Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • De Natcon-heisa
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
  • Pour les Flamands ...
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    15-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het trek-uw-planbureau
       Groot nieuws gisteravond in het VRT-journaal: het planbureau heeft berekend dat de groeivooruitzichten van onze economie niet op -0,1% staan, zoals eerst gesteld, maar op +0,1! Wat een nieuws, zeg, zeker als men weet dat er minstens een groei van 2% moet zijn om de werkgelegenheid te verbeteren. Datzelfde planbureau meldde ook nog dat er voor het hele jaar 2012 zo goed als geen groei zou zijn en dat we een verhoogde tewerkstelling pas kunnen verwachten vanaf 2013 en 2014, waarna het land in 2015 een begroting in evenwicht zou hebben. Dat laatste dan wel als men tegen die tijd nog eens 11 miljard euro extra zou besparen.
       Het is niet de eerste keer dat ik me afvraag hoe die lui aan die cijfers komen, zeker als men weet dat - als puntje bij paaltje komt - ze er meestal naast zitten. De eindcijfers over een heel jaar kent men normaal pas enkele maanden ná dat jaar en meestal is het resultaat dat die van het planbureau niet klopten. Ik heb zo de indruk dat de dames en heren van dat bureau dikbetaalde ambtenaren zijn die met e.o.a. liefst zo rooskleurig mogelijk verhaal naar buiten (moeten) komen om hun eigen reden van bestaan te verrechtvaardigen. En er is meer.
       De dag van vandaag moet men echt geen economisch of financieel expert zijn, om te weten dat alle mogelijke plannen daaromtrent morgen waardeloos kunnen zijn. Om te beginnen is er in dit land nog steeds geen ernstige aanzet gegeven om de kosten van de vergrijzing op te vangen, wat in de ons omliggende landen al wél gebeurd is. Kosten die trouwens vrij nauwkeurig voorspelbaar zijn. Ten tweede is er het Griekse zwaard van Damokles (niet toevallig ook een Griek) dat boven de eurozone blijft hangen en waarvan men weet dat het België een paar miljard euro extra zal kosten. Tenslotte zijn er de dreigende kosten van een verkeerd uitvallende Dexia affaire, die nog veel erger zullen zijn.
       Redenen genoeg voor zo'n planbureau om de voetjes op de grond te houden en het land niet blij te maken met een dooie mus van enkele tienden van een procent, waarover daarenboven geen enkele zekerheid is en iedereen het raden naar heeft.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (6)

    16-05-2012
    @Victor
    Hallo Victor,

    Denk niet dat ik dat niet besef. Ik ben evenmin wanhopig, wel heel opstandig. Of ze het lezen of niet, het kan me eigenlijk niet bommen. Ik doe het daar ook helemaal niet voor. Ik wilde alleen Guido er eens op wijzen dat hij dit item verrassend genoeg voor mij evenmin in dit art. ter sprake bracht, wat ik spijtig vond. Het was als dusdanig eerder bedoeld als een soort aanvulling.

    Dat ze dergelijke zaken op het nieuws en in de kranten niet durven brengen, valt te begrijpen en is te verwachten. In de "serieuze" gazetten worden dergelijke reacties steevast straal genegeerd, want niet te kaderen in het slaafs dienstbetoon van alle media aan het establishment. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt. De verantwoordelijkheid van de media inzake het juist voorlichten van de bevolking in al deze zaken, is dan ook verpletterend. Juist daarom vind ik het vermelden ervan op dit blog een must, want onderschat de invloed niet van al die blogs op de mensen. En wees er maar van overtuigd dat ook de "paljassen" dat maar al te goed beseffen en met lede ogen aanzien. Mochten ze het durven, ze leggen het internet zo aan banden. Misschien komt het er ooit nog eens van. Een kat in het nauw maakt nu eenmaal rare sprongen.

