Inhoud blog
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    05-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Star Clippers op short cruise

    INTENS VAKANTIE-EFFECT OP KORTE TIJD

     

    Een shortcruise is, eventueel in combinatie met een citytrip, een perfecte manier om er een paar dagen tussenuit te gaan. Aan boord van elk van de Star Clippers-schepen vertoef je meteen in een totaal andere wereld. Ze zijn als varende luxehotels waarmee je even een stukje wereld en zelfs op amper een paar dagen tijd een aantal landen verkent. De shortcruises die Star Clippers in petto heeft, vertrekken bovendien uit havens die je gemakkelijk met een korte vlucht of rit met de hogesnelheidstrein bereikt. De shortcruises van Star Clippers zijn om meerdere redenen een populaire formule. Voor wie nog nooit op cruise ging, is het een ideale manier om met het principe kennis te maken. Daarnaast is het een kans om met de heel unieke schepen – het zijn zeilschepen! - van deze rederij en met het leven aan boord kennis te maken. Star Clippers heeft komend seizoen met elk van de drie schepen uit de vloot cruises van drie of vier dagen op stapel staan waar je maar moeilijk aan kunt weerstaan. Voor elk geldt: met een shortcruise scoor je een groot en intens vakantie-effect op een korte tijd.

    Glorie, glamour en Grand Prix Trials 19-23 mei 2014: Met de Star Flyer maak je van dinsdag 19 tot zaterdag 23 mei in vier dagen kennis met de hoogtepunten van de Côte d’Azur. De cruise vangt aan in het mondaine Cannes en zet vervolgens koers naar het groene eiland Corsica. Daarna volgt een dag vol glamour in Monte Carlo met als toemaatje dat je er net op tijd bent om er de Grand Prix Trials bij te wonen. Kers op de taart van deze glorievolle cruise is de dag in St.Tropez waarna de Star Flyer opnieuw de zeilen hijst richting Cannes. Ook in september brengt de Star Flyer deze sfeer van de Côte d’Azur binnen handbereik met een shortcruise die op woensdag 23 september van start gaat en duurt tot zaterdag 26 september. Een schip van dezelfde grootte als de Star Flyer is de Star Clipper die op 6 oktober het anker licht voor een shortcruise langs de Griekse eilanden: perfect voor een kort herfstuitje.

    Royaal vanuit Venetië op 2 september: Een maatje groter is de Royal Clipper waarmee je vanaf woensdag 2 september gedurende vier dagen het sop kiest. Dit royale zeilschip – het heeft zijn naam niet gestolen – vertrekt in de droomstad en de citytripbestemming bij uitstek: Venetië. De stad vormt in dit geval de uitvalsbasis voor een trip langs de Adriatische kust naar het relatief onbekende maar des te meer mooie Slovenië. De volgende stop is het ook al wondermooie Kroatië met zijn grillige kust vol natuurschoon en eilanden. Daarna wordt de steven weer richting Italië en Venetië gewend.

    Gratis watersporten : Ongeacht welke shortcruise je keuze wegdraagt, op elke van de Star Clippers-schepen geniet je van een hoogstaande service en dito maaltijden die op elke cruise inbegrepen zijn. Nog een extra troef is dat elk van de Star Clippers-schepen is uitgerust met een uitgebreid gamma materiaal voor watersporten zoals zeilbootjes, snorkelmateriaal dat gedurende de hele cruise voor jou persoonlijk ter beschikking is, kajaks, zodiacs en surfplanken. Het gebruik van het materiaal is gratis net als het advies en de begeleiding van het watersportteam aan boord.

    Star Clippers exploiteert drie van ’s werelds grootste zeilschepen. Passagiers ervaren aan boord de romantiek van het zeilen in een relaxte omgeving en met een hoog niveau van dienstverlening. De schepen hebben ruime teakhouten dekken, zwembaden, informele diners, een gezellige Tropical Bar aan dek en een comfortabele pianobar. De schepen zijn groot genoeg om 1e klas accommodatie te bieden en klein genoeg om intieme havens aan te doen die onbereikbaar zijn voor de grote cruiseschepen. De twee kleinere schepen, Star Flyer en Star Clipper, hebben per schip plaats voor 170 passagiers tegenover 70 bemanningsleden, de Royal Clipper heeft plek voor 227 mensen tegenover 106 bemanningsleden. Door het comfort, de activiteiten en de sfeer van een privé jacht, wordt Star Clippers gezien als een van de meest vooraanstaande specialisten in de cruisebranche. Voor meer info en de concrete voorwaarden: www.starclippers.com of ga langs bij je reisagent

    05-03-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang weekend 'Toulouse Lautrec' in de stad van de rode baksteen

    Het bisschopscomplex van Albi, sinds 2010 Unesco-Werelderfgoed, krijgt jaarlijks meer dan 800.000 bezoekers over de vloer. Het is gebouwd rond twee echte middeleeuwse vestingen: de Sainte-Cécilekathedraal, de grootste kathedraal ter wereld in baksteen, en het Palais de la Berbie, dat onderdak biedt aan het Toulouse-Lautrec museum. Dat museum bezit de grootste publieke verzameling van de schilder.

    In Albi is baksteen alomtegenwoordig. Naargelang het moment van de dag, hult hij de stad in een verschillende kleursfeer: fragiel roze in de ochtend, krachtig oranje onder de zomerse middagzon en vuurrood ’s avonds. Het bisschopscomplex ligt aan de oever van de Tarn, op één uur rijden van Toulouse, en verrast zowel vanwege de uitgestraalde grootsheid en kracht als de bijna Italiaans aanvoelende sfeer. De zeer levendige oude stad, ‘le Vieil Alby’, verleidt bezoekers met zijn straatjes met vakwerkhuizen, zijn mooie herenhuizen in renaissancestijl en andere erfgoedschatten. De grootste stad van het departement van de Tarn bevat twee beroemdheden: de kathedraal en het Palais de la Berbie (Toulouse Lautrec museum), die een plaats hebben tussen de grootste constructies in baksteen ter wereld.

    De Sainte-Cécilekathedraal

    Met de allure van een burcht domineert de Sainte-Cécilekathedraal de stad op een magistrale manier. Het meesterwerk van zuiderse gotische kunst is omringd door winkels en restaurants. Binnen in de kerk zijn de muren en gewelven volledig beschilderd. De 15e-eeuwse muurschildering van het Laatste Oordeel, erkend als de grootste ter wereld, biedt een voorstelling van het einde der tijden en werd waarschijnlijk gemaakt door Vlaamse kunstenaars. Het gebouw bevat ook de grootste verzameling Italiaanse schilderijen die in Frankrijk werden gerealiseerd in het begin van de renaissance.

    Het Toulouse Lautrec museum

    De beroemde schilder werd geboren in Albi in 1864. Het museum dat aan hem is gewijd heropende zijn deuren in 2012, na meer dan tien jaar verbouwings- en uitbreidingswerken. Het is nu één van de belangrijkste hedendaagse musea van Frankrijk. Via meer dan 1.000 werken ontdekt men er de bijzondere persoonlijkheid van de schilder, zijn wereld van cabarets, publieke huizen, circussen en renbanen, samen met de fameuze affiches die hem bekend maakten. Deze indrukwekkende verzameling is te danken aan een schenking van de familie van de kunstenaar, die gebeurde na zijn dood. Het Toulouse Lautrec museum is vandaag de ambassadeur van de stad Albi en ontvangt jaarlijks bijna 175.000 bezoekers.

     

    Verblijfsidee ‘Sous le signe des Arts’ (In het teken van de Kunsten) : Dit arrangement biedt een begeleide en diepgaande ontdekking van het erfgoed van de stad, waarbij de grote en kleine geheimen van de monumenten worden onthuld: het Toulouse-Lautrec museum, de kathedraal, het Museum van de Mode, het Kunstcentrum L.A.I.T, de statige herenhuizen en het historische centrum. Het arrangement omvat een overnachting in een hotel met ontbijt, de toegangstickets voor de musea, de bezoeken met een gids en een Albi pass. Die pass biedt tal van voordelen in culturele en historische sites, winkels, restaurants en ateliers van de stad.

    www.albi-tourisme.fr/fr/sejourner/bons-plans-sejours-destination-albi/les-formules-sejour-tout-compris.html

    Vanuit Brussel is Albi bereikbaar: op 10u30 met de auto, met het vliegtuig via Toulouse (vlucht van 1u45 + 1 u trein of auto)

    Albi ligt in het departement van de Tarn, waarvan hier enkele interessepunten: Belangrijkste steden: Cordes-sur-Ciel, Castres ; Niet te missen: de bovenstad van Cordes-sur-Ciel, de wijngaarden van Gaillac, het Goya museum in Castres . Sportieve activiteiten: kano en kajak, wandeltochten, hengelen, golf, luchtsporten, avonturenparcours in de bomen. Toeristische trein: ‘Chemin de fer touristique du Tarn, met vertrek in Castres of Albi

    Atout France – Franse dienst voor toerisme - be.rendezvousenfrance.com

    Illus: CRT Midi-Pyrenées. D.V.

