Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    04-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mc cain gouden friet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Allerheiligenvakantie te danken aan aardappel

     

     

     

    Nauwelijks heeft het jonge volkje opnieuw de weg naar school gevonden of er denken sommigen reeds vol verlangen aan de volgende  novembervakantie. Wist u dat deze vakantie eigenlijk aan de aardappel te danken is? De aardappel was altijd al een van de belangrijkste voedingsmiddelen in ons dagelijks menu en in dat van de kinderen.

     

     Aardappelvakantie: een oude traditie

     

    Tegenwoordig worden aardappelen geoogst met tractoren en indrukwekkende rooimachines waardoor alles een stuk sneller en makkelijker is geworden. Dat is echter niet altijd zo geweest. Tot voor enkele tientallen jaren werden aardappelen nog met de hand geraapt. Tijdens de rooiperiode moesten alle gezinsleden, óók schoolplichtige kinderen, enkele weken lang mee het veld op. In bepaalde landbouwstreken bleven de klaslokalen tijdens de aardappeloogst dan ook vrijwel leeg. Vandaar werd besloten deze meerdaagse afwezigheden officieel te erkennen en er officiële verlofdagen van te maken. Zo ontstond de “Allerheiligenvakantie”, die destijds dus een “Aardappelvakantie” was.

     

     De aardappel: de smaakmaker van onze maaltijden en die van onze kinderen

     

    De aardappel – in de vorm van friet, puree of gestoomd – leent zich tot de meest uiteenlopende recepten. Thans is de aardappel erkend als koning onder de groenten die voldoende energie levert voor onze dagelijkse behoeften. Geen wonder dus dat het voor baby’s een van de allereerste voedingsmiddelen is. Vandaar ook dat McCain besloten heeft de aardappel in vrijwel al zijn producten te verwerken, en dat zijn er heel wat: frieten, kroketten, aardappelspecialiteiten, diverse soorten puree, gratins.

     

    « Gouden Friet » voor 20 jaar McCain in België

     

    Als wereldleider op de markt van aardappelproducten kon McCain niet afwezig blijven uit België, het frietland bij uitstek. Duizenden consumenten in ons land genieten nu volop van McCain-producten, zowel thuis als buitenshuis. McCain-frieten zijn de onbetwiste nummer één in de Belgische gezinnen. McCain werd in 1986 in België opgericht en viert dit jaar in grootse stijl zijn 20ste verjaardag. Hiervoor organiseert McCain een wedstrijd met als  hoofdprijs een “Gouden Friet” ter waarde van € 20.000. Wie alsnog zijn of haar kans wil wagen, kan tot half oktober terecht op de jubileumsite www.goudenfriet.be

     

    McCain Foods Belgium

     

    McCain is sinds 20 jaar aanwezig op de Belgische markt. Momenteel beschikt het bedrijf over twee productiecentra in België. Een in Grobbendonk, waar tevens het hoofdkantoor gevestigd is, en een in Oostende. McCain Foods Belgium stelt 410 mensen tewerk. McCain is wereldwijd de grootste producent van diepgevroren aardappelproducten en een grote speler in de markt van andere diepvriesproducten van hoge kwaliteit. McCain heeft meer dan 55 productievestigingen in 110 landen en telt meer dan 20.000 medewerkers. RVH.

    04-10-2006 om 21:50 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mandatonic
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mandatonic en Mandarocks:

     

     

    Wanneer je zin krijgt in een cocktail, maar een longdrink eigenlijk voltaat, dan is er de mandarijn. De bitterheid van de tonic wordt gecombineerd met de zachtheid van de citrusvruchten maar ook met de kruidige smaak van Mandarine Napoléon. Verfrissned, verkwikkend, Mandarijn!

     

    Ndig: glas voor longdrinks, 3 cl Mandarine Napoléon, 15cl tonic en ijsblokjes.

     

     

    Mandarocks:

     

    Wat is er eenvoudiger en meer ontspannen dan ijsblokjes onder te dompelen in Mandarine Napoléon. Aan de rand van het zwembad, voor het haardvuur, schuilend voor de regen of genietend van de zon … Het is de ideale afsluiter van een perfecte dag. Voeg er enkele blaadjes munt aan toe voor een nog intenser plezier.

     

    Nodig: glas ‘twister’, Mandarine Napoléon, ijsblokjes en verse muntblaadjes om te versieren.

     

    03-10-2006 om 18:13 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mandarine napoleon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mandarine Napoléon knipoogt naar ruimer publiek.

     

     

    De Belgische likeur Mandarine Napoléon, gecreëerd in 1806 en eigendom van de familie Fourcroy, kreeg een nieuwe ‘look’ met nieuwe verpakking en nieuw decor. Achter deze verjonging schuilt het verlangen om het merk een jongere uitstraling te geven en zo een ruimer publiek te verleiden.

     

    De verjonging wil tevens de krachtlijnen en het dynamisme van Mandarine Napoléon in een nieuw daglicht stellen. De veelzijdigheid van het product met een actieradius in talloze cocktails, gastronomie en keuken, maar ook de patisserie moet beter aan bod komen. De verpakking benadrukt de diverse kwaliteiten zoals de vrucht, de mandarijn, haar kleur en haar fris en teder karakter, maar tevens de unieke volle smaak. Mandarine Napoléon wil niet het meest verkochte product worden maar profileert zich als de ‘most preferable drink’.

     

    Het merk stoelt op twee pijlers met als eerste de ‘Mandarine’, de vrucht die kleur en smaak geeft, facetten die ook in de ‘gebarsten’ fles tot uiting komen, terwijl Napoléon zorgt voor de authenticiteit en de geschiedenis van deze unieke drank. Hij werd immers 200 jaar terug, voor het eerst voor Keizer Napoléon I gedistilleerd.

     

    Antoine-François de Fourcroy, ‘Comte d’Empire’ en chemicus van Napoleon 1 ligt aan de oorsprong van de likeur Mandarine Napoléon. De mandarijnen, in Europa ingevoerd aan het begin van de 19de eeuw, werden in Frankrijk beschouwd als een exotische vrucht. Al snel werd het een gewoonte mandarijnen te laten weken in cognac.

