Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • De solidaire garage
  • Eén land, drie economieën
  • De Natcon-heisa
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    05-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoppen op Sinterklaas ?

    r

       Een N-VA promotiefilmpje tegen het pact van Marrakech stuurde gisteren de federale politiek compleet in de war. Niet dat het filmpje zelf zo erg was, al zullen de tegenstrevers dat wel zo vinden, maar de timing op de sociale media zat echt fout. Net op de dag dat de opgeroepen experts zich eens over dat pact zouden uitspreken, leek alles vierkant te lopen. De hele zaak kan wel grote gevolgen hebben, in de eerste plaats de val van de regering Michel. Onze nationale Charel kan geen kant meer op en heeft, volgens de laatste berichten, besloten vandaag naar het parlement te komen om daar misschien een wisselmeerderheid te krijgen om het pact te kunnen ondertekenen. Als dat gebeurt en hij het pact volgende week in Marrakech zou ondertekenen, tekent hij tegelijkertijd het doodvonnis van zijn eigen regering en gaan we naar vervroegde federale verkiezingen. Die federale verkiezingen zullen dan helemaal in het teken staan van identiteit en migratie, zoals bij de recente verkiezingen in de meeste Europese landen.

       Als het zover komt, kan men er gif op nemen dat het zo’n beetje één tegen allen wordt, met het VB als lachende derde en dat het filmpje waarvan sprake nog eindeloos vertoond zal worden op onze linkse media. Men krijgt zo stilaan de indruk dat wij Vlamingen op die sociale media achter lopen of tenminste nog steeds niet beseffen wat voor schade zo’n stomme filmpjes kunnen aanrichten. Denk maar aan die van de jongelui van Schild & Vrienden, aan dat chocolademousse filmpje uit Ninove en nu dit. Allemaal acties waar het sop de kool niet waard was, maar die door de traditionele aanhang wel gretig zullen herhaald worden en er bij de neutrale en niet politiek geïnteresseerde kijkers als koek in zullen gaan. Ik schrijf hier al zo lang dat we het in Vlaanderen nooit waar zullen maken als we geen stemmen kunnen afsnoepen van de traditionele partijen. Zoals we nu bezig zijn, zal dat waarschijnlijk steeds minder lukken.

        De regering Di Rupo begon op Sinterklaas, die van Michel zou er op die dag wel eens op mee kunnen houden.

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (11)

    05-12-2018
    Resolutie gestemd.

    Intussen is gebeurt wat ik vreesde: De Kamercommissie Buitenlandse Zaken heeft de resolutie rond het VN-migratiepact goedgekeurd. Daarvoor was wel een wisselmeerderheid nodig met CD&V, Open VLD, MR, Ecolo-Groen, SP.A en CDH. Meerderheidspartij N-VA stemde tegen en blijft erbij dat dit een zaak van de regering is. En met de N-VA in de regering zal het pact niét worden goedgekeurd, klinkt het. Eerst zien en dan geloven wat dat laatste betreft.

     

    05-12-2018, 19:00 Geschreven door Geronimo


    @Walter

    Beste Walter, dat het VB moest ageren, staat hier absoluut niet ter discussie. Het was hun verdomde plicht. Alleen hun laatste reactie, daar zou ik persoonlijk nog heel even mee hebben hebben gewacht. Enkel dat. Te veel opjutten op het slechte moment kan nl. ook heel erg contra productief werken. Politiek is hoe dan ook vele keren een tactisch steekspel. En dat vond ik persoonlijk niet zo geslaagd. Deze keer. Want er hangt te veel van af, wat al die gluiperds van media en politieke maffiosi ook mogen beweren. Het pact is een verkapte guillotine, stilzwijgend ingevoerd door de globalisten. De nieuwe wereldorde wordt verder voorbereid. Dat is het grote achterliggende plan. Complottheorie? In de tweede video staat het zwart op wit op het betrokken document: REPLACEMENT.
     
    Enkele interessante videos ter zake:

    05-12-2018, 18:48 Geschreven door Geronimo


    beste Guido

    @ Geronimo,

    Dank voor uw uitgebreide antwoord. Indien Dewinter of Vlaams Belang hadden uitgesteld van nu te reageren was de "goede gelegenheid" voorbij en had ze zich waarschijnlijk niet meer voorgedaan. Wie leeft zal zien.

