Inhoud blog
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    04-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaar! Bordeauxwijnen

    Eindejaar: Verras je gasten met JOUW blik op bordeauxwijnen

     

     

     

    Maak een einde aan traditionele feestmaaltijden met zeven gangen geserveerd op oma’s goed servies. De nieuwe generatie hedonisten vond traditie opnieuw uit en gaat voluit voor het concept ‘social cooking’, dé nieuwe revelatie onder foodies. En natuurlijk heeft ook een slim gekozen drankje zijn plaats tijdens een avondje social cooking! Vergeet dure wijnen, de wijn van Bordeaux leent zich perfect voor elke feesttafel. Welke wijn past bij jouw stijl?

     

    Een rode Bordeaux bij het aperitief? Waarom niet?

    De meeste mensen linken het aperitief automatisch aan witte wijn of bubbels. Maar waarom zou je je gasten niet verrassen door een rode Bordeaux op tafel te zetten? Een frisse en fruitige rode wijn om het smaakpalet voor te bereiden? Of een zachte en romige rode Bordeaux? Of net een jonge, lichte rode wijn met noten van rode vruchten? Er is een Bordeaux voor elke gelegenheid! De geopende fles kan even later nog een voorgerecht, pasta of charchuterieschotel vergezellen.

     

    Tip van de sommelier: selecteer je favoriete rode Bordeaux in het Bordeaux Coups de Coeur-assortiment van 2012.

     

    Bubbels van Bordeaux. Grote smaken, kleine prijzen.

    Sinds het begin van de vorige eeuw evolueerden bubbelende drankjes van een feestelijke coupe naar een gewoon glas, met champagne op kop. Op de vooravond van 2013 zoekt de recessionista naar sprankelende alternatieven met dezelfde kwaliteit voor een kleiner prijskaartje. En terecht! Het is immers niet nodig om je banksaldo onder nul te dwingen voor een speciale gelegenheid: de ‘crémant’ van Bordeaux is een bruisende wijn die beschikbaar is als rosé of als witte wijn. Deze moderne en fruitige mousserende wijnen staan gelijk aan plezier. De bubbels van Bordeaux, dat is chic klassiek.

     

    Een cocktail op basis van bordeauxwijn, een gegarandeerde verrassing!

    De cockail – die een lange traditie kent en begon als simpele punch – kan de ster van jouw avond worden, zeker als je hem presenteert in een gloednieuw jasje! Je bent op zoek naar een feestelijk en origineel aperitief of digestief? De L’École du Vin de Bordeaux presenteert een reeks cocktails gebaseerd op bordeauxwijnen, hét bewijs dat een van de oudste wijnregio’s ter wereld moeiteloos mee kan draaien in de moderne eet-en drinkcultuur.

     

    Ontdek de Bordeaux Passion. Deze explosieve cocktail op basis van bruisende bordeauxwijn en ‘Sweet Bordeaux’ (dessertwijn) is een inventief en geraffineerd aperitief, dat toch erg simpel is om te bereiden. Bovendien hoef je niet hemel en aarde te bewegen om de Bordeaux Passion klaar te maken, want alle ingrediënten zijn gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt.

     

    Ingrediënten : 1 passievrucht, 1cl siroop van passievruchten, 3 cl zoete bordeauxwijn en 6 cl Crémant

    Werkwijze: combineer de passievrucht, de passievruchtsiroop en de zoete bordeauxwijn in een shaker. Schud krachtig en giet in een champagneglas. De Bordeaux Passion is een broertje van mousserende bordeauxwijn, dus dient ijskoud gedronken te worden.

     

    Tip van de barman: So sweet! Ontdek de verschillende ‘Sweet Bordeauxs’ in het Coups de Coeur-assortiment van 2012 voor zeer zachte prijzen.

     

    Wist je dat de terroir van de Sweet Bordeauxs zich uitstrekt op de oevers van de Garonne, in het zuiden  van de stad ? De Sweet Bordeauxs gemaakt worden met sémillon-, sauvignon-en muscadelledruiven? Er zijn 14 Sweet Bordeaux-appellaties :  Barsac, Bordeaux Haut-Benauge, Bordeaux Supérieur, Cadillac, Cérons, Côtes de Bordeaux Saint-Macaire, Francs – Côtes de Bordeaux, Graves de Vayres, Graves Supérieurs, Loupiac, Premières Côtes de Bordeaux, Sainte-Croix-Du-Mont, Sainte-Foy Bordeaux en Sauternes ?

     

    Conseil Interprofessionnel du Vin de Bordeaux

    Om succes te garanderen op jouw eindejaarsfeest, kies je een kwaliteitsvolle en toegankelijke wijn, bijvoorbeeld uit de Coups de Coeur-selectie. Het Coups de Coeur-assortiment is het beste bewijs dat Bordeaux een divers en kwalitatief aanbod op de Belgische markt heeft. Samengesteld door een professionele jury na een blinde proeverij, kan je alle kenmerken van de Bordeaux Coups de Coeur vinden op www.bordeaux.com. Met de handige zoekfilter selecteer je gemakkelijk en snel de ideale wijn voor elke gelegenheid!

     

     

    04-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacht op ingenieurstalent

    De jacht op ingenieurstalent is geopend

     

     

     

    ORI, de sectororganisatie voor advies- en ingenieursbureaus in België, organiseert de wedstrijd Euro-Polis 2050. Ze wenst hiermee het out-of-the-box denken te stimuleren en de aandacht te vestigen op het tekort aan technisch talent. De ‘wedstrijd voor knappe koppen’ start op 12 november. Master-ingenieursstudenten krijgen exact 24 uur de tijd om hun innovatief en creatief vernuft te bewijzen door een treffend antwoord te formuleren op de toekomstige uitdagingen van een fictieve stad.

     

    Voor het derde jaar op rij schrijft de representatieve sectororganisatie ORI de wedstrijd Euro-Polis 2050 uit waarbij Master-ingenieursstudenten elkaar intellectueel

    bekampen. Op 12 en 13 november, binnen de korte tijdsspanne van een etmaal, zullen zij trachten een professionele jury te overtuigen van hun inventiviteit. De deelnemers worden verwacht een gedurfd en vernieuwend project uit te werken dat kadert binnen het thema ‘duurzame stad van de toekomst’, rekening houdend met de verschillende duurzame, sociale, technische en economische dimensies die daaraan verbonden zijn.

     

    In teams van maximum vijf personen, steken de studenten de koppen bij elkaar om een weldoordacht concept te ontwikkelen, te realiseren en vervolgens via een poster te presenteren. De jury zal vooral letten op creativiteit en innovatie, duurzaamheid, teamwork en presentatie. Het opzet van deze competitie is onder andere om aandacht te vragen voor deze brede, kennisintensieve beroepstak, die zowel de publieke als private sector behelst en zijn weerslag vindt op domeinen als ruimtelijke planning, infrastructuur, transport, milieu, communicatie, energie etc.