    De keizer hield van dit drankje en nodigde Antoine-François de Fourcroy vaak uit om er samen met hem van te drinken. En zo ontstond Mandarine Napoléon die door de familie Fourcroy vanaf 1862 werd gecommercialiseerd. Sindsdien geniet de hele wereld van de Mandarine Napoleon.

     

    De mandarijnen die worden gebruikt voor het vervaardigen van de Mandarine Napoléon zijn afkomstig uit Sicilië en het zuidoosten van Spanje en worden geoogst van eind september tot begin februari. In deze periode worden drie types essentiële oliën geproduceerd: groene aan het begin van de oogst, gele rond midden oktober en rode aan het einde van de oogst. Voor de vervaardiging van de Mandarine Napoléon worden de gele oliën gebruikt. Deze essentiële oliën worden opgelost in alcohol van zeer goede kwaliteit die afkomstig is van de landbouw. De mengeling wordt vervolgens langzaam gedistilleerd en gezuiverd volgens de techniek van gefractioneerde distillatie.

     

    De distilleerderij produceert 3 types distillaten: distillaat van mandarijn, distillaat van zoete appelsienen en een distillaat van planten waarvan de mengeling geheim wordt gehouden. Deze distillaten worden in drie kuipen van elk 10000 liter gepompt, gehomogeniseerd en gedurende 2 jaar afzonderlijk grijpt. Vervolgens worden de distillaten vermengd met geselecteerde eaux-de-vie van wijn en cognac volgens een geheim recept dat van generatie op generatie wordt overgedragen. Het mengen eindigt met het toevoegen van sacharosiroop en een 100% natuurlijk plantenextract dat het product opnieuw zijn oranje kleur geeft. Deze Mandarine Napoléon wordt vervolgens gefilterd en op flessen getrokken.

     

    Mandarine Napoléon is één van de belangrijkste internationale likeuren en wordt regelmatig gebruikt voor een heel uiteenlopend gamma cocktails waaronder Mandarito, het boegbeeld van het merk. Met de recente veranderingen krijgt Mandarine Napoléon trouwens de nodige armslag om een ruimer publiek te bekoren en jongere klanten aan te trekken.

    Het gamma cocktails van Mandarito, Mandafizz, Mandatonic en Mandarocks werd trouwens verrijkt met de Mandalloween, een bloederige cocktail voor spookachtige nachten. In een longdrinkglas gevuld met ijsblokjes wordt eerst 3 cl Mandarine Napoléon gegoten, nadien worden 8 cl sap van bloedappelsienen en 9 cl tonic toegevoegd. Het geheel wordt afgewerkt met een muntblaadje en schijfje sinaasappel.

     

    De Mandarine Napoléon classique van 38° krijgt er trouwens eerstdaags een exclusief broertje bij. Voor het eerst wordt de Mandarine Napoléon réserve impériale gepresenteerd. Dit juweeltje uit het gamma Mandarine Napoléon is een assemblage van de beste mandarijndistillaten en de cognac Fine Champagne XO. Deze prestigieuze Cuvéé Supérieure, waarvan dit jaar slechts 2000 flessen werden gebotteld krijgt 46° mee en zal enkel in exclusieve horecazaken worden aangeboden. Mogelijk wordt het zelfs een verzamelitem aangezien voor deze exclusieve drank ook een unieke geschenkverpakking werd ontworpen.

     

    Meer dan ooit wordt de Mandarine Napoléon, een authentieke en tegelijk jeugdige drank. Dit uniek product met klasse, smaak en aroma moet uitgroeien tot de most preferable drink. RVH.

     

     

     

    03-10-2006 om 18:13 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mandarito
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mandarito:

     

    Een echte klassieker naar analogie met de Mojito, maar met een vleugje fantasie, de Mandarijn. Dit is één van de meest verfrissende cocktails, je geniet ervan in de bar, aan het zwembad, alleen of met vrienden. Hij is makkelijk te bereiden en overheerlijk maar moet koud worden opgediend.

     

    Nodig: ½ limoen in partjes gesneden, 6 verse muntblaadjes en 1 dosis (30 ml) Mandarine Napoléon

     

    Stamp de limoenpartjes en de muntblaadjes fijn in een glas. Voeg er verbrijzeld ijs aan toe en giet er de Mandarine Napoléon over. Versier met fijne muntblaadjes.

     

    03-10-2006 om 18:07 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.drosselmeyer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Drosselmeyer kraakt de hardste noten.

     

     

    Binnenkort zijn ze er weer, vers geplukte noten, nog in de doppen die de onvergelijkbare aroma’s beschermen. Hun snoeiharde schalen geven vanaf nu, dankzij Herr Drosselmeyer, hun inhoud altijd prijs.

     

    De Drosselmeyer notenkraker ontleent zijn mooie naam aan een vertelling van Hoffman die wereldberoemd werd in de muzikale versie van Tchajkovski als de ‘Notenkraker suite’. Dit ballet wordt meestal opgevoerd rond kerst, en dan hoort de Drosselmeyer zeker op de feesttafel, want een mooiere en betere notenkraker is er niet.

     

    Deze prachtige notenkraker wijkt af van alle types waarmee u vertrouwd bent. De Drosselmeyer is een Zweeds product, het ontwerp is uniek en de constructie oerdegelijk. Met deze notenkraker opent u elke noot, groot of klein, en dat zonder dat de doppen alle kanten opvliegen. Kleine noten zoals amandelen en hazelnoten liggen dieper in de kegel en zijn makkelijker te kraken door de kracht van de dubbele hefboom. Grote noten, bv. okkernoten worden bovenaan in de kegel gekraakt.

     

    Noten zijn uitstekend voor de gezondheid, zo besluit immers de radicaal nieuwe voedingspiramide van de Harvard school of Public health. Een dagelijkse portie noten kan het risico van cardiovasculaire aandoeningen zoals tromboses en onregelmatig hartritme halveren. Daarnaast helpen noten ook tegen gewichtspijnen en halen ze de slechte cholesterolwaarden naar beneden. Vijftien noten per dag eten is een richtwaarde. Met name hazelnoten, okkernoten en amandelen worden geroemd voor hun heilzame kwaliteiten.

     

    De notenkraker van Drosselmeyer is zonder meer een mooi gedesignd en functioneel object dat thuishoort op elke feesttafel en bovendien eenieders gezondheid ten goede komt. RVH.

    www.ghecom.be

     

     

    03-10-2006 om 18:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fonds lacroix

     

     

    Van amateurkok tot topchef … met de fonds van Lacroix!

