NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • WK-LEIDER THIERRY NEUVILLE - HYUNDAI - PAKT VIERDE TIJD IN SHAKEDOWN IN RALLY VAN DUITSLAND
 • FORMULE 1 NA 67 JAAR MET UITSTERVEN BEDREIGT VOOR 2021
 • MARC GOOSSENS WINT MET PORSCHE 991 GT3 24 UREN VAN ZOLDER
 • HAMILTON VAN START TOT FINISH, VETTEL PEUZELT AAN PUNTENACHTERSTAND
 • ARK VAN MERCEDES DEINT OP ZONDVLOED NAAR POLE IN HONGARIJE
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Walter's Auto Cahiers

  16-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK-LEIDER THIERRY NEUVILLE - HYUNDAI - PAKT VIERDE TIJD IN SHAKEDOWN IN RALLY VAN DUITSLAND
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vandaag is de Rally van Duitsland van start gegaan. De proef die telt om het WK Rally is een overwegende asfaltrally. Onze landgenoot Thierry Neuville die een Hyundai i20 rijdt klokte de vierde tijd in de "shakedown". Vijfvoudig wereldkampioen Sebastien Ogier in een Ford nam de vierde tijd voor zijn rekening. De Est Tanak Yaris in Toyota Yaris zette de snelste chrono neer. Straks vervolgt de rally met een eerste klassementsproef. Daarin al zal Sebastien Ogier trachten druk te zetten op Thierry Neuville, vermits die in de voorlopige stand om het WK momenteel 21 punten voorsprong telt en een eerste wereldtitel in het vizier krijgt. Na deze rally moeten er nog drie worden gereden. (Walter Rombauts/Foto:Hyundai)

  16-08-2018 om 20:46 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FORMULE 1 NA 67 JAAR MET UITSTERVEN BEDREIGT VOOR 2021
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Fernando Alonso stopt met F1 en gaat de WEC-toer op. Bij Mc Laren wordt hij opgevolgd door zijn landgenoot Carlos Sainz, nu nog bij Renault. Over Michaël Schumacher geen nieuws tenzij dat de President van de FIA, Jean Todt, de wereld heeft verzocht de zevenvoudige Duitse wereldkampioen het recht van een gerust leven te laten... De familie Schumacher woont vanaf nu voor vacantie een poos in Mallorca, goed beveiligd voor buitenwereld en pers. Sergio Marchionne, ook ex-Ferraribaas tot voor kort en bigboss van Fiat, is niet meer... Niki Lauda worstelt nog tegen het levenseinde na een venijnige longtransplantatie waarbij zijn lichaam de nieuwe "indringer" nog niet aanvaardt. Kimi Räikkönen, wereldkampioen 2007 met Ferrari, heeft er duidelijk geen zin meer in. Maar er is nog niets beslist.

  De nieuwe opvatting van de F1 voor 2021 zijn door de nieuwe eigenaars Liberty Media, ondersteund door Ross Brawn, voorgesteld en moeten doorgaan als imposanter, maar technisch zijn ze onderhuids veel eenvoudiger. Want dat is wat nu het publiek schijnt te willen: show in plaats van vernuft. De Amerikanen hebben misschien gelijk. Dus vaarwel 13 juli 1950 toende eerste GP in het Britse Silverstone werd gereden... Het waren adellijke sporttreffers. Met namen die allemaal klonken naar baronnen, prinsen, graven. En wie het niet was reed zich wel een "Sir" bijeen zoals Jackie Stewart en Stirling Moss. Om maar twee te noemen.

  Vandaag bestaat de F1 uit rijkeluiszoontjes, met valiezen vol dollars ingekocht, met meer gewone namen, laat ons zeggen facebooknamen. Nog net iets prestigieuzer dan de talrijke autosportdisciplines waarin de bakker tegen de loodgieter of de beenhouwer opneemt. Het wereldkampioenschap rally (WRC) maakt daarop een uitzondering. Het is een zéér aparte wereld waarin o.a. Thierry Neuville een landgenoot is uit het Oostkanton mee de eerste violen bespeelt. Nu Fernando Alonso weg is bij Mc Laren stelt zich de vraag of Stoffel Vandoorne zijn zitje zal behouden voor 2019. Een zekere Landi Norris, F2-aanvoerder, staat al klaar. Met een dollarvader.

