Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    05-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.monty

     

     

    Design zomert in Brussel

     

    In 2006 viert Brussel het jaar van de Mode & Design en toont zich van zijn meest kleurrijke en originele kant. Ongewone mode & design wandelingen, mode shows in de mooiste hoekjes van de stad, uitzonderlijke tentoonstellingen zoals “ History of Fashion meets contemporary Design” in het  mooie kader van de Jubelpark musea.

     

    Alhoewel Brussel bekend staat als een centrum van Design, bestaat er niet echt een Design museum waar men de grote klassiekers van de laatste 50 jaar kan gaan bekijken. Gelukkig is er het Monty Small Design Hotel met zijn 18 gerenoveerde kamers. In dit kleine boetiek hotel vindt men  een collectie van de fijnste en meeste interessante design creaties verdeeld over de kamers en de salons, een echte must voor de Design liefhebbers!.

    Dit Herenhuis uit de jaren 30, gelegen in een exclusieve residentiële buurt op een boogscheut van het stadscentrum, werd met liefde gerestaureerd met een zeer duidelijke inspiratie van het hedendaags design. Het algemene idee was een zeer duidelijk hedendaags interieur te creëren maar zonder de oude atmosfeer uit het oog te verliezen.

     

    De Belgische architect en interieur ontwerpen Thierry Hens ontwierp een receptie die meer weg heeft van een privé woning dan van een hotel: een  volledig open balie zonder barrière tussen personeel en klant. Het salon is gemeubleerd met design klassiekers zoals een ‘Charles Eames rocking chair’ en ‘Ingo Maurer’ belichting. De ontbijtzaal heeft één grote tafel rond dewelke de gasten zich s’morgens in een table d’hôte concept terug vinden onder de fantastische Campari Light lampen. In de kamers vindt men ook Cubo glass televisie’s van Marco Bellini, Louis Ghost stoelen en la Bohême tabourets van Philip Starck .

     

    Het interieur is een combinatie van donkergrijze muren en felrode trappen en deuren. De half doorzichtige gordijnen zijn eveneens bloedrood en scheppen een surrealistische atmosfeer in de kamers. Dit surrealistische gevoel start trouwens al aan de straat waar de gasten verwelkomd worden door – wat anders – een vuurrode koe, een souvenier van de erg populaire Art on Cows tentoonstelling in 2003, het jaar van de lancering van het nieuwe “Monty”.

     

    Het Monty Small Design Hotel is één van de eerste boetiek hotels in de Belgische Hoofdstad date en zeer gepersonaliseerde verwelkoming geeft aan zijn gasten zonder daarbij de vereiste diensten te vergeten die de hedendaagse welgeïnformeerde reiziger zoekt in een hotel. Alle gasten kunnen tijdens hun ganse verblijf gratis koffie en thee drinken of bestellen van een kleine selectie soft drinks en snacks in de Lounge. In deze Lounge staat eveneens een business desk met computer en gratis internet verbinding ; het ganse hotel heeft gratis WIFI internet toegang.

    Met zijn klassieke gevel, het totale design interieur en het familiale onthaal is het Monty Small Design Hotel een perfect voorbeeld van een niuew type hotel dat populair is bij de business reiziger die een meer persoonlijk onthaal zoekt en de leisure reiziger die een ongewone ervaring zoekt aan leuke prijsjes. Een must voor de hippe reiziger met een oog voor het ongewone!

    Het Monty Small Design Hotel viert ‘Mode & Design 06’ met een uitzonderlijk Summer Package.info@monty-hotel.be

     

     

    05-06-2006 om 21:25 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.etapes du bon goût- huizen van goede smaak

    Huizen van Goede smaak:

     

    De huizen van Goede smaak, beter bekend onder de naam : ‘Etapes du Bon Goût’ stellen het nieuwe menu ‘jonge gastronomen’ volop in het daglicht. De deelnemende leden bieden jonge mensen van maximum 28 jaar de kans een all-in menu (aperitief, menu, aangepaste wijnen en water, koffie of thee) aan 48.00€ te nuttigen.

    Elke restaurateur is volledig vrij dit menu “jonge gastronomen” één of meerdere keren per week aan te bieden en dit gedurende het ganse jaar. Zij geloven dat in een tijdperk van slechte voedingsgewoonten en fast-foods, een belangrijke rol voor de restaurateur is weggelegd. Men kan op deze manier de jongeren immers leren op een gezonde manier te eten, terwijl de jongeren op deze manier met de gastronomie vertrouwd raken en wellicht ook na hun 28 de toekomst van de restaurateurs veilig zullen stellen.

     

    Het directiecomité van Les Etapes du Bon Goût werd uitgebreid met Ferdy Debecker (Eyckerhof Bornem), Alain Gilain (Hostellerie Gilain te Dinant-Liroux), Pierrre Résimont (L’Eau Vive te Arbre) en Eric Martin ( Lemonnier te Lavaux-Ste-Anne).

    www.lesetapesdubongout.be of www.huizenvangoedesmaal.be

     

    31-05-2006 om 21:51 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haringseizoen - maatjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    31-05-2006 om 21:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breydelspek

     

     

    Breydelspek brengt verrassende recepten voor barbecue en grill.