    Voor het overige vind ik het wel zinvol als door dergelijke reactie ook maar één enkele lezer van "buiten het kamp", als u begrijpt wat ik bedoel, tot andere gedachten zou kunnen gebracht worden in het stemhokje, want dat vrezen de "paljassen" maar al te zeer. Dat is dan al een groot succes en mijn doel eigenlijk al bereikt.
    Lezen en op niets reageren, levert zeker helemaal niets op. Dat is trouwens wat ze willen: complete apathie bij de burger, dat hij hen laat begaan. Daarom toch nog even in dat zelfde verband het volgende citeren, gelezen ergens op Angeltjes:

    De filosofie van Jean-Claude Juncker uit "Europa Wankelt" : "Wij beslissen iets. We brengen dat dan in het midden en wachten enige tijd om te zien  wat er gebeurt.  Volgt er geen misbaar, breekt er geen opstand uit -want de meesten begrijpen toch niet wat er wordt beslist- dan gaan we weer wat verder.  Stap voor stap, tot er geen terugkeer meer mogelijk is."

    Hameren en er op blijven hameren levert misschien wel iets op. Ik zeg wel misschien. Je kunt maar proberen en blijven proberen. Beter al strijdend ten onder gaan dan gelaten alles te ondergaan.


    16-05-2012, 02:12 Geschreven door Geronimo


    15-05-2012
    @Victor

    Beste Victor,

    Die puf om steeds te blijven reageren zit diep in het bloed, mijn doel is en blijft mensen wakker maken en oproepen hun stem te verheffen, niets over te laten aan het politiek tuig want die zijn enkel bezig voor zichzelf, hun wanbeleid hangt aan mekaar van bedrog en verraad.

    Al lezen het maar 10 mensen dan zijn het toch 10 die weer iets meer weten. Bye the way, veel reacties worden ook rechtstreeks naar bepaalde politiekers gestuurd, sommigen antwoorden en tot mijn grote verwondering zijn ze het meestal eens met mijn zienswijze maar het politieke spel laat dat niet toe dat openbaar te doen.

    Dagelijks lees ik enorm veel en maak daar een verzameling van. Op het net heb ik zo mijn vaste blogs waaronder dit blog van Guido en dat reeds jaren, maar dat zult u wel al vastgesteld hebben!

    Een aanrader om dagelijks te lezen en dat zelfs meermaals per dag is: http://ejbron.wordpress.com/ en http://www.geenstijl.nl/, uiteraard zijn het er veel meer.

    Hierbij een overzicht van mijn dagelijkse verzameling:

    Week 20 Dinsdag 15-05-2012

    1-Grexit kan ons veel meer dan 7 miljard kosten : http://www.vandaag.be/binnenland/97217_grexit-kan-ons-veel-meer-dan-7-miljard-kosten.html

    2-"Tegen 2060 is 60% van buitenlandse origine" : http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/120515_VreemdeBelgen

    3-Die Linke vliegt er in het westen van Duitsland bijna overal uit : http://ejbron.wordpress.com

    4-Niets dan ergernis met Oriëntalen? Een actueel overzicht : http://ejbron.wordpress.com

    5-ESM: De moeder aller staatsgrepen! : http://www.artikel7.nu/politiek/esm-de-moeder-aller-staatsgrepen.html

    6-Apocalypse, Now ! : http://www.artikel7.nu/zz1/apocalypse-now.html

    7-Harry Van Velthoven: 'Er ontstaat een Brussels nationalisme' : http://www.doorbraak.be/nl/nieuws/harry-van-velthoven-er-ontstaat-een-brussels-nationalisme

    8-Hoe relativeer je de transfers? : http://www.doorbraak.be/nl/nieuws/hoe-relativeer-je-de-transfers

    9-Krijgt Anderlecht een moslimschool? : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20120515_103

    10-De genitaliënverminking bloeit op in het kader van de Arabische Lente : http://ejbron.wordpress.com