     





    05-03-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXJi:maart, wortelmaand

    EXKi breekt met de regels van het traditionele snelrestaurant door versbereide en natuurlijke producten aan te bieden om ter plaatse te eten of mee te nemen. De kaart biedt een ruime keuze aan gezonde en evenwichtige gerechten, op basis van verse en natuurlijke producten van de beste kwaliteit.

    Elke maand zet EXKi een seizoensgroente in de kijker en creëert hiermee enkele originele gerechten. In maart staat de wortel centraal. Wortels zijn rijk aan caroteen, een antioxidant dat beschermt tegen vrije radicalen. Ze bevatten weinig calorieën (33 kcal/100g), maar wel veel vitamine B, K en C, en ook heel wat mineralen waaronder kalium, calcium, magnesium en ijzer.

    EXKi stelt in maart volgende gerechten voor in zijn restaurants: een wrap: geraspte biowortels, hummus met kurkuma en tofu; een kleine salade: biowortels, witte kool, biopompoen en dragon; een grote salade: biowotels, biogriesmeel en spek en een warme maaltijd: stoemp van biowortels en vleesbrood.

    Om u nog langer te laten genieten presenteert EXKi een heerlijk recept om zelf te bereiden: wortelcake met hazelnoten.

    Voor 6 personen: verwarm de over voor op 180°C, maak drie wortels schoon, ongeveer 300g, en rasp ze.

    Doe 100 g bloem en een halve theelepel bakpoeder in een kom en meng met 80g suiker en 100 g gemalen hazelnoten. Maak een kuiltje in het midden en voeg toe: 7 cl koolzaadolie, 30g vloeibare room, één of twee theelepels kaneelpoeder, 30g honig en twee eieren. Breek de eieren een voor een in het mengsel en roer goed na ieder ei. Voeg de wortelen toe, meng goed en doe het deeg in een cakevorm. Liefst met antikleeflaag. Bak 35 tot 45 minuten in de oven. Laat afkoelen en haal de taart uit de vorm. Serveer de cake lauw of koud.

    Variant: de hazelnoten kunnen vervangen worden door amandelpoeder en de schil van een sinaasappel. Maak een glazuur oor de cake door bloemsuiker te mengen met wat citroensap. Hou je van kruiden? Voeg dan gerust een snuifje gember, nootmuskaat en kaneel toe. Hoe je helemaal niet van een gekruide cake? Vervang de specerijen dan door citroen- of sinaasappelschil.

     





    04-03-2015 om 18:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gietijzer boven tijdens de zomer

     

    Morsø staat al meer dan100 jaar bekend als dé Deense fabrikant van kwalitatieve houtkachels. Met Morsø Living wordt nu de stap gezet naar de tuin en naar de keuken met een prachtig gamma aan gietijzeren buitenproducten.

    De eyecatcher is ongetwijfeld de Morsø Forno, het resultaat van een combinatie van Deense topkwaliteit en Italiaanse invloeden. Met zijn dubbele functie is de Forno de musthave voor elk terras. De sculpturale buitenhaard, vervaardigd uit sterk, geëmailleerd gietijzer, zorgt voor een gezellige warmte ’s avonds, terwijl je in het haardvuur op enkele minuten knapperige pizza’s bakt of vers brood bereidt. De oven is dan ook niet voor niets gevormd als een Italiaanse steenoven. De optimale stralingswarmte wordt gecreëerd door een brede en lage verbrandingskamer. De strakke lijnen maken van deze openhaard een stilistisch hoogstandje. En met een extra gietijzeren braadrooster tover je de buitenhaard om in een echte barbecue. Morsø Forno: vanaf €1.499

    Om in diezelfde gietijzeren stijl te blijven, bracht Morsø eveneens een volledige collectie gietijzeren accessoires op de markt, gaande van leuke stoofpotjes en schotels tot kruidenpotjes. Deze stijlvolle en oerdegelijke producten geven een extra touch aan de zomerse maaltijden en staan statig op iedere tafel. Piaf Grande :€89; Piaf Medio: €69; Piaf Piccolo €49; Grill Cocotte: €199.

    Meer info: www.barbecuespecialist.be







    04-03-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Express service nieuw bij Sunny Cars

    Voorrang bij balie betekent sneller ophalen huurauto

     

    Sunny Cars introduceert de Express Service, een tweede servicepakket waarbij de huurauto extra snel kan worden opgehaald. Een online registratie vooraf zorgt ervoor dat het huurcontract al ingevuld klaarligt zodra de klant de auto komt ophalen. Bovendien krijgt de klant voorrang bij de afhandeling aan de balie. Het voordeel hiervan is dat de klant niet te maken krijgt met wachtrijen en sneller in de huurauto zit.

    De Express Service kan worden geboekt bovenop het standaard all-inclusive product, waarbij alle benodigde verzekeringen en terugbetaling van eigen risico zijn inbegrepen. De nieuwe service wordt in het boekingsproces aangeduid met Express/FF en is al beschikbaar in Mallorca, Malaga en Cyprus. Griekenland en andere bestemmingen volgen binnenkort.

    Het sneller ophalen van de huurauto geldt ook bij het al langer bestaande Premium pakket en werkt volgens dezelfde procedure. Verschil met de Express Service is dat het Premium pakket alleen via on-airport partners worden aangeboden en er tevens gegarandeerd een jonge auto (minder dan één jaar of 25.000 km) klaarstaat. De Express Service is ook beschikbaar bij verhuurpartners die met shuttleservice werken.

    Hans Knottnerus, General Manager Sunny Cars Nederland & België, over de ontwikkeling van de Express Service: “De nieuwe service is een logische aanvulling op ons bestaande aanbod. Alle verzekeringen en de afkoop van het eigen risico zijn standaard goed geregeld bij Sunny Cars en altijd bij de all-inclusive prijs inbegrepen. Met de Express Service en het Premium pakket gaan we nog een stapje verder en bieden we een aantal aantrekkelijke extra´s. Net zoals steeds meer vakantiegangers kiezen voor een upgrade naar een tussenklasse tijdens hun vlucht, merken wij dat ook autohuurders extra luxe waarderen. Zij kunnen kiezen voor het Premium pakket of de nieuwe Express Service als tussenklasse. Wachtrijen bij het ophalen van de huurauto behoren dan tot het verleden, wat zeker in het hoogseizoen veel tijd kan schelen.” Voor meer informatie: b2b.sunnycars.be

    03-03-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een seizoensgeboden receptje van Pur Natur, zo eenvoudig en zo lekker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Groenten in de oven met verse kruiden en room

    Pur Natur, producent van biologische melkproducten, vroeg keukenprinses Pascale Naessens enkele creatieve gerechten te maken met hun producten. Het resultaat is een reeks recepten waarbij telkens de Pur Natur yoghurt centraal staat als smaakmaker in zowel koude, als warme gerechten. Je kan er dan ook werkelijk alle richtingen mee uit!

    Het recept voor groenten in de oven met verse kruiden en room is ideaal voor deze tijd van het jaar. Om je vingers bij af te likken!

    Was de groenten en maak ze schoon. Snijd ze in grote stukken. Breng water aan de kook met wat zout. Kook hierin enkel de bloemkool, de venkel, de selder en de wortelen gedurende een 3-tal minuten. Giet af. Leg alle groenten samen met de verse kruiden in een ovenvaste schotel met deksel. Kruid met peper en zout en leg er de gehalveerde teentjes look bij. Giet de Pur Natur verse room erbij. Zet gedurende 45 minuten in de oven op 180 graden. Een oven schotel is op z’n mooist als hij net uit de oven komt. Daarom kies je best een mooie ovenschotel die je op tafel kan zetten en dresseer je de borden daar.

    Wat heb je nodig voor 2 personen? ¼ bloemkool, ½ venkelknol, 2 stengels witte selder, 4 wortelen, 4 groene asperges, 6-tal kleine tomaatjes, 3 takjes verse tijm, 3 takjes verse rozemarijn, 3 teentjes knoflook, 1 dl Pur Natur verse room

    Probeer het zelf ook eens! De andere recepten vind je op website www.purnatur.eu

    03-03-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stedentrips op maat van kinderen en tieners

    Kinderen worden VIKS (Very Important Kids!) bij Pharos Reizen

     

    Op citytrip gaan hoeft niet enkel weggelegd te zijn voor koppels of groepjes vrienden, zo vindt ook reisorganisator Pharos Reizen, specialist in gezinsvakanties (met de auto) in Europa. Speciaal voor gezinnen met kinderen stelt Pharos Reizen stedentrips op kindermaat samen. Een trend lijkt het, want meer en meer gezinnen nemen hun kids mee op citytrip. Pharos Reizen maakt de wereldsteden extra interessant voor kinderen door in hun reisprogramma’s speelse elementen zoals puzzeltochten in te bouwen.

    Wereldsteden op Kindermaat : Pharos Reizen heeft allerlei activiteiten voor kids en tieners in petto in de steden Rome, Parijs, Kopenhagen, Londen, Barcelona, Amsterdam en Berlijn. Aan de hand van puzzelroutes worden wereldsteden op kindermaat voorgesteld en leren de kinderen een stad op een originelere, intensere manier kennen dan wanneer ze er alleen maar rondlopen of een rondleiding doen. Door middel van vragen en raadsels worden de gezinnen op een speelse manier door de stad geleid. De puzzeltochten duren gemiddeld 2 tot 2,5 uur.