     

     

    Vraag aan 100 chefs wat hét geheim achter een grote keuken is, en ze zullen bijna allemaal hetzelfde antwoord geven: een goede fond.  Een fond is een sterk ingekookte bouillon op basis van vlees, groenten of vis, al dan niet verrijkt met kruiden en specerijen. Omdat een goede fond absoluut noodzakelijk is als basis voor een lekkere saus, een smakelijke soep of een stoofpotje, investeren professionele koks heel veel tijd in de juiste samenstelling en bereiding ervan. Voor iedereen die echter geen twee dagen de tijd heeft om zijn eigen fonds te trekken, bieden de acht uitgebalanceerde fonds van Lacroix een uitstekend alternatief.

     

    Tel het belang van een goede fond op bij de complexe werkwijze om hem te bereiden, en je weet onmiddellijk dat bijna iedereen die achter het fornuis plaatsneemt, op zoek moet naar een alternatief voor de zelfbereide fonds.

     

    Binnen dit productgamma bestaat er een enorme keuze, die kwalitatief echter sterk kan verschillen en dus de smaak van een gerecht erg kan beïnvloeden. Lacroix biedt een sterk alternatief en garandeert een positieve invloed op de originele smaak van de ingrediënten. De hoeveelheid toegevoegd zout speelt daarbij een belangrijke rol, alsook de andere verse specerijen, groenten en vlees- of visextracten die bij de samenstelling van de Lacroix-fonds worden gebruikt.

     

    De absolute topper is de kalfsfond, die onder meer geschikt is om alle witte en lichtbruine sauzen te maken zoals bordelaise-, jagers- of duivelssaus. De runder-, gevogelte-, vis- en groentefond vormen eveneens een ideale basis voor allerlei sauzen, maar passen ook perfect in soepen of stoofpotjes. De groentefond is de enige vegetarische fond in het gamma van Lacroix. Deze fond werd gemaakt op basis van zeven verschillende groenten die stuk voor stuk een verfijning betekenen voor rijstschotels, groentesoepen en groenteterrines. Iets gespecialiseerder zijn de wild-, kreeft- en lamsfond die zorgen voor een typisch aroma om de gerechten op smaak te brengen.

    Dit assortiment van Lacroix leent zich bovendien uitstekend om barbecuevlees te marineren of als smakelijk alternatief voor fondue-olie. RVH.

     

    Receptsuggesties:

    Eend à l’anglaise:

    Nodig : 6 eendenborstfilets, 200 gr trostomaten, 1 dl sinaasappelsap, 1,5 dl appelsap, zout en peper, 1 eetlepel bessengelei, 1 dl wildfond Lacroix, bindmiddel en 1 dl slagroom.

    Bereiding: Pel de trostomaten en zorg dat de zaadjes verwijderd zijn - Snijd het vruchtvlees van de tomaten in kleine stukjes - Bedek een ovenschotel op de bodem volledig met de stukjes tomaat - De stukken eendenborst met peper en zout bestreken in de ovenschotel aanbrengen - Meng het sinaasappelsap, appelsap en de wildfond van Lacroix, giet dit mengsel over de eendenborst in de ovenschotel - De oven goed voorverwarmen. - Dek de ovenschaal goed af - De eend gaar laten worden gedurende ruim 40 minuten – Breng de saus verder op smaak met de bessengelei en de slagroom. Bind tenslotte de saus met bindmiddel.

     

    Kalfsmedaillon met amandelsaus:

    Nodig: 400 ml kalfsfond Lacroix, 100 g mange-tout/peultjes, 4 wortelen in schijfjes gesneden, 1 eetlepel boter of margarine, 4 witloofstronkjes, peper, zout, nootmuskaat, sap van ½ citroen, 2 eetlepels olijfolie, 4 kalfsmedaillons, 50 g amandelpoeder en 200 ml verse room.

    Bereiding: Was de mange-tout/peultjes en de wortelen en stoof ze in een eetlepel boter – Snijd de witloofstronkjes doormidden en bak ze in de olijfolie. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en citroensap – Bak de medaillons in olijfolie en kruid met peper en zout. Hou ze samen met de groenten warm in een voorverwarmde oven op 80°C – Voeg het amandelpoeder toe aan de Lacroix-kalfsfond, breng het aan de kook, zeef het vocht en laat het met de room verder inkoken. Op smaak brengen met wat peper en zout  Snijd de medaillons in fijne reepjes en schik ze in waaiervorm op het bord – Giet de saus over het kalfsvlees en schik vervolgens de groente op het bord – Als versiering kunt u ook een gestoofd peertje met veenbessen toevoegen en wat amandelschilfers over de rand van het bord strooien. Smakelijk.

     

     

    03-10-2006 om 17:50 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe zeeuwse oesters
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Ter zee, en nu ook te land: de nieuwe oogst Zeeuwse oesters!

     

     

    De nieuwe oogst Zeeuwse oesters werden op 27 september in Yerseke aan land gebracht! De kotter YE29 haalde de eerste kor met de nieuwe, driejarige Zeeuwse oesters op uit de Oosterschelde. Een select gezelschap van kenners kon de eerste exemplaren al proeven, en dit met veel enthousiasme. De kwaliteit is prima en de smaak is vol en verfijnd zilt. Tijd dus om met de nieuwe oogst Zeeuwse oesters aan wal te gaan!

     

    Volgens de Producentenorganisatie Oesters is er nu al veel belangstelling voor de nieuwe oogst in België, Nederland en Italië. Er worden in de Zeeuwse Oosterschelde en de Grevelingen twee soorten oesters gekweekt; de Zeeuwse oester en de platte oester. De laatste jaren is de productie van de Zeeuwse oesters (creuses) zeer sterk gestegen. De jaarlijkse productie van de Zeeuwse oesters ligt op circa 40 miljoen stuks. De productie van de zeer exclusieve platte oesters bedraagt 2,5 miljoen stuks. Nederland is nu, na Frankrijk, het tweede oesterexporterende land binnen de Europese Unie.

