Inhoud blog
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    11-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilton Brussel

    Pandox AB neemt management Hilton Brussels over

    Overname gaat gepaard met uitgebreide renovatie en naamsverandering

     

     

     

     

    Pandox AB, de Zweedse hotelvastgroep die in september 2010 het Hilton Brussels aankocht, is met Hilton Worldwide overeengekomen dat zij vanaf 1 februari 2011 ook het management van het hotel aan de Waterloolaan in Brussel zal overnemen, waardoor het hotel niet langer een Hilton hotel zal zijn.

     

    Vanaf 1 februari 2011 neemt Pandox AB ook het management over van het Hilton Brussels, hotel dat ze in september 2010 kochten van een Amerikaanse investeringsmaatschappij. Pandox AB heeft een sterke visie voor de toekomst van het hotel: door middel van een uitgebreide renovatie en een nieuwe moderne organisatie het hotel te positioneren in het premium segment dat voldoet aan de eisen van de internationale zakenreiziger.

     

    Vanaf 1 februari 2011 zal het hotel ook niet langer een Hilton hotel zijn. De nieuwe naam wordt 'The Hotel'. Deze naam refereert naar de huidige positie van het hotel op de Brusselse hotelmarkt: een van de grootste en bekendste centraal gelegen hotels in Brussel, en een landmark voor Brussel op internationaal, sociaal, cultureel en economisch vlak. Ondertussen zijn er gesprekken gaande tussen Pandox AB en internationaal bekende hotelgroepen over een mogelijk merk waarmee dit 'Brusselse erfgoed' in de toekomst en na de renovatiewerken zou kunnen worden gepositioneerd.

     

    Het hotel zal over een periode van ongeveer 2 jaar een uitgebreid vernieuwingsprogramma ondergaan. Tijdens deze werken blijft het hotel gewoon open voor haar gasten. Pandox AB zal er voor zorgen dat de uitstekende dienstverlening en hoge standaarden voortdurend worden behouden.

    De renovatie van de façade is al gestart en zal ongeveer een jaar duren. Van zomer 2011 tot eind 2012 volgt een volledige renovatie van alle kamers, badkamers en hotelgangen. Van zomer 2011 tot begin 2012 wordt de begane grond met inkom, lobby, receptie, bar en restaurant volledig vernieuwd. De vernieuwing van de ballroom op de eerste verdieping en van de vergaderzalen op de 25e, 26e, en 27e verdieping staat op het programma van eind 2011 tot zomer 2012. Daarnaast worden ook de technische installaties gerenoveerd en zal een nieuw en dynamisch restauratief aanbod worden gelanceerd. De totale investering voor de vernieuwing wordt geraamd op ongeveer 25 miljoen euro.

     

    Met de overname van Hilton Brussels, versterkt Pandox AB zijn positie als één van de belangrijkste spelers op de Brusselse hotelmarkt. De Zweedse groep heeft ondertussen 8 hotels in België, waarvan 6 in Brussel en heeft onder andere de succesvolle herpositionering van hotel BLOOM! en het Crowne Plaza Brussels-le Palace op haar naam staan.  "Wij zien het als een uitdaging om dit bekende Brusselse hotel een nieuw elan te geven  en met de huidige plannen zullen wij een succesvolle toekomst voor 'The Hotel' verzekeren", aldus Aldert Schaaphok, Vice President Pandox AB. RVH.

    11-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Domaine Boyar

    Domaine Boyar en de wijnoogst van 2010 in Bulgarije: een moeilijk jaar dat gered werd door de knowhow

     

     

     

     

    Bulgaarse wijn geniet gewoonlijk van gunstige weersomstandigheden, maar in 2010 was het allemaal een beetje moeilijker. Dankzij de knowhow van de specialisten ter plaatse kwam men toch tot uitstekende resultaten die binnenkort zullen kunnen worden geproefd.

     

    Op het moment dat de wijnranken tegen oïdium en andere parasieten moesten behandeld worden, heeft hevige neerslag ervoor gezorgd dat kleine wijnbouwers dit niet uitgevoerd kregen. De grotere structuren, die de middelen hadden om dit per helikopter te doen, konden daarentegen op een doeltreffende manier reageren en slaagden er zo in om hun wijnranken perfect gezond te houden.

     

    Het jaar 2010 was bijzonder gunstig voor de aanmaak van witte wijn, maar toch kwamen er ook een aantal mooie rode wijnen uit voort, vooral dan op de domeinen waar de wijnranken goed opgevolgd werden. Bij Domaine Boyar werd er vooral op gelet om enkel druiven aan te kopen bij leveranciers die ervoor bekend staan uiterst goed zorg te dragen voor hun wijngaard, om het even wat de weersomstandigheden zijn.

     

    Zo zal Domaine Boyar op basis van druivensoorten met een redelijk korte groeiperiode zoals de Pinot noir, de Chardonnay, de Gewurztraminer, maar ook met de druivensoorten die paradoxaal genoeg een veel langere groeiperiode kennen, zoals de Cabernet Sauvignon, een aantal mooie flessen op de markt kunnen brengen. Druivensoorten zoals de Caladoc, de Cabernet Franc en de Mourvèdre hebben tevens enkele mooie verrassingen in petto.

     

    Samengevat : dankzij een strenge selectie van producten die door getalenteerde en competente producteurs zijn aangemaakt, profileert Domaine Boyar zich eens te meer als de ambassadeur bij uitstek om het grote publiek en de specialisten met de onmiskenbare rijkdom van de Bulgaarse wijngaard kennis te laten maken. RVH.

     





    10-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les Irresiskibles

    LES IRRESISKIBLES:

    Vanaf € 349 voor een appartement / week!

     

     

     

    Les Irrésiskibles, de grote wintercampagne van Pierre & Vacances sinds 3 jaar, ging zopas van start. Met prijzen vanaf € 349 voor een week in een volledig uitgerust appartement voor 4 personen wordt skiën nu echt toegankelijk! Tot eind januari kunt u online een weekje boeken in de bergen, midden in een skigebied in de noordelijke of zuidelijke Alpen of in de Pyreneeën.

     

    60 residenties nemen deel aan dit exclusieve aanbod, waaronder enkele residenties van Pierre & Vacances Premium, het kwaliteitslabel van de groep. Een zeldzaam en beperkt aanbod.

    Let op: het verblijf moet tussen 9 januari en 24 april 2011 vallen, tevens geldig tijdens de Krokus en Paasvakantie. Enkel de week van 19 februari is niet inbegrepen in het aanbod.