     

     

    Het leven verplaatst zich stilaan weer naar buiten en ruimt plaats voor een lekkere, zomerse barbecue. Om uw gasten extra te verrassen, heeft vleeswarenproducent Antonio twee originele recepten ontwikkeld met Breydelspek in de hoofdrol. Want deze ambachtelijke ovengebakken specialiteit leent zich tot heel wat geslaagde gerechten voor barbecue en grill. Een voorsmaakje.

     

    Gevulde makreel met Breydelspek: dit recept komt uit het boek 'Grill & Barbecue voor alle seizoenen' van Peter De Clercq. Uitgever is Roularta Books. Fotografie: Lennert Deprettere.

     

    Ingrediënten voor 4 personen: 4 verse makrelen (vraag je vishandelaar om de graat te verwijderen maar de vis volledig te laten), 12 plakjes Breydelspek - 1 bot verse koriander  - 3 rode uitjes - 1 el gehakte munt - 1 el gehakte gember - 2 teentjes look - 2 limoenen - 1 theelepel kurkuma - 1 dl whisky -grillolie of vismarinade (basisrecepten) – viskruiden - voor het bieslooksausje: 2 el zure room, 2 el mayonaise en 2 el gesneden bieslook

     

    Aardappelbrochette met kaas en Breydelspek (recept: Johan Deboeverie)

     

    Ingrediënten voor 4 personen: 4 grote aardappelen -  4 dikke schijven Breydelspek (0,7 cm) - 4 sneetjes jonge kaas

     

    Wist-je-datjes over Breydelham en Breydelspek

     

    Breydelham en Breydelspek zijn ovengebakken delicatessen. Vleeswarenproducent Breydelham waakt nauwlettend over kwaliteit en smaak.  De receptuur ligt al jaren vast en het productieproces verloopt sinds jaar  en dag identiek.             Ambachtelijke producten, zoals Breydelham en Breydelspek, onderscheiden zich van industriële producten door een strengere normering wat betreft de additieven. Zowel de Breydelham als het Breydelspek zijn glutenvrij. Gluten zijn eiwitten die in graan-producten voorkomen en waaraan sommige mensen allergisch zijn.

               

    Het succes van Breydelham en Breydelspek is gebaseerd op drie pijlers: zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, een zelf samengestelde kruidenmix en een ambachtelijke werkwijze. Anderzijds voldoet vleeswarenproducent Breydelham aan de hoogste normen op het vlak van voedselveiligheid dankzij een ver doorgedreven productiecontrolesysteem. Zelfs de strenge internationale BRC-norm is verworven goed.

     

    Breydelspek wordt gemarineerd. Na deze marinade wordt het met een kruidenmengeling bestrooid en gebakken in de oven met zijn authentieke smaak als uiteindelijk resultaat. De ovengebakken specialiteiten van vleeswarenproducent Breydelham en Breydelspek bieden verrassend veel mogelijkheden in zowel koude als warme bereidingen en in zowel traditionele recepten als culinaire hoogstandjes. RVH.

    www.breydelham.be of www.breydelspek.be

     

     

     

    31-05-2006 om 21:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.accor vanswieten

     

     

     

    Christophe Vanswieten benoemd tot

    Algemeen Directeur van Accor Hotels BeNeLux

     

     

    Christophe Vanswieten kreeg zopas de verantwoordelijkheid voor de Accor hotels in Nederland naast deze van de Belux; zo werd hij Algemeen Directeur van de Accor Hotels voor de Benelux.

    Hij staat in voor 118 hotels (12 Sofitel, 22 Novotel, 34 Mercure, 33 Ibis, 5 Etap Hotel, 12 Formule 1, in totaal goed voor 14.521 kamers) en rapporteert rechtstreeks aan Michael Flaxman die recent benoemd werd tot Algemeen Directeur Accor Hotels voor Noord-Europa. Christophe Vanswieten zal vanuit Brussel deze nieuwe structuur blijven leiden.

     

    Deze organisatie, die efficiënter is en dichter bij de hotels en hun operaties zal staan, zal in eerste instantie geen veranderingen tot gevolg hebben in de structuren in België, het Groothertogdom Luxemburg en Nederland.  De eerste bedoeling van Christophe Vanswieten die reeds sinds 1982 bij Accor werkt is de drie landen makkelijker doen samenwerken teneinde de operationele werking, de efficiëntie en de resultaten te verbeteren.

     

    Accor is aanwezig in België met 57 hotels, 6 Sofitel-hotels, 12 Novotel-hotels, 7 Mercure-hotels, 20 Ibis-hotels, 3 Etap-Hotels en 9 Formule 1; in het Groothertogdom Luxemburg met 9 hotels, 1 Sofitel-hotel, 1 Novotel-hotel, 4 Mercure-hotels, 2 Ibis-hotels en 1 Etap Hotel; in Nederland met 52 hotels, 5 Sofitel-hotels, 9 Novotel-hotels, 23 Mercure-hotels, 11 Ibis-hotels, 1 Etap Hotel en 3 Formule 1. www.accorhotels.com  RVH.

     

    31-05-2006 om 21:21 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laurent perrier cuvée rose

    Cuvée Rosé Brut van Laurent Perrier

     

     

    De nieuwe sensuele metalen verzameldoos van de Cuvée Rosé is een en al verleiding met een overvloed van parelende champagnebellen tegen een wervelende achtergrond van pioenen en papavers. Een pracht van een geschenk voor alle feestelijke gelegenheden: bovendien geeft Delhaize in de week van 19 juni ook nog gratis aardbeien bij elke fles Rosé Brut. Deze speciale editie is de zevende verzameldoos van Laurent-Perrier en is verkrijgbaar tegen een adviesprijs van 46 Euro.