  Mc Laren heeft geld nodig. Heel het wereldje van de F1 overigens is in datzelfde bedje ziek. Liberty Media wil die kosten terugdringen om meer constructeurs aan te trekken. Dat is voorlopig hun eerste grote verdienste. Maar iedereen zal moeten wachten tot 2021. De historische F1 zoals die zich meer dan een halve eeuw heeft gehandhaafd is dan uitgestorven. Mensen als Bernie Ecclestone e.a. Hans Hermann's zullen alleen in de gespecilaiseerde lectuur terug te vinden zijn. Monumenten vallen als dominostenen in een lange geschiedenis één na één.

  Niemand ontsnapt aan de tijd die immer zijn werk voortzet. Op 24 augustus 2018 beginnen de eerste vrije oefeningen om de GP van België die de 26ste wordt gereden. De organisatoren hopen op een massale opkomst. Bepaalde "poll's" laten echter zien dat er maar zo'n 16% van de "fans" ter plekke willen/kunnen gaan. De rest doet het via TV. Dat is een knipoog naar Liberty Media om voor iedere GP thuis te laten betalen... Niemand doet beter. (Walter Rombauts/Foto's:wr/Mercedes, Fiat, Renault enz...)

  Bijlagen:
  Carlos Sainz reed zich meermaals sterk in de kijker met de nieuwe R.S.18. Straks ook bij Mc Laren... i15818.jpg (2.5 MB)   
  Naast de F1 is er ook de bakker, beenhouwer of bouwvakker die tegen elkaar racen. i15818.png (3.9 MB)   

  15-08-2018 om 00:00 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MARC GOOSSENS WINT MET PORSCHE 991 GT3 24 UREN VAN ZOLDER

  Het Belgische zwaargewicht in de autosport, Marc Goossens, heeft in een Porsche 991 GT3 Cup met 21 ronden voorsprong op de tweede de 24 Uren van Zolder gewonnen. Eigenlijk moeten ook nog de namen Dylan Derdaele, Yannick Hoogaars, Kenneth Heyer en Peter Hoevenaars worden toegevoegd. Want de jongste jaren delen vijf "piloten" een wagen. Alles verandert, zo ook persdiensten die alleen nog virtueel zijn. Net zoals er in Zolder alleen maar journalisten in (bij-) beroep waren en geen beroepsjournalisten worden gekend.

  Omdat het met z'n twee zowel fysiek als financieel te zwaar is geworden. Nostalgie doet denken aan de grote dagen van de etmaalrace in Le Mans waar - lukraak - Ickx/Bell onder hun beidjes de afstand Parijs - New Yortk rondde... Dat Marc Goossens het zwaarst weegt van de vijf is gewoon te zien aan de onderlinge palmaressen. Op die van Marc staat nogal wat op.

  In het voorprogramma zaterdag was er de tweede race om de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium. Beide sprintraces werden gewonnen door Stienes Longin. Ayrton Redant werd twee keer derde en is na deze tweede afspraak de nieuwe leider in het kampioenschap. In de stand om het Ford Dealer Team Championship leidt Ford Store Feyaerts met 80 punten voor Ford Vandenboscche met 51. (Walter Rombauts/Foto's:Ford)

  Bijlagen:
  Stienes Longin won de twee sprintraces voor de Ford Fiesta Cup i12818.JPG (1.3 MB)   

  12-08-2018 om 00:00 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON VAN START TOT FINISH, VETTEL PEUZELT AAN PUNTENACHTERSTAND

  Op de opgave van Charles Leclerc (botsing), Max Verstappen (transmissie) en Stoffel Vandoorne (transmissie) na, is de GP van Hongarije van start tot finish een kluif geworden voor de Brit Lewis Hamilton in zijn Mercedes. Op de tweede plaats eindigde de Duitser Sebastien Vettel (Ferrari) die daar met mondjesmaat aan zijn puntenachterstand in de WK-stand peuzelt.