    In de inspirerende kidsgids die de gasten bij boeking thuisgestuurd krijgen, steken ook nog eens talrijke originele tips voor uitstapjes toegespitst op gezinnen. ‘Zo wordt de Eiffeltoren van Parijs nog indrukwekkender vanuit een luchtballon’ en ‘ook de musea van de Lichtstad zijn niet saai zoals de Cité des Sciences of het Rioolmuseum.’ ‘Bekijk Londen eens vanuit het reuzenrad London Eye of een legendarische dubbeldekker’ tot ‘Neem eens een kijkje bij de straatartiesten in Covent Garden’. Idem voor Rome en Amsterdam waar de vraag ‘Papa, mama, wat doen we vandaag’ wordt beantwoord met ‘zwerfkatten tellen in de Romeinse ruïnes’ of ‘een audio-tour voor kinderen volgen door het Van Gogh-Museum’.

    ‘Moesten we nu eens naar Berlijn gaan met de kids?’ Als je met het ganse gezin wilt genieten van een indrukwekkende wereldstad dan ga je met Pharos Reizen naar Berlijn. De Duitse hoofdstad bruist, is volop in beweging en juist met kinderen is deze trendy stad een feest om te bezoeken. Ook in Berlijn biedt Pharos Reizen de gezinnen een spannende puzzeltocht aan doorheen Prenzlauerberg, een van de leukste en kindvriendelijkste wijken in het centrum van Berlijn. Aan activiteiten voor het hele gezin is er in Berlijn geen gebrek. Van een grote dierentuin, Sea Life Berlin of zwemmen in een drijvend zwembad middenin de rivier, tot een interactief bezoek aan het Technikmuseum of fietsen langs de resten van de Berlijnse Muur.

    Met zijn allen verblijf je in een comfortabel hotel met parkeergelegenheid, formule kamer met ontbijtbuffet voor drie nachten. In het arrangement, geldig van 1 maart tot 31 december 2015, zit naast de uitgebreide puzzeltocht ook een boottocht op de Spree en een inspirerende kidsgids. Optioneel kan je zelfs nog een fietstour met Nederlandstalige begeleiding boeken.

    Very Important Kids (VIKS) : Bij Pharos Reizen zijn alle kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar VIKS, Very Important Kids. Dat betekent dat de logies, ook in de steden, kindvriendelijk zijn en dat er op sommige locaties extra voordelen zijn voor de kids. VIKS bepalen ieder jaar welke de meest kindvriendelijke accommodatie is en wie hiervoor de VIKS-award wint. Bij Stedentrips ontvangen de VIKS een gratis kidsgids en puzzeltocht.

    Reisorganisator Pharos Reizen bestaat reeds 12 jaar en is wegens groeiende interesse uit België sinds 2014 actief op de Belgische markt waarvoor zij samenwerken met een partner in Antwerpen. Pharos Reizen is gespecialiseerd in bijzondere autovakanties in Europa en heeft een assortiment reizen speciaal voor gezinnen met kinderen alsook speciaal voor koppels. Pharos Reizen, dat is altijd met de auto er op uit, voor een vakantie in het groen of de boer op, in een vakantiepark, op een camping, in de stad, met zijn twee of juist met het hele gezin, duurzaam, in een hooischuur, een boomhut, een drijvend huisje en nog veel meer dat verrast en alle zintuigen op scherp zet, van de Noordkaap tot Sardinië, van Ierland tot Rusland. De reizen van Pharos Reizen zijn te boeken via www.pharosreizen.com , via een Selectair reisagent of via het telefoonnummer 03 217 44 00 (B).

     

    02-03-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echt even samen, nieuwe slogan van Center Parcs

    Emotion, Share, Care & Joy zijn de begrippen die worden samengevat in deze nieuwe sterke handtekening.

    ECHT EVEN SAMEN: « Center Parcs is meer dan een eenvoudige vakantie- of weekendbestemming. Het is een uniek concept dat beantwoordt aan ieders behoeften. Een moment van rust waarop mooie momenten met elkaar kunnen worden beleefd. Of men nu komt om te ontspannen of juist om een adrenalinekick te krijgen, ieder beleeft het verblijf van zijn dromen.» benadrukt Vanessa Diriart, Vice CEO Center Parcs Europe – Groupe Pierre & Vacances Center Parcs. Deze stelling heeft geleid tot de identificatie van de vier kernwaarden die in ieder Center Parcs verblijf centraal staan: Share, Care, Emotion & Joy.

    60 NIEUWE ACTIVITEITEN: Omdat iedere familie uniek is, heeft Center Parcs maar liefst 60 nieuwe activiteiten ontwikkeld om samen te beleven en te delen. In alle parken in Europa legt Center Parcs hierbij het accent op verschillende doelgroepen. Dankzij dit ruime aanbod aan tailor-made services is er op ieder moment van de dag voor ieder wat wils en kan de hele familie aan een activiteit naar keuze deelnemen.

    FAMILIES MET TIENERS

    HangOuts: Outdoor locatie op het park voor tieners met DJ booth, interactieve voetbalmuur & graffiti muren. Tieners maken hun eigen muziek en beats, de mooiste graffiti creaties en chillen samen. Beschikbaar in: De Vossemeren (B), De Eemhof (NL), De Kempervennen (NL), Bispinger Heide (D), Le Lac d’Ailette (F).

    Academy: Graffiti - Tieners maken onder begeleiding de mooiste graffiti bij de HangOut. Beschikbaar in: De Vossemeren (B), De Eemhof (NL), De Kempervennen (NL), Bispinger Heide (D), Le Lac d’Ailette (F).

    Academy: DJ - Center Parcs biedt tieners een range aan professionele materialen en de instructie: Jij maakt de beat! Beschikbaar in: De Vossemeren (B), De Eemhof (NL), De Kempervennen (NL), Bispinger Heide (D), Le Lac d’Ailette (F).

    Poolparty in de avond met een live DJ, lichtshow en special effects. Beschikbaar in: De Vossemeren (B), De Eemhof (NL), De Kempervennen (NL), Bispinger Heide (D), Le Lac d’Ailette (F).

    VANAF 8 JAAR

    Programma Cool Factor (vanaf 8 jaar) Verleg je grenzen met Cool Factor Mission: Center Parcs is de ultieme ‘cool kids’ vakantie.

    Cool Factor Mission: op missie met verschillende opdrachten om de code van de geheime schatkoffer te ontrafelen. Cool Factor Aqua Battle: zwemmen, duiken, springen, behendig balanceren en puzzelen. Cool Factor Jump: overwin je hoogtevrees en spring van enkele meters hoog! Cool Factor Laser Battle: Probeer met je team de vlag van de tegenstander te veroveren, maar duik op tijd weg als je "geraakt" dreigt te worden.

    FAMILIES MET KINDEREN 5-11 jaar

    Vlotten & Hutten Bouwen (5-11 jaar) : Samen met het hele gezin Robinson Crusoë achterna bij Center Parcs. Bouw een hut of een heus vlot. Creatieve activiteiten die de verbeelding van kinderen prikkelen en hen leren zelf dingen te ondernemen. Beschikbaar in: De Vossemeren (B), De Huttenheugte (NL), Het Heijderbos (NL), Bispinger Heide (D), Park Bostalsee en alle Franse parken.

    Make-up Workshop (5-7 jaar) : kinderen dromen ervan zich te laten schminken als een prinses, ridder, kat of panter. Tijdens de workshop kunnen de kinderen ook een tijdelijke tattoo krijgen en de meisjes krijgen een Braziliaanse vlecht mee. Beschikbaar in alle parken. Gratis workshop.

    Handafdruk in 3D : voor klein en groot. Handafdruk nemen en versieren. Een leuke herinnering ! Beschikbaar in alle parken. Workshop vanaf 7 €.

    Workshop: PlayMaïs (0-4 jaar) - Creëer wat je maar wilt met PlayMaïs: van kasteel tot prinses. PlayMaïs is een volledig natuurlijk en veilig product om zelf de mooiste creaties mee te maken en draagt bij tot de ontwikkeling van de fijne motoriek van kinderen. Een aanrader voor de kleintjes! Beschikbaar in: Erperheide (B), De Huttenheugte (NL), Het Meerdal (NL), Park Nordseeküste (D), Park Eifel (D), Les Trois Forêts (F).

    FAMILIES MET « BABY »… (4 maanden tot 3 jaar)

    Baby Gym: Gezonde oefeningen voor baby’s samen met hun ouders. Beschikbaar in: Erperheide (B), De Huttenheugte (NL), Het Meerdal (NL), Park Nordseeküste (D), Park Eifel (D), Les Trois Forêts (F).

    Baby Massage - Leer ontspannende massagetechnieken voor je baby van een expert. Een gedeeld geluksmoment tussen ouders en kind. Beschikbaar in: Erperheide (B), De Huttenheugte (NL), Het Meerdal (NL), Park Nordseeküste (D), Park Eifel (D), Les Trois Forêts (F.)

