meer smaak te geven dankzij het gebruik van Isio 4-oliën die jammer genoeg onvoldoende bekend zijn bij het grote publiek.

    Tempura van mediterrane groenten met zoetzure saus:

    Bereid het tempuradeeg door de bloem te mengen met het spuitwater. Klop stevig op en zet in de koelkast. Snijd de courgettes en de aubergine tot een julienne. Snijd de ui in fijne ringen. Breng de olie in een sauteerpan op 180 °C. Doop, zodra de olie heet is, de groenten één voor één in het tempuradeeg en leg ze voorzichtig in de olie. Haal ze, zodra ze goudgeel zijn, uit de olie met behulp van een schuimspaan. Leg ze op keukenpapier en houd ze warm. Serveer op een bedje van rucola vergezeld van zoetzure saus.

    Ingrediënten (voor 4 personen): 150 g Japanse tempurabloem, 210 g spuitwater, 10 cl Thaise zoetzure saus, ½ l Isio 4-olie, 1 aubergine, 4 courgettebloemen, 2 courgettes, 1 rode ui en 1 bosje rucola.

    Laab kai (salade van kippengehakt met koriander) en kruidenmayonaise

    Snijd eerst de groenten en kruiden fijn: de lente-uien in fijne rondjes, zonder het groen te gebruiken. De sjalotten in fijne rondjes. Voor de munt, de koriander en de koriander uit Laos: de blaadjes fijnsnijden met een mes. Zet alle ingrediënten apart opzij.

    Snijd de kaffir limoenblaadjes fijn en snijd het citroengras in fijne reepjes. Rooster in een wok of in een pan de rijst samen met de kaffir limoenblaadjes en het citroengras, zonder vetstof. De rijst moet lichtjes bruin kleuren. Laat de rijst afkoelen en vermaal hem in een blender tot een poeder met de textuur van paneermeel. Pers de limoenen uit en zet opzij. Bak het kippengehakt op een hoog vuur in een pan in hete Isio 4-olie. Doe de kip in een kom en kruid door er beetje bij beetje de vissaus en het limoensap aan toe te voegen. Voeg vervolgens de kruiden en groenten toe. (Houd enkele blaadjes koriander en wat lente-ui opzij, om te versieren en voor de mayonaise). Meng alles goed en pas de kruiding eventueel nog aan met wat extra limoensap of vissaus. Voeg vervolgens geleidelijk aan de vermalen geroosterde rijst en de pilipili toe. Doseer deze specerij naargelang uw smaak.

    Voor de mayonaise: Doe de eidooiers in een grote kom. Voeg 1 snuifje zout en 1 koffielepel mosterd toe. Meng goed met de klopper. Giet er dan de olie in een fijn straaltje bij, terwijl u blijft kloppen. Ga door tot u de gewenste hoeveelheid mayonaise verkrijgt. Werk af met 1 of 2 eetlepels citroensap. Proef en kruid eventueel bij. Voeg wat gehakte kruiden toe en zet in de koelkast. Dresseer op een bedje van rode sla en serveer met de kruidenmayonaise.

    Ingrediënten voor 4 personen: 5 cl Isio 4-olie, 2 kl pilipili, 1 bosje koriander, 1 bosje koriander uit Laos, 1 bosje lente-uien, 600 g kippengehakt, 200 g Thaise kleefrijst, 4 limoenen, 1 kl witte peperkorrels, 2 stengels citroengras, 5 kaffir limoenblaadjes, 2 el vissaus (nam plaa), 1 bosje munt, 100 g sjalotten en 1 radicchio (rode sla)

    Voor de mayonaise : 20 cl Isio 4-olie, 2 eieren, 1 kl mosterd, Peper, Zout en 1 kl rode wijnazijn.

    Tagliata van rund, salade met gerijpte balsamicoazijn, met ratte-aardappelen en gekonfijte knoflook

    Bereiding Aardappelen met look: Kook de ratte-aardappelen in de schil in gezouten, kokend water. Parfumeer ondertussen wat Isio 4-olijfolie met een teentje knoflook, door de olie op een zacht vuur te verwarmen. Laat de aardappelen uitlekken en bak ze in de pan in de Isio 4-olijfolie met looksmaak.

    De tagliata: Kruid de steak met peper en zout. Verwarm de Isio 4-olie in een pan. Schroei het vlees dicht aan beide kanten. Laat het vlees enkele minuten rusten en laat het verder bakken in een op 180 °C voorverwarmde oven gedurende 4 minuten. Laat vervolgens enkele minuten rusten.