    15-05-2012, 20:11 Geschreven door Jean


    2 Antwoordjes:
    Beste Jean,
    Hoé het mogelijk is dat U nog steeds de "puf" heeft om ons dagelijks te vergasten op een mooi epistel, is mij een raadsel hoor, vermits Uw wijze schrijfselen toch NIET gelezen zullen worden door "degenen voor WIE het eigenlijk bestemd zijn.
    Beste Geronimo,
    Helaas zullen Uw reacties eveneens NIET gelezen worden door die paljassen die "de dienst uitmaken".
    Uw wanhoopskreet over het aantal allochtonen in dit onland kloppen, SPIJTIG GENOEG, niet hélemaal: Ondertussen zullen die vreemde gelukszoekers géén "allochtoon" meer zijn... ze zullen allang de b-nationaliteit gekregen hebben MET alle rechten van de autochtonen (en dàt zelfs moeiteloos -> wij, ouderen hebben verdorie zelfs een groot aantal maanden van ons jong leven MOETEN opofferen om soldaatje te spelen "in dienst van vorst & vaderland" voor een belachelijk kleine vergoeding waarvan wij (in het éérste jaar) twee, en (in de volgende maanden) drie democratische pintjes konden drinken eer de centjes OP waren voor die dag.
    Staken voor hoger soldij zat er toen niet bij,: koeken, politiekamer, of cachot lagen steeds op de loer.
    Voor beide: Het heeft géén zin om er zich "dik" in te maken,.. slecht voor de hoge bloeddruk en de rithme van ons oud, afgebeuld hart.
    Wij, hebben er "in ons jonger leven" voor een betere toekomst gestreden, NU kunnen we best de fakkel doorgeven aan ONZE "jongeren". (maar dààrmee bedoel ik niet hetgene dat zo genoemd worden in de rooie media, en bedoelde dus wél ONZE.

    15-05-2012, 18:22 Geschreven door Victor Van Vosselaer


    Geronimo

    De slapende Vlamingen worden eerst wakker als ze aan hun eigen pensioen komen knabbelen om dat decadent profitariaat te plezieren net zoals die landverraders van die uitgekotste EU barak, dé huichelaars van ongekende grootte, levend via verraad aan de Europese beschavingsnormen en het knuffelbeleid voor de verwoesters van onze beschavingsnormen en waarden.
    Payday komt er sowieso maar hopelijk komt die niet te laat want zoals die mediaberichten melden, als ze met 60% en meer zijn zal het een bittere strijd worden een strijd die sowieso gestreden zal worden want wij willen, wij eisen, dat die barbarij hier verboden wordt.
    In Anderlecht, alweer in het kl*tengewestje Brussel, gaan ze zelfs een school voor die barbarij oprichten!!! En wij blijven maar geld pompen in dat kl*tengewestje en nog gaan de ogen niet open van de Vlamingen!!!! Onbegrijpelijk.
    Je moet maar lef hebben en vooral minachting hebben voor de eigen beschaving om zo laag te vallen.
    Het zegt uiteraard véél over het soort uitschot wat hier aan politiek doet, het is m.i. een zootje wat zelfs hun eigen dochters zouden verkwanselen voor de postjes. Zelf richten ze wel scholen op waar die gewelddadige barbaren niet op kunnen komen, het plebs moet er maar mee samenleven
    Ja, ik stel mij ook die vraag waarom zo weinig mensen niet reageren betreffende het wanbeleid veroorzaakt door zowel de Vlaamse als de Federale maar vooral door de EU bende volksverraders een beleid wat regelrecht de totale vernietiging van onze beschaving bewerkstelligd.

    Europa heeft er nooit zo slecht voorgestaan als heden ten dage, het is rotzooi veroorzaakt door die huichelaars liggend in die EU barak, een bende die NOOIT een stem zal krijgen van mij omdat het totaal waardeloos en nutteloos is voor ONS Europa een Europa dat gebouwd is op een beschaving met normen en waarden en op wetten gemaakt door seculiere personen en niet op fictieve waanzin creaturen.

    De eigen bevolking die jaren gewerkt heeft en bijdragen geleverd heeft om van een bepaalde welvaart te mogen genieten wordt ijskoud opzij geschoven en de verwoesters worden geknuffeld, hopelijk krijgen die verraders van onze beschavingsnormen en waarden de eerste klappen, dat zou de pijn iets verzachten.
    De walging voor dat zootje huichelaars stijgt in kwadraat van dag tot dag.