    De stijging van de afzet is vooral te danken aan de verdere professionalisering van de kweekmethodes en de speciale aandacht bij de verwerking van het product. Daardoor neemt de kwaliteit alsmaar toe, en verbetert bijgevolg ook de concurrentiepositie. De vraag naar Zeeuwse oesters stijgt niet alleen in restaurants, maar ook in supermarkten en viswinkels. Verkooppieken zijn vooral de feestdagen en Valentijnsdag. Met de steeds beter wordende kwaliteit van de Zeeuwse oesters is jammer genoeg ook de prijs lichtjes de hoogte ingegaan, toch blijkt bij de overgrote meerderheid van de consumenten de kwaliteit de bovenhand te halen op de prijs.

     

    België boven!

    Belgen zijn de grootste oester-eters! Maar liefst de helft van de hele Nederlandse productie wordt naar België geëxporteerd. Raar genoeg wijst onderzoek uit dat de Nederlanders zelf nog vrij onbekend zijn met de oesterconsumptie. Algemeen worden oesters door de consument beschouwd als een uniek, traditioneel product. De populariteit in Nederland kent eveneens een stijgende curve, de Nederlandse verkooppieken lopen nagenoeg parallel met de Belgische pieken.

     

    Oesters zijn terecht een absolute toppers tijdens de feestdagen. De symboliek van de stijgende export van zowel de Zeeuwse oesters als de meer exclusieve platte oesters naar België werd dit jaar niet met een ‘oesterridder’ bekroond, wat niet wegnam dat de Leuvense burgemeester Louis Tobback door Bram Verwijs als oesterambassadeur naar voren werd geschoven. Ter bekroning van deze titel kreeg Louis Tobback een kistje verse oesters aangeboden. RVH.

    03-10-2006 om 17:50 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.streekproducten vlam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    STREEKPRODUCTEN.

     

    De stuurgroep streekproducten van VLAM heeft opnieuw enkele typische producten aan zijn erkenninglijst toegevoegd.

     

    Specifiek gaat het over volgende producten:

     

    Oost-Vlaams kerstbier van brouwerij Slaghmuylders met als merknaam ‘Slagmuylder’s kerstbier’, gebrouwen voegens een meer dan 30 jaar oude traditie. www.witkap.be

     

    West-Vlaamse lukken – dunne en knapperige wafeltjes - van de Biscuiterie Jules Destrooper met als merknaam Natuurboterwafels. Deze lukken worden gebakken volgens een recept uit 1890. www.destrooper.be

     

    Poperingse mazarinetaart van Banketbakkerij Sansen met merknaam ‘echte poperingse Mazarinetaart’. Vermeldingen van deze taart die regelmatig bij rouwmaaltijden en diverse ‘pastoorsconferenties’ op tafel verscheen stammen uit 1885.

     

    Meer info over de Vlaamse streekproducten op www.streekproduct.be

     

    03-10-2006 om 17:48 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.food discovery of india

    Food discovery of India.

     

    In het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel loopt van 7 oktober tot 21 janauri 2007, het “festival of India” waarbij dans en “Tejas”, de eeuwig scheppende energie, het hele najaar bezoekers in vervoering brengen. In de marge van dit evenement nodigt Sheraton Brussels hotel & towers twee grote chefs uit New Delhi en Pondichery uit om hier het grootste festival van de Indische keuen op touw te zetten dat onze hoofdstad sinds jaren heeft gekend.

     

    Het verrukkelijke Indië van de Maharadja’s, het geheime Indië van Kerala en Kasjmir, het mystieke Indië van de uitlopers van de Himalaya… ze komen allemaal aan bod van 5 tot 16 oktober 2006 tijdes het ‘food discovery of India festival’.  Dit evenement staat onder het beschermheerschap van de Indische Ambassade in Brussel en zijne Excellentie Dipak Chatterjee. Het galadiner vindt plaats op 6 oktober en de gasten kunnen dan naast de rijke culinaire specialiteiten ook genieten van het gemaskerde dansspektakel van de Chhaw group.

     

    Elke avond tussen 5 en 16 oktober pakt het Sheraton hotel & towers in een aangepast muzikaal kader uit met Indische specialiteiten, bereid door de twee chefs die speciaal voor dit festival naar Brussel overkwamen. Gaurav Varshney zwaait de scepter in het Ashok Palace hotel in New Delhi, terwijl Manak Ghand aan het roer staat van de keuken in het Ashok Palace hotel in Pondichery. Eveneens tussen 5 en 16 oktober, pakt het restaurant Crescendo tijdens de middag uit met een aantal Indische specialiteiten die als lunchsuggestie worden aangeboden. RVH.

    Restaurant Crescendo Sheraton hotel & towers – Rogierplein Brussel -  tel 02.224 34 20

     

    03-10-2006 om 17:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlaams logo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Nieuw logo en communicatiestrategie voor Vlaanderen in het buitenland

     

     

    Als Vlaams minister van Buitenlands Beleid wil Geert Bourgeois Vlaanderen internationaal profileren als een moderne, dynamische natie, open op de wereld. Daar hoort ook een aangepaste communicatiestrategie bij. Vooralsnog bestond er echter zelfs geen ‘beeldmerk’ of logo voor de promotie van Vlaanderen in het buitenland. Dinsdag bracht minister Bourgeois daar verandering in. Op een persconferentie onthulde de minister een gloednieuw ‘beeldmerk’ of logo van Vlaanderen voor alle buitenlandcommunicatie. Het zal niet alleen gebruikt worden door de Vlaamse overheidsinstellingen die in het buitenland communiceren (Toerisme Vlaanderen, FIT, Vlam…), ook andere Vlaamse organisaties en private spelers zullen het desgevraagd kunnen gebruiken.

     

    Met een multimediapresentatie illustreerde de buitenlandminister het ontstaan van het logo, de boodschap erachter, de concrete toepassingen, enkele originele promotiegadgets, een huisstijlhandboek... Maar tegelijkertijd kondigde hij ook nog andere communicatie-initiatieven aan, gericht op buitenlanders. Zo benadrukte Bourgeois dat de lancering van het nieuwe logo enkel de symbolische eerste steen vormt van een assertieve communicatiestrategie ter promotie van Vlaanderen. Hij maakt ook nog werk van o.a. een eenduidigheid in de kernboodschappen van de Vlaamse overheidsdiensten die in het buitenland actief zijn, grafische eenvormigheid (bvb. op het vlak van websites), een ‘Wegwijsgids’ voor buitenlandse bezoekers, een gratis krant of magazine voor buitenlanders….