    05-12-2018, 16:37 Geschreven door Walter F.


    Hallo Guido

    Ik volg intensief de huichelarij betreffende dat crimigrantenpact en van één zaak ben ik vandaag overtuigd nl. "nv-a heeft zelfmoord gepleegd door haar laffe houding" en laat het duidelijk zijn 'ik treur er niet om, integendeel', hopelijk keren de bedrogen burgers hun houding en gaan ze terug naar die partij die de belangen, de veiligheid, de leefbaarheid en de toekomst ter harte neemt en dat is maar één partij "HET VLAAMS BELANG".

    Als ik de lafaards en de schijnheilige ploerten van cd&v, vld, spa en voornamelijk die lafaards van groen hoor dan moet ik braken, een tijdje heb ik gedacht dat nv-a "RESPECT" zou tonen én hebben voor de Vlaamse bevolking, helaas, de postjes en de poen zijn veel belangerijker daar geven ze zelfs een kus voor aan groen, van LAFAARDS gesproken.

    Wij zullen nu alles gebruiken om de lafaards van cd&v, vld, spa, pvda én groen asap een oplawaai te verkopen waarvan ze de eerstvolgende jaren niet zullen van herstellen.

    Voor mij is er maar één houding en dat is "onze identiteit, onze veiligheid, onze leefbaarheid én onze toekomst beschermen voor indringers, rovers, geweldplegers, leugenaars, volksbedriegers resp. volksverraders".

    05-12-2018, 14:58 Geschreven door Jean


    kan het nog zotter

    Poll: 82% van de B. bevolking is tegen het Marrakech pakt, de teller van het VB (petitie) staat mommenteel op 65OOO anti stemmen, (dit is trouwens de enige partij die een petitie aandurft)als signaal kan dit tellen, als de premier de democratrie zo lief heeft als hij beweerd moet hij de stem van het volk  respecteren.

    De campagne is voor mij persoonlijk duidelijk genoeg voor de man in de straat, zonder omwegen, echter de affiche waar de 'groten der Europa' dit onderonsje bedisselde hebben ontbreekt, nl.wanneer dit pakt getekende wordt de VN en EU voortaan autonoom kan beslissen in het EU. parlement met 2/3 meerderheid.Gezien dat EU parlement bestaat uit een nest met afgedankte politici waarvan een groot aantal rijp voor het zothuis zijn zou deze ontbrekende affiche een must moeten zijn!

    NV-A zoals gwoonlijk blazen ze koud en warm, perceptie; doel campagne; we zijn tegen; dat moet de achterban enkel onthouden, de regering zal niet vallen want dit zou nefast zijn voor de NV-a die zijn kiezers bij de gemeenteraads-verkiezingen bedrogen heeft met in zee te met de SP-a en die hij trouwens in dit verhaal mee een vrijgeleide geeft.

    De bevolking kreunt onder de  hoge taksen belastingen, de lage lonen,migratie, noem maar op frappant is echter dat aan de vooravond van een revolutie, er ene DeCroo in Afrika metB. belastingsgeld staat te zwaaien, voor vrouwenrechten, dit terwijl in eigen land en EU verkrachtingen van vrouwen (door het geeimporteerde spul)schering en inslag zijn.

    Kan het nog zotter?

