Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
  • Pour les Flamands ...
  • Black-out 2030
  • Vuye
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    16-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ring der kwellingen

     

       Mocht Richard Wagner in deze tijden hebben geleefd, hij zou zijn ‘Ring des Niebelungen’ waarschijnlijk niet meer aan de Rijn, maar aan de Schelde hebben laten afspelen. Lach niet, Wagner kende Antwerpen. Ook zijn opera ‘Lohengrin’ speelt zich daar af. En hoe interessant had hij het niet kunnen maken, eens bleek dat er ook een plaatselijke kwelgeest mee in het spel was? ‘Der Ring des Wappers’, of zoiets.

       Met het zgz ‘Valentijnsakkoord van de Vlaamse regering zou er nu een beslissende wending komen in het heikele dossier van de Oosterweelverbinding. Laat het ons maar hopen, Vlaanderen kan er alleen maar beter op worden. Toch geloof ik, dat er nog geen eind is gekomen aan de lange lijdensweg van het reeds meer dan tien jaar aanslepende dossier. Zowel die van de StRaten-generaal als de ‘ademloze’ heer Van Hees blijken nog niet af te geven en kunnen – als ze dat echt willen – de zaak nog járen vertragen. In een land waar het ontbreken van een handtekening kan leiden tot uitstel en/of afstel, om nog te zwijgen over procedurefouten of verjaringen, is alles mogelijk. Mocht de N-VA met nieuwe voorstellen afkomen, zouden de media dat meteen weer populistisch gaan noemen. Tegen die NIMBY-gasten durft men dat zo niet te stellen.

       Dat alles neemt niet weg dat de grote fouten niet nu, maar enkele jaren geleden werden gemaakt, toen maar een deel van de in het project betrokken bevolking de kans kreeg zich erover uit te spreken en het toen gehouden referendum slechts 25% stedelijke tegenstanders van het Lange Wapper project vertegenwoordigde. Om nog te zwijgen van de schande dat zowat alle politieke partijen daarna kazak draaiden, met als hoogtepunt het vreugdedansje van groene Mie Vogels dat het kazakdraaien vooraf ging. De enige partij die geen kazak draaide was het Vlaams Blok/Belang, maar dat kwam daar die tégen was omdat de anderen vóór waren. Toen die anderen van mening veranderden, stond het VB voor schut, waarbij óók overstag gaan geen optie meer was. Soms loont het ook eens pragmatisch te zijn…

      



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (21)

    19-02-2014
    Beste Victor,

    De Piet was toch ook zo een fan van die van Laken, niet? smiley-laughing.gif

    19-02-2014, 10:39 Geschreven door Jean


    Hahaa...

    "Hoop doet leven"... maar dàt is ènkel maar in de tekst van een liedje.

    Het werd gezongen door Will Tura op.... de BEGRAFENIS   Rolling Eyes  van Baudewijn: cynisme-ten-top !

    19-02-2014, 09:51 Geschreven door Victor Van Vosselaer


    18-02-2014
    Beste Victor,

    Wij kennen ons nu toch al redelijk lan via het inernet en het is een geno je reacties te lezen net zoals die van Senior, Ludo, Lucky9 en vele anderen en ik hoop dat de reacties van "de menschen" zullen toenemen.

    Betreffende je laatste reactie, HOOP DOET LEVEN! : : :

    18-02-2014, 16:24 Geschreven door Jean


    Spijtig genoeg...

    KON Fikken NIET reageren op àl-wat er gereageerd werd op Guido's blog, WANT de paljassen die reeds sedert maart 2013 bezig zijn aan onze straat te "optimaliseren", hebben (wéér eens) de telefoonkabels geraakt, en dit euvel duurde méér dan ANDERHALVE DAG.(en dus géén internet). Confused

    Maar hier dus enkele korte antwoordjes:  Beste Walter F. ,(16/02/ om 11:06) Mijn klacht over het VB ging NIET over de "gewone leden" hoor; zèlf ben ik ook "maar" gewone man, maar wél om de houding van "de half-goden van de partij... EN dààr kom ik dan bij onze vriend Ludo: bij mij is het dezelfde toestand als in Uw familie:....ALLEN die vroeger (!) "harde fans" waren van het VB, hebben het tegenwoordig de rug toegekeerd zodat Fikken er alleen voor staat om nog de "harde koers" verder te verdedigen. (grrrr)

    Onze vriend Jean DENKT & HOOPT dat de N-VA en het VB nà de verkiezingen gaan samenwerken...

