Inhoud blog
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    31-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.barsey terras onder de sterren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Meesterkok Jean Philippe Bruneau

    31-07-2006 om 22:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.barsey terras onder de sterren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen zomers !

    31-07-2006 om 22:22 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barsey - terras onder de sterren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    TERRAS ‘ONDER DE STERREN’

     

     

     

    Luxehotels hebben het voorrecht enkele privileges in petto te hebben… Als zomerse verademing stelt Barsey, het vooraanstaande restaurant van het Warwick Barsey Brussels, alle epicuristen de weergaloze troeven voor van een terras dat niet alleen goed verscholen ligt maar ook trendy is!

     

     

    Men vergeet er het stadsverkeer en men verliest er ook de tijd uit het oog, die maar al te snel voorbijvliegt.

    Want zoals de patio’s in zuiderse steden openbaart het terras van Barsey zich ook enkel aan de ingewijden. Eerst ervaart u al een waar genot als u door de prachtige ingang in Franse steen van het kleine luxehotel stapt. Dit wordt nog kracht bijgezet als u voorbij de bar en het restaurant komt, waar u kunt genieten van de rijkelijke, theatrale inrichting van de hand van Jacques Garcia. Een groot venster geeft uit op de onverwachte tuin van het luxehotel. Het rustgevende geluid van stromend water in de fontein, statige standbeelden met italianiserende allure, lommerrijke frisheid en een ware bloemenpracht… Onder grote terracottakleurige parasols staan tafels bedekt met smetteloos linnengoed die plaats bieden aan een veertigtal gasten. De sfeer is sereen en precies voldoende geraffineerd om te genieten van de onzegbare lichtheid van de zomeruren. Men komt hier om als lunch te genieten van een schotel Romeinse tomaten met parmezaan, een Barsey-salade of overheerlijke gebakken zeetongetjes. Voor het diner kan men zich laten verleiden tot langoustines, een emulsie van mierikswortel met bieslook, Sint-Jakobsschelpen met truffelvinaigrette, de beroemde rundcarpaccio van Harry’s Bar in Venetië, of de gebraden lamsfilet met saus op basis van paarse mosterd. Chef Jean-Philippe Bruneau heeft een elegante kaart samengesteld, waarvan de luxueuze eenvoud in de verf wordt gezet door zorgvuldig geselecteerde producten waarmee nieuwe samenstellingen en gevarieerde bereidingen te voorschijn worden getoverd.  

     

    Chef Jean-Philippe Bruneau, zoon van de sterrengrootmeester Bruneau, serveerde als voorgerecht een intense emincé van langoustines met fijn sausje en een toast van tonijn en ganzenlever met pittige olijfoliedruppels. De St Jacobsoester die als hoofdgerecht werd opgediend, kreeg een prachtig garnituur van witte Mechelse asperges en enkele fijne preisnippers, terwijl de fijne feilloze slibtongetjes, fruitige en goudgele frietjes als decoratie meekregen.

    De ontdekking van een Yarden Chardonnay 2003 uit de Israëlische Golan Heights, verhoogde zo mogelijk nog de culinaire rijkdom. De sterke natuurlijke druivensmaak leverde een gezegende afdronk die door de intense goudgele kleur werd bevestigd. Met een rijke moelleux au chocolat en een brioche van chocolade bewees de chef dat deze heerlijke Belgische specialiteit, ook in volle zomer menigeen kan bekoren

     

    Het terras van Barsey is ook de ideale plaats voor een aperitiefje en een avondje uit onder de sterren. Hier kan men zich aangenaam onttrekken aan de stadsmassa, terwijl men toch gezien en herkend wordt door al wie Brussel doet bruisen! Echt jammer dat de ‘bediening’ iets te zwak en té zomers uitviel voor dit klasse-etablissement. Barsey blijft hoe dan ook voor gastronomen en fijnproevers een aanbevolen adres.

     

     

    Barsey

    Louizalaan 381-383, 1000 Brussel. Tel. 02 641 51 36  www.barsey.be

    Terras open van 12u00 tot 14u00 en van 19u00 tot 22u00 van maandag tot en met vrijdag.  Op zaterdag van 19 tot 22 u. Gesloten op zondag. Dagschotel en koffie tegen 16 €, of 19 € voorafgegaan door een degustatie. 3-gangenmenu tegen 35 euro. Parking voor klanten. RVH.

                        

     

     

    31-07-2006 om 22:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.château Bertrand Branyere
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Château Bertrand Braneyre

     

     

    Château Bertrand Braneyre is een 18ha groot domein, waarvan 15,5 ha in productie. Dit domein is sinds 1993 eigendom van Ludwig Cooreman, die reeds 45 jaar het beroep van wijnhandelaar uitoefent.

     

    De bodem van het domein bestaat uit een mengsel van grind, oude zandlagen, kalk en klei, terwijl de druivenrassen verdeeld zijn over Cabernet Sauvignon, 65%, Merlot noir 2O%, Cabernet franc 10% en 5% Petit Verdot. Deze wijnstokken zijn gemiddeld 30jaar oud, per ha worden tussen de 5.000 en 8.000 wijnstokken aangeplant. Château Braneyre produceert jaarlijks gemiddeld 80.000 flessen.

    Elk jaar wordt drastisch gesnoeid, want hoe lager het rendement, hoe geconcentreerder en hoe kwalitatiever de wijn. Dat rendement schommelt gemiddeld rond de 40 tot 50 hl per ha. De druiven worden enkel geplukt als ze optimaal rijp zijn. Ze worden uitsluitend met de hand geplukt, tot tweemaal toe geselecteerd en vervolgens ontritst. Na een gisting van 2 tot 3 weken aan een gecontroleerde temperatuur van 30 graden in roestvrij stalen kuipen, rijpt de wijn 12 tot 15 maanden in eikenhouten vaten. Een derde van deze vaten zijn nieuw, tijdens de oogst en de vinificatie wordt steeds gelet op de optimale rijpheid van de tannines, een strenge temperatuurcontrole tijdens de eerste gisting, een goede melkzuurgisting en een perfect evenwicht van de wijn met nadruk op harmonie en elegantie.