    De salade: Bereid de vinaigrette. Voeg peper en zout toe aan de azijn. Voeg de fijngehakte bieslook toe en voeg al kloppend beetje bij beetje de Isio 4-olijfolie in een fijn straaltje toe tot u een dikke vinaigrette verkrijgt. Snijd de groenten, hak de rode ui fijn en maak parmezaanschilfers. Snijd twee tomaten in fijne plakjes. Maak een salade met lagen van de verschillende groenten. Voeg de parmezaan toe en breng op smaak met de balsamicovinaigrette. Serveer het in fijne plakjes gesneden vlees overgoten met lookolie, samen met de salade en de ratte-aardappelen.

    Ingrediënten voor 4 personen: 300 g ratte-aardappelen, 2 tenen knoflook, zwarte peper uit de molen, zout, 5 cl Isio 4-olie, 10 cl Isio 4-olijfolie, 600 g steak van de dikke bil in één stuk.

    Voor de salade: 6 el Isio 4-olijfolie, 1 rode ui, 1 bosje bieslook, 3 tomaten, 1 rode paprika, 100 g gemengde sla, 3 cl balsamicoazijn old vintage, 50 g parmezaan 24 maanden, Zwarte peper uit de molen en Fleur de sel





    18-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantische vakantie op Curacao

    Er zijn veel aanleidingen voor een romantische vakantie, Valentijn, een honey/weddingmoon of gewoon omdat je er eens lekker op uit wilt met zijn tweetjes. Caribisch Curaçao is een bestemming die alles in huis heeft om je vakantie te kunnen kleuren met tal van romantische tinten.

     

    Bij een romantische vakantie hoort in de eerste plaats een romantisch verblijf. Op Curaçao logeer je sowieso in een romantische setting, in een tropisch resort, een hotel of appartement met uitzicht op een schitterende baai met palmenstranden. Curaçao heeft een enorme verscheidenheid aan accommodaties.

    Het Avila Hotel, aan het strand, op 5 minuutjes van het centrum van Willemstad heeft een tijdloze elegantie en is al meermaals bezocht door de Nederlandse Koninklijke familie. Het jazzrestaurant aan het einde van de eigen pier zorgt voor dat extra beetje sfeer. Het Papagayo Beach Resort is een paradijs voor romantici waar je kunt wegdromen in een hangmat van je eigen villa of aan het trendy Jan Thiel-strand. Nog meer romantiek aan of dichtbij het strand vind je in het meest exclusieve villa resort van Curaçao Baoase, of bij het Santa Barbara Beach Resort, met eigen 18-holes, gelegen aan het Spaanse water en met een groot privé-strand. Er komen regelmatig nieuwe logies bij, zoals The Beach House nabij het strand van het Sea Aquarium, met een hedendaags strak design en een groot terras met zicht op strand en zee. Het tevens nieuwe en innovatieve luxe resort Acoya biedt romantische verblijven in haar hotel en appartementen en dat in een natuurlijke en duurzame setting.

     

    Je hoeft helemaal niet vindingrijk te zijn om je reisprogramma te vullen met super leuke en romantische activiteiten. Op Curaçao liggen ze als voor het grijpen zoals zwemmen met dolfijnen bij de Dolphin Academy in het Sea Aquarium Park of sunset cruisenbij ondergaande zon op het Spaanse water. De avondzon zet alles in fantastische kleuren zoals de ‘Tafelberg’ van Curaçao en de imponerende Handelskade met gekleurde panden van Willemstad.

     

    Curaçao is een smeltkroes van culturen en dat merkt de vakantieganger in het lekkers dat wordt voorgeschoteld. Er is een breed aanbod van wat je als huisgerechten kunt omschrijven tot top klasse gastronomie die alleen voor top chefs is weggelegd. Dat gaat van de lokale Creoolse keuken met heerlijke stoofpotjes of gebakken banaan tot fine dining in restaurants met internationale keuken.

     

    Een honeymoon naar Curaçao is al genieten, maar waarom er niet direct trouwen? Twee vliegen in één klap! Het kan, trouwen op Curaçao en de Belgen moeten er zelfs geen toestemming voor vragen bij hun gemeente. Ook de infrastructuur is aanwezig zoals trouwkapelletjes op het strand bij de hotels en weddingplanners die ervoor zorgen dat alles geregeld wordt, zelfs een trouwfeest op het tropische strand. www.bezoekcuracao.nl

    18-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thomas Cook strijkt volgende zomer neer in de Jura

     

    Touroperator Thomas Cook voegt de Franse Jura aan zijn aanbod toe. Het is de eerste touroperator die de groene long van Frankrijk in haar aanbod opneemt en mikt hiermee op koppels die op zoek zijn naar de ongerepte natuur, een rijke cultuur en wat avontuur.

    Hoewel Frankrijk de meest gegeerde vakantiebestemming is onder de Belgen, blijft de Jura een onontdekte streek. Toch is het volgens de kenners één van de mooiste streken die het land te bieden heeft. Wie van natuur, cultuur en avontuur kan genieten, zal door de Jura worden verleid.