  Niettemin kijkt Vettel tegen een achterstand van 24 punten aan... Op 5 ronden van de 70 haalde Vettel Bottas in regel in. Toch kwam de rechtervoorkant van de Mercedes in aanraking met de linkerachterkant van de Ferrari. Maar de race ging voort zonder ingreep of onderzoek. Dan kon al de analyse worden gemaakt dat Vettel - even aan de leiding - zijn voorsprong verloor in ... te trage Ferrari-bandenwissel.

  Anders werd het wanneer de Australiër Daniël Ricciardo, van de twaalfde startplaats naar de vierde plaats kwam. Toen de Red Bullrijder op zijn beurt Bottas voorbij reed stuurde de Fin brutaal de Mercedes in de rechterzijkant van de Red Bull. Frustratie van Bottas, die zich de betere waant maar er nog een eindje vanaf is. Gelukkig is hij in de leer bij viervoudig wereldkampioen Lewis Hamilton die zijn WK-positie versterkt. Pierre Gasly was "the best of the rest" zoals dat nu in de moderne journalistiek heet. Hij deed er in ieder geval Toro Rosso-Honda eer mee aan.(Walter Rombauts/Foto:Mercedes)

  01. Lewis Hamilton (Mercedes)                  1 uur 38'70"

  02. Sebastien Vettel (Ferrari)                                 + 17"123

  03. Kimi Räikkönen (Ferrari)                                  + 20"101

  04. Daniël Ricciardo (Red Bull)                               + 46"419

  05. Valtteri Bottas (Mercedes)                                + 50"000

  WK-stand:

  01. Lewis Hamilton                                     213 punten

  02. Sebastien Vettel                                   189

  03. Kimi Räikkönen                                    446

  29-07-2018 om 17:45 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ARK VAN MERCEDES DEINT OP ZONDVLOED NAAR POLE IN HONGARIJE

  dDe Hongaroring lag er zonvloedachtig bij. Iedereen was in verwarring, dreef over het asfalt heen. De Q3 voor de pole trok dan ook de meeste aandacht. Stoffel Vandoorne had Q2 niet gehaald en is zestiende. Sebastien Vettel (Ferrari) had beslist de natte droom van de "pole" gehad. Hij trachtte bijna roeiend uit de gevarenzones te geraken. Even tikte hij de "pole " aan. Oef, want directe tegenstander Lewis Hamilton leek ook niet hypersnel op de golven. Maar toen Kimi Räikkönen aan de bovenkant van de tabellen als pole-man verscheen, kreeg Vettel een adrenalinespuit en plaatste zich direct achter zijn ploegmaat. De Hongaroring kleurde rood op de eerste lijn van zijn GP !

  De symbolische eerbetuiging aan de ceo van de Fiat-Chryslergroep die op 66-jarige leeftijd in een operatie bleef was mooi geweest. Maar bloedmanen, zeesterren en de "onbereikbare" Duitse Ster van Mercedes, de lichtende vuurtoren in de storm veranderde dat edele beeld. Krassend zette de chrono de Fin Valtteri Bottas op de "pole" met 1'35"918 !!!

  Onder bliksems, daverende natte asfalt, net geen apocalyptisch tafereel, voelde toch iedereen de aardbeving: regerend wereldkampioen Lewis Hamilton had de Ster met een iets snellere tijd - 1'35"658 - op de eerste plaats doen belanden. Morgen is de eerste rij zilver. De tweede rood. Het is niet bekend of er nog een zondvloed komt. Pirelli houdt alvast de "full wets" klaar. Nu de kwalificatie in de regen is gereden, is morgen voor de race de bandenkeuze in de start vrij. Om 15.10 onze tijd. (Walter Rombauts/Foto:Mercedes)