    La Cuvée Rosé Brut Laurent-Perrier is een fruitige champagne, die een sterke sensatie van rode vruchten oproept: we vinden noten van aardbed, aalbes, framboos en cassis, met een toets van krieken. De zalmkleurige champagne is elegant terwijl een uitzonderlijke frisheid deze grote champagnewijn domineert. RVH.

    31-05-2006 om 21:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sofitel imperial mauritius
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    30-05-2006 om 13:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sofitel imperial mauritius
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    30-05-2006 om 13:33 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sofitel imperial
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    INDRUKWEKKENDE ZEN-ARCHITECTUUR.

    Sofitel IMPERIAL Mauritius

     

     

    Gouden zandstranden en eindeloze blauwe zeeën vormen het decor van het kijkboek waarin het Sofitel Imperial hotel werd ingeplant. Temidden deze oase van groen, een smeltkroes van miljoenen Indische, Chinese, Afrikaanse en Westerse creaturen. De Zen-architectuur waarin het complex werd opgetrokken zorgt in Flic en Flac, voor een luxueus geheel dat openstaat voor de zon, de zee, de natuur en de mens …

     

    Lekkerbekken horen ongetwijfeld in dit hotel thuis. Restaurants en eetgelegenheden te over in het Sofitel Imperial. In La Ravinale worden uiteenlopende themabuffetten gepresenteerd waar de gasten kunnen kennismaken met o.m. de Creoolse  en Mediterrane keuken naast seafoodspecialiteiten, ook andere exotische items worden voorzien. Fijnproevers kunnen terecht in het gastronomisch restaurant Jacaranda dat concurrentie krijgt van de schitterende Chinese eettempel Le Ming Court en Le Teppanyaki waar men sprankelende, soms pittige Japanse gerechten serveert.

    Diversiteit in gastronomie is aldus Frédéric Clément, General manager, slechts een miniem onderdeel van de globale opleiding “keuken en restaurant”. Net het ruim aanbod vergt van alle medewerkers een permanente alertheid aangezien alle bereidingen stijlvol en met de nodige disciplines aan de gasten moeten worden geserveerd.

     

    Exotische bestemmingen bieden evenwel meer dan lekker eten en drinken, zo ook het Sofitel Imperial op Mauritius. Stranden, restaurants, de kamerselecties, kortom al elementen werden zorgvuldig samengebracht tot een indrukwekkend geheel, recentelijk verrijkt met een Asian-style wellness “Spa”-center. Bezoekers worden er gewoonweg ondergedompeld in een rustbrengende atmosfeer zodat ze volop van de kwalitatief hoogstaande hospitality en dito comfort kunnen genieten.

     

    Cijfermatig gezien oogt het Sofitel Imperial hotel met zijn 191 kamers vrij groot, doch de architecturale inplanting in units van 2 verdiepingen naast een Aziatisch hoofdgebouw, geeft nergens een druk, beklemmend gevoel, integendeel. Het aanvankelijke project voorzag in 148 kamers plus een presidentiele suite. De ‘Superior’ rooms geven uitzicht op de tuin of de zee, de ‘deluxe’ rooms kregen een balkom met eindeloos oceaanzicht.

    Recent werd het complex verruimd met 42 “Imperial garden suites’, speciaal voor families met kinderen ontworpen. In deze suites kunnen makkelijk twee volwassenen en 2 kinderen terecht, de infrastructuur is met een slaapkamer, een ruim salon met slaapbank, een badkamer, een aparte shower room, 2 aparte toiletten, 2 televisies en tal van andere items, voldoende ruim om hen zorgeloos te herbergen. De gelijkvloerse suites hebben eigen terras dat op de tuin uitzicht en toegang geeft, terwijl op de verdieping, het terras voor een erg ruim balkon wordt geruild.

     

    Sofitel Imperial poogt de klant maximale voldoening te bieden. Meestal zit in de diverse arrangementen ook de uitgebreide sportinfrastructuur van het hotel begrepen, deze omvat o.m. tennis, tafeltennis, windsurfen, zeilen, kajak, waterskilling, duiken, boogschieten of dinghies. Zon, zee en watersporten vloeien in het Sofitel Imperial in mekaar over omdat ze gewoonweg het hotelaureool complementeren.

     

    De Sofitel Imperial Spa is een onbetwistbaar heiligdom waar men volop tot rust komt, hier overheersen stilte, geborgenheid, intimiteit en well-being. A la carte of diverse rituals met Zen, Ying en Yang, en Tai-Chi, ontladen je volledig en geven je een totaal nieuw en spetterend dynamisme.

     

    Sofitel Imperial is aldus General manager Frédéric Clément, een nooit verwelkende, maar steeds opnieuw openbloeiende bloemknop die de geur van het overvloedig aanwezig exotische hout intens vermengt met Aziatisch geïnspireerde tradities. Het verslavende, meeslepende Zen-decor is zonder meer dominant en toch ontspannend. RVH.

    30-05-2006 om 13:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.saint alexis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-05-2006 om 22:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.saint alexis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-05-2006 om 22:12 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.saint alexis mauritius
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LE SAINT-ALEXIS,

    NAUTISCH PRESTIGEHOTEL.