    Gesitueerd in het Noordoosten van Frankrijk, langs de Zwitserse grens, bestaat de Franche-Comté uit 4 departementen: de Doubs, de Jura, de Haute Saône en le Territoire de Belfort, die Thomas Cook voortaan allemaal aanbiedt.

    Drie goede redenen om aan de Jura te denken: het cultureel erfgoed: de Jura biedt heel wat moois aan op het vlak van cultureel patrimonium. Niet minder dan 3 sites zijn UNESCO Werelderfgoed: Besançon en de citadel van Vauban, la Saline Royale d'Arc et Senans, van de visionaire architect Claude Nicolas Ledoux, en de ondergrondse tunnels van Salins-les-Bains. Maar ook de kapel van Ronchamp, een gedurfde constructie van de architect Le Corbusier en de leeuw van het belfort van de beeldhouwer Bartholdi. Thomas Cook raadt toeristen ook aan om 45km om te rijden en het dorpje Lods te bezoeken. Het gekend staat als het mooiste dorpje van Frankrijk. Als 2de reden is er de gastronomie: wie aan de Jura en de Franche-Comté denkt, voelt snel het water in de mond lopen. In de Jura geniet u van heerlijke kazen, waarvan de Comté de meest gekende is, worst van Morteau en de typische Vin Jaune uit de streek, zonder absint te vergeten.

    Tenslotte vervult ook de natuur een belangrijke rol. Met 2 bergmassieven, de Vogezen en de Jura, vele meren, een rijke geologie, flora en fauna is de Jura onmiskenbaar een gegeerde bestemming onder de wandelaars en zij die van extreme sporten houden.

    In de Thomas Cook Frankrijk (Autovakanties) brochure stelt Thomas Cook vanaf maart 2014, twee accommodaties voor: het charmant kasteelhotel Castel Damandre*** en het moderne Domaine du Val de Sorne*** dat in een prachtige groene (golf)omgeving is gesitueerd. Thomas Cook biedt verder in de Jura ook kampeervakanties aan, op het Domaine de Chalain. www.thomascook.be

     

    18-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jE GZONDHEID EN SMAAKPAPILLENGENIETEN VAN ISIO-4
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De herfst en winter staan gelijk aan kortere dagen, cocoonen en lekker koken. Thuis zelf koken kan synoniem staan voor gezonde voedingsgewoonten…Zoals de chefs van Mmmmh!, de bekende kookschool, in enkele recepten aantonen, zijn de oliën van Isio 4 echte partners van uw gezondheid en ideaal voor uw dagelijkse, overheerlijke culinaire bereidingen.

    Isio 4-oliën zijn uiterst geschikt om de eindejaarsbereidingen een extra boost en smaak mee te geven. De dagelijkse consumptie van Isio 4-oliën en/of Isio 4-olijfolie biedt u immers: omega 3 en 6 (2 essentiële vetzuren), vitamine D die bijdraagt tot de natuurlijke weerstand en vitamine E die beschermt tegen antioxidanten. Naast hun voedingseigenschappen respecteren de Isio 4-oliën - die worden gebruikt om te bakken, te frituren of gewoon om op smaak te brengen - perfect de natuurlijke smaak van de voedingsmiddelen, ongeacht hoe ze worden gebruikt. Hun delicate smaak zorgt ervoor dat ze de perfecte aanvulling vormen voor de meest smakelijke gerechten.

    Zo worden ze koud in het bijzonder aanbevolen voor het maken van vinaigrettes (om salades en rauwkost op smaak te brengen), maar ook in marinades en, uiteraard, voor de bereiding van emulsiesauzen, zoals mayonaise en al haar varianten… Wat warme bereidingen betreft, zijn de Isio 4-oliën geschikt voor verschillende bereidingsmethoden: in de pan of stoofpan voor het stoven, smoren of sauteren van groenten, maar ook van vlees, gevogelte en vis, in de oven om te braden of te roosteren, maar ook voor de bereiding van gebak…Bovendien kunt u in Isio 4-olie ook alles frituren, van frietjes tot hartige of zoete beignets.

    De Isio 4-oliën zijn een echte bron van inspiratie voor de chefs van Mmmmh!, de eerste culinaire kookcursussen in België. Dagelijks buigen deze specialisten zich over de gastronomie om haar zo toegankelijk en licht mogelijk te maken. In deze geest creerden ze een aantal recepten met de Isio 4-oliën en Isio 4-olijfolie, om ten volste te kunnen genieten van hun voedings- en culinaire waarde. Enkele suggesties die u makkelijk thuis kan bereiden: Gazpacho classico, Tempura van mediterrane groenten met zoetzure saus, Laab kai (salade van kippengehakt met koriander) en kruidenmayonaise, Tagliata van rund, salade met gerijpte balsamicoazijn, met ratte-aardappelen en gekonfijte knoflook en de 1234cake Isio 4.