     

    Er worden o.m. skivakanties aangeboden in Plagne Soleil, in de residentie Le Mont Soleil;  in Vars, in de residentie L’Albane; in Valmeinier, in de residentie Le Thabor; in Isola 2000, in de residentie Les Terrasses d’Azur; in Arc 1950 le Village. RVH.

    www.pierreetvacances.nl - tel België: 0900 00 009 (! 0,45/min)

    09-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zinnestrelend Valentijnskoffertje

    Het Valentijnkoffertje by Suite Novotel   Zinnenstrelend…

     

     

    14 februari 2011 staat in het teken van het genot der zintuigen. En dat genot zit verborgen in een koffertje « 5 Senses » by Suite Novotel!

     

    Hebt u een Valentijn-arrangement geboekt tussen 11 en 14 februari 2011 - een avondje of een weekend - dan zorgt Suite Novotel voor enkele heerlijke momenten van zinnelijke wellust. Geliefden die hun arrangement geboekt hebben op 18,19 en 20 februari kunnen eveneens genieten van de pikante geheimen uit het koffertje aangezien het aanbod dan eveneens geldig is.

     

    Voor een liefdevol spel met tal van verrassingen, heeft YESforLOV een koffertje samengesteld met gedurfde ideeën die de zinnen prikkelen. YESforLOV, is een merk dat gespecialiseerd is in cosmetica

    Geliefden kunnen aldus:

    Luisteren en geblinddoekt door een zwart satijnen masker, liefdeswoordjes fluisteren.

    Proeven van verleidelijke verboden vruchtensnoepjes.

    Kijken en speuren naar geheime liefdeswoordjes die de partner op de huid heeft geschreven met onzichtbare fluo inkt.

    Strelen en genieten van een sensuele veer op de huid, tot u rillingen van genot krijgt.

     

    Valentijnkoffertje :

    Tarief : 109 € per nacht, Valentijnkoffertje en ontbijt inbegrepen. Aanbod geldig in alle Suite Novotel in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, en mits welbepaalde voorwaarden op suitenovotel.com. RVH.

    09-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beren veroveren Avoriaz

    Beren veroveren het pittoreske skioord Avoriaz

     

     

     

     

    Het eerste avant-gardistische en duurzame wintersportcentrum, dat in 1967 door Gérard Brémond (stichtend voorzitter van de Groep Pierre & Vacances Center Parcs, Avoriaz) bedacht werd, komt met een verrassend project op de proppen. De nieuwe residenties van de merken Pierre & Vacances, Maeva en Pierre & Vacances Premium, die in 2011-2012 geopend worden, worden deze winter in een bijzonder kleedje gestopt.

     

    25 reusachtige beren, ook Ors (Savoyaards dialect voor ‘beer’) genoemd, zullen immers overal te zien zijn in het skistation, zowel overdag als ’s nachts, om Avoriaz in een sprookjesachtig feestdecor om te toveren. De mascottes zullen de gevels van de nog niet helemaal afgewerkte gebouwen opfleuren. Op die manier kunnen geregelde en toevallige bezoekers de projecten van de Groep op een originele manier ontdekken. Decorontwerper Martin Méry creëert zo een feeëriek en indrukwekkend tafereel. De moeite waard!

     

    Nooit eerder durfde een projectontwikkelaar/touroperator op deze manier van een werf een blikvanger te maken. Pierre & Vacances heeft dat wel gedaan … In plaats van de werkzaamheden (die tot 2012 zullen duren) die nodig waren voor de verdere ontwikkeling van het skistation weg te stoppen, besliste de Groep Pierre & Vacances Center Parcs om ze gewoon te tonen. Een uniek initiatief dat getuigt van een ambitie om transparant te zijn, en dat bedoeld is om de aandacht naar toekomstige projecten in Avoriaz te trekken. “Door de gebouwen op deze manier te decoreren kunnen we de architecturaal eenvoudige constructies toch iets spectaculairs meegeven. Bovendien is het een uitgelezen kans om het hele skistation echt leven in te blazen voor wanneer de eerste gezinnen er deze winter hun vakantie doorbrengen. Ten slotte is het een aparte, opvallende, leuke en innovatieve manier om het publiek met onze nieuwe projecten te laten kennismaken”, aldus Stéphane Lerendu, directeur van de toeristische dienst van Avoriaz.

     

    De reusachtige beren waken over alle vakantiegangers zijn 4 tot 10 meter hoog. Ze werden volledig uit stof gemaakt en zullen op de verschillende residenties in aanbouw worden geïnstalleerd. Ze bestaan in vier feestelijke kleuren die ook terugkomen in de merken Pierre & Vacances en Maeva en het label Pierre & Vacances Premium: hemelsblauw en koningsblauw, donkerpaars en oranje.

     

    De “Ors” werden ontworpen met respect voor het milieu: ze zijn voorzien van een milieuvriendelijke motor die hen permanent lucht inblaast. Wanneer de nacht valt, worden ze van binnenuit verlicht door een energiezuinig systeem. Het ontwerp van de mascottes voldoet aan de vereisten van de Groep Pierre & Vacances Center Parcs om bij werven zo weinig mogelijk hinder te creëren.

     

    Geplande uitbreiding –

    Twee wijken: de Crozats en de Falaise - 475 vakantieappartementen van 3 en 4 sterren:

    -         3 residenties Pierre & Vacances, waaronder 1 gebouw met het label BBC, of 197 twee- tot driekamerappartementen.

    -         5 residenties Pierre & Vacances Premium, of 204 twee- tot vijfkamerappartementen en 1 centraal gebouw met kuuroord en zwembad.

    -         1 residentie Maeva met 74 appartementen met 2 kamers tot 2/3 kamers.

    -     Een Aquariaz: groot indoorwaterpretpark van meer dan 2 000 m!

     

    Kom de Ors ontmoeten bij Pierre & Vacances in Avoriaz, dat zijn 918 appartementen Pierre & Vacances en Maeva en Pierre & Vacances Premium. RVH.

    www.pv-holidays.be - tel België: 0900 00 009 (€ 0,45/min)

     

    08-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe herkkeningstekens voor toeristisch logies

    NIEUW IN 2011: Nieuwe herkenningstekens voor toeristische logies

     

     

     

       

     

    Het Vlaams logiesdecreet is straks een jaar van kracht. Met deze overkoepelende regelgeving wil Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois streven naar meer kwaliteit voor alle toeristische verblijfsaccommodaties. Een wettelijk kader voor hotels en campings bestond al. Met het nieuwe logiesdecreet is dat er nu eindelijk ook voor de duizenden gastenkamers, vakantiewoningen en vakantielogies in Vlaanderen. Het decreet onderscheidt vijf categorieën: hotels, openluchtrecreatieve terreinen (campings, kampeerterreinen en vakantieparken), gastenkamers, vakantiewoningen en vakantielogies (restcategorie, zoals bvb. trekkershutten). Met het logiesdecreet zijn voor alle logiescategorieën nieuwe herkenningstekens (buitenschilden) ingevoerd. Binnenkort zullen die overal in het straatbeeld verschijnen.