     

    Tijdens deze wedstrijd kunnen de kandidaten bovendien aan den lijve ondervinden hoe het er in de huidige ingenieurs- en adviesbureaus aan toe gaat, als een soort simulatie van de werkelijkheid. Naast een degelijke opleiding wordt tegenwoordig ook een hoge mate van flexibiliteit en vindingrijkheid verwacht, en is een holistische, multidisciplinaire aanpak vereist. Daarom vormen teams met een bundeling van krachten uit verschillende hoeken en dus een diverse samenstelling (IT, bio, architect, etc.) ook de meest realistische afspiegeling van een concrete werk-unit.

     

    “We hebben als algemeen thema bewust geopteerd voor een stad in de nabije toekomst, om zo bij de deelnemers de reflectie aan te zwengelen en hen alle ruimte te geven om creatief na te denken over de technologische mogelijkheden die weldra binnen ons bereik zullen liggen”, aldus Bernard Gilliot, voorzitter van ORI en CEO van Technum-Tractebel Engineering. “Willen we de komende generatie klaarstomen om de technische uitdagingen van morgen aan te pakken, dan is naast een hoogstaand niveau van educatie, ook out-of-the-box denken een onontbeerlijke voorwaarde.”

    De wedstrijd start op maandag 12 november om 11u en eindigt 24 uur later. Op het slotevenement van ‘Euro-Polis 2050: edition 2012’, dat plaats vindt op dinsdag 13 november om 16u in het Brussels44Center, worden de winnaars bekend gemaakt en zal Pascal Smet, Vlaams Minister van Onderwijs, de prijzen uitreiken: de juryprijs is goed voor 1.500 euro, de publieks- en de out-of-the-boxprijs bedragen beiden 1.000 euro. www.europolis2050.be/euro-polis-2050/home/ www.ori.be

    03-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanbevolen voor kinderen

    Aanbevolen voor Kinderen

     

     

     

    Met het label « Aanbevolen door de kinderen » denkt Pierre & Vacances aan een leuke vakantie voor de kinderen die tegelijk ook als herbronningsmoment kan dienen voor de ouders. De vijf winterbestemmingen bieden gratis kinderanimatie aan om de ouders echt te laten genieten.

     

    HET CONCEPT: Gratis activiteiten onder toezicht van een animator voor kinderen van 6 tot 12 jaar, tijdens de schoolvakanties, 3 halve dagen per kind, per week. *

    OP HET PROGRAMMA : Creatieve ateliers: pottenbakken, schilderen, spelletjes in groep,… Buitenactiviteiten : sleeën, schattenzoektocht, snake-gliss, iglo bouwen, ontdekkingswandeling… Om te smullen : pannenkoeken, pop-corn, suikerspin, marshmallow party…

    WAAR ? Valmorel, Valmeinier, Les Coches, Plagne Lauze, Font-Romeu. *Inschrijving ter plaatse en naargelang beschikbaarheid.

    De 12 residenties van Pierre & Vacances premium in de bergen staan volledig in het teken van de kinderen en zorgen voor een warm onthaal met een kleine verrassing. Elke residentie heeft een speciale speelruimte, waar kinderen tussen 3 maanden en 13 jaar gratis mogen deelnemen aan een hele reeks leuke activiteiten.  Ze kunnen er knutselen,  wandelen, meedoen aan spelletjes in groep, draagbare consoles van Playstation ®  lenen…

     

    NIEUW “La RéCRé “

    Residentie L’Amara in Avoriaz 1800

    Deze opvang voor kinderen van 6 tot 12 jaar voorziet zowel dagactiviteiten als “après ski” avonden met animatie tussen 17u en 19u.

    Er zijn verschillende formules beschikbaar (volledige week voor 50€, 3 uren voor 18€, 1 uur voor 8€) en met een “à la carte” formule kunnen de uren gespreid worden over de week.

     

    03-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O-Box
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    O-Box

     

     

     

    Het Toeristische Agentschap Oost-België pakt uit met een nieuwe sterke marketingstunt: de O-BOX.   Het is een innoverend concept dat naast andere, al bestaande producten, promotie maakt voor de Oostkantons. De O-BOX bevat waardevolle informatie over de regio en meer dan 50 gevarieerde en veelzijdige aanbiedingen voor een verblijf in de Oostkantons, met als doel de synergie tussen de hotelsector en de bestemmingen voor uitstapjes te optimaliseren.   Nieuw in de O-BOX is de geschenkbon, die niet alleen voor de klant een origineel geschenkidee is maar, zeker met het oog op de nakende kerstaankopen, een extra drijfveer voor alle handelaars.

     

    De Oostkantons staan synoniem voor verrassingen! De geografisch kleine regio heeft voor de bezoekers een ongewoon groot aanbod aan culturele hoogtepunten, avontuur of actie in de natuur en ook op culinair gebied is het genieten! Gelukkig maken op maat gemaakte aanbiedingen de keuze heel wat eenvoudiger. De rest is afhankelijk van uw eigen keuze. Mooie steden bezoeken of uitstapjes naar de belangrijkste bezienswaardigheden, alles kan, er is voor elk wat wils.  Actieve vakantiegangers kunnen zonder teveel planning op een fiets- of wandeltocht vertrekken. De bagage reist mee van de ene overnachting naar de andere. Voor de mountainbikers worden sportieve pistes uitgetekend. Wie ontspanning zoekt, vindt in het grote wellness- en gastronomieaanbod zeker zijn gading. Gewoon vertrekken en het plezier kan beginnen!

     

    De imagobrochure wakkert uw zin en nieuwsgierigheid naar de Oostkantons aan en geeft uitleg bij de streek en de mensen en gaat dieper in op de natuur en de vele activiteiten die de regio te bieden heeft. Als men op zoek is naar prachtige natuur, kan deze brochure u de ongerepte natuur van het oudste natuurpark De Hoge Venen alleen maar aanbevelen.

    Gastronomische genieters worden zeker verleid door de bekende regiokeuken van de Oostkantons en kunnen hun verblijf combineren met een natuur-wellness-of avonturenprogramma.

     

    Wie van de ongerepte natuur houdt, komt in de Oostkantons zeker niets tekort. De programma’s combineren culinaire hoogtepunten en wandelplezier op een originele en speciale manier. Men kan natuurlijk ook op een rustige manier van de vakantie genieten en een wellnessprogramma boeken. Zoektochten in burchten, cabrioritjes, museumbezoeken of spanning op de kartingpiste of het formule-1-parcours. 

     

    Fiets- en wandelarrangementen en groepsreizen:

    Wandelen zonder bagage

    Keuze uit 13 verschillende programma’s, „all-in“ wandelen zonder bagage, met een duur van 3 tot 7 dagen. Van familieweekends met kinderen tot een tocht in de 4 dalen, een wandeling aan de meren tot aan de sporen van de Vennbahn, genoeg variatie voor iedereen!

    4 fietstochten en 1 mountainbiketocht

    Steeds meer fietsers ontdekken het kleine juweel van de Oostkantons tijdens de vakantie of in een weekend. Onderweg vindt men veel kleine natuurparadijsjes en cultuurschatten.

    9 groepstochten leiden tot het juweel van de Oostkantons

    De ontdekkingstochten verbinden ontspanning en cultuur op een harmonieuze manier en richten zich zowel tot groepen van senioren, verenigingen en schoolklassen.