     

    Bij de aankoop startte Ludwig met een tienjarenplan waarbij hij alles in het werk stelt om van Château Bertrand Braneyre een kwaliteitswijn te maken. Wijnkelders en vinificatiekelders worden hernieuwd. Hij laat een nieuwe voorraadkelder bouwen met een opslagcapaciteit topt 400.000 flessen. Veel aandacht gaat naar de nieuwste vinificatietechnieken, waaronder de aankoop van klimaatgecontroleerde roestvrijstalen gistingstanks en nieuwe eikenhouten vaten.

     

    Het aanbod bestaat uit een Château Bertrand Braneyre Vieilles vignes, Château Bertrand Braneyre Cuvée Evelyne, Château Braneyre Cuvée la Mouline en Médoc Les Prés Salés, la sélection Braneyre.

    Château Bertrand Braneyre vieilles vignes is een klassieke Médoc gemaakt van 30 jaar oude wijnstokken. Het is een elegante wijn die geurt naar kersen, bessen, zoethout met lichte vanilletoets. Hij is fris en evenwichtig met ronde tannines en kan tot 15 jaar worden bewaard.

    Château Bertrand Braneyre cuvée Evelyne is een assemblage van jonge wijnstokken die een fruitige, aromatische jonge wijn produceren met een complex boeket van rijp fruit. Deze wijn wordt best binnen de 7 jaar gedronken.

     

    Château Bertrand Braneyre Cuvée la Mouline is de ‘cuvée prestige’ van het huis, afkomstig van een 2 ha groot perceel beplant met 45 jaar oude wijnstokken Cabernet Sauvignon, op een kalkachtige leembodem vermengd met grind en zand. Deze topcuvée wordt tot in de puntjes verzorgd: de druiven worden tijdens de pluk voorzichtig in kleine kratjes gelegd, het sap ondergaat een gekoelde gisting zonder koolzuurgas. De opbrengsten liggen niet hoger dan 10 à 15 hl/ha. Zo’n 70% van deze cuvée rijpt in nieuwe eikenhouten vaten. Deze geconcentreerde wijn heeft een neus van rode bessen en zwart kers met een vanilleaccent. In de mond is hij zacht en elegant, met een uitgesproken kruidigheid. Hij bezit de structuur en charme van een grote Pauillac.

    Médoc les Prés salés, la sélection de Braneyre is een speciale selectie van de wijngaard ‘les prés salés’ gelegen aan de Gironde. Hij wordt gemaakt op basis van 60% Merlot en 40% Cabernet Sauvignon en rijpt gemiddeld 10 maanden in eikenhouten vaten. Het is een voluptueuze Médocwijn met ronde tannines en intense aroma’s van truffel en viooltjes.

     

     

     

    Fijnproevertjes:

     

    Godelieve Cooreman zorgt voor enkele schitterende gerechten die afhankelijk van het seizoen perfect bij deze wijnen aansluiten. Als lentegerecht is er “agneau du Château” waarvoor men een lamsschouder van uitmuntende kwaliteit nodig heeft, naast 100 gr broodkruimels van oud brood, peterselie, zout, peper, olijfolie, boter en sjalotten. In de zomer gaat de voorkeur uit naar een “poulet estival de Braneyre”. Hiervoor neemt ze een grote kip, 1 à 2 kroppen sla, 1/2 fles Château Bertrand Braneyre, de ingewanden van de kip met nog 3 à 4 extra levers, bouillon, 1 dessertlepel honig, notenolie, olijfolie en 50 gr ganzenlever.

     

    In de herfst worden de “noisettes de Marcassin du Vendangeur” bereid. Hiervoor gebruikt ze een everzwijnfilet van circa 800 gr, boter, witte wijn, vette room, zout, peper, 1 dessertlepel zacht paprikapoeder, 500 gr champignons, look, peterselie en 1 witte selder zonder blad. Ook het wintergerecht verwijst naar de wijn, nl. “ cailles de la vigneronne”. Net als de andere gerechten geldt ook deze bereiding voor 4 personen en neemt met 8 kwartels, boter, zout, peper, muskaatnoot, 100 gr fijngesneden spek, 2 dl room, 1 groene kool, 8 sneetjes brood zonder korst, 2 dl rode wijn en bouillon.

     

    Ludwig Cooreman heeft nog tal van plannen met zijn wijngoed. Nieuw is de combinatie wijn en cultuur. In twee van zijn kelders met wijnvaten organiseert hij een expositie van Belgische kunstenaars met internationale faam: Carlos Alberto uit Ecaussines en Bert de Keyzer uit Dilbeek zijn er momenteel te gast.

    Belgische wijnliefhebbers worden na afspraak graag op het kasteel ontvangen, ook groepen tot 30 personen zijn welkom, eveneens na afspraak. www.bertrand-braneyre.com RVH.

     

     

     

     

    31-07-2006 om 22:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.café de vaudeville
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Café du Vaudeville

     

     

    Het lot van Café du Vaudeville is onlosmakelijk verbonden met dat van de Koninginnegalerij waarvan het deel uitmaakt. Ze hebben niet alleen een theater uit de 19de eeuw gerenoveerd dat volledig in de vergeethoek was geraakt, maar tevens de conciërgewoning en de technische lokalen nieuw leven ingeblazen die zich onder het dak bevonden en volledig in verval waren geraakt.