     

    "Elk toeristisch logies heeft zijn eigen specifieke basisnormen inzake comfort, brandveiligheid en hygiëne," aldus minister Bourgeois. "Bedoeling is dat elk vergund logies, behalve de categorie vakantielogies, een sterrenclassificatie krijgt, die wordt afgebeeld op het herkenningsschild. Zo ziet de toerist onmiddellijk over welk logies het gaat en welke graad van comfort hij mag verwachten. Dit kwaliteitslabel moet het vertrouwen van de toeristen wekken. Elke toerist die in Vlaanderen overnacht, moet immers op beide oren kunnen slapen."

     

    Iedereen die in het Vlaams Gewest een toeristisch logies wil verhuren of uitbaten moet dat logies aanmelden of laten vergunnen bij Toerisme Vlaanderen. Bestaande vergunde logies worden tegen eind 2011 hervergund, logies die met dit decreet vergunningsplichtig worden moeten tegen 2012 hun vergunning behalen. Op vandaag zijn ongeveer 175 hotels en 27 campings hervergund; 274 gastenkamers en 6 850 vakantiewoningen meldden zich al aan bij Toerisme Vlaanderen. Verwacht wordt dat dat aantal de volgende dagen en weken met enkele duizenden zal stijgen. RVH.

    www.toerismevlaanderen.be/logiesdecreet.









    08-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gepersonaliseerde etiketten BRU
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verras uw vrienden met gepersonaliseerde etiketten van Bru

     



    Ook na de eindejaarsperiode 2010 krijgen uw feestmaaltijden een onverwachte wending. Inderdaad, het Belgische natuurlijke mineraalwater Bru biedt de unieke gelegenheid om haar etiketten te personaliseren. Verras uw tafelgenoten niet enkel met uw culinaire talenten, maar ook door hen een persoonlijk woordje te schrijven op uw flessen van Bru!

     

    Wilt u uw wensen eens op een originele manier overmaken? Een romantisch berichtje sturen op een onverwacht moment? Of wilt u simpelweg uw familie en vrienden verrassen met een uitzonderlijke, gepersonaliseerde fles ?  Op Moederdag, Sint – Valentijn of voor een verjaardag… Alle gelegenheden zijn goed om uzelf te verheffen tot poëet van de tafel !

     

    Erg eenvoudig: afspraak op de website www.mybru.be

    Kies het formaat van de fles en typ uw boodschap in (minstens 96 tekens). U kunt het lettertype en de kleuren personaliseren. En vooral, wees origineel! De etiketten worden u binnen de 10 werkdagen opgestuurd. Geef uw bestelling op tijd door, en u zult uw tafelgenoten zeker kunnen verrassen!

    De actie “MyBru” heeft geen tijdslimiet. U vindt dus zeker een gelegenheid om uw boodschap op onverwachte wijze te brengen !

     

    Bru. En het klikt tussen smaken.

     

    Bru is en blijft het natuurlijk sprankelende mineraalwater, de referentie aan tafel.  Zij verrukt onze smaakzin met haar fijne en lichte bubbels en haar legendarische smaak. Haar unieke troeven verenigt met haar perfecte evenwicht tussen calcium en magnesium maken van haar de ideale partner van het huwelijk tussen smaken. RVH.   

    Prijsoverzicht: 1 etiket/3.59€ - 6 etiketten/4.50€ - 12 etiketten/7.99€ - 18 etiketten/8.39€ 

    06-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reizen naar Ierland

    REIZEN  NAAR  IERLAND,  IDEAAL VOOR LICHAAM EN GEEST !

    “NEW YEAR, NEW ME” 

     

    Ben je op zoek naar een vakantiebestemming waar je écht kan ontspannen, de batterijen weer eens kan opladen, rust vindt voor lichaam en geest, dan kom je automatisch in Ierland terecht. Een vakantie op het groene eiland zorgt voor een goed gevoel, maakt gezond en doet je genieten van het leven. Daarom wordt Ierland jouw favoriete reisbestemming in 2011.

     

    De eerste voorwaarde om je ergens goed te voelen is de kwaliteit van de leefomgeving. In Ierland zal je genieten van de natuurpracht, van het groen, van de zuivere, zuurstofrijke lucht. Je voelt dat meteen bij aankomst en je verblijf in Ierland is door die milieukwaliteit één grote gezondheidskuur.

     

    Het wordt nóg beter voor lichaam en geest als je het Ierse landschap op een actieve manier gaat verkennen. In elke streek is er een netwerk van bewegwijzerde wandel- en fietspaden, zijn er mogelijkheden voor buitensport activiteiten. Je kan overal het nodige materiaal huren, beroep doen op professionele begeleiding en deelnemen aan georganiseerde programma’s. Stel dat je in 2011 voor een korte break naar Ierland wil dan kan je in de buurt van Dublin naar het Wicklow Mountains National Park reizen. De dorpen zijn er schilderachtig, de natuur overweldigend mooi en er zijn talloze mogelijkheden voor actieve vakanties, ook kant en klare pakketten (www.vistwicklow.ie).

     

    Ierland is een paradijs voor wandelaars, van de Giants Causeway en de Sperrin Mountains in het noorden over de Cliffs of Moher in Galway tot bij de stranden en vissersdorpen van Cork in het zuiden. Wandelen in Ierland is meer dan genieten van de natuur want onderweg zal je ook kennismaken met Ierse tradities en festivals.

    (www.discoverireland.com/gb/ireland-things-to-see-and-to-do/activities/walking/ .

     

    Relax

    Als je helemaal wil opkikkeren en je lichaam tot in de diepste vezels vullen met nieuwe energie ga je in 2011 naar Ierland voor een spa-vakantie. Je kan er kiezen uit vier types spa. Destination Spa is een formule waarbij werkelijk alles gewijd is aan gezondheid, fitheid en ontspanning. Dineren, wandelen in de tuin en luieren aan het zwembad doe je net als alle andere gasten in kamerjas. 

    www.parkkenmare.com/sámas

     

    Blue Book

    Alleen reeds voor de overnachtingsmogelijkheden zou je in 2011 naar Ierland op reis gaan. Hotels, Bed & Breakfasts, cottages, landhuizen en andere logiesvormen zijn aantrekkelijk omdat ze het aangename, het sfeervolle combineren met comfort, met kwaliteit. De Irelands Blue Book Properties zijn daar een mooi voorbeeld van. Deze organisatie heeft een aanbod landhuizen, historische hotels, kastelen en ook restaurants die omwille van de sfeer uniek zijn. Het zijn plaatsen waar je echt kan relaxen en waar je een pak nieuwe energie verzamelt.

    www.irelandsbluebook.com,  www.gregans.ie

     

    Tourism Ireland - Louizalaan 66 - 1050 Brussel

    T 02 275 01 71

    e-mail : info.be@tourismireland.com - www.discoverireland.com 

    06-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Midi du Coeur

    «Midi du Coeur» bij Novotel België - Negende editie

     

     

     

    Novotel organiseert voor het negende jaar op rij de actie « Midi du Coeur »! Om het nieuwe jaar te vieren worden op 8 januari 2011 om 12 uur, in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Ieper, Leuven en Mechelen, minderbedeelden verwacht in het Novotel van hun regio, om te genieten van een smakelijk koud en warm buffet.