     

    Waarom een logo?

    Het belang van een goede beeldvorming van Vlaanderen in het buitenland kan nauwelijks worden overschat. Hoe men in het buitenland over ons denkt, is immers bepalend voor onze economische en politieke relaties, voor de investeringen in ons land, voor ons toerisme, voor de interesse in ons cultureel en wetenschappelijk aanbod... Kortom, voor alles wat de Vlamingen de wereld te bieden hebben.

    Vlaanderen heeft natuurlijk al een vlag. Een vlag is echter een historisch en tijdloos gegeven. Ze is onveranderlijk en wordt van generatie op generatie overgeleverd. Een logo, daarentegen, is eigentijds en kan mee evolueren met de trends en smaken van elk tijdperk.

    Met dit logo wil minister Bourgeois Vlaanderen internationaal profileren als een sterk, hedendaags ‘merk’. En dit op een herkenbare en eenvormige manier. Een ‘nationaal merk’, zeg maar, voor een brede waaier aan producten en diensten van en uit Vlaanderen.

     

    Voor en door wie?

     

    Het nieuwe logo is specifiek ontworpen voor de communicatie en promotie van Vlaanderen in het buitenland. Tot op heden communiceerden diverse Vlaamse overheidsdiensten in het buitenland los van en naast elkaar, met een grote variëteit in huisstijlen en kernboodschappen. Daarom werd het logo ontworpen als gemeenschappelijk element in hun merkidentiteit en in hun bestaande communicatie.

     

    In de praktijk zal het nieuwe logo grafisch ondergeschikt zijn aan het eigen, bestaande logo van de organisatie of de dienst. Als sublogo vormt het een kwaliteitsvol herkomstlabel, een ‘appellation d’origine’, dat zegt: “Dit is van Vlaanderen.” Tegelijkertijd positioneert het Vlaanderen als modern en dynamisch, met een rijk en gevarieerd aanbod.

     

    Dit nieuwe logo is dus niet het logo van de Vlaamse overheid, maar wel van Vlaanderen. Net daarom kan het in de toekomst ook gebruikt worden door elke Vlaams organisatie of dienst die daarom verzoekt. Daarvoor kunnen ze terecht op de website www.vlaanderen.be/internationaallogo waar ook meer duiding gegeven wordt over het logo.

     

    Het probleem van de gemeenschappelijke lading werd opgelost door niet te focussen op één troef, maar net op het rijke gevarieerde aanbod dat Vlaanderen te bieden heeft op een kleine oppervlakte. Die grote variëteit wordt geïllustreerd door de verschillende puzzelstukken in alle kleuren en vormen. De combinatie van een bekend en historisch Vlaams symbool, de Vlaamse Leeuw, met moderne, warme kleuren verwijst dan weer naar Vlaanderens rijke verleden én onze toekomstgerichtheid.

     

    De slagzin

     

    Een Vlaanderen dat zichzelf gerespecteerd wil weten in zijn identiteit, respecteert vanzelfsprekend ook zijn doelgroep. En dus werd de slagzin in vier talen ontworpen: Vlaanderen past je perfect, Flanders fits you, La Flandre vous va bien, Flandern passt zu dir.

     

    In elke taalversie wordt de lezer persoonlijk aangesproken: je, you, vous en dir, wat men in marketingtermen ‘client centred’ noemt. Geen slagzin dus die opschept over hoe groots, rijk of geweldig Vlaanderen wel is, maar een onmiddellijke aanspreking met de vriendelijke belofte ”dat het tussen u en Vlaanderen klikt”. Wat u ook zoekt, Vlaanderen heeft het in huis. Een korte, eenvoudige belofte, rechttoe rechtaan, gemakkelijk uit te spreken en te begrijpen.

     

    De slagzin sluit in elke taalvariant ook aan op het logo: zoals bij een puzzel vallen ook voor de doelgroep de stukjes in elkaar. RVH.

    www.vlaanderen.be/internationaallogo

    03-10-2006 om 08:59 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ierland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op ontdekkingstocht in Noord-Ierland: de hoogtepunten

     

     

     

    Noord-Ierland is meer dan Belfast alleen. Een rijk cultureel erfgoed, imposante landschappen, attracties en adembenemende kusten behoren eveneens tot dit deel van het Groene Eiland. Redenen genoeg om een trip naar het Noorden te plannen en van de schoonheid en de warmte van deze plek te genieten.

     

    Enkele hoogtepunten:

     

    Causeway Coast

     

    Het meest Noordelijke punt van Ierland, 'Causeway Coast' behoort tot de topattracties van het eiland en werd uitgeroepen als UNESCO Werelderfgoed. Duizenden jaren waren nodig om deze spectaculaire kustlijn te maken tot wat ze vandaag is. De Giant's Causeway is een geologisch wonder, één van de meest bijzondere rotsformaties die er bestaan op aarde. Een ideale plek om uit te waaien tijdens een flinke wandeling, om te genieten van het prachtige uitzicht tijdens een fietstocht of te relaxen.

     

    Belfast Maritime Heritage

     

    Iedereen kent het verhaal van de Titanic, maar dat het grootste en meest luxueuze schip ooit gebouwd werd in Belfast door 'Harland and Wolff' is meestal niet geweten. Toen in 1909 de bouwwerken van start gingen, was Belfast één van de grootste havens ter wereld en leider in een aantal industrieën, waaronder ook scheepsbouw. 3 jaar lang werkten meer dan 14.000 mensen aan deze grootste trots van Belfast. Ondanks het feit dat de Titanic in 1912 - 5 dagen nadat het schip voor het eerst uitvaarde - naar de zeebodem zonk, denkt de stad Belfast met trots terug aan dit stukje geschiedenis.

     

    Dit vertaalt zich enerzijds in historische excursies, tentoonstellingen en musea zoals de Titanic tentoonstelling in het 'Ulster Folk & Transport' museum die het hele jaar bezocht kan worden. Anderzijds zijn er ook familieattracties zoals een Titanic boottrip op de Lagan rivier of het alombekende 'Titanic Made in Belfast Festival'. Sinds enkele jaren zet dit festival de sites en de mensen in de kijker die verbonden zijn of waren aan de Titanic. Het festival gaat door in het voorjaar en omvat onder andere bustours, boottrips en georganiseerde familiewandelingen.  RVH.