    15-05-2012, 17:24 Geschreven door Jean


    Planbureau en economische vooruitzichten.
    En verwonderlijk genoeg, ook hier ontbreekt er altijd minstens dat ene dure kostenplaatje, noem het voor mijn part gerust pure geldverspilling,  nl. het onderhoud van al die honderduizenden puur economische gelukszoekers, die hier gewoon platweg komen profiteren van de door ons geproduceerde welvaart. Hoe zou dat toch komen dat zo weinigen, blijkbaar ook op dit blog, hier ernsitig over nadenken, of het niet de moeite waard vinden om te vermelden.
    Maar  de vergrijzing, dat is andere koek, uiteraard. Daar kan men niet aan voorbij. Dat al de betrokken personen daar jarenlang voor hebben afgedragen, wordt zelfs niet in rekening genomen. Waar zou al dat geld dan naartoe kunnen zijn? Toch niet om al die nieuwkomers gratis op onze kosten te laten leven, of toch? Maar hoe dan ook, op besparingen zal het aankomen, althans zeker in de pensioenen. Niemand ontsnapt eraan, je ziet van hier. Maar de nieuwe catergorie, die blijft buiten schot. Integendeel zelfs. Niets wordt daarbij over het hoofd gezien. Zo weet u meteen waarvoor het geld dat de overheid u ontsteelt, moet dienen. Inderdaad.
    Maar verblijd u, men heeft ons voorgerekend - het bericht was te lezen op teletext vandaag van zowel VTM als VRT, dus het zal wel waar zijn - tegen 2060 zullen deze kerels 60 % van onze bevolking uitmaken. Je kan het natuurlijk ook anders bekijken, en dan spreekt dit misschien meer tot de verbeelding, de autochtonen zullen dan nog slechts 40 % uitmaken van de bevolking, dus tot vreemdelingen in eigen land zijn verworden. En wat doet een koekoeksjong eens het voldoende groot is?  Juist ja.
    Voorwaar, prettige vooruitzichten, of toch niet, want, volgens vroegere sussende woorden van onze zo vooruitziende machtshebbers, zullen al die nieuwkomers eigenlijk voor ons pensioen gaan zorgen en daarenboven ons nog eens gaan verzorgen in onze oude dag? We zullen als puntje bij paaltje komt, nog blij mogen zijn. En als ge die niet gelooft, verzin ik er wel een andere.
    En de Vlaming, die dronk zijn pintje, en ploegde naarstig voort.

    15-05-2012, 14:32 Geschreven door Geronimo


    Beste Guido

    Dat planbureau + nog veel van die totaal nutteloze instellingen zoals daar zijn: de monarchie (een instelling die totaal niet thuishoort in een democratie), de senaat, 4 v/d 6 regeringen, 5 v/d 7 parlementen, de raad van state, de BRT, de provincies, alles volgepropt met een stelletje nietsnutten die decadent parasiteren op de gemeenschap.
    Als we dan ook nog ALLE OCMW's verbieden nog één eurocent te verknoeien aan vreemdelingen dan zouden we al een heel eind opschuiven richting top in Europa.
    Dat we die bende van dat EU graai- en naaikot het zwijgen moeten opleggen en ze verplichten zich enkel nog bezig te houden met veiligheid en criminaliteit dan kan het nog iets worden met "dat" Europa, die eikels hebben zich niet met binnenlands beleid te bemoeien, dat dit moet gebeuren met minstens 75% minder parasieten is een feit.
    Dat de geldstroom richting Brusselallahbath én Wallonia drooggelegd moet worden is eveneens een vast gegeven, de bespaarde ± 13 miljard euro/jaarlijks moeten geïnvesteerd worden in Vlaanderen voor het welzijn van de Vlamingen.
    Wie een politiek mandaat uitoefent mag enkel en alleen dat mandaat uitoefenen, geen bijbaantjes, geen cumuls, geen zittingen in raden van bestuur.
    Conclusie: het Schengenverdrag naar de prullenbak, het ambtenarenbestand minstens halveren, benoemingen voor het leven naar de geschiedenisboeken, verkiezingslijsten met de deelnemers volgens ABC, wie de meeste naamstemmen krijgt staat op de eerste plaats, en de democratie moet terug ingevoerd worden w.w.z.de wil van het volk primeert en niet dat van een stelletje onbekwame zakkenvullers waar de dommigheid vanaf druipt.

    15-05-2012, 10:52 Geschreven door Jean


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!