     

    Elk Novotel heeft aan een plaatselijke liefdadigheidsinstelling gevraagd om een 50 à 60-tal hulpbehoevende personen uit de regio uit te nodigen. Traditiegetrouw zal directie en personeel van het Novotel, en een aantal werknemers van de Accor-hoofdzetel, de genodigden verwelkomen en zorgen voor een warme en feestelijke sfeer. Op 8 januari aanstaande zullen er een honderdtal Accor-medewerkers paraat staan om in 8 Novotels zowat 500 personen te laten genieten van een lekkere maaltijd.

     

    Yves Dekeyser, Vice President of Operations Pullman, Novotel, Mercure, all seasons

    Belgium verheugt zich dat deze solidariteitsactie ook dit jaar weer kan georganiseerd

    worden. « In deze tijden van crisis is het aantal mensen dat onder de armoedegrens leeft niet gedaald, wel integendeel. Daar bovenop komt nog een strenge winter die dit jaar, vroeger dan ooit, voor barre temperaturen zorgt. We zijn bijzonder trots op de inzet van ons personeel, dat ook nu weer belangeloos en enthousiast zal zorgen voor een prettig moment van warme gastvrijheid.» aldus Yves Dekeyser. RVH.

    05-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.200 jaar Ackerman wijnen

    200 jaar Ackerman wijnen

     

     

     

    Het jaar 2011 wordt voor het huis Ackerman een nieuwe mijlpaal in zijn geschiedenis. Het feestjaar waarin het 200-jarig bestaan wordt gevierd opent eind januari tijdens het Salon van de Loirewijnen met een conferentie van historicus Geoffrey Ratouis die de mondialisering van de fijne belletjes in de Saumurwijnen toelicht.

     

    Per 17 juni wordt een groot evenement georganiseerd waarin de “Cadre Noir de Saumur” centraal staat. Een bruisend activiteitenprogamma zal meer dan sprankelend worden uitgewerkt met stichter Jean Baptiste Ackerman in de hoofdrol.

     

    Eigenlijk is Jean Baptiste Ackerman een buitenlander die de Saumurwijnen extra allure meegaf. Hij werd immers in 1790 in Brussel geboren en installeerde zich in 1811 in Saumur. Hier startte hij onmiddellijk een aantal experimenten op met de toepassing van de methode champenoise op de Saumurwijnen, hij krijgt in 1838 een eerste gouden medaille op de tentoonstelling van Angers voor zijn ‘millésime - vin à mousse - 1836. Jarenlang moet hij evenwel opboksen tegen de producenten van de champagnewijnen omdat zij van oordeel zijn dat enkel wijnen afkomstig uit hun regio ‘belletjes’ mogen bevatten. Een strijd die ze evenwel verliezen.

     

    Bij zijn overlijden in 1866 laat Jean Baptiste aan zijn zoon Louis een enorm wijnimperium na en is het Huis Ackerman-Laurence, de absolute marktleider.

     

    De volgende decennia groet het wijnhuis permanent en krijgt in 1939 de AOC Saumur toegewezen, terwijl in 1956 de Cuvée 1811 het levenslicht ziet. Tussen 1960 en 2009 komt Ackerman terecht bij de groep Remy Pannier en ondergaat enkele naamswijzigingen doch de algemene leiding beslist in 2009 het ganse wijnimperium opnieuw de naam Ackerman toe te kennen. Ondertussen was in 2007 een excentrieke ‘X Noir’ gelanceerd, een schuimwijn met fijne roze belletjes, ondertussen uitgegroeid tot een nieuwe voltreffer.

     

    De komende maanden kijken we alleszins uit naar nieuwe initiatieve en actviteiten die het 200-jarig bestaan op luisterrijke wijze zullen omkaderen. RVH.

     

     





    05-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie nieuwe hotels: één naam SOFITEL

    3 NIEUWE HOTELS, SLECHTS één naam: SOFITEL

     

     

     

    Deze week openden verspreid over de wereld drie nieuwe Sofitel-hotels de deuren, een spectaculaire manier om 2010 af te sluiten. Dit was ongetwijfeld een druk jaar voor de hotelketen, die gepassioneerd en onvermoeibaar zijn nieuwe positie in de wereld van luxe handhaaft.

     

    Drie dagen, drie nieuwe locaties: Sofitel Vienna Stephansdom (Oostenrijk), Sofitel So Mauritius (Mauritius) en Sofitel Phnom Penh Phokeethra (Cambodja). Niet zomaar wat locaties…

     

    SOFITEL VIENNA STEPHANSDOM: slaap in een kunstwerk…

     

    Sofitel Vienna Stephansdom is een uniek hotel, voorbestemd om het uithangbord van de keten te worden in Europa. Voor de eerste locatie van Sofitel in Oostenrijk ontwierp Jean Nouvel een indrukwekkend bouwwerk dat zich uitstrekt langs de Donau. Het gestroomlijnde gebouw met 18 verdiepingen vormt de ware essentie van pure 21e-eeuwse stijl. Het lijkt wel een beeldhouwwerk van glas en staal, een bron van licht, lucht en groen.

     

    De elegante façades, elk met een ander monochroom palet, suggereren al het interieur van de kamers. Grijs voor de zuidelijke gevel, zwart in het westen en wit voor de noordelijke kant brengen een levensgroot abstract kunstwerk tot bij de inwoners van Wenen én de hotelgasten, die een waaier aan voortdurend verschuivende facetten zullen ontdekken onder een stormachtige julihemel, een bleke winterochtend of een flamboyante zonsondergang.

    Bovenaan maken de scheidingsmuren plaats voor glazen wanden vooraleer ze tot aan het schuine, zwevende dak reiken. Daar bevindt zich ook het restaurant van het hotel, onder leiding van de Franse driesterrenchef Antoine Westermann. De adembenemende locatie flirt met de horizon en de stad ligt aan haar voeten.