    Bereiding Gazpacho classico:

    De tomaten ontvellen en ontpitten: leg ze gedurende 20 seconden in kokend water, laat ze schrikken in koud water en pel ze. Verwijder de pitjes en snijd ze grof. Gebruik buiten het seizoen gepelde tomaten uit blik. Schil de komkommer en verwijder de zaadlijst. Snijd de paprika en verwijder de zaden. Doe alle ingrediënten in de blender, behalve de azijn. Aarzel niet om van elke groente wat blokjes opzij te houden als garnituur.

    Test na het mixen van de ingrediënten de textuur. Als de gazpacho te dik is, voeg dan wat koud water toe tot u de gewenste consistentie bereikt. Proef en kruid bij indien nodig. Voeg 3 à 4 eetlepels xeresazijn toe en meng goed. Haal door een puntzeef en zet onmiddellijk in de koelkast. Serveer ijskoud met het garnituur erbovenop of ernaast. Voeg eventueel enkele ijsblokjes toe.

    Ingrediënten Gaspacho classic: (4 personen) 5 cl Isio 4-olijfolie, 1 komkommer, 1 rode paprika, 1 teen knoflook, 800 g tomaten of gepelde tomaten, 3 el xeresazijn, Zwarte peper uit de molen en Zout

    Bereiding 1234 cake Isio 4:

    Doe in de mengkom de eieren en de Isio 4-olie. Voeg vervolgens de suiker, de bloem, het bakpoeder en ten slotte de vanille toe. Beboter een cakevorm en vul hem voor 2/3 met de bereiding. Bak gedurende 40 minuten in een voorverwarmde oven. Laat afkoelen en serveer met een bol vanille-ijs.

    Ingrediënten voor 4 personen: 1 yoghurtpotje Isio 4-olie, 1 potje yoghurt, 2 yoghurtpotjes suiker, 3 yoghurtpotjes bloem, 4 eieren, 1 zakje bakpoeder, 1 kl vanillearoma en 1 l vanille-ijs. Dit recept kan op een ludieke manier bereid worden door kinderen met een yoghurtpotje als ‘maatbeker’.

     

    17-12-2013 om 21:13 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierre & Vacances in Andorra

    Pierre & Vacances voegt een nieuwe bestemming aan haar catalogus toe. Op 20 december 2013 zal residentie El Tarter de deuren openen in Andorra.

    Op 17 km van Andorra la Vella, de hoofdstad van de dwergstaat Andorra, staat de nieuwste residentie van Pierre & Vacances. Deze residentie ligt op wandelafstand van de kabelbaan naar “Grandvalira”, het grootste skidomein van de Pyreneeën, met 190 km skipistes die u tot een hoogte van bijna 2.500 meter brengen.

    Pierre & Vacances El Tarter beschikt over 50 ruime en geklimatiseerde appartementen: van 2 kamer-appartementen voor 2 personen tot 4 kamers voor 8 personen. De meeste appartementen hebben ook een balkon. De keuken is volledig ingericht (vaatwasser, microgolf oven, vitro-ceramische kookplaten,…) en het interieur heeft een moderne uitstraling. De appartementen werden ontworpen om zowel families als een groep vrienden op een comfortabele manier te ontvangen met hoteldiensten zoals een baby-kit, WIFI, voorkeursligging,…

    “Grandvalira” is de ideale bestemming voor hen die van de bergen houden, zowel in de winter als in de zomer. In de winter komen alle liefhebbers van wintersporten aan hun trekken: lange afdalingen van grote hoogte, goede sneeuw en een adembenemend landschap langs meren en gletsjers, zoals het ijzige landschap van Unesco Werelderfgoed Madriu-Claror-Perafitavallei. Het domein biedt 118 pistes voor alle niveaus met ruime freestyle zones en verschillende skischolen.

    In de zomer vormt deze unieke omgeving het perfecte decor voor tal van openluchtactiviteiten: kanoën, mountainbike, climbing, paardrijden, walking,… In het dorpje Caldea, op 15 km van de residentie El Tarter, vinden vakantiegangers ook een waterpark en een fitness.

    Tarieven (vanaf) € 90 per nacht voor een appartement 2 kamers/4 personen, € 120 per nacht voor een appartement 3 kamers/6 personen en € 150 per nacht voor een appartement 4 kamers/8 personen. www.pierreetvacances.be

    17-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterse romantiek in Zuid Tirol

    Winterse romantiek in Zuid-Tirol: wegsmelten voor de haard van een Roter Hahn-vakantieboerderij

     

    Wie ‘sneeuw’ zegt, zegt automatisch ook ‘romantiek’. Op de ‘Roter Hahn’-vakantieboerderijen is alles aanwezig voor een heerlijk romantische wintertrip, met of zonder kinderen. Opstaan met zicht op een sneeuwlandschap, lang ontbijten met ovenverse producten op je bord, en dan op eigen tempo de besneeuwde regio ontdekken. ’s Avonds wacht een knetterend haardvuur je op voor een warme nacht. Cocoonen tijdens je wintervakantie...