    02-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prima Donna
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PrimaDonna brengt herfst op temperatuur met veelbesproken affichecampagne

     

     

     

    PrimaDonna, het Belgische luxelingeriemerk voor grotere cupmaten, pakt deze week in België opnieuw uit met een voluptueuze boezem. Zijn dat die affiches die in het voorjaar voor zoveel beroering hebben gezorgd? Ja, maar dat ze toen wegens verkeersongevallen sneller uit de bushokjes moesten, was slechts een gerucht. Want PrimaDonna is back, en hoe!

     

    Ook nu weer prijkt op de affiche een prachtig decolleté, cupmaat D, met de slogan ‘Bedankt, PrimaDonna’ erbij. De BH is een andere (geen rood maar antraciet met okergele accenten), maar de boodschap is dezelfde: alleen PrimaDonna biedt vrouwen met een grotere cupmaat (en zo zijn er steeds meer en steeds jongere) lingerie die én mooi én comfortabel is.

     

    Dat ‘Bedankt, PrimaDonna’ geen loze slogan is, bewijzen de vele getuigenissen die op de site en Facebook-pagina van PrimaDonna binnenstroomden naar aanleiding van de voorjaarscampagne. Ook nu weer worden een pak spontane reacties verwacht van PrimaDonna-draagsters. Een eerdere rondvraag toonde ook al aan dat 93% van hen het merk absoluut zou aanraden aan een vriendin. Omdat ze gewoonweg niet meer moeten kiezen tussen pasvorm en fashion.

     

    Het Belgische lingeriemerk PrimaDonna is de expert in luxelingerie tot cupmaat I, en dat sinds 1865. PrimaDonna wordt wereldwijd verkocht in meer dan 4.000 gespecialiseerde lingeriezaken, waar service hoog in het vaandel gedragen wordt. Ieder seizoen brengt PrimaDonna een volledig nieuwe lingeriecollectie voor dames met een grotere cupmaat. Wie PrimaDonna draagt, hoeft geen compromissen te sluiten. PrimaDonna is rijkelijk, stijlvol en verfijnd, maar tegelijk heerlijk comfortabel.

     

    PrimaDonna en PrimaDonna Twist behoren tot de lingeriegroep Van de Velde, die ook de merken Marie Jo en Andres Sarda in haar portefeuille heeft.

     www.primadonna.eu 

     

     

     

     

    01-11-2012 om 10:51 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Royal caribbean

    Royal Caribbean sluit strategische alliantie met MGM Resorts

     

    Royal Caribbean International en MGM Resorts International kondigen een strategische alliantie aan. Met de samenwerking willen beide maatschappijen via hun respectievelijke getrouwheidsprogramma’s de klanten belonen met extra aanbiedingen en voordelen aan boord van de schepen van Royal Caribbean International en in de MGM Resorts in Las Vegas, Detroit en Mississippi.

     

    In de portefeuille van MGM zitten 15 befaamde resorts waaronder het Belaggio, MGM Grand, Mandalay Bay en The Mirage, terwijl Royal Caribbean beschikt over 22 van ’s werelds meest innovatieve cruiseschepen.

    Leden van M life, het getrouwheidsprogramma van MGM Resorts, profiteren vanaf januari 2013 van bijzondere aanbiedingen bij Royal Caribbean International. Leden van de Crown & Anchor Society van Royal Caribbean International kunnen op hun beurt genieten van de voordelen van M life waaronder voorrang bij het boeken van zitjes voor concerten en bokskampioenschappen alsook kortingen, upgrades en VIP-

    behandelingen tijdens hun verblijf in een van de MGM Resorts. In de MGM Resorts zullen tevens cruises met Royal Caribbean International te winnen zijn tijdens promoties en tornooien.

     

    01-11-2012 om 10:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ierland gastronomisch

    IERLAND : GASTRONOMIE MET STERREN

     

     

     

    Het is algemeen bekend dat je in Ierland geniet van het prachtige landschap en van het immense culturele erfgoed dat met grote zorg wordt bewaard. Als niet te versmaden en minder bekend toemaatje is er de bijzondere gastronomie, de streekgerechten en de kwaliteit van de restaurants die zelfs met Michelin sterren worden bekroond!

     

    Zopas kregen twee Ierse restaurants voor het eerst een Michelin ster. Locks Brasserie vind je in de Portobello-wijk in Dublin en het restaurant is bekend om zijn uitstekende Franse keuken. Michelin motiveert de toekenning als volgt: “het restaurant heeft een vrij eenvoudige inrichting en focust op waar het werkelijk om gaat, uitstekend en kwalitatief voedsel”. Ook Restaurant Aniar, Lower Dominick street in Galway viel voor het eerst binnen de prijzen. De chef van dit restaurant omschrijft zijn keuken als volgt: “gerechten zijn gebaseerd op de producten van de streek en het zijn  de seizoenen die de samenstelling van het menu bepalen”.

    Daarnaast zijn er nog vijf andere Ierse restaurants met één Michelin ster bekroond, en het van Restaurant Patrick Guilbaud in Dublin mag met twee Michelin sterren uitpakken. Hier wordt de beste traditionele Ierse keuken met een hedendaags tintje geserveerd.

     

    Sommige restaurants krijgen in de rode Michelin gids de vermelding ‘Bib Gourmand’. Die geeft aan dat een restaurant een lekker menu serveert, met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, voor een maximumprijs van circa € 40. Het gaat dus om restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. In Ierland kregen reeds elf restaurants de Bib Gourmand en je vindt deze eethuizen verspreid over het land. Dat het uitstekend gaat met de Ierse keuken wordt nog maar eens aangetoond door het feit dat er drie nieuwe Ierse restaurants aan het Bib Gourmand-lijstje worden toegevoegd.

     

    Lekkerbekken en fijnproevers kunnen in elke Ierse regio het beste van de Ierse keuken proeven. Een rondreis door Ierland in het teken van de gastronomie is dus perfect mogelijk. Het aantal traditionele Ierse gerechten is nauwelijks te tellen maar er is wel een gemeenschappelijk gegeven: de ingrediënten van de Ierse keuken komen meestal uit eigen streek, zijn altijd vers en voedzaam. Wellicht het meest typische gerecht is de Irish Stew, een stoofpot van lamsvlees, aardappelen, wortelen, ui en peterselie. Een ander authentiek gerecht is Champ dat vooral in de winter wordt gesmaakt, een mix van aardappelpuree, groene uien, boter en melk. De hedendaagse Ierse keuken zou men kunnen omschrijven als ‘variaties op hetzelfde thema’ waarbij de chefs het traditionele Ierse koken weten te bewerken tot moderne gastronomische hoogstandjes die meer dan ooit met honoreringen, zoals de Michelin sterren, worden gewaardeerd.

     

    Tourism Ireland - Louizalaan 66 -1050 Brussel

    T 02 275 01 71

    info.be@tourismireland.com - www.discoverireland.com

    31-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Champagne esterlin

    Champagne Esterlin ‘Le beau Geste’.

     

     

     

    De Champagne Esterlin creëerde « Le Beau Geste », een set waarvan de naam verwijst naar zijn karakter, een luxeverpakking op maat van de wijn. De sobere en elegante koffer bevat een Blanc de Blancs en 4 fluitglazen – voor het pure plezier van het geven en delen. VP: € 64 voor de set Le Beau Geste met een fles Champagne Esterlin Blanc de Blancs en 4 fluitglazen.