    Baby Voetafdrukjes (0-2 jaar) - Het voetafdrukje van de baby vereeuwigd in gips. Een onvergetelijke herinnering aan de eerste vakantie samen met het gezin! Beschikbaar in: Erperheide (B), De Huttenheugte (NL), Het Meerdal (NL), Park Nordseeküste (D), Park Eifel (D), Les Trois Forêts (F).

     

    02-03-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiewoningen aan het water in Wallonië

    Beleef de Journées Wallonnes de l’Eau vanuit je waterwoning

     

    Van 16 tot 29 maart 2015 organiseert Wallonië Brussel Toerisme (WBT) op tal van plaatsen Les Journées Wallonnes de l’Eau. Tijdens deze ‘Waalse Dagen van het Water’ staan watergerelateerde activiteiten centraal, zoals tentoonstellingen, geleide wandelingen langs rivieren, bezoeken aan stuwdammen en watermolens plus activiteiten in relatie tot natuurbehoud en biodiversiteit. De aanwezigheid van water rond een vakantiewoning zorgt voor extra plezier, voor groot en klein. En precies daarom kies je uit het aanbod van Ardennes Relais een vakantiewoning aan het water, al dan niet gecombineerd met de Journées Wallonnes de l’Eau. De Ardennenspecialist biedt ruim driehonderd vakantiewoningen aan of nabij het Waalse water!

    Waalse watermolen: Helemaal in thema kun je tijdens deze waterdagen verblijven in een heuse watermolen. Ardennes Relais biedt er diverse aan, waaronder Moulin de Vellereux, even onder Houffalize. De molen staat te midden van velden aan een beek in het dorp Mabompré. Het vakantiehuis heeft een klassieke inrichting en nog vele elementen die herinneren aan de vroegere functie als watermolen.

    Vakantie aan de Ourthe: Eén van de belangrijkste zijrivieren van de Maas is de Ourthe en de Vallei van de Ourthe is een schitterend vakantiegebied. Je kan er heerlijk wandelen, fietsen, watersporten beoefenen en het wordt nog mooier in een vakantiewoning direct aan de rivier. Ardennes Relais heeft onder meer vakantiehuis Au Bord de l'Eau, een woning voor twaalf personen dicht bij het plaatsje Hamoir. Het karakteristieke groepshuis biedt gezelligheid en comfort, ligt direct naast de Ourthe en op loopafstand kan je een kajak huren. In de bosrijke omgeving zijn bewegwijzerde wandelpaden en wil je eens een dagje naar de stad, dan is Luik dichtbij.

    Uitzicht op het meer: Ben je op zoek naar een vakantiewoning voor zes personen pal aan een meer? Dan kom je via Ardennes Relais op Domaine du Pichoux in Bouillon-Menuchenet, provincie Luxemburg. Voor wie houdt van absolute rust, in de vrije natuur en aan het water, is dit een hemel op aarde, ook voor de meereizende hond die er vrij kan rondlopen. Buren zijn er niet en in het aangrenzende bos kan je wandelen.

    Genieten op een terrasje aan de rivier: Dat beleef je als je de vakantiewoning Magonette boekt in Heyd, op een steenworp van het toeristenplaatsje Durbuy. Twaalf mensen kunnen logeren in zes kamers, in een sfeervolle, gerenoveerde hoeve met alle comfort. De kers op de taart van deze attractieve vakantiewoning is het terras boven de rivier waar je geniet van het kabbelende water.

    Barbecue langs de Semois: Alle is een fantastisch dorp in de vallei van de Semois en een verblijf in vakantiewoning La Passerelle maakt het allemaal nog mooier. De woning ligt direct aan de rivier, in een groene omgeving en beschikt over alle comfort, inclusief een open haard. Op het terras langs de Semois kan je luieren, lezen, barbecueën en duiken in het water. Kinderen beleven er de vakantie van hun leven, om nooit te vergeten!

    Vakantie in de stad, aan het water: Dinant is niet alleen een gezellige stad, het is ook een ideale uitvalsbasis voor tientallen excursies in de Ardennen. Met zes personen kan je er een unieke vakantie beleven in de schitterende vakantiewoning Le Gîte de Dinant, een prachtig gerestaureerd herenhuis mét uitzicht op de brug over de Maas en op de Citadel.

    Ardeense woning met zwembad: Onvoorstelbaar hoe de aanwezigheid van water een vakantie kan verrijken. Een vakantie aan het water kun je ook invullen met een zwembad bij je vakantiehuis. Ardennes Relais biedt talrijke vakantiewoningen mét zwembad! (www.vakantiehuizen-ardennen.be) info via: www.ardennes-relais.be

    01-03-2015 om 17:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Architrip: de hedendaagse architectuur van Parijs binnen ieders bereik

    Sinds eind 2014 biedt het agentschap Architrip een tiental parcours aan in Parijs om het publiek te sensibiliseren voor de moderne en hedendaagse architectuur van de 20e en 21e eeuw.

    Architrip ontstond uit een ontmoeting tussen een historica en een architecte. Het agentschap brengt een pedagogische en professionele visie voor een groot publiek. Het speelt ook de rol van tussenpersoon om het belang van de stadsgroei in de hoofdstad te tonen. Daarvoor biedt het elke week nieuwe routes die bestemd zijn voor het grote publiek of professionals. Specifieke ateliers-bezoeken geven kinderen van 6 tot 12 jaar de gelegenheid om in de huid van een architect te kruipen en plannen en maquettes te ontwerpen.

    De parcours voor het grote publiek

    Deze parcours van ongeveer 3 uur vinden plaats in meerdere talen (Frans, Engels, Japans, Spaans, Italiaans, Duits, Russisch), voor groepen van 8 personen die vergezeld worden van een gepassioneerde gids (architect, stedenbouwkundige, landschapsarchitect of kunsthistoricus). Bovendien voorzien de circuits gezellige momenten van uitwisselingen rond een kop koffie op typische plaatsen en interieurbezoeken. Op het einde van het bezoek krijgt iedereen een wandelgids.

    Het agentschap biedt momenteel 10 circuits: 1) Van de Place des Vosges tot de piramide van het Louvre: de verfraaiing van Parijs, van de 17e eeuw tot de grote werken onder Mitterand. 2) Het Montparnasse van de ‘Années Folles’: kunstenaarsateliers en avant-garde architectuur. 3) Het ‘Parijs van de Toekomst’: de grote stadsexperimenten van het 15e arrondissement. 4) Het 16e arrondissement, haard van het Modernisme: een architectuur bevrijdt van academische ketens. 5) ‘Paris Rive Gauche (13e arr.) andere tijden, andere gebruiken’: de opmerkelijke valorisatie van een industriële site. 6) Engelse tuinen, villa’s en kunstenaarsateliers rond het Park Montsouris. 7) De ‘ZAC Paris-Bercy’ (12e arr.), een plaats beladen met geschiedenis, een exemplarische rehabilitatie. 8) ‘La Défense’: de grootste zakenwijk van Europa gebouwd op de ‘historische as’. 9) De meesterwerken van de architectuur 1930 in Boulogne-Billancourt. 10) ‘Architecturale meesterwerken’: elk semester een thematisch bezoek rond een architect of een emblematisch gebouw (parcours van 2 u).

    Prijzen: Parcours 1 tot 9 : 45 euro/pers. in het Frans, 65 euro/pers. in het Engels. Parcours 10: 95 euro/pers. Ook parcours op maat zijn mogelijk (prijs op aanvraag). www.architrip.fr - Atout France – Franse dienst voor toerisme

    Website be.rendezvousenfrance.com

    Illus: Paris Tourist office





    01-03-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de Costa Fortuna naar pure schoonheid van afgelegen eilanden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    IJSLAND, SCHOTLAND, FAEROER EN SHETLANDS

     

    Eilanden als Schotland, Ijsland, de Shetlands en de Faeröer: ze zijn even intrigerend en afgelegen als hun natuur uitzonderlijk, puur en mooi is. Met de Costa Fortuna komen ze deze zomer twee weken lang binnen bereik. Het schip vertrekt op 22 juli heel comfortabel en dicht bij huis in Amsterdam.

    Costa Cruises (www.costacruises.be) zet deze zomer de Costa Fortuna in voor een cruise langs een uniek traject. De vertrekhaven is Amsterdam wat handig dichtbij is en waardoor je als gezin al bespaart op vervoerskosten. Terwijl de grootste stad van Nederland alsmaar kleiner wordt, zet het schip koers naar het noorden, naar plaatsen die nog weinig toeristisch zijn en waar de natuur aan zet is. De eerste dag is er een op zee en heb je alle tijd om tot rust te komen en om het schip te ontdekken en te genieten van al zijn faciliteiten en zijn Italiaanse troeven: lang ontbijten met een geurige cappuccino, luieren aan het zwembad met een cocktail, aperitieven met prosecco, lunchen en uitgebreid dineren met wijn en een biertje achteraf.

    Goed uitgerust zet je op dag drie voet aan wal op een van de honderd Shetlandeilanden in het stadje Lerwick, een legendarische plek waar ooit walvisjagers vertrokken en vissersboten ladingen haring meebrachten. De Costa Fortuna zet hierna koers naar IJsland waar ze gedurende maar liefst vijf dagen op een telkens andere plaats aanmeert. Het is onmogelijk om de namen van die plaatsen uit te spreken, laat staan te onthouden, wat je op Seyoisfjorour, Akureyri, Isafjord en Grundafjord meemaakt, aanschouwt en beleeft vergeet je van je hele leven nooit meer. De natuur met zijn ijs, gletsjers, fjorden, bergen, geisers en valleien zal je overrompelen.