  01. Lewis Hamilton (Mercedes)                         1'35"658

  02. Valtteri Bottas (Mercedes)                          + 0,260

  03. Kimi Räikkönen (Ferrari)                             + 0,528

  04. Sebastien Vettel (Ferrari)                            + 0,552

  05. Carlos Sainz (Renault)                                + 1"085

  16. Stoffel Vandoorne (Mc Laren-Renault)          + 16"876

  28-07-2018 om 21:20 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VETTEL - FERRARI - ZET BOTTAS EEN NEUS IN FP3 IN HONGARIJE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Saai als nimmer tevoren zijn de derde vrije oefeningen op de Hongoring verlopen. Amusementsmakers waren dit keer zowaar de Mercedesboys Lewis Hamilton en Valtteri Bottas, die her en der en ook in de chicane "pirouetten" maakten. Weliswaar zonder schade aan hun sterwagen, maar voor kenners een veeg teken aan de wand dat Mercedes werk aan de winkel heeft. Want per slot van rekening raakte Valtteri Bottas niet voorbij een zelfzekere Sebastien Vettel. Lewis Hamilton op zijn beurt bleef achter de Ferrari van Kimi Räikkönen "plakken". Daniël Ricciardo kon eerder dan ploegmaat Max Verstappen de "Grote Vier" onder druk zetten. Stoffel Vandoorne reed in zijn Mc Laren-Renault een zeventiende plaats. Straks wordt om de "pole" gereden. De strijd is onvoorspelbaar omdat de bandenkeuze als bij een pokerspel mee de doorslag geeft..(Walter Rombauts)

  01. Sebastien Vettel (Ferrari)                                1'16"170

  02. Valtteri Bottas (Mercedes)                               + 0,059

  03. Kimi Räikkönen (Ferrari)                                 + 0,203

  04. Lewis Hamilton (Mercedes)                              + 0,579

  05. Daniël Ricciardo (Red Bull)                              + 0,633

  17. Stoffel Vandoorne (Mc Laren-Renault)              + 2"619

  28-07-2018 om 13:35 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VETTEL - FERRARI - EIST SNELSTE TIJD OP IN FP2 IN HONGARIJE

  De Duitser Sebastien Vettel heeft in de FP2 de snelste tijd gereden voor Max Verstappen. Sebastien's Ferrari was, net als die van Räikkönen uitgerust met een zwarte strip schuins over de neus. Dit als rouwbetuiging aan de FCA-CEO Sergio Marchionne die eergisteren na een ziekte overleed. Morgen om 12 uur Belgische tijd worden de derde vrije oefeningen gereden en daarna de kwalificaties.(wr)

  01. Sebastien Vettel (Ferrari)                                      1'16"834

  02. Max Verstappen (Red Bull)                                    + 0",074

  03. Daniël Ricciardo (Red Bull)                                    + 0",227

  04. Kimi Räikkönen (Ferrari)                                       + 0"319

  05. Lewis Hamilton (Mercedes)                                   + 0"753

  19. Stoffel Vandoorne (Mc Laren-Renault)                    + 2"878

  27-07-2018 om 18:16 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DANI╦L RICCIARDO - RED BULL - BIJT SNELSTE TIJD VAN CHRONO IN FP1

  Er kwam vlug "swung" in de eerste vrije oefeningen op de Hongaroring nabij Budapest. Direct prikte de Australiër Daniël Ricciardo op mediums een snelste tijd op het bord: 1'19"556. Iedereen wist dat die geen stand ging houden. Nadat Ericsson, Max en Haas de schare toeshouwers wat hadden geamuseerd met bodemvernielende slippertjes, werd het ernst. Kimi Räikkönen schoot de Ferrari naar de eerste plaats, direct daarna Vettel. Beiden op ultrasofts. De zachtste banden die Pirelli hier voor de GP van Hongarije aanbiedt.

  Max Verstappen, Daniël Ricciardo, Sebastien Vettel en Kimi Räikkönen maakten er een leuk spelletje van om de verschillende mogelijkheden van de ultrasofts en de softs te bespelen. Dan weer kwam de Fin in de Ferrari voorop, dan weer viervoudig wereldkampioen Sebastien Vetttel. Hoe softer de band hoe sneller, maar soms reed Vettel op de gele softs de snelste tijd.