     

    Of je nu een rijke geschiedenis evoqueert, verwijst naar een legendarische figuur of een of ander alibi inroept om zijn vermaardheid en zijn edel karakter te rechtvaardigen, het doet er allemaal niet toe. Esterlin Champagne is groots op zich. In het hier en nu.

     

    De Esterlin champagne heeft genoeg aan zichzelf, staat an sich en wordt enkel verrijkt door de schoonheid van het ritueel die hem naar een hoger niveau tilt. Het gebaar en de champagne staan in elkaars verlengde. Dit gebaar voltrekt zich in de vluchtigheid van een ogenblik ; een eenvoudig gebaar, een uiting van elegantie, ogenschijnlijk eenvoudig en moeiteloos. In de verfijning van de bubbels is het ritueel een reflectie van het perfecte resultaat, verankerd in zijn herkomst en de veeleisende traditie die champagne maken tot de uitzonderlijke wijn die hij is.

     

    De schoonheid van het gebaar, onlosmakelijk verbonden met de Esterlin, verwordt tot kunst; ze wordt een lichtvoetige choreografie met een natuurlijke elegantie, waarin de identiteit van het merk, steunend op de waarden van de coöperatieve vennootschap, verscholen zit. In die optiek van « delen » schuilt ook de schoonheid van het gebaar ; de idee van gelijkheid en de menselijke dimensie laten zich duidelijk voelen.

     

    In een authentiek moment van elegantie maakt de Esterlin champagne een gevoel van gedeeld welbehagen los, een idee van samenhorigheid, net zolang tot de schoonheid van het gebaar het aura krijgt van een eed van trouw. Aan het leven, aan de liefde die hij verspreidt door de jubeling van de sprankelende bubbels.

     

    Champage Esterlin: 100 % Chardonnay

    Deze cuvée onderscheidt zich door zijn helderheid. Wanneer het bruisen is afgenomen, ontwaren we okernuances. De aanzet is levendig, maar niet agressief. De citrusvruchten (citroen en pompelmoes) en de minerale noten (silex vooral) domineren. Beetje bij beetje wordt de wijn wat rustiger en kunnen we genieten van volle ronde aroma’s van brioche en room.

     

    De combinatie met schaaldieren (langoustines zijn een must) is een garantie op succes. ` Deze wijn onderging geen malolactische fermentatie waardoor de frisheid van de expressie en het verouderingspotentieel gevrijwaard is.

     

     

     

     

    30-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frietkoten in de schijnwerpers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    FRIETKOTEN IN DE SCHIJNWERPER

     

     

     

     

    Het jaar van de gastronomie verdient een waardig orgelpunt, ook al staan ons nog enkele mooie verrassingen te wachten… Via Brusselicious brengt VISITBRUSSELS daarom hulde aan het symbool dat de hele wereld ons benijdt en waarop onze Zuiderburen zo tuk zijn dat ze het zich proberen toe te eigenen : de enige, èchte, onvergelijkbare frieten van bij ons !

     

    Wie frieten zegt, zegt ook frietkraam, friettent, maar vooral frietkot, een instituut dat in de Brusselse genen is ingebakken ! Van 1 november tot 4 december krijgen frieten in Brussel de ereplaats die ze verdienen…

     

    Om de Brusselse frieten in de kijker te plaatsen, richten we de schijnwerpers in de eerste plaats op de makers ervan. Frituristen zijn doorgaans persoonlijkheden die een belangrijke rol spelen in de buurt. We pikken een frietje mee bij Titine, bij Jean-Jacques of bij Henri… Het zijn mensen van hier, waarmee je altijd goed overweg kunt en die zoveel volk zien voorbijkomen dat ze over iedereen wel iets kunnen meevertellen… Al deze mensen maken deel uit van ons cultureel erfgoed (jawel) en hebben nu ook eens recht op aandacht.

     

    Het is de bedoeling om een origineel portret te maken van deze kleurrijke persoonlijkheden, in de vorm van ‘familiekiekjes’ in aanwezigheid van lokale mandatarissen, die zich wellicht zullen verdringen om mee op de foto te staan. De foto’s hebben wellicht al een cultstatuut nog vóór ze in onze magazines verschijnen. Het lijdt geen twijfel dat diezelfde foto’s over tien jaar nog steeds de deelnemende frietkoten zullen sieren !

     

    VISITBRUSSELS deelt lege frietzakjes uit, getooid met de kleuren van “Brusselicious”, in stations, in de luchthaven, aan kruispunten en op de toeristische infopunten van VISITBRUSSELS. Het doel ? Met de lege puntzak langsgaan bij één van de deelnemende frietkoten en deze voor een symbolische euro te laten vullen ! De saus is voor rekening van de klant.

     

    Wat is HET frietkot van de hoofdstad ? Een uitstekende vraag die ongetwijfeld een verhit debat op gang brengt. Hoe dan ook, iedereen kan stemmen op www.visitbrussels.be Het staat elk frietkot vrij om campagne te voeren, dat maakt deel uit van de lokale folklore. Het frietkot dat als winnaar uit de bus komt, krijgt een reuzepuntzak (benenfrietzak) die ongetwijfeld de ultieme attractie zal worden van het frietkot in kwestie. Gezien de omvang van de trofee wordt de plaatsing hiervan uiteraard besproken met de bevoegde gemeentelijke overheid.

     

    In ruil voor de inspanningen die de frietkoten zich getroosten, wordt voor hen plaats vrijgemaakt op de website van VISITBRUSSELS en in de advertenties van onze partnerdagbladen en -magazines.

     

     


    29-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Champagneparels

    VERBORGEN CHAMPAGNEPARELS IN DE AUBE

     

     

     

     

    Stel je eigen champagneroute samen langs kleine producenten met verrassende wijnen. Op 4 uur rijden van Brussel ligt de Aube-en-Champagne, met de historische stad Troyes als bruisend centrum: rijk aan glooiende heuvels, pittoreske dorpjes en mooie champagnehuizen.

     

    In dit deel van de Champagne vind je niet de grote merken, maar zijn het vooral de kleinere producenten die mooie champagnes maken voor aantrekkelijke prijzen. De wijnboeren zijn supertrots op hun wijnen en leiden je dan ook graag rond in hun kelders. Ontdek enkele verborgen Champagneparels en verras je vrienden met een minder bekende maar zeker zo lekkere wijn die je zelf hebt meegebracht van een champagnetour in deze streek. 

     

    Stel je eigen champagneroute samen

    Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het champagnehuis Drappier, dat flessen heeft van 0,2 tot wel 30 liter. Ga langs bij Remy Massin waar Carole Massin haar flessen fraai met de hand beschildert, bij de familiedomeinen van René Jolly of van Moutard Diligent. Stel je eigen champagnetour samen aan de hand van de “route touristique”, met overnachtingen in leuke hotelletjes of een chambre d’hôtes. Of vind je gading voor een volledig verzorgd verblijf in de streek op www.aube-champagne.com/fr/vos-sejours-en-champagne.html. 