    Welnu, dàt HOOP ik eveneens, doch tussen "hopen" èn "werkelijk zo gebeuren" ligt (helaas) een hemelsbreed verschil... --> (EN ziedaar hoé groot de invloed er nog steeds is van een partijtje van 7man-en-een-paardenkop: Wardje de Bever heeft een helse schrik om ooit ook in een "cordon sanitaire" te geraken) Cool

    18-02-2014, 15:54 Geschreven door Victor Van Vosselaer


    @ Lucky9

    Ik wil niet muggenziften maar ik peins dat we allebei hetzelfde bedoelen: Wat jij tactiek noemt noem ik strategie...

    18-02-2014, 00:05 Geschreven door Ludo


    17-02-2014
    @ Ludo

    Exact mijn punt op de kop: realisme! Wijzig de strategie niet, maar wijzig de tactiek!

    25/05 is allicht een van de laatste kansen voor het armagedon.

    Alsdan zitten de boven ons gestelden ongetwijfeld met een pina collada in hun grijpgrage handjes te feesten op de nederlaag van het populisich Vlaams gepeupel.

    Ik wens het omgekeerde!

    17-02-2014, 23:06 Geschreven door lucky9


    Veranderen van strategie!

    Laten we ophouden met in dat kleine kringetje van overtuigden aan inteelt te doen door de Vlaamsgezinden die al tien keer overtuigd zijn voor de elfde keer trachten te overtuigen. Vlaamse kringen, VVB-afdelingen, V-partijen nodigen steeds weer sprekers uit die van jetje geven tegen altijd diezelfde aanwezigen die allemaal al vooraf weten wat de geachte sprekerd zal zeggen. Op het eind krijgt hij een applaus en in het slechtste geval een cadeau (Sommige sprekers vragen een "honorarium"). 

    Laten we eens iets heel origineels doen (althans iets origineels voor traditionele Vlaamse bewegers). Voor diegenen die het voorrecht hebben zich niet altijd in Vlaams Bewegende kringen te bewegen: Spreek in uw werk- of hobbykring al eens met "gewone" mensen over de politieke toestand maar niet op een agressieve manier. Verwacht van hen niet dat ze het direct eens zijn met jouw ideeën maar laat de goede boodschap op een zachte manier doordringen! Ik doe dit al jaren zo! Ik loop niet te koop met mijn ideeën maar een kwinkslag of een ludieke opmerking is productiever dan een doordrammerig betoog! Ik heb vrienden in alle partijen! Ik heb heel Belgicistische vrienden en ik respecteer hun overtuiging en zij respecteren de mijne! Eén van mijn beste vrienden is een hoge vakbondsafgevaardigde en hij weet heel goed waarvoor ik sta! Ik zou gemeenteraadsleden van een Vlaams-Nationale partij kunnen noemen waarvan de mensen in hun straat niet eens weten waarvoor die staan maar op vergaderingen voeren ze het hoge Vlaamse woord en owee als ze geen goede plaats op de lijst krijgen! Dan is het Vlaams-Nationale kot te klein!En om mijn "zienswijze" te illustreren" haal ik dit echt gebeurde verhaal aan:

    In het begin van de eeuw was ik secretaris van een VVB-afdeling (Je weet wel: Kandidaat-voorzitters genoeg maar secretaris... Te druk, te veel werk, het komt niet goed aan... Zeer herkenbaar, niet?). We lieten een geachte spreker komen want als afdeling moet je jaarlijks zes activiteiten organiseren waarvan drie vormende en dan is de afdeling actief en telt ze mee voor staatssubsidies voor de VVB). We waren met zo 'n 15 aanwezige toehoorders, waarvan een zestal van het bestuur en de rest meestal vaste klanten. En we vroegen ons af waar mijnheer X was... Hij zal toch niet ziek zijn? Eén van de vrouwelijke bestuursleden, een heel gemotiveerde, vroeg mij of ik die meneer daar op de laatste rij, met zijn blauw hemd en zijne plastron, kende. Nee, ik kende hem niet en ook niet van ziens. Toen trok zij haar stoute schoenen aan want ze was altijd paraat om een nieuw lid te werven. Ze ging naar die meneer toe en vroeg hem of hij gekomen was uit interesse en of hij desgevallend lid wou worden... Waarop die meneer: "Nee hoor, mevrouw, ik ben de chauffeur van de spreker!"...