     

    De 182 monochromatische kamers, waaronder 26 suites, weerspiegelen de buitenkant van het hotel en zijn volledig bekleed in onberispelijk wit, lichtgrijs of fluweelachtig zwart, van de vloer over de muren tot het plafond, zelfs de meubels! Met dit nieuwe, spectaculaire interieur creëert het Sofitel Vienna Stephansdom een exclusieve hotelervaring. Vanuit de kamers boven het historische stadsgedeelte bewonderen de gasten de torenspitsen van de Stephansdom-kathedraal, waaraan het hotel zijn naam dankt, het gigantische reuzenrad van het Prater en de schaduwrijke Weense bossen.

     

    SOFITEL SO MAURITIUS: twee talenten samen voor één vernieuwend resort …

     

    Aanschouw het resultaat van een uitzonderlijke ontmoeting tussen twee artiesten: de Thaise architect Lek Bunnag en modeontwerper Kenzo Takada. De creatievelingen sloegen de handen in elkaar en maakten dit hotel tot een radicaal vernieuwende plaats waar puurheid, natuur en eenvoud op een gedeelde eerste plaats komen. Deze nieuwe Sofitel-locatie speelt in op de behoeften van een veeleisend cliënteel die authenticiteit en verfijning hoog in het vaandel draagt.

     

    Een uitgesproken hedendaags complex bouwen in het midden van de natuur is bovendien een complete primeur voor Mauritius. Het hotel heeft een nauwe band met de harmonieus gemengde omgeving en cultuur die Indische en Creoolse invloeden integreert in een kleurrijk, authentiek geheel.

     

    In de best bewaarde regio van Mauritius, op 14 hectaren land met 520 meter strand, biedt het resort 84 suites van 60 m2, zes strandvilla’s van 100 m2 en twee ‘beaulieu-villa’s’ van 200 m2, verscholen in weelderige, tropische vegetatie. De suites en villa’s staan allemaal apart en op grondniveau voor absolute privacy. Ze beschikken over privétuinen, buitenvijvers of -zwembaden, patio’s met buitendouches, verfijnde voorzieningen en alle mogelijke comfort. De So SPA is gewijd aan lichamelijk en geestelijk welzijn en geniet een ideale ligging tussen de fonkelende lagune, de hibiscusplanten en bougainvilles, waar natuur en architectuur de krachten bundelen voor een onmiddellijk gevoel van ontspanning en sereniteit.

     

    Sofitel So staat voor de design boetiekhotels van Sofitel Luxury Hotels op trendy, uitgesproken hedendaagse locaties. Elk Sofitel So-hotel integreert design, plezier, stijl en persoonlijkheid en drukt zo de ware essentie van de bestemming uit. Dit concept combineert Sofitels art de vivre en een stijl die een internationale stempel drukt met mode, kunst of design als inspiratie.

    Het concept is ontworpen als een verhaal waaraan elke nieuwe locatie een hoofdstuk toevoegt. Het eerste Sofitel So in Mauritius krijgt binnenkort gezelschap van het Sofitel So Bangkok, het Sofitel So Mumbai, enzovoort.

     

    SOFITEL PHNOM PENH PHOKEETHRA: een nieuwe locatie in Cambodja voor zakenreizigers

     

    Op de oevers van de Bassac, omgeven door tuinen, maar vlakbij het zakelijke district met de ambassades ligt het Sofitel Phnom Penh Royal, dat wel een paleis van de Khmer lijkt. Het hotel biedt uitzonderlijke diensten die nergens anders in Cambodja verkrijgbaar zijn, en wil een aantrekkingspool worden in het land voor bedrijfsbijeenkomsten en -reizen. Zijn conferentiecentrum van internationale klasse is inderdaad een primeur voor het land en biedt 1.800 m² aan vergaderruimte. De danszaal is dan weer de grootste en meest moderne die ooit in de hoofdstad gebouwd werd. 

     

    Het hotel beschikt over 201 kamers (waaronder 35 suites) en vormt ook een luxebestemming op zich met 4 restaurants, een sportcomplex en clubhuis, tennis en squash, 2 zwembaden en omvangrijke grasvelden en tuinen. Ook op welzijnsgebied scoort het hotel met de opening van de eerste So SPA in Cambodja. De mogelijkheden combineren traditionele Khmer-behandelingen en vernieuwende spaverzorging in Franse stijl.

     

    Sofitel was al aanwezig in Cambodja met het spectaculaire Sofitel Angkor Phokeethra Golf and Spa Resort en breidt zijn aanbod in dit snelgroeiende land nu nog uit. RVH.

    www.sofitel.com

     

    02-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winter X Games

    WINTER X GAMES EUROPE TIGNES

    16 -18 maart 2011

     

     

     

    In het kader van het grootste wintersportevenement van Europa zal de tweede editie van de Winter X Games Europe de internationale elite van het snowboarden en het freestyleskiën in de kijker zetten.

     

    De Winter X Games Europe, de Europese versie van de gelijknamige winterspelen die in de VS werden gesticht door ESPN en een coproductie zijn van Canal+ Events en ESPN, zullen gedurende drie dagen in Tignes – 16 tot 18 maart 2011 - meer dan 150 internationaal befaamde sportlui samenbrengen in liefst acht disciplines: de SuperPipe en Slopestyle in Ski en Snowboard voor mannen en vrouwen. De Winter X Games Europe zijn de enige editie van de Winter X Games die buiten de VS worden georganiseerd.

     

    Het evenement brengt een schare internationale atleten samen. De medaillewinnaars van de editie 2010 van de Winter X Games Europe zijn uitgenodigd. Onder hen Jenny Jones (GBR) - Gouden medaille in Snowboard Slopestyle Dames 2010, Kevin Rolland (FRA) - Gouden medaille in Ski SuperPipe Heren 2010,  Xavier Bertoni (FRA) - Zilveren medaille in Ski SuperPipe Heren 2010, Mathieu Crépel (FRA) - Zilveren medaille in Snowboard SuperPipe Heren 2010, Torah Bright (AUS) - Zilveren medaille in Snowboard SuperPipe Dames 2010, Jouri Podladchikov (SUI) - Zilveren medaille in Snowboard SuperPipe Heren 2010 en Tom Wallisch (USA) - Gouden medaille in Ski Slopestyle Heren 2010.

     

    Vorig jaar werden de Winter X Games Europe live uitgezonden in acht landen, en dit op de zenders van CANAL+(CANAL +, CANAL + SPORT, SPORT+) en ESPN International. Het evenement werd ook verdeeld in 166 landen en gebieden, waaronder Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Oceanië, Sub-Saharisch Afrika, Brazilië, Israël, de Caraïben, Noord-Amerika en Europa. RVH.