     

     

     

    Genesteld aan het mooie onderwindse strand van Boucan-Canot op La Réunion, bekoort het charme- en prestigehotel Saint Alexis door zijn originaliteit, gezelligheid en comfort een veeleisend cliënteel dat vooral gecharmeerd is door de traditionele waarden van gastvrijheid.

     

    De charme van het hotel werd vooral nautisch geïnspireerd door het schip dat varende langsheen de specerijenroute, de eerste Franse veroveraars naar het eiland bracht. Andere bekende passanten waren Dina Morgabim, Santa Appolonia, Mascerenbas, Bourbon en Bonaparte. De opeenvolgende naamswijzigingen kwamen in 1848 tot halte toen het eiland definitief Réunion werd. Een 60-tal elegante en comfortabele kamers verwennen de gasten die er beschikkien over airco, telefoon, safes, minibar, satelliettelevisie, haardrogers en vele andere attenties. De suites zijn ontworpen als echte appartementen, terwijl talrijke kamers een rechtstreekse toegang bieden tot het unieke zwembad. De ruime badkamers in Saint-Alexis zijn uitgerust met een jacuzzi wat extra charme meegeeft.

    De fitness ruimte van het hotel bevindt zich onder het rotondeterras en baadt in een duikbootsfeer door toedoen van de grote patrijspoorten, deze doorkijkvensters geven zicht onder de waterspiegel van het zwembad. Dit complex volledig gewijd aan relaxatie, biedt naast een echte ‘fitnessruimte’ ook een hammam, sauna, douches en kleedkamers.

     

    Tafelen kan er in een van de vele restaurants of leuke panoramische balkons die ofwel uitzicht bieden op het zwembad of de idyllische kust met indrukwekkend oceaanzicht als decor hebben. Fijnproevers kiezen uit een verbeeldingsrijke kaart die uitnodigt tot intense degustatie, de creatieve meesterkoks zorgen voor een wekelijks wijzigend ontdekkingsmenu  dat los staat van de andere ontdekkingen. Alles nodigt uit tot ontspannend relaxeren, zwembad, individuele terrassen of de kamerbalkons, de patio, terwijl de tuin het hotel omarmt zowel aan de strandzijde, de binnenpatio of het “deck” een immens panoramisch terras door palmbomen is omringd. Men reikt er ahw. vanuit het hartje van het hotel de hand aan de oceaangasten.

     

    In dit exotische kader zorgt het hotel Saint Alexis voor unieke meetingfacilities. Er zijn drie geacclimatiseerde vergaderruimtes waar men incentives, vergaderingen, seminaries, meetings en tentoonstellingen tot 80 personen kan organiseren. De twee grootste ruimtes, La rose des Vents en Le Grand Largue bieden klas, theater, U of rechthoekvormmeetings. Elke ruimte beschikt over een complete standaarduitrusting die op eenvoudig verzoek met laserwijzer, videoprojector en andere high tech apparatuur kunnen uitgerust worden.

    Een infrastructuur die communicatie als trefwoord heeft en de incentivetrip ongetwijfeld meer dynamisme meegeeft. De Saint-Alexis, aanwezig in het landschap van La Réunion sedert 1993, biedt de mogelijkheid om sterke emoties te beleven, kent bijzonder goed de rijkdommen van het eiland. Deze smeltkroes van grote etnische en culturele verscheidenheid naast de veelheid van vrijetijdsmogelijkheden maakt van elke meeting een voltreffer van formaat.

     

    De omgevingstemperatuur schommelt tijdens de zomer tussen de 28 en 35°, in de winter loopt hij ietwat terug tussen 21 en 29°, gezien La Réunion in de zuidelijke hemisfeer ligt zijn de seizoenen net het tegenovergesteld van onze Westerse klimaten. Het strandwater schommelt tussen de 24° in de winter en 28° in de zomer. Toeristen krijgen wel de raad om tijdens de winteravonden een iets warmere kledij te voorzien vermits de temperatuur mogelijk beneden de 21° C terugvalt.

     

    Het eiland Réunion is een jonge, exotische en nieuwe toeristische bestemming die  de gasten de kans biedt om zorgeloos van de meetings, de zon en het strand te genieten. De combinatie vergaderen, zonnekloppen en actieve do-meetings is perfect mogelijk.

    Een mini-cruise op zoek naar dolfijnen zorgt voor een fijne verrassing, een tochtje per ULM over een der drie gigantische keteldalen (caldera’s of cirques) en het strand, is een onvergetelijke belevenis met exclusieve vergezichten. Een wandeling naar de krater van de Piton de La Fournaise, een vulkaan die reeds meerdere honderden jaren is ingeslapen mag evenmin gemist worden. Vakantiegangers die een absolute kick willen beleven moeten naar Cilaos, een bergdorpje dat aan het einde ligt van een haarspeldroute met meer dan 400 bochten en kunnen hier aan canyoning doen. Een afdaling langsheen de bergwand, doorheen een waterval, een riviertje en een meertje. RVH.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    29-05-2006 om 22:11 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.restaurant de notelaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DE NOTELAAR

     

    Na zijn humaniora-opleiding besliste Eddy Verstreken om vooraleer te gaan werken, eerst een keukenopleiding in het Coloma-instituut in Mechelen te volgen. Een beslissing die zijn leven een belangrijke wending gaf, hij ontmoette er niet alleen zijn latere echtgenote Agnes Van Ham, maar hun gemeenschappelijke interessesferen zorgden voor een denderende opleiding zowel in de keuken als in de zaal.