    Deze verbluffende verrijzenis is dus drievoudig: een authentiek theater uit de eeuw van Victor Hugo, een literair café en een al niet minder literair restaurant dat bovendien, naast een uniek uitzicht, eindeloze mogelijkheden biedt voor vergaderingen, evenementen en ontmoetingsruimtes. Deze zalen grenzen namelijk aan elkaar en lopen zelfs door in de kelder, langs een ontdekkingsparcours dat volkomen onbekend is bij het publiek en baadt in een sfeer van gewelfde kelders en een roman van Eugène Sue waardig. Inderdaad, als je erover nadenkt is het Café du Vaudeville een beetje de mysteries van Brussel …

     

    De smalle gevel van het Café du Vaudeville verraadt niets van de rijkdom van de verdieping. Voorbij de toonbank van de keukens komt men aan een trap die uitkomt op de lange bar van de gang. Deze geeft uit op drie zalen met laag plafond, indirecte verlichting en een onmiskenbare theatrale sfeer. Elk onderscheidt zich door zijn naam, geïnspireerd op de illustere personages die de hoofdstad hebben bezocht: Marx, Engels, Victor Hugo, Magritte en Rimbaud…

    De Magritte-zaal herbergt uiteraard een monumentaal schilderij van de hand van Emile Vercruyssen dat een eerbetoon brengt aan de vader van het Belgisch surrealisme via een santenkraam van bolhoeden in de stijl van de meester. De zaal die aan Marx is gewijd, toont zijn portret in medaillon naast dat van Engels, en die van Hugo heeft muren bedekt met citaten uit zijn reisdagboeken. In de drie gevallen is de sfeer die de decorateur, Philippe Guilmin, voor ogen had, onmiskenbaar intiem met zijn naar oude stijl ingekaderde pseudo-libretto’s, zijn lampen in de vorm van vergulde zwanenvleugels uitgevoerd volgens de regels van de geelgieterij, zijn lage tafels en zwarte lederen Chesterfields. Voeg hier nog de knarsende oude plankenvloer aan toe, de kapvensters in halvemaanvorm ter hoogte van de kariatiden van de galerieën, een volkomen onnavolgbare sfeer en u krijgt de mooiste melodie van de daken van Brussel in de schaduw waarvan men gewoon een glas kan drinken terwijl met de wereld redt of elk uur van de dag overvloedig de innerlijke mens kan versterken, want de keuken is ononderbroken open.

     

    Tegen de gewoontes in, stuurt de keuken alles naar de eerste verdieping, waarbij het gelijkvloerse saladebuffet de honger opwekt. Het uitgangspunt was een snelle brasserie-keuken aanbieden, vooral rond de ogenblikken van de opvoeringen. Het cliënteel heeft daar anders over beslist door onverwachte convergenties op te wekken. Bijgestaan door Dorian, is Bruno Lesbats, de chef van de Mess, een handje komen toesteken in de Vaudeville. We vinden hier dus een leidmotief dat de Mess dierbaar is, met een uiterst nauwkeurige uitvoering op basis van goede grondstoffen, het gevoel voor smaak en uiteraard, de goede ideeën van de Mess die naar de Vaudeville komen overgewaaid.

    De drietalige kaart doet eerst dienst als agenda met, voor elke dag, de weeklunches tegen 9,5€, het restaurant biedt van 12 tot 14.30 en van 18.30 tot 24.00 u talloze suggesties aan, geïnspireerd op de klassieke succesformules: Ardense kroketten of garnaalkroketjes, lasagne, tussenribstuk met huisverse béarnaise, rundstartaar, balletjes met witloof, maar ook ovenschotel van bloedpens met appelen en koninklijke kabeljauw met mousselinesaus zonder de alombekende mosselen marinières te vergeten.

    Wij opteerden voor garnaalkroketten met tomaat en kruiden naast een duizendblad van ganzenlever, raketsla en filet d’anvers. Garnalen waren er alvast te over in de kroketten, iets wat menigmaal totaal anders is, ook de fijne tomaatblokjes boden een heerlijk aroma. Ons duizendblad puilde uit van overheerlijke pesto terwijl het geheel een champignonhoedje meekreeg. Als hoofdgerechten viel de keuze op een koninklijke kabeljauw en gegrilde tonijn.  Jammer dat de mousselinesaus net een ietsje te zoet om de kabeljauw alle koninklijke allures mee te geven, de tonijn feilloos rosé gepresenteerd, kreeg een spetterende spaghetti van mediterrane groenten en heerlijke olijfoliën.

    Buiten de diensturen worden er vanaf 11 uur ’s ochtends tot het sluitingsuur om middernacht, snacks aangeboden. Ook hierin verleiding te over met drie verschillende foccacia’s, huisverse frieten, sandwiches, taarten, pannenkoeken en natuurlijk, de onnavolgbare Brusselse wafels waarvan het huis een authentiek traditioneel recept heeft opgesnord en die kunnen worden besteld met chocolade, slagroom, fruit, roomijs of karamel. Verder kan men als dessert kiezen uit niet gebrande crème, fruit melba, taramisu van speculaas, ijskoffie of een Rode Dame met coulis van Cuberdon, die in de vorm van een gebakje, één van de laatste nieuwe trends vormt. Deze tea-roomroeping van het Café du Vaudeville is nog meer gerechtvaardigd aangezien het terras van de zaak plaats biedt voor veertig couverts om de sfeer van de Koninginnegalerij op te snuiven. Naast desserts of een eenvoudige maaltijd kan men er van talloze salades proeven: vaudeville, scampi, caprese, vegetarisch of Belgo.