    De laatste stop op Ijsland is in Reykjavik, de hoofdstad die gekend staat als de meest groene en milieuvriendelijke stad wereldwijd. Dit is het keerpunt van de cruise en je krijgt een dag op zee om van deze vele indrukken te bekomen vooraleer de Costa Fortuna aanlegt op de volgende unieke bestemming: Torshavn op de Faeröer, de archipel van achttien eilanden die tot Denemarken behoren. Langzaam aan komen het einde van de cruise en de bewoonde Westerse wereld weer dichterbij. Aanpassen kan op het stadje Invergordon in de Schotse Highlands waar het vijftiende eeuwse Balnagown Castle een must see is. Hierna volgt een laatste dag op zee om opnieuw van het schip, zijn faciliteiten en zijn Italiaanse troeven te genieten.

    Al 66 jaar varen de schepen van Costa Cruises (www.costacruises.be) over de wereldzeeën en leveren het beste op het gebied van Italian Style, gastvrijheid en gastronomie, waarmee ultieme droomvakanties op het gebied van plezier en ontspanning worden aangeboden. De vloot is de grootste van Europa en bestaat uit 15 schepen varend onder Italiaanse vlag. Info: www.costacruises.be

    28-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dit noemen wij een pak inspiratie'

    Toerisme Limburg vzw, gemeenten en ondernemers creëren nieuwe samenwerking

     

    De Limburg Vakantiegids 2015 is er: een publicatie van 300 pagina’s die het totale toeristische aanbod van Limburg bundelt. Het boek kwam tot stand na een nauwe samenwerking tussen Toerisme Limburg vzw en haar toeristische partners. De gids verschijnt op 350.000 exemplaren en wordt de volgende maanden gratis verspreid. “Voor het eerst sinds lang is er terug 1 publicatie die het volledige toeristische aanbod in Limburg bundelt. Deze gids zorgt voor meer instroom van toeristen, helpt hen om voor Limburg te kiezen en hun verblijf te plannen, maar is ook goed voor de Limburgers zelf. Zij kunnen hun eigen provincie herontdekken, zodat zij ambassadeurs worden van Limburg,” aldus Igor Philtjens, gedeputeerde van Toerisme, Cultuur en Erfgoed.

    De Limburg Vakantiegids houdt het midden tussen een toeristische catalogus en een reisgids. Hij werft, gidst, informeert en inspireert. Landschappen, musea, attracties, erfgoed, activiteiten, evenementen, logeeradresjes, tips, weetjes, voordelen … en heel veel mooie foto’s: met dit boek bundelt Toerisme Limburg vzw voor het eerst het totale toeristische aanbod in één handig naslagwerk. Enerzijds om toeristen te overtuigen om een verblijf in Limburg te boeken, anderzijds om ze ter plaatse te inspireren, te gidsen en te helpen hun tijd optimaal in te vullen. De gids is trouwens ook bedoeld voor de Limburgers zelf. Voor het eerst hebben zij een boek met alle toeristische plekjes en attracties in hun provincie. Op die manier kunnen ze al het moois en bijzonders dat Limburg te bieden heeft (her)ontdekken..

    Samenwerking brengt innovatie: De gids zelf kwam tot stand na een nauwe samenwerking tussen Toerisme Limburg vzw en de toeristische sector, Limburgse steden, gemeenten, horeca-uitbaters, attracties … Een echt partnerschap. Hierdoor is de vakantiegids veel meer dan een opsomming van toeristische producten. Reportages, fotopagina’s, fiets- en wandellussen … geven de gids ook een magazinegevoel en maken hem aangenaam om te lezen.

    Gedeputeerde Igor Philtjens: “Onze partners kregen de kans om te participeren in de publicatie en maakten daar volop gebruik van.130 partners namen een inlassing. Hiermee is de Limburg Vakantiegids een schoolvoorbeeld van de goede samenwerking tussen Toerisme Limburg, gemeentebesturen en de private toeristische sector. Dankzij het nieuwe dienstenpakket van Toerisme Limburg voor de toeristische sector stegen de vrijwillige marketingbijdrages van de Limburgse gemeenten aan Toerisme Limburg voor 2015 met 34% ten opzichte van 2014. Hiermee werd een nieuw en duurzaam model van financiering voor toerisme opgezet. Limburg doet haar imago van vernieuwer in toerisme alle eer aan.”

    Het resultaat is een sjiek ‘bijhoudboek’ dat in heel Vlaanderen het gastvrije Limburggevoel uitdraagt. En dat op een vernieuwende manier de toeristische troeven van een provincie presenteert. Vanaf maart wordt de gids massaal gedistribueerd. Tegelijk barst een grote mediacampagne los. Die legt de klemtoon op 20 jaar Fietsparadijs Limburg en prikkelt de Vlamingen om de gratis Limburg Vakantiegids in huis te halen. De Limburg Vakantiegids 2015 ontdek je via www.toerismelimburg.be, of haal je gratis exemplaar in de Limburgse toeristische infokantoren.

    27-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le passager
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het verhaal

    Anaïs Chatelet (Raphaëlle Agogué uit onder andere La rafle, Comme un chef en Gibraltar) is een koele flik die in het geheim worstelt met een zwaar jeugdtrauma. Wanneer haar team een lijk terugvindt waar een afgehakte stierenkop is aan vastgemaakt – alsof het een minotaurus betreft – krijgt ze de moeilijkste zaak uit haar carrière toegewezen. Het spoor lijkt aanvankelijk te leiden naar een man die vlakbij de moordsite bewusteloos wordt teruggevonden, mét het mogelijke moordwapen in de buurt. Eenmaal bijgekomen, beweert hij echter zijn geheugen kwijt te zijn.

    Mathias Freire (topacteur Jean-Hugues Anglade, die ook al mocht schitteren in grote internationale producties als Maximum Risk, Léon, Nikita, Killing Zoe, John Adams en The Sopranos), de uitgebluste psychiater die de verdachte moet behandelen, ontdekt al snel dat zijn patiënt gaandeweg een nieuwe identiteit voor zich maakt. Hij herkent de stoornis onmiddellijk als een vrij zeldzame aandoening die vooral in de Verenigde Staten is geobserveerd. Freire werpt zich op de zaak, vastberaden om het geheugen van ‘de passagier’ te herstellen, maar begint zich af te vragen of hij niet te kampen heeft met een gelijkaardig probleem. De therapeut gaat zich steeds meer identificeren met zijn subject, deels in een poging om zijn eigen vraag te kunnen beantwoorden: heeft hij zelf iets te maken met de moord?

    Achtergrond:

    The Passenger (Le passager) is een zesdelige minireeks die vorig jaar voor het eerst werd uitgezonden op het toonaangevende tv-kanaal France 2. Niemand minder dan Jérôme Cornuau, die net furore had gemaakt met de verbluffende tv-reeks Maison close (over een bordeel in 1871), mocht op de regiestoel kruipen. Cornuau had met producties als Les brigades du Tigre al bewezen dat hij kijkvoer met Hollywoodallures kan maken en toont zijn kunnen ook in deze zes afleveringen van elk 52 minuten.

    Wat zo mogelijk nog meer in het oog sprint, is dat Le passager een adaptatie is van de gelijknamige roman van auteur, journalist en producer Jean-Christophe Gangré, een van de belangrijkste thrillerschrijvers van Frankrijk. Zijn boeken worden steevast in allerlei talen uitgegeven en ook in de Benelux weten kenners zijn werk enorm te appreciëren. ’s Mans laatste vier boeken – waaronder Le passager – zijn nog te recent, maar zijn eerste zes oeuvres – De bloedrode gletsjer, Het stenen concilie, De vlucht van de ooievaars, Het wolvenrijk, Voorbij de zwarte lijn en Duivelseed – zijn allemaal beschikbaar in onze boekhandels. Het zijn stuk voor stuk gelauwerde thrillers die een diepgaand inzicht in het genre tonen dat je normaal enkel van grote namen als Andrew Gross, Lee Child en Lisa Gardner verwacht.

    Gangré schreef zelf het scenario voor Le passager en toont zich met elke aflevering meer bedreven in het ontwikkelen van een complex plot dat de kijker steeds verder meevoert in een intrigerend, mysterieus verhaal. Na de eerste episode komt de reeks helemaal op dreef, met onder andere een boeiende plotwending die het hele verhaal op zijn kop zet. Je bent gewaarschuwd: eenmaal de twee uur voorbij, is het moeilijk om de dvd-speler nog uit te schakelen!