     

    Voor meer informatie over Ierland kunt u telefonisch contact opnemen met Tourism Ireland op het nummer 02/ 275 01 71 of een e-mail sturen naar info.be@tourismireland.com of surfen naar www.discoverireland.com

     

     

    03-10-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.coca cola
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    COCA-COLA IS OPTIMISME IN EEN FLESJE

     

     

     Coca-Cola gaf zopas de aftrap van een nieuwe indrukwekkende campagne: ‘Taste the Coke Side of Life’. Met deze campagne wil Coca-Cola mensen uitnodigen om de dingen van hun positieve kant te bekijken. Want Coca-Cola  is optimisme in een flesje.

     

    ‘Taste the Coke Side of Life’ straalt ongebreideld optimisme uit. Het zit vaak verscholen in kleine dingen waar we niet altijd bij stilstaan. En daar draait het juist om voor Coca-Cola. Een ‘happiness’ toverformule bestaat niet, maar hoe je tegen het leven aankijkt is een bepalende factor voor je persoonlijk geluk. In een wereld vol ‘nee’s’ is een ‘ja’ des te belangrijker. Dit is het verhaal over het half volle of half lege glas...

     

    Coca-Cola wil iedereen enthousiasmeren om situaties, mensen en dingen vanuit positieve hoek te benaderen. Want gelukkige mensen leven langer!

    Wereldwijd drinken mensen Coca-Cola in gezelschap van vrienden en familie. Over heel de wereld delen ze daardoor gelukkige momenten met elkaar. Dat gevoel is goud waard en enthousiasmeert je om je leven te verrijken met dingen waar je simpelweg blij van wordt.

    Maak van iedere dag een mini ontdekkingstocht naar dingen die je doen glimlachen.

     

    Ontdek de ‘Taste The Coke Side of Life’campagne

     

    Een idillisch heuvellandschap waar allerlei guitige en sympathieke creaturen de productie van het Coca-Cola flesje begeleiden. Een helicopter met reusachtige tuinslang vult het flesje en een katapult zorgt voor de bevestiging van het kroonkurkje. Grappige pinguïns in een sneeuwlandschap staan in voor de koeling. Het flesje is klaar en krijgt een uitgeleide met kleurrijk vuurwerkspektakel. De geboorte van elk flesje is een feest. Coca-Cola wil dat positieve gevoel met iedereen delen.   

     

    Iedereen kan vanaf nu de “Taste the Coke Side of Life”-campagne ontdekken.

     

    ‘Happiness de wereld rond’

    Reizigers die België binnenvliegen via de luchthaven van Zaventem, kunnen sinds kort het nieuwe ‘Taste The Coke Side of Belgium’-bord bewonderen langs de weg die van de luchthaven naar de Brusselse Ring loopt. Typisch Belgische symbolen zoals Manneken Pis, mosselen en frieten sieren deze bill board. RVH.

     

    30-09-2006 om 17:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.feestavond accor gent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    30-09-2006 om 17:04 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 jaar accor gent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Accor Gent:  

    20 jaar lang de centrale speler in toerisme en seminaries

     

     

    In 1986 richtte Accor in Gent zijn eerste hotel, het Novotel, op en twintig jaar later is Accor nog altijd de grootste speler in het Gentse hotelwezen. Zowel voor het Gentse verblijfstoerisme als voor de zakenwereld is Accor een centrale speler. Van de 1600 kamers die in Gent aanwezig zijn, vertegenwoordigt Accor er 600 en met meer dan 20 vergaderzalen zijn de Accor hotels tevens de uitgelezen plaats voor seminaries en persconferenties.

     

    « Een prachtige stad is het, de ontmoetingsplaats van vier rivieren : de Schelde, de Leie, de Lieve en de Moere. Een netwerk van stromend water dat de stad verdeelt in zesentwintig eilanden. Met zijn barken, zijn bruggen en de weerspiegeling van oude gevels in het water is Gent een soort van Venetië van het noorden. » Victor Hugo, 1840

     

    Gent, één van de mooiste historische steden van Europa, combineert een indrukwekkend verleden met een levendig heden, en een wandeling door de binnenstad is dan ook als een reis door de tijd : nergens anders flitst u zo snel van de veertiende eeuw naar de eenentwintigste en terug, zonder ook maar een moment het gevoel te hebben dat er iets niet klopt. Ontstaan aan de samenvloeiing van de Leie en de Schelde, geniet Gent daarenboven al eeuwen van de unieke sfeer die de aanwezigheid van water teweegbrengt.

     

    Daarnaast kent Gent ook een grote economische bedrijvigheid. De Gentse haven is een echte industrie- en productiehaven en wordt gedomineerd door enkele zeer grote bedrijven zoals Arcelor en Volvo. Ook in het vroegere havengebied zien we een concentratie van distributie- en productiebedrijven. In het zuiden van de stad is een kennisindustrie actief rond biotechnologie. Gent is ook de tweede grootste kantorenstad van Vlaanderen na Antwerpen. Voor al deze economische bedrijvigheid in Gent, voorzien de Accor hotels een uitstekende accommodatie. De 20 vergaderzalen van de verschillende hotels zijn uitgelezen plaatsen voor zakelijke besprekingen, seminaries, persconferenties, privé-feesten en interviews.

     

    Voor wie op zoek is naar een slaapplaats in Gent heeft Accor een uitgebreid aanbod hotels in het centrum van de stad. In 1986 richtte Accor hier zijn eerste Novotel op en sindsdien zijn de Accorhotels niet meer weg te denken uit de Gentse toeristische sector. In 2004 ontvingen de vier Gentse Accor hotels 304.269 bezoekers, waarvan 223.457 toeristen waren.

     

    Het Ibis, gelegen aan de Sint-Baafs kathedraal, werd onlangs helemaal vernieuwd en vormt een gezellig twee sterren-hotel met 120 kamers in het hart van Gent. Vlakbij het Gentse operagebouw bevindt zich nog een Ibis, dat 134 kamers telt. Het Novotel op het Goudenleeuwplein ligt midden in het historisch centrum en is een modern en rustig hotel met 117 kamers, 7 vergaderzalen, een prachtige binnenkoer en een rustig terras. In het Sofitel Gent Belfort, gelegen aan de voet van het Belfort, in de schaduw van het stadhuis en eveneens midden in het historisch centrum van de stad, word je ondergedompeld in een geheel van stijl, rust, vriendelijkheid en service. Met zijn 174 kamers en 10 vergaderzalen is dit tevens het grootste Accor hotel in Gent.