     

    Le Café du Vaudeville – Koninginnegalerij 11 – 1000 Brussel

    Tel 02-511 23 45 – open van 11 tot 24 uur- gesloten op zondag.

     

     

    31-07-2006 om 22:11 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.la madeleine grand casino brussel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     EEN CULINAIR HOOGTEPUNT IN BRUSSEL:

    “LA MADELEINE”

    Live cooking in een verrassend kader

     

     

    Restaurant “La Madeleine”, open sinds half december en gelegen op een steenworp van de schitterende Grote  Markt van Brussel, is absoluut uniek gelegen in het Grand Casino Brussels. Hoewel niet iedereen bij een casino spontaan aan culinaire hoogstandjes denkt, weten steeds meer nieuwsgierige fijnproevers de weg naar dit restaurant te vinden. Meer dan terecht overigens.

     

    Een bijzonder kader

    Zoals de naam laat vermoeden, bevindt het restaurant zich in de voormalige Magdalenazaal, in vervlogen dagen  het roemruchte decor voor menig bal en andere evenementen. Decor dat elk jaar opnieuw bij de nieuwjaarsrecepties in het middelpunt van de belansgtelling stond.

     

    Met zijn 80 plaatsen kijkt La Madeleine uit over de speelzaal van het casino. Gezeten op de halfverdieping kunnen de gasten genieten van de verrukkelijkste gerechten en tegelijkertijd ook proeven van de casinosfeer. De hoofdzaal van het restautant (met een 50-tal plaatsen) kan desgewenst worden afgesloten voor evenementen in een kleine en intiemere kring.

     

    Het uiterst smaakvolle en gezellige interieur staat in het teken van rood en zwart. De gasten kunnen kiezen uit 25 prachtige albasten tafels die vanonder belicht zijn. Ook hier is de magische sfeer van het casino prominent aanwezig.

     

    Een open keuken met live cooking

     

    Restaurant La Madeleine staat onder de voortreffelijke leiding van chef-kok Michel Doukissis (voormalig restauranthouder van restaurant “Michel D” in Sint-Genesius-Rode en in 1997 als winnaar van de Prosper Montagné-prijs uitgeroepen tot de Beste kok van België ) en wordt gesierd door een open keuken, waar de gasten met eigen ogen kunnen volgen hoe de meester hun schotels bereidt.

    De specialiteit van het restaurant is ‘streekgerechten’, die dan ook tot in de puntjes worden verzorgd. Bovendien maakt de chef-kok er zijn eer van bijzonder decoratieve gerechten te bereiden waarin de dagverse ingrediënten volop tot hun recht komen. Dankzij de dagelijkse leveringen worden er altijd eerlijke versproducten gebruikt. Vrijwel een unicum dat bovendien de kwaliteit ten goede komt.

     

    Chef-kok Michel Doukissis presenteerde zopas zijn nieuwe zomermenu, menu dat met smakelijke voorgerechten als “Rode tonijn en ganzenlever met witte-truffelolie en geconfijte aubergines” of een “mille-feuille van Noorse King krab met zachte kerie, licht zurig slaatje met granny smith en avocado” en verleidelijke hoofdgerechten als “Tongfricassee, kikkerbilletjes en Naamse slakjes met riesling en specerijen” of “Dubbele Simmental-entrecote met groentenboeketje en kreeftenbearnaise”, meer dan voortreffelijk is.

     

    Wie zijn of haar gading niet vindt op de kaart of bijzondere wensen heeft (zoals zwangere vrouwen), kan altijd rekenen op de inventiviteit van de kok. En dat allemaal tegen milde prijzen! Zo kost een gemiddeld menu (drie gangen) van zondag tot en met woensdag slechts 20€ en van donderdag tot en met zaterdagavond slechts 30€. Ook vegetarische gerechten behoren tot de mogelijkheid.

     

    Op de wijnkaart biedt sommelier-maître d’hôtel Dirk Béatse, bekend van het Royal Crown Hotel in Brussel, zijn gasten de keuze uit een reeks uitmuntende wijnen uit zowel Frankrijk als de Nieuwe Wereld, met uiteenlopend prijzen. Toch blijft een prijs tussen de 50 en 100 € voor een zeer degelijke Cru Classé- of een der Cru Bourgeois-wijnen, in dit type van exploitatie best betaalbaar. Een glas huischampagne (Taittinger) kost anderzijds slechts 7 EUR, een hele fles niet meer dan 42 EUR.

     

    Voor een intiem diner, een etentje onder vrienden of een zakenmaal bent u altijd aan het juiste adres bij La Madeleine, een bijzonder restaurant waar u en uw genodigden van harte welkom zijn van 19u tot 1u ’s nachts. Voor de kleine of nachtelijke trek kunt u tot 4u ’s ochtends terecht in de “Crystal Food Corner” op de benedenverdieping van het Grand Casino Brussels. Het is er wat kleiner, maar minstens even gezellig.

     

    La Madeleine wil zich op zeer korte termijn moeiteloos meten met de populairste restaurants in Brussel en de rest van België. Het Grand Casino Brussels biedt vermaak en verrassing, maar ook opperst culinair genot. Een niet te missen trendy uitgaangsgelegenheid!

     

     

    La Madeleine - Grand Casino Brussels - Duquesnoystraat 14 te 1000 Brussel

    Tel 0800 97777 - Openingstijden: van 19u tot 1u ’s nachts

     

    Toegang tot het restaurant: De toegang tot het casino is altijd gratis. Identiteitskaart vereist. Minimumleeftijd: 21 jaar. Kledingvoorschrift voor het casino: casual, maar geen korte broek, trainingspak of sportschoenen.