    Wie zijn zinnen voor deze winter heeft gezet op een alternatief voor drukbezochte skihotels, komt zeker aan zijn trekken op een ‘Roter Hahn’-vakantieboerderij. De boerderijen, die door hun houten afwerking een rustieke en ingetogen sfeer uitademen, zijn tot in de puntjes uitgerust voor een cocoon-vakantie met het gezin of romantische sneeuwpret met z’n twee.

    Vanop de ‘Roter Hahn’-boerderijen zijn heel wat wintersportactiviteiten mogelijk. Skiën en langlaufen zijn de populaire klassiekers, maar ook toerskiën, ijszeilen en sneeuwschoenwandelen behoren tot de opties. Wie wil, kan in volle vaart langs de door de natuur gevormde rodelbanen omlaag suizen of – rustiger maar daarom niet minder leuk - een ritje in een arrenslee of een fakkelwandeling maken? Snuif zeker ook de sfeer op op één van de vele tientallen authentieke kerstmarkten in de buurt.

    Cocoonen, dat is volop genieten van de vakantie samen, in een huiselijke sfeer. Alles mag, niets moet, alles op eigen tempo, geen stress. Op de Roter Hahn-vakantieboerderij is alles aanwezig voor een zorgeloze, rustige vakantie. De kinderen kunnen zich uitleven op het erf of in de stallen, en daarna binden jullie met de hele familie de skilatten aan voor het verkennen van de nabijgelegen skipiste.

    De hartelijke ontvanst van de familie Trojer op het Parggenhof zorgt voor een instant ‘thuis’gevoel. De appartementen werden met liefde ingericht en stralen gemoedelijkheid en rust uit. De allerkleinsten kunnen kennismaken met de dieren van de kinderboerderij of met de kinderen van de boer de speelkamer onveilig maken. Op slechts 300 meter van de boerderij stopt een skishuttle die je snel naar één van de vele nabijgelegen skigebieden van de Dolomieten brengt.

    Het Biohof Uridl is het best bewaarde geheim binnen het Roter Hahn-aanbod. Op de boerderij van Claudia Obletter draait alles om het gebruik van natuurlijke materialen, en vooral in de winter komt de unieke en knusse sfeer van de vakantieboerderij tot z’n recht. Op een kleine 400 meter van het erf bevindt zich een uitgestrekt skigebied. Het dorp St. Ulrich staat bekend om zijn houtsnijkunst, je vindt er dan ook overal in het dorp sporen van terug. Ook de winterse sfeer is bijna magisch: sneeuw, lichtjes, romantiek, slenteren langs de winkelstraat, ...

     

    In het Tiefentalhof van de familie Sapelza is alle comfort aanwezig voor een romantische winterstop. De warme houten aankleding van de appartementen geeft de kamers een gezellige, romantische en zelfs luxueuze look. Met het bekende Kronplatz –het grootste skigebied in Zuid-Tirol- dichtbij, ligt het Tiefentalhof middenin een wintersportparadijs.

    Roter Hahn vakanties staan synoniem voor kwaliteitsvolle en onvergetelijke boerderijvakanties in Zuid-Tirol. Je kan er genieten van de lokale gastvrijheid, de fijne traditionele keuken en het echte boerderijleven. www.rodehaan.it





    16-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avoriaz

     

    AVORIAZ: MEEST INNOVATIEVE SKI-STATION TER WERELD OP VLAK VAN DUURZAME ONTWIKKELING

     

    Avoriaz, de bakermat van Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, heeft zich sinds haar oprichting in 1967 steeds weten te onderscheiden door haar milieu-innovaties en werd hier onlangs ook voor beloond.

    Tijdens de World Snow Awards in Londen, kreeg Avoriaz de prijs voor het meest innovatieve skigebied op vlak van duurzame ontwikkeling. Het Franse skistation laat hiermee Jackson Hole (USA), Paradiski (Alpen), Saas Fee (Zwitserland) en Whistler (Canada) achter zich.

    Avoriaz dankt deze beloning ook aan de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep dankzij twee belangrijke realisaties ontstaan binnen het project ‘Nouvel Avoriaz 2012’: De residentie Pierre & Vacances Les Crozats kreeg het label ‘BBC - Bâtiment Basse Consommation’ (gebouw met lage consumptie), het hoogste energieprestatie label. Dit label werd toegekend voor haar energieprestaties die 50% boven de norm liggen. Een van de eerste projecten van dit type in de hoge bergen. Anderzijds de installatie van een gecentraliseerde bi-energie stookruimte dat verwarming en warm water aanlevert aan nieuwe residenties (voor de wijken van l’Amara en Atria Crozats) en aan l’Aquariaz, het grootste waterpark in de bergen.