     

     

    01-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vita audio R4

    Vita Audio R4: De muzikale all-in-one oplossing

     

     

     

    Voor muziekliefhebbers die een  alles-in-één geïntegreerd muzieksysteem willen, en het  gebruiksgemak dat daarmee gepaard gaat,  is er nu de elegante en stijlvolle Vita Audio R4.  De R4 bouwt voort op het succes van de R1 en R2i maar is dankzij veel nieuwe extra's, een compleet, flexibel en compact muzieksysteem.

     

    De R4 beschikt over een DAB/DAB+ en FM tuner met RDS functie en een universeel iPod-Dock dat ook compatibel is met de iPhone2G/3G/4G. Hij beschikt over een multi-formaat, ingebouwde CD-speler voor weergave van CD-Audio, MP3 en WMA muziekdiscs. De R4 kan je ook inschakelen als wekkerradio en heeft een inslaap- en een wekfunctie. De R4 is uitgerust met een USB poort en een stereo uitgang zodat hij eenvoudig op een ander audiosysteem kan worden aangesloten. Dit alles is verbonden met een krachtige versterker met een nominaal vermogen van 80 watt en een geïntegreerde actieve subwoofer  voor een  superieure geluidskwaliteit.  Met behulp van één voedingskabel kan je de R4 eenvoudig aansluiten op de netspanning en ogenblikkelijk je ruimte vullen met een warme, prachtige sound dat zelfs de meeste veeleisende luisteraar zal kunnen bekoren. Individuele toonregeling en een nieuwe generatie 3-D geluidsprocessing stellen de gebruiker in staat om de klankpallet aan te passen aan zijn persoonlijke smaak.

     

    Net zoals zijn broers heeft de R4 een mooi afgewerkt frontpaneel in geborsteld aluminium. De keuze voor een volledig houten behuizing vloeit voort uit de zoektocht naar een natuurlijke klankweergave. Hout heeft namelijk de eigenschap storende resonanties te dempen en heeft zodoende een stapje voor op kunststof behuizingen.

    Het meest opvallende aan de Vita Audio R4 is de uitneembare Rotodial Interface waarmee ook de iPod bediend kan worden. De centrale bedieningsknop  kan uit het toestel genomen worden en zo als een fantastische afstandbediening gebruikt worden. Dankzij de 12 druktoetsen en volumeregeling is het gebruik  van deze compacte afstandsbediening uiterst eenvoudig! RVH.

    www.vitaaudio.be

     

     

     







    30-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cave de Rasteau proeftafel 2

    Cave de Rasteau op de proeftafel./2

     

     

     

    Tot het klassieke gamma dat ter degustatie werd aangeboden behoort o.m. de 'Tradition 2009' Millésime 2009. Deze wijn iets mooier getint dan de Millésime 2003, brengt het karakter en de rijkdom van de Millésimes 2005 en 2006 in herinnering met

    rijke en krachtige toetsen die uitmonden in een elegante en mooie wijn.

    De Tradition werd gemaakt op basis van 70%o Grenache, 20% Syrah en 10% Mouvèdre, en geeft in de neus een intense geparfumeerde toets die uitvloeit in rode rijpe vruchten met een tikkeltje peper. In de mond blijft hij vooral fruitig, eerder harmonieus met fijne tannines.

    Een wijn die mooi past bij konijn, wildbereidingen en gegrild rood vlees.

     

    Les Hauts du Villages 2005, wordt specifiek gewonnen op de hoger gelegen terrassen van de gemeente Rasteau, meer bepaald het gehucht Saint Didier en heeft

    als basis wijnstronken die minstens 80 jaar oud zijn. De mix bestaat uit 40% Grenache, 35% Mouvèdre en 25% Syrah.

    ln de neus toont hij zijn complexitet met geconfijtfruit en laurier, terwijl hij in de mond zorgt voor frisse omhulde tannines met aroma van humus en een vrij lange afdronk. Een ideale partner bij everzvijn, eend en klein wild.

     

    'Prestige2007' is een moderne en toch genereuse wijn die het resultaat is van een nauwgezette selectie van rijpe bessen en minitieuse controle van de vinificatie. Deze wijn doet denken aan zijn merkwaardige buur, Châteauneuf du Pape en heeft vrijwel identieke kenmerken zoals een rijke oogst, dezelfde grondstructuren en is een mooie partner bij wild en truffelbereidingen.

    Bevat 50% Grenache, 40% Syrah en 10% Mouvèdre.In de neus roept hij een kersenconfituur op met toetsen van vanille, noot en grijze peper. De aroma's van kers en vanille komen ook in de mond aan bod met accenten van kruiden en pepers. Het is een fijne, weelderige wijn met zachte tannines en mooie frisheid.

    Partner bij eend, everzwijn, fazant, varkenspoot en kazen met zachte structuur.

     

    'Domaine de Pisan 2007', is de jongste telg uit de familie vermits het domein van 20 ha slechts sinds 2006 in handen is van de Cave de Rasteau. De terrassen waarop deze wijn gedijt, liggen op meer dan 300m hoogte en hierdoor worden de bessen als laatste geoogst. De homogene agrilo-kalkachtige gronden hebben een goede drainage die de bessen een aparte smaak meegeven.

    Alle wijnranken Grenache 65%, Mouvèdre 25% en Syrah10% zijn minimaal 35 jaar, terwijl de producten deels in nieuwe bourgogne vaten, deels in metalen kuipen worden gevinifieerd om zijn frisheid te behouden. De jaarlijkse productie van deze wijn met mooie dieprode kleur, is bepekt tot 20.000 flessen.

    In de neus biedt hij een intens en complex boeket van zwart fruit, een vleugje ceder  en tabak. In de mond zorgt hij voor een vranke opener, waarna de tannines zich mooi ontwikkelen met een vleugje overrijpe kersen. Na de afdronk komen toetsen van vanille en balsamiek tot ontwikkeling.

    De Pisan 2007 is een partner bij terrines van wild, confit van eend, lamsvlees en  sterkere kazen. RVH.

    www.cavederasteau.com

     







    29-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Impulsfonds

    Ruim 2 miljoen euro voor 19 toeristische projecten in het kader van het Impulsfonds Kust

     

     

     

     

    Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois investeert ruim 2 miljoen euro in 19 toeristische projecten aan de Kust. Het gaat om een eerste reeks projecten die een impulssubsidie krijgen in het kader van het nieuwe Impulsfonds Kust van de Vlaamse overheid. In dit fonds steekt ruim 10 miljoen euro om tijdens deze regeerperiode te investeren aan de kust.

     

    "De kwaliteit van het toeristisch aanbod aan de kust moet permanent blijven verbeteren" verduidelijkt minister Bourgeois. "De Kust moet immers een attractieve vakantiebestemming zijn en blijven, voor jong en oud, het hele jaar door."