     

    Accor Gent profileert zich graag als dé gastheer van de stad en daarom nodigden de Accor hotels op 28 september meer dan 500 toonaangevende bedrijven van België en Luxemburg uit om met deze unieke stad, en uiteraard de hotels, kennis te maken. Door middel van een feestelijke tocht door de stad, met een boottocht, Amerikaanse sporten met bijhorende cheerleaders, optredens van live bands en een hapje en een drankje in de verschillende Accor hotels, kregen ruim 300 deelnemers een uniek beeld op de stad en op haar relatie met Accor. Het werd een uitzonderlijk feest zoals dat alleen in Gent kan gegeven worden ! RVH.

    www.accorhotels.com.

     

    30-09-2006 om 17:03 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cuisipro vleesbedruiper
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Geef je kerstkalkoen een douche met de Cuisipro vleesbedruiper!

     

     

    Nog even en het is Kerstmis. Tijd van vrede, gezellig samenzijn met familie en vrienden én lekker eten. Kalkoen of een groot stuk gebraad zijn klassiekers op het feestmenu. Om de bereiding daarvan vlotjes te laten verlopen, pakt Cuisipro uit met een uniek twee-in-één instrument: de vleesbedruiper.

     

    De vleesbedruiper wordt geleverd met twee hulpstukken die het bereiden van grote stukken vlees vergemakkelijken. Enerzijds heb je een soort van "douchekop" die saus e.d. zachtjes en gelijkmatig over het vlees sproeit. Zo vermijd je spatten.  Anderzijds is er een smaakinjector waarmee je saus, marinade, kruidenolie of boter direct in het vlees kan spuiten en niet alleen aan de buitenkant van het vlees.

     

    De buis van de vleesbedruiper zelf is doorschijnend en voorzien van maatindicaties zodat de kok kan meten én zien hoeveel hoeveel van de marinade of saus is opgebruikt. De vleesbedruiper is vaatwasbestendig en wordt geleverd met 25 jaar garantie. Het lijf van de vleesbedruiper is gemaakt van polycarbonaat. De hulpstukken zijn vervaardigd uit roestvrij staal. RVH.

    www.cuisipro.com of www.demeyere.com

     

     

    30-09-2006 om 16:45 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

                                  

     

    VLM Airlines start met vluchten vanuit Groningen naar Amsterdam en het centrum van Londen

     

     

    Met ingang van maandag 30 oktober 2006 start VLM Airlines met lijnvluchten vanuit Groningen naar Amsterdam en het centrum van Londen. Bijgevolg wordt een heen-en terugvlucht op dezelfde dag naar beide steden mogelijk.

     

    Elke weekdag zal een toestel van VLM Airlines vertrekken vanuit Groningen Airport Eelde naar Amsterdam en verder naar London City Airport. Deze vlucht vertrekt om 06u50 te Groningen en komt aan om 08u20 in London City. De terugvlucht vertrekt vanuit London City om 17u50 en vanuit Amsterdam om 20u30 met aankomst te Groningen om 21u20.  Op zaterdag zal VLM Airlines een vlucht inleggen die ‘s ochtends vertrekt uit Groningen naar Amsterdam en London City en die op zondagavond terugvliegt.

     

    Een recente studie, die werd uitgevoerd in opdracht van Groningen Airport Eelde, heeft aangetoond dat er behoefte is aan een luchtverbinding met Londen. Tot vandaag moesten mensen uit het noorden van Nederland die naar Londen reisden een overnachting plannen vermits de lange reistijd geen heen-en terugvlucht op dezelfde dag mogelijk maakte. Heden biedt VLM Airlines de reizigers een alternatief door ‘s ochtends te vertrekken en  ‘s avonds na een werkdag terug te reizen naar Groningen. Deze dienstregeling laat zakenreizigers toe tijd te winnen en extra hotelovernachtingen en –uitgaven te beperken.

     

    Reizigers die vertrekken uit Groningen richting Londen via Amsterdam zullen te Amsterdam aan boord van het toestel blijven. In Londen landt VLM Airlines in het hart van de stad: London City Airport ligt naast Canary Wharf en ‘The City’, het financiële centrum van Londen. Sinds de start van de DLR lijn (Docklands Light Railway) in december 2005 volstaan 22 minuten om de reis tussen London City Airport en het metro station Bank af te leggen. Vanuit Bank worden andere verbindingen en lijnen van het Londense metronetwerk aangeboden.

     

    Een enkel ticket is beschikbaar vanaf €30 naar Amsterdam, en vanaf €49 naar London City, exclusief taksen. Alle vluchten kunnen online geboekt worden op www.flyvlm.com of via uw lokaal reisagent. RVH.

    30-09-2006 om 16:44 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sn brussels airlines

     

     

    Ulf Weber benoemd tot Executive Vice President Operational Services

     

     

    SN Brussels Airlines en Virgin Express zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat  de heer Ulf Weber benoemd werd tot Executive Vice President Operational Services. Ulf Weber zal verantwoordelijk zijn voor Flight Operations, Ground Operations, Maintenance, Engineering en Inflight Services.

     

    Ulf Weber heeft een stevige ervaring opgebouwd in de luchtvaartindustrie. Hij studeerde luchtvaart engineering aan de Technische Universiteit van Berlijn en Transportwetenschappen aan het Massachusetts Instituut voor Technologie in Cambridge, VS.

     

    Tot op heden was Ulf Weber General Manager van de Belgische touroperator Thomas Cook Airlines Belgium en lid van het Management Comité van de groep Thomas Cook Belgium. Ulf is 39, hij woont in België en heeft 3 kinderen.        

     

    Als Executive Vice President Operational Services van SN Brussels Airlines en Virgin Express zal Ulf Weber verantwoordelijk zijn voor alle Vluchtoperaties en Grondoperaties van de twee luchtvaartmaatschappijen. Ook zullen de Technische Onderhouds- en Inflight Departementen rechtstreeks aan hem rapporteren. Ulf Weber zal zijn functie opnemen wanneer hij zal vrijgesteld zijn van alle contractuele verplichtingen tegenover zijn huidige werknemer. RVH.