    De 7 andere nieuwe gebouwen werden geklasseerd ‘THPE – Très Haute Performance Energétique’ (zeer hoge energie prestatie) en scoren hiermee 20% hoger dan de eisen op vlak van thermische reglementering. Houten meubels uit duurzaam bosbeheer, gebruik van solventvrije interieur coating, verlichting met laag verbruik, selectief sorteren van afval, ...: de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep verbindt zich ertoe om de strengste criteria op vlak van duurzame ontwikkeling te respecteren.

    Avoriaz werd ook beloond om haar acties rond het beheer van het skigebied en de bescherming van de fauna en flora. In 2012 werd Avoriaz door de World Snow Awards uitgeroepen tot beste family resort ter wereld.

    16-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holland America

    Holland America Line biedt afvaarten vanuit IJmuiden en Rotterdam in 2014

    Aankomende zomer is het voor Belgische reizigers nog makkelijker om een cruise te maken met Holland America Line. Zij kunnen aan boord stappen in IJmuiden of Rotterdam, waarvandaan verschillende rondreizen zullen vertrekken. Hiermee bespaart de reiziger op een vliegticket. Met het ms Prinsendam worden zeven cruises aangeboden vanuit IJmuiden, variërend van zeven tot twintig nachten. Rotterdam blijft de thuishaven van het ms Rotterdam met veertien afvaarten voor zeven verschillende routes. Het Nederlandstalige personeel op deze afvaarten is bovendien een extra gemak voor de Nederlandssprekende gasten.

    Twee hoogtepunten van de Nederlandse afvaarten zijn de nieuwe 85-nachten Afrika Explorer cruise aan boord van het ms Rotterdam, welke vertrekt vanuit Rotterdam en rond het Afrikaanse continent vaart, en de 17-nachten rondreis langs de Canarische Eilanden gedurende de wintervakantie.

    Van mei tot en met september 2014 maakt het ms Rotterdam rondreizen vanuit Rotterdam naar Noorwegen, de Baltische staten en het Verenigd Koninkrijk. De nieuwe 85-nachten Afrika Explorer rondreis vanuit Rotterdam op het ms Rotterdam vaart rond het gehele Afrikaanse continent, waarbij het schip tweemaal de evenaar kruist en havens in meer dan 20 landen aandoet. Tijdens havenbezoeken waar overnacht wordt, hebben gasten extra tijd te besteden in Durban en Kaapstad (Zuid-Afrika) Walvisbaai (Namibië) en Lissabon (Portugal).

    De 17-nachten Canarische Eilanden cruise, aan boord van het ms Rotterdam, vertrekt vanuit Rotterdam op 21 december, op tijd om Kerstmis en Nieuwjaar aan boord te vieren. Het schip vaart zuidwaarts richting Funchal (Madeira) en Las Palmas (Canarische Eilanden) met een overnachting in Santa Cruz de Tenerife. Verdere stops in Casablanca (Marokko) Cadiz (Spanje) en Lissabon maken van de cruise het ideale vakantieuitje.

    Van mei tot en met augustus 2014 vaart het ms Prinsendam een reeks van 14-, 16- en 20-daagse cruises vanuit IJmuiden naar de Baltische staten, het Verenigd Koninkrijk, IJsland, Noordkaap en door het Noord-Oostzeekanaal. Op elke Europese reis brengt Holland America Line met het ‘On Location’ programma lokale tradities, culinaire smaken en culturele ervaringen tot leven, zowel aan boord als aan wal. Gasten kunnen genieten van een Nordic Jazz and Food Festival, Duits Bierfest met een live "oompah" band, regionale bier- en wijnproeverijen, kookdemonstraties, speciale tapas sail-away feesten en meer. www.hollandamerica.com

    15-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussenstop

    Een tussenstop onderweg naar Sotsji…Sun Valley kleedt “onze” Karen Persyn en Benjamin Gardet

     

    Karen Persyn en Benjamin Gardet, de twee atleten die tijdens de komende Olympische Winterspelen de Belgische eer zullen verdedigen in de discipline ‘alpineskiën’, krijgen hun ski-outfits voor Sotsji aangemeten door Sun Valley.

    Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise is Sun Valley een toonaangevende speler wat ski- en wintersportkledij betreft. Het Franse merk besloot “onze” twee skiërs te steunen in hun race naar de medailles. De Olympische Spelen vergen een enorme toewijding, in welke discipline dan ook. Voor Karen en Benjamin is de eerste uitdaging zich te kwalificeren!