    05-12-2018, 14:56 Geschreven door Gina


    @Walter
    Beste Walter, al wat u argumenteert is correct, en ook mijn zienswijze. Alleen, ik blijf het onverstandig vinden vanwege FDW om juist nu ter zake te verwijzen naar zijn 70-punten plan van weleer. Ik blijf het niet bijster strategisch vinden om het verzamelde anti-vlaamse Belgische establishment de klassieke stok om een Vlaamse hond te slaan toe te werpen. Meteen dé gelegenheid voor sjarelke om alsnog de NV-A de wacht aan te zeggen, want NV-A  is even racistisch als het VB. Wat een praktisch en prachtig excuus, nog eens kracht bij gezet door dat filmpje. Gezamenlijk gehuil van de Belgische wolven in het Vlaamse bos. Wat had je anders gedacht.
    Het zou nu blijken dat sjarel in Marrakech hoe dan ook dit pact kan gaan tekenen, zodra het parlement heeft gestemd, zelfs als de regering dan in lopende zaken zou gaan. (Vuye)
    Zodoende lijkt me er maar één goede oplossing over voor BDW en Co: nog vóór de stemming de regering doen vallen. Dan kan de regering in lopende zaken het pact niet meer gaan ondertekenen, gezien het parlement geen fiat daartoe heeft gegeven. Door zo te ageren, heeft FDW het voor de NV-A praktisch onmogelijk gemaakt om dat te doen, zo ze dat al van plan waren, dat geef ik toe, zonder zichzelf af te schilderen als in het nauw gedreven marionetten van het VB. Je ziet van hier. Als de NV-A de stemming laat doorgaan, dan wordt het migratiepact hoe dan ook ondertekend. Mogelijk is dat de strategie van de N-VA, want anders hadden ze er gisteren al de stekker uitgetrokken. Ik zou ze toch nog even gerust hebben gelaten in die kwestie, om achteraf dubbel hard uit te halen. Het vooraf doen, kon enkel een tegendraadse invloed hebben op deze Vlaamse mosselpartij. De verzamelde globalisten (Soros e.a. maffiosi) hebben hun slag dus thuis gehaald. De staatsburger wordt vervangen door de wereldburger, die het recht krijgt om te migreren naar waar hij wil. Migratie wordt een mensenrecht, onderhoud in den vreemde ook, geen staatsgrenzen meer, en alle media die zich kritisch uit laten over migratie, mogen niet meer betoelaagd worden, want racistisch, xenofoob etc., allemaal haatmisdrijven die nu al strafrechtelijk kunnen vervolgd worden. Die nu tegen migratie is, en dat uit, wordt straks de crimineel. Illegalen worden legaal. De genocide op het blanke ras kan dan in ijltempo verder gezet worden. Dit is heel kort geschetst de bedoeling van de smerige VN-bende, die alles stilletjes en sluw heeft bedisseld in New-York, met de bedoeling dit pact er geruisloos door te sluizen. Ook stoere teo zag er geen Vlaamse graten in. Op 19 september 2016, zo lees ik, geeft onze staatssecretaris voor Asiel en Migratie, Theo Francken, in het halfrond van de Verenigde Naties een speech waarin hij zich achter het protocol en zijn inhoud schaart. Applaus op alle banken.Er is er maar één geweest die het van in het begin heeft doorzien, ere wie ere toekomt, president Trump. Eind 2017. Men kan van Trump veel beweren, maar niet dat hij zit te dutten op zijn presidentiële stoel. Die had deze rotzooi meteen door.
    Zelfs op dat moment vindt niemand in Europa, ook niet bij de rechtse partijen, dat die tekst eens nader moet bekeken worden en wat de gevolgen kunnen zijn voor de nationale migratiepolitiek. Ook van bijvoorbeeld het Vlaams Belang op dat moment geen nieuws, evenmin als van de N-VA. Uiteraard, zou ik zeggen.
    Nochtans, lees ik nu eveneens, waren Francken, Jan Jambon en Didier Reynders op 2 mei van dit jaar in Marrakesh als vertegenwoordigers van de Belgische regering op een top over immigratie waaraan een zestigtal Europese en Afrikaanse landen deelnamen. Als conclusie van de top werd een Politieke Verklaring van Marrakeshgoedgekeurd, als onderdeel van het Rabat-proces, de zogenaamde dialoog over migratie en ontwikkeling. Niemand in Vlaanderen heeft daar iets over gelezen in de krant, noch gezien op televisie of gehoord op de radio. Theo Francken, die normaal sneller tweet dan zijn schaduw, zweeg deze keer in alle talen. Het waarom laat zich makkelijk raden.
    Ook rechts is dus bijna twee jaar op zijn luie kont blijven zitten. De eersten die het pact blijkbaar goed hebben gelezen, waren Hendrik Vuye en Veerle Wouters, die in mei van dit jaar als eersten aan de alarmbel trokken en vragen begonnen te stellen. Twee parlementsleden zonder partijstructuur en zonder studiedienst, die eindelijk lezen wat er staat, het geeft te denken. Op 22 mei wordt VB-voorzitter Tom Van Grieken wakker en kopieert het Vuye-artikel bijna letterlijk in Doorbraak. (https://doorbraak.be/akkoord-van-marrakesh-stilte/)
    Dat de hoofdverantwoordelijkheid bij de NV-A ligt, is zonneklaar, maar dat het VB ook maar laattijdig in actie is geschoten, is eveneens een feit. Alle twee hebben ze één punt gemeen: het zijn vijgen na Pasen , en men had de kat de bel moeten aanbinden tussen 2015 en 2017, toen ze in New-York aan het bedisselen waren en Trump zich al vlug terug trok, en niet einde 2018. Nalatige (of bewust zwijgende) media en een luie rechterzijde, zo kan men het samenvatten. 