    De 19 projecten zijn geselecteerd op basis van de indicatieve projectenlijst. Deze lijst ontstond op basis van een intense samenwerking tussen de diverse kustactoren en werd in februari 2010 goedgekeurd door de Vlaamse Regering. Het nieuwe Impulsfonds Kust voorziet in 3 maatregelen voor betoelaging: infrastructuur, sectorondersteuning en projecten marketing en evenementen. Dit jaar wordt er bij de infrastructuurprojecten voornamelijk ingezet op de basiskwaliteit van strand en dijk aan de Kust.

     

    Eén van de belangrijkste infrastructuurprojecten is de heraanleg van het marktplein in Middelkerke. Bedoeling is de toeristische uitstraling van de gemeente aanzienlijk te verhogen. Het project Eco-golf 'Hof ter Hille' Driving Range springt eveneens in het oog: met dit project wil de gemeente Koksijde-Oostduinkerke een laagdrempelig golfterrein aanleggen.

     

    Het marketingproject 'Kust Ze', een initiatief van Westtoer, zal via een imagocampagne de Kust beter en sterker positioneren, als een kust met een jonge en actieve uitstraling. RVH.

    29-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cave de rastau op de proeftafel

    Cave de Rasteau op de proeftafel.

     

     

     

     

    Oenoloog Alexis Comu is de maïtre de chai, zeg maar diegene die toeziet op de selectie van de druiven, de pluk en de productie bij wijnproducent Cave de Rasteau. Op de proeftafel een uiteenlopend assortiment van wijnen die de naam van het wijnhuis hoog moeten houden en nieuwe consumenten moeten aantrekken.

     

    'Les Viguiers blanc 2010' wordt geteeld op de agrilo-kalkachtige terrassen in Rasteau. Het is een mix van 50% Grenache blanc, 47% Clairette en 10% Bourboulenc die op lage temperatuur wordt gefermenteerd. In de neus een aantal toetsen van peer, agrumes en pepers, terwijl hij in de mond een olijke vrolijkheid  manifesteert, maar toch voldoende evenwicht heeft tussen de finesse en de frisheid met een wel mooie afrdonk.

    Het is een jong, fris vrolijk aperitiefwiintje dat eventueel ook past bij vis en wit vlees.

     

    'Les Viguiers rosé 2010' wordt op dezelfde terrassen geteeld en bevat 65% Grenache noir, 25% Cinsault en10% Syrah.

    Hij geeft in de neus een fruitig aroma van perzik en pomelo, terwijl hij vrij vrank opent

    in de mond, waarna toch toetsen van rijp rood fruit opborrelen en de wijn zich toch fris laat aanvoelen. Deze wijn is vooral een aanrader bij zomerse gerechten.

     

    'Signature 2OO7' is dé zoete wijn van het huis Ortas -Cave de Rasteau. Deze wijn werd voor het eerste geproduceerd in 1935 en zijn productie loopt in de 50-er jaren op tot zowat 7000hl/jaar, zijnde ruim vier keer de actuele productie.

    De laatste jaren is er een groeiende belangstelling voor deze wijn, vooral vanuit de culinaire wereld, waardoor de productie stilaan toeneemt. De wijnranken profiteren van de warmte van de brandende zon die door de keien wordt opgeslagen, warmte die 's nachts langzaam in de ondergrond doordringt. Het is dank zij deze typische warmtebron dat de bessen worden gevoeden uiteindelijk de wijnen hun eigen karakter en persoonlijkheid meekrijgen.

     

    De zoete wijnen moeten volgens een nauwgezet schema worden geproduceerd: de bessen zijn voor 100% afkomstig van de Grenache-noirstammen die 50 tot 80 jaar oud zijn en een maximaal rendement van 30hl/ha hebben. Het suikergehalte van de mout van deze wijnen bedraagt minimaal 252g/liter waardoor minimaal 14.5° alc wordt bekomen.

    Cave de Rasteau heeft een eigen vinificatie en fermentatie uitgewerkt met toevoeging van exlra wijnalcohol waardoor de Signature 16.5° alc aanbiedt met 95g residuele suikers.

     

    In de neus is het een zachte en frisse wijn met aroma van droge druiven, tabak en gedroogde vijgen maar ook een tikkeltje muskaat en kardomon.In de mond spreidt de Signature een harmonieus, evenwichtig gevoel uit met grote frisheid en peperachtige afdronk.

    Een aanrader bij ganzenlever, meloen en parma, chocoladedessert, blauwe kazen en ijscrème met coulis van rood fruit. RVH.

    www.cavederasteau.com





    28-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de Groote Oorlog
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bekendmaking geselecteerde projecten in het kader van het Impulsfonds

    '100 jaar Groote Oorlog'

     

     

     

    Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois maakte de 44 projecten bekend die kunnen rekenen op een subsidie in het kader van het Impulsfonds '100 jaar Groote Oorlog'. Voor deze toeristisch - recreatieve projecten maakt de minister 15 miljoen euro vrij.  Met dat geld wil de minister projecten over heel Vlaanderen ondersteunen die een aantrekkelijk en kwalitatief hoogstaand toeristisch totaalproduct aanbieden.

     

    Met de honderdste verjaardag van de "Groote Oorlog" in het vooruitzicht, wil minister Bourgeois bijzondere aandacht besteden aan een kwalitatieve, toeristisch-recreatieve ontsluiting van het WO I -product. "'100 jaar Groote Oorlog' moet een bijzonder evenement worden dat Vlaanderen op de kaart zet als internationale topbestemming", stelt minister Bourgeois. "2014 lijkt nog veraf, maar nu al projecten

    voorbereiden en investeren in infrastructuur is noodzakelijk om van 2014-2018 een geslaagd en groots evenement te maken."

     

    De Vlaamse oproep om projectvoorstellen in te dienen in het kader van het Impulsfonds '100  jaar Groote Oorlog' kwam er in juni 2010. De projectoproep kon op heel wat enthousiasme rekenen vanuit heel Vlaanderen. Na een uitgebreide screening en quotering van de 69 ingediende projecten werden 44 projecten weerhouden die kunnen rekenen op een subsidie.

     

    Van deze 44 projecten werden 5 strategische projecten reeds eerder goedgekeurd en bekendgemaakt: Het In Flanders Field Museum en de ontsluiting van de belforttoren in Ieper, de museumtuin en 'legacy' bij het Memorial Museum Passchendaele 1917 in Zonnebeke, 100 jaar Poperinge achter het front met  Lijssenthoek Cemetery en het Talbot house in Poperinge, een actualisering van het Ijzertorenmuseumen -site in Diksmuide en een nieuw bezoekerscentrum bij het sluizencomplex aan de Ganzenpoot in Nieuwpoort. RVH.

    28-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cave de rasteau

    Cave de Rasteau – Ortas.