    De Limburgse Karen Persyn staat al van kleins af aan op de latten. Elk jaar namen haar ouders haar mee de bergen in. In 1990 nam ze deel aan haar eerste wedstrijd, en sindsdien is ze daar nooit mee gestopt. Vandaag, op haar dertigste, is de vijfvoudig Belgisch kampioene slalomskiën bezig aan een ambitieus voorbereidingsprogramma op de Winterspelen: ze traint in Zagreb (Kroatië), Flachau en Kirchberg (Oostenrijk), Sestriere (Italië),... Haar doel in Sotsji? Haar 27e plaats die ze in Vancouver te pakken kreeg overtreffen!

    Benjamin Gardet werd geboren en getogen in Crest-Voland in de Franse Savoie-regio, en had dus het geluk gedurende zijn jeugd op enkele kilometers van de Mont Blanc te wonen. Zijn vrije tijd besteedde hij samen met zijn vader in de regionale skiclub, waar deze laatste trainer was. Hij kent de bergen dus als geen ander. In de laatste rechte lijn naar de Winterspelen in Sotsji traint hij hard en intens, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat.

    Waaruit bestaat de ideale skikledij voor deze atleten? Karen, die het snel koud heeft, wil vooral ademende, kwalitatieve kledij die haar warm en droog houdt. Benjamin kiest dan weer voor een warme, maar luchtige outfit waarin hij vrij kan bewegen. In de collectie van Sun Valley vonden ze de kledij die aan hun eisen voldoet. Een eerste stap naar het succes!

    Een veelbelovende samenwerking die hopelijk een medaille mag betekenen voor de twee topsporters. De kleding die ze kozen reist het hele seizoen met hen mee, hopelijk met het podium als eindbestemming!





    14-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tea time in The Hotel

    Tea Time with Lovisa in The Hotel.

     

    The Hotel biedt het winkelende publiek van de Brusselse modieuze Waterloolaan vanaf 20 november ‘Tea Time with Lovisa’; even heerlijk tijd nemen voor een kopje thee of koffie met een assortiment zelfgemaakte Cube Cakes van The Hotel patissier Claudio Renzi.

    De internationaal gerenommeerde illustratrice Lovisa Burfitt heeft voor het ‘thee of koffie moment’ in The Hotel een uniek porseleinen theeservies van Villeroy & Boch geillustreerd. De Zweedse kunstenares maakte illustraties voor o.a Guerlain, Selfridges en Liberty Department Store Londen en voor magazines zoals Vogue en ELLE. Voor The Hotel bedacht Lovisa Burfitt de ‘Tea Time with Lovisa’ collectie, een Villeroy & Boch servies geïllustreerd met details van het mysterieuze leven van een fashionista.

    “Hartvormige sleutels, hoge hakken, open sandaaltjes, patisseriedozen en parelkettingen brengen Holly Golightly geest in Breakfast at Tiffany’s tot leven. En wie is de elegante heer met zijn hoed en zwarte stropdas die in zo’n onbekommerde en onweerstaanbare manier voorbijkomt?” In Lovisa’s gedachten is The Hotel omgetoverd tot een wonderland, waar de hartenkoningin en -koning zich voorbereiden voor een speciale gelegenheid. De signature Cube Cakes van patissier Claudio Renzi

    Voor ‘Tea Time with Lovisa’ heeft Claudio Renzi, patissier van The Hotel een assortiment signature Cube Cakes ontworpen die iedere dag versgebakken worden. De gekleurde Cube Cakes hebben een originele kubusvorm, zijn van cake of bavarois en worden gevuld met verse vruchten zoals passievrucht, bramen, frambozen, aardbeien, bloedsinaasappel en groene appel. “Ik heb de kubusvormige gebakjes bewust niet al te groot gemaakt, zodat je er meer dan één tegelijkertijd kunt proeven!” legt Claudio Renzi uit. Dagelijks van 11:00 tot 18:00.

    Tea Time with Lovisa Burfitt voor thuis. Het exclusieve “Tea Time with Lovisa” theeservies en de Cube Cakes van Claudio Renzi worden te koop aangeboden zodat men een beetje van deze magische wereld mee naar huis kan nemen om verder van te genieten.

    14-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puressentieel opent winteroffensief

    Om luchtvervuiling tegen te gaan en om een gezondere lucht in te ademen zonder allergene of pathogene bestanddelen: puressentiel luchtzuivering. De n° 1 bij de apotheek. Een sleutelproduct dat met enkele verstuivingen de binnenlucht reinigt en zuivert (huis, kantoor, auto,...) om dagelijks een gezondere lucht in te ademen en het slijmvlies van de luchtwegen te beschermen, om de natuurlijke weerstand te versterken (en besmetting te voorkomen wanneer een familielid ziek is). Puressentiel Luchtzuivering Spray met 41 essentiële oliën wordt vandaag voorgeschreven of aangeraden door 77% van de artsen !