    17-02-2014, 22:35 Geschreven door Ludo


    Ludo, 100% mee eens, de grootste misdadigers zitten in Vlaanderen.

    Voor 100% mee eens, de grootste lafaards zitten in Vlaanderen daarom dat we die de rekening moeten geven op 25 mei.

    Laten we samen met Guido met Lucky en no vele anderen de strijd aanbinden voor een welvarend, veilig en leefbaar Vlaanderen.

    17-02-2014, 21:32 Geschreven door Jean


    @ Jean

    Het is helemaal niet mijn bedoeling een onderlinge strijd aan te gaan. Ook voor mij is het de beste oplossing dat beide V-partijen een goed resultaat bereiken en dat het VB zeker niet achteruit gaat want die stok achter de N-VAdeur is echt nodig.

    Het enige wat ik wil zeggen is dat wij onze energie verspillen aan het bestrijden van de verkeerde vijand. Al vanaf eind van de jaren vijftig ben ik Vlaams actief, het ene jaar wat méér dan het andere. Ook ik heb bij de vele betogingen geroepen "Walen buiten" en "België barst" maar dat doe ik niet meer. Ik ben tot de conclusie gekomen dat de Walen alleen pakken wat hun toegelaten wordt van te pakken (door de B-PARTIJEN - is het nu goed?). Vreemdelingen die ons land leegzuigen nemen alleen wat hun toegelaten wordt van te nemen (door de B-PARTIJEN - is het nu goed?) en de monarchie int haar dotaties, zelfs zonder een woord van dank, omdat het hun geschonken wordt door de B-PARTIJEN... Waalse politici zijn verkozen door de Walen en het is hun verdomde plicht de belangen van HUN kiezers te verdedigen en als minderheid in dit land doen zij dat schitterend! Het zijn de Vlaamse politiekers die daarvoor verantwoordelijk zijn en die moeten bestreden worden op een manier die de gewone Vlaamse man kan begrijpen! En voor de rest lees je mijn vorige reacties nog maar eens!

    17-02-2014, 19:43 Geschreven door Ludo


    Lucky9 en Ludo,

    Ik volg jullie repliek op de voet, ik kan u beide goed volgen maar laten we niet onder elkaar strijden want onze vijand is de islam, één zaak wil ik graag toevoegen nl:

    vld, spa, groen, cd&v, pvda liegen dat ze alle kleuren van de regenboog krijgen. Ze staan de hele dag te lullen en zakken vullen, schieten op elkaar om zoveel mogelijk veren op de hoed te kunnen zetten maar het werkt averechts maar dat snappen ze niet, wat wil je ook verwachten van hersenloze sullen.

    Als de Vlamingen op 25 mei kiezen voor NVa én VB dan MOETEN beide partijen samenwerken aan een welvarend, veilig en leefbaar Vlaanderen en dat ZONDER bemoeizucht can die EU misdaadorganisatie, de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen staat onder enorme druk door die massa totaal waardeloze vreemdelingen en dan nog in hoofdzaak van die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij die hier veel te veel bewegingsvrijheid opeist, die vleugels moeten geknipt worden dus beginnen met die haatbunkers en mosselketen af te breken, elke vreemdeling die een misstapje pleegt of een strafblad heeft én alle illegalen moeten eruit.

    Laten we een groot voorbeeld nemen aan Zwitserland en Noorwegen, via referendum doen wat de bevolking eist en niet luisteren naar een bende zwaar dementerende uitgerangeerde nietsnutten luisteren zoals die EU misdaadorganisatie.

    Wij burgers moeten het heft in handen nemen en de politiek dwingen uit te voeren wat wij willen dat er moet gebeuren zonder inspraak van vreemdelingen w.w.z. stemrecht voor vreemdelingen afnemen.