     

     

     

     

     

     

    31-07-2006 om 22:09 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.neuhaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NEUHAUS: NIEUWE WINKEL

    MET TRENDY CHOCOLADE

     

    Neuhaus opent een nieuwe winkel aan het Zavelplein in Brussel en zorgt er meteen voor dat dit eeuwenoude plein goed op weg is om het Belgische historische chocoladecentrum te worden. In een luxueus en aangenaam kader, een gezellige sfeer met warme tinten en goddelijke pralines, kan je jezelf voortaan trakteren en verwennen.

     

    De nieuwe winkel van Neuhaus in de luxueuze omgeving van de Zavel werd ingericht in warme kleuren en met trendy materialen. Om de pralines, echte juweeltjes, optimaal te presenteren koos Neuhaus voor kastanjebruin, ecru en het koraalrood dat typisch is voor de chocolatier. Deze kleuren geven het geheel een warme, vrolijke en levendige toets. De schitterende luchter die deze chocoladetempel verlicht, staat symbool voor de combinatie van traditie en moderniteit die kenmerkend is voor Neuhaus.

     

    Zin in een traktatie als u het centrum van Brussel bezoekt? Dan is de winkel van Neuhaus de ideale plek? Er heerst immers een intieme sfeer, onder meer door de verschillende aantrekkelijke hoekjes die speciaal werden ingericht opdat de bezoekers in alle rust de winkel zouden kunnen verkennen: ‘De muur van verleiding”’, ‘het laantje van verlangen’, en de ‘evenemententotem’ zijn zeker een bezoekje waard.

    Neuhaus Zavel, Lebeaustraat 79 – dagelijks, ook op zondag, open van 10 tot 20 uur. RVH.

     

    31-07-2006 om 13:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moments

    Moments

    Geïntegreerd design voor de ‘complete badkamer’.

     

     

    De badkamerserie Moments van Ideal Standard, specialist in designoplossingen voor badkamer en keuken, is voortaan ook in België verkrijgbaar. Moments is een volledig geïntegreerde badkamercollectie waarin alle elementen op elkaar zijn afgestemd: van porselein en meubels tot verlichting, kranen, accessoires, baden, douchebakken en –schermen.

    Moments laat een verfijnde architectuur zien die eenvoud qua design en tegelijkertijd zachtheid uitstraalt en hiermee tegemoetkomt aan het menselijk verlangen naar ontspanning en geborgenheid. Daarvoor worden ook louter kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt en wordt een breed assortiment van vernieuwende badkamerelementen aangeboden. Ook functionaliteit, keuze en intelligent gebruik van ruimte zijn hoofdkenmerken van de collectie. RVH

    31-07-2006 om 13:28 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeeuwse mosselen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    Nieuwe Zeeuwse mosseloogst:

    “klein maar fijn”

     

    Yerseke - De mosselkwekers hebben de kwaliteit van de nieuwe oogst in de Oosterschelde geïnspecteerd. De mosselen zijn onder invloed van het goede weer, de groeiachterstand vrij snel aan het inlopen waardoor de eerste ladingen naar de veiling werden gebracht.  Mosselkweker Jos van Damme omschrijft de nieuwe mossel als “klein maar fijn” . De smaak is al zeer goed en de komende tijd zal de mossel nog verder groeien.

     

    Het seizoen begint dit jaar later dan voorgaande jaren. Het koude voorjaar heeft ervoor gezorgd dat de mossel door gebrek aan voedsel een groeiachterstand van zo’n twee tot drie weken heeft opgelopen. Net als de haring, is ook de mossel duidelijk een natuurproduct.

     

    Niet alleen hebben de mosselkwekers te maken met een verlaat seizoen ook verwachten ze dit seizoen minder mosselen te kunnen aanvoeren dan het afgelopen seizoen. Algemeen verwacht men dat de aanvoer ongeveer 25-30 miljoen kilo zal zijn, dit is ongeveer de helft van de aanvoer 2005. Door een tegenvallende zaadval twee jaar geleden, waardoor één zaadperiode helemaal niet is gevist, is de Waddenzee dit jaar dunner bevolkt met consumptiemosselen. Mosselen groeien op in de Waddenzee en in de Oosterschelde. Voor het kunnen opgroeien tot een consumptiemossel is mosselzaad nodig. Naast deze natuurlijke schaarste heeft ook de natuurregelgeving een beperkende invloed op de mogelijkheden om op mosselzaad te vissen.

     

    De zoektocht naar alternatieve methoden voor de schaarste van mosselen is volop aan de gang. De mosselkwekers nemen hun verantwoording voor een duurzame visserij door een deel van de mosselzaadval op te vissen en het overige deel te laten liggen voor de natuur, maar de natuur is niet voorspelbaar en levert niet ieder jaar dezelfde hoeveelheid mosselzaad. Dit jaar is dat duidelijk merkbaar en terug te zien in de lage te verwachten aanvoer van Nederlandse mosselen. Daarom streeft de mosselsector naar een minder afhankelijkheid van bodemzaad. De sector is volop bezig met het ontwikkelen van andere kweekmethodes.

     

    Precieze gevolgen voor de uiteindelijke consumentenprijs zijn nog niet duidelijk. Vast staat wel dat de Zeeuwse mosselen 2006, andermaal een zeer goede smaak hebben, van prima kwaliteit zijn en een zeer hoog vleespercentage meekrijgen. Net deze facetten hebben in het verleden de roem van de Zeeuwse mossel uitgedragen. Ook in de toekomst blijven dit de belangrijkste troeven van de Zeeuwse mossel. RVH. 

    28-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomerse ganda suggestie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomerse gerechten met ganda ham
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Ganda ham, Le Larry en Kapas

    veroveren uw terras.