     

    Rosé des Riceys: een bijzondere roze parel uit de Aube

    Vergeet op je champagneroute ook geen producent van de bijzondere Rosé des Riceys te bezoeken. Vaak worden er niet meer dan 50.000 flessen per jaar van gemaakt. De druiven moeten echt rijp zijn, waardoor de oogst voor de rosé later is dan voor de champagne. Bij deze bijzondere rosé gaat het om de karakteristieke smaak en het kenmerkend aroma van de Rosé des Riceys. “Op een zeker moment is het daar. Dan heb je de kracht van een rode wijn in combinatie met de lichtheid van een witte”, aldus Pascal Morel, een van de bekende wijnmakers. 

     

    Lekkers voor de feestdagen

    De feestdagen al in gedachten? Bereid je leuk voor met een bezoek aan de Aube met zelf ontdekte champagnes, Rosé des Riceys en zinnenprikkelend zoet van het chocolade-imperium van Pascal Caffet aan Rue de la Monnaie 2 in Troyes.

    www.aube-champagne.com 

    www.escapades-en-champagne.com

     

     





    29-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Didden konfijten

    De konfijten van Didden : een feestmaaltijd voor elke dag!

     

     

     

    De konfijten van Didden combineren de vier basissmaken met veel plezier : het zoete, het zure, het zoute en het bittere. Ze vormen een ideaal evenwicht van talrijke gerechten. Deze overheerlijke specialiteiten worden sinds jaar en dag in Azië gebruikt onder de vorm van chutneys of zoetzure bereidingen. Ook bij ons kennen ze een stijgend succes.

     

    Ze vergezellen traditiegetrouw ganzenlever en andere prestigieuze terrines, ook wild. Deze bijzonder smaakvolle bereidingen kunnen eveneens perfect samengaan met vele andere lekkernijen. Gaande van fijne vleeswaren tot kaas, van vlees-en gevogeltebereidingen tot desserten zoals roomijs, geven de konfijten een ware gastronomische toets aan zowel uw dagelijkse keuken als aan uw feestmaaltijden.

     

    Dankzij haar unieke ervaring, heeft de firma Didden een meer dan bewonderenswaardige reputatie opgebouwd in de bereiding van haar konfijten, die beschikbaar zijn in een ongelooflijk aantal smaken. Als pionier in het opzetten van een gamma gekenmerkt door een constant streven naar ambachtelijke kwaliteit, maakt het familiebedrijf –sinds vier generaties !-er een erezaak van om de allerbeste ingrediënten te kiezen voor de bereiding van zijn recepten.

    Naast vele andere producten wordt er geopteerd voor de beste soorten verse uitjes die perfect rijp worden geoogst, alsook voor even verse en ideaal gerijpte vijgen. Allemaal troeven die finaal een absoluut ongeëvenaarde textuur en smaak opleveren.

     

    Kortom, de konfijten van Didden zijn natuurlijk, zonder bewaarmiddel. Ze worden zowel in de dagelijkse keuken gesmaakt, zoals de uienkonfijten en de Ardense uienkonfijten, als bij uitzonderlijke gelegenheden, zoals de vijgenkonfijten en de konfijten met Grand Marnier. Zo wordt elke maaltijd een waar feest.

     

    Elf variëteiten, bijzonder smaakvol en die voor vele toepassingen kunnen worden ingezet. De voorgestelde combinaties zijn verre van uitgebreid en er is nog plaats voor creativiteit! Uienkonfijt: het bijzonder subtiele en traditionele recept met toetsen van roze peper en rozijnen. Perfect te combineren met zowel ganzenlever als gevogelte. Ardense uienkonfijt: de zachtheid van de uien samen met het fruitige van de framboos. Overheerlijk met wild – als gebraad of terrine-maar ook smaakvol met een goede boerenpastei. Uienkonfijt met sinaasappel: met een subtiele bittere toets dankzij sinaasappelschilletjes, een bereiding die onder andere perfect past bij eend. Uienkonfijt met peperkoek: zachte en tegelijk geparfumeerde toetsen om uw terrines maar ook koud vlees op een unieke manier te vergezellen.

     

    Sjalotkonfijt met speculaas: de licht uitgesproken sjalotsmaak met de kaneel-en kruidnageltoetsen van speculaas gaan ideaal samen met de licht gekruide wildterrines. Vijgenkonfijt: alle zachtheid van de verse vijg op smaak gebracht door een beetje azijn, met een zachte textuur die zowel ganzenlever als een hartige kaas kan vergezellen. Bosvruchtenkonfijt: aardbeien, blauwe bosbessen en braambessen gaan een perfecte combinatie aan met Xeres-azijn om een wildgebraad, een terrine of een goed gerijpte kaas op een overheerlijke manier te vergezellen.

     

    Sinaasappelkonfijt: op smaak gebracht met een toets van Grand Marnier, de combinatie van het fruitige en het bittere geven nog meer smaak aan eendefilet – of waarom niet?-aan gebakken Sint-Jakobsnoten. Bereide veenbessen: authentieke veenbessen die traditiegetrouw wild vergezellen maar dat ook perfect doen met gevogelte en zelfs harde kazen.

     

    Appel-peerkonfijt met kaneel: een uitzonderlijk evenwicht, de combinatie van appels-peren-kaneel die op een bijzonder smaakvolle manier subtiel vlees of blauwe kazen vergezellen. Mangokonfijt: dankzij de subtiele en exotische toetsen van goedgerijpte mango’s en een lekker gemberaccent, past dit konfijt onder andere bij gevogelte.

     

    Beschikbaarheid

    Konfijten in 150 gr: beschikbaar in fijne kruidenierszaken, slagerijen en traiteurzaken, konfijten in 220 gr: beschikbaar in de Belgische groothandel, van november tot december bij Carrefour, Champion; het hele jaar door bij Colruyt, Cora, Makro, Spar.

    Naargelang de soort, ligt de consumentenprijs van de konfijten tussen 2,05 € en 2,95 €.

     

     





    28-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amateursommelier

    AMATEURSOMMELIER 2012 VAN BELGIE IS EEN LUBBEKENAAR

     

     

     

    Carl Verheyden heeft de eerste wedstrijd voor Beste Amateursommelier van België gewonnen, een organisatie van Delhaize en Megavino. Op 21 oktober vond op het internationale wijnsalon Megavino de eerste wedstrijd plaats voor de Beste Amateursommelier van België, georganiseerd in samenwerking met Delhaize. In de hoop te kunnen doorstoten naar de finale hebben meer dan 400 personen een aantal wedstrijdvragen beantwoord op de website van Delhaize. 45 finalisten bleven over en zij hebben het afgelopen zondag tegen elkaar opgenomen in theoretische en praktische proeven. Een jury van experts heeft Carl Verheyden, informaticabediende uit Lubbeek uitgeroepen tot Beste Amateursommelier van België 2012.

     

    Meer dan 400 kandidaten wilden kans maken op de titel van Beste Amateursommelier van België. De wedstrijd, die eind september gelanceerd werd door Delhaize en het grootste internationale wijnsalon van de Benelux, Megavino, was een groot succes bij de wijnliefhebbers. Na een strenge selectie die bestond uit een reeks vragen over de wijnwereld op de website van Delhaize, werden de 45 beste kandidaten uitgenodigd voor de grote finale op de wijnbeurs Megavino.