  Wat een hogere prestatie is dan diezelfde tijd op ultrasofts. Lewis Hamilton mengde zich niet echt in de "spielerei" en zijn ploegmaat Valtteri Bottas schrok zich een aap in een monster-verremming en de pits in reed om zich daar koest te houden. Straks om 15.00 uur onze tijd zijn er de tweede vrije oefeningen. Verwacht wordt dat WK-leider Lewis Hamilton zich dan in de wijzerbak zal mengen en er de snelste tijden zal mee maken. (Walter Rombauts)

  01. Daniël Ricciardo (Red Bull)                            1'17"613

  02. Sebastien Vettel (Ferrari)                              1'17"692

  03. Max Verstappen (Red Bull)                            1'17"701

  04. Kimi Räikkönen (Ferrari)                               1'17"948

  05. Lewis Hamilton (Mercedes)                           1'18"036

  16. Stoffel Vandoorne (Mc Laren-Renault)            1'20"151

  27-07-2018 om 12:53 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PEUGEOT ZET HELFT PERSONEEL OPEL BELGIUM OP STRAAT

  Opel betekende al vele jaren niets meer in ons land. Het merk werd door Peugeot in 2017 overgenomen en nu al worden pijnlijke herstructureringen doorgevoerd. Peugeot ontslaat achtenveertig werknemers bij Opel Belgium in Kontich. Degenen die mogen blijven mogen mee naar Eigenbrakel verhuizen. Ook in Duitsland in Rüsselsheim zullen tegen 2020 volgens welingelichte bronnen zelfs tot op het hoogste management dramatische veranderingen worden doorgevoerd. Meteen worden ook de Opel-dealers getroffen want wie gaat er zich nog een stilstaand, voorbijgestreefd product als een Opel aanschaffen. Alleen de Oldtimers-clubs kunnen daarmee nog gouden zaken doen...

  De oorzaak van het einde van een historisch automerk is te wijten aan een onkundig en niet-communicatief management. Uit eigen ervaring kon ik dat al jaren in Belgë vaststellen. Nu worden de gevolgen ervan duidelijk. Peugeot zal ongenadig verder saneren, zoals de hele autosector overigens. Baron Michel de la Roche, vroegere ceo van Nissan Belgium heeft me lang geleden eens gezegd: de autoindustrie kan/zal geen werkverschaffende industrie blijven. De plaatjes van die uitspraak begint men rondom ons op te hangen. Dat Volvo in Gent daarop al een uitzondering kan zijn omdat het bedrijf al jàren in handen van het Chinese Geely is... (Walter Rombauts/Foto's:Opel, Volvo, Geely, wr)

  Bijlagen:
  Opel Astra in Assen i201016.png (3.8 MB)   

  26-07-2018 om 14:23 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SERGIO MARCHIONNE IS NIET MEER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De charismatische Sergio Marchionne, CEO van Fiat Chrysler Automobiles, is niet meer. Hij overleed gisteren nadat op de vorige GP van Duitsland zijn levensgevaarlijke aandoening bekend werd. Tevens voorzag Ferrari zijn vervanging tegen eind dit jaar als ceo van Ferrari. De GP van Hongarije zal ongetwijfeld in het teken staan van de rouw om deze grote automan. Hij betekende ook veel als "member of the Board" bij ACEA dat vijftien Europese automerken verenigt.

  Sergio Marchionne (66) was daar lid van sinds 2004 en fungeerde tweemaal twee jaar als President. (2006-2007) en (2012-2013). Hij zal de geschiedenis ingaan als een trendbepalende figuur, die ook zijn zegje had in de recentste nieuwe ontwikkelingen in de Formule 1 en de verworven rechten van Ferrari - sinds 1950 aanwezig in F1 - verdedigde onder het nieuwe bewind van Liberty Media. Het is gepast zijn familie en het hele FCA-team in naam van Walter's Auto Cahier's ons diep medeleven in deze moeilijke dagen te betuigen.(Walter Rombauts/Foto:FCA)

  26-07-2018 om 00:00 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 17/12-23/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief
 • Alle berichten


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!