    17-02-2014, 17:17 Geschreven door Jean


    de VLD liegt

    "die pakken alleen wat ze door de Vlaamse politiekers TOEGELATEN worden van te pakken!"

    Nee Ludo, die pakken alleen wat ze door de TRADITIONELE POCO Vlaamse politiekers (CD&V, SPA en VLD) toegelaten worden van te pakken. En deze hebben niet eens een meerderheid in de Vlaamse fractie van het parlement en vormen dus een MINDERHEID in de regering.

    Voorlopig blijf ik hopen dat de NVA er wel in zal slagen de koudwatervrees van de modale Vlaming te overwinnen. De manier waarop deze partij nà de verkiezingen van 25 mei eerstkomend de zaken zal aanpakken brengt allicht meer duidelijkheid.

    De slogan van het VB is daarom intellectueel correct: een stok achter de deur. Want als blijkt dat de NVA geïnfiltreerd is door Belgicisten en nog altijd zou blijven weigeren om te regeren met de stilzwijgende instemming van het Vlaams Belang, dan ziet het er voor Vlaanderen echt beroerd uit.

    De transfers zijn diefstal. Dat is een feit en geen kwestie van kappen. De toestroom van allochtonen is vernietigend voor al onze verworvenheden. Dat is ook een feit.  De georganiseerde toestroom van islamitische allochtonen is een terroristische aanslag op onze veiligheid. Zie http://nageltjes.be/wp/?p=9763 bvb. Waarom zou men geen feiten meer mogen bij hun naam noemen?

    Een antwoord formuleren op uw vraag waarom? vergt meer uitleg. Maar de kern van het antwoord is dat niemand graag slecht nieuws hoort. Er wordt intussen brutaal met de mensen hun voeten gerammeld. En niet alleen in de dagbladen en op de OOOO. Neem bvb. de actuele slogan van de VLD: "mensen hebben vleugels"! Nee mensen hebben geen vleugels en ook geen vinnen. De VLD liegt dus, en dat is een feit.

    17-02-2014, 13:41 Geschreven door lucky9


    @Lucky

    Ik heb jaren gewerkt (geargumenteerd) om "vanVlaanderennietwakkerliggendemaartochvaneenvlaamsereflexvoorziene" familieleden en kennissen te overtuigen voor het "origineel" te stemmen en als ik uiteindelijk resultaat boekte werden ze "gechoqueerd" door bepaalde uitspraken van VB-coryfeeën die dan in de media uitvergroot werden. En dat altijd maar kappen op de Walen en de Franstaligen en de vreemdelingen komt hypochriet over want die pakken alleen wat ze door de Vlaamse politiekers TOEGELATEN worden van te pakken! Als die strategie de juiste is, waarom staan we na de méér dan vijftig jaar dat ik Vlaamsbewegend ben niet verder? Waarom zijn we er niet in geslaagd na al die jaren ook de MODALE Vlaming te bereiken?

    17-02-2014, 11:13 Geschreven door Ludo


    16-02-2014
    Néé Ludo

    Nee Ludo, het is géén kwestie van strategie!

    Uw eigen woordkeuze is voldoende om deze cognitieve dissonantie te "ontsluieren".

    Het VB weet wat het wil: onafhankelijkheid (voor Vlaanderen) van elke (politieke) maffia en vooral van haar francofone usurpatoren en manipulatoren.

    Wat de Filip (DW maar niet de snul van Laecken) gezegd zou hebben interesseert me geen bal.

    DW is een Vlaming zoals elke andere maar dan wel een compromisloze. Als dat in uw strategie niet past is uw strategie geen bal en zelfs geen snars waard.

    Uw problème (excusez moi le mot) is dat u het probleem verwart met de oorzaak: de hersenspoelende en indoctrinerende msm bij ons de 0000.

    Uw "gutmenschen"-strategie zorgt alleen voor utstel, niet voor afstel!

    mVg (met Vlaamse groeten)

    16-02-2014, 22:42 Geschreven door Lucky9


    Er is nog een ring van kwellingen...

    ...en dat is de coburgersring, een ring die ons miljoenen kost op jaarbasis en dat om een poppenkast open te houden.

    Volgens een bepaald pulpblad moet ik lezen in de titel (dergelijke tekst lees ik nooit) worden de kinderen van die narrenclub allemaal bewaakt?