    Om besmetting via contact te voorkomen: puressentieel antibacterieel alcoholische- hydrogel met 3 essentiële oliën. In periodes van griepepidemieën gaat het SOS-plan van start om besmetting tegen te gaan. Dit kan door een doeltreffende antibacteriële gel te gebruiken, die de handen reinigt en ontsmet, zonder gebruik van water of zeep en zonder te moeten spoelen!

    De Puressentiel Antibacterieel Alcoholische hydrogel bevat 3 essentiële oliën met antimicrobiële eigenschappen (Citroen, Lavandin en Tea Tree) die vanaf de eerste minuut 99,9% van de bacteriën, virussen en schimmels verwijderen. De formule is verrijkt met Aloe vera, zacht voor de huid en goed tegen uitdroging. De alcohol is plantaardig en niet bewerkt of van ftalaten (zoals vaak het geval is). De samenstelling met de verzachtende Aloe vera om de huid niet uit te drogen, is van 100% natuurlijke bestanddelen... en dat verandert alles! Plots aarzelen we niet meer om de gel te gebruiken bij elke gelegenheid... Slim! De gel kan ook gebruikt worden om kleine oppervlaktes te reinigen die allerlei microben bevatten, zoals de afstandsbediening en op reis de toiletbril!

    Puressentiel ademhaling voedingssupplement Bio met 5 essentiële oliën. Een formule met 5 BIO essentiële oliën met slijmafdrijvende, anti-virale, anti-bacteriële en immuunversterkende eigenschappen. Te gebruiken als preventieve behandeling gedurende de 15 dagen voor de start van het winterseizoen of als genezende behandeling vanaf de eerste tekenen van verkoudheid, rhinofaryngitis, verstopte neus, geïrriteerde keel, aangetaste luchtwegen...

    Doeltreffend: 5 EO die in synergie werken, optimale biodisponibiliteit. Eenvoudig in gebruik: Met een glas water. Zonder smaak en zonder geur. Veilig: Precieze dosering van de essentiële oliën. Voor het hele gezin vanaf 7 jaar. Kwalitatief: Bio-gecertifieerd product. Bio essentiële oliën en plantaardige oliën. Helpt om de luchtwegen te verlichten, de neus vrij te maken, keelpijn te verlichten, het natuurlijk afweersysteem te versterken en beter te ademen.

    Puressentiel ademhalingspastilles met 3 aromatische honingen. De kracht van de essentiële oliën verenigd met de zachtheid van 3 aromatische honingen om de geïrriteerde keel te verzachten. Helpt om: keelpijn te verzachten, de vermoeide stembanden te verlichten en de adem te verfrissen.





    13-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ChampagneEsterling

    CUVÉE CLEO BRUT is een assemblage: 100 % Chardonnay (voornamelijk van de zuidelijke heuvels van Epernay en Sézannais). Millésime: een brut zonder jaar. Deze cuvée is voornamelijk gemaakt van de oogst van 2004 waaraan reservewijnen toegevoegd werden (ongeveer 20 %).

    Tijdens de herfst van 2004 gebeurde de alcoholische fermentatie bij een gecontroleerde temperatuur (16°) om het aromatische potentieel van deze cuvée te kunnen behouden. In dezelfde stijl (het zo trouw en “eenvoudig” mogelijk uitdrukken van de kenmerken van de streek) onderging de cuvée Cléo ook geen malolactische fermentatie en de dosering is gematigd.

    De cuvée Cléo wordt gepresenteerd in een exclusieve fles. Hij is een eerbetoon aan de stichters van het bedrijf (februari 1948), met als een van de meest emblematische persoonlijkheden Ange-Cléophas Fransoret. Bij het ontwerpen van deze fles ging de aandacht uiteraard uit naar het esthetische aspect. Elegantie heeft een prijs: de aparte vorm sluit mechanisatie volledig uit. Het draaien en degorgeren gebeurt dus manueel.

    DEGUSTATIECOMMENTAAR: De cuvée Cléo is een strakke en gepassioneerde stijloefening die de verschillende expressies van de Chardonnay overkoepelt. De kleur is helder lichtgeel. De neus is vol en complex: citrusvruchten, witte bloemen, hazelnoot, honing en brioche domineren. De smaak is evenwichtig. Het levendige karakter en het aroma van de maturiteit versmelten op harmonieuze wijze. De afdronk is krachtig en intens. Deze champagne is een uitmuntend aperitief (“een conversatiewijn” die we delen met vrienden in een rustige en hartelijke sfeer). Het is ook een gastronomische wijn die perfect past bij schaaldieren en wit vlees.

    RICHTPRIJS: Champagne Esterlin Cuvée Cléo Brut : 42,- €

    12-12-2013 om 22:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!