     

    Onder toezicht van een jury experts bestaande uit Eric Boschman (Belgische journalist en sommelier met veel onderscheidingen achter zijn naam waaronder “Beste sommelier van België 1988”), Andy De Brouwer (Meester-Sommelier van Frankrijk en beste sommelier op Wine World Taster 2011) en Dirk Rodriguez (journalist en hoofdredacteur van Vino Magazine) moesten de deelnemers binnen een bepaalde tijd een reeks kennisvragen beantwoorden over de wijnwereld.

     

    Vervolgens namen de 6 beste halvefinalisten het tegen elkaar op in drie theoretische proeven in de stijl van professionele sommelierwedstrijden, namelijk wijn opdienen, blind degusteren en de juiste wijnen met gerechten combineren.

    Carl Verheyden, een informaticabediende uit Lubbeek, heeft zich doorheen deze proeven van zijn concurrenten onderscheiden en werd bekroond tot de Beste Amateursommelier van België. Carl Verheyden, die zich al talrijke jaren volledig wijdt aan zijn passie voor wijnen, heeft de jury in het bijzonder verbluft met zijn kennis. Hij deelt ons zijn indrukken van de wedstrijd: “Ik ben in de wolken en heel erg trots dat ik de wedstrijd voor de Beste Amateursommelier van België heb gewonnen, vooral tegen zo’n geduchte concurrenten. Het was een fantastische dag, vol ontdekkingen en gepassioneerde gesprekken met andere wijnliefhebbers”.

     

    Jan Bosselaers, Aankoopdirecteur Dranken bij Delhaize, overhandigde de trofee ‘Beste Amateursommelier van België’ , samen met twee prachtige prijzen, met name een kist Château Magdelaine, eerste geklasseerde Grand Cru van Saint-Emilion en een heerlijk verblijf in de bordeauxstreek voor 2 personen met een bezoek aan verschillende grote wijndomeinen onder begeleiding van een expert. Tijdens deze reis kan hij genieten van de beste tips van deze expert, ontmoet hij wijnbouwers en krijgt hij de kans om zijn wijnkennis te verbeteren. De twee andere finalisten, Koen Daniels en Pascal Riche respectievelijk afkomstig uit Wuustwezel en Chaumont-Gistoux kregen ook grote Franse wijnen van Delhaize.

     





    27-10-2012 om 16:06 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broken circle

    BROKEN CIRCLE BREAKDOWN BEKROOND MET GOUDEN AWARD

     

     

     

     

     ‘BROKEN CIRCLE BREAKDOWN’  werd door Filmfestival Oostende bekroond met een Gouden Award.  ‘THE BROKEN CIRCLE BEAKDOWN’ is de nieuwste film van Felix van Groeningen. .  Het is zijn vierde langspeelfilm na ‘STEVE + DE SKY’ (2004), ‘DAGEN ZONDER LIEF’ (2007) en ‘DE HELAASHEID DER DINGEN’ (2009). De film is gebaseerd op het gelijknamige theaterstuk van Johan Heldenbergh, in samenwerking met Mieke Dobbels, waarmee hij in Vlaanderen en Nederland alle parochiezalen, volkshuizen en culturele centra liet vollopen.

     

    In Kinepolis Antwerpen werd de symbolische 100.000ste bezoeker uit het publiek gehaald.  Regisseur Felix van Groeningen verwelkomde de 100.000ste bezoeker met een paar filmgoodies en twee tickets voor een optreden van The Broken Circle Breakdown Band (een unieke concertreeks o.l.v. Bjorn Eriksson met o.a. Veerle Baetens en Johan Heldenbergh die vanaf 16 november in verschillende culturele centra in Vlaanderen wordt opgevoerd). Tevens werd ook de Gouden Award aan Felix van Groeningen overhandigd.

    ‘The Broken Circle Breakdown’  is een productie van Menuet. Het is van Groeningens vierde samenwerking met producent Dirk Impens. De film werd verdeeld door KFD en kwam in de zalen op 10 oktober 2012. In slechts twee weken tijd lokte de film 100.000 bezoekers naar het grote doek. Opmerkelijk is ook het enorme succes van de soundtrack op iTunes waar het album al enkele dagen de nummer 1 positie bekleedt en daarbij alle internationale artiesten achter zich laat.   

     

    Synopsis

    ‘The Broken Circle Breakdown’ vertelt het liefdesverhaal van Elise en Didier. Zij heeft haar eigen tattooshop, hij speelt banjo in een bandje. Ondanks hun verschillende karakters is het liefde op het eerste gezicht. Hij praat, zij luistert. Hij is overtuigd atheïst en tegelijk ook een naïeve romanticus. In haar nek staat een kruis getatoeëerd, toch is ze de nuchterheid zelve. Wanneer hun dochtertje Maybelle geboren wordt, is hun geluk compleet. Maar als Maybelle zes is, wordt ze ernstig ziek. Didier en Elise reageren totaal verschillend. Maybelle laat hen echter geen keuze: Didier en Elise moeten samen voor haar vechten. Raken ze ondanks hun verschillen er samen door? Of laat de liefde hen in de steek wanneer ze haar het meest nodig hebben?

     

    ‘The Broken Circle Breakdown’ is een intens melodrama, vol passie en muziek. Over hoe liefde het noodlot overwint en soms ook niet.

    Filmfestival Oostende ondersteunt Talent van Eigen Bodem en de Vlaamse film in het bijzonder. De Gouden, Platina en Diamanten Award is een organisatie van vzw Les Films du Bord de Mer met steun van het VAF. Vlaamse filmproducties waarvan 100.000, 200.000 of 400.000 bioscooptickets zijn verkocht, worden beloond met een Gouden, Platina of Diamanten Award.



    27-10-2012 om 16:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grimbergen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Grimbergen lanceert een limited edition Grimbergen Winter!

    Met dit nieuwe abdijbier kan je in alle rust herbronnen tijdens de koude wintermaanden!

     

     

    Grimbergen,  het  bier van de feniks, lanceert Grimbergen  Winter,  een nieuwe variant en het eerste winterbier binnen het assortiment  van  Grimbergen.  Dit  abdijbier  heeft een ronde zoet-bittere smaak  met  kruidige  toetsen en zorgt voor een heerlijk, warm smaakgevoel.Met  Grimbergen Winter kan je geheel tot rust komen en jezelf herbronnen op een  koude  winterdag. Vlij je in een comfortabele zetel voor de open haard met  een  lekkere  Grimbergen  Winter en voel je als herboren, net zoals de feniks...

     

    Grimbergen, smaakt net zo rijk als zijn geschiedenis Grimbergen  Winter  weerspiegelt,  net  als  de andere Grimbergenbieren, de symboliek  van  de feniks. Zoals de abdij van Grimbergen, driemaal verwoesten   driemaal  herrezen,  staat  ook  de  feniks  voor  wederopstanding  en hergeboorte.  Met Grimbergen Winter kan je onthaasten en even stilstaan bij de  belangrijke  dingen  in  het  leven. Daarnaast ervaar je met Grimbergen Winter  de  inspirationele,  spirituele  beleving die zo typisch is voor de authentieke abdijbieren van Grimbergen.