     

    Een figuurlijke harmonie dus van geuren en kleuren die het echtpaar samen tot ontwikkeling brengt. Meestal samen maar soms ook apart kregen ze in de late jaren 70, begin der 80-er jaren meerdere restaurants op smaak, zo o.m. de Zeester in Leuven, het Wit Paard in Bonheiden, de Veeboer in Grimbergen en ’t Molenveld in Elewijt. Alhoewel de klanten hun keuken en service naar waarde wisten te appreciëren, voelde noch Eddy, noch Agnes zich gelukkig, hun creativiteit kon immers niet altijd openbloeien, terwijl ze anderzijds ook meer dan eens in het aanbod werden beperkt.

     

    Eind 1986 ontdekken ze per toeval een te koop staande oude hoeve in het Brabantse Buken, een piepklein dorpje dat rustig verscholen ligt naast het kanaal Leuven-Mechelen, dorpje dat evenwel bruist van landelijke activiteiten met ruime kwalitatieve groentenkrans als resultaat. Voor beide een unieke buitenkans om een eigen restaurant uit te bouwen. Nochtans vraagt het gebouw een grondige renovatie die ze samen met beider ouders realiseren zodat het restaurant anno 1987 de deuren kan openen. In de tuin overleeft een veel vruchtendragende notenboom de renovatiestorm en Agnes kiest als benaming ‘De Notelaar’, boom die symbolisch zijn vruchten het ganse jaar door laat degusteren.

     

    De kwaliteit van het eindproduct in hoofdzakelijk Eddy’s keuken die af en toe niet ontsnapt aan de invloeden van Agnes, groeide de voorbije jaren bestendig. Nu staat De Notelaar bekend voor degelijke en typische Brabantse streekgerechten met dagverse groenten, deels uit eigen kweek, deels door aankoop op de Brusselse vroegmarkt. Voor Eddy is en blijft de vroegmarkt de aangewezen aankoopplaats voor alle chefs vermits men hier de kans heeft om zelf zijn identiteit te bepalen en niet afhankelijk is van een productkeuze door leveranciers. Iedereen wil immers zijn creativiteit af en toe de vrije teugel laten en een marktmenu kan op deze manier enkele keren in de week wijzigen. Bovendien specialiseerde het echtpaar zich in oester- en kreeftmenu’s. Kreeft wordt de ganse maand juni het hotitem in De Notelaar en dit na een maand waarin de Brabantse asperges het hoge woord voerden.

     

    De Notelaar kreeg zopas een opfrisbeurt waarbij niet alleen de keuken, maar ook de bar en de zaal werden gerenoveerd. Door het verplaatsen van de oesterbak kon ook het sanitair worden uitgebreid en krijgt men ook hier een bijzonder relaxerend en kleurrijk gevoel door het perfect op mekaar inspelen van het buitenlicht en de gekleurde lampen. Gans de renovatie dompelt de consument meteen onder in een rustige, charmante sfeer waar alle kommer en last wegvalt.

     

    Ook op het culinaire vlak zijn er enkele nieuwigheden. Streekgerechten met verse kwalitatieve producten en kenmerkende Brabantse groenten blijven belangrijk. Op maandagavond is er voortaan een 5-gangen degustatiemenu waarbij Eddy in samenspraak met Agnes, culinaire toppers serveert voor 30€. Met inbegrip van aperitief, wijnen, water en koffie wordt dit 50€.

    Het kreeftfestival van de maand juni, krijgt elke vrijdagavond een feestelijk tintje bestaande uit een in de oven gebakken kreeft met tuinkruiden, een kreeft op een groentebedje ‘fine champagne’, sorbet, bouillabaisse van kreeft en noordzeevis en het dessertassortiment van het huis. Kostprijs 46€, met aperitief, wijnen en dranken wordt het 62€.

     

    Het uittesten van een 4-daagse werkweek verliep succesvol zodat De Notelaar voortaan geopend is van vrijdagmiddag tot en met maandagavond. De feestzaal staat ook de andere dagen ter beschikking voor feesten, evenementen en seminaries, faciliteiten die o.m. door de ruime parking mogelijk worden gemaakt.

     

    In het najaar lanceert Eddy opnieuw Brabants wild terwijl in het kader van de nakende 20ste verjaardag nog enkele andere projecten op het programma staan. Ondertussen kunnen fijnproevers evenwel volop genieten van een kwalitatieve keuken met dagverse producten waarbij een vleugje Brabants romantisme gekruid met de nodige nostalgie, nooit ver weg is.

     

    Restaurant De Notelaar – Bukenstraat 142 – 1910 Kampenhout (Buken) – tel 016- 60 52 69

    info@denotelaarbuken.be - www.denotelaarbuken.be

     

     

     

     

     

    25-05-2006 om 22:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.thai foto

     

     

    Topfotograaf Henk Van Cauwenbergh stelt Thaise foto’s ten toon

     

     

    Het Astrid Park Plaza hotel aan het Koningin Astridplein in Antwerpen pakt van 5 tot 21 mei uit met een exclusief THAI FESTIVAL. Het startschot werd gegeven op vrijdag 5 mei met een GRAND OPENING DINER. Als kers op de taart, temidden een waaier aan typische Thaise lekkernijen die gastchef Ekapon Onnompun, voor de gelegenheid overgevlogen uit Bangkok, stelt topfotograaf Henk Van Cauwenbergh er een selectie van zijn mooiste foto’s uit Thailand ten toon!