    Zijn die dan meer dan onze kinderen en kleinkinderen? Ik denk het niet maar toch kost ons dat alweer extra geld...

    Wanneer sluiten we die poppenkast want geen 5% is er nog in geïnteresseerd?

    Wij betalen politie voor ONZE veiligheid en niet voor een totaal nutteloze komedie.

    16-02-2014, 17:18 Geschreven door Jean


    Het is een kwestie van strategie...

    Het Vlaams Belang moet weten wat het wil! Ofwel richten ze zich tot de harde kern van de Vlaamse Beweging, diegenen die opstaan en gaan slapen met Vlaanderen (zo een 5 %) van de kiezers?) en dan zijn ze met hun soms harde standpunten en zware verklaringen heel goed bezig. Ze halen zelfs het dubbele, volgens de peilingen althans. Maar misschien zijn ze ook een ietsiepietsie geïnteresseerd in die 95 % andere kiezers die niet van aan de toog van het Vlaams Huis  reageren met "Bravo! De Filip heeft het weer eens goed gezegd!". Realiseren zij zich wel dat heel wat potentiële kiezers zich niet goed voelen bij dergelijke aanpak? Zou het niet beter zijn eerst hun tong driemaal rond te draaien na eerst driemaal te hebben nagedacht  vooraleer ze iets in de media lanceren? Het kan wel zijn dat ze gelijk hebben maar je moet ook gelijk krijgen en de media vissen naar dat ene zinneje dat ze uit hun verband kunnen rukken en dat komt in het nieuws! Dat wordt dan door de modale kijker met volle teugen geslikt. 

    16-02-2014, 15:24 Geschreven door Ludo


    realist

    Guido schrijft niet dat het VB kazak draaide.

    Ik heb overigens geen kiesadvies nodig om voor het VB te blijven stemmen wat zeker zal gebeuren omdat het eurofiele standpunt én het daadwerkelijk eurofiele gedrag van NVA gedurende de voorbije jaren mij alles behalve aanstaat. Op de keper beschouwd schaadt het uitteindelijk de belangen van Vlaanderen op basis van "veronderstelde" tactische redenen. Veel beloven en weinig geven doet de zotten in vrede leven...

    De arrogante, onvolwassen pedante en met geld smijtende wijsneusislamofilie van de domme dhimmi Bourgeois doet voor mij de deur dicht. In deze geopolitieke kwestie beschouw ik die man als een verrader. De vrijheid moet voor mij primeren.

    Evenmin als ik een om bevel of oekaze van eenderwelke politieke partij nodig zou hebben om mijn mening te vormen. Zelfs het VB kan wat mij betreft de boom in als ze mijns inziens zou verkeerd zijn, wat met het ethisch gebazel van Marijke Dillen inderdaad het geval is. Zij zal mijn stem nooit krijgen maar er staan voldoende kandidaten op de lijst. Zo zie ik vertegenwoordige democratie. Partijoekazes? De pot op!

    Ik volg Ludo zijn redenering inzake niet-kernthema's. Natuurlijk zou het dom zijn om dwars te gaan liggen omdat de anderen voor zijn. Maar, wie zegt dat dit het geval was? Achteraf kritiek formuleren is in de praktij al te gemakkelijk.

    Zou het niet kunnen dat het VB walgde van de op volle toeren draaiende corruptie-machine om de asfalt op de lange wapper tien centimeter minder dik te leggen maar 5 centimeter meer te factureren om de 15 procentjes in de zakken van tjeven en blauwgeschelpte smurfen te laten landen?

    Is het onmogelijk dat het VB een betere, snellere, goedkopere en corruptievrije oplossing klaar had? Is het niet zo dat het wallobrux was die Antwerpen en dus Vlaanderen met een verkeersinfarct wou opzadelen, endaarin ook gedeeltelijk geslaagd is met énorme nooit meer in te lopen economische schade tot gevolg. Dat de trado's en ook de NVA dat veel te laat beseften of zelf nu nog niet willen toegeven mag men er als realist gerust bij nemen als voldongen feit.

    Jean vertolkt dat op zijn sublieme manier: de nagel op de kop!