     

    Met Grimbergen Winter ontdek je een nieuwe biersmaak. Het is een abdijbier met een volle, zoet-bittere smaak met toetsen van kruiden, karamel en zeste. Grimbergen Winter heeft een alcoholpercentage van 6.5% en is speciaal gemaakt voor de lange, koude winterperiode. Dit bier doet je genieten van een warm en aangenaam smaakgevoel waarbij je bovendien zijn subtiele densiteit en zacht sprankelend karakter ervaart. Ideaal om in alle rust te degusteren op een gezellige winteravond...

     

    "Met Grimbergen Winter verwelkomen we een nieuwe telg in onze familie van Grimbergenbieren. De verrassende smaak, met kruidige toetsen en een volle, warme afdronk, maakt het tot een zeer geslaagd seizoensbier. Perfect voor op een koude winteravond!", dixit abt Erik van de abdij van Grimbergen.

    Grimbergen Winter is verkrijgbaar in zowel de supermarkt, de drankenhandel alsook in de betere brasserie. In de winkel bedraagt de consumentenadviesprijs 4.99 € voor één clip Grimbergen Winter (5 + 1 flesjes van 33 cl). Het bier zal tot eind februari beschikbaar zijn. www.grimbergenbier.be

     

                                        

     

    27-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.center parcs Bostalsee

    Een nieuwe Center Parcs in Duitsland,

    aan de rand van de Bostalsee in het groene Saarland

     

     

    De werkzaamheden in het nieuwe park te midden van de idyllische omgeving rond de Bostalsee in Saarland, gaan goed vooruit. Een oase van rust op slechts een drietal uur rijden van Brussel. Ideaal voor elk gezin dat er even tussenuit wil: een weekendje, een hele vakantie of misschien wel veel langer … Bovendien kunt u voor het eerst in Duitsland ook eigenaar worden van een volledig ingerichte Center Parcs cottage!

     

    Vanaf juli 2013 zal het beste van wat Center Parcs al 40 jaar te bieden heeft ook in Nohfelden, vlakbij de Bostalsee, te vinden zijn: 500 uiterst comfortabele en volledig uitgeruste cottages, superdeluxe vrijetijdsvoorzieningen (Aqua Mundo helemaal heruitgevonden, de gezellige Market Dome met diverse bars, restaurants en winkels …) en tal van recreatiemogelijkheden in de buurt. Zo kunt u bijvoorbeeld een dagje naar het strand, watersporten in en op het meer, of op fiets- of wandeltocht doorheen het groene, heuvelachtige landschap. Ook liefhebbers van cultuur en geschiedenis komen aan hun trekken in Trier, dat op enkele kilometers van het domein ligt.

    Dit 21e Center Parcs vakantiepark, goed voor een investering van 130 miljoen euro, zal plaats bieden aan 2.490 bezoekers en vormt een heuse meerwaarde voor de nu al erg populaire (650.000 bezoekers per jaar) en toeristische Duitse deelstaat Saarland.

     

    Een van de eigenschappen die Center Parcs Bostalsee zo uniek maken, is dat u de trotse eigenaar kunt worden van een van de 500 cottages in het vakantiepark. Bovendien kunt u tijdens uw afwezigheid een aardig centje van de huurprijs meepikken. Er staan zelfs nu al een honderdtal cottages te koop. De Groep Pierre & Vacances Center Parcs werkt volgens de formule ‘sale and lease-back’. Zo wordt de verhuur van uw cottage voor u geregeld, ontvangt u gegarandeerd een deel van de huurprijs, wordt uw cottage onderhouden en profiteert u van heel wat andere voordelen.

     

    Ideaal om u zonder zorgen in uw eigen cottage te nestelen, op een warme zomeravond volop te genieten van het prachtige uitzicht op het meer of u ‘s winters lekker knus rond de open haard neer te vlijen.

    U kunt nu al enkele modelcottages bezichtigen en de eerste afgewerkte cottages wachten al op hun eigenaar. U heeft de keuze uit drie types cottages: Comfort, Premium en VIP.

    Er zijn twee koopformules mogelijk. Met de ‘Security’-formule ontvangt u een gegarandeerd netto rendement van 5 % en met de ‘Profit +’-formule ontvangt u minimaal een netto rendement van 3 % én kunt u mee delen in de omzethuur van het park.







    26-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nissan Learf

    Europcar introduceert de Nissan Leaf,

    derde elektrisch model in wagenpark

     

     

     

    Nissan Belux en Europcar, Europese leider in autoverhuur, kondigen de introductie aan van de Nissan Leaf in het Belgisch wagenpark van Europcar. De Nissan Leaf, die verkozen is tot ‘Auto van het Jaar 2011’, staat voor het rijgedrag van morgen: duurzaam en functioneel. Zonder uitlaatpijp, zonder uitlaatgassen maar met een autonomie van 175 kilometer – de gemiddelde afstand tussen Brussel en de meeste andere grote steden van het land.

     

    De auto is 100% elektrisch en gemakkelijk op te laden via het gewone elektriciteitsnet. Zijn ultra-aerodynamisch design laat toe nog meer energie te besparen en beperkt het geruis van de wind. De Nissan Leaf bestaat voor een groot gedeelte uit gerecycleerde materialen zoals plastic flessen, oude bumpers en achterbanken, en is zelf voor 95% recycleerbaar. Het is een ruime familiewagen en daarmee een verrijking voor het elektrische wagenpark van Europcar. De gps, ten slotte, maakt ontspannen rijden mogelijk door de dichtstbijzijnde elektrische laadpaal aan te geven. 

     

    Europcar verhuurt de Nissan Leaf voor de prijs van 9 euro per uur. De wagen kan ook getest worden tijdens VIP-testritten, die Europcar en zijn partners bij verschillende wedstrijden aanbieden.

     

    Europcar België werkt hard aan het promoten van een groenere mobiliteit en van een duurzamer en verantwoordelijker rijgedrag. Daarom bieden zij binnen hun vloot van 7.500 voertuigen hybride wagens en wagens met een lage CO2-uitstoot aan, alsook verschillende elektrische modellen zoals de Nissan Leaf, de Peugeot Ion en de Opel Ampera. Dankzij Europcars netwerk van vijf elektrische laadpalen in België (Brussel Luchthaven, Brussel Zuid, Gent, Waterloo en Zaventem Centrum) kunnen klanten hun auto gemakkelijk opladen.

     

    25-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe Managing Director voor Michelin Benelux 

     

     

     

     

    Paul Perriniaux is tot Managing Director benoemd voor Michelin in de Benelux. Hij volgt hiermee Øyvind Emblem op.  Paul Perriniaux, 41 jaar, heeft een Frans-Britse achtergrond en is al ruim 15 jaar werkzaam binnen de Michelin Groep. Zo was hij onder meer verantwoordelijk voor de marketing & salesactiviteiten in Engeland en Ierland. Tevens werkte hij in Japan en Korea als directeur marketing & sales. 

     

     

    25-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ladychef

    wie wordt de BRU Lady Chef of the Year 2013?