     

    Henk van Cauwenbergh zorgt voor Thaise schoonheid in hotelbar

    The Square, restaurant, brasserie & terrace van het Astrid Park Plaza hotel, is tijdens het hele THAI FESTIVAL dé plek om à la carte de Thaise keuken te ontdekken. Naast een speciale Thaise kaart zijn er ook prachtige foto’s te ontdekken van fotograaf Henk van Cauwenbergh. Henk heeft een bijzondere band met Thailand. Zijn vrouw is Thaise en hij maakte er eind 2004 persoonlijk de tsunami mee.  Als fotograaf slaagt hij er in de natuurlijke schoonheid en emoties van zowel professionele als niet professionele modellen eenvoudig en wondermooi op papier vast te leggen. Enkele van zijn foto’s, gemaakt in Thailand, zullen tijdens het THAI FESTIVAL te bewonderen zijn in The Square. Een lust voor het oog!

     

    Bezoek alvast www.henkvancauwenbergh.be voor een voorsmaakje. Het Astrid Park Plaza hotel en The Square bieden in mei in ieder geval een uniek evenement voor iedereen die de Thaise cultuur en keuken wil (her)ontdekken. Mis deze gelegenheid niet en glip heel even (figuurlijk) weg naar het exotische Thailand! RVH.

     

    06-05-2006 om 22:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.thai festival

     

     

     

    Astrid Park Plaza ANTWERPEN gaat de Thaise toer op:

    Eerste Thais Festival verwent met culinaire specialiteiten

     

    Het Astrid Park Plaza hotel aan het Koningin Astridplein in Antwerpen gaat de Thaise toer op in mei! Van vrijdag 5 mei tot zondag 21 mei 2006 wordt u er verwend met een exclusief THAIS FESTIVAL. Voor de gelegenheid wordt chef kok Ekapon Onnompun uit Bangkok overgevlogen om een waaier aan Thaise menu’s, brunches en hapjes te presenteren. Verder worden de hotellobby en het Restaurant, The Square, aangekleed met een sfeervol Thais decor en kunt u er op bepaalde dagen genieten van extra animatie zoals originele Thaise dans, Thaise massages, enzovoort.

     

    Op zondag 7, 14 en 21 mei is er telkens van 11.30 u  tot 14.30 u een uitgebreide Thaise brunch. Het Astrid Park Plaza biedt een waaier aan Thaise lekkernijen aan om je vingers bij af te likken. Helemaal in de Thaise zen-sfeer, kan je er dan ook genieten van authentieke Thaise relaxmassages en aromatherapie door de Thaise mevrouw Pismai Luesiri. Voor de brunch betaal je € 35 per persoon of € 17,50 per kind tussen 6 en 12 jaar, gratis voor kinderen van 0-6 jaar.

     

    Reserveren is aan te raden voor de Thaise brunches. Dit kan op het nummer 0032 (0)3 203 12 46 of via appbanq@parkplazahotels.be!

     

    Een onverwachte Thaise hap?

    Voor wie onverwacht zin krijgt in de Thaise keuken, biedt The Square, het restaurant op het gelijkvloers van het Astrid Park Plaza, gedurende de hele festivalperiode een speciale Thaise kaart aan. Hieruit kan je à la carte en naar eigen smaak kiezen uit typische Thaise gerechten. Tot slot is er in de bar van The Square elke vrijdag en zaterdag van 17u tot 21u een Happy Hour van exclusieve Thaise cocktails en gratis bijpassende hapjes.

     

    Kortom, het Astrid Park Plaza hotel en The Square bieden in mei een uniek evenement voor iedereen die de Thaise cultuur en keuken wil (her)ontdekken. Mis deze gelegenheid niet om heel even (figuurlijk) weg te glippen naar het exotische Thailand!

     

    Het THAIS FESTIVAL wordt georganiseerd in samenwerking met de “Office of Agricultural Affairs” en de “Office of Commercial Affairs” van de Royal Thai Embassy, met de Tourism Authority of Thailand van België en Nederland, met China Airlines, de Thai Shop, Asia Import en Pismai Luesiri.RVH.

     

     

    06-05-2006 om 22:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.euroferia andaluza
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    EUROFERIA ANDALUZA

    Vrijdag 19 tot en met zondag 21 mei 2006

    Met 140.000 toeschouwers tijdens de 13de editie van Euroferia Andaluz maken voorzitter voorzitter Frédérico Gallo en heel wat medewerkers zich op voor de grootste “Feria” in Europa (buiten Andalucia). Feria staat voor cultuur, folklore, gastronomie en paardensport. Een brede waaier dus aan activiteiten die zo universeel zijn dat van vrijdag 19 mei 12 uur, tot en met zondag 21 mei 2006, 24 uur, heel wat ogen gericht zijn op dit Europees evenement. Ontegensprekelijk is het ook één van de grootste van ons land. De place to be is het prachtige Elisabethpark aan de voet van de basiliek van Koekelberg.