    Wat de pers schrijft: ‘Het is goed nieuws: de rijkdom van het universum van Grangé blijft goed verkend. Het ritme wordt in de tweede aflevering nog een niveau verhoogd en je denkt dat je mee bent… tot het einde, die de kijker echt zin doet geven om te ontdekken waar het verhaal hem naartoe zal leiden.’ Nicolas Robert, Daily Mars

    Artistieke Fiche: Raphaëlle Agogué: Anaïs Chatelet, Jean-Hugues Anglade: Mathias Freire, Benjamin Blanchy: Jérôme Rottier en Tatiana Gousseff: Longot

    Technische fiche: Duur: 6 afleveringen van 52 minuten - Release: 24 februari 2015 - Distributie: Just Entertainment. Regie: Jérôme Cornuau, Scenario: Jean-Christophe Grangé, Productie: Thomas Anargyros, Edouard de Vésinne, Muziek: Olivier Florio, Cinematografie: Stéphane Cami en Montage: Brian Schmitt, Vincent Zuffranieri

     

    26-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urbano Motorhomes voortaan vabuit heel België bereikbaar

    Vanaf 28 februari 2015 opent de motorhome gigant een nieuwe showroom in Aarschot. Deze vestiging is heel centraal gelegen in de driehoek Leuven, Diest, Aarschot en nabij de grootsteden Antwerpen, Brussel en Hasselt. De ligging is een perfecte aanvulling bij het bestaande filiaal in Oostende. Zo kan Urbano zijn klanten een nog betere service verlenen. In eerste instantie zal een pop-up showroom worden ingericht in afwachting van de realisatie van een gloednieuwe megastore tegen eind 2015. Alle nieuwe modellen van de grote merken zullen er te zien zijn. Urbano viert de opening van de pop-up tijdens drie feestweken van 28 februari tot 24 maart.

    Op 28 februari 2015 opent Urbano een nieuwe showroom in Aarschot. Hier zal zowel de verkoop als verhuur van de nieuwste motorhomes plaatsvinden. Het atelier en de shop openen vanaf 30 maart. Met deze site erbij staat Urbano garant voor 35.000 m2 motorhome plezier. Meteen ook het grootste aanbod van de Benelux.

    Het filiaal in Genk wordt gesloten. In de motorhomesector heb je nu eenmaal voldoende schaalgrootte nodig om een optimale service te kunnen bieden. Een Urbano klant heeft ook in het binnenland recht op die optimale service zoals in Oostende. Met kleinere bijhuizen kan de klant niet optimaal bediend worden. Om zowel het magazijn, de technische competenties als de werkplaatscapaciteit te huizen, moet er voldoende schaalgrootte aanwezig zijn.

    Urbano kiest er daarom voor om naast het filiaal in Oostende een gelijkwaardige site in Aarschot te openen, waar behalve een showroom ook een shop, magazijn, werkplaats en burelen ingericht zullen worden. Zo geniet de klant van een maximale service, zowel in Oostende als in Aarschot.

    De opening van de pop-up in Aarschot wordt gevierd, gespreid over 3 weken:

    Stockfestival 28/02 - 07/03/15 > speciale acties op alle voertuigen in voorraad zowel in de vestiging in Aarschot als in Oostende.

    Laika Days 07/03 - 17/03/15 (7 tot 12 maart in Aarschot en 14 tot 17/03 in Oostende): De nieuwste Laika Rexosline 9009 en Ecovip 600 worden voorgesteld aan het grote publiek. Urbano is de exclusieve verdeler voor Laika in België. Deze state-of-the-art motorhome biedt alle luxe en snufjes: regelbare led verlichting in verschillende kleuren, een sterrenhemel boven het bed, een ruime woonkamer, een grote badkamer, ALDE verwarming, extra veel opbergruimte en een buitengewoon Italiaans design. Salon, keuken en badkamer zijn op zijn minst revolutionair te noemen. Dit voertuig werd ontwikkeld in samenwerking met de universiteit van Firenze. Het is gebouwd aan de hand van de laatste technologieën.

    De genodigden worden bovendien verwelkomd met een buffet recht uit Italië. De eerste 50 klanten nemen een Italiaans degustatiepakket mee naar huis. Elke bezoeker kan trouwens een flesje laten vullen met olijfolie van 't vat. Ook leren ze op de infostanden meer over de laatste nieuwe technische snufjes, zoals AL-KO veringen. En uiteraard gelden er tijdens de Laika Days speciale acties.

    2de hands Festival 15/03 tot 24/03/15 > > gratis TV en zonnepaneel op elke 2de hands motorhome. Urbano staat garant voor de best uitgeruste occasies in perfecte staat aan een zacht prijsje.

    LOCATIE: Urbano Aarschot - Ter Heidelaan 51- 3200 Aarschot - T: 016/359 440 E: aarschot@urbano.be

    Openingsuren showroom: dagelijks van 10 tot 18.30 uur. Openingsuren werkplaats en shop (vanaf 31/03/15): maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur.

    26-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontspannen en voordelig per trein naar Zuid-Frankrijk

    Snel, gemakkelijk en overzichtelijk treintickets boeken via Voyages-sncf.com

     

    Frankrijk is voor de Belgen nog steeds een topbestemming. Dit bleek ook tijdens het vakantiesalon in Brussel waar Frankrijk een volledig paleis inpalmde. Uit cijfers van de vereniging van Belgische touroperators (ABTO) blijkt dat Frankrijk met voorsprong de meest gekozen vakantiebestemming is: 23,8 procent van de Belgen is van plan om dit jaar naar onze Zuiderburen te trekken. Voyages-sncf.com wil dit percentage in 2015 graag nog verhogen en lanceert een aantrekkelijke zomerpromotie.

    Zuid-Frankrijk per trein: Geen lange files, vervelende kinderen op de achterbank of dure tolwegen, maar milieubewust, stressvrij en extra comfortabel reizen. Dat zijn enkele van de voordelen van reizen per trein. Wie vroeg boekt kan ook nog eens heel voordelig met de trein op reis. Vanaf deze week kan men ook op Voyages-sncf.com de ‘Thalys Zon’ zomerpromotie reserveren. Met deze actie zijn treinreizen voor komende zomer nu al boekbaar tegen een zeer gunstig tarief. In de zomermaanden vertrekt elke zaterdag een rechtstreekse trein vanaf Brussel Zuid en Antwerpen naar de Franse zuidkust. In de periode van 27 juni tot 29 augustus zijn de Belgische stations direct verbonden met de Franse vakantiebestemmingen Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Hoe eerder reizigers boeken, hoe meer beschikbare plaatsen er zijn en des te voordeliger de treinreis is. Brussel-Avignon vanaf 40€ enkele reis in Comfort 2.

    Prijs vanaf, per persoon, voor een enkeltje in Thalys Zon Comfort 2 (2e klas), alleen voor reizen op zaterdag en op een selectie treinen van Antwerpen of Brussel naar Avignon TGV, Marseille Saint Charles, Aix-en-Provence TGV en Valence TGV en vice versa. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets zijn te koop tussen 12 Februari en 22 Augustus 2015 voor Zaterdag reizen tussen 27 Juni en 22 Augustus 2015. Online betaling is verplicht voor alle ontvangstmogelijkheden. Verschillende ontvangstmogelijkheden zijn beschikbaar, afhankelijk van het traject en het aantal dagen tussen de boekings- en vertrekdatum (zelfprint ticket, gratis toezending van tickets, afhalen op een station in Frankrijk of een Rail Europe-kiosk in Milaan, Madrid, Genève, Keulen of Brussel (hiervoor wordt € 8 extra per reisdossier in rekening gebracht)). Aanbieding niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingstarief SNCF.

    Zomerse rit: De vakantie begint zodra de trein vertrekt. De Thalys rijdt rechtstreeks vanuit Brussel in 4u45 naar Valence, in 5u01 naar Avignon, 5u25 naar Aix-en-Provence en in 5u40 uur naar Marseille. Met de ‘Thalys Zon’ zomerpromotie zijn treinreizen nu al boekbaar voor komende zomerperiode. Voor treinreizen geldt, hoe eerder reizigers boeken hoe goedkoper de tickets zijn en hoe meer keuze uit beschikbare reisdata.

    Heel Frankrijk bereikbaar met een paar klikken vanaf 2 april 2015. De TGV tickets vanuit Brussel en Rijsel naar alle Franse regio's zijn boekbaar vanaf 2 april: Brussel - Lyon vanaf €49 ** Rijsel- Bordeaux vanaf €30 **.** vanaf prijs, per persoon, enkele reis en 2de classe

    Daarnaast biedt Voyages-sncf de applicatie ‘V’ waardoor het boeken, beheren en aanpassen van treinreizen nog gemakkelijker wordt. De Voyages-sncf app is ontwikkeld voor smart phones en tablets en staat klaar in de App store en Google Play.

    Voor meer informatie over Voyages-sncf of voor het boeken van een treinreis, bezoek de Nederlandstalige website www.voyages-sncf.com. Vind Voyages-sncf.com op Facebook, download de Voyages-sncf app (voor iPhone, iPad en Android) of neem contact op met een door Voyages-sncf erkend reisbureau

    Voyages-sncf.com, een volle dochter van SNCF, is een ‘key player’ binnen de Europese reisindustrie en een expert in treinreizen en Franse bestemmingen. In 2013 verkocht de groep 75 miljoen treintickets, goed voor een jaarlijkse omzet van 4 miljard euro, verspreid over meer dan 30 landen. De organisatie biedt werkgelegenheid aan 1000 mensen, van wie een derde exclusief voor de meertalige Europese verkoop werkt. Voyages-sncf.com kiest voor een duidelijke benadering richting haar klanten met 14 websites en mobiele applicaties, vijf informatiecentra en een geïntegreerde callcenter service.