     

     

    Corma Vleeswaren vierde vorig jaar zijn vijftigste verjaardag. Dit dynamisch bedrijf, dat vooral bekend staat als de producent van Ganda Ham, is sinds enkele jaren zijn horizon aanzienlijk aan het verruimen. Bij die verruiming valt er wel één constante te noteren, namelijk de bedrijfsfilosofie die gehandhaafd blijft: op basis van zuivere grondstoffen, via natuurlijke, traditionele procédés, kwalitatief hoogwaardige producten maken die door de consument worden er- en herkend als topkwaliteit.

     

    Zo is Corma in 2003 een samenwerking aangegaan met Le Larry geitenkaas, dat binnenkort zijn intrek zal nemen in een nieuwe productieruimte naast die van Ganda Ham. Verder heeft zaakvoerder Dirk Cornelis in 2005 de aandelen en de leiding verworven van Kapas. Dat bedrijf legt zich toe op de productie van broodbeleg op basis van verse kaas en chocolade. Hun bekendste product is wellicht Chomelka, een chocolade smeerpasta die beduidend minder calorieën en meer voedingsstoffen bevat dat de traditionele chocopasta’s.

     

    De kern van het verhaal is het feit dat een dergelijke bundeling van bedrijven ook inspireert tot de ontwikkeling van nieuwe producten en bereidingen, de eerste resultaten zijn sinds kort ook in de handel verkrijgbaar: kleine koude en warme hapjes die bij uw tuinfeest het aperitief ongetwijfeld een extra dimensie zullen geven. Maar ook enkele producten die u bij het ontbijt een vliegende start garanderen.

     

    Suggesties voor het terras:

     

    -          Batoens van Le Larry geitenkaas, omwikkeld met Ganda Ham.

    -          Gedroogde vruchten, gevuld met Le Larry geitenkaas en kruiden, per verpakking telkens vier abrikozen, dadels en pruimen.

    -          Dadels gevuld met Le Larry geitenkaas, subtiel zoet/zuur contrast

    -          Pure verwennerij: een aperitiefbordje met een mix van gevulde dadels met geitenkaas en gevulde dadels omwikkeld met spek; zeker niet teveel van serveren of je gasten hebben geen plaats meer voor het hoofdgerecht.

     

    Suggesties voor de ontbijthoek:

     

    -          niets zo heerlijk als een flink stuk bruin brood, royaal besmeerd met Chomelka waarin heerlijke Belgische chocoladeparels worden vermengd, een lokmiddel waarmee je de hardnekkigste langslaper uit zijn bed krijgt.

    -          Naast vlootjes biedt Chomelka ook een ontbijt- of dessertbuche. Deze ‘buche’ afgewerkt met hagelslag en logo in chocolade zorgt voor een feestelijk cachet. RVH.

    www.ganda.be

     

     

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alno

     

     

     

    De keuken als bergruimte

    Handige provisiekast laat toe om voorraden netjes te stockeren én te sorteren

     

    Als belangrijke Europese speler blijft ALNO zoeken naar praktische oplossingen voor in de keuken. En met de nieuwe provisiekast heeft de keukenproducent er ook daadwerkelijk één gevonden. Zo laat dit innovatief concept toe om je voorraad ordelijk te stockeren en te sorteren. Zodat  je optimaal kan genieten van een mooi opgeruimde keuken.

     

    De keuken is vandaag geëvolueerd van een plaats om te koken tot een gezellige centrale ruimte in huis. En dat weerspiegelt zich bij ALNO in een waaier van eigenzinnige designs, zonder uiteraard het functionele uit het oog te verliezen. In dat opzicht heeft ALNO ook een uiterst handige en comfortabele provisiekast ontworpen. Deze biedt je maximale bergruimte én een duidelijk overzicht dankzij de vernuftige indeling met bedrukbare leggers.

     

    De provisiekast is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes, als dubbele kast of als hoekmodel met een klassieke deur of schuifdeur. Steeds zijn de plinten geïntegreerd in de deur, zodat je binnenin maximale stockeerruimte hebt en ook vlot iets kan opbergen. De deurpanelen zijn zowel verkrijgbaar in glas als in alle frontkleuren. RVH.  www.alno.de

     

     

     

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlmnew seats

     

    VLM AIRLINES introduceert nieuwe ergonomsche zetels

     

    VLM Airlines verbetert het interieur van haar 15 Fokker 50 toestellen door passagiers meer beenruimte, nieuwe ergonomische zetels en andere voordelen aan te bieden om zo het vliegcomfort nog aangenamer te maken.

     

    VLM Airlines past elk toestel aan met nieuwe lederen zetels in een stijlvolle beige kleur.  Deze zetels werden speciaal ontworpen om de ontspannen sfeer in de cabine nog te verhogen. De nieuwe kuipzetels werden uit één stuk vervaardigd en hebben een unieke rustfunctie waardoor het mogelijk is om de volledige stoel achterover te tillen in een comfortabele positie. Ze zijn vooral ergonomisch verantwoord omdat ze  de rug beter ondersteunen en de algemene positie van het lichaam  verbeteren. De stoelen werden vervaardigd uit kevlar en koolstofvezel en werden geproduceerd door het Zwitsers bedrijf Fast.

     

    Speciale haakjes werden geïnstalleerd aan de zijkant van elke zetel om de jassen van passagiers gemakkelijk op te hangen. VLM Airlines biedt daarnaast ook beenruimte aan van 82 cm (33 inches) hetgeen veel ruimer is dan bij vele andere luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast komen er ook nieuwe tapijten en worden toiletten en zijpanelen in een nieuw kleedje gestopt. De cabineverlichting wordt eveneens meer helder zodat een groter gevoel van ruimte ontstaat. Voor de vloot van VLM Airlines wordt dit de meest volledige opknapbeurt in de 13-jarige geschiedenis.