    05-12-2018, 14:50 Geschreven door Geronimo


    beste Guido

    Ik ga voor de zoveelste keer nog maar eens in de "boosheid" volharden net zoals u.

    Dat samenwerking noodzakelijk is daar ben ik het volkomen eens mee, doch N-VA heeft samenwerking en de uitgestoken hand van Vlaams Belang meermaals afgewezen. De laatste gemeenteraadsverkiezingen zijn daar weer het mooiste bewijs van.

    Ik pik er 1 voobeeld uit: Filip Dewinter stelt voor aan BDW om een gedoogbeleid te voeren in Antwerpen , wil zelfs een stap opzij zetten, vraagt geen postjes ter compensatie. Het enige wat FDW vraagt is een migratiestop in te schrijven in het bestuursakkoord. Het resultaat kennen we allemaal. Antwoord BDW 0,000...

    @ Beste Geronimo,

    Het is geen publiek geheim dat Vlaams Blok/Belang altijd tegen legale en illegale immigratie geweest is en zal blijven. Dat zij zich reeds langer dan gisteren verzetten tegen dit verdrag zal ook niemand ontgaan zijn.

    Net die legale immigratie is het grote punt waar het om draait, en mag dan ook dik in de verf gezet worden door het Vlaams Belang. Remember "alle middelen zijn toegestaan" (dixit Louis Tobback)

    Uw argument dat het strategisch onverstandig was om  nu electoraal opbod te doen bij monde van Dewinter slaat mijn inziens nergens op.

    Alle, en ik benadruk "alle" partijen hebben in het verleden (en zullen ook in de toekomst) geen enkele kans laten liggen om het Vlaams Blok/Belang electoraal te schaden. Voor, tijdens, en na verkiezingen of wat voor "gelegenheid" dan ook.

    De kaarten zijn nog niet verdeeld, dat weet ik ook wel, dat zullen we pas zien op 26 mei 2019.

    Zoals de tegenstanders van het Vlaams Blok/Belang altijd al gedaan hebben: het ijzer smeden terwijl het heet is(Verhofstadt dioxine crisis) dat heeft Vlaams Belang nu zelf gedaan.

    Tot slot: de socialisten hebben in Antwerpen BDW terug aan de macht geholpen, op federaal niveau gaan ze (samen met Groen) een wisselmeerderheid steunen zodat Michel het akkoord kan gaan tekenen, en steekt daarbij N-VA eenmes in de rug. Hoe is dat strategisch te omschrijven? Het constant keren van hun kar (N-VA) heeft uiteindelijk tot deze situatie geleid.

    De kiezer mag/moet uiteraard met zijn neus op de feiten gedrukt worden.

    05-12-2018, 11:18 Geschreven door Walter F.


    Hallo Guido

    Correctie:

    Grenzen sluiten, illegalen en strafbladbezitters verwijderen dan zitten we binnen enkele weken met ± 95% OVERLAST MINDER, uiteraard stoppen met er geld aan te verknoeien en die aanwezige groene rotzooi verwerken in een mesthoop.

    Het wordt steeds moeilijker door al die smerige politieke leugens om de bloeddruk onder controle te houden, die huichelaars moeten eens goed duidelijk gemaakt worden dat zij enkel uit te voeren hebben wat wij burgers willen en niet zoals nu dat één eikel miljoenen burgers in de ellende kan storten 'ongestraft'.

    In een democratie zijn de burgers de hoogste macht.