    STEMMING GEOPEND OP WWW.LADYCHEF.BE

     

     

     

    De jaarlijkse zoektocht naar de nieuwe Lady Chef is opnieuw van start gegaan. Welke vrouwelijke chef-kok verrast het meest met haar creativiteit in de keuken? Wie kan haar passie voor koken het best in haar gerechten weergeven en zo haar klanten overtuigen met haar smaak? De beslissing ligt in de handen van het publiek. Tot 30 november middernacht kan iedereen op de volledige vernieuwde website www.ladychef.be zijn of haar favoriete Bru Lady Chef kiezen of nomineren. Leuk om te weten: wie meestemt, maakt kans op een etentje voor vier personen in het restaurant van de winnares!

     

    Welke vrouwelijke chef door het publiek en een vakjury van culinaire recensenten tot winnares verkozen is en zo de opvolgster wordt van onder meer Lisa Calcus (2012 – Les Gribaumonts, Bergen), Yanaika Skrzyszkowiak (2011 – Exquisa, Hasselt), Ingrid Neven (2010 – Pazzo, Antwerpen) en Sofie Dumont (2009 – Les Eleveurs, Halle), wordt eind januari 2013 dan onthuld.

     

    De vorige winnares kijkt met trots op haar overwinning terug. “Maar eigenlijk stond het in de sterren geschreven dat ik vroeg of laat Lady Chef of the Year zou worden, met initialen als de mijne…. L.C., met andere woorden: Lady Chef”, aldus een lachende Lisa Calcus.

     

    De verkiezing Lady Chef of the Year is een initiatief van Green Seed Belgium en wordt dit jaar voor de 23ste keer georganiseerd. Voor het vierde jaar op rij koppelt het Belgische gastronomische mineraalwater Bru, aanbevolen door de beste chefs en sommeliers, zich opnieuw aan de prestigieuze titel.

     

     

    25-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bubbels in Brussels

    Bubbles in Brussels : Verleidingsoperatie in de hotelbars van de hoofdstad

     

     

     

    Van 1 november tot 31 december doet “Bubbles in Brussels” enkele van de beste Brusselse hotelbars sprankelen. Gedurende twee maanden bieden zij een aantrekkelijke en gezellige formule voor champagnedegustatie aan. Na geproefd te hebben van 3 verschillende cuvées, kan de klant zijn of haar favoriete champagne kiezen, die vervolgens in een fluitglas zal worden opgediend, vergezeld van een amuse-bouche.

     

    De initiatiefnemers van deze actie zijn de Brussels Hotels Association (BHA), de overkoepelende organisatie van de Brusselse hotelsector, en Food for Thought (& Drinks for Fun), dat de Restauratiedirecteurs van de hotelrestaurants met sterren groepeert. De ludieke actie kadert in het Fijnproeversjaar Brusselicious 2012., dat op deze manier in een festival van bubbels wordt afgesloten.

     

    De hotels die over een bar en/of een restaurant beschikken, kunnen hun kandidatuur stellen bij de BHA. Volgens de initiatiefnemers heeft de verleidingsoperatie als duidelijk doel de hotelbars in hun essentiële rol als uitgangs- en ontmoetingsplaats in Brussel te bevestigen. Voor de zesde editie van “Bubbles in Brussels” stellen de hotelbars een degustatie voor aan 19 euro per persoon. Carte d’Or, Brut nature en Rosé: drie Drappier cuvées worden aangeboden.  In overeenstemming met de voorgestelde champagnes, bestaat de amuse-bouche uit witloof, grijze garnalen en/of speculaas; drie ingrediënten, die tijdens Brusselicious 2012 alom werden geprezen. Redenen te over om uw smaakpapillen te laten genieten in een feestelijke omkadering!

     

    De Brussels Hotels Association (B.H.A.) is de beroepsorganisatie van de hotelsector. Haar leden vertegenwoordigen samen 12.000 arbeidsplaatsen en 14.500 kamers in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en zijn economisch hinterland. Meer informatie: www.brusselshotelsassociation.be.

    « Food for Thought (& Drinks for Fun) » is de vereniging van Restauratiedirecteurs van de hotels met sterren in Brussel. Opgericht als VZW is het voornamelijk een club die reflecteert over … en oplossingen zoekt voor de uitdagingen waarmee de hotelsector momenteel te maken krijgt. Meer informatie: www.food4thought.be.

    Bubbles in Brussels loopt met de steun van VISITBRUSSELS en Maison Drappier.

    www.brusselicious.be

     

    24-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kookgerei

    DEMEYERE INDUSTRY, AMERIKAANS ÉN EUROPEES GEÏNSPIREERD

    Stefan Schöning ontwerpt nieuwe serie kookgerei

     

     

     

    Of je nu wil koken, bakken, sauzen maken of een gebraad bereiden, met Demeyere Industry haal je het beste uit je culinair talent. Deze serie combineert al het goede van twee werelden: robuust, stevig ‘American style’ kookgerei met Demeyere-technologie en Europees erfgoed. Voor de industriële look tekende de Belgische designer Stefan Schöning.

     

    ‘American style’ kookgerei 

    Goed koken begint bij goed materiaal. En dat vertaalt zich in de praktijk naar een gelijkmatige warmtespreiding en stabiele bodem. Dankzij het 5-lagenmateriaal tot aan de rand voldoet de nieuwe reeks Demeyere Industry aan alle kwaliteitseisen. De speciale combinatie van verschillende legeringen met o.a. aluminium zorgt ervoor dat de hitte niet op één plaats geconcentreerd wordt, maar zich gelijkmatig verspreidt over de hele oppervlakte van de pan. De bodem is vlak en blijft stabiel zodat olie of andere vetstof gelijkmatig over de bodem kan worden verdeeld. Alle producten uit de Industry-reeks kregen ook een handige gietrand. 

     

    Europees design

    Stefan Schöning ontwierp de reeks Industry voor Demeyere. In 2008 werd hij uitgeroepen tot Belgisch designer van het jaar. Schöning is de man achter de huisstijl van de Belgische spoorwegen en ontwikkelt ook meubelstukken en keukengerei. Zijn werk wordt tentoongesteld in New York, Parijs, Londen en Milaan en werd al meermaals bekroond met gerenommeerde awards.

     

    Industriële look

    De extra large grepen van Demeyere Industry zijn uniek: gemaakt van geparelstraald

    roestvrij staal 18/10 voor een stevige grip en afgewerkt met Silvinox. Bovendien zijn ze krasbestendig en blijven ze voldoende koel op alle types van vuren. De grepen zijn gelast en dus niet met rivetten of schroeven vastgemaakt, waardoor optimale hygiëne verzekerd is. Vuil, vet en bacteriën krijgen geen kans om zich te hechten.

     

    Made in Belgium

    Met Demeyere Industry teken je voor een leven lang koken in stijl. De speciale oppervlaktebehandeling Silvinox – door Demeyere ontwikkeld – verzekert dat het roestvrij staal zilverwit blijft, zelfs na jaren gebruik. Dit unieke systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling verrijkt het roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Het materiaal is dan ook gemakkelijk te reinigen. De producten van de reeks Industry zijn ideaal voor gebruik op een gasfornuis maar ook voor alle andere kookplaten, inclusief inductie, zijn ze geschikt. Het kookgerei kan ook zonder probleem de oven in. 

    www.demeyere.be

     





    23-10-2012 om 17:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!