     

    “We streven ernaar om onze passagiers steeds de beste service aan te bieden en deze opwaardering maakt hier een belangrijk onderdeel van uit,” zegt Johan Vanneste, Managing Director van VLM Airlines. VLM Airlines heeft inmiddels een eerste toestel vernieuwd, drie andere toestellen zullen volledig worden aangepast tegen het einde van de zomermaanden. De volledige vloot van de Fokker 50 toestellen zal tegen eind 2007 in een nieuw kleedje zitten. RVH.

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.treca de paris

    Treca de Paris:

    Lichaam en geest tot rust brengen

     

    In de voortdurende zoektocht naar het absolute slaapcomfort pakt Treca de Paris met de regelmaat van een klok uit met nieuwigheden en materiaaltechnische innovaties. In de collectie 2006 zien we twee exclusieve matrassen en een boxspring het levenslicht, die onder alle omstandigheden een verkwikkende nachtrust garanderen.

     

    De Silver Prestige-matras komt  omwille van zijn samenstelling en opbouw tegemoet aan de wensen van de meest kritische slapers. De nieuwe Silver Air Spring-matras beantwoordt al evenzeer aan de strengste comfort- en materiaaleisen. Kroon op het werk is de Grand Prestige vaste ondermatras of “box spring’. Ook hier wordt het absolute slaapcomfort benaderd door de homogene ondersteuning. De Air Spring ophanging biedt immers maximale bewegingsvrijheid en een structuur die alle lichaamsdelen op elk punt opvangt. De esthetische vormgeving naar Scandinavisch model met soepele boorden, bepaalt mee het succes van de ondermatras Grand Prestige bij consumenten die enkel met het beste tevreden zijn. RVH. www.trecadeparis.com

     

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.riviertoerisme

    Ontwikkeling en bevordering

    van het grensoverschrijdende riviertoerisme

     

    Ondersteund door Interreg III A werkt het Comité Régional de Tourisme (CRT) van Nord-Pas de Calais aan een programma voor de ontwikkeling en valorisatie van het grensoverschrijdende riviertoerisme. Hierbij wordt gewerkt met 6 hoofdstrategieën. In de toekomst zal ook een beroep gedaan worden op Objectif 3 voor het verderzetten en voltooien van reeds opgestarte acties in dit project.

     

    De eerste ontwikkelingsstrategie berust op de observatie van economische prestaties en een cijfermatige analyse van het riviertoerisme. In het kader hiervan werden er verschillende acties gerealiseerd: enquêtes bij pleziervaarders aan de grenssluizen tussen Nord-Pas de Calais en Henegouwen, publicatie met cijfergegevens rond riviertoerisme… Een tweede strategie betreft het samenbrengen en het bevorderen van netwerking tussen de actoren die betrokken zijn bij riviertoerisme.

     

    De derde ontwikkelingsstrategie krijgt vorm via concrete hulp bij het opzetten van evenementen. Op het terrein vertaalt zich dat bijvoorbeeld via het zomerevenement “La Ruée vers l’Eau” dat in juli en augustus plaatsvindt. Aan elke zijde van de grens vinden in de steden met geschikte uitrusting langs de rivieren meerdere animaties plaats: waterspelen, tentoonstelling, mini-cruises van een uur… Tegelijkertijd is het CRT gestart met een project rond kwaliteit in Nord-Pas de Calais en de Provincie Henegouwen, project dat o.m. het onthaal, de kwaliteit van de prestaties, de kwaliteit van de culinaire suggesties, de voorgestelde producten, enz. bestudeert.

     

    Een vierde strategie is nog in volle ontwikkeling en zal betrekking hebben op de opleiding van professionals, terwijl de vijfde strategie betrekking heeft op de informatieverspreiding. De laatste strategie betreft middelen voor promotie en communicatie. Het uitgeven van brochures, het aanmaken van gadgets, reclame, deelname aan het ‘Salon Nautique de Paris’ gedurende 11 dagen… Stuk voor stuk acties om het grensoverschrijdende riviertoerisme te promoten.

     

    Objectif 3 voor de verderzetting van het project?

    In de toekomst wil het CRT steunen op Objectif 3, de opvolger van Interreg III om haar inspanningen voor de bevordering van het grensoverschrijdende riviertoerisme verder te zetten. RVH.

     

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sofitel hotelgidsen

    SOFITEL DOORBREEKT TRADITIONELE

    PRESENTATIE VAN HOTELGIDSEN.

     

    De nieuwe Sofitel hotelgids 2006-2007 is op zijn minst baanbrekend en revolutionair. Met de nieuwe gidsen doorbreekt Sofitel de te beperkte en soms verwarrende informatie. De gids in een formaat 21 X21 cm wordt een handig werkdocument zowel voor reisagenten als voor de individuele toerist en is driedeling.

     

    In een eerste deel krijgt men een merkwaardig fotoboek van alle Sofitels wereldwijd, aspect dat de keuze heel wat vlotter laat verlopen. Het tweede deel is eerder technisch en omvat alle details inzake uitrusting, kamerindeling, gastronomische restaurants, meetingfacilities, ontspanningsmogelijkheden en tak van andere nuttige en interessante informatie. Tot slot is er een directe link met de website www.sofitel.com die zowel het opvragen van informatie als mogelijke reservaties erg vlot laat verlopen. Met meer dan 200 hotels in maar liefst 52 landen krijgt iedereen via deze hotelgids een erg brede kijk zowel op de gastronomische rijkdom als de business en leisuremogelijkheden die deze prestigieuze hotelketen aanbiedt. RVH.

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rally

     

     

    Endurance rally Amsterdam – Beijing.