    25-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Galler: Graffit'Egg

    Voor Pasen stelt Chocolatier Galler een nieuwe collectie chocolade-eieren voor geïnspireerd op street art.

    De creaties dragen de naam Graffit'Egg en zijn beschikbaar in drie uitvoeringen: witte chocolade met pastelgroene tinten, melkchocolade versierd met oranje, en pure chocolade met paarse accenten. Elk stuk is volledig met de hand vervaardigd en uniek. De collectie Graffit'Egg is te koop in de Galler-boetieks voor 8,50 euro/stuk.

    De paascollectie ademt de kwaliteit en authenticiteit van Galler, maar zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de bekende en gereputeerde kleine Galler-eitjes. Ze zijn dit jaar verkrijgbaar in twaalf verschillende smaken en drie assortimenten. Heerlijk verfijnde vullingen afgewerkt met een laagje krokante chocolade – wit, melk of puur, naargelang de vulling. De pure cacao, de natuurlijke vanille, het lage suikergehalte en de totale afwezigheid van palmolie zijn daarbij onbetwistbare troeven. De kleine paaseitjes in zakjes van 112 g zijn verkrijgbaar in de boetieks van Galler en in de supermarkt, voor 3,55 euro.







    25-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelin zet 2015 in het teken van high performance

    EN INTRODUCEERT ZES NIEUWE “HYPERSPORTBANDEN” EN “CIRCUITBANDEN”

     

    Michelin vernieuwt in 2015 haar aanbod motorbanden in het hypersportsegment en voor op het circuit. Met deze zes nieuwe producten, wordt vrijwel het gehele circuitbandengamma onder handen genomen. Dit nieuwe aanbod is gemaakt om te kunnen voldoen aan de eisen van iedere motorrijder: van de professionele wedstrijdrijder tot de liefhebber van “track-days”. Bij deze nieuwe banden zijn de meest geavanceerde technologieën voortgekomen uit de motorsport om maximale veiligheid, prestaties en rijplezier te kunnen bieden.

    MICHELIN Power SuperMoto: Deze band, ontwikkeld in samenwerking met de beste motorrijders uit deze categorie, was de winnaar van het FIM SuperMoto Wereldkampioenschap 2014. Hij is beschikbaar in een nieuwe 16-inch uitvoering. Dankzij innovatieve rubber compounds konden de feedback van de voorband, de handling, de grip en de levensduur -allemaal tegelijkertijd -aanzienlijk worden verbeterd.

    MICHELIN Power Slick Ultimate: Een band voor ervaren racers die de snelste rondetijden willen halen. Dit bandengamma is direct afgeleid van de allernieuwste technologieën die voor de competitie zijn ontwikkeld.

    MICHELIN Power Cup Ultimate : Een voor de openbare weg goedgekeurde versie, met loopvlakprofiel, van de MICHELIN Power Slick Ultimate.

    MICHELIN Power Slick Evo ; Deze band is ontwikkeld voor gebruik op een circuit. Het is de ideale band voor weekendracers. Hij is gemaakt met de nieuwe MICHELIN ACT technologie (Adaptive Casing Technology) en een nieuwe zeer veelzijdige rubber compound. De soms lastige bandenkeuzes, waar rekening moet worden gehouden met het weer of het soort circuit, zijn daardoor niet meer nodig.

    MICHELIN Power Cup Evo : Een voor de openbare weg goedgekeurde versie, met loopvlakprofiel, van de MICHELIN Power Slick Evo.

    MICHELIN Power SuperSport Evo: Een band die het op de weg net zo goed doet als op het circuit. Door de combinatie van twee nieuwe rubber compounds, gecombineerd met de nieuwe MICHELIN ACT technologie (Adaptive Casing Technology), biedt deze band uitstekende prestaties op zowel droog als nat wegdek terwijl hij lang meegaat.

    De Michelin Groep bevestigt in 2015 opnieuw haar passie voor de motorsport en haar wens om alle motorrijders daarvan mee te laten profiteren. Maar voor Michelin gaat de competitie nog verder. Die heeft altijd in het DNA en in de filosofie van Michelin gezeten. De competitie is een ideaal laboratorium om nieuwe technologieën onder de meest extreme omstandigheden uit te testen. Vandaag worden de vruchten geplukt van deze synergie tussen de competitie en hypersport.

    Met de officiële terugkeer in de MotoGP in 2016, bereidt Michelin zich voor op een nieuwe uitdaging in de koningsklasse voor motoren met een vermogen van meer dan 250 pk. De MotoGP, een dynamisch platform voor de ontwikkeling van de meest geavanceerde technologieën, maakt zich op voor de montage van 17-inch banden wat in de markt de standaardafmeting is voor sportmotoren en wegmotoren.

    Michelin behaalde, voor alle disciplines samen, 112 wereldtitels en heeft in 2014 een uitzonderlijk goed seizoen gehad met twee prachtige overwinning in de Spaanse en de Italiaanse snelheidskampioenschappen (CEV en CIV). Daarmee beschikt Michelin over een ongeëvenaarde lijst met overwinningen in de motorsport. Motorsport brengt knowhow op een onbetwistbare wijze naar voren. Voor Michelin is de competitie altijd een laboratorium voor technologische uitmuntendheid geweest. De zes nieuwe Michelin banden vormen hiervan het bewijs.





    25-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neckermann prompt POWER-korting in prijzen vliegvakanties

    Als gevolg van de dalende brandstofprijzen verlaagt Neckermann de prijzen van zijn vliegvakanties deze zomer (tot eind oktober). Afhankelijk van de bestemming voert de touroperator een brandstofkorting door van 13 euro tot 28 euro per persoon. Voor snelle beslissers pompt Neckermann ook nog eens een stevige dosis extra energie in de brandstofkorting: wie boekt tot en met zondag 1 maart krijgt een extra POWER-korting van maar liefst 100 euro per persoon. De kortingen komen op een moment dat de Belgen volop vakantieplannen maken. Sinds het Vakantiesalon kreeg Neckermann al een kwart meer boekingen binnen dan in dezelfde periode vorig jaar.

    Brandstofkorting tot eind oktober. De gemiddelde kost van de kerosine was in januari 524,04 dollar/ton met een dollarkoers van 1,1604 of 451,60 euro/ton. Dat is 122,84 euro/ton onder de benedengrens van 574,44 euro/ton, of 6 volle schijven van 20 euro.

    Daarom voert Neckermann morgen een brandstofkorting door op alle pakketvliegvakanties van korte en middellange afstand met afreis vanaf 1 april 2015 tot en met 28 oktober 2015. Afhankelijk van de gekozen bestemming varieert die korting van 13 euro tot 28 euro per persoon. Voor een gezin van vier kan dat dus oplopen tot een mooie 112 euro.

    Ook klanten die al een vliegvakantie met variabele brandstofprijs geboekt hebben voor dezelfde afreisperiode zullen de korting nog krijgen. Hun boekingen worden aangepast in het reservatiesysteem en de korting wordt verrekend in de saldofactuur van hun reis.

    Extra POWER-korting van 100 euro tot en met zondag 1 maart

    Wie boekt tot en met zondag 1 maart 2015 krijgt zijn zon, zee en strand helemaal goedkoop deze zomer. Want Neckermann biedt snelle beslissers bovenop de brandstofkorting nog eens een extra POWER-korting van maar liefst 100 euro per persoon. Daar zit dus een mooie extra zakcent in, tot 128 euro per reiziger. Goed voor heel wat extra ijsjes op het strand, of cocktails bij de ondergaande zon .

    Al kwart meer zomerboekingen

    Met het lengen van de dagen zijn de Belgen al helemaal in gedachten bij hun zomervakantie. Het is dezer dagen zeer druk in de vakantiewinkels en de brochures gaan vlot van de hand. Sinds het einde van het Vakantiesalon kreeg Neckermann al een kwart meer zomerboekingen binnen dan in dezelfde periode vorig jaar. De POWER-korting komt dus op het ideale moment. Ze geldt ook voor de zustermerken Thomas Cook en Pegase

    24-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les oubliées
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het verhaal: Politiekapitein Christian Janvier (Jacques Gamblin uit onder andere Les misérables, Kanzo sensei en Dissonances) worstelt met een hele reeks privéproblemen. Zijn echtgenote (topactrice Nathalie Besançon) is langzaam aan het vervreemden van hem, maar haar pogingen om er eens samen op uit te trekken worden steevast genegeerd. Een eventuele verhuis wordt bovendien niet echt verwelkomd door dochter Caroline (Priscilla Attal-Sfez), wiens muziekstudies en judocarrière ook bergaf gaan.

    Wanneer het nieuws binnenkomt dat er een jonge vrouw wordt vermist, lijkt dat aanvankelijk aan te sluiten op een reeks verdwijningen die vijftien jaar geleden is begonnen. Janvier, die zich toen al met de zaak bezighield, bijt zich erin vast en gaat op zoek naar de dader. Daarbij krijgt hij tegen zijn zin de jonge inspecteur Olivier Ducourt (Aïssa Bussetta uit onder andere Transporter 3) toegewezen. Omdat Ducourt nooit in de buurt heeft gewoond, belast Janvier hem met een taak waarmee hij zichzelf kan bewijzen: achterhalen wat drie nummers die hij in de kamer van het vermiste meisje heeft gevonden betekenen.