    Drie dagen feesten is het motto met als ingrediënten cultuur, folklore, dans en gastronomie. De editie 2006 draait rond tien patio’s: Euroferia, Latino, Movida, Espana, Caballos, Jacques Pivin, Simonis, Europa, Andalucia en Calle del Infierno. Elke patio is een verzamelplaats van talrijke artiesten en casetas waarbij het culturele en gastronomische gedeelte de bovenhand halen goed gekruid met dans en allerlei leuke activiteiten.

    Wie naar de Euroferia Andaluza komt waant zich op vakantie. De sfeer van het Spaanse Andalusië met de traditionele decoratie in de “casetas” met “farolillos” en de organisatie in de verschillende “patios” zorgen voor een uniek gegeven. Flamencodansers naast schitterende Spaanse volbloedpaarden en optredens in traditionele klederdracht brengen de bezoekers helemaal in een kleurrijke vakantiestemming. In de verschillende “cacetas” treffen we immers een uitgelezen en harmonieuze mengeling van Andoulische en Europese gastronomische specialiteiten zoals “Pata Negra”, gambas, “pescaito frito, paella, mezè en voor de lekkerbekken zeker niet te vergeten de “churros met chocolade”. Met de “manzilla” of de typische Sherrywijn uit Sa de Barrameda (Càdiz) geeft een extra cachet aan deze festiviteiten. De Feria Andaluza is immers een familiefeest voor groot en klein, voor oud en jong en dit bovendien met gratis toegang. De combinatie tussen de diverse dansspektakels, de gastronomie en de unieke paardenshow maken van Euroferia Andaluza een uniek gegeven.

    “De Euroferia Andaluza 2006 is op de sporen gezet, de logistieke en administratieve dwarsliggers glijden stilaan op hun plaats. Een enthousiaste groep gaat opnieuw de uitdaging aan om van deze veertiende editie een ongelooflijk boeiend spektakel te maken”, stelt voorzitter Frédérico Gallo fier. www.euroferia.net

    26-04-2006 om 22:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    25-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oregon uv

    OREGON SCIENTIFICLANCEERT DRAAGBARE

    UV-DETECTOR/TESTER

    Een wereldprimeur die deze zomer furore zal maken

    De mooie dagen komen eraan en velen willen zo snel mogelijk een mooie zomerteint. Daar is absoluut niets mis mee, op voorwaarde dat men zich doeltreffend beschermt tegen de kwalijke gevolgen van de zon. De blootstelling aan de zonnestralen kan immers erg gevaarlijk zijn. Te lang in de zon zitten, brengt bepaalde huidrisico’s met zich mee. Vandaag spreekt iedereen erover en is zowat iedereen via artikels in de pers of medische reportages op de hoogte van de risico’s. Maar niet iedereen begrijpt even goed hoe hij of zij zich afdoend kan beschermen. Dankzij de nieuwe UV-detector/tester van Oregon Scientific kan men voortaan onbezorgd zonnen.

    Verkoopprijs: € 35 in de 1200 Belgische verkooppunten die vermeld zijn op de site www.oregonscientific.be. De producten zijn eind mei beschikbaar. RVH.

    25-04-2006 om 22:58 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.creneau - quick
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    CRENEAU INTERNATIONAL EN QUICK OPGENOMEN IN HET D&AD BOOK

    D&AD, opgericht in 1962 in het Verenigd Koninkrijk, is een liefdadigheidsorganisatie die zich wereldwijd bezighoudt met het promoten van creativiteit. Zij organiseren jaarlijks onder meer de prestigieuze D&AD Awards. De geselecteerden voor deze prijs worden steevast opgenomen in het D&AD book.

    Spijtig genoeg geen nominatie voor de Belgische inzendingen, maar wel drie Belgische werken die in het D&AD jaarboek opgenomen zullen worden. Naast Duval Guillaume Brussels en LG&F werd ook Creneau International geselecteerd voor haar ontwerp van de Quick Hamburgers Restaurants in de categorie Environmental Design/Leisure Tourism.

    Het ontwerp van Creneau International voor Quick heeft een uitgesproken Europees karakter, een element dat niet vaak voorkomt in de sector van de fast service. Het POP HOME NATURE concept wordt onderverdeeld in drie ruimtes, elk aangepast aan een eigen doelpubliek van Quick.

    NATURE is de ruimte voor de kinderen en wordt overheerst door de kleur groen. Picknickeilandjes, grastapijt en speelse grafische elementen zijn alom aanwezig. Jongeren kunnen zich dan weer perfect terugvinden in de loungy atmosfeer van de POP ruimte die voor hen werd ontworpen. De combinatie van hoge tafels en trendy kleuren (overwegend rood) zorgt voor een echt clubbing gevoel. HOME is de ruimte voor de volwassenen. Intieme kleuren (bruine tinten), comfortabele zetels en zachte verlichting zijn kenmerkend.

    www.creneau.com

    25-04-2006 om 22:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weide rund

    Kwaliteitsketen "Weide Rund", lekker, authentiek rundvlees

    Voortaan overal in België verkrijgbaar bij Carrefour en GB.