    05-12-2018, 11:07 Geschreven door Jean


    Hallo Guido

    Wat die nepotisten ook nog mogen uitvogelen "het zal ons worst wezen", wij willen dat er gestopt wordt met de import van vreemdelingen en er gestart wordt met het verwijderen van vreemdelingen te beginnen met die gewelddadige islamieten.

    Wij Vlamingen hebben geen enkel probleem met vreemdelingen maar wel een gigantisch probleem met die gewelddadige barbaarse islamieten die als hobby hebben "geweld plegen".

    Wij Vlamingen zijn het spuugzat te leven in angst, 24u op 24u te leven met gesloten deuren en ramen, bang zijn als onze kleinkinderen op de openbare weg lopen, "Dat Moet Stoppen".

    Grenzen sluiten, illegalen en strafbladbezitters verwijderen dan zitten we binnen enkl weken met ± 95% OVERLAST, uiteraard stoppen met er geld aan te verknoeien en die aanwezige groene rotzooi verwerken in een mesthoop.

    05-12-2018, 11:02 Geschreven door Jean


    De..

    De Vlamingen zijn voor de zoveelste keer weer eens verraden door hun eigen politici !!!

    05-12-2018, 10:26 Geschreven door Ottorongo


    Belgische soap-toestanden...

    Ik ben het volkomen met u eens Guido. Belangrijk was en is het afstoppen van de ondertekening van dat verdoemd migratiepact. Het was vanuit die visie dan ook heel erg onverstandig, lijkt me, en zeker niet erg strategisch vanwege het VB, om uitgerekend nu aan electoraal opbod te gaan doen bij monde van FDW. Dat is overigens niet de eerste keer. Even wachten tot de kogel door de kerk was, bood achteraf nog alle kansen om een en ander politiek-electoraal tegen de NV-A uit te spelen. Wat de uitslag wordt, weten we straks. Hoe dat parlementair spelletje juist dient gespeeld vanwege de NV-A, is me zelf niet direct duidelijk. Daarmee bedoel ik of ze (de NV-A) al vóór de stemming in het parlement best de regering laten vallen, of dat ze daarmee kunnen wachten tot na de stemming. Dit met het oog om de ondertekening eventueel niet onder de lopende zaken te laten vallen. Die Belgische eerste sjarel is best tot alles in staat om zijn Franse zonnekoning Macaroni ter wille te zijn. Hoe dan ook, de uitslag van de stemming zal de ondertekening gunstig zijn. Daar bestaat volgens mij niet de minste twijfel over. Natuurlijk is daar het feit dat het laten doorgaan van de stemming in het parlement democratisch verantwoord is, en dat die stemming meteen zal duidelijk maken voor iedereen dat het wel degelijk de Waalse Sjarel is geweest die doelbewust de stekker uit zijn eigen regering heeft getrokken en niet de NV-A. De NV-A heeft mijns inziens in de huidige stand van zaken geen andere keuze meer dan de regering te laten vallen wil ze politiek overleven en geloofwaardig blijven. Zeker na het bewuste anti-ondertekening propaganda filmpje, kunnen ze nooit een ondertekening zonder zwaar en weleens fataal gezichtsverlies gedogen. De reacties op een artikel ter zake in HLN.be spraken boekdelen. Ik dacht eerst op de webstek van het VB te zijn beland. Dat van die 80 % Vlamingen die radicaal tegen dat migratiepact zijn, zou dus wel eens aardig kunnen kloppen. Sjarel Michel zet zijn toekomst voor een tweede premierschap in elk geval aardig op het spel, want BDW en Co kennende, zullen ze hem dit niet rap vergeven. En met reden. Tenzij, tenzij heel misschien dat één en ander kadert in een politiek spelletje, waarbij de koning het ontslag van de regering lang genoeg in beraad houdt, zodat de Belgische ondertekening niet kan plaats vinden, waardoor zowel mooie Sjarel als BDW nadien rustig verder kunnen gaan met het uitbollende regeringswrak tot aan de verkiezingen van volgend jaar. Sjarel content, den Bart tevreden, elk hun gezicht gered, en de tseven, die van de open-vuiligheid, rode groenen en sossen allemaal kop van jut. Wie zal het zeggen. Ik wacht het met een visademke af. Het aftellen is begonnen.

    05-12-2018, 01:07 Geschreven door Geronimo


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!