    16-02-2014, 12:08 Geschreven door Lucky9


    @ Beste Fikken

    Wat betreft de verraders heb je meer dan 100% gelijk. In Brasschaat was ik gemeenteraadslid voor het VB en wij hebben daar ook af te rekenen gehad met een verrrader die jaren als niet rechtstreeks verkozen kamerlid rijkelijk zijn kost verdiende.Om zijn parlemetair pensioen te halen heeft hij nog 3 jaar als gecoöpteerd senator voor N-VA zijn jaartjes rondgemaakt. Heel eerlijk, ik ben daar een tijdje niet goed van geweest. De andere personen die u bedoeld zijn genoegzaam bekend. Maar de overgebleven en overtuigde VB'ers afrekenen op wat verraders gedaan hebben vind ik onterecht, zij staan immers nog voor het Vlaams Blok/Belang gedachtengoed waar karel Dillen de partij voor stichtte  sans rancuneWink

    16-02-2014, 11:06 Geschreven door Walter F


    Zo èrg ...

    ophemelen van het VB is nu toch ook niet ideaal, hoor, beste Walter F, want ik wéét zelfs niet meer hoé dikwijls de "gewone leden " reeds verraden geweest zijn door "degenen in wie wij vertouwen stelden"... tot zèlfs de ex-voorzitter toe & ook nog een zoon van de stichter... onnodig de namen erbij te noemen --->ze zijn genoeg gekend,maar niet meer waard om "met naam" genoemd te worden. Confused

    16-02-2014, 10:48 Geschreven door Victor Van Vosselaer


    Wat er...

    ... ook nog geschreven en gezegd wordt van één zaak zijn we zeker en dat is: de burgers die dagelijks naar hun werk moeten staan voor lul, het politiek gespuis resp. volksverraders, volksverlakkers hebben er geen last van, zij liggen met hun lui gat in wagens 'op onze kosten' en krijgen daarbij ook nog voorrang vandaar hun kenteken op de wagen zoals L1 wat staat voor lul1.

    16-02-2014, 10:27 Geschreven door Jean


    Het bewijs...

    ...dat het Vlaams Blok/Belang een standvastige partij is. De partij heeft op lokale vlakken ook initiatieven genomen die achteraf door anderen werden overgenomen, de partij heeft meerdere voorstellen of standpunten niet kunnen verwezlijken. Het waren steeds anderen die de vewezelijking op hun conto schreven. Het Vlaams Blok/Belang heeft vele scheldnamen gekregen, maar kazakkendraaiers niet, om dat ze dat ook niet zijn.Wink

    16-02-2014, 10:01 Geschreven door Walter F


    DOM: Voor of tegen zijn omdat de andere partijen tegen of voor zijn...

    Het Vlaams Belang kan zich best beperken tot haar kernprogramma: VLAANDEREN, Veiligheid en Migratie. Ze mag de fout van de Volksunie niet opnieuw maken. De VU wou socialer doen dan de SP, katholieker zijn dan de CVP, liberaler zijn dan de PVV en groener dan Agalev, terwijl de achterban alleen wou dat ze VLAAMS was.

    Het is een meerwaarde voor het Vlaams Belang dat én gelovige christenen, én lauwe christenen én vrijzinnigen er politiek onderdak kunnen vinden. Ze laat best haar kiezers vrij als het niet over die kernthemas gaat. De vorige jaren nam het VB een stevig standpunt in tegen de Lange Wapper, zaliger gedachtenis. Wat heeft het de partij opgebracht? Ze heeft het pad geëffend voor Ademloos en sTRraten-Generaal niet zo direct protestverenigingen met een Vlaamse reflex. Integendeel zelfs. Het VB had ook haar achterban de vrijheid kunnen laten om te stemmen naar eigen inzicht: Zij die in de buurt van de Lange Wapper wonen konden NEE stemmen, zij die verderaf woonden en er een oplossing voor hun verkeersproblemen in zagen konden JA stemmen

    Niemand herinnert zich nog de inspanningen die het Vlaams Belang geleverd heeft om de Lange Wapper weg te stemmen. Alle aandacht ging en gaat nog uit naar Ademloos en Straten-Generaal

    16-02-2014, 09:19 Geschreven door Ludo


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!