    Sinds woensdag 19 april is de Kwaliteitsketen "Weide Rund" verkrijgbaar in alle Carrefour en GB winkels. De lancering van ' Weide Rund' is het resultaat van een hecht partnerschap tussen Belgische veetelers en Carrefour Belgium. Aldus stellen Carrefour en GB naast de traditionele kwaliteitsketen "Belgisch Wit-Blauw", ook dit bijzonder mals en sappig rundvlees voor, dat donkerder is van kleur en door zijn doorregen textuur een uitzonderlijk smaak biedt. Carrefour en GB verheugen zich hun klanten dit kwaliteitsproduct te kunnen aanbieden, dat de betrokkenheid illustreert van 50 Belgische veetelers, die elke dag opnieuw alles in het werk stellen om deze nieuwe vleesvariëteit op de markt te brengen.

    "Weide Rund" is een kwaliteitsketen die oorspronkelijk werd ontwikkeld door Waalse kwekers. De strikte naleving van het lastenboek liet geen voldoende grote productie voor het hele land toe. Dit rundvlees werd daarom initieel slechts aangeboden in de winkels in de Waalse en Brusselse regio. Diverse Vlaamse veetelers hebben nu echter ook besloten om hun dieren volgens de eisen van de Kwaliteitsketen "Weide Rund" groot te brengen, waardoor dit rundvlees in heel België kan worden aangeboden.

    "Weide Rund" is ideaal voor recepten die de grootste vleesliefhebbers zullen verbluffen. Doordat de dieren op de wei worden grootgebracht, verkrijgt men mals en sappig vlees met een betere smaak. Bovendien draagt de voeding op basis van gras en samengeperst lijnzaad bij tot een evenwichtige verhouding tussen Omega-6 et Omega-3 in het vlees. De Kwaliteitsketen "Weide Rund" is het antwoord dat Carrefour en GB bieden aan de consument die op zoek is naar vlees met een sappige smaak. De consument kan kiezen uit: steak, beenhouwerssteak, gehakte steak, stoofvlees, roast beef, entrecote 3 en 6 -rib en dunne lende zonder been.

    In België zijn er in de winkels Carrefour en GB, 25 Kwaliteitsketens die garant staan voor de kwaliteitseisen van de consumenten:

    Belgische Kwaliteitsketens: Belgisch varkensvlees, Belgisch Wit-Blauw rundvlees, Belgisch Wit-Blauw kalfsvlees, Rundvlees "Bleue des Près", Mechelse koekoek, Hoevekip, Hoevekonijn, Witlof uit volle grond, Wortelen uit leemgrond, Aardappelen en Pinova appelen.

    Internationale kwaliteitsketens verkrijgbaar in België: Golden appels uit de Limousin, Druiven Italia uit Italië, Charentais meloen uit Haut-Poitou, Perziken en nectarines uit Frankrijk, Sinaasappelen uit Spanje, Atlantische zalm uit Noorwegen, Gekweekte kabeljauw, Mosselen van Bouchot Forel uit Bretagne, Normandische holle oesters, "Fine de Clair" oesters van Marennes-Oléron, Roze garnalen uit Brazilië, "Crottin de Chavignol" hoevekaas, Munster hoevekaas, Reblochon met rauwe hoevemelk, Parmezaanse kaas, Camembert en Serrano ham.RVH.

    25-04-2006 om 22:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.novotel brugge

    Novotel Brugge Zuid viert zijn 30-jarig bestaan!

    30 jaar van comfort en gezelligheid

    voor de familiale en professionele klanten

    In juni 2006 viert Novotel Brugge Zuid zijn 30-jarige bestaan. Voor die gelegenheid hult het eerste hotel dat Accor in Brugge opende zich in een nieuw kleedje en staat het najaar van 2006 in het teken van een uitgebreid renovatieprogramma.

    Novotel Brugge Zuid telt 101 kamers en is gelegen in een bos van 5 hectares, iets verwijderd uit het centrum van Brugge en op enkele minuutjes van de grote verkeersassen naar Parijs, Rijsel, Brussel, Gent en Kortrijk. Samen met een parking van 72 gratis parkeerplaatsen maakt deze ideale ligging van Novotel Brugge Zuid één van de belangrijkste hotels van Brugge voor dagseminaries.

    Dankzij de 185 m² vergaderruimte kan Novotel Brugge Zuid seminaries tot 150 personen aan. De vijf geklimatiseerde zalen hebben allemaal een natuurlijke lichtinval, zijn uitgerust met WIFI-technologie en worden beheerd door een domoticasysteem.

    Voor de ontspanning biedt Novotel Brugge Zuid een verwarmd buitenzwembad, een speelplein en een petanqueterrein. Qua catering beschikt het hotel over een restaurant met 75 plaatsen. Tijdens de zomermaanden kunnen de klanten op het terras (ook 75 plaatsen) genieten van een prachtig zicht op de tuin. Het hotel heeft ook een bar, “De Klipper”, met 33 plaatsen.

    De voorbije 30 jaar tijd hebben de 35 medewerkers talrijke gekende genodigden ontvangen. In het totaal overschreden zo’n 1.200.000 personen de drempel van het hotel sedert de oprichting ervan. Na de zomer van 2006 gaat Novotel Brugge Zuid van start met een uitgebreid renovatieprogramma dat begint met de invoering van het nieuwste kamerconcept van Novotel, Novation. Vanaf 2007 worden ook de lobby, de gemeenschappelijke ruimtes, het restaurant en de bar opnieuw ingericht. www.novotel.com RVH.

    25-04-2006 om 22:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!