     

    30-09-2006 om 16:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passe vite
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Passe-vite "deluxe" van Cuisipro": pureren was nooit zo eenvoudig!

     

     De 'passe-vite', ook wel 'roerzeef' genoemd, is een klassieker in de keuken. Hij wordt al generaties lang als handig hulpmiddel gebruikt om fruit en groenten te pureren zonder ongewenste stukjes zoals de schil of de zaadjes door te laten. Zelfs in deze tijd van keukenrobots en mixers zweren nog steeds vele koks bij de traditionele passe-vite. Daarom stelt Cuisipro nu een vernieuwde, verbeterde en moderne passe-vite voor die deze onmisbare keukentool naar een hoger niveau brengt: de passe-vite "deluxe".

     

    Het verschil met de andere roerzeven op de markt is divers. Eerst en vooral is de Cuisipro- passe-vite met een diameter van 22 cm, groter dan de andere en staan de handvatten lager, zodat de passe-vite zelf hoger op de pot staat en niet in contact komt met het voedsel in de pot. Bovendien wordt de passe-vite geleverd met drie verwisselbare schijven van 2, 3 en 4 mm.

     

    Het grootste en belangrijkste voordeel van deze passe-vite "deluxe" is de plastic schraper aan de onderkant van de passe-vite. Deze schraapt het voedsel weg zodra het door de schijf geduwd wordt.  Zo bekom je een continue, gelijkmatige doorstroom van het voedsel en kan het pureren sneller en properder gebeuren. Zo moet je dus niet tussentijds stoppen om de zeef schoon te maken. De passe-vite "deluxe" is gemaakt van roestvrij staal. De grepen zijn voorzien van een antislipmateriaal en de schraper is gemaakt van plastic. RVH.

    www.cuisipro.com of www.demeyere.be

     

     

     

    30-09-2006 om 16:42 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ierland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op ontdekkingstocht in Noord-Ierland: de hoogtepunten

     

     

     

    Noord-Ierland is meer dan Belfast alleen. Een rijk cultureel erfgoed, imposante landschappen, attracties en adembenemende kusten behoren eveneens tot dit deel van het Groene Eiland. Redenen genoeg om een trip naar het Noorden te plannen en van de schoonheid en de warmte van deze plek te genieten.

     

    Enkele hoogtepunten:

     

    Causeway Coast

     

    Het meest Noordelijke punt van Ierland, 'Causeway Coast' behoort tot de topattracties van het eiland en werd uitgeroepen als UNESCO Werelderfgoed. Duizenden jaren waren nodig om deze spectaculaire kustlijn te maken tot wat ze vandaag is. De Giant's Causeway is een geologisch wonder, één van de meest bijzondere rotsformaties die er bestaan op aarde. Een ideale plek om uit te waaien tijdens een flinke wandeling, om te genieten van het prachtige uitzicht tijdens een fietstocht of te relaxen.

     

    Belfast Maritime Heritage

     

    Iedereen kent het verhaal van de Titanic, maar dat het grootste en meest luxueuze schip ooit gebouwd werd in Belfast door 'Harland and Wolff' is meestal niet geweten. Toen in 1909 de bouwwerken van start gingen, was Belfast één van de grootste havens ter wereld en leider in een aantal industrieën, waaronder ook scheepsbouw. 3 jaar lang werkten meer dan 14.000 mensen aan deze grootste trots van Belfast. Ondanks het feit dat de Titanic in 1912 - 5 dagen nadat het schip voor het eerst uitvaarde - naar de zeebodem zonk, denkt de stad Belfast met trots terug aan dit stukje geschiedenis.

     

    Dit vertaalt zich enerzijds in historische excursies, tentoonstellingen en musea zoals de Titanic tentoonstelling in het 'Ulster Folk & Transport' museum die het hele jaar bezocht kan worden. Anderzijds zijn er ook familieattracties zoals een Titanic boottrip op de Lagan rivier of het alombekende 'Titanic Made in Belfast Festival'. Sinds enkele jaren zet dit festival de sites en de mensen in de kijker die verbonden zijn of waren aan de Titanic. Het festival gaat door in het voorjaar en omvat onder andere bustours, boottrips en georganiseerde familiewandelingen.  RVH.

     

    Voor meer informatie over Ierland kunt u telefonisch contact opnemen met Tourism Ireland op het nummer 02/ 275 01 71 of een e-mail sturen naar info.be@tourismireland.com of surfen naar www.discoverireland.com

     

     

    30-09-2006 om 16:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Riesling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Riesling & Co? Een wereldtour van formaat!

    Hoogdag voor de Duitse wijnliefhebber in Brussel.

     

     

     

    De Riesling & Co Worldtour is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot een waar begrip in de wijnwereld. In 8 metropolen over de hele wereld stellen Duitse wijnproducenten hun boeiend assortiment voor. Brussel is na onder andere Tokio, New York, San Francisco en Amsterdam de laatste in de rij. Als locatie werd voor de tweede maal het Courtyard Marriott Hotel in Evere gekozen.

     

    Het succes was enorm zowel qua bezoekers als qua het aanbod. De 58 aanwezige wijnproducenten zorgden voor meer dan 300 wijnen. Voor ieder wat wils, van krachtig droge Weissburgunder tot de meest exclusieve edelzoete Riesling, en uiteraard een boeiende collectie rode wijnen. 

     

    De positieve reacties onderstreepten nogmaals de opkomende populariteit van de Duitse wijnstijl. Een wijnstijl die gerust als verfrissend en bijzonder gastronomisch kan bestempeld worden. Opvallend was het grote aantal  aanwezige jonge wijnproducenten. Prille dertigers die door hun enthousiasme en open geest internationaal vlot kunnen meespelen.

    Verschillende onder hen zijn op enkele jaren tijd uitgegroeid tot ware referenties in Duitsland. Ook de coöperatieven en Kellereien kwamen op de proppen met een modern assortiment. Mooie, harmonisch droge wijnen, veelal in het Classic segment. Tot slot kon de bezoeker ook niet heen om enkele grote namen uit de Duitse wijnwereld. Topdomeinen, die ook duidelijk interesse tonen in de Belgische markt, en terecht onder de indruk waren van de interesse die leeft bij de aanwezige bezoekers. RVH.

    www.duitsewijn.be

     

    30-09-2006 om 16:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!