     

     

     

    Medio juli startte de Classic car Endurance Rally Amsterdam - Beijing. België is hierin vertegenwoordigd door Wim Backers, inwoner van Retie en CEO/eigenaar van Vacansoleil. Zijn teamgenoot is Henk van Riet, directiechauffeur bij Vacansoleil. 

    De Vacansoleil equipe neemt deel met een Ford escort Mexico uit 1972. Op 13 augustus hoopt de equipe na 17.500 km de finish te bereiken in het moderne Beijing.

     

    Deze Classic Carn Endurance rally, toegankelkijk voor auto’s gebouwd voor 1.1.1977, stelt hoge eisen aan mens en auto. De rally loopt over zand- en gravelwegen, maar ook over het normale wegennet. Beide deelnemers hebben ruimte rally ervaring, Wim Backers heeft met een Audi TT deelgenomen aan diverse ijs- en circuitraces, terwijl Henk Van Riet tweemaal Nederlands kampioen karting Klasse ICA was. RVH.

     

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mysterious

     

    Mysterious

    by Carlucci di Chivasso

     

     

    In de woondecoratie zien we een duidelijke terugkeer naar de sensuele rijke wereld van de barok. Met Mysterious lanceert Carlucci di Chivasso een nieuwe mysterieuze collectie die inspeelt op deze trend. De buitenwereld is ‘out-of-control’ en geeft hierdoor een gevoel van onbehagen. We zijn op zoek naar fantasie, aandacht, liefde en luxe als tegenwicht van het minimalisme en de kille buitenwereld. Hiermee geven we vorm aan ons huis en creëren een eigen tempel, boudoir of luxueuze library.

    De collectie Mysterious is een stukje historie met een knipoog naar de sixties en seventies, een regelrechte hommage aan de Bohemian Hippy chic. Extravagantie, erotiek, sensualiteit en ‘maximalisme’ zijn hier belangrijke thema’s. Met de collectie Mysterious kan je al je decadente verlangens en onuitgesproken fantasieën vervullen: het ultieme plezier in decoreren. RVH.

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hulsta boxspring

    Hülsta – boxspring:

    Het ultieme slaapcomfort is maatwerk.

     

    Hülsta’s slaapsystemen voldoen aan de hoogste eisen op gebied van comfort, kwaliteit en design. Als wereldprimeur stelt hülsta nu de zeer uitgebreide boxspring-collectie voor, die eigenschappen als uitmuntende ergonomie en klimaatregeling combineert. Design en doorgedreven vakmanschap tillen elkaar naar nieuwe hoogten in deze collectie, en de esthetische en functionele combinatiemogelijkheden met de internationaal succesvolle hülsta-slaapkamerprogramma’s Casanotte, La Vela en Luceta zijn uniek. Maar ook als solist voldoet hülsta-boxspring aan alle voorwaarden voor het allerbeste slaapcomfort. RVH.

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.maatjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    MARTIEN VAN DIJCK VAN RESTAURANT WOLFSLAAR, BREDA,

    UITGEROEPEN TOT BESTE MAATJE!

     

     

    AD Martien van Dijck van restaurant Wolfslaar uit Breda mag zich een jaar lang internationale maatjeskok noemen. Met zijn gerecht "Salade van Hollandse Nieuwe met struikselderij en groene appel, met een romige dressing van crème fraîche en sherry op krokante kruidenfiloplaatjes' won hij in Maastricht overtuigend de internationale kokswedstrijd "Beste Maatjes", waarin drie Belgische, Duitse en Nederlandse professionele chefkoks het tegen elkaar opnamen. Steffen Henssler van restaurant sushibar Henssler & Henssler, Hamburg werd tweede, Marcin Beaufort van Maison Vandamme, Brugge behaalde de derde plaats. Als beste land in het creatief bereiden van Hollandse Nieuwe koos de vakjury Nederland.

     

    De wedstrijd 'Beste Maatjes' die dit jaar voor de eerste keer werd uitgeschreven door het Nederlands Visbureau, moet koks stimuleren tot creatieve gerechten met haring. Duitsland, Nederland en België zijn de enige landen in de wereld waar de nieuwe haring wordt gegeten.  Dat Hollandse Nieuwe zich - buiten de klassieke maatjes aan de staart, met of zonder uitjes - voor heel wat verrassende gerechten leent, bleek woensdag 28 juni tijdens een spannende finale in de Hoge Hotelschool Maastricht.

     

    De jury was onder de indruk van de creativiteit en originaliteit die de laureaat tentoonspreidde. Luc Ouwehand, voorzitter van de jury: 'Het gerecht van Martien is helemaal af. De combinatie van de begeleidende ingrediënten zoals appel en struikselderij brengen de pure, natuurlijke smaak van de Hollandse Nieuwe perfect tot uiting.' Zelf was de chef-kok ook blij verrast met zijn overwinning: 'Ik ben er helemaal voor gegaan en alles is van een leien dakje verlopen tijdens de wedstrijd. Ik ben niettemin erg verrast dat ik als winnaar ben verkozen want ook mijn collega-chef-koks kwamen erg creatief uit de hoek. In mijn gerecht is de haring volledig in zijn waarde gebleven en ik denk dat dat de doorslag heeft gegeven bij de jury. Ik ben ook de enige die de haring in zijn geheel heeft verwerkt en niet heeft versneden.'

     

    Stefaan Daeninck (jurylid) over de Belgische deelname: "De Belgen creëerden elk een prachtig kookboek, met elk drie kleine haringvariaties. Maar misschien combineerden ze daardoor net te veel smaken. De creativiteit, smaak en presentatie van het gerecht van Marcin Beaufort verzekerde hem van een verdiende derde plaats. Vooral de Hollandse Nieuwe in panko gefrituurd met escabechesalade en koriander viel in de smaak." RVH.

     

     

    20-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!