Inhoud blog
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Citizen Series 8
  • De nieuwe zitbanken van Marie's Corner
  • Kleurrijk en minimalistisch
  • Van Pablo Picasso tot Peter Sutherland
  • Rebels & gorpcore
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    13-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les Lacs de l'Eau d'Heure aanwezig op de Belgian Boat show

    Met 1800 ha is het niet alleen het grootste waterrecreatiegebied van Wallonië en je vindt er een grote diversiteit van  watersportclubs. Wie meer informatie wil, kan dit en volgend weekend terecht op de stand van Les Lacs de l’Eau d’Heure op de Belgian Boat Show in Gent.

    Met een oppervlakte van 1800 ha is het niet verwonderlijk dat het aaneengesloten merengebied een mekka is voor de liefhebbers van watersporten. Onvoorstelbaar hoeveel mogelijkheden er zijn, want zo is ereen waterskiclub, een duikclub, een jetskiclub, en je vindt er ook de grootste zeilclub van Wallonië. Elke club heeft zijn eigen clubhuis, ze beschikken over het nodige materiaal dat je ter plaatse kan huren en je kan beroep doen op ervaren sportmonitoren. De grote troef van Les Lacs de l’Eau d’Heure is dat deze verschillende clubs verspreid liggen over de 5 meren, zodat de zeilclub  geen last heeft van gemotoriseerde voertuigen. Kortom, wie houdt van boot recreatie in een aangename omgeving dichtbij huis, reist naar Het Land van de Meren.

    In de zeilclub, de Sports Nautiques de l’Eau d’Heure met meer dan 300 leden (www.sneh.be), kan je terecht voor zeillessen en voor stages. Er worden ook regatta en internationale zeilwedstrijden georganiseerd. Doordat de watersportclubs verspreid liggen over 5 meren, kan je in alle rust en kalmte de kneepjes van het vak leren en dat voor een lage prijs. Je kan er een erkend vaarbewijs halen, waarmee je ook kan varen op andere plaatsen of zelf in het buitenland.  Dus zowel beginners en amateurs, alsook professionals kunnen terecht bij Sports Nautiques de l’Eau d’Heure. Voor de waterskiliefhebbers is er de waterskiclub Eau d’Heure nautique, want ze beschikken over het grootste meer van België, specifiek voor waterskiërs.

    Wil je nu al kennismaken met Les Lacs de l’Eau d’Heure bezoek hen dan op de Belgian Boat Show (www.belgianboatshow.be) in Flanders Expo Gent, stand n°5129, van 14 tot 16 en van 20 tot 22 februari. Op deze totaalbeurs voor watersport, waterrecreatie en watertoerisme is er een infostand van de Toeristische Federatie van Namen waar ook Les Lacs de l’Eau d’Heure aanwezig is. Je kunt er info inwinnen over varen, zeilen, boten huren, stages, opleidingen, maar ook over de uitstekende logiesmogelijkheden en wie weet win je wel gratis tickets of maak kans op een gratis verblijf! Er zijn vakantiewoningen die veel comfort en gezelligheid bieden. Vanuit zo’n woning zie je de boten varen op het water (www.ardennen-vakantievillas.be, http://www.landal.be).  De combinatie van varen en zeilen, van tientallen andere recreatiemogelijkheden én de super gezellige logies bezorgen elke bezoeker, de liefhebbers van varen in het bijzonder, een onvergetelijk verblijf want het is het hele jaar open voor publiek.

    Voor lezers die geïnteresseerd zijn in de Belgian Boat Show, biedt de Toeristische Federatie van Namen met plezier twee gratis tickets aan (ter waarde van 24€). Stuur een mailtje met uw gegevens naar presse@ftpn.be en u ontvangt uw tickets via mail.

    Het Land van de Meren ligt in de provincies Henegouwen en Namen. Het is een vakantiebestemming voor het ganse jaar en voor jong en oud. De infrastructuur is fantastisch, met comfortabele vakantiewoningen en bungalows, mogelijkheden om te zeilen, windsurfen, duiken, waterskiën, wandelen, fietsen. Het Land van de Meren is een goede uitvalsbasis om de verdoken hoekjes in het zuiden van Wallonië te ontdekken. Kortom, het is een uitgelezen dichtbij huis bestemming met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Info: www.lacsdeleaudheure.be

     

     

    13-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griekenland bevindt zich op 2de plaats van populairste vakantiebestemmingen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Met groot enthousiasme en optimisme voor Griekenland, opende de Salon des Vacances haar deuren. De hele toeristische markt heeft aangegeven, dat ze zeer tevreden zijn met de toename van de boekingen. Er is een aanzienlijke toename van bijna 40% van de Belgische toeristen die Griekenland als vakantiebestemming voor 2015 hebben gekozen. Griekenland bevindt zich voor de eerste keer sinds jaren op de tweede plaats, als de populairste zomer vakantiebestemming op de Belgische markt.

    Het Griekse paviljoen had als hoofdbestemming voor 2015 de provincie van Halkidiki. De provincie van Halkidiki ligt in Noord-Griekenland en wordt rechtstreeks met België verbonden via de luchthaven van Thessaloniki. Halkidiki is bekend door haar eigenaardige geografische vorm, herkenbaar door haar 3 "schiereilanden", met een kustlijn van maar liefst 560 km en haar kristalheldere wateren. Halkidiki is ook bekend als de geboorteplaats van de filosoof Aristoteles en biedt een leuk alternatief tegenover het massatoerisme.

    Twee van de grootste tour operators van de Belgische markt, Jetair en Thomas Cook, hebben Halkidiki als een nieuwe vakantiebestemming in hun programma's opgenomen. Daarnaast hebben zowel Aegean Airlines als RyanAir vanuit de luchthaven van Charleroi rechtstreekse vluchten naar Thessaloniki ingezet. Ze hebben aangegeven, dat ze zeer tevreden zijn met de voortgang van de boekingen tot nu toe naar Griekenland.

    Naast Halkidiki start Thomas Cook 2 nieuwe rechtstreekse vluchten vanuit België namelijk naar Skiathos en Kefalonia. Dit heeft als gevolg dat de keuzes voor vakanties in Griekenland aanzienlijk zijn toegenomen. Skiathos en Kefalonia staan bekend door hun natuurlijke schoonheid. Ze hebben ook internationaal aandacht getrokken als filmlocaties van bekende films zoals "Mama Mia" met Meryl Strip en Pierce Brosnan in Skiathos en "Kapitein Corelli's mandoline" met Penelope Cruz en Nicolas Cage in Kefalonia. Tijdens het Vakantiesalon hebben veel bezoekers hun interesse voor Griekenland getoond, in het bijzonder voor bestemmingen als Kreta, Rhodos, Corfu en Santorini. Daanaast hebben ze informatie afgehaald voor alternatief toerisme in Griekenland het hele jaar door.

    13-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eilandhoppen met Star Flyer in de Balearen

    Het Royal Yacht van koning Harald V van Noorwegen ligt er aangemeerd, Michael Douglas heeft er een stek waar Woody Allen en Jack Nicholson te gast waren, wijlen Prinses Di en Keizerin Sissi logeerden er en topmodel Claudia Schiffer tekent er elke zomer present: de Balearen zijn de favoriete vakantiebestemming van de groten der aarde. Droom je ervan om even one of the happy few te zijn? Star Flyer brengt deze droom dichterbij. De viermaster vaart deze zomer in de westelijke Middellandse zee tussen de eilanden van de Balearen en het Spaanse vasteland.

    De cruise duurt een week en heeft een programma waarop variatie troef is: ze start en eindigt op Mallorca in de hoofdstad Palma de Mallorca. Het is er aangenaam dwalen in de kleine straatjes met hun boetiekwinkeltjes, zandkleurige patriciërswoningen met binnenpleinen, arcades en loggia’s en langs de sporen van het Modernismo geïnspireerd op Antoni Gaudi. Leuk weetje is dat Gaudi de kleurrijke tegels die hij voor zijn mozaïeken in Barcelona gebruikte op het eiland liet bakken. De cruise geeft je ruimschoots tijd om ook het binnenland van eiland te bezoeken. Een aanrader is het stadje Valldemossa waar componist Chopin ooit samen met schrijfster George Sand overwinterde en dat vooral Michael Douglas – dankzij zijn uit de kluiten gewassen vakantiestekje daar – op de kaart zette.

    Van intieme eilanden naar kosmopolitische stad : De Star Flyer zet op dag twee koers naar het intieme Formentera met zijn parelwitte stranden en natuur die uitnodigt tot wandelen. Op Ibiza ontdek je vervolgens dat dit veel meer is dan een feesteiland met dj’s van wereldformaat: op de stranden doe je zonnevitaminen op of je kunt grotten en eeuwoude rotsschilderingen opzoeken. Vandaar vaart de Star Flyer naar Valencia op het Spaanse vasteland, de kosmopolitische stad met vele gezichten: ze biedt mooie stadsparken, tuinen en musea en ook zes stranden om uit te kiezen. De gebouwen tonen Moorse en Arabische invloeden en je vindt er Art Nouveau naast hedendaagse creaties van architect Calatrava.

    Gin-eiland: De Star Flyer blijft ook de volgende dag langs de Spaanse kust om aan te meren in het vissersdorp Sant Carles de la Rapita en kiest daarna het ruime sop, richting Mahon op het eiland Menorca. Voor wie helemaal mee is in de gin hype is het een leuk weetje dat daar voor het eerst ooit gin uit jeneverbessen werd gedistilleerd.