    Terwijl Janvier zijn privéleven probeert te balanceren met zijn zoektocht naar de dader, begint hij last te krijgen van hallucinaties, maar een bezoekje aan de huisarts brengt niets aan het licht. Naarmate het onderzoek verder vordert, dreigt de politierechercheur echter steeds verder af te glijden in een spiraal van nachtmerries en zinsbegoochelingen.

    Ondertussen blijft iedereen wachten op een teken waaruit zou blijken dat het om dezelfde misdadiger gaat die al zes meisjes heeft ontvoerd: een pakje keurig opgevouwde vrouwenkleren met daartussen een porseleinen beeld van de Heilige Maagd Maria. Wanneer dat uiteindelijk wordt gevonden, begint Janvier echter argwaan te krijgen; Ducourt ontdekt immers vrij snel dat de kledingstukken deze keer zijn gewassen in een stomerij. Het spoor leidt naar de taxichauffeur Roland Guerrand (Arsène Jiroyan), maar ’s mans profiel en modus operandi beantwoordt maar heel weinig aan de verwachtingen. Zou hij zijn werkwijze hebben aangepast of is er meer aan de hand?

    Achtergrond: Les oubliées is een sterke Franse miniserie die enkele jaren na furore te hebben gemaakt in de Franstalige regio’s nu door Just Entertainment voor het eerst in de volledige Benelux wordt uitgebracht. Hoofdrolspeler en theaterscenarist Jacques Gamblin is een absolute ster die eerder al een paar van de meest prestigieuze filmprijzen in de wacht wist te slepen, waaronder de prijs voor beste acteur op het Cabourg Romantic Film Festival en – vooral – een Zilveren Beer op het Internationaal Filmfestival van Berlijn. Daarbovenop werd hij al genomineerd voor drie Césars. Ook de rest van de cast – met onder andere Nathalie Besançon en William Nadylam uit Kirikou en de heks en de topfilm Murphy’s Law – is ijzersterk. Samen zorgen ze voor doorleefde, subtiele vertolkingen die hoge ogen wisten te gooien bij de recensenten.

    Scenaristen Hervé Hadmar en Marc Herpoux kennen duidelijk hun politieklassiekers. Ze lieten zich inspireren door de verhalen van grootheden als Chabrol, Simenon en Jacques Audiard, maar het lichtjes surrealistische universum dat ze hebben gecreëerd doet mede dankzij de sfeervolle beelden van director of photography Éric Demarsan en de sublieme soundtrack van Éric Demarsan ook denken aan David Lynch, terwijl er in de afleveringen zelfs opzettelijke knipoogjes zitten verborgen naar onder andere Alan Ball en zijn Six Feet Under. Bovendien werd er besloten om geen platgetreden paden te bewandelen: Les oubliées vindt plaats in het noorden van Frankrijk in plaats van in het archetypische Parijs en centreert zich in tegenstelling tot de meeste Amerikaanse series haast exclusief op Janvier, die langzaam de greep op zijn mentale gezondheid lijkt te verliezen, jaren voor er ooit sprake was van Hannibal. Daardoor is Les oubliées een licht bevreemdende, uiterst sfeervolle en spannende miniserie geworden die zes afleveringen lang moeiteloos de aandacht weet vast te houden.

    Wat de pers schrijft

    ‘[Hervé Hadmar en Marc Herpoux] hebben ervoor gekozen om hun sporen te bedekken, te spelen met onze referenties en ons over het drijfzand van een vreemd en dromerig universum te leiden. Ze slagen erin om, gevoed op zowel Angelsaksische series als klassieke thrillers, de clichés van het genre om te draaien door een sterke focus te vertonen en – vooral – een identiteit te creëren die ontbreekt in de meeste Franse producties. … De kijker is gedoemd om zich samen met Janvier te verliezen. Het scenario van Les oubliées is beschouwend, hypnotisch en beklijvend, maar ook effectief en verslavend, net zoals de beste Amerikaanse series, van The Sopranos tot The Wire doorheen Dexter of Deadwood – Hadmar en Herpoux hebben alles ontleed. Ze hebben de trucjes onder de knie, maar hebben die met zoveel vaardigheid aan elkaar geknoopt dat de serie ontsnapt aan het gevoel dat het gaat om een slimme kopie. Klein mirakel of het begin van een revolutie die de tv-fictie door elkaar zal schudden? Les oubliées blijkt in ieder geval op tijd te bewijzen dat durf en originaliteit niet alleen het eigendom zijn van de Angelsaksen. En is daardoor een prestigieus visitekaartje voor zijn auteurs.’ Isabelle Poitte, Télévision Télérama

    Artistieke Fiche: Jacques Gamblin: Politiekapitein Christian Janvier, Aïssa Bussetta: Onderluitenant Olivier Ducourt, William Nadylam: Rechter Galbert, Nathalie Besançon: Suzane Janvier, Priscilla Attal-Sfez: Caroline Janvier en Arsène Jiroyan: Roland Guerrand

    Technische fiche: Duur: 6 afleveringen van 52 minuten - Release: 24 februari 2015 - Distributie: Just Entertainment - Regie: Hervé Hadmar - Scenario: Hervé Hadmar & Marc Herpoux - Productie: Jean-Pierre Fayer & Fabienne Servan-Schreiber - Muziek: Éric Demarsan - Cinematografie: Jean-Max Bernard - Montage: Didier Vandewattyne

    24-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2015, spectaculair jaar in Parc Astérix

    HET PUBLIEK WORDT GETRAKTEERD OP 3 NIEUWE SHOWS!

     

    Het Parc Astérix opent opnieuw haar deuren op 11 april 2015 met 3 unieke shows. GAULOIS–ROMAINS: LE MATCH. Kom de geweldige show in de volledig gerenoveerde arena bijwonen! Tijdens deze bijzondere activiteiten gaan de Galliërs en de Romeinen de strijd aan om ons de wedstrijd van het jaar te bezorgen. Deze voorstelling, gepresenteerd door een diva, bestaat uit 3 fysieke proeven die het lot van de Galliërs zullen bepalen. Er staat maar 1 ding op het spel: definitieve vrijheid! Locatie: De Romeinse Arena (941 zitplaatsen)

    MAGIQUE PANORAMIX: Panoramix, de aller beroemdste Gallische druïde, geeft zijn twee leerlingen, Blondix en Témérix, les in magie en drankjes, met name de fameuze toverdrank! Maar zijn twee ongedisciplineerde leerlingen profiteren van de afwezigheid van Panoramix om zich te vermaken in het laboratorium, hun nieuwe speeltuin...Locatie Théâtre de Panoramix (650 zitplaatsen)

    SECRETS DE DRUIDES: Lady Dagda, Gallisch expert in druïdische, toegepaste wetenschappen en dolle, magische formules, geeft u toegang tot een wonderbaarlijk universum. Daar waar de meest bovennatuurlijke druïdes samenkomen leert ze u van alles over druïdes, hun creaties, kundes en legt ze uit dat de rol van druïde niet alleen is weggelegd voor mannen...Gelijkheid rijmt niet op beharing! Locatie: Het Gallische dorp

    NIEUWE ERVARING IN HET FORET D’IDEFIX! In 2015 ontdekt u de attractie “Les Espions de César” voor een geheel nieuwe ervaring met het hele gezin! Bezoekers vliegen over het Forêt d’Idéfix, met 5 attracties en 2 speeltuinen.

    Idéfix, het trouwe maatje van Obélix, bestaat al 50 jaar! De uitgelezen gelegenheid om verrassingen en activiteiten te organiseren in het Forêt d’Idéfix, een locatie die geheel in het teken staat van de meest beroemde Gallische hond, met 5 attracties en 2 speeltuinen.

    Het Parc Astérix biedt de bezoekers de mogelijkheid om het Parc op een bijzondere manier te ontdekken tijdens drie exclusieve nachten! Parc Astérix, een geteste en goedgekeurde drank, al meer dan 25 jaar

    Op 30 km ten noorden van Parijs vindt u het Parc Astérix, attractiepark van Frankrijk, een uniek 36 attracties en 5 grote shows opgevoerd in 6 werelden (De Galliërs, Het Romeinse Rijk, Het Oude Griekenland, de Vikingen, Door de jaren heen, en Egypte).

    Na zoveel avonturen is er niets fijner dan de legendarische gastvrijheid van het driesterrenhotel van het Parc Astérix voor een welverdiende rust! Natuur en comfort, een warme sfeer, inrichting geïnspireerd op het bos...Het driesterrenhotel van het Parc Astérix, gelegen midden in het Regionaal Natuurpark Oise, is een haven van rust. Het hotel biedt een directe toegang tot het Parc Astérix en beschikt over 100 grote kamers van 30 m2, met terras of balkon, voor maximaal 5 personen!

    Informatie en reserveringen:

    www.parcasterix.fr of + 33(0)82630104(€0,15/min) Parc Astérix –BP8– 60128Plailly

     

     

     







    24-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!