     

     

     

     

    Met wortels die diep in de kiezelgronden van de zuidelijke Rhônevallei doordringen, brengen de wijngaarden van Resteau, mooie vruchten voort die, gegeseld door de Mistralwinden, konden rijpen in een vergezende zon, met mooie karaktervolle en toch elegante wijnen als resultaat.

     

    Sinds 2006 worden de wijnen Cave de Resteau wereldwijn verdeeld onder de betiteling Ortas. 2010 werd voor deze wijnproduct een belangrijk jaar omdat een decreet van 22 november 2010, na een jarenlange procedureslag, deze wijnen bekend als ‘Côtes du Rhône Villages’ toelaat om voortaan de benaming Cru des Côtes du Rhône te dragen.

     

    De Cave de Resteau werd gesticht in 1925 en beheert ondertussen 750 ha die door een 80-tal wijnboeren worden geëxploiteerd. De agrilo-kalkachtige terrassen, meestal gelegen tussen de 150 en 300m, zijn gekenmerkt door een eerder laag rendement, gemiddeld 40hl/ha. De gemiddelde ouderdom van de wijnstronken is circa 40 jaar en ruim 15% van de wijngaarden dateren van voor 1945. De Grenachedruif 60% overheerst, verder zijn er Syrah-Mouvèdre 20%, Carignan 8%, Cinsault 7% en 5% diverse aanplantingen. Globaal is de cave de Rasteau goed voor zowar 28000hl/jaar met Rasteau Rouge 50%, rode, witte en rosé Côtes de Rhone 32%, Côtes du Rhône villages rouge 10% en 3% Rasteau vin doux naturel.

     

    Oenotoerisme blijft ook in 2011 een belangrijke schakel die de verdere uitbouw van de benaming moet garanderen. Bezoekers worden er het ganse jaar door vergast op uiteenlopende evenementen, wijndegustaties, tentoonstellingen, wijnexcursies en gastronomische foodpairingsessies. RVH.

    www.cavederasteau.com

     

    27-12-2010 om 18:13 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oneworld

    oneworld krijgt nieuwe CEO en verplaatst hoofdkantoor naar New York

     

     

     

    Bruce Ashby volgt John McCulloch op als CEO van ‘s werelds meest toonaangevende luchtvaartalliantie, de verhuizing van het hoofdkantoor brengt het centrale alliantieteam temidden van ‘s werelds grootste luchtvaartmarkt. Het nieuwe kantoor wordt gedeeld met American Airlines, British Airways en andere alliantieleden

     

    oneworld® gaat binnenkort haar hoofdkantoor verplaatsen van het Canadese Vancouver naar New York. Tegelijkertijd komt er ook een nieuwe CEO aan het roer. Dit is de meest recente stap om oneworld te positioneren als de meest toonaangevende luchtvaartalliantie in een jaar dat als het “jaar van de doorbraak” kan worden bestempeld.

     

    Dankzij de verhuizing van Vancouver naar New York zal het centrale alliantieteam gemakkelijk de vinger aan de pols kunnen houden van de grootste markt voor passagiersluchtvervoer ter wereld, want ruim 110 miljoen reizigers  maken jaarlijks gebruik van de New Yorkse luchthavens.

    Tien van de veertien bestaande en toekomstige oneworld leden vliegen naar tenminste één van de luchthavens van New York (de drie hoofdluchthavens JFK, LaGuardia en Newark, en vier andere luchthavens in de staat New York). Hierdoor is New York de bestemming met meer vluchten van oneworld partners dan welke andere stad ter wereld dan ook. New York is bovendien één van de vijf hubs van American Airlines, die de hoekstenen vormen van haar Amerikaans netwerk, en tezelfdertijd een heel belangrijke luchthaven is voor de American Airlines vluchten naar Europa, Azië en Latijns-Amerika. 

     

    Naar aanleiding van de nakende verhuizing  heeft oneworld Managing Partner John McCulloch de Raad van Bestuur van oneworld ingelicht dat hij wegens familiale redenen moeilijk kan verhuizen en dat nu – na 10 jaar  deel te hebben uitgemaakt van het centrale alliantieteam, waarvan de laatste 7 jaar als Managing Partner – het moment is gekomen om de fakkel door te geven.

     

    Hij zal worden opgevolgd door luchtvaartveteraan Bruce Ashby, die het centrale alliantieteam onmiddellijk vervoegt als Chief Executive van oneworld. Na 16 jaar voor Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen te hebben gewerkt, onder andere als Senior Vice-President Alliances en vervolgens als Executive Vice-President Marketing bij US Airways, heeft Ashby de voorbije vijf jaar luchtvaartmaatschappijen in India en het Midden-Oosten geleid, als Chief Executive van IndiGo en nadien van SAMA Airlines. RVH.

     

     

    26-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Museum of history

    Bourgeois investeert 756.000 euro in het Museum of History in Brugge

     

     

     

     

    Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois investeert 756.000 euro in de tweede fase van het toeristisch - recreatief project 'Museum of History' in Brugge.  Met deze subsidies wil minister Bourgeois samen met Toerisme Vlaanderen de uitbouw van dit kwalitatief en innovatief hoogstaand toeristisch product voor de Stad Brugge ondersteunen. In 2008 kon de initiatiefnemer vzw Museum of History (MOH) al rekenen op een steun van 388.000 euro. Nu is de tweede fase aan de beurt: het interieur, het meubilair en de digitale inrichting van het bezoekerscentrum.

     

    "Het Museum of History is een van de hefboomprojecten voor de toeristische sector in Vlaanderen," verduidelijkt minister Bourgeois. "Alleen al door zijn unieke locatie: de Grote Markt in het hart van Brugge. Maar ook omdat dit initiatief van vzw MOH een schoolvoorbeeld is van een publiek-private samenwerking tussen de vzw, de stad Brugge en Vlaanderen. Bovendien getuigt het project van een mooie synergie tussen

    toerisme, cultuur en erfgoed."

     

    Met het hypermoderne museum, dat op interactieve manier, en met de hulp van de meest moderne technische hoogstandjes,  de geschiedenis van Brugge wil vertellen, wil de vzw MOH bijdragen tot de betere ontsluiting van het Brugs toeristisch product: Het MOH wil zich profileren als een "all weather" - attractie, die de openingstijden van de klassieke bezienswaardigheden overstijgt (open 7 op 7, avondprogramma's, enz.) Mede dankzij zijn unieke locatie, het neogotisch gebouw aan de Oostkant van de Grote Markt in Brugge, heeft het museum, naast een internationale uitstraling, ook een belangrijke onthaalfunctie voor binnen - en buitenlandse toeristen.

    Verwacht wordt dat de werken in 2011 zullen starten. RVH.

     

    26-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!