    Het andere gezicht van Mallorca: De Star Flyer richt het steven tot slot weer naar Mallorca en gaat eerst aan de noordkust in Soller voor anker. Het zal je aangenaam verrassen dat deze kant van het eiland een totaal andere en rustiger sfeer kent dan het populaire zuiden met zijn vele toeristische hotels en stranden. Een blikvanger is de eeuwoude tram die Port de Soller verbindt met het gelijknamige dorp. Vanuit dit havenstadje zijn de Costa Nord, de noordkust met zijn steile klippen en ruwe natuur en het Tramuntanagebergte vlakbij. Een tip is om daar Fornalutx te bezoeken: een idyllisch dorpje dat compleet ingesloten is door het gebergte en daardoor geniet van een microklimaat waar de palmbomen, cipressen, cactussen, grootgerijpte sinaasappelen en platanen van getuigen. De cruise eindigt ’s anderendaags in de schaduw van de statige kathedraal van Palma de Mallorca.

    Rechtstreekse vlucht : De cruise start en eindigt in Palma de Mallorca telkens op zaterdag waardoor er goede verbindingen mogelijk zijn. Ondermeer met Jetairfly, Thomas Cook Airlines en Ryanair vlieg je op zaterdag rechtstreeks naar Palma de Mallorca.

    Star Clippers exploiteert drie van ’s werelds grootste zeilschepen. Passagiers ervaren aan boord de romantiek van het zeilen in een relaxte omgeving en met een hoog niveau van dienstverlening. De schepen hebben ruime teakhouten dekken, zwembaden, informele diners, een gezellige Tropical Bar aan dek en een comfortabele pianobar. De schepen zijn groot genoeg om 1e klas accommodatie te bieden en klein genoeg om intieme havens aan te doen die onbereikbaar zijn voor de grote cruiseschepen. De twee kleinere schepen, Star Flyer en Star Clipper, hebben per schip plaats voor 170 passagiers tegenover 70 bemanningsleden, de Royal Clipper heeft plek voor 227 mensen tegenover 106 bemanningsleden. Door het comfort, de activiteiten en de sfeer van een privé jacht, wordt Star Clippers gezien als een van de meest vooraanstaande specialisten in de cruisebranche.

    Voor meer info en de concrete voorwaarden: www.starclippers.com of ga langs bij je reisagent.

    13-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw BWT

    AQA blue: dé all-in-one oplossing voor zuiver water

     

    Op zoek naar een waterzuiveringstoestel dat bijna alles doet en quasi niets vraagt? Dan kan u op Batibouw 2015 niet om de AQA blue heen. Hiermee stelt waterbehandelingsspecialist BWT niet enkel het meest allround-toestel voor hygiënisch water voor, maar ook het toestel waar het minst omkijken naar is, zowel op het vlak van onderhoud als op het vlak van installatie. Bovendien is het ook het eerste toestel dat zonder elektriciteit werkt en chemische toevoegingen komen er evenmin aan te pas.

    Zuiver water bij u thuis: De nieuwe AQA blue is één van de beste concretiseringen van de slogan ‘For You and Planet Blue’ van waterbehandelingsspecialist BWT (Best Water Technology). Met AQA blue biedt BWT elk gezin de mogelijkheid om op huishoudelijk niveau verschillende soorten water te zuiveren. Of het nu gaat om stadswater, regenwater, putwater of opgeslagen water (voor boten of kampeerwagen bv.), AQA blue desinfecteert al het water dat een bijkomende behandeling kan gebruiken en maakt het hygiënischer dan ooit. Wanneer de AQA blue wordt gebruikt voor stadswater of voor een waterinstallatie waar niet frequent water wordt afgenomen – in een vakantiewoning of -appartement bijvoorbeeld –, dan garandeert dit allround-toestel bovendien een betere smaak.

    Genereert chloor zonder elektriciteit: AQA blue behandelt het water niet door een chemische toevoeging, maar door automatisch steeds de ideale hoeveelheid desinfecterend chloor te generen en dit via een ingebouwde, actieve chloordoseringstechnologie. Die chloorgeneratie gebeurt via elektrolyse. Hierbij wordt opgelost zout onder lage druk (max. 8 bar) omgezet in tijdelijk actief chloor. De chloorbehandeling heeft geen invloed op de smaak van het water. Bovendien werkt de AQA blue zonder elektriciteit!

    Makkelijk te plaatsen en te onderhouden: Het compacte (370 x 160 x 175 mm) en lichte (3 kg) toestel is ook uitermate gebruiksvriendelijk. Een led-lampje wordt rood als het zout bijgevuld moet worden (het toestel werkt met zouttabletten). AQA blue wordt verkocht in de sanitaire groothandel. Het toestel is – afhankelijk van de toepassing – gemakkelijk te installeren aan de watertoevoer van een woning of aan een concreet gebruikspunt. BWT raadt aan om voor de installatie een beroep te doen op een vakman en raadt aanom een filter te plaatsen voor de AQA blue, deze verwijdert vuildeeltjes uit het water. Richtprijs Pluviofilter en AQA blue 961,95 euro, incl. btw, excl. plaatsing.

    BWT(Best Water Technology) - www.bwt.be - Stand Batibouw – 7.100

     

     





    13-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stella Artois lanceert wereldwijde sociale impact-campagne 'Buy a Lady a drink'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Stella Artois en Water.org lanceren met medeoprichters Matt Damon en Gary White ‘Buy a Lady a Drink’ om een einde te helpen maken aan de lange tochten van vrouwen in ontwikkelingslanden om water te halen.

    Zopas heeft Stella Artois, het nummer één Belgische bier wereldwijd, samen Water.org en medeoprichters Matt Damon en Gary White, haar eerste wereldwijde sociale impact-campagne ‘Buy a Lady a Drink’ gelanceerd. De bedoeling is om het bewustzijn rond de wereldwijde watercrisis te vergroten en oplossingen te helpen voorzien. Elke dag zijn vrouwen over de hele wereld samen 200 miljoen uur onderweg om zuiver water voor hun huishouden te halen. ‘Buy a Lady a Drink’ heeft als doel een einde te helpen maken aan deze lange tochten, zodat vrouwen hun eigen levensweg kunnen inslaan. Naar aanleiding van de campagne ‘Buy a Lady a Drink’ brengt Stella Artois een limited-edition van het iconische “Chalice” glas op voet van het merk. Er werden drie unieke en prachtige glazen op voet ontworpen, die zijn geïnspireerd op traditionele, met de hand gemaakte voorwerpen uit drie van de ontwikkelingslanden waar Water.org actief is, met name textiel uit India, manden uit Ethiopië en aardewerk uit Honduras.

    De glazen op voet zijn beschikbaar via Amazon.com in de Verenigde Staten, via Shop.StellaArtois.com in het Verenigd Koninkrijk en via TheChaliceStore.com in Argentinië. Ook in thuisland België zijn er 1 800 glazen te koop. Liefhebbers kunnen hiervoor terecht in het bezoekerscentrum van de Stella Artois-brouwerij in Leuven, waar men bovendien ook een brouwerijbezoek kan meepikken (meer informatie: www.breweryvisits.be). De limited-edition glazen op voet, heuse collectors items, zijn er te koop aan 6 euro per stuk en de volledige opbrengst van de verkoop wordt integraal doorgestort aan Water.org. Daarnaast kan een bijdrage ook gedoneerd worden op www.stellaartois.be en ook deze donatie gaat integraal naar Water.org.

    Eén glas op voet geeft vijf jaar zuiver water aan één persoon in een ontwikkelingsland. Naast de lancering van de limited-edition glazen op voet ten voordele van Water.org, heeft Stella Artois 1,2 miljoen dollar (1,06 miljoen euro) aan Water.org geschonken. De organisatie staat in voor initiatieven rond drinkbaar water, en Stella Artois en Water.org nodigen nu de consument uit om dit doel mede te ondersteunen door limited-edition glazen op voet te kopen. Eén glas helpt Water.org om een persoon in een ontwikkelingsland vijf jaar lang van zuiver water te voorzien. Consumenten kunnen meer te weten komen over de ‘Buy a Lady a Drink’-campagne van Stella Artois op www.BuyALadyADrink.com.

    “We vinden het een eer om de handen in elkaar te slaan met dit leidinggevende wereldwijde merk dat opkomt om Water.org te ondersteunen en ons te helpen mensen bewuster te maken van de watercrisis”, aldus Gary White, medeoprichter van Water.org. “Bewustzijn is even belangrijk als fondsenwerving”, zegt medeoprichter van Water.org Amerikaans acteur Matt Damon. “We willen dat mensen het probleem in al zijn complexiteit begrijpen.”

    “We zijn er trots op dat we ons aansluiten bij Water.org, Matt Damon en Gary White om hen te helpen mensen bewuster te maken van de wereldwijde watercrisis die meer dan 750 miljoen mensen treft. We steunen de inspanningen van Water.org via donaties en de verkoop van deze prachtig ontworpen glazen op voet”, verklaart Miguel Patricio, Chief Marketing Officer bij AB InBev.

    “Het huidige succes van Water.org toont aan dat we een verschil kunnen maken bij het oplossen van de watercrisis”, aldus Debora Koyama, Global Vice President van Stella Artois. “Water, dat een belangrijk ingrediënt is van onze bieren, is een natuurlijke grondstof die Stella Artois wil beschermen en behouden. We zijn verheugd miljoenen fans van Stella Artois over de hele wereld bij onze inspanningen te betrekken en het iconische glas op voet van Stella Artois als symbool van deze campagne te gebruiken.”

    Creatie van de ‘Buy a Lady a Drink’-campagne

    Stella Artois en Water.org hebben gevierde creatieve kunstenaars onder de arm genomen om pakkende films en foto’s voor de campagne te maken, onder wie de voor een Grammy Award genomineerde regisseurs Fred&Nick en de bekende fotograaf Chris Ozer. Ze zijn naar de drie landen waar Water.org actief is, gereisd om echte verhalen van vrouwen vast te leggen op camera. Films en foto’s tonen hoe deze vrouwen te lijden hebben onder de watercrisis en hoe een betere toegang tot zuiver water hun toekomst veranderd heeft. ‘Walking to Water’ en ‘Life With Water’ geven een intiem beeld van de uitdagingen waar vrouwen in ontwikkelingslanden dagelijks mee geconfronteerd worden alsook van de drastische veranderingen die toegang tot zuiver water in hun leven kan teweegbrengen. Al het beeldmateriaal is te bekijken op www.BuyALadyADrink.com.

    Stella Artois is één van de drie wereldwijde merken van ’s werelds leidinggevende brouwer AB InBev en wordt met trots gebrouwen in Leuven. ‘Buy a Lady a Drink’ is een internationaal programma in een reeks van initiatieven die AB InBev levert binnen het kader van zijn engagement voor waterbescherming en –behoud. Momenteel voert de brouwer een meerjarig wereldwijd programma uit om waterrisico’s te beperken, waterbeheer te verbeteren, stroomgebieden te beschermen en het waterverbruik te verminderen. Deze inspanningen kaderen in de Droom van AB InBev om het Beste Bierbedrijf te zijn dat Mensen Samenbrengt voor een Betere Wereld, waarbij het instaat voor het welzijn van de gemeenschappen. Met ‘Buy a Lady a Drink’ wilt AB InBev haar steentje bijdragen aan het welzijn voor ontwikkelingslanden.

    12-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zilveren medaille voor Galler
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Chocolatier Jean Galler werd door de jury van de Belgian Chocolate Awards 2015 beloond met de zilveren medaille voor zijn tablet witte chocolade met framboos en yoghurt. Deze overheerlijke degustatietablet dankt zijn originele smaak aan de combinatie van zachte witte chocolade, frisse frambozen en een vleugje pittige yoghurt. Kortom, hedendaagse chocolade verrijkt met authenticiteit en verrassende aroma’s.

    De prijs werd toegekend door Martin Christy, chocolade-expert en organisator van de wedstrijd, de medaille werd aan de laureaat overhandigd in de Chocosfeer van het Chocoladesalon.

     

    12-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zilveren medaille voor Galler
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Chocolatier Jean Galler werd door de jury van de Belgian Chocolate Awards 2015 beloond met de zilveren medaille voor zijn tablet witte chocolade met framboos en yoghurt. Deze overheerlijke degustatietablet dankt zijn originele smaak aan de combinatie van zachte witte chocolade, frisse frambozen en een vleugje pittige yoghurt. Kortom, hedendaagse chocolade verrijkt met authenticiteit en verrassende aroma’s.

    De prijs werd toegekend door Martin Christy, chocolade-expert en organisator van de wedstrijd, de medaille werd aan de laureaat overhandigd in de Chocosfeer van het Chocoladesalon.

     

    12-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tonijn in blik van Rio Mare
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    een ware bron aan voedingsstoffen dankzij omega-3-vetzuren

     

    Tweemaal per week vis eten is aanbevolen voor een evenwichtige voeding. Eén ervan moet een zogenaamd "vette" vis zijn, zoals tonijn. Vis verteert namelijk beter, bevat minder slechte vetten dan vlees en brengt vooral de weldaden van omega-3- vetzuren afkomstig uit de zee mee.

    Niet om het even welke omega-3! Iedereen heeft de mond vol van omega-3 vetzuren en hun weldaden, maar weinige weten dat er "goede" en "mindergoede" zijn. Vis (vooral vette of halfvette soorten waaronder tonijn) en andere producten uit de zee zijn vrijwel de enige natuurlijke bron van omega-3 vetzuren die EPA en DHA bevatten. Deze essentiële voedingsstoffen dragen bij tot de ontwikkeling en de werking van de hersenen (geheugen, concentratie) en zijn goed voor het hart en het zicht. Ze kunnen niet worden vervangen door omega-3 vetzuren uit planten. Ze zijn dus bijzonder aanbevolen. Desondanks nemen Belgen minder omega-3 vetzuren (en in het bijzonder die met EPA en DHA) tot zich dan de voedingsaanbevelingen voorschrijven. Daarom is eenmaal per week vette vis eten meer dan noodzakelijk.

    De tonijn van Rio Mare heeft deze "goede" omega-3-vetzuren en nog veel meer in zijn “roze blikje” zitten. Tonijn in blik heeft lang geleden onder vooroordelen maar krijgt stilaan de erkenning die hij verdient. Met een hoger gehalte aan omega-3 vetzuren dan verse vis, is de tonijn van Rio Mare de goede oplossing om op elke leeftijd aan de voedingsbehoeften te voldoen. In de keukenkast staat hij altijd binnen handbereik, hij is gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen. Hij biedt alle voordelen van verse vis, met zelfs meer "goede" omega-3 vetzuren. Naast deze essentiële elementen is de tonijn in blik van Rio Mare rijk aan vitamine B12 (energetische en anti-allergisch rol). Daarnaast is het een uitstekende bron van vitamine D (onontbeerlijk voor het metabolisme van de beenderen) die zich van nature alleen in de vette delen van voedingsmiddelen bevindt en verloren gaat bij het ontvetten. Tenslotte bevat hij een goed gehalte aan seleen (antioxidant, stimulerend voor de immuniteit, preventie van hart­ en vaatziekten en sommige kankers) en jodium (werking van de schildklier), twee oligo-elementen die we weinig terugvinden in onze voeding.

    Geen uitvluchten meer om gezond en evenwichtig te eten. Rio Mare biedt talloze ideeën voor heerlijke recepten voor klein en groot die hen de voedingswaarden bieden die ze nodig hebben. Alle inspiratie die je nodig hebt, is de kwaliteit en de smaken van de producten van Rio Mare...

     

    Salade gezond: tonijn en artisjokharten op een bedje van venkel en wortel

    Rio Mare-product: Tonijn in olijfolie - moeilijkheidsgraad:1 - recept voor alle dagen Kooktijd:15 min. Seizoen:herfst/winter- voorgerecht

    Ingrediënten voor 4 personen: 2x Rio Mare tonijn in olijfolie (160g), 4 kleine artisjokken in olijfolie, sap van 1 citroen, 1 wortel, 1 venkelknol, extra olijfolie verkregen bij de eerste persing, zout, vers gemalen zwarte peper

    Bereiding: Maak de artisjokken schoon en verwijder de steel, de buitenblaadjes en de stekels. Snijd ze in twee en verwijder het hooi. Snijd de artisjokken in dunne plakjes en week ze in water met citroensap. Schil de wortel en snijd hem in lange schijven met een dunschiller. Snijd de venkel in de lengte in dunne plakjes. Giet de artisjokken af en breng ze op smaak met een snuifje zout, veel peper en een scheutje olie. Schik ze op de borden met de tonijn. Voeg de wortel en de venkel toe en serveer meteen.

     

    12-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.InterRent, het low cost merk van Europcar versnelt internationale ontwikkeling

    InterRent, het low cost merk van Europcar, versnelt zijn geplande internationale ontwikkeling en mikt op een aanwezigheid in 40 landen tegen eind 2015

     

    In zijn slechts 2-jarig bestaan maakte InterRent met succes zijn intrede in meer dan 27 landen. InterRent, in 2013 opgericht als het complementaire low cost aanbod van het hoofdmerk Europcar, werd met succes gelanceerd in meer dan 27 landen op vier continenten. Het telt vandaag 119 vestigingen in de belangrijkste luchthavens en treinstations en beschikte in 2014 over een gemiddelde vloot van 4.800 voertuigen. Met de baseline “drive, save, enjoy” richt InterRent zich tot “vrijetijdsklanten” die op zoek zijn naar zowel een aantrekkelijke prijs als een kwalitatieve service op het niveau van een marktleider als Europcar. Het segment van de low cost verhuur zit in de lift en vertegenwoordigt ongeveer 20 % van de autoverhuurmarkt in Europa1.

    Vandaar dat de groep Europcar de verdere ontwikkeling van InterRent, die in 2014 al aanzienlijk was, wil versnellen. De groep mikt daarbij op een inplanting van InterRentkantoren in 40 landen tegen eind 2015.

    InterRent zal vanuit Madrid geleid worden door José María González, Algemeen Directeur van Europcar Spanje, bijgestaan door een toegewijd team. José María González zal de internationale ontwikkeling van InterRent in goede banen leiden, bovenop zijn huidige verantwoordelijkheden. Spanje, één van de eerste landen waar InterRent in 2013 werd gelanceerd, groeide al snel uit tot de meest strategische markt van het merk. Steunend op zijn ruime ervaring met de Spaanse markt, ontwikkelde José María González er een succesvolle strategie, die ook op andere markten doeltreffend bleek. Hij zal instaan voor het uittekenen van de globale strategie van InterRent om zo de competitiviteit van het merk verder te verhogen.

    “Wij beslisten om onze strategie toe te spitsen op twee merken, Europcar en InterRent, met de bedoeling onze merkenportefeuille te vereenvoudigen, de klantperceptie te verbeteren en de plaats van Europcar op de belangrijkste markten te versterken. Het succes van onze Spaanse dochteronderneming in het low cost segment bleek een voorbeeld voor de andere landen: de keuze om de hoofdzetel van InterRent in Spanje te vestigen, onderstreept onze ambitie voor deze markt,” zo verklaarde Philippe Germond, Algemeen Directeur van de groep Europcar, tijdens Fitur (Internationale vakbeurs voor de toeristische sector in Madrid).

    12-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Abrisud

    Abrisud: Overdekt staat netjes

     

    Een zwembad- of terrasoverdekking is in de eerste plaats bedoeld om u te beschermen tegen de regen. Bij Abrisud is die overdekking geëvolueerd tot veel meer: een thermische comfortzone die aan alle designcriteria voldoet. Dat bewijzen deze twee op de natuur geïnspireerde modellen: de overdekking met telescopische arm en de overdekking Home in aluminium.

    Biomorphe: design geïnspireerd op een waterdruppel. Biomorphe heeft zijn naam niet gestolen. Door zijn transparantie en gebogen vormen bundelt deze lage zwembadoverkapping enkele technische innovaties om de gebruiker maximaal comfort te bieden. Biomorphe heeft 7 patenten, waaronder een automatische verluchting naargelang de temperatuur onder de koepel. De ideale temperatuur onder de overdekking wordt elektronisch berekend en aangepast aan de temperatuur van het water en die van de buitenlucht. Bij slecht weer kan de gebruiker nog volop genieten van zijn zwembad onder de lichtdoorlatende koepel. Onder dit perfect overkapte zwembad hebt u niet langer een excuus om geen baantjes te trekken.

    Een andere nieuwigheid aan deze overdekking is de omgekeerde en gemotoriseerde telescopische werking om het inschuiven van de panelen beter te sturen. Alles gebeurt zonder rail op de grond. De vergrendeling gebeurt automatisch dankzij de krachtige magneten op de grond en in de structuur. De magneten vervangen de wieltjes op elke module, waar een manuele montage en verwijdering nodig was. Dit bevestigingssysteem garandeert de gebruiker meer comfort, veel tijdwinst en meer veiligheid. Zodra de overdekking volledig dicht is, kunnen kinderen niet meer bij het water zonder de hulp van een volwassene. Vanaf 11.000 euro.

    Home Aluminium: een mix van comfort en elegantie. Deze hoge overdekking van aluminium in verandastijl staat garant voor een industriële look of biedt het uitzicht van een kunstenaarsloft. Modern en toch chic. De zichtbare profielen in aluminium geven de structuur een ranke aanblik. De overdekking laat toe om de ruimte naar wens in te richten.

    Home Aluminium werd ontworpen voor een maximaal thermisch comfort. De overdekking is geschikt voor zowel zwembaden als terrassen. Is het buiten te warm of te koud? Binnen deze overdekking merk je er helemaal niets van. De structuur en de materialen (glas of polycarbonaat) zijn gericht op optimale thermische prestaties. Het aluminium maakt de overdekking roestvrij en inert. Op de grond zorgt een water- en winddichte rail voor een perfecte isolatie en corrigeert eventuele niveauverschillen. Tussen elke module zitten water- en windwerende dichtingen die voor een perfecte afsluiting zorgen. Tot slot: in tegenstelling tot een veranda is er voor een zwembad- of terrasoverdekking niet altijd een bouwvergunning nodig. Vanaf 15 000 euro.





    12-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Festival van de Belgische chocolade

    Vorig jaar vond het 1ste chocoladesalon plaats op de terreinen van Tour&Taxis. Op drie dagen tijd trok het ruim 30.000 bezoekers uit alle hoeken van het land, de meeste in gezinsverband of met vrienden en bleken zeer enthousiast.

    Gezien dit succes werd uitgekeken naar een grootschaliger en nog vlotter bereikbare locatie waarbij werd geopteerd voor Paleis 1 van de Brussels expo. Voor de tweede editie van het chocoladesalon stonden meer dan 6000m² in het teken van chocolade in al zijn vormen. Voldoende ruimte op zowel de exposanten als de bezoekers een optimaal comfort te bieden.

    De magie van het Chocoladesalon heeft ook alles te maken met het sprookjesachtige defilé van chocoladejurken. Een wonderlijk samenspel van creatief talent en eeuwenoud vakmanschap. Met veel geestdrift lieten gevestigde designers en jonge modegeniën hun ontwerptalent versmelten met het meesterschap van de allergrootste chocolatiers. Hun gezamenlijke creaties, de ene nog betoverender dan de andere werden subliem in de kijker gezet tijdens een weergaloos en feestelijk schouwspel, waarna het publiek een tiental van de jurken in een permanente tentoonstelling kon bewonderen.

    Even betoverend was de ‘chocosfeer’ een bestendige aaneenschakeling van conferenties en proeverijen. De toeschouwers laten proeven van alle aspecten van chocolade zodat ze die lekkernij nog meer leren waarderen, de roeping van het Chocoladesalon. Tijdens vrij toegankelijke conferenties en proefsessies in het ‘Chocosfeer-auditorium’ ontdekten de bezoekers het universum en de geheimen van chocolade. Chocoladespecialisten, cacaokenners, ervaren chocolatiers en diverse persoonlijkheden zaten om beurt de conferenties voor en onthulden ook de nieuwste trends op het vlak van chocolade en cacao. Dit succesrijk salon krijgt volgend jaar een nog grotere en onbetwistbaar aantrekkelijke opvolger.

     







    11-02-2015 om 17:33 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Succesvolle 57e editie van Brussels Vakantiesalon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Exposanten tevreden met doelgerichte bezoekers en meer boekingen

     

    Het Vakantiesalon van Brussel zette zijn laatste dag in. Exposanten, bezoekers en organisatoren blikten hierbij tevreden terug op een geslaagde editie. Nagnoeg 100.000 bezoekers kwamen zich informeren, boeken en vooral ook de beleving opsnuiven van de verschillende vakantiebestemmingen tijdens de talloze animaties, optredens en degustaties. Ook de meer dan 700 exposanten zijn vol lof over de interesse van de bezoekers die meer boekten dan voorbije jaren.

    Kwalitatievere bezoeken met meer boekingen. De inkomprijs van het Vakantiesalon was dit jaar bewust verhoogd met de bedoeling om echt geïnteresseerde bezoekers een aangenaam beursbezoek te bieden en meer tijd te gunnen bij de exposanten. Door deze strategische keuze werd een daling in het bezoekersaantal verwacht, maar uiteindelijk bleven de aantallen redelijk stabiel en werd het erg kwalitatieve bezoekersprofiel heel goed gesmaakt door de exposanten.

    Pierre Hermant, Managing Director van FISA (de overkoepelende organisatie van het Vakantiesalon), licht toe: “We zien dat de bezoekers dit jaar meer dan ooit met gerichte vragen komen. Ze hebben zich vóór hun bezoek aan het Salon al goed geïnformeerd.” Ook Connections merkte dat de bezoekers op hun stand vaak doelgericht met een specifieke bestemming en periode in het hoofd langskwamen. Maar bezoekers op zoek naar een totaal nieuw reisconcept vonden er ook hun gading. Zo wist De Cruise Village op het Vakantiesalon veel first time cruisers te overtuigen. Asteria Expeditions heeft van de 50 cabines die ze ter beschikking hadden voor hun exclusief Belgische poolexpeditie naar Antarctica in 2016 nog maar 8 cabines over na het Salon.

    Vakantiesalon komt op het goede moment: We zien dat steeds meer Belgen first minute of net last minute boeken. Maar toch komt het Salon voor veel mensen nog op het goede moment. Uit onderzoek blijkt dat 60% van de vakantiegangers momenteel nog niet geboekt heeft en heel veel mensen komen op het Salon nog van de laatste vroegboekkortingen of saloncondities genieten. Bij Jetair zien ze reeds offertes gevalideerd in de agentschappen die eerder deze week op het Salon werden opgemaakt. Ook veel andere exposanten getuigen van een duidelijke stijging in salonverkoop.

    Beleving erg populair : Het Vakantiesalon zette ook dit jaar weer in op de laatste trends in de toerismesector. De drie uitgestippelde themaroutes – Fietsen, Outdoor en Familievakanties – die bezoekers langs exposanten gespecialiseerd in deze thema’s gidsten, waren een schot in de roos. Bij de duikfederatie Befos werden gemiddeld 40 duikinitiaties per dag gegeven. Henry Robert, beheerraadslid van Befos, is ongelooflijk tevreden met dit resultaat. En ook Nicolas Vandeleur van Oxford Bikes is opgetogen over zowel de opkomst voor het e-bikeparcours als de stand. Maar liefst 2000 mensen tekenden er in op de actie “Duvel On Tour”, daar waar er een 400-tal inschrijvingen verwacht werden. Ook andere belevingen zoals de Thaïse massages en het aanbod aan lokale producten werden erg gesmaakt. Zo gingen er in de Italiaanse hoek meer dan 25 000 pizzapunten over de toonbank en was ook cocktailbar Café Brasil een ware trekpleister.

    Naast beleving werd er ook volop ingezet op animatie, zo onder andere bij Vacansoleil. Zij mochten tijdens het weekend in hun Campingkids Kinderdorp op het Salon maar liefst 500 kinderen verwelkomen. 250 daarvan maakten gebruik van de opvangformule die door Vacansoleil voorzien werd, net zoals op de bestemmingen.

    Ook gastland Tunesië blikt terug op een geslaagde editie als gastland. Directrice van de Tunesische Dienst voor Toerisme in de Belux, Amel Malouche Kallel, vertelt: “We zijn verheugd dat we de Belgische reiziger een ander Tunesië hebben kunnen laten zien met meer dan enkel zon, zee en strand. Ons aanbod aan thalassotherapie, golfterreinen en cultuur wist vele bezoekers te overtuigen. De aanbieders van reizen naar Tunesië wisten ons te zeggen dat ze op het Salon al gemerkt hebben dat de vraag naar Tunesische bestemmingen gestegen is.”

    Vooruitblik naar 2016

    Naar volgend jaar toe wil het Salon nog meer toespitsen op wat de Belg belangrijk vindt, met waarschijnlijk een focus op gastronomie en cultuur. En gezien het grote succes van alles wat beleving is, zal ook hierop meer dan ooit ingezet worden. De extra opbrengsten die het Vakantiesalon dit jaar binnenkreeg, zullen volledig gaan naar het creëren van een nog breder aanbod aan belevingen op het Salon van volgend jaar. Pierre Hermant benadrukt: “We willen volgend jaar nog meer mogelijkheden bieden aan de bezoekers om het vakantieland en wat het te bieden heeft op het Salon zelf al te ervaren en uit te testen. Of dat nu een bepaalde sport, muziek, dans, maaltijd, of wellness is... Alles wordt mogelijk.”

     

     

    11-02-2015 om 13:30 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Product van het jaar : editie 2015

    In navolging van het basisprincipe van de organisatie en als garantie voor een uiterst strenge selectie, dé sleutel tot het succes van “Gekozen Product van het Jaar”, richt de organisatie een Comité van Experten in dat bestaat uit klinkende namen uit de communicatie- of marketingwereld en vertegenwoordigers van beroepsverenigingen. Een primeur in België!

    Het logo “Gekozen Product van het Jaar” verscheen voor het eerst in 1987 en is vandaag te zien in meer dan 30 landen over de hele wereld (Europa, VS, Brazilië, India, het Midden-Oosten enz.), samen goed voor meer dan drie miljard consumenten.

    Het concept is eenvoudig: geef het woord aan de consument. Het resultaat is een hechte band tussen consumenten, merken en hun vernieuwende producten. Bijna 5000 respondenten nemen deel aan een diepgaand marktonderzoek en kiezen de Belgische “Producten van het Jaar” op basis van verschillende criteria: innovatie, aantrekkelijkheid en klantentevredenheid. In eerste instantie waakt een Comité van Experten over de transparantie van de procedure, de deontologie en de methodologie. Het comité bestaat uit klinkende namen uit de marketingwereld en vertegenwoordigers van beroepsverenigingen. Zij keuren elke dossier vooraf goed.

    Het Comité kwam in januari van dit jaar voor de eerste keer in België samen, onder de neutrale leiding van het magazine Media Marketing. Het Comité van Experten staat in voor de goedkeuring van alle producten en categorieën. Vóór de enquête aan GFK wordt uitbesteed, wordt er gepeild naar de mening, het advies of de bedenkingen van de leden van het comité.

    Een doeltreffende tool: Het logo is uitgegroeid tot een efficiënt marketinginstrument voor de “Fast Moving Consumer Goods” sector, omdat merken op die manier de kans krijgen nieuwe en innoverende producten in de kijker te zetten en de verkoop een 'boost' te geven. Innovatie blijft immers van cruciaal belang om bedrijven een concurrentievoordeel te schenken. Een voor de consument herkenbaar en vertrouwd logo dat innovatie in de verf zet, kan voor de merken een doorslaggevende factor zijn om voor hun investeringen beloond te worden.

    Zowel in Vlaanderen als in Wallonië bestaat het logo al sinds 2006 en werden al meer dan 350 producten geëvalueerd. De resultaten zijn indrukwekkend: 46 % van de consumenten herkent het logo “Gekozen Product van het Jaar”, 26 % van de consumenten heeft al een “Product van het Jaar” gekocht en 76 % van de consumenten zou geïnteresseerd zijn om een “Product van het Jaar” te kopen*

    De prijsuitreiking 2015 vindt plaats op donderdag 19 maart in Dolce La Hulpe, in aanwezigheid van de Belgische tweesterrenchef Bart De Pooter, die een woordje zal zeggen over innovatie in de gastronomie. De gelijkenis tussen het logo “Gekozen Product van het Jaar” en de sterren die een chef kan verdienen, is op verschillende vlakken treffend, aangezien ze beide wijzen op het belang van en de nood aan vernieuwing, frisse ideeën en innovatie. Dankzij deze erkenning kunnen merken zowel Experten als het grote publiek overtuigen en zich onderscheiden van huismerken of witte producten.

    “Gekozen Product van het Jaar” wordt in Frankrijk sinds 1987 door een onafhankelijke firma georganiseerd. De organisatie is vandaag aanwezig in meer dan 30 landen en bereikt wereldwijd meer dan drie miljard consumenten overal ter wereld. Het logo “Gekozen Product van het Jaar” heeft zich al in de volgende landen bewezen Argentinië, Australië, België, Brazilië, Canada, Colombia, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, India, Indonesië, Israël, Italië, Libanon, Luxemburg, Maleisië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Spanje, Turkije, VAE, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Zuid-Afrika, Zweden …

     

    11-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interhome breidt citytripaanbod fors uit

    Appartementen en vakantiewoningen in 38 steden: van New York tot Moskou

     

    Interhome, de grootste aanbieder van vakantiewoningen in Europa, richt zijn pijlen voluit op citytrippers. Zo heeft Interhome voor het eerst haar aanbod aan stadsappartementen verzameld in een handige ‘Citygids’ en wordt het aanbod aan bestemmingen gevoelig uitgebreid tot maar liefst 38 steden. In de selectie van Interhome niet alleen de klassiekers als Rome, Londen of Parijs, maar ook nichebestemmingen als Edinburgh, Zürich en Moskou. Tot slot heeft Interhome ook een ruim aanbod aan stadsappartementen in Manhattan. Ideaal voor wie met het ganse gezin of een groep vrienden een stedentrip wil maken en een alternatief zoekt voor de duurdere stadshotels. Meer info en boeken kan via www.interhome.be

    Dat de Belg graag op citytrip gaat is al langer geweten. Volgens cijfers van de FOD Economie worden steeds meer korte vakanties (max. 4 nachten) in het buitenland geboekt. Hiervan nemen de stedentrips traditioneel een groot aandeel in. Met op kop de gebruikelijke citytripbestemmingen als Londen, Parijs, Barcelona of Rome. Maar de Belg verlegt graag zijn grenzen en de veelvuldige vluchtverbindingen vanuit de nationale luchthaven van Zaventem of de regionale luchthavens van Charleroi, Luik en Oostende, zorgen ervoor dat ook andere bestemmingen in aanmerking komen. Bij Interhome spelen ze maar al te graag in op deze trend, zeker in tijden van economische crisis, waar de consument zijn vakantiebudget onder controle moet houden.

    Goedkoper alternatief voor dure stadshotels: “De meeste mensen die op citytrip gaan overnachten in een hotel, wat meestal een dure optie is aangezien hotels vaak hun prijzen opdrijven tijdens het weekend en in de vakantieperiodes”, zegt Thibault Van Look, Commercieel Manager België bij Interhome. “Een stadsappartement huren is dan een voordelig alternatief, zeker als je met het ganse gezin of een groep vrienden reist. Bovendien is het niet langer zo dat men een appartement of vakantiewoning minstens voor een week moet huren. Bij Interhome kan je in de meeste gevallen je eigen aankomst- en vertrekdatum kiezen, ongeacht de duur van je verblijf. Tot slot beschikken we in heel wat steden over onze eigen servicekantoren, waar je steeds terecht kunt voor vragen of bij problemen. Op die manier kom je dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.”

    37 Europese steden én New York: Wie een stedentrip wenst te boeken kan bij Interhome alvast terecht in 38 steden. In het aanbod uiteraard populaire steden als Parijs, Londen, Rome, Venetië, Barcelona, Milaan, Praag of Berlijn, maar ook minder voor de hand liggende bestemmingen als Edinburgh, Sint-Petersburg, Moskou, Dresden, Zürich, Genève, Krakau, Salzburg, Innsbruck en München. Ook voor New York, de moeder aller citytrips, heeft Interhome speciaal een aanbod uitgewerkt met meer dan 100 appartementen. Wie liever dichterbij huis blijft kan terecht in Brugge, Gent, Brussel en Keulen.

    “Net zoals voor de rest van ons aanbod, zijn ook onze stadsappartementen zeer divers, zowel in prijs, stijl als omvang. Zo kunnen we voor de meeste steden appartementen aanbieden geschikt voor twee tot meer dan tien personen. De meeste appartementen zijn ook zeer strategisch gelegen, in het centrum of vlakbij openbaar vervoer, en in de buurt van winkels, restaurants en bars. Aangezien ieder appartement ook uitgerust is met een keuken, heb je ook nog de optie om zelf te koken. Wie kiest voor een stadsappartement kiest met andere woorden voor volledige vrijheid”, aldus Thibault Van Look. Het vernieuwde en uitgebreide citytripaanbod van Interhome is nu verzameld in een handige ‘Citygids’. Deze kan je online bestellen of terugvinden bij de betere reisagent. Meer info: www.interhome.be

    Interhome is een verhuurder van vakantiewoningen met een aanbod van 33.000 huizen, chalets en appartementen in 33 verschillende landen. Traditioneel is Interhome het sterkst vertegenwoordigd in Europa. Interhome onderscheidt zich van haar concurrenten door middel van haar stevige netwerk van eigen servicekantoren. Interhome is in 1965 opgericht in Zwitserland en viert in 2015 haar 50ste verjaardag. Moedermaatschappij Interhome AG is gevestigd in Zürich en is 100% eigendom van Hotelplan Holding AG, dat op haar beurt eigendom is van Migros, de grootste retailorganisatie van Zwitserland. De Belgische zetel van Interhome is gevestigd in Diegem. Meer info: www.interhome.be









    11-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINK lanceert snelste boodschappen van het land

    HET NIEUWE AUTONOME ‘DRIVE’ MERK GARANDEERT DAT OPHALEN PRODUCTEN IN 2 MINUTEN GEBEURT EN AMPER 1 UUR NADAT DE BESTELLING WERD DOORGEGEVEN

    Wink, het nieuwe ‘drive-in’ supermarkt merk dat amper een jaar geleden gelanceerd werd op de Belgische markt, pakt nu uit met een dubbele ultrasnelle service. Enerzijds is het vanaf nu mogelijk om je boodschappen bij Wink op te halen, amper een uur nadat je je bestelling hebt doorgegeven op internet. Anderzijds wordt de afhaling ter plaatse nog sneller, want vanaf nu hoeft de klant nog slechts 2 minuten te wachten tussen het moment dat hij de parking oprijdt en dat zijn boodschappen in de koffer worden geplaatst door een Wink-medewerker. Uiteraard zijn er nog steeds geen bestelling kosten en is er ook geen minimum bestelbedrag.

    De snelste boodschappen van België: Het Wink-concept, dat in België amper een jaar geleden gelanceerd werd, dankt zijn succes aan de ultrasnelle en efficiënte formule : je hebt er alle keuze en de verse waren die je in een klassieke supermarkt vindt, maar dan online. Klanten vullen hun virtueel winkelkarretje vanuit hun zetel of bureau en amper een uur later kunnen ze – indien ze dat willen – de boodschappen reeds ophalen in de drive-in van Wink. Daar zal een medewerker gratis de boodschappen in de koffer plaatsen, amper 2 minuten na aankomst. Die snelheid is alleen mogelijk dankzij een organisatie die volledig gedigitaliseerd is en volledig is geoptimaliseerd op maat van de medewerkers die de bestellingen van klanten verwerken.

    Met het concept van ‘de snelste boodschappen van België’ wil Wink een adequaat antwoord bieden op het wijzigende consumptiegedrag van de consument. “Wij geloven dat een gezin met kinderen ongeveer 4 uur per week kan winnen door de boodschappen online te doen en via een drive-in afhaalpunt op te pikken. Consumenten zijn vandaag de dag meer dan ooit op zoek naar manieren om tijd te winnen, en zo meer kwalitatieve vrije momenten te hebben. Indien ze het verlies aan tijd om boodschappen te doen - gaande van parking zoeken tot de file aan de kassa’s - kunnen vermijden, dan zullen ze dat ook zeker doen,” vertelt Cédric Antoine, Algemeen Directeur van Wink.

    Om zijn stelling kracht bij te zetten, verwijst Cédric Antoine naar het enorme succes van autonome drive-ins in het buitenland, zoals in Frankrijk, Engeland, Duitsland, Italië en Zwitserland. Bij wijze van voorbeeld : vandaag zijn er 3.500 ‘drives’ aanwezig op de Franse markt en samen zijn die goed voor een omzetcijfer van in totaal 5 miljard Euro. 25% van de Franse huishoudens maken reeds gebruik van deze service, die goed is voor 4% van de totale supermarktaankopen.

    Last-minute aankopen: De nieuwe ultrasnelle service van Wink is ook een geknipte formule voor last-minute aankopen. « Hoewel heel wat consumenten hun aankopen op voorhand plannen, kunnen er altijd onverwachte noden opduiken of last-minute verlangens. Door de mogelijkheid te bieden om diezelfde avond nog een bestelling door te geven, met een service die 100% gratis is en zonder minimum aankoopbedrag, vergemakkelijken we het leven van onze klanten nog meer en vermijden we op die manier extra onnodige stress, » gaat Cédric Antoine verder.

    Jezelf een plezier doen zonder druk: Voor Wink is het ook belangrijk dat de klant reeds een goed gevoel heeft op het moment dat de bestelling geplaatst wordt. Dat valt te verklaren door het feit dat de service – die 100% gratis is en geen minimum aankoopbedrag vereist - vermijdt dat mensen hun karretje per sé willen vullen. Online bestellen zorgt er ook voor dat impulsaankopen vermeden worden – eigen aan de traditionele supermarkt, waar men al eens naar snoepgoed grijpt of aan de kassa iets mee neemt.

    Duidelijke antwoorden op nieuwe verwachtingen

    Wink is echter niet tevreden met haar klanten enkel tijd te laten winnen. Het unieke autonome drive-in merk in België dankt haar succes ook aan de verschillende diensten waar de huidige consument steeds meer gevoelig voor is : de garantie dat de bestelling 100% compleet is en vervaldata die reeds zichtbaar zijn op de website en dus gekend vooraleer het product wordt aangekocht.

    De verse producten (fruit en groenten, vlees, zuivelproducten, …) maken een belangrijk deel uit van de aankopen bij Wink, en dat is te danken aan een duidelijke productenpolitiek : niet tevreden ? Geld terug. Bovendien heeft elke klant de mogelijkheid om de groenten en fruit die in de koffer worden geplaatst, te verifiëren en al dan niet te weigeren.

    Andere diensten zorgen er voor dat de bestellingen nog makkelijker en doeltreffender verlopen : er is de online betaling via Bancontact, Visa of Mastercard, die vermijdt dat de portefeuille nog moet boven gehaald worden op de parking, wanneer de goederen opgehaald worden. Daarnaast is er ook het SMS-systeem, waarbij bericht wordt wanneer de boodschappen klaar staan. En tot slot zijn de boodschappen slim gestapeld in de gratis boodschappentassen, om het inladen te vergemakkelijken.

    Wat het assortiment van Wink betreft : de supermarkt omvat meer dan 8000 referenties, zowel food als non-food, waarbij alle grote merken aanwezig zijn. Hierdoor is het aanbod vergelijkbaar met dat traditionele supermarkten, alleen met tal van extra’s.

    11-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw X2O

    X2O - Van underdog tot groot succes

     

    De badkamer dient niet alleen om jezelf te wassen, het is ook een ontspanningsruimte waar je even op adem komt of rustig wakker wordt. We richten de plek dan ook meer en meer even stijlvol in als de woonkamer of keuken. Door je eigen stijl door te trekken in de badhoek, maak je deze kamer bovendien nog meer onderdeel van je huis. Dé sanitairwinkel waar je voor elke stijl terechtkunt, is X²O.

    Of je nu op zoek bent naar een klassieke badkamer, modern sanitair of bijzondere elementen, bij X²O vind je producten van een hoge kwaliteit in elke prijsklasse. Naast een uitgebreid aanbod natuurstenen bladen of waskommen, en douchewanden met bijzondere motieven, heeft X²O in elke prijsklasse een ruim assortiment meubels, radiatoren, kranen en baden in verschillende stijlen. De producten kun je in de winkel bekijken en voelen. Professioneel advies maakt deel uit van de service, net als het gratis thuis bezorgen van je bestelling. Niets staat die droombadkamer dus nog in de weg!

    Modern en mat: Strak, sober, weinig poespas. Wie van modern en clean houdt, kan bij de collectie Mitra zijn geluk niet op. De architecturale kasten met greeploze lades en deuren geven je badruimte een designlook, zonder te veel op de voorgrond te treden. De nieuwe matte kleuren zorgen voor net dat extraatje waardoor het geheel apart oogt, maar je badkamer toch een oase van rust blijft. Collectie Mitra van Balmani in mat steengrijs. Opstelling van 135 cm met spiegelpaneel. Richtprijs: € 1575,60 euro (btw inbegrepen). Inloopdouche in linnenwit. 140 cm. Richtprijs: € 761,88 (btw inbegrepen).

    Klassiek: In een klassieke, stijlvolle woning steken een standaardbadkamer of te moderne meubels sterk af. Je kunt daarom beter de stijl van een countryhouse doortrekken in de wasruimtes. Of creëer een speciale sfeer in je badkamer met de collectie van House of Ascott bijvoorbeeld, die massief eikenhout combineert met bladen van hoogwaardige natuursteen. Dankzij de topkwaliteit kunnen de meubels een leven lang mee. Bij X²O vind je producten van deze kwaliteit voor de beste prijs. Collectie Versailles van House of Ascott. Massief eikenhout en blad van carraramarmer. 170 cm. Richtprijs: € 2230,08 (btw inbegrepen).

    Landelijk: Heb je geen uitgesproken voorkeur voor een bepaalde stijl, dan wil je wellicht gewoon een mooi wasmeubel uitzoeken. Een meubel dat sfeer toevoegt, maar ook niet te opvallend bewerkt is. Een warm materiaal, niet te strak maar ook niet te klassiek. Een meubel als Adagio van Balmani biedt dan een ideale middenweg en geeft je badkamer een echte upgrade. Het ontwerp past bij veel interieurstijlen en smaken. You can’t go wrong with this one. Meubelserie Adagio van Balmani. Eik en blad van graniet. 135 cm. Richtprijs: € 2547,60 (btw inbegrepen). Inloopdouche van Balmani in linnenwit. 140 cm. Richtprijs: € 660,52.





    11-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar England voor een gezonde dosis romantiek!

    Februari is Valentijn maand en dan kijk je verlangend uit naar een romantische break. Naar Engeland bijvoorbeeld waar Valentine’s Day al eeuwen wordt gevierd en waar je altijd geniet van een stevige portie romantiek. Met P&O Ferries is Engeland super dichtbij want in geen tijd reis van je van Calais naar Dover.

    P&O Ferries biedt dagelijks 23 overtochten, enkele reis, op het Kanaal. Er ligt dus altijd wel een ferry voor je klaar. Vanaf € 58 kan je een 2-daagse retour boeken en vanaf € 63 een 4-daagse retour. Dit is een tarief waar auto en 9 personen zijn inbegrepen op de route Calais-Dover. De overtocht duurt slechts anderhalf uur, waarna je op hooguit een uurtje rijden van de aanlegsteiger in Dover talrijke verblijfplaatsen vindt waar de romantische sfeer nooit ver weg is.

    Zo is er het gezellige stadje Rye in East Sussex. Het op een heuvel gebouwde vestingstadje, met zijn pittoreske steegjes, heeft heel wat charme. Door zijn eeuwenoude geschiedenis is Rye net een openluchtmuseum en het is heerlijk wandelen langs historische gebouwen zoals het kerkje van St-Mary en het meest gefotografeerde straatje Mermaid Street. Februari is natuurlijk ook een maand om te genieten van de warmte in een gezellige pub of een super leuk hotel zoals The George in Rye. Ook The Gallivant Hotel, langs de kust in Camber, nabij Rye, is een geweldige plek om te verblijven. Ideaal voor een lang weekend in East Sussex.

    Koninklijke stijl: Als je echt iets te vieren hebt, dan ga je naar Royal Tunbridge Wells. Sinds de 17de eeuw bezoeken koningen en edellieden dit charmante stadje omwille van de bronnen met het geneeskrachtige water. Tunbridge Wells werd een mondain kuuroord met een prachtige zuilengang die nog steeds bestaat en waar ook nu nog het genot en de ontspanning centraal staan. Dat is dus ideaal voor een romantische break in het voorjaar, bijvoorbeeld met een verblijf in Hotel du Vin dat het midden houdt tussen huiselijk en luxueus. Een Valentijnavondje begint hier zeker en vast in de geweldige cocktail bar.

    Excursies in overvloed: Aan excursiemogelijkheden is er geen gebrek en voor liefhebbers van kastelen en tuinen is dit zuidelijke Engeland the place to be! Misschien bezoek je Penhurst Place of Hever Castle, wie weet wordt het Bodiam Castle dat je vanuit Tenterden kunt bereiken met het leuke stoomtreintje van de Kent East Sussex Railway. Het wordt in ieder geval een tocht vol magie, zeker voor verliefden. Reis met een eerste klas wagon want dat kost maar een ietsje meer en het is nóg romantischer!

    Info en reservaties: www.poferries.com, T 028 085 020.

    10-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.illycaffè officiële partner van Expo 2015 voor het koffiecluster

    illycaffè is de officiële partner van Expo 2015 en is verantwoordelijk voor het contentproject en het beheer, de tentoonstellingen en de evenementen in verband met koffie, in de gemeenschappelijke ruimte van het koffiecluster. Dat kondigden Giuseppe Sala, Managing Director van EXPO 2015, en Andrea Illy, CEO en Managing Director van illycaffè aan.

    De wereldtentoonstelling in Milaan – rond het thema "Feeding the planet. Energy for life" (Voedsel voor de planeet. Energie voor het leven) – zal tradities, creativiteit en innovatie in de voedingsindustrie in de kijker plaatsen. Het voorstel van het bedrijf uit Triëst past goed in deze context: het is een goed opgezet programma om de koffiecultuur en het belang ervan voor het mondiaal sociaaleconomisch systeem te verspreiden. illycaffè werd gekozen om zijn holistische benadering van dit thema. Het zal de waarde van de deelnemende gastlanden vergroten en partnerschappen tussen verschillende culturen iets gemakkelijker maken in overeenstemming met de centrale waarden van de Expo.

    Het project spruit voort uit de synergie tussen de knowhow, kennis en relaties die het bedrijf in zijn tachtigjarig bestaan heeft opgebouwd. Dankzij dit uitzonderlijk erfgoed wordt illy wereldwijd erkend als dé autoriteit van de echte Italiaanse espresso. Een grondige kennis van de koffiewereld en van de producerende landen, het streven naar uitmuntendheid, de trend naar duurzame ontwikkeling en de vaardigheid om cultuur- en kunstevenementen op te zetten zijn de belangrijkste drijfveren achter het programma dat illycaffè heeft opgezet voor de gemeenschappelijke ruimte van het koffiecluster, onder toezicht van Roberto Morelli, Business Development Manager van het bedrijf uit Triëst.

    "Wij zijn trots om als partner van Expo 2015 te zijn gekozen. Voor ons is dit een prachtige gelegenheid voor uitwisselingen en samenwerking", zegt Andrea Illy. "Wij zullen voor alle bezoekers een weergaloze ervaring creëren over de koffiewereld en de producerende landen. Met tentoonstellingen, multimediapresentaties en evenementen zullen wij het internationale publiek bereiken en de geschiedenis, kennis, innovatie, smaak en passie verspreiden die ons bedrijf aandrijven en die deel uitmaken van elke kop van onze koffie."

    "Dankzij het project dat illy voor Expo Milaan 2015 heeft ontwikkeld, wordt het koffiecluster een van de aangenaamste en interessantste plaatsen van de expo", legt Giuseppe Sala uit. "Dankzij illy kijgen de Italiaanse kennis en ervaring inzake koffie de aandacht die ze verdienen op de wereldtentoonstelling. Het cluster wordt een succesvolle plaats voor ontmoetingen en uitwisselingen, de ideale setting voor nieuwe synergieën tussen de meest dynamische realiteiten van deze sector en de beste plek om vruchtbare samenwerkingen in het leven te roepen."

    Dit wordt het langste evenement ooit in het teken van koffie. Het wordt mogelijk gemaakt dankzij een innovatieve samenwerking tussen instellingen en een privéspeler, met de cruciale steun van het stadsbestuur van Triëst, de Europese referentie voor koffie, en van partners die de Italiaanse uitmuntendheid in de wereld vertegenwoordigen, zoals Eataly.

    Een van de projecten is een reis in de wereld van de koffie door middel van expositieruimtes en een kalender boordevol evenementen voor alle bezoekers van Expo Milaan 2015: van populaire meetings tot proefsessies, van focusgroepen tot entertainment. In de gemeenschappelijke ruimte zal de reportage van Sebastião Salgado worden vertoond, bij wijze van speciaal eerbetoon aan de mensen, tradities en geschiedenis van de koffieproducerende landen. Zijn fotografische reis naar de koffieproducerende landen in opdracht van illycaffè begon in 2002. Zijn hoofddoel was om het leven en het werk van de koffietelers en de adembenemende schoonheid van deze regio's in beeld te brengen. Dankzij het netwerk van internationale relaties dat het bedrijf met de jaren heeft uitgebouwd, zal Expo 2015 bovendien deel uitmaken van het promotie- en marktontwikkelingsprogramma van ICO (de internationale koffieorganisatie), het referentieorgaan van de sector. Met behulp van multimedia tools en interactieve systemen zal de koffiewereld ook buiten de tentoonstelling en in de gastlanden in real time ervaren kunnen worden.

    Centraal in het hele project staat de speciale aandacht voor duurzaamheid. Alle meubels en uitrusting zullen van duurzame ecologische materialen worden gemaakt: gebruiksvoorwerpen en speciale settings gemaakt van koffieafval en sommige outfits van koffievezels.

    Uiteraard zal men in de koffiebar verschillende koffiesoorten van illy kunnen proeven, bereid en aangeboden door de koffie-universiteit, terwijl alle producten van illy en de illy groep in de boetiek verkrijgbaar zullen zijn. Om de ultieme espresso-ervaring te beleven en esthetische en smaakgenoegens te combineren wordt ter gelegenheid van Expo 2015 een nieuwe reeks koffiekopjes gelanceerd.

    illycaffè, met hoofdvestiging in Triëst, produceert en verkoopt een unieke mélange espressokoffie en is marktleider in het topsegment van de koffiemarkt. Elke dag worden meer dan 6 miljoen kopjes espessokoffie van illy gedronken. Illy wordt verkocht in meer dan 140 landen over de hele wereld en is verkrijgbaar in meer dan 100.000 van de beste restaurants en koffiebars ter wereld. espressamente illy, de franchiseketen voor Italiaanse koffie, is vandaag actief in meer dan 230 winkels in meer dan 30 landen. Om de koffiecultuur over de wereld te verspreiden, heeft illy een universiteit voor koffie geopend. Dit instituut voor uitmuntendheid biedt theoretische en praktische trainingen aan voor kwekers, barista's en koffieliefhebbers. Hierbij komen alle aspecten van de koffie aan bod. Wereldwijd heeft illycaffè ongeveer 1.050 medewerkers in dienst. In 2013 realiseerde het bedrijf een geconsolideerde omzet van 373,9 miljoen euro. illycaffè koopt groene koffie rechtstreeks van kwekers van de beste Arabica via partnerschappen gebaseerd op duurzame ontwikkeling. Dankzij de samenwerking met de beste kwekers ter wereld - in Brazilië, Centraal-Amerika, India, Afrika en China – ontwikkelt het bedrijf uit Triëst langetermijnrelaties. Zo wordt knowhow en technologie doorgegeven aan de kwekers, die meer dan de normale marktprijzen voor hun producten uitbetaald krijgen.

    Expo 2015 is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de organisatie en het beheer van de evenementen van Expo Milaan 2015. De organisatie werd in december 2008 opgericht door de Italiaanse overheid (ministerie van Economie en Financiën), de regio Lombardije, het stadsbestuur van Milaan, en de kamer van koophandel, industrie, landbouw, kunsten en ambachten. Meer informatie over het thema "Voedsel voor de planeet, energie voor het leven" en de Expo 2015 vindt u op de website www.expo2015.org.

     











    10-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toerisme Vlaanderen Awards

    Een kleine 500 professionals uit de toeristische sector in Vlaanderen en Brussel tekenden present voor de jaarlijkse nieuwjaarsontmoeting van Toerisme Vlaanderen in Brussel. Hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de Toerisme Vlaanderen Awards 2014 voor verdienstelijke toeristische producten, projecten en personen.

    Toerisme Vlaanderen ontving dit jaar 138 straffe dossiers voor 7 awardcategorieën. Ze maakten stuk voor stuk duidelijk dat er heel wat creativiteit en professionaliteit zit in de toeristische sector in Vlaanderen en Brussel. Voor de jury was het dan ook geen makkelijke opdracht om de genomineerden te kiezen. De 7 uiteindelijke winnaars zijn elk binnen hun domein straffe ambassadeurs van onze toeristische bestemming:

    Beste Innovatief Toeristisch Product 2014: Backstay Hostel. Backstay Hostel is een nieuw toeristisch verblijf in het centrum van Gent. Het logies is ondergebracht in het voormalige redactiekantoor van 'Dagblad Vooruit' en daarmee meteen een goed voorbeeld van geslaagde toeristische herbestemming. De aanpak van Backstay Hostel is verfrissend en vernieuwend. De uitbaters zijn volop mee met de digitale strategie. Ze mikken op buitenlandse bezoekers en kregen al heel wat internationale persaandacht.

    Beste Maatschappelijk Verantwoorde Toeristische Ondernemer 2014: Botel Ophoven. Botel Ophoven is een omgebouwd vrachtschip met vaste ligplaats in Belgisch Limburg. Het logies biedt meerdere zalen, gasthutten, een keuken, een privé-vergaderruimte, een rolstoeltoegankelijk ponton en een wellness-ruimte. De uitbaters organiseren ook vaartochten met elektrische sloepen, teambuildings en kookworkshops. Ze hebben duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen volledig geïntegreerd in elk aspect van hun onderneming.

    Beste Toeristische Ambassadeur 2014: Tanguy Ottomer . Tanguy werd in 2013 door CNN uitgeroepen tot één van de zeven beste toeristische gidsen ter wereld. Tanguy werkt gepersonaliseerde stadsroutes door Antwerpen uit op basis van de voorkeuren, interesses en voorkennis van de klant. Op die manier maakt hij van zijn rondleidingen een echte belevenis voor de toeristen. Daarnaast schrijft hij ook boeken en geeft hij stijladvies en lezingen.

    Beste Toeristische Marketingcampagne 2014: No design to waste (Design Museum Gent) De expositie 'Out to Sea? The plastic garbage project' van het Design Museum Gent kaartte een maatschappelijk en duurzaam thema aan, namelijk de vervuiling van onze oceanen. Voor de publiekscampagne zette het museum in op een online aanpak en een beredeneerde mediamix. De internationaal herkenbare slogan kwam ook terug in het Gentse straatbeeld en in de museumshop, waar bezoekers duurzame t-shirts konden kopen.

    Beste Binnenlandse Toeristische Reportage 2014: Ook getest op weekend (Vlaanderen Vakantieland) De reportages van Vlaanderen Vakantieland worden gesmaakt door jong en oud in Vlaanderen en ook Nederland. Het programma is dan ook uitgegroeid tot een gevestigde waarde binnen het televisielandschap. De reportagereeks 'Ook getest op weekend' inspireert de kijkers om er op uit te trekken en brengt ook bewust verschillende doelgroepen in beeld. Bovendien is er ook aandacht voor de toegankelijkheid van onze bestemming.

    Best International Press Coverage 2014: Liudmila Nikitina en Ekaterina Demina (Jamie) : Liudmila en Ekaterina werken voor het culinaire magazine 'Jamie', de Russische versie van het magazine van de bekende chef Jamie Oliver. Het magazine verschijnt in Rusland op 100 000 exemplaren. Ze schreven een fel gesmaakt artikel over Antwerpen met aandacht voor al zijn culinaire geneugtes, street food, jonge chefs en de traditioneel Vlaamse keuken.

    Beste Vakantiemaker: Nicole Vande Putte 2014. Nicole mocht uit handen van Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts de belangrijkste award van de avond in ontvangst nemen, de lifetime achievement award. Nicole Vande Putte is al meer dan 40 jaar de drijvende kracht achter de vzw Sogeha. Sogeha organiseert vakantiekampen voor kansarme kinderen en jongeren in en rond Gent. Sociaal toeristische initiatieven als deze zijn bijzonder belangrijk want ze betekenen voor jongeren vaak hun eerste vakantie-ervaring en ook een eerste kennismaking met toerisme.

    De missie van Toerisme Vlaanderen is ‘bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van het toerisme in en naar Vlaanderen met het oog op meer economisch rendement, tewerkstelling en welzijn (voor de inwoners van Vlaanderen)’. Deze missie bevat de vier pijlers waarop de werking van Toerisme Vlaanderen rust: met gerichte investeringen en ondersteuning het toeristisch aanbod in Vlaanderen aantrekkelijker maken; bestemming Vlaanderen actief promoten om meer bezoekers aan te trekken; volwaardige participatie aan toerisme voor iedere Vlaming mogelijk maken en de verdere professionalisering van de sector stimuleren om voor de bezoekers een kwaliteitsvol aanbod te verzekeren

     

    10-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winefair
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Primetime Communication Group investeert in wijnbeurs

     

    Begin december organiseert Primetime Communication Group voor het eerst een wijnbeurs in Leuven. Het concept nemen ze over van de Winefair in Limburg: die scheert al twee jaar hoge toppen en ziet het succes elke editie toenemen. Voor Leuven zijn de verwachtingen nog hoger gespannen, want in de Brabanthal zal er plaats zijn voor méér standhouders, méér bezoekers en minstens evenveel sfeer.

    De bakermat van Winefair: de eerste Winefair, twee jaar geleden, vond plaats in Lanaken. Toen telde de beurs 2.000 bezoekers. Het jaar erop 2.500. Een mooie stijgende lijn dus, die bevestigt dat het publiek Winefair apprecieert. In 2014 was Winefair de grootste wijnbeurs van Limburg, met 36 stands en 27 unieke deelnemers.

    Waarom Leuven? De keuze voor Leuven was eenvoudig. De stad is centraler gelegen dan Lanaken en de vraag naar een wijnbeurs ging al een tijdje rond. De Leuvense Winefair moet jong en oud uit Vlaams Brabant, Limburg en Antwerpen warm maken voor een bezoek. Ze mikken dan ook op zo’n 3.000 tot 4.000 bezoekers en maar liefst 40 à 50 standhouders.

    Een uitgebreid aanbod: Winefair zet haar deuren open voor zowel grote als kleine wijnhuizen. Wat echter wel van groot belang is, is dat elke standhouder kwaliteit levert en bijdraagt aan het divers aanbod. Daarnaast zullen er ook gadgets en andere wijn gerelateerde voedingswaren aanwezig zijn op de beurs.

    Alles in huis: Primetime Communication Group heeft alle communicatiemiddelen in huis om een breed publiek aan te spreken. Bovendien heeft het bedrijf jarenlange ervaring in het organiseren van events op maat van de klant en kan de afdeling ‘signing’ bijdragen tot het inkleden van de beursstanden. Om die reden leek het gedelegeerd bestuurder, Wouter Van Melkebeek, interessant om zich niet alleen toe te spitsen op bedrijfscommunicatie maar ook te focussen op terugkerende events, zoals beurzen.

    Winefair Lanaken vindt plaats op 30 en 31 oktober en 1 november in het Cultureel Centrum. In Leuven staat de wijnbeurs geprogrammeerd op 4, 5 en 6 december in de Brabanthal. www.winefair